پروژه دانشجویی تحقیق بهداشت روانی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق بهداشت روانی فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق بهداشت روانی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق بهداشت روانی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق بهداشت روانی فایل ورد (word) :

آشنایی با مفهوم سلامت و بیماریهای روانی:

بهداشت به معنی سلامتی است اما سلامتی فقط نداشتن بیماری نیست. فرد سالم علاوه بر اینکه بدنی سالم دارد.باید خوشحال و راضی هم باشد. او توانائی برخورد با مشکلات، محرومیت ها و شکست ها را دارد و می تواند به راحتی همگام با دیگران زندگی کند. او تنها از زندگی لذت می برد. بلکه با این کار دیگران را هم به لذت بردن از زندگی علاقمند می نماید. این فرد دیگران را آزار نمی دهد و به زحمت نمی اندازد. چنین فردی که از نظر جسمی ـ روانی و اجتماعی طبیعی است و روحیه خوبی نیز دارد می توانیم سالم بنامیم.
با توجه به تعریف بالا می توان بهداشت روان را به عنوان بخشی از بهداشت عمومی به حساب آورد. یک انسان سالم هم جسمی سالم و هم روانی سالم دارد. بنابراین اگر جسم کسی سالم بود ولی سلامت روانی نداشت نمیتوان گفت او انسان سالمی است. با وجود اینکه اهمیت بیماریهای روانی کمتر از بیماریهای جسمانی نیست اما مردم بیماریهای روانی را کمتر می سناسند و در نتیجه به اندازه کافی به آنها توجه نمی کنند و در برخورد با این اشخاص آنها را به درمانگران سنتی می‌ سپارند اینکار باعث ضرر و زیان به بیمار در اثر تأخیر در شروع درمان و یا درمان غلط می شود.
در بروز ـ تشدید و دوام بیماریهای روانی عوامل زیادی دخالت دارند. محیط ناسالم ـ خانواده ـ تجارب ناخوشایند در دوران کودکی ـ مشکلات اجتماعی ـ عوامل ارثی ـ اختلات مغزی از عوامل مهم هستند بنابراین در پیشگیری از بروز بیماری باید به عوامل بروز آن توجه کرد.
بیماریهای روانی انواع مختلف دارند. بعضی شدید و بعضی خفیف هستند.



بیماریهای روانی شدید:

کسی که به ناراحتی شدید روانی مبتلا است خود را بیمار نمی داند، معمولاً اطرافیان متوجه بیماری او می شوند. نشانه های اضلی بیماری شدید روانی عبارتند از:
- رفتارهای عجیب و غریب.
- حرفهای بی ربط.
- دیدن یا شنیدن چیزهایی که دیگران نمی بینند یا نمی شنوند.
- عقیده های عجیب و غریب.
- انجام ندادن کارهای ضروری و روزمره.
همه کسانی که به بیماریهای روانی (شدید) مبتلا هستند باید برای درمان به پزشک مراجعه نموده و برای مدت طولانی دارو مصرف کنند. این داروها باید به موقع و به اندازه مورد نیاز مصرف شوند اگر بیمار داروهایش را به طور مرتب مصرف کند و خانواده او نیز کمک و حمایت لازم را بنماید وی سریعاً بهبود یافته و نیاز به بستری ندارد.
اگر بیماری بهبود پیدا نکرد بیماریش با ازدواج بدتر می شود. ازدواج مانند فشار روانی جدید بر بیمار اثر می کند. به این بیماران بعد از بهبودی می توان مسئولیت داد و در طول بیماری باید کسی بکار آنها نظارت داشته باشد.
از هر صد نفر یک نفر به بیماری شدید روانی مبتلا است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله هویت شهری فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله هویت شهری فایل ورد (word) دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله هویت شهری فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله هویت شهری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله هویت شهری فایل ورد (word) :

هویت شهری

مقدمه
منظر شعری در پی ارتقاء کیفیت محیط شعری است. کیفیت منظر شهری بوسیله ابزار فیزیکی و کالبدی حاصل می شود ولی اهداف عملکردی، زیباشناختی و هویتی هستند.
طی سالهای اخیر منظر شهری از اهمیتی روزافزون در ایران و دیگر کشورها برخوردار شده است که خود حاصل شدت یافتن مشکلات کیفی محیط شهری است. پدیده جهانی شدن و پیامد آن مقایسه ذهنی شهرها با هم و رقابت شهرها برای احراز هویت و تثبیت موقعیت نیز بر اهمیت توجه به کیفیت محیطی در شهرها افزوده است.

سیمای شهر – به مفهوم تجلی بصری – به خودی خود حائز ارزش نبوده بلکه تجربه و ارزیابی استفاده‌کنندگان است که تعیین کننده ارزش آن می باشد. بی تردید این تجربه تنها در سطح بصری انجام نشده و تنها در این سطح نیز باقی نمی ماند بلکه ویژگی های عملکردی و هویتی موجود بر تجربه بصری اثر گذار است و تجربه بصری خود بر ویژگیهای عملکردی و هویتی اثر می نهد.
هویت در روند ناگزیر جهانی شدن و نفوذ فرهنگی ؟؟ که از پشتوانه «تمدن» و «توسعه یافتگی» برخوردارند (دغدغه ملت هایی است که از رسانه‌های فرهنگی – تاریخی برخوردار هستند و واقعند که می بایست راستای توسعه عمومی خود را با مکنونات فرهنگ جامعه به گونه ای سازگار کنند که از طریق ارتقاء آن یارایی مقابله با آثار و تبعات ناخواسته این نفوذ قدرتمند امکان‌پذیر باشد.

مسأله این است که یکپارچگی فرهنگی جهان علی‌رغم ظاهر فریبنده‌اش بحران آفرین است و ما را از خود بیگانه می کند ما از طریق تمایزمان با دیگران هویت پیدا می کنیم و موجودیت ما با هویتمان گره خورده است.

دامنه معنای ما را فردیتمان، تا تعلقات در حوزه های گسترده‌تر تعیین می‌کند بر این باوریم که اگر مرز بین تمایزها مخدوش شود با جهانی بی‌معنا، ملال آور و افسرده مواجه خواهیم شد.
مقاله حاضر به بررسی نقش منظر شهری در کسب هویت می پردازد و مفهوم هویت را در متن، زمینه و حس تعلق گسترش داده و بررسی می‌کند که اهداف منظر فقط بایستی در متن هویت باشد یا می تواند محتوای هویت را هم شامل شود در انتها برای موضوع فوق خیابان شهید بهشتی تهران به عنوان نمونه موردی انتخای شده و به کیفیت‌های منظرین آن و پتانسیل‌های آن برای تبدیل شدن به یک فضای جمعی بررسی خواهد شد.

کلید واژه‌ها:
فضای جمعی، هویت، جهانی شدن، هویت‌های متضاد
پارادایم جهانی شدن
نوآوری‌های فنی به ویژه فن‌آوری اطلاعات باعث دگرگونی‌های شتابان در نواحی شهری دنیا شده است. وسائل ارتباطی جدید، فن‌آوری حمل و نقل و پشتیبانی جهان را به «دهکده جهانی» تبدیل کرده است. ایدئولوژی بازار آزاد آفرینش اقتصاد واحد جهانی را تربیت می کند. سازمان تجارت جهانی، بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول و ; جریان آزاد سرمایه در سراسر دنیا را اشاعه می دهند جهانی سازی در اقتصاد چیزی جز عریان شدن سرمایه داری نیست. شرکت های فرا ملیتی در حال شکل گرفتن هستند سرمایه های مالی در سراسر جهان با سرعت هر چه تمام‌تر به زیان اقتصادهای ملی جابجا می شوند. شهرها در کانون دگرگونی‌های جغرافیایی تولید قرار دارند. لایه های نفوذ اندیشه جهانی را به طور آشکار می توان در شانگهای دید منظر شهر شانگهای به دو هویت مستقل تقسیم شده است: بومی و جهانی.

دکتر سید امیر منصوری جهانی شدن را پارادایمی مدرن و باعث کشمکش میان قدرتمندان و جامعه روشنفکران می داند.
هویت به عنوان پادزهر جهانی شدن در شکل بخشی به نگاهی نو در باب شهر به مراتب می تواند بسیار تأثیرگذارتر از دولت و احزاب سیاسی باشد.
حال با توجه به روند جهانی سازی و تأثیرگذاری آن از منظر شهر گرفته تا دنیای رسانه وقتی تا نحوه پوشش چگونه می توان با کیفیتی به نام منظر شهری که خود ایجاد هویت می نماید با پارادایم جهانی شدن مقابله کرد. پاسخ این سئوال با پرداختن به مقوله هویت شهر مشخص خواهد شد.

هویت
لغت نامه ها یا فرهنگ های فارسی تقریباً به نحوی مشابه به تعریف مفهوم هویت پرداخته اند و جامعاً هویت شهری نیز سخنی به میان نیاورده‌اند برای مثال فرهنگ آموزگار در صفحه 870 بیان می دارد که: «هویت به ضم‌ها و به کسر واو و به فتح یا با تشدید شناسایی، نام و نشان، شناسنامه (1333). لغتنامه گرانسنگ و ارزشمند دهخدا نیز به ریشه هویت یعنی هو اشاره دارد اما تعریف هویت و آگاهی چند فراتر برده است. نخست آنکه هویت را با مفهوم غایت پیوند زده و از بحثی قدیمی در فلسفه اسلامی و عرفان ایرانی اسلامی یاد کرده است که به معنای غایت جوهر یا واجد تمامی صفات مثبته بودن است. چه صفات مثبتی که به ذهن انسان خطور می کند و چه صفات مثبتی که حتی انسان از درک آن به آن عاجز است و تنها اولیای زمان آنهم گاه و از طریق کشف و شهود و فقط به برخی از آن صفات از طریق انتزاع و اندیشیدن دست می یابند. بدیهی است که هویت در این معنا صرفاً در وجود حضرت باری تعالی خلاصه می شود و بس.

از این روی از نظر بسیاری از اندیشمندان نحله‌های گوناگون مذهبی در جوامع گوناگون البته هر یک به زبانی و به شکلی هویت خارج از وجود باریتعالی و رفیق اعلی، ناتمام، مجازی و اعتباری است نه جوهری.
در واقع با اشاره به مفهوم غایت در تعریف دهخدا و توضیحات دیگر معلوم می گردد که اولاً مفهوم هویت مانند بسیاری از مفاهیم فلسفی و اجتماعی و انسانی مفهومی انتزاعی، سهل و ممتنع می باشد و از سوی دیگر در حال شدن دائمی است.

لذا همواره باید از طیفی یاد کرد که در یک سوی آن هویت در نازل‌ترین معنا یعنی نام شیء یا انسان و در سوی دیگر طیف معانی بی پایان هویت قرار دارد و تمامی بحث‌های هویت صرف نظر از پسوند و پیشوندهایی که بدان افزوده می شود بر روی این طیف قرار دارند. پس می توان اشاره کرد که بر کنار از مفهوم غایت هویت تمامی معانی و توصیف های هویت نسبی می باشند.

دهخدا در عین حال هویت را شاخص جدا شدن، در نسخ خاصی قرار گرفتن و متمایز گردیدن نیز می داند. برای مثال مفهوم انسان با جدا کردن این موجود پیچیده از سایر موجودات به او تشخیص می‌بخشد. تشخص نیز به زعم دهخدا عامل تمایز است که با نام دادن آغاز می شود. اما خارج از مفاهیم فلسفی و بحث هایی از این دست تشخص با کسب ویژگی هایی فراتر از نام ره می سپرد. جمله «فلانی آدم متشخصی است» به جایگاه، پایگاه اجتماعی، طیف اجتماعی و ویژگی های فردی دلالت دارد که در واقع مفهوم تشخص به معنای متمایز بودن را بر روی طیف از قطب حداقلی به سوی قطب حداکثری می غلطاند و به پیش می‌برد.

هویت شهری
با توضیحاتی در باب هویت راه جهت ورود به بحث هویت در شهرها هموار می گردد و در واقع هویت شهری ویژگی خاص هر شهر است که سازنده هویت آن مکان شهری است. حال این سئوال مطرح می شود که هیاهوی بسیار در باب فقدان هویت یا بی هویتی شهر ایرانی به چه معنا است؟ آیا اساساً شهر بی هویت وجود خارجی دارد؟ کمتر متفکری یافت می شود که در کنار تأکید بر بی هویتی برای خواننده روشن سازد که چه چیزهایی مفقودند که چنین رنگی را مجاز می سازند چند نکته محوری را که پرسش هایی اساسی مرتبط با موضوع هویت شهری مستند بیان کرده‌اند، مقالات متعدد در باب هویت شهری.

1- هویت شهری مقوله‌ای کالبدی است.
2- هویت شهری ناشی از شکل کلی و فرم شهر است.
3- هویت شهری چیزی جز خاطره جمعی افراد ساکن یک شهر نیست و شهر بدون خاطره فاقد هویت است.
4- هویت شهری نه مقوله ای مادی یا بصری بلکه معنوی و احساسی است.
5- آنچه هویت شهری را پدید می آورد هماهنگی اجزاء و عناصر شهری است که کلیتی هماهنگ پدید می آورند.

6- هویت شهری از مقوله های زیباشناسی است شهر یا هویت شهری با منظر شهری زیباست.
7- هویت شهری انعکاس مثبت کلیت شهر در ذهن مشاهده کننده است.
8- هویت شهر بر اساس شاخص عملکرد شهر شناخته می شود.
9- هویت شهری زاده تعاملات اجتماعی در درون کالبد شهری است که فرم و شکلی ویژه خود دارد.

10- هویت شهری محصول تکثر، چند قومی و چند فرهنگی بودن است.
11- هویت شهری تاریخ یک ملت منعکس در جسم و روح شهر است.
12- ما هویت شهر نداریم بلکه هویت های گاه متضاد شهری را داریم که محصول تفاوت طبقاتی است.

بیش از این نیز می توان در باب هویت شهری سخن گفت لیکن همین تعداد نیز برای درک سهل و ممتنع بودن هویت شهر کافی است. در ضمن هویت شهر هیچکدام از موارد یاد شده به تنهایی محسوب نمی شود بلکه هم آنها با هم در سنتزی تام و تمام هستند.
هویت همانی که از کنار هم گذاردن هویت های متعدد در مراتب مختلف به کف می آیند چنین هویت های متعددی گاه متضاد و در هم آمیخته اند و در لحظات تاریخی ویژه ای سر بر می آورند و به عنوان هویت ملی خود را نشان می دهند. 22 بهمن 1357 (روز پیروزی انقلاب اسلامی)

در عرصه شهری احساس تعلق به محله که برای سالها مفاد هویت قومی، عشیره ای و قبیله ای است سبب تضعیف هویت یکپارچه شهری شده است حال این سئوال مطرح می شود که برای کلان‌شهری مثل تهران هویت شهر وجود دارد یا هویت های متضاد شهر که محصول تفاوت طبقاتی است.

در عین حال مفاهیمی که به عنوان مترادف هویت و یا به عنوان صفت‌های عرصه شهری به کار می روند مفاهیمی چون ریشه دار می‌باشد، القاء کننده تاریخ، آرامش بخش، دارای اغتشاش، خوانا، ناخوانا، مردم وار، ضد مردمی، نوکیسه واری تماماً دو شقی های مربوط به هویت می باشند که گویای دو عنصر مهم یعنی مکان و تاریخ در بحث هویت شهری به شمار می روند.
دکتر پرویز پیران یکی از اشتباهات اساسی در نوشته های متخصصان و متفکران ایرانی را عدم تصور از بعد منفی دو وجهی ها یا دو شقی ها که دال بر فقدان هویت شهری است، می تواند.

عناصر منفی شکل دهنده هویت شهری مبنای برای بازخوانی و باز تعریف واقعیت شهری و واقعیت اجتماعی است. فضا بر پایه فرایندهای اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی پرستیز تاریخ و خاطره جمعی و بر پایه ارزش ها و هنجارهای اجتماعی خلق می شود و تحت تأثیر همین فرایندها دوباره و چند باره خلق می شود و دگرگون می شود جالب اینکه فضا در این خلق شدن و دگرگون شدن خود به نیرویی تبدیل می شود که به فرایندهای اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی شکلی ویژه می بخشد و یا چنین فرایندهایی را محدود کرده بر آنها اثر می گذارد و رابطه ای پویا و دیالکتیک فعال می شود.

قطبی شدن شدید شهرها (اقلیتی ثروتمند و اکثریتی تهیدست) بحث تنوع هویت های شهری را وارد مرحله ای تازه ساخته است گرچه همواره هویت شهری متکثر بوده است لیکن برنداز هویت های متکثر شهری هویت عام یکپارچه شهری نیز وجود داشته است.
امروزه با هویت های متضاد شهری که عرصه ستیز خفته و در آینده آشکار شهری هستند حداقل در جوامع فراصنعتی روبرو خواهیم شد. جنبش‌های اجتماعی شهری با هدف حفظ هویت مکانی آن هم در مقابل شرزگی و حرص بی پایان سرمایه داری شاخص آغاز چنین فرایندی است.
در غرب جنبش های جدید که جانشین جنبش کارگری شده اند سرآغاز تعریف و بازتعریف هویت شهری و هویت های مکان محور در مقابل هویتی است که جهانی سازی از بالا برای شهرها رقم می زند.

هویت شهری در پی سلسله مراتبی از هویت فردی، هویت محله‌ای، هویت عرصه خصوصی وجود دارد حتی عضویت ها و تعاملات با دیگران مقوله هویت را تا سطح ملی و جهانی در بر می گیرد تمامی هویت های نام برده در دو بستر کلان یعنی ساختار ویژه جامعه در هر زمان و مکان مفروض و عنصر تاریخ که ظرف خاطره جمعی و فردی است، را در بر می‌گیرد.
پس هویت حاوی تضاد و روابط و فرایندهای دیالکتیکی است هویت همیشه در شدن و گذری دائمی است و به مانند رودخانه‌ای خروشان هر بار شنا کردن در آن متفاوت است.

دکتر سید امیر منصوری شهر را موجودی زنده در حرکت زمان ظرف زندگی جامعه می داند پس لزوماً اگر شهر در حال تغییرات نمی تواند هویتی ایستا داشته باشد بلکه هویتی پویا دارد و اگر به این نکته نیز واقف باشیم که شهر محصول فرهنگ می باشد پس هویت شهر محصول وقایع تاریخ می تواند باشد به طور مثال دلیل تشخص دانشگاه تهران و ورودی آن کالبد فضای شهری آن نمی باشد بلکه اتفاقات زمان انقلاب (جنبش دانشجویی و سهم دانشگاه تهران در این جنبش است.)

به همین دلیل مفهوم هویت شهری را باید همواره در قالب سه مفهوم دیگر نگریست: متن (Context) ، محتوا (Content) و احساس تعلق خاطر (Commitment). در شهری اینجا و آنجا شکل می گیرد که خود متن های گوناگون دارد. بیرون شهر، کوی و برزن و بازار، سوق و سه راه و میدان، خانه و اطلاق و پتو، شاه نشین و ; . در این مکانها رویدادها آرمیده‌اند. همان رویدادها که خاطر شده اند.

در این مکانها فرایندها شکل می گیرند رفتار و روابط اجتماعی اتفاق می‌افتد و خاطره آنها در متن درجه می شود و کم کم وابستگی دلبستگی و حق تعلق بوجود می آید.

هویت شهر به عنوان هدف منظر شهری
با توجه به توضیحات داده شده در مورد مقوله هویت شهر و با علم به اینکه هویت شهر در سه مفهوم (متن، محتوا و احساس تعلق) بوجود می‌آید پس می توان نتیجه گرفت منظر شهری برای رسیدن به هدف هویت شهر (علاوه بر اهداف کارکردی و زیباشناسی) علاوه بر ایجاد کیفیت در متن بوسیله تغییرات کالبدی بایستی برنامه ریزی برای حضور مردم را هم در نظر داشته باشد تا بتواند محتوا و احساس تعلق را رقم بزند چون از آنجایی که هویت شهر پویا است نمی توان قطعه با تغییراتی ایستا هویت شهر را نشان داد.

حضور مردم و هم نشینی هویت های متضاد باعث بروز هویت شهر می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله جزوه درس فارسی پیش دانشگاهی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله جزوه درس فارسی پیش دانشگاهی فایل ورد (word) دارای 66 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله جزوه درس فارسی پیش دانشگاهی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله جزوه درس فارسی پیش دانشگاهی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله جزوه درس فارسی پیش دانشگاهی فایل ورد (word) :

به نام خداوند جان و خرد
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذرد

خداوند نام و خداوند جای
خداوند روزی ده و رهنمای

خداوند کیوان و گردان سپهر
فروزنده ماه و ناهید و مهر

زنام و نشان و گمان برترست
نگارنده برشده گوهرست

به بینندگان آفریننده را
نبینی،مرنجان دو بیننده را

نه اندیشه یابد بدو نیز راه
که او برتر از نام و از جایگاه

سخن هر چه زین گوهران بگذرد
نیاید بدو راه جان و خرد

خرد گر سخن برگزیند همی
همان را ستاید که بیند همی

ستودن نداند کس او را چو هست
میان بندگی رابیایدت بست

خرد را و جان راهمی سنجد او
در اندیشه سخته کی گنجد او؟

بدین آلت رای و جان و زبان
ستود آفریننده را کی توان؟

به هستیش باید که خستو شوی
ز گفتار بیکار یک سو شوی

پرستنده باشی و جوینده راه
به ژرفی به فرمانش کردن نگاه

توانا بود هر که دانا بود
ز دانش دل پیر برنا بود

از این پرده برتر سخن گاه نیست
ز هستی مر اندیشه را راه نیست

(شاهنامه، فردوسی)


فنا و بقا
اصحاب صدق چون قدم اندر صفا زنند
رو با خدا کنند و جهان را قفا زنند

خط وجود را قلم قهر در کشند
بر روی هر دو کون یکی پشت پا زنند

چون پا زنند دست گشایند از جهان
ترک فنا کنند و بقا را صلا زنند
دنیا و آخرت بیکی ذره نشمرند
ایشان نفس نفس که زنند از خدا زنند

هر گه که شان به بحر معانی فرو برند
بیمست آن زمان که زمین بر سما زنند

دنیا و آخرت دو سرایست و عاشقان
قفل نفور بر در هر دو سرا زنند

بکرست هر سخن که ز عطار بشنوی
دانند آنکسان که دم از ماجرا زنند

(دیوان، عطار)

قسم به ساقی کوثر
قسم با ساقی کوثر که از شراب گذشتم
ز باده شفقی همچو آفتاب گذشتم

شراب خون روان و کباب خون فسرده است
هم از کباب بریدم هم از شراب گذشتم

حجاب چهره مقصود بود شیشه و ساغر
نظر بلند شد از عالم حجاب گذشتم

ز هرچه داشت رگ تلخیی، امید بریدم
چه جای باده گلگون که از گلاب گذشتم

به زور جذبه توفیق و پایمردی همت
چو برق و باد زر رطل گران رکاب گذشتم

عجب که پیر خرابات بگذرد ز گناهم
که من ز باده گلرنگ در شباب گذشتم

امید هست که در حشر زرد روی نگردم
که من به موسم گل، صائب، از شراب گذشتم

(صائب تبریزی، دیوان)

حجب روح انسان
بدانکه چون روح انسان را از قربت و جوار رب العالمین به عالم قالب و ظلمت آشیان عناصر و وحشت سرای دنیا تعلق می ساختند، بر جملگی عوالم ملک و ملکوت گذر دادند، و از هر عالم آنچه زبده و خلاصه آن بود با او همراه کردند، و باقی آنچه گذاشتند از هر عالم یا در آن نفعی بود یا ضرری، با آنش هم نظری می بود، از بهر جذب منافع و دفع مضرات.
پس، از عبور اوبر چندین هزار عوالم مختلف روحانی و جسمانی، تا آنگه که به قالب پیوست، هفتادهزار حجاب نورانی و ظلمانی پدید آمده بود، چه نگرش او به هر چیز در هر عالم اگر چه سبب کمال او خواست بود، حال را هر یک او را حجابی شد، تا بواسطه آن حجب از مطالعه ملکوت و مشاهده جمال احدیت و ذوق مخاطبه حق و شرف قربت محروم ماند، و از اعلی علیین قربت به اسفل سافلین طبیعت افتاد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق بهره وری و تجزیه و تحلیل آن در سازمانها فای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق بهره وری و تجزیه و تحلیل آن در سازمانها فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق بهره وری و تجزیه و تحلیل آن در سازمانها فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق بهره وری و تجزیه و تحلیل آن در سازمانها فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق بهره وری و تجزیه و تحلیل آن در سازمانها فایل ورد (word) :

 

عوامل بسیاری در تعریف و دیدگاههای مکاتب مختلف نسبت به بهره وری موثرند . از گذشته بهره وری مورد توجه صاحبنظران ومحققان رشته ها یی مانند اقتصاد روانشناسی صنعتی و سازمانی حسابداری ؛ فیزیکدانان ؛ مهندسان و مدیران بوده است .درک دانش ؛ تجربه ؛زمینه ها وشرایط محیطی موجب تعریف وتفسیر آنها از بهره وری به شیوه های مختلف گردیده است . در باره اینکه چگونه سازمانها ؛ گروهها؛ انسانها ؛ ماشینها در محیطهای مختلف کار کنند و بهره وری آنان چگونه باید سنجیده شود هررشته اصول وبینش خاص خود را دارد. اهمیت مفاهیم مدیریت با توجه به سهم آنان در بهره وری سازمانی است . مدیران باید در مورد بهره وری در کوتاه مدت بلند مدت تصمیم گیری نمایند تا با مشکلات ناشی از عدم رشد بهره وری مواجه نشوند.الف-دیدگاهها ؛ تعاریف و مفاهیم مرتبط با بهره وری عوامل بسیاری درتعریف و دیدگاههای مکاتب مختلف نسبت به بهره وری موثرند . از گذشته بهره وری مورد توجه صاحبنظران ومحققان رشته ها یی مانند اقتصاد روانشناسی صنعتی و سازمانی حسابداری ؛ فیزیکدانان ؛ مهندسان و مدیران بوده است .درک دانش ؛ تجربه ؛زمینه ها وشرایط محیطی موجب تعریف وتفسیر آنها از بهره وری به شیوه های مختلف گردیده است . در باره اینکه چگونه سازمانها ؛ گروهها؛ انسانها ؛ ماشینها در محیطهای مختلف کار کنند و بهره وری آنان چگونه باید سنجیده شود هررشته اصول وبینش خاص خود را دارد. اهمیت مفاهیم مدیریت با توجه به سهم آنان در بهره وری سازمانی است . مدیران باید در مورد بهره وری در کوتاه مدت بلند مدت تصمیم گیری نمایند تا با مشکلات ناشی از عدم رشد بهره وری مواجه نشوند.
چالش بهره وری نیاز به پاسخ متفکرانه وسریع دارد . (بلچر )
بیشتر تعاریف بهره وری شامل کارایی ؛ اثر بخشی ؛ سود آوری ؛ کیفیت ؛ نوآوری ؛ کیفیت زندگی فردی و اجتماعی ؛ فرهنگ و مانند آن است که توضیحات مختصری راجع به انها داده میشود.
کارایی : در واقع نسبتی است که برخی از جنبه های عملکرد واحدها را با هزینه هایی که بر انجام آن عملکرد متحمل شده مقایسه میکند .
اثر بخشی : به معنی هدایت منا بع به سوی اهدافی که ارزشمند ترند. برای مثال تمرکز روی نتایج ؛ انجام کار صحیح در زمان صحیح ؛ کسب اهداف کوتاه مدت وبلند مدت می باشد.
در این رابطه اثر بخشی فردی رامتغیر های خروجی میدانند که برای سنجش افراد استفاده میشوند مانند انعطاف پذیری و اثر بخشی ساز مانی و توانایی سازمان در ارضای حداقل انتظارات ذی نفعها برای کسب اهداف کوتاه مدت وبلند مدت .
بطورکلی اثر بخشی سازمانی دستیا بی به اولویتها واهداف چند گانه در چا ر چوب نظام ارزشی مشترک با فرهنگ سازمانی است به گونه ای که کسب اهداف از نظر هزینه و زمان بهینه باشد و رضایت خاطرذی نفعهایی را که در جهت کسب اهداف تلاش میکنند را فراهم نماید.
سود آوری : طبق مدل تجزیه و تحلیل نسبتهای مالی دوپونت درواقع سود چگونگی بکار گیری داراییها و کسب منفعت حاصل از آن است .
کیفیت : سلاحی استرا تژیک و رقابتی جهت تثبیت وضع فعلی وانجام فعا لیتهای جدید بطوریکه افزابش فروش در بازار را تسهیل میکند . کیفیت وبهره وری قابل تفکیک نیستند و به موازات هم پیش میروند .

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت پیلونفریت در کودکان فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت پیلونفریت در کودکان فایل ورد (word) دارای 17 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت پیلونفریت در کودکان فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت پیلونفریت در کودکان فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت پیلونفریت در کودکان فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت پیلونفریت در کودکان فایل ورد (word) :

اسلاید 1 :

مقدمه

فعالیت غیر معمول باکتری‌ها در دستگاه ادراری علایمی را ایجاد می‌کند که به عنوان عفونت ادراری شناخته می‌شوند. عفونت‌های ادراری بسیار شایع و متنوع هستند.

دختران از نقطه نظر ساختاری و کارکردی، بیشتر در معرض عفونت‌های ادراری قرار دارند. اهمz علل ساختاری عفونت‌پذیری دختران در دستگاه ادراری به قرار زیر است:

1- طول مجرای ادرار در خانم‌ها کمتر است.

2- خانم‌ها پروستات ندارند. این غده تنها در آقایان وجود دارد. در ترشحات پروستات «ترکیبات روی دار» وجود دارد که سبب مرگ عوامل عفونی می‌شود. علایم تحریکی ادرار شامل تکرر، نیاز شدید به دفع ادرار، شب ادراری و سوزش در اکثر موارد وجود دارند، درد در ناحیه پایین  کمر و شکم نیز وجود دارند. از بین عفونت‌های ادراری، دو عفونت پیلونفریت حاد و مزمن در کودکان شایع‌تر است.

اسلاید 2 :

پیلونفریت حاد یعنی عفونت حاد نسج کلیه و دستگاه جمع‌کننده ادرار. این بیماری در جنس مونث شایع است. سه گروه از آن‌ها بیشتر در معرض این عفونت هستند:

.1دختر بچه‌های دبستانی

.2دختران در زمان شروع بلوغ

.3زنان بعد از ازدواج و شروع مقاربت

نسج کلیه از دو طریق عفونی می‌شود:

nاز طریق صعود عوامل عفونی از مثانه

nاز طریق خون

اسلاید 3 :

پیلونفریت علایم گوناگون دارد. مهمترین علامت آن، تب و لرز ناگهانی است . پهلوهای بیمار به شدت دردناک و حساس می‌شوند، در حدی که کوچکترین ضربه سبب بروز درد می‌گردد، گاه همزمان علایم سیستیت را نیز می‌توان دید، یعنی تکرار ادرار- شب ادراری سوزش و نیاز شدد به دفع ادرار ظاهر می‌شوند. تهوع- استفراغ- بی‌قراری و وابستگی از علایم دیگر بیماری به شمار می‌آیند.

اسلاید 4 :

پیلونفریت مزمن:

پیلونفریت مزمن بیماری است که در کودکی ایجاد و در بلوغ نمایان می‌شود. اصولاً در  صورت عدم وجود عامل زمینه‌ای خاص مثل دیابت، سنگ یا علل دیگر به خصوص، اگر در سنین رشد نباشد عفونت‌های حاد صدمه‌ای به کلیه وارد نمی‌آورد.

اسلاید 5 :

عفونت‌های مکرر ادرار از علایم ثابت بیماری در کودکان است. تب نیز در اثر عفونت ایجاد می‌شود. اگر پیلونفریت مزمن به صورت دو طرفه و شدید باشد.

افزایش فشار خون شریانی

کم‌خونی

افزایش کراتینین

افزایش WBC و Pr

اسلاید 6 :

فاکتورهایی که کودکان را مستعد UTI می کند:

نوزادان پسر ختنه نشده ظاهراً در خطر بیشتری برای ابتلا به UTI در سه ماهه اول زندگی‌شان هستند.

اسلاید 7 :

تغییر در فلورای پیشابرهی

بعد از چند ماهه اول زندگی UTI غالباً در دختران بیشتر از پسران رخ می‌دهد که احتمالاً به دلیل کوتاهتر بودن مجرای ادراری در دختران است.

اسلاید 8 :

اختلال ادراری:

اختلال ادراری معمولاً توسط یکی از علایم زیر یا همگی آنها مشخص می شود:

فوریت و ضرورت ادرارکردن- تکرار ادرار- اشکال در ادرار- تردید در ادرار- قطره قطره بیرون آمدن ادرار- و عدم توانایی شدید در نگه داشتن ادرار- علایم و نشانه‌های اختلال ادراری احتمالاً بعد از ابتلا به UTI  یا آماس‌ها و تحریکات موضعی رخ می دهد، مثل آلودگی با کرمک یا نوعی مادهمعطر یا هایپرکلسمی.

اسلاید 9 :

جلوگیری از بروز UTI:

اولین مرحله در ممانعت از UTI در کودکان سالم، مطرح کردن این پرسش است که چرا این کودکان به UTI مبتلا شده‌اند؟ ابتدا باید یک تاریخچه کامل از زندگی کودک، مبنی بر نحوه ادرار کردن و مشکلات مربوط به آن مانند تکرار ادرار، سوزش ادرار و;. گرفته شود. درمان اخیر عفونت بخش بالایی دستگاه تنفس با آموکسی‌سیلین یا سفالوسپورین احتمالاً حاکی از نیاز به تلاش برای دوری از تجویز این عوامل برای کودکان در آینده است. در هر حال اگر آموکسی‌سیلین یا سفالوسپورین برای درمان عفونت بخش بالایی دستگاه تنفس مورد نیاز باشد، قطع و عدم ادامه درمان با نیتروفورانتیون (ماکرودانتین) یاتری متوپریم- سولفامتوکسازول در کودکانی که درمان سرکوب کننده ضدمیکروبی برای ممانعت از عود UTI دریافت کرده اند  مهم می‌باشد.

ما مکرراً به کودکی که در صورت به وجود آمدن این امر، بیماری UTIاش عود کرده است، برخورد پیدا می‌کنیم که احتمالاً به دلیل تاثیر بر فلورای پیشابراهی یا به دلیل میزان وقوع بالای E.coli مقاوم به آموکسی‌سیلین می‌باشد.

اسلاید 10 :

تشخیص UTI:

گرفتن نمونه ادرار برای آنالیز ادرار و کشت باید توسط کاتتر یا سوند ادراری در نوزادان و کودکانی که قادر به ادرار کردن نیستند انجام شود. این روش همچنین متد انتخابی در پسران ختنه نشده است. نمونه ادرار باید از وسط جریان ادرار گرفته شود. نمونه کشت داده شده ادرار که رشدی را نشان نمی‌دهد، یا این که کمتر از ده هزار واحد کلونی(CFU) در هر ml آن است، نشانه‌ای از عدم حضور UTI می‌باشد.

اساس تشخیص علاوه بر علائم کلینیکی تشخیص عفونت و باکتری‌ها در ادرار است. در صورتی که امکان مزمن شدن عفونت نباشد، از یک کاتتر استفاده می‌کنیم و اگر امکان مزمن شدن باشد، رتروگرافی داخل وریدی باید انجام گیرد. سیتوگرام برای معاینه کودکان و برای دیلاتاسیون حالب مفید است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   381   382   383   384   385   >>   >