سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله بررسی طیف های بازتاب کشور برای تعیین طیف طراحی ایر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی طیف های بازتاب کشور برای تعیین طیف طراحی ایران فایل ورد (word) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی طیف های بازتاب کشور برای تعیین طیف طراحی ایران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی طیف های بازتاب کشور برای تعیین طیف طراحی ایران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی طیف های بازتاب کشور برای تعیین طیف طراحی ایران فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1372

محل انتشار: هشتمین سمینار بین المللی پیش بینی برای زلزله

تعداد صفحات: 21

نویسنده(ها):

وحید میراحسینی – کارشناس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن
جمشید فرجودی – استادیار دانشکده فنی – دانشگاه تهران

چکیده:

هم اکنون طیف های بازتاب طراحی برای تحیل و طرح سازه های مقاوم در برابر زلزله به روشهای شبه دینامیکی یا دینامیکی بر هیچ کدام از مهندسین سازه پوشیده نیست. اکثر مطالعات قبلی در این زمینه نشان داده است که شرایط زمین در محل ثبت شتابنگاشت ها بر روی کل و دامنه تغییرات طیف های بازتاب حاصل از آنها، تاثیر بسیاری دارد.
در این مقاله با انجام مطالعات آماری بر روی مجموعه شتابنگاشت های ثبت شده در نقاط مختلف ایران و طیف های بازتاب محاسبه شده از آنها، طیف های متوسط (با 50% اطمینان) و متوسط به علاوه یک انحراف استاندارد (با 84/1% اطمینان) برای چهار نوع زمین درکشور بدست آورده شده است و با استفاده از آنها طیف های طراحی بر اساس نوع زمین و هر دو مولفه افقی و قائم حرکت زمین در پنج نسبت میرایی تعین و ارائه گردیده اند. نتایج به صورت ضرایب بزرگنمایی شتاب، سرعت و تغییر مکان که بر اساس شتاب حداکثر زمین در محل نرمالیزه گردیده اند، ارائه شده است. با استفاده از این ضرایب می توان طیف طراحی مطلوب را به این روش ارائه شده بر روی سیستم مختصات سه جانبه لگاریتمی استاندارد، رسم نمود. در انتها طیف های طراحی برای بازتاب شتاب نیز ارائه گردیده اند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله ارائه متدلوژی برای ارزیابی مستقل تأمین کنندگان در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارائه متدلوژی برای ارزیابی مستقل تأمین کنندگان در جهت گریدبندی آنان (مطالعه موردی: شرکت تولیدی صنعتی مهرخواه) فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارائه متدلوژی برای ارزیابی مستقل تأمین کنندگان در جهت گریدبندی آنان (مطالعه موردی: شرکت تولیدی صنعتی مهرخواه) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارائه متدلوژی برای ارزیابی مستقل تأمین کنندگان در جهت گریدبندی آنان (مطالعه موردی: شرکت تولیدی صنعتی مهرخواه) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارائه متدلوژی برای ارزیابی مستقل تأمین کنندگان در جهت گریدبندی آنان (مطالعه موردی: شرکت تولیدی صنعتی مهرخواه) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
سیدسعید حسینیان – کارشناس ارشد مهندسی صنایع ، شرکت تولیدی صنعتی مهرخواه
حسین صابری نیا – کارشناس مهندسی صنایع ، شرکت تولیدی صنعتی مهرخواه

چکیده:
یکی از موضوعات مهم، در هر سازمانی مسئله انتخاب و ارزیابی تأمین کنندگان می باشد؛ همچنین در زنجیره تأمین شرکتهای خودروسازی، با توجه به الزامات سیستم های مدیریت کیفیت می بایست معیارهای ارزیابی، تعیین و تأمینکنندگان براساس توانایی در تأمین محصول، مورد ارزیابی قرار بگیرند. یکی از روش های پرکاربرد در این زمینه روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) می باشد که در آن ارزیابی تأمین کنندگان به صورت نسبی صورت می گیرد. در زنجیره تأمین شرکت های خودروسازی، گریدبندی تأمین کنندگان می بایست با توجه به وضعیت واقعی آنان انجام گیرد و از ارزیابی نسبی آنان خودداری نمود. این بدین معنی است که ارزیابی و گریدبندی هر تأمین کننده با توجه به عملکرد آن، باید به صورت مستقل انجام گیرد. در این مقاله یک متدلوژی برای ارزیابی تامین کنندگان در زنجیره تامین خودروسازی ارائه می شود، به طوری که از AHP تنها برای تعیین اوزان معیارهای ارزیابی استفاده شده و محاسبه امتیاز تأمین کنندگان سازمان به صورت جداگانه و مستقل انجام می شود؛ همچنین در این متدلوژی می توان مجموعه ای از معیارهای کمی و کیفی را با یکدیگر در نظر گرفت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله کاربرد مدل AHP برای خرید بهینه سهام در بورس اوراق

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله کاربرد مدل AHP برای خرید بهینه سهام در بورس اوراق بهادار تهران فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله کاربرد مدل AHP برای خرید بهینه سهام در بورس اوراق بهادار تهران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کاربرد مدل AHP برای خرید بهینه سهام در بورس اوراق بهادار تهران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله کاربرد مدل AHP برای خرید بهینه سهام در بورس اوراق بهادار تهران فایل ورد (word) :

کاربرد مدل AHP برای خرید بهینه سهام در بورس اوراق بهادار تهران

چکیده:
شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران نقش چشمگیری در بازار سرمایه و اقتصاد کشور ایفا می‌نمایند، سرمایه‌گذاران در این شرکتها می‌بایست عوامل متعدد تاثیرگذار بر آنها را ارزیابی نمایند. البته این شناسایی و ارزیابی و در نتیجه رتبه‌بندی شرکتها مستلزم بکارگیری سرعت و دقت لازم می‌باشد چرا که در جهان امروزی فرایند تصمیم‌گیری شتاب زیادی به خود گرفته است. فرایند تحلیل سلسله مراتبی که در این تحقیق در خصوص آن بحث ش

ده است، یکی از معروفترین فنون تصمیم‌گیری است که در آن همه معیارهای کمی و کیفی که در اخذ تصمیم بکار می‌روند، در نظر گرفته شده است.

