پروژه دانشجویی مقاله مصالح ساختمانی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله مصالح ساختمانی فایل ورد (word) دارای 132 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مصالح ساختمانی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مصالح ساختمانی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله مصالح ساختمانی فایل ورد (word) :

مصالح ساختمانی، عبارت است از موادی که برای ساخت‌وساز استفاده می‌شوند. بسیاری از موادی که به صورت طبیعی ایجاد می‌شوند (مانند رس، ماسه، چوب، سنگ و حتی شاخ و برگ‌های کوچک)، برای ساختن یک ساختمان کاربرد دارند. به غیر از مواد و مصالح طبیعی، برخی از مواد ساخته شده توسط انسان نیز به صورت ترکیبی، در ساخت‌وساز استفاده می‌شوند. در بسیاری از کشورها، تولید مصالح ساختمانی به صورت یک صنعت درآمده‌است. علاوه بر این، استفاده از این مصالح، مشاغل و پیشه‌های زیادی، همانند نجاری، لوله‌کشی، سقف‌سازی و عایق‌کاری را به وجود آورده‌است. این گونه از پیشه‌ها، کار تزیین و زیبایی ساختمان‌ها و خانه‌ها را برعهده دارند.
گونه‌های مصالح ساختمان
آجر، خاک، گچ، سنگ، فلزها، پلاستیک‌ها، چوب، شیشه، آهن، فولاد، میلگرد، کامپوزیت‌ها،بتن، سیمان، دوغاب، ملات، ملات، مواد عایق، ایزوگام، قیر، سرامیک، پارکت، کاشی، لیکا و ...
همگی نقش خاص خود را در ساخت و استحکام یک بنا دارند و این هنر سازندگان و طراحان است که چطور از مجموع درست و به جای آن‌ها در ساخت بنایی زیبا و منحصر استفاده کنند.
پژوهشگران پارک علم و فناوری یزد با استفاده از نانوذرات تیتانیوم موفق به تولید نانو پوشش‌هایی شدند که به عنوان عایق به کار می‌روند و موجب کاهش مصرف انرژی می‌شود.
رنگ‌های تولید شده در این تحقیقات نانورنگهای پلیمری مرئی و نامرئی بوده و به مرحله تجاری سازی رسیده است.

از مهم‌ترین مزایای پوشش‌های تولید شده می‌توان به ضدUV (اشعه ماورا بنفش)، آنتی‌باکتریال، مقاوم در برابر یخ‌زدگی و انعطاف‌پذیری تا دمای 180 درجه سانتی‌گراد اشاره کرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر