پروژه دانشجویی پاورپوینت آنالیز و طراحی پی های سطحی فایل ورد (w

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت آنالیز و طراحی پی های سطحی فایل ورد (word) دارای 19 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت آنالیز و طراحی پی های سطحی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت آنالیز و طراحی پی های سطحی فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت آنالیز و طراحی پی های سطحی فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت آنالیز و طراحی پی های سطحی فایل ورد (word) :

متن ندارد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق مقاومت سازه در مقابل آتش فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق مقاومت سازه در مقابل آتش فایل ورد (word) دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق مقاومت سازه در مقابل آتش فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق مقاومت سازه در مقابل آتش فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق مقاومت سازه در مقابل آتش فایل ورد (word) :

- ملاحظات سازه ای:
در انتخاب سازه ساختمان مدرسه تیزهوشان و با نگاه عمل گرایانه مبانی زیر ند نظر قرار گرفته است:
- امکان پذیر بودن با توجه به مصالح موجود در منطقه
- کاهش ضریب خطای انسانی در هنگام اجرا
- کاهش وزن (جرم) ساختمان جهت در نظر گیری مخاطرات زلزله
- انتخاب سازه ای که دارای بیشترین همبستگی و مقاومت در مقابل رفتار زلزله باشد.
- قابلیت تطبیق با نقشه های تاسیساتی در بهترین وجه بخصوص با تغییرات احتمالی که در ایران اجتناب ناپذیر است.
- بررسی بلایای طبیعی ایران بخصوص زلزله بم نشان می دهد. ساختمانهای با اسکلت بتن بدلایل مختلف نظیر هماهنگ مصالح سقف و اسکلت و سبکی دارای کمترین تخریب و در مقابل ساختمانهای با اسکلت فنری بلیل عدم هماهنگی مصالح سقف، دیوار و اسکلت که باعث رفتارهای متقابل و غیر همگن پس از وارد شدن بار جانبی زلزله به ساختمان می شود از یک سو و افزایش ضریب خطای انسانی در اتصالات جوشی و اشکال در تراز کردن تیرها و ستون ها دارای بیشترین تخریب بوده اند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق انرژی تجدید پذیر فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق انرژی تجدید پذیر فایل ورد (word) دارای 157 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق انرژی تجدید پذیر فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق انرژی تجدید پذیر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق انرژی تجدید پذیر فایل ورد (word) :