1_این فرایند با انجام یکسری مقایسات زوجی انجام گرفته 2_این مقایسات وزن هر یک از فاکتورها را در راستای گزینه‌های رقیب مشخص می‌سازد. 3 _در نهایت منطق AHP به گونه‌ای مقایسات زوجی را با همدیگر تلفیق می‌سازد که تصمیم بهینه حاصل آید.. 4_میزان اعتبار مقایسات از طریق نرخ سازگاری مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. برای انتخاب چند نسبت از بین نسبتهای ارائه شده از تکنیک تجزیه عاملی استفاده.میشود. رتبه‌بندی شرکتها با استفاده از مقایسات زوجی انجام میشود

– مقد مه
آنچه مسلم است تصمیم گیری جزء لاینفک مدیریت است و به قول برخی بزرگان علم مدیریت از جمله هربرت سایمون تصمیم گیری جوهر و اساس مدیریت تلقی می¬شود. اگر تصمیم¬گیری را یک دانش و شیوه¬های آن را فن یا هنر بدانیم بطور قطع اطلاعات نقطه شروع و موجد این دانش است که می¬توان گفت اطلاعات و تصمیم گیری دو روی یک

سکه¬اند.
بطور کلی هر تصمیم¬گیری مبتنی بر یک سری اطلاعات، راه حل¬ها، گزینه¬ها و نهایتاً انتخاب بهینه است و از آنجا که معمولا با پیش¬بینی توام است از اهمیت برخوردار نیست و با مخاطراتی همراه است. لیکن توانایی تصمیم گیران در استفاده از روشهای مناسب و تجزیه و تحلیل دقیق اطلاعات موثق می¬تواند این پیامدها را به حداقل برساند و در این راستا رتبه-بندی از روشهای بسیار کار آمد بوده و تحلیل سلسله مراتبی یکی از این تکنیکها می¬باشد.
نکته دیگر در سرمایه گذاری سهام این است که تصمیم گیری

تنها براساس یک معیار نمی¬تواند بهینه و مطلوب باشد، بلکه بایستی از چندین معیار بطور مشترک استفاده کرد. این معیارها می¬توانند کمی یا کیفی باشند. برای حل تصمیم گیری در این مسایل بهتر است از مدل¬های تصمیم¬گیری چند معیاره که می¬توانند معیارهای کمی و کیفی را با هم تلفیق کنند استفاده شود. یکی از جامعترین مدل¬های تصمیم¬گیری چند معیاره فرآیند تحلیل سلسله مراتبی می¬باشد که در این تحقیق بکار رفته است.

کلید واژه‌ها:‌
تصمیم‌گیری چند معیاره – تحلیل سلسله مراتبی – مدل- رتبه‌بندی – تکنیک تحلیل عاملی
تعاریف عملیاتی:
_1مدل:چهارچوب صوری وغیررسمی تحلیلی است که می خواهد از پیجیدگی دنیای واقعی، خصوصیات یک نظام راجداکند وبرای درک رابطه رفتاری و نهادی آن نظام اهمییت اساسی دارد. (آذر، 1379،ص.13)

2- تحلیل سلسله مراتبی: نوعی از تجزیه و تحلیل سلسله مراتبی می¬باشد که در جهت تصمیم¬گیری مطلوب و بهینه و انتخاب یک گزینه با توجه به شاخصها و اولویتهای متفاوت کمک می¬نماید (اصغرپور 1377، 219)
3- تصمیم گیری چند معیاره: یکی از مدلهای تصمیم¬گیری می¬باشد که به تصمیم¬گیری¬های پیچیده معطوف می¬شود و در آن به جای استفاده از یک معیار سنجش بهینگی از چندین معیار سنجش بهینگی استفاده می شود. (اصغرپور، 1377، 290)
4- رتبه بندی: در لغت به معنی آراستن و به ردیف در آوردن است اما در بحث مالی یعنی مرتب کردن شرکتها براساس توانایی، کیفیت، کارایی و بهره¬وری است. (فرهنگ، 1371، 1801)
5- تکنیک تحلیل عاملی: تحلیل عاملی تکنیکی است که کاهش تعداد زیادی از متغیرهای وابسته به هم را به صورت تعداد کوچکتری از ابعاد پنهان یا مکنون

امکان¬پدیر می¬سازد. هدف عمده آن رعایت اصل اقتصا

د و صرفه¬جویی از طریق کاربرد کوچکترین مفاهیم تبیین کننده و به منظور تبیین مشترک در ماتریس همبستگی است.
رتبه‌بندی:
رتبه‌بندی در لغت به معنی آراستن و به ردیف درآوردن است اما در بحث مالی یعنی مرتب کردن شرکتها بر اساس توانایی، کیفیت، کارایی و بهره‌وری است. (فرهنگ، 1371، 1801)

اهمیت و مفهوم رتبه بندی:
یک فرض اساسی این است که در تحلیلها همه چیز نسبی است. به عنوان مثال دانستن این مطلب که یک سهم 20 می‌باشد. برای قضاوت در خصوص ارزش آن سهم کفایت نمی‌کند. اما دانستن این موضوع که شرکت مورد نظر در حدود میانگین بازار است و یا اینکه پایین‌تر از 40% از شرکتهای صنعت مربوطه می‌باشد در واقع موجب می‌گردد شکل خام به صورت اطلاعات مناسبی برای تصمیم‌گیری تبدیل شود.
رتبه‌بندی (در صنعت و یا کل بازار) یکی از راهکارهای دستیابی به مفهوم تبدیل اطلاعات خام به اطلاعات مناسب برای تصمیم‌گیری می‌باشد. رتبه‌بندی را می‌توان بر پایه پارامترهای مختلف که به عنوان عناصر تجزیه و تحلیل بنیادی هستند انجام داد.

– تاریخچه درجه‌بندی و رتبه‌بندی:
رتبه‌بندی یکی از خدمات بسیار مهمی است که شرکتها و موسسات خدمات مالی در جهت کاراتر کردن بازار اراق بهادار و ایجاد سلامت اقتصادی از طریق انتقال کارا و موثر وجوه پس‌انداز کنندگان و عرضه کنندگان وجوه به سوی متقاضایان وجوه سرمایه‌ای و همچنین اتخاذ تصمیمات مناسب ایفا می‌کنند. از زمان تاسیس نخستین موسسات رتبه‌بندی اعتباری در سال 1909 که با انتشار لیست رتبه‌بندی اوراق راه‌آهن آمریکا توسط جان مودیز آغاز به کار کرد، صنعت رتبه‌بندی به سرعت رشد کرده و جایگاه ویژه‌ای در بازارهای مالی به خود اختصاص داد است. امروزه بیش از 130 موسسه رتبه‌بندی اعتباری در سراسر دنیا رتبه‌بندی شرکتها، اوراق قرضه،‌ اوراق بهادار با پشتوانه دارایی، اوراق تجاری،‌ عرضه خصوصی سهام، گواهس سپرده، سهام ممتاز و ; را بر عهده دارند.
– درجه‌بندی و رتبه‌بندی در ایران:
با توجه به گستردگی بخش عمومی در اقتصاد کشور، میزان

دخالت آن در فعالیتهای اقتصادی و غلبه سیستم بانکی – دولتی بر بازار مالی کشور، و تک محصولی بودن اقتصادی ملی و وابستگی آن به صادرات نفت خام و محدودیت انواع ابزارهای مالی، کمبود عرضه اوراق بهادار، و عدم وجود تقاضا برای اوراق، فقدان کارایی عملیاتی، سیستم اطلاع‌رسانی ناقص و نارسا در بورس و کمبود مقررات جهت جلوگیری از فریب‌کاری و ایجاد قیمت‌های کاذب و … از جمله دلایل عمده توسعه و گستر

ش بازار توسعه منسجم و به تبع آن موسسات خدمات مالی است. (ختایی، 1378، 211)
در ایران به علت انتشار اوراق قرضه، موسسه‌ای که وظیفه درجه‌بندی آنها را انجام دهد، وجود ندارد. تنها رتبه‌ای که از شرکتها انجام می‌شود، به وسیله سازمان مدیریت صنعتی است که این سازمان هر ساله (از سال1375) لیست صد شرکت برتر را تحت عنوان IMI-100 منتشر می‌کند. فهرست 100 شرکت برتر کسب و کار، قدرت انحصاری در بازار و توان اثرگذار شرکتها بر متغیرهای کشور از دیدگاه اقتصاد خرد تهیه می‌شود. در فهرست IMI-100 همانند فهرست 500 شرکت برتر (Fortune-500)، اصالت بر میزان فروش است. البته «اداره بررسیها و تحقیقات اقتصادی بورس اوراق بهادار تهران» بر پایه ترکیبی از قدرت نقدشوندگی سهام و میزان تاثیرگذاری شرکته بر بازار، و در چارچوب معیارهای سه گانه زیر،‌ لیستی به نام «پنجاه شرکت فعالتر» بورس اوراق بهادار تهران ارایه می‌کند:
الف) میزان داد و ستد در تالار معاملات شامل:‌
1- تعداد سهام داد و ستد شده
2- ارزش سهام داد و ستد شده
ب) تناوب داد و ستد سهام در تالار معاملات شامل:
1- تعداد روزهای داد و ستد
2- دفعات داد و ستد انجام شده
پ) متغیرهای مقیاس نماگر تاثیرگذاری بر بازار شامل:‌
1- میانگین تعداد سهام منتشر شده
2- میانگین ارزش جاری سهام شرکت در دوره بررسی متضاد ارزیابی می‌شوند.
تصمیم گیری:
تصمیم‌گیری همواره فرایندی دشوار بوده تصمیم‌گیری را می‌توان طریقه عمل و یا حرکت در مسیر خاصی تعریف کرد که با تامل و آگاهانه از میان روشهای گوناگونی برای نیل به یک هدف مطلوب انتخاب شده است.
در فرایند تصمیم‌گیری انتخاب عواملی که بر ارزیابی راه‌حلها و انتخاب راه‌‌حل رضایت بخش موثرند از جمله گامهای اساسی به شمار می‌آید. معیارهایی که در اخذ ت

صمیم به کار می‌روند، عواملی هستند که انتخاب یک راه از میان راه کارهای مختلف در راستای نیل به هدف را میسر می‌سازند. بنابراین تصمیم‌گیری غالباً با توجه به معیارهای متعدد انجام می‌پذیرد.

– تصمیم‌گیری چند معیاره، (MCDM)
یکی از انواع مدلهای تصمیم‌گیری می‌باشد که به تصمیم‌گیریهای پیچیده معطوف می شود و در آن به جای استفاده از یک معیار سنجش بهینگی از چندین معیار سنجش بهینگی استفاده می‌شود. (اصغرپور، 1377، 20)

روشهای تصمیم‌گیری با معیارهای چندگانه، خود به دو گروه تقسیم می‌شوند:
1- تصمیم‌گیری با اهداف چندگانه (MODM)
2- تصمیم‌گیری با شاخص‌های چندگانه (MADM)

تصمیم‌گیری با اهداف چندگانه (MODM)
در شرایط واقعی بسیار اتفاق می‌افتد که برای تصمیم‌گیرنده، تعریف یک هدف کلی بسیار مشکل است و مطلوب این است که در مسئله چند هدف تواماً تامین شود.
برای حل اینگونه مسائل روشهای تصمیم‌گیری با اهداف چندگانه مناسب خواهد بود. در این روشها باید محدودیتها و اهداف به صورت کمی تعریف شوند. برای حل مسائل MODM تکنیکهایی وجود دارد که برنامه‌ریزی آرمانی از مهمترین آنهاست.

– تصمیم‌گیری با شاخص‌های چندگانه (MADM)
در مسائل تصمیم‌گیری با شاخصهای چندگانه معیارها با مشخصه‌ها هم به صورت کیفی و هم به صورت کمی بیان می‌شوند. در این گونه مسائل هر گزینه با چند مشخصه ارزیابی می‌شود و انتخاب گزینه از طریق تعیین سطح مورد نظر برای معیارها و یا از طریق مقایسات زوجی معیارها و آلترناتیوها صورت می‌گیرد. مسائل تصمیم‌گیری با شاخصهای چندگانه را می‌توان به صورت یک ماتریس که به ماتریس تصمیم معروف است،‌خلاصه نمود. در این روشها شاخصهای کیفی به اعداد کمی تبدیل می‌گردد و با مقایسه یکدیگر و تعیین اهمیت وارجحیت هر یک، گزینه بهتر انتخاب می‌شود. برای حل مسائل MADM تکنیکهایی وجود دارد که فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) از معروفترین آنهاست.
_فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) :
این روش بر اساس تحلیل مغز انسان برای مسائل پیچیده و فاز

ی پیشنهاد گردیده است. این روش توسط پرفسور ساعتی در سال 1980 پیشنهاد گردید به طوری که کاربردهای متعددی از آن زمان تا کنون برای این روش مورد بحث قرار گرفته است. می‌توان گفت یکی از جامع‌ترین سیستمهای طراحی شده برای تصمیم‌گیری با معیارهای چندگانه فرایند تحلیل سلسله مراتبی می‌باشد. زیرا این تکنیک امکان فرموله کردن مسئله را به صورت سلسله مراتبی فراهم می‌کند و همچنین امکان در نظر گرفتن معیارهای مختلف کمی و کیفی را در مسئله دارد این فرآیند گزینه‌های مختلف را در تصمیم‌گیری دخالت داده و امکان تحلیل حساسیت را تسهیل می‌نماید. همچنین میزان سازگاری و ناسازگاری تصمیم را نش

ان می‌دهد که از مزایای ممتاز این تکینک در تصمیم‌گیری چند معیاره می‌باشد.

– اصول فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (قدسی‌پور، 1385، 6)
پرفسور ساعتی (بنیان‌گذار این روش) چهار اصل زیر را به عنوان اصل فرایند تحلیل سلسله مراتبی بیان نمود و کلیه محاسبات، قوانین و مقررات را بر این اصول بنا نهاده است. این اصول عبارتند از:
1 اصل شرط معکوس (Reciprocal condition): اگر ترجیح عنصر A بر عنصر B برابر n باشد، ترجیح عنصر B بر عنصر A برابر خواهد بود.
اصل 2: اصل همگنی (Homogeneity):‌عنصر A با عنصر B باید همگن و قابل مقایسه باشند. به بیان دیگر برتری عنصر A بر عنصر B نمی‌تواند بی‌نهایت یا صفر باشد.
اصل 3: وابستگی (Dependency): هر عنصر سلسله مراتبی به عنصر سطح بالاتر خود می‌تواند وابسته باشد و به صورت خطی این وابستگی تا بالاترین سطح می‌تواند ادامه داشته باشد.
اصل 4: انتظارات (Expectations): هر گاه تغییری در ساختمان سلسله مراتبی رخ دهد پروسه ارزیابی باید مجدداً انجام گیرد.
– ویژگیهای فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (قدسی‌پور، 1385، 7)
پرفسور ساعتی در یکی از کتابهای خود تحت عنوان تصمیم‌گیری برای مدیران که در سال 1990 به چاپ رسانده است، ویژگیهای فرایند تحلیل سلسله مراتبی را به شرح زیر بیان می‌کند:‌
1- یانگی و یکتایی مدل (Unity ب): فرایند تحلیل سلسله مراتبی یک مدل یگانه،‌ ساهد و انعطاف‌پذیر رای حل محدوده وسیعی از مسایل بدون ساختار است که به راحتی قابل درک برای همگان می‌باشد.
2- پیچیدگی (Complexity): برای حل مسائل پیچیده، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی هم نگرش سیستمی و هم تحلیل جزء به جزء را به صورت توام به کار می‌برد.
3- همبستگی و وابستگی متقابل (Interdependence): فرآیند تحلیل سلسله مراتبی وابستگی را به صورت خطی در نظر می‌گیرد. ولی حل مسایلی که اجزاء به

صورت غیرخطی وابسته‌اند نیز به کار گرفته می‌شود.
4- ساختار سلسله مراتبی (Hierarchy structuring):‌فرآیند تحلیل سلسله مراتبی اجزای یک سیستم را به صورت سلسله مراتبی سازماندهی می‌کند. که این نوع سازماندهی با تفکر انسان تطابق داشته و اجزاء در سطوح مختلف طبقه‌بندی می‌شوند.
5- اندازه¬گیری (Measurement): فرآیند تحلیل سلسله مراتبی مقیاسی برای اندازه‌گیری معیارهای کیفی تهیه کرده و روشی برای تخمین و برآورد او

 

لویتها فراهم می‌کند.
6- سازگاری:
7- تلفیق (Synthesis): فرایند تحلیل سلسله مراتبی منجر به برآورد رتبه‌ نهایی هر گزینه می شود.
8 (Tradeof- تعادل fs): فرایند تحلیل سلسله مراتبی اولویتهای وابسته به فاکتورها در یک سیستم را در نظر گرفتند و بین آنها تعادل برقرار می‌کند و فرد را قادر می‌سازد که بهترین گزینه را بر اساس اهدافش انتخاب کند.
9- قضاوت و توافق گروهی (Judgment and consensus): فرآیند تحلیل سلسله مراتبی بر روی توافق گروهی اصرار و پافشاری ندارد ولی تلفیقی از قضاوتهای گوناگون را می‌تواند ارائه نماید.
10- تکرار فرآیند (Process Repetition): فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فرد را قادر می‌سازد که تعریف خود را از یک مساله تصحیح کند و قضاوت و تصمیم خود را بهبود دهند.

– شرح روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی:
فرآیند تحلیل سلسله مراتبی با تجزیه مسائل مشکل و پیچیده، آنها را به شکلی ساده تبدیل کرده و به حل آنها می‌پردازد این روش کاربردهای فراوانی در مسائل اقتصادی و اجتماعی پیدا کرده است و در سالهای اخیر در امور مدیریتی نیز به کار رفته است.
فرآیند تحلیل سلسله مراتبی دارای مراحل مختلفی است که به آنها اشاره می‌شود:

– ساختن سلسله مراتب
اولین قدم در فرآیند تحلیل سلسله مراتبی ایجاد یک نمایش گرافیکی از مسئله می‌باشد که در آن هدف، معیارها و گزینه‌ها نشان داده می‌شود که در راس آن هدف کلی مساله و در سطوح بعدی معیارها و گزینه‌ها قرار دارند. هر چند یک قاعده و قطعی برای رسم سلسله مراتبی وجود ندارد اما برخی افراد سعی نموده‌اند تا یک سری قواعد کلی در این زمینه بیان کنند. به طور مثال دایر و فورمن بیان می‌کنند که سلسله مراتبی ممکن است به یک

ی از صورتهای زیر باشد:
هدف – معیارها – زیرمعیارها – گزینه‌ها
هدف – معیارها – عوامل – زیرعوامل – گزینه‌ها
سلسله مراتبی‌ها در یک تقسیم‌بندی به دو گروه زیر تقسیم می‌شوند:‌ (قدسی‌پور، 1385، 30)
1- سلسله مراتبی ساختاری (Structural Hierarchies)
در سلسله مراتبی ساختاری عناصر عموماً به صورت فیزیکی با هم در ارتباط می‌باشند مثلاً موجودات جهان هستی.
2- سلسله مراتبی وظیفه‌ای (Functional Hierarchies)
در سلسله مراتبی وظیفه‌ای اجزاء به صورت اعتباری یا وظیفه‌ای با هم مرتبط بوده و تشکیل یک سیستم را می‌دهند. این سلسله مراتبی کمک می‌کند که انسانها یک سیستم را به سمت دلخواه (افزایش بهره‌وری، بهبود اجرا، اتخاذ تصمیم بهینه و ;) هدایت کنند.

نمودار AHP
عملیات ریاضی AHP به منظور رسیدن به هدف (تصمیم بهینه) آغاز می‌گردد. این عملیات در قالب مراحل 1 الی 4 با استفاده از گامهای طرح شده تشریح می‌شوند.
گام اول: مقایسات زوجی: مقایسه دو به دو با استفاده از مقیاسی که از ترجیح یکسان تا بی‌اندازه مرجح،‌طراحی شده است انجام می‌گیرد. هنگام مقایسه دو به دو در آغاز باید معادل اهمیت دو به دو به طریق رتبه‌ای مشخص گردد، سپس مقدار عددی متناظر با آن در جدول مقایسه آورده می‌شود
گام دوم:‌ استخراج اولویتها از جدولهای مقایسه گروهی:
برای استخراج اولویتها صرفاً جدولهای مقایسه گروهی را در نظر می‌گیریم. برای تعیین اولویت از مفهوم نرمال‌سازی و میانگین موزون استفاده می‌شود،

گام سوم: انتخاب بهترین گزینه
برای انتخاب بهترین سیستم لازم است که مقادیر هر ردیف (سیستم) در مقادیر متناظر عوامل ضرب شوند. این محاسبه ریاضی چیزی جز میانگین موزون برای هر سیستم نیست.
گام چهارم: نرخ سازگاری
اهمیت AHP علاوه بر ترکیب سطوح مختلف سلسله مراتب تصمیم و در نظر گرفتن عوامل متعدد، در محاسبه نرخ‌سازگاری (C.R) می‌باشد. این سازگاری نشان می‌دهد که تا چه اندازه می‌توان به اولویتهای حاصل از اعضای گروه و یا اولویتهای ترکیبی اعتماد کرد

 

 

:
نتیجه گیری:

تصمیم گیری فعالیتی در جهت رسیدن به موقعیتی است که ما را به اهدافمان نزدیک نماید و وجود عوامل و شرایط در حال تغییر، کیفیت مناسب تصمیم¬گیری را تحت تأثیر قرار می¬دهد که نیاز به طراحی و تدوین سیستم جامع ارزیابی عملکرد را به وجود می¬آورد. رتبه¬بندی در جهت تصمیم¬گیری مناسب و تعیین اهداف بهینه، موثر است. با وجود شرایط فعلی که دگرگونی¬های سریع و فزاینده وجود دارد و با وجود معیارهای مختلف و همزمان، نیاز به مدلی چند معیاره برای تصمیم¬گیری¬های پیچیده الزامی است زیرا در بسیاری از موارد نتیجه تصمیم¬گیری به حدی مهم است که بروز خطا در تصمیم¬گیری ممکن است زیانهای جبران ناپذیری را بر تصمیم گیرندگان، تحمیل نماید، لذا دخالت دادن تمامی فاکتورهایی که در تصمیم¬گیری موثر هستند امری اجتناب ناپذیر می¬باشد در این راستا در زمینه آکادمیک دانش تحقیق در عملیات تلاشی سودمند در جهت اتخاذ تصمیمات بهتر در سازمانها از طریق مدلسازی و تجزیه و تحلیل تصمیمات پیچیده فراهم آورده است. از ابزارهای قدرتمندی که علم تحقیق در عملیات جهت تصمیم¬گیری در اختیار تصمیم گیرندگان قرارداده تکنیک فرایند تحلیل سلسه مراتبی (AHP) می¬باشد.
بنابرین استفاده از نتایج مدل AHP با توجه به دخالت دادن چندین متغیر موثر بر ارزش شرکت برای تصمیم‌گیری مناسب می‌باشد.

 

منابع:
1) آذر، عالد، رجب‌زاده، 1381، تصمیم‌گیری کاربردی (رویکرد M,A,D,M)، تهران: انتشارات نگاه دانش.
2) آذر، عادل، مطالعات تطبیقی تحلیل پوششی داده‌ها (DEA) و فرآیند تحیل سلسله مراتبی (AHP)، فصلنامه مطالعات مدیریت، شماره 25، 1381
3) آذر، عادل منصور مومنی، 1380، آمار و کاربرد آن در مدیریت، جلد دوم، چاپ پنجم، تهران انتشارات سمت.
4) آذر، عادل، عبدالله معماریانی، AHP تکنیکی نوین برای تصمیم‌گیری گروهی، دانش مدیریت، شماره 27 و 28، زمستان 1373 و بهار 1374
5) اصغرپور، محمد جواد، 1377، تصمیم‌گیری چند معیاره، تهران، انتشارات دانشگاه تهران.
6) انوری رستمی، علی اصغر،1378، مدیریت مالی و سرمایه‌گذاری، تهران : انتشارات طراحان:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله در مورد دنده گردنی و روشهای درمان فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله در مورد دنده گردنی و روشهای درمان فایل ورد (word) دارای 57 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله در مورد دنده گردنی و روشهای درمان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد دنده گردنی و روشهای درمان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله در مورد دنده گردنی و روشهای درمان فایل ورد (word) :

 

اغلب مردم فکر می کنند استخوان یک قسمت مرده از بدن انسان است. در حالیکه اینطور نیست استخوان ها مثل سایر بافت های بدن زنده اند و به مرور زمان تغییر و تحولاتی پیدا می کنند. بدن ما، در کودکی و نوجوانی مدام استخوان سازی می کند تا اینکه در حدود 30 سالگی جرم و سختی استخوان های ما به حداکثر می رسند.

یک لحظه خودتان را بدون استخوان تصور کنید. در آن صورت بدن شما مثل خمیر نانوایی برروی زمین پهن می شد. استخوان ها به بدن شکل می دهند و باعث می شوند که بتوانیم راست بایستیم. کار دیگر آن ها حفاظت از اندام های ویژه ای مانند قلب و مغز است. از طرف دیگر، وجود استخوان ها باعث می شود تا اندام های حرکتی به طور مناسب و با سرعت لازم حرکت کنند. برخی استخوان ها مثل دنده ها، جمجمه، جناغ و لگن در تولید گلبول خون نیز موثرند.

بعضی از بیماریهای استخوان بیماریهای بی علامتی هستند و همه مبتلایان به آن دیر متوجه حضورش می شوند. بنابراین بهتر است قبل از اینکه استخوان هایمان ما را غافلگیر کنند بیشتر به فکر آنها باشیم.
برای داشتن استخوان هایی سالم باید دو تغییر اساسی در زندگی مان ایجاد کنیم، اول در رژیم غذایی و دوم در سبک زندگی. ورزش باعث تقویت بافت زنده استخوان می شود و نه تنها قدرت استخوان ها را بیشتر می کند بلکه باعث ایجاد تعادل بیشتر در سالمندان می شود.
برای اصلاح شیوه زندگی: سیگار نکشید، الکل ننوشیدو ورزش کنید.

آناتومی
ستون فقرات از 24 مهره متحرک (7 مهره گردنی ، 12 مهره پشتی، 5 مهره کمری) و تعدادی مهره ثابت (5 مهره ساکروم و تعدادی استخوان دنبالچه) تشکیل یافته است. این ستون آنقدر محکم است که می تواند بدن را حمایت کرده و نخاع را در درون خود به خوبی محافظت نماید، و در مقابل تا آنجا انعطاف پذیر است که اجازه می دهد حرکات متنوعی بر حول آن انجام گیرد. این انعطاف پذیری بیشتر مدیون صفحات یا دیسک های بین مهره های متحرک (به جز دو مهره اول گردنی) و زاویه اتصال سطح مفاصل در مناطق مختلف ستون فقرات است.

هر بخشی از ستون فقرات (گردنی، پشتی و کمری) ویژگی های خاص خود را دارند. همچنین در هر بخش تفاوتهای ناچیزی به چشم می خورد.
نخاع شوکی در میان ستون فقرات محاط شده است. ریشه های عصبی از نخاع منشعب شده و از میان سوراخهای بین مهره ای بخش های قدامی که از پدیکولهای مهره های مجاور هم تشکیل شده بیرون می آیند

مهره گردنی
مهره های گردنی کوچکترین مهره های ستون فقرات هستند. به شکل دوک می باشند و در مقایسه با اندازه مهره از جلو به پشت، مهره از پهلو به پهلو پهن تر است. از سوراخ های عرضی مهره ها سرخرگ مهره ای می گذرد.

اولین مهره گردنی اطلس نام دارد که به جمجمه متصل می شود. اطلس دارای جسم مهره ای نیست، اما به وسیله زائده دندانه ای دومین مهره گردنی یا آسه (axis) نگهداری می شود. این زائده به سر و مهره اطلس اجازه می دهد تا بر روی سطوح مفصلی مهره آسه بچرخند. هفتمین مهره گردنی به طور طبیعی انحنای ملایمی دارد که از بخش قدامی محدب است. زمانیکه این مهره آسیب می بیند، عضلات حاشیه مهره دچار اسپاسم شده و انحنای آن از میان می رود انحنای اضافی می تواند وضعیت عمومی و طبیعی ستون فقرات و لگن را دچار اختلال سازد.

عضلات گردنی
از آنجائیکه گردن تحرک زیاد را با حفاظت کافی از نخاع توام کرده است، وجود عضلات بهم پیوسته و پیچیده و در این ناحیه به حمایت و حفاظت از گردن کمک زیادی می کنند. یک هماهنگی مشترک در استفاده از عضلات وجود دارد بطوریکه حرکت و حمایت می توانند بطور همزمان رخ دهند. برخی از عضلات مهمی که در ارتباط با حرکت مهره های گردنی فعالند به شرح زیر می باشند.

1- Iongissimus cervicis (عضله طویل گردنی): از زوائد عرضی مهره های چهارم و پنجم پشتی شروع می شود و تا داخل زائده عرضی دومین تا ششمین مهره گردنی ادامه می یابد. وظیفه : گردن را باز می کند.
2- Iongissimus capitis (سری طویل): از نیمه پائینی Iigamentum nuchae و خارهای 7c تا 8T ادامه دارد و به زائده ماسئوئید الحاق می گردد. وظیفه : گردن را باز کرده و سر را می چرخاند.
3- Splenius capitis (مهره ای سری): از نیمه پائینی Iigamentum nuchae و مهره های 7c تا 8T ادامه دارد. یا عضله به زائده ماستوئید الحاق می گردد.

4- Splenivs cervicis (مهره های گردنی): از مهره های 3T 6 T ادامه دارد،و به زوائد عرضی 1 C تا 3 C ملحق می شود.
وظیفه عضلات مهره ای باز کردن گردن در موقعی است که دو طرف گردن با هم کار می کنند، زمانیکه یک طرف گردن بطور جداگانه کار می کند، سر به یک طرف کشیده شده و صورت به همان سمت می چرخد.
5 – Iliocostalis cervicis : از زوایای شش دنده اول شروع شده و به زوائد مهره های چهارم تا ششم گردنی ملحق می گردد. وظیفه : گردن را باز میکند.
6- عضلات دیگری که در رابطه با حرکات گردن می باشند عبارتند از:
الف: ذوذنقه ای
ب: بالابرنده کتف

ج: جناغی- چنبری- پستانی (Sternocleidomastoideus)
شبکه های عصبی مهره های گردنی
دو شبکه عصبی از ستون مهره های گردنی انشعاب پیدا می کند. شبکه سرویکال که از انشعاب قدامی 1C ، 2C ، 3C، 4C، تشکیل می یابد و دارای سه شاخه اصلی کوتانئوس (پوستی) ، حرکتی، و فرنیک. شبکه براکیال از انشعاب قدامی 5C، 6C، 7C، 8C، 1T جدا می شود و عصب تغذیه کننده اندام های فوقانی را می سازد. شبکه براکیال از ریشه هائی شکل گرفته که به هم می پیوندند و تنه ها را بوجود می آورند و سپس تقسیم می شوند تا طناب های شبکه براکیال را بسازند. از این طناب ها اعصاب اولنار،رادیال، مدیال، و ماسکولوکوتانیوس (musculocutaneous) منشعب می شوند.

