سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله ارزیابی آزمایشگای مخلوط WMA برای ترمیم روسازی باند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی آزمایشگای مخلوط WMA برای ترمیم روسازی باند فرودگاه ها فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی آزمایشگای مخلوط WMA برای ترمیم روسازی باند فرودگاه ها فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی آزمایشگای مخلوط WMA برای ترمیم روسازی باند فرودگاه ها فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی آزمایشگای مخلوط WMA برای ترمیم روسازی باند فرودگاه ها فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی یافته های نوین در مهندسی عمران
تعداد صفحات: 8
چکیده:
مخلوط اسفالت گرم (WMA)، انتظار بازسازی روسازی باندهای فرودگاه را برای انجام سریع مبادلات برآورده می سازد. به هر حال اطلاعات آزمایشگاهی و میدانی حاکی از خواص و کارایی قابل توجه مخلوط (WMA) برای کاربرد در باندهای فرودگاهی می باشد که فقدان استفاده از آن قابل احساس است. برای جبران این نیاز سه مخلوط WMA (با دانه بندی متفاوت) با روش های استاندارد آزمایشگاهی مورد پژوهش قرار گرفته است و با مخلوط آسفالت داغ (HMA) مرسوم و قابل استفاده در روسازی باندهای فرودگاهی مقایسه شده است. تعدادی از آزمایشات ، نظیر آزمایش شیار چرخ، آزمایش شیار چرخ زیر آب، ازمایش شیار چرخ دورانی، آزمایش خمش استاتیکی و ازمایش خستگی خمشی بر روی نمونه ها صورت پذیرفته است. این مخلوط های آزمایشگاهی (WMA) در دو دما (30 و 50 درجه زیر دمای نرمال) به همراه اضافه کردن یک ماده افزودنی تجاری فرآوری و تهیه شده است. نتایج روی هم رفته حاکی از آن است که مخلوط WMA با دانه بندی درشت و فرآوری شده در 30 درجه دمای نرمال کارایی قابل مقایسه ای با نمونه ی کنترل (HMA) دارد. با توجه به این کارایی ها پیشنهاد می شود از این محصول در ترمیم روسازی فرودگاه ها استفاده گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله قید در نگارش فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله قید در نگارش فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله قید در نگارش فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله قید در نگارش فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله قید در نگارش فایل ورد (word) :

بنام آنکه جان را فکرت آموخت
مبهمات و ادوات استفها می : در بعضی ضمائر استفهامی علامت جمع وجود دارد مانند : کدامها ؟ ـ (چه؟ـ کو؟) برای غیر معدود است . (چند) برای اشیاء معدود که دارای افراد باشند بکار می رود . کلمات (چه؟ ـ چند؟) صورت جمع هم دارند به صورت : (چه ها؟ ـ چندان ـ چند ها ) .
قیدها: قید مقدار ـ مؤلف ساختمان واژه زبان فارسی امروز مینویسد :« از نظرملاک قاموسی، واژه بسیطی که تنها قید مقدار باشد در زبان فارسی نداریم ، لذا باید با ملاکهای قاموسی ، انواع قید مقدار را بررسی کنیم . واژه «هیچ» می تواند قید مقدار منفی باشد که در این صورت در زیر ساخت آن « مقدار هیچ بود» وجود دارد . از این جهت است که آن را قید مقدار نامیده اند … » از نظر ملاک معنائی مؤلف مزبور می نویسد : «قید مقدار ، اندازه انجام فعل را می رساند ودر جواب (چه اندازه؟ ـ چقدر؟ ـ چه مقدار ) و ترکیبات دیگری که این معنا را برساند میآید. ولی چون این ملاک کافی نیست،می باید از ملاک نحوی هم استفاده نمود » .
از نظر ملاک نحوی : «قید مقدار می تواند صفت یا فعل یا قید دیگری را مقید سازد . چون تنها بشکل واژه نمی توان مقوله آنرا تعیین کرد بلکه باید محلی راهم که در ساختمان جمله اشغال می کند در نظر گرفت . بالطبع ملاک نحوی تعیین هویت قید مقدار مؤثرتر از ملاک معنائی آن است …» .
دسته دیگری از قید های مقدار از «اسم مقدار + یاء نکره» درست شده است . مانند : «ذره ای احسان ندارد ـ انگشتانه ای آب نداد ـ خردلی ارزش قائل نشد» یا اینکه از «صفت مشترک با قید + یاء نکره » درست شده باشد . مانند : «کمی مراقب باش ـ اندکی درس بخوان » یا اینکه از« قیدهای مقدار اشاره ای » یعنی با کلماتی از قبیل « این ـ آن ـ چنین ـ چنان ـ همین ـ همان + اسم اندازه (اندازه ـ حد ـ مقدار ـ قدر)» درست شده باشد مانند : «این اندازه تنبلی می کند که … ـ آن حد آزار می رساند که …» یا اینکه از« صفت مبهم چند + ضمیر اشاره ای درست شده باشد » مانند : « چندان بخور که بدن احتیاج دارد » یعنی آنچنان مقدار بخور که …
قید تدریج : دسته ای از قید مقدار را قید تدریج نام نهاده اند . قید تدریج از دو قید مقدار مکرر درست شده است . مانند: «اندک اندک بخورـکم کم بنوش ـ گام گام جلو برو ـ تکه تکه تمیز کن » . یا اینکه از « حرف اضافه (به) + تدریج » درست شده است . مانند: « بتدریج این کاررا تمام کن» .
پسوند : در زبان فارسی پسوند اشتقاقی (ـُ م) در آخر کلمه های شمار می چسبد و شمارهای ترتیبی را تشکیل می دهد . مانند : یکم ـ دوم ـ سوم . این پسوند دو الو مورف دارد یکی (اُم) ودیگری (وُم) . اولی با کلمه هایی می آید که به (کنسن) ختم شده باشند.مانند : چهارم ـ پنجم ـ ششم . اما دومی با کلمه هایی می آید که با (ویل) ختم شده باشند . مانند :
دوم ـ سوم .
شناسایی کلی دستگاه عدد در زبان فارسی : و اینک برای شناسائی دستگاه عدد از نظر زبانشناسی ، مقاله جامع آقای دکتر هرمز میلانیان را درباره « دستگاه عدد در زبان فارسی» با اندک اختصاری عیناً نقل می کنیم:
«انسان مفهوم (عدد) را به دو گونه بیان میکند : الف ـ به گونه نوشتاری که در این صورت با (رقم نویسی) سرو کار داریم . ب ـ به گونه گفتاری در زبان که در آن صورت با (عدد گویی) سروکار داریم . دستگاههای «رقم نویسی» محدود، و امروزه جهانی هستند . مهمترین آنها دستگاه «رقم نویسی عربی» که در حقیقت از هندیان گرفته شده و دستگاه دیگر که توانائی و کاربرد بسیار محدود تری دارد ، دستگاه «رقم نویسی رومی» است . مثلا عدد بیست و چهار :
در دستگاه رقم نویسی عربی (هندی) ـ 24یا24 .
در دستگاه رقم نویسی رومی ـ XXIV .
… اما به تعداد زبانهای جهان ، دستگاه عدد گوئی متفاوتی وجود دارد . به عبارت دیگر هر زبانی دستگاه عدد گوئی ویژه خود را داراست و گویندگان زبانهای متفاوت که امروزه از دستگاه رقم نویسی یکسانی استفاده می کنند هنگام بیان ، آن را به طور خودکار ، به دستگاه عدد گویی زبان خود انتقال می دهند . برای مقایسه عدد گویی فارسی با نظام رقم نویسی عربی بطور مثال اگر برای نمونه به (رقم مرکب 3 2 1) برخورد کنیم در فارسی آن را به صورت «صدو بیست و سه» خواهیم خواند ولی اگر می خواستیم عیناً این نظام را در « عدد گویی» فارسی تقلید کنیم به جای «صد و بیست و سه» باید می گفتیم ( سه ـ دو ـ یک یا یک ـ دو ـ سه) ولی در حقیقت این نیز کافی نیست . زیرا در دستگاه رقم نویسی عربی ، یکی از مهمترین اصول ، ارزش مکانی یا مرتبه هر رقم بسیط درون رقم مرکب است . یعنی بیان دقیق 123به شیوه نظام رقم نویسی مورد بحث در زبان فارسی باید به صورت زیر درآید : « سه در مرتبه یکان ، و دو در مرتبه دهگان ، یک در مرتبه صدگان… » .
دستگاه رقم نویسی عربی ( هندی) نیز مانند هر دستگاهی ( واز آن میان زبانهای بشری) دارای یک محور جانشینی است و یک محور همنشینی . محور جانشینی آن فهرست ارقام بسیطی است که در هر« مرتبه» باید یکی از آنها را به جای دیگران انتخاب کرد . این محور یا فهرست عبارت است از : 0ـ 1ـ 2 ـ 3 ـ 4 ـ 5 ـ 6 ـ 7 ـ 8 ـ 9 . هریک از ارقام بسیط بالا برحسب مکان یا مرتبه خود در رقم مرکب ارزش متفاوتی می یابد . برای نمونه اگر رقم (1) را در نظر بگیریم در صورتی که اولین رقم از سمت راست باشد معادل « یک» و اگر دومین رقم باشد معادل « ده» واگر سومین رقم باشد معادل « صد» … الی آخر خواهد بود . جای خالی رقمها را با « صفر» پر می کنند . ترکیب ارقام بسیط با یکدیگر محور همنشینی رقم نویسی عربی را بوجود می آورد ومفهوم کلی ریاضی یک رقم مرکب حاصل جمع مفهوم ارقام آن درهر «مرتبه» است :
123 – 3 + 20 + 100
بدینسان این دستگاه ، دستگاهی است ده عضوی که با وارد کردن ارزش مکانی (مرتبه) در ترکیب ارقام با یکدیگر (روی محور همنشینی) و استفاده از عمل جمع به بیان مفاهیم نامحدود عددی نایل می شود . زبانهای بشری به سبب ماهیت آوائی خود نمی توانند از ارزش مکانی اعداد بسیط در صورتهای مرکب استفاده کنند . درحالی که صورت مکتوب ارقام ، جای کمی را می گیرد وبا یک نگاه دستگیر می شود .
عدم استفاده از ارزش مکانی در زبان به عدم وجود « صفر» در دستگاههای عدد گوئی منجر می شود . البته « صفر» به عنوان « اسم عدد» در هر زبانی وجود دارد ودر بیان عملیات ریاضی از آن استفاده می شود ولی به عنوان عضو دستگاه عددهای زبانی ـ با جایی در محور جانشینی یا همنشینان ـ عدد اصلی یا ترتیبی وجود ندارد ودر ساختمان اعداد مرکب زبان به کار نمی رود . برای نمونه در فارسی می شود گفت : « دو کتاب خریدم » یا « کتاب دوم را خواندم » ولی نمی شود گفت : « صفر کتاب خریدم» یا « کتاب صفرم را خواندم » . در محور جانشینی اعداد فارسی ودر نتیجه در ترکیبات آنها روی محور همنشینی نیز واژه « صفر» بکار نمی رود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی ماشینهای تغذیه دوگانه بدون جاروبک و مقایسه س

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی ماشینهای تغذیه دوگانه بدون جاروبک و مقایسه ساختارهای آن از نظر کارایی درایجاد گشتاور فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی ماشینهای تغذیه دوگانه بدون جاروبک و مقایسه ساختارهای آن از نظر کارایی درایجاد گشتاور فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی ماشینهای تغذیه دوگانه بدون جاروبک و مقایسه ساختارهای آن از نظر کارایی درایجاد گشتاور فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی ماشینهای تغذیه دوگانه بدون جاروبک و مقایسه ساختارهای آن از نظر کارایی درایجاد گشتاور فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش تخصصی علوم، فناوری و سامانه های مهندسی برق
تعداد صفحات: 7
چکیده:
این مقاله شامل مفاهیم کارکرد ماشین، تحلیل، شبیه سازی و کنترل ماشینهای تغذیه دوگانه بدون جاروبک میباشد. این ماشین از سری ماشینهای جریان متغییر است و همانگونه که از نام این ماشین بر میآید دارای دو سیم پیچ میباشد که از طریق آنها تغذیه و کنترلمیشود. این ماشین قابلیت کارکرد در دو مد موتوری و ژنراتوری را داراست و به دلیل هزینه تعمیر و نگهداری پایین و کاهش هزینه ساخت اینورتر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. که سعی بر آن شده , تمام ساختارهای رتور بررسی شده و با استاتورهای یکسان موردآزمایش قرار داده و از لحاظ کارکرد مقایسه بگردند (D281 frame size machine) .این استاتور دارای دو سیم پیچ 4 و 8 قطب می باشد پس میتوان نتیجه گرفت که تعداد زیر ساختار های رتور 6 میباشد و یا به عبارت دیگر رتور ساختاری با 6 قطب دارد [1،2] . ابتدا به معرفی 7 ساختار ارائه شده برای رتور میپردازیم و ساختار آنها را مورد مقایسه قرار میدهیم و از طریق دو آزمایش Simple Induction Mode و CaseCade Induction Mode کارایی آنها را در ایجاد گشتاور از نوع Cross Coupling می سنجیم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله هویت ملی و قومی در عصر جهانی شدن فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله هویت ملی و قومی در عصر جهانی شدن فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله هویت ملی و قومی در عصر جهانی شدن فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله هویت ملی و قومی در عصر جهانی شدن فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله هویت ملی و قومی در عصر جهانی شدن فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش قومیت و فرهنگ ایران اسلامی