در حال حاضرتولید انرژی الکتریکی در دنیا به مقدار زیادی بر ذغال سنگ، نفت و گاز طبیعی تکیه دارد. سوخت های فسیلی تجدید ناپذیرند، آنها بر منابع محدودی که رفته رفته به پایان می رسند ، بنا شده اند.
در مقابل انرژیهای تجدید پذیر مانند باد و انرژی خورشیدی، پیوسته جایگزین می شود و هیچ گاه به پایان نمی رسند. اغلب انرژی های تجدید پذیر به دو صورت مستقیم یا غیر مستقیم از خورشید ناشی می شوند.
نور خورشید یا همان انرژی خورشیدی، می تواند برای گرم کردن و روشنایی خانه ها و سایر ساختمان ها، برای تولید الکتریسیته، برای آب گرم کردن، گرم کن های خورشیدی و انواع کاربردهای اقتصادی و صنعتی مستقیماً استفاده می شود.
همچنین گرمای خوشید موجب وزش باد می شود؛ همان انرژی ای که توسط توربین های بادی گرفته می شود؛ سپس بادها و گرمای خورشید باعث تبخیر آب می شوند. وقتی این بخار آب به باران یا برف تبدیل می شود و از سرازیرها به رودخانه ها و مسیرهای آب هدایت می شود، انرژی آن می تواند گرفته شده و از توان هیدرو الکتریکی آن استفاده شود.
همراه با باران و برف، نور خورشید باعث می شود گیاهان رشد کنند، ماده ای که آن گیاهان را می سازد، به عنوان توده زنده یا زیست توده می شناسیم.
بیومس می تواند به منظور تولید الکتریسیته، سوخت های حمل و نقل یا موارد شیمیایی استفاده شود. کاربرد بیومس برای هر یک از این اهداف، انرژی بیومس نامیده می شود.
هیدروژن نیز می تواند در بسیاری از ترکیبات اصلی، مثل آب، یافت شود. هیدروژن فراوان ترین عنصر روی زمین است، اما بصورت یک گاز طبیعی موجود نیست. هیدروژن همیشه با دیگر عناصر ترکیب شده است، مثل ترکیبش با اکسیژن برای ساخت آب. وقتی هیدروژن از عنصر ترکیبی اش جدا شود می تواند بعنوان سوخت مورد استفاده قرار گیرد.
تمام منابع انرژی تجدید پذیر از خورشید ناشی نمی شوند. انرژی زمین گرمایی دریچه گرمای درون زمین برای کاربردهای متنوع شامل: تولید توان الکتریکی و گرم و سرد کردن ساختمان هاست، و انرژی جزر و مد اقیانوس ها از نیروی کشش ماه و خورشید بر روی زمین ناشی می شود.
در حقیقت، انرژی اقیانوس از منابع متعددی ناشی می شود. علاوه بر انرژی جزر و مد، انرژی امواج اقیانوس بوسیله هر دو انرژی جزر و مد و باد، بوجود می آید. هم چنین خورشید بیش از آنکه عمق اقیانوس را گرم کند. سطح آنرا گرم می کند، ایجاد یک اختلاف دما می تواند بعنوان یک منبع انرژی بکار گرفته شود. تمامی اشکال انرژی اقیانوسی می تواند برای تولید الکتریسیته اعمال شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق Intel، AMD و پردازنده های 64 بیتی فایل ورد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق Intel، AMD و پردازنده های 64 بیتی فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق Intel، AMD و پردازنده های 64 بیتی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق Intel، AMD و پردازنده های 64 بیتی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق Intel، AMD و پردازنده های 64 بیتی فایل ورد (word) :

Bit چیست ؟
کلمه بیت مخفف عبارت binary digit است. اعداد دودویی یا باینری یعنی همان روشی است که یک کامپیوتر داده ها را با آن ذخیره کرده یا در قالب آن انتقال می دهد. یک بیت می تواند مقداری بین صفر یا یک را به خود بگیرد. اگر تعدادی از بیت را پشت سرهم ردیف کنیم ، به یک کد باینری می رسیم مثل 1001011000101 که می تواند بیانگر یک دستورالعمل ریاضی مثل جمع یا تفریق،‌یک محل خاص از حافظه جهت آدرس دهی، و یا یک داده مشخص مثلا عدد 12.456 باشد. یک پردازنده 32 بیتی، مثل پنتیوم قادر است بااستفاده از این رشته صفر و یک، تا عدد 2 به توان 32 را کد گذاری کند یا در اصطلاح، آن را به مبنای باینری ببرد. طبیعی است که این میزان برای یک پردازنده 64 بیتی به 2 به توان 64 می رسد و این بدان معنی است که یک پردازنده 64 بیتی، می تواند سقف بسیار بالاتری از اعداد را در واحد زمان پشتیبانی کند. بنابراین اگر یک پردازنده 32 بیتی بخواهد عددی بیشتر از2 به توان 32 را پردازش کند یا انتقال دهد، باید در دو سیکل زمانی این کار را انجام دهد که وقت بیشتری را نسبت به یک پردازنده 64بیتی صرف می کند. بدین ترتیب یک پردازنده 64 بیتی، صرف نظر از آن که چند سیکل زمانی در ثانیه بیشتر از یک پردازنده 32 بیتی دارد، در هر کدام از این سیکل های زمانی نیز قادر است دو برابر یک پردازنده 32 بیتی عمل پردازش را انجام دهد.
حافظه ، مسئله مهم تر
اما عامل دیگری که تحت تأثیر دامنه بیتی که پردازنده قرار می گیرد، میزان حافظه ای است که سیستم پشتیبانی می کند یا مورد دسترسی قرار می دهد. در پردازنده های 32 بیتی که با سیستم عامل های همگون 32 بیتی کار می کنند، تنها چهار گیگا بایت از فضای حافظه RAM قابل دسترسی است که حتی این مقدار هم توسط سیستم عامل های 32 بیتی ، اغلب به دو گیگا بایت کاهش می یابد. زیرا دو گیگا بایت دیگر از آن باید به برنامه های کاربردی جهت اجرا تخصیص داده شود. پردازنده پنتیوم 4 محصول اینتل و آتلون XP از AMD، از جمله همین پردازنده هایی هستند که علیرغم فرکانس بالا جهت اجرای تعداد بیشتری دستورالعمل در واحد زمان ، به دلیل عدم امکان دسترسی به مقادیر زیادتری از حافظه، گاه سرورهای محیط های Enterprise را با مشکل مواجه می کنند. در حالی که این مشکل ، در پردازنده های 64 بیتی البته به شرط اجرای برنامه های 64 بیتی تحت سیستم عامل های 64 بیتی با پشتیبانی از چند ترابایت فضای حافظه، برطرف شده است .
اینتل و AMD
شرکت AMD، با ساخت اولین مدل آتلون 64 بیتی که البته برخلاف نام آن ، قابلیت پشتیبانی 40 بیتی از حافظه را داشت و می توانست 136 گیگا بایت از فضای حافظه را آدرس دهی کند و اینتل با ساخت پردازنده Xeon سری DP با قابلیت اجرای 32و 64 بیتی و برخورداری از تکنولوژی hyper threading ، اولین گام را جهت ساخت پردازنده های 64 بیتی برداشتند. این پردازنده ها علاوه بر مهیا ساختن قابلیت دسترسی به میزان حافظه بیشتر برای سیستم عامل، به هر برنامه کاربردی قابل اجرا برروی آن سیستم عامل ، یک بلاک چهر گیگا بایتی از حافظه را جهت اجرا اختصاص می دهند. این توانایی جدید به نحو بسیار محسوسی ، کاربران برنامه های طراحی مهندسی و بسیاری از بانک های اطلاعاتی را با افزایش کارایی و سرعت اجرای برنام ها مواجه کرد. این پردازنده ها که طبق نظر سازندگانشان به طور کامل از سیستم عامل ها و برنامه های 32 بیتی پشتیبانی کرده و هیچ خللی را به دلیل ارتقا به وضعیت 64 بیتی، در برنامه های قبلی وارد نمی کردند و به قول خودشان سازگار باقبل بودند، تنها در صورت اجرای سیستم عامل های 64 بیتی و همچنین اجرای برنامه های 64 بیتی، می توانستند قدرت خودشان را به نمایش بگذراند. در حالی که در زمان اجرای 32 بیتی بر روی سیستم عامل های 32 بیتی، تنها چیزهایی که می توانند عاید این محیط های قدیمی نماینده، عبارت است از:

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله طراحی و ساخت الکترود یون گزین بر پایه مواد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله طراحی و ساخت الکترود یون گزین بر پایه مواد نانو متخلخل سیلیسی عامل دار شده جهت تعیین آلومینیوم((IIIدر برخی نمونه های دارویی فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله طراحی و ساخت الکترود یون گزین بر پایه مواد نانو متخلخل سیلیسی عامل دار شده جهت تعیین آلومینیوم((IIIدر برخی نمونه های دارویی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله طراحی و ساخت الکترود یون گزین بر پایه مواد نانو متخلخل سیلیسی عامل دار شده جهت تعیین آلومینیوم((IIIدر برخی نمونه های دارویی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله طراحی و ساخت الکترود یون گزین بر پایه مواد نانو متخلخل سیلیسی عامل دار شده جهت تعیین آلومینیوم((IIIدر برخی نمونه های دارویی فایل ورد (word) :

در این تحقیق، مواد نانو متخلخل عامل دار شده با گروه -N,Nبیس( آمینو متیل)–N اتیل پروپان 1-،3 -دی آمین (BEDMP) در ساخت الکترود یون گزین یون آلومینیوم((III به کار رفته است. اثرات ترکیب درصد، زمان پاسخ دهی ، طول عمر و اثر pH بر روی پاسخ الکترود ارزیابی شد. الکترود تهیه شده در شرایط بهینه پاسخ نرنستی در گستره وسیعی از غلظت یون آلومینیوم (III) از 1/0×10-6 تا 1/0×10-1 مولار با شیب20/49 ± 0/1mV/ decade از خود نشان داد. حد تشخیص اندازه گیری یون آلومنیوم -6 7×10 مولار بدست آمد. زمان پاسخ دهی الکترود بسیار سریع 15)ثانیه) بوده و برای مدت تقریبا سه ماه، بدون هیچ گونه انحرافی در پتانسیل قابل استفاده است.

این الکترود دارای گزینش پذیری بالایی بوده ودر محدوده pH=4-6مورد استفاده قرار گرفته و کاملا برگشت پذیر می باشد. ضرایب گزینش پذیری برای یون آلومینیوم (III) به عنوان گونه آزمایشی نسبت به یون های مختلف ارزیابی شد. سادگی و سهولت انجام آزمایشها، در دسترس بودن امکانات و لوازم و زمان کم برای انجام آزمایش ها از مزایای این روش می باشد. این الکترود را می توان به عنوان الکترود شناساگر در تیتراسیون پتانسیومتری برای تعیین دقیق غلظت آلومینیوم((III با EDTAبه کار برد.این الکترود برای تعیین پتانسیومتری آلومینیوم((III در بعضی از ترکیبات دارویی با موفقیت استفاده گردید.

واژه کلیدی: الکترود یون گزین، مزوپور عامل دار شده ، آلومینیوم((III، پتانسیومتری، نمونه های دارویی

1

-1 مقدمه

نانوحفره ها یا مواد نانومتخلخل از سال 1992 شناخته شده اند؛ این مواد دارای منافذ و حفراتی کوچک تر از 100 نانومتر با ساختاری تو در تو می باشند. جامدات نانومتخلخل می توانند ترکیبات گوناگونی نظیر کربن، سیلیکون، سیلیکات ها، پلیمرها، سرامیک ها، فلزات و ترکیبات آلی فلزی داشته باشند. مواد نانومتخلخل مساحت سطح بسیار بالایی دارند که این امر سبب بهبود خواص کاتالیروزی، جذبی و جذب سطحی آن می گردد. مساحت سطحی جامدات نانومتخلخل اغلب در حد چند صد مترمربع بر گرم می باشد. به علاوه این مواد قادر به بر هم کنش با گروه های شیمیایی مختلف به منظور افزایش میل ترکیبی آنها با ترکیبات ویژه می باشند. بنابراین با نشاندن گروه های شیمیایی مختلف عامل دار بر روی این مواد نانومتخلخل می توان تمایل انها را به جذب و برهمکنش با یونهای فلزی و یا حتی گونه های مولکولی افزایش داد. این مواد کاربرد وسیعی در زمینه سنسورها، غشاها، جداسازی جذبی و فرایند های کاتالیستی دارند.[4-1] هیچ سامانه ی زیستی ای را نمی توان یافت که آلومینیوم را در یک فرایند زیست-شیمی به کار گرفته باشد. آلومینیوم گرایش به

