سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله برآورد ارتفاع رواناب و دبی اوج به روش شماره منحنی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله برآورد ارتفاع رواناب و دبی اوج به روش شماره منحنی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز تشان شهرستان بهبهان) فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله برآورد ارتفاع رواناب و دبی اوج به روش شماره منحنی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز تشان شهرستان بهبهان) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله برآورد ارتفاع رواناب و دبی اوج به روش شماره منحنی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز تشان شهرستان بهبهان) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله برآورد ارتفاع رواناب و دبی اوج به روش شماره منحنی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز تشان شهرستان بهبهان) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
علی آلبوعلی – دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه کاشان
دنیا خیرخواه – دانشجوی کارشناسی ارشدآبخیزداری دانشگاه هرمزگان
حسین محسنی زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه هرمزگان
وحید رشیدی – دانشجوی کارشناسی ارشدبیابانزدایی دانشگاه کاشان

چکیده:
امروزه محدودیتهای موجود در تامین آب، باعث شده تا توجه بیشتری نسبت به گذشته به آب و منابع تامین آن شود. از آنجا کهحوزههای آبخیز نقش بسزایی در تامین آب مورد نیاز بشری دارند، نیازمند مطالعه و بررسی میباشند. از جمله مطالعات اساسی دراین راستا، مطالعات هیدرولوژیکی حوضهها میباشد و مطالعه بارش- رواناب در رأس مطالعات هیدرولوژیکی است. روشهای مختلفتجربی برآورد رواناب، محدودیت مربوط به عدم وجود ایستگاههای هیدرومتری را برطرف کرده است. از جمله پرکاربرد ترین اینروشها، روش شماره منحنی میباشد که در این مطالعه و در حوزه آبخیز تشان در استان خوزستان مورد استفاده قر ار گرفت. نتایجاین تحقیق نشان داد که روش شماره منحنی به دلیل تاثیر نگهداشت اولیه میزان رواناب و در نتیجه دبی اوج را کمتر از سایرروشهای تجربی برآورد می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر