دانلود مقاله ارزیابی حساسیت آب های زیرزمینی به آلودگی در دشت خا

دانلود مقاله ارزیابی حساسیت آب های زیرزمینی به آلودگی در دشت خاتون آباد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی حساسیت آب های زیرزمینی به آلودگی در دشت خاتون آباد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی حساسیت آب های زیرزمینی به آلودگی در دشت خاتون آباد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی حساسیت آب های زیرزمینی به آلودگی در دشت خاتون آباد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی فایل ورد (word) :
دانلود مقاله ارزیابی حساسیت آب های زیرزمینی به آلودگی در دشت خاتون آباد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه 285 تا 291 منتشر شده است.
نام: ارزیابی حساسیت آب های زیرزمینی به آلودگی در دشت خاتون آباد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی
این مقاله دارای 7 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنالیز حساسیت
مقاله دراستیک
مقاله رودخانه
مقاله آبخوان
مقاله کرمان
چکیده و خلاصهای از مقاله:
دشت خاتون آباد در استان کرمان در جنوب شرقی کشور ایران واقع شده است. با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه، هیچ گونه رودخانه دایمی در منطقه وجود ندارد و همچون سایر نقاط استان کرمان کاملا به آب های زیرزمینی وابسته می باشد. به دلیل وجود کارخانه ذوب مس خاتون آباد و همچنین کارخانه مولیبدن در این دشت و اهمیت آبخوان مذبور در تامین آب مورد نیاز صنعت، کشاورزی و شرب، در این بررسی با استفاده از مدل دراستیک(DRASTIC) میزان آسیب پذیری آبخوان دشت خاتون آباد به آلودگی مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) جهت تهیه نقشه آسیب پذیری آبخوان خاتون آباد مورد استفاده قرار گرفت. بر اساس نتایج 854 درصد از منطقه دارای آسیب پذیری بالا، 6355 درصد آسیب پذیری متوسط و 2791 درصد از منطقه دارای آسیب پذیری کم می باشد. منطقه با آسیب پذیری بالا در بالادست جریان آب های زیرزمینی منطقه قرار دارد و در صورت ورود آلودگی به این بخش از آبخوان، احتمال پخش آن در کل آبخوان وجود خواهد داشت. با توجه به این که صنایع واقع در منطقه (ذوب مس خاتون آباد و کارخانه مولیبدن)، در بخش با آسیب پذیری بالا قرار گرفته اند، پایش آب زیرزمینی و همچنین خاک منطقه از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. بر اساس آنالیز حساسیت، آسیب پذیری منطقه بیشترین حساسیت را نسبت به لایه غیر اشباع (I) دارد، بعد از آن نسبت به لایه تغذیه کل(R) بیشترین حساسیت را دارا می باشد. همچنین کمترین حساسیت مربوط به جنس لایه خاک می باشد.

کلمات کلیدی :
» نظر