تجمع یافتن در مغز و تا حدودی در استخوانها دارد. درست است که زهرآگینی آن به مراتب کمتر از جیوه ، آرسنیک ، سرب و کادمیوم است ولی از آنسو، از همه ی آنها ماندگارتر است و خطر آن نیز پس از مدت زمان طولانی ظاهر میشود. محتاطانه ترین کار این است که هر چه بیشتر ، از منابع آن احتراز کنیم؛ با این حال ، در زندگی امروز نمی توان به کلی در امان بود و این عنصر در آب آشامیدنی ، خوراک ، هوای تنفس ، خاک و فراورده های دارویی گوناگون از جمله واکسنها حضور دارد. روشهای مختلفی که برای اندازه گیری فلزات سنگین بکار می رود شامل آشکارسازی توسط اسپکترو فتومتری [5]، اسپکترومتری جذب اتمی،اسپکترومتری فلوئورسانس [6] ،اسپکترومتریICP ویا [7] ICP-MS می باشند . این روشها نیاز به پیش تغلیظ نمونه به علا وه تجهیزات ویژه و پرهزینه دارد. بنابراین در سالهای اخیر بیشتر تحقیقات به سمت به کارگیری روشهای الکتروشیمیایی و تهیه حسگرهای یون گزین متمرکز شده است. این روشها از مزایای بسیاری از جمله سرعت، سهولت تهیه و پیش تغلیظ ، دستگاهوری ساده، هزینه کم، پاسخ نسبتاً سریع ، گزینش پذیری و گستره دینامیکی وسیع برخوردار می باشند. این ویژگی به رشد حسگرهایی برای گونه های یونی مختلف و لیستی از الکترودهایی که در چند سال اخیر ایجاد شدند، منجر شده است .[8]

در طول دو دهه اخیر الکترودهای اصلاح شده به روش شیمیایی مختلفی تهیه شده اند و برای اندازه گیری پتانسیومتری یون آلومینیوم به کار رفته اند . از جمله این الکترود ها می توان به، الکترود خمیر کربن اصلاح شده با نانوذرات طلا [9] ، الکترود خمیر کربن اصلاح شده با نانو لوله های کربنی چند دیواره، عامل دار شده با یک شیف باز جدید به عنوان حامل [10] و الکترود خمیر کربن اصلاح شده با 1و-8دی هیدروکسی انتراکینون [11]، جهت اندازه گیری یون آلومینیوم اشاره کرد. در این تحقیق، الکترود خمیر کربن اصلاح شده با نانو مواد متخلخل عاملدار شده (BEDMP) جهت اندازه گیری یون آلومینوم در نمونه های دارویی تهیه شد و پاسخ الکترود در شرایط بهینه مورد ارزیابی قرار گرفت.

2

-2 مواد شیمیایی

نمکهای کلرید و نیترات همه کاتیونهای مورد استفاده، اسید نیتریک و سود از شرکت مرک تهیه شد و بدون هیچ گونه خالص سازی مجدد از انها استفاده گردید. مواد نانو متخلخل عامل دار شده با گروه -N,Nبیس( آمینو متیل)–N اتیل پروپان-3،1 -دی آمین (BEDMP) سنتز شده توسط گروه دکتر بدیعی دانشگاه تهران مورد استفاده قرار گرفت که ساختار آن در شکل((1 آمده است . برای تهیه خمیر کربن، پودر گرافیت با قطر ذرات 1-2µm از شرکت مرک و پارافین با چگالی بالا از شرکت سیگما-آلدریچ تهیه شد. در تمام آزمایشها از آب مقطر دو بار تقطیر استفاده شد.

شکل (1) نمایش ساختار مزوپور عامل دار شده (BEDMP)

-3 دستگاهها

اندازه گیری پتانسیل با میلی ولت متر دیجیتال مواد از ترازوی تجزیه ای ANDسری GH با عنوان الکترود مرجع استفاده شد.

GDM-356 و اندازه گیری pHبا pHمتر JENWAY انجام شد.جهت توزین دقت 0/0001 گرم استفاده گردید. از الکترود Ag/AgCl شرکت آذر الکترود به

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   86   87   88   89   90   >>   >