گردش خون :
گردن از رگهای خونی حیاتی تغذیه می شوند که مغز را نیز مشروب می کنند. بخش قدامی از رگهای خونی کاروتید داخل و خارجی تشکیل شده، در حالیکه رگهای مهره ای در بخش خلفی و از میان مهره ها می گذرند.
دفورمیتی ها
دفورمیتی ها که به صورت اکتسابی یا مادرزادی هستند می توانند بیانگر ناهنجاری زمنیه ای استخوان یا مفصل یا نسج نرم باشند.

دفورمیتی های مادرزادی
دفورمیتی های با اشکال غیر طبیعی مادرزادی بنا به تعریف ، در اثر اختلال در تکامل نسج به محدوده آنها دفورمیتی ها را در زمان تولد می توان مشاهده نمود ولی برخی از آنها تا قبل از سپری شدن مدت زمانی از تولد قابل تشخیص نیستند .شدت این دفورمیتی ها از حد بسیار زیاد بطوری که منجر به مرگ جنین در داخل رحم می شوند تا حد خفیف به گونه ای که اختلال چندانی در فعالیت ساختمان مربوطه به وجود نمی آورند متغیر است . میزان شیوع دفورمیتی های مادرزادی در کشور های مختلف و نزد نژادهای گوناگون فرق می کند مثلاً در بریتانیا دو تا سه درصد از افراد دچار ناهنجاری قابل توجهی در قسمتی از بدن خود می باشند و نیمی از این ناهنجاری ها مربوط به دستگاه اسکلتی حرکتی است.

علل دفورمیتی های مادرزادی
اختلال در تکامل ساختمان بدن می تواند به علت ناهنجاری ژنتیکی یا شرایط نامناسب محیط یا هر دو باشد متخصصین ژنتیک با مطالعه بستگان افراد بیمار و همچنین دوقولهای یکسان توانسته اند به اثر عوامل محیطی و ژنتیک در ایجاد بسیاری از ناهنجاری های شناخته شده پی ببرند .
ناهنجاری های ژنتیک نظیر جهش در یک کروموروم کامل با جهش در قسمتی از کروموزوم یا یک ژن می توانند به بروز ناهنجاری ساختمانی بینجامند . به عنوان مثال منگولیسم یا سندروم داون در اثر تریزومی کروموزوم بیست و یک به وجود می آید و اکندروپلازی به علت جهش در قسمتی از یک کروموزوم ایجاد می گردد . ناهنجاری ژنتیک ممکن است از والدین به ارث نرسد بلکه در اثر بروز

جهش در سلول زاینده ایجاد شود .
شرایط نامناسب محیط تاکنون بخوبی مورد بررسی قرار نگرفته اند. مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشان می دهد که بسیاری از عوامل محیطی نظیر غذا، هورمون، ترکیبات شیمیایی، عوامل فیزیکی و میکرو ارگانیسمهای عفونت زا بر تکامل ساختمان بدن اثر می گذارند و بسته به آن که عامل محیطی در چه زمانی از دوران بارداری اثر می گذارد، عضوی از بدن که عمدتاً دچار ناهنجاری می شود فرق می کند. با این حال از میان عوامل مذکور، فقط نقش چند تا از آنها (در صورتی که در مراحل اولیه بارداری اثر بگذارند) در بروز ناهنجاریهای انسان به اثبات رسیده است. از عواملی که تاثیر شان در بروز ناهنجاریهای انسان مشخص شده است می توان رادیاسیون، ویروس سرخجه و داروهایی نظیر آمینوپترین و تالیدمید را ذکر کرد.

تاثیر توام عوامل ژنتیک و محیطی. بر اساس مطالعات انجام شده بر روی بستگان فرد بیمار و دو قلوها به نظر می رسد که شایعترین انواع ناهنجاریهای مادرزادی انسان به علت تاثیر توام عوامل ژنتیک و محیطی بروز می کنند. میزان تاثیر یک عامل محیطی احتمالا بر روی جنینهای در حال رشد مختلف فرق می کند بطوری که برخی از جنینها بطور طبیعی نسبت به آن عامل مقاوم هستند و برخی دیگر نسبت به آن آسیب پذیر می باشند. با توجه به توضیحات مذکور به نظر می رسد ناهنجاری مادرزادی در موقعی بروز می کند که عامل محیطی بر روی سلولهایی که بخاطر ژنومشان نسبت به آن عامل آسیب پذیر هستند اثر کند.

اهمیت ناهنجاریهای مادر زادی
بسیاری از ناهنجاریهای دستگاه اسکلتی – حرکتی که به طور مادرزادی ایجاد می شوند اهمیت زیادی ندارند چرا که خیلی بندرت بروز می کنند و یا کار چندانی برای درمان آنها نمی توان انجام داد؛ از سوی دیگر برخی از ناهنجاریهای مادرزادی برای جراحان ارتوپدی حائز اهمیت هستند و با تلاش و اقدامات پیگیر این گروه از پزشکان قابل درمان می باشند. از میان این ناهنجاریها می توان دررفتگی مادرزادی مفصل هیپ، پا چنبری ماردزادی، اسپینابیفید، اسکولیوز مادرزادی (انحراف جانبی ستون مهره ها به صورت مادرزادی)، استئوژنز امپرفکت (استخوان سازی ناقص)، و دنده گردنی را ذکر کرد.

بروز بیماری در سنین بزرگسالی به علت زمینه مساعد
امروزه بخوبی مشخص شده است که بعضی از افراد که در زمان تولد ظاهرا سالم هستند بخاطرزمینه ژنتیکی نامناسبی که دارند در مراحل بعدی عمر دچار اختلالات ارتوپدی می شوند. از میان این اختلالات که پس از سپری شدن مدتی از عمر بیمار بروز می کنند می توان انواع خاصی از استئوآؤتریت،(بخصوص آستئوارتریت مفصل هیپ) و اسپوندیلیت انکیلوزان و آرتریت نقرسی و تب روماتیسمی و اسکولیوز ایدیوپاتیک و استئوکندریت دیسکان و جمع شدگی دوپویترن را ذکر کرد.

دنده گردنی
دنده گردنی به علت رشد مادرزادی بیش از حد زائده عرضی مهره هفتم گردنی است. در سنین بالا با ضعف عضلات ناحیه کمربند شانه ای و افتادگی شانه، علائم عصبی ظاهر می شود، اما در جوانان علائمی ندارد.
این بیماری بخصوص در زنان میانسال یا در شغل های با بلند کردن وزنه سنگین و به دنبال بیماری حاد که با ضعف عضلانی همراه است دیده می شود.

پاتولوژی
رشد بیش از حد زائده دنده ای می تواند یکطرفه یا دو طرفه باشد.
ولی اغلب موارد دو طرفه است. از یک برجستگی کوچک استخوانی که در بیشتر موارد با یک دنباله فیبرو همراه است تا یک دنده کامل متغیر است. شریان ساب کلاوین و تنه تحتانی شبکه بازویی بر روی دنده قوس می زنند و بیشترین مقدار فشار و کشش بر آن ها وارد می شود. تظاهرات عصبی و عروقی در اثر تحت فشار قرار گرفتن آن ها ایجاد می شود. همچنین پرتاب آمبولی مکرر به اندام فوقانی از علائم دیگر فشار بر شریان است با کشش به سمت پایین اندام مثلا هنگام حمل یک وزنه سنگین این فشردگی تشدید می شود (تصویر 1-1)

تصویر (1-1) دنده گردنی قسمت قدامی شریان ساب کلاوین و طناب تحتانی شبکه بازویی را بر روی عضله اسکالن می فشارد .
علایم بالینی
در اکثر موارد بدون علامت است. در صورت بروز علایم در ابتدای بلوغ ظاهر می شود. تظاهرات عصبی شامل علایم حسی و حرکتی است. علایم حسی شامل درد، پارستزی در ساعد و دست است که در سمت داخل (اولنا) مشخص تر بوده، افلب باتغییر وضعیت بازو به طور موقت برطرف می شود. علایم حرکتی نیز به صورت ضعف پیشرونده و ناتوانی در انجام حرکات ظریف است. بیمار از افتادن اجسام و ضعف دست و خواب رفتگی اندام شکایت دارد.

در معاینه معمولا ناحیه ای در ساعد یا دست وجود دارد که دچار اختلال حسی و گاهی به صورت بی حسی کامل می باشد. ممکن است اتروفی عضلات برجستگی تنار با عضلات بین استخوانی و هیپوتنار وجود داشته باشد. تظاهرات از سیانوز ساعد و دست تاگانگرن انگشتان متغیر است. نبض رادیال ضعیف و یا ممکن است وجود نداشته باشد. مجموعه علایم فوق به نفع درگیری عصب اولنا است و اگر علائم عصب مدیان مشاهده شود، بیشتر به نفع پارگی دیسک بین مهره ای است.

تست ادسون در این موارد مثبت است. یعنی با چرخاندن سر به سمت مبتلا، اکستانسیون کامل گردن و نفس عمیق علایم بالینی ایجاد و یا تشدید میشود.
تظاهرات رادیولوژیک
در رادیوگرافی قدامی- خلفی فقرات گردنی دنده غیر طبیعی دیده می شود. در صورتی که اندازه آن کوچک باشد، رادیو گرافی مایل بهتر است. در موارد علایم عروقی و شک انسداد عروقی، آرتریوگرافی توصیه می شود.
تشخیص افتراقی
هرنی دیسک گردن: اغلب موارد پنجمین دیسک گردنی مبتلا است و علایم در عصب مدیان دیده می شود.

نبض رادیان تغییری ندارد و با فشار بر روی سر علائم شدیدتر می شود. موارد دیگر شامل: ضایعات عصب اولنار، سندرم رینود، سیرنگومیلی و تومورهای کانال نخاعی است.
درمان
برچسب شدت علایم و نشانه ها درمان متفاوت است. در موارد خفیف، فیزیوتراپی و آموزش ورزشهایی جهت تقویت عضلات شانه برای بالا بردن شانه کافی است. در مواردی که علایم عصبی یا عروقی کاملا مشخص است و بویژه اگر شدت این علائم رو به افزایش باشد می توان عمل جراحی را پیشنهاد نمود.

عمل به این صورت است که عضله اسکالنوس (نردبانی) Scalenus syndrome قدامی را قطع می کنند و در صورتی که این کار موجب فشار وارده بر تنه تحتانی شبکه براکیان نشد به قطع عضله اسکالنوس میانی و برداشتن دند کردنی اقدام می کنند. در صورتی که تشخیص انسداد شریان ساب کلاوین قبل از بروز تغییرات بازگشت ناپذیر در اندام فوقانی داده شود، رفع انسداد از طریق انجام عمل جراحی می تواند موجب برطرف شدن علایم اختلال جریان خون شود.
درمان با ورزش

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله طراحی مدل تعلیم و تربیت اسلامی از نگاه امام خمینی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله طراحی مدل تعلیم و تربیت اسلامی از نگاه امام خمینی فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله طراحی مدل تعلیم و تربیت اسلامی از نگاه امام خمینی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله طراحی مدل تعلیم و تربیت اسلامی از نگاه امام خمینی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله طراحی مدل تعلیم و تربیت اسلامی از نگاه امام خمینی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
فائزه خلج – دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

چکیده:
یکی از آرمان های تربیتی هر مکتب و نظام تعلیم و تربیت، تحقق انسان کامل است. این پژوهش به صورت توصیفی-تحلیلی بوده و با عنایت به پرسش های پژوهش از نوع کاربردی است. جامعه آماری پژوهش شامل 1733 نفر اعضایهیات علمی منطقه 3 دانشگاه آزاد اسلامی می باشند که از این تعداد 420 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب وپرسشنامه ی محقق ساخته متشکل از 50 سئوال تعلیم و تربیت اسلامی از نگاه امام خمینی رحمه الله علیه که پس از بررسیسوابق تحقیقات انجام شده و تئوری های مربوط، هفت عامل تعلیم و تربیت اسلامی از نگاه امام خمینی رحمه الله علیهشناسایی و اعتبار و روایی عوامل اشباع کننده آن برآورد و ارائه گردید و جهت برآورد کفایت نمونه برداری از آزمون0 برآورد / استفاده شد و پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ 904 (kmo = 0/ کرویت بارتلت ( 844گردید. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و استنباطی، تحلیل عاملی و به منظور انجام تجزیه و تحلیل از نرمافزار ایموس 21 استفاده گردیده، در نهایت مدل تعلیم و تربیت اسلامی از نگاه امام خمینی رحمه الله علیه طراحی گردید

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   186   187   188   189   190   >>   >