تعداد صفحات: 16
چکیده:
در عصر حاضر با ورود وسایل ارتباط جمعی زندگی دستخوش تغییر گردیده است.امروزه رسانه ها در یک پروسه شتابان قادرند هویتهای مجازی برای افراد و گروه ها درست کنند، بدون اینکه مرزهای سیاسی مورد تجاوز نظامی قرار گیرند. البته تحقق فرهنگ جهانی که موجب ادغام سایر فرهنگ های قومی و محلی ; در سرزمین واحد جهانی با هویت جدیدی گردد عملاً منتفی است. اما آیا جهانی شدن موجب می شود که هویتی جهان شمول جایگزین هویت ملی قومی شود؟ آیا گسترش تکنولوژی ارتباطات باعث تنوع فرهنگی در جهان می شود؟ پاسخ به سوالات فوق در عرصه جهانی شدن دیدگاه های متعددی را شکل بخشیده است. اما آنجه می توان گفت آن است که جهانی شدن نه لزوماً منجر به حذف و نه منجر به تقویت هویت های قومی و محلی نمی شود، بلکه تأثیر گذاری سلبی یا ایجابی آن مشروط است، شمشیری دولبه است که هم م ی تواند به عنوان چالش و هم به عنوان فرصتی فراروی هویتهای ملی و قومی باشد. مسائل مطروحه در تحقیق هویت ملی و هویت قومی در عصر جهانی شدن مورد ت وجه قرار گرفته ا ست. جامعه آماری این تحقیق دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 2 در سالهای تحصیلی 90-91 می باشد. در مجموع تعداد 158526 نفر جامعه آماری این تحقیق را تشکیل می دهند. تعداد یا حجم نمونه برابر 340 نفر محاسبه شده است. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه می باشد فرضیه تحقیق این است که بین تمهیدات حرکت به سوی جهانی شدن در جامعه و کاهش بحران هویت ملی و قومی رابطه وجود دارد. ضریب همبستگی پیرسون بین تمهیدات حرکت به سوی جهانی شدن در جامعه و کاهش بحران هویت قومی ملی در دانشجویان باربر r=0/108 با سطح معنی داری p=0/047 بدست آمده است و چون سطح معنی داری آزمون از 5% کمتر است، بنابراین همبستگی م عکوسی بین تمهیدات حرکت به سوی جهانی شدن در جامعه و کاهش بحران هویت قومی و م لی در دانشجویان وجود دارد. یعنی هر چه تمهیدات حرکت به سوی جهانی شدن در جامعه بیشتر باشد از میزان بحران هویت قومی و ملی در دانشجویان کاسته می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله حذف کرومات از پساب های صنعتی با استفاده از نانو ذر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله حذف کرومات از پساب های صنعتی با استفاده از نانو ذره سیلیکون فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله حذف کرومات از پساب های صنعتی با استفاده از نانو ذره سیلیکون فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله حذف کرومات از پساب های صنعتی با استفاده از نانو ذره سیلیکون فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله حذف کرومات از پساب های صنعتی با استفاده از نانو ذره سیلیکون فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: پانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: 1

چکیده:

زمینه و هدف: کروم شش ظرفیتی از آلاینده هایست که در آب های سطحی و زیر زمینی مخاطرات جدی را به وجود می اورد و حذف آن از آب های الوده و فاضلاب به روش های گوناگون در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. کروم از طریق فعالیتهای صنعتی نظیر آبکاری، صنایع تولید رنگ، چرم سازی، تولید فلزات و ; وارد بسترهای آبی می شود. هدف از این تحقیق حذف کرومات از پساب های صنعتی با استفاده از نانو ذره سیلیکون می باشد. روش بررسی: مطالعه تجربی – آزمایشگاهی است. آزمایشات هم برروی فاضلاب سنتیک شبیه سازی شده و هم بر روی فاضلاب واقعی انجام گرفت. متغیرهای مختلفی نظیر PH ، زمان تماس، غلظت مختلف (vi) cr و غلظت های مختلف SiO*2 برای انجام آزمایشات در نظر گرفته شد. نتایج با نرم افزار Excel تجزیه و تحلیل گردید. یافته ها : میزان حذف (vi) crبا کاهش PH و زمان تماس افزایش می یابد . بیشترین حذف در pH=3 و زمان تماس 30 دقیقه انجام گرفت. کارایی حذف با افزایش (vi) crو غلظت جاذب کاهش نشان داد با افزایش غلظت جاذب به 05g/L کارایی حذف کاهش می یابد. داده های تعادلی از مدل ایزوترمی لانگمیر و سینتیک فرایند از مدل سینتیک شبه درجه 2 پیروی می کند. بحث و نتیجه گیری: نانو ذره سیلیکون توانایی بالایی در حذف کروم (VI) دارد . با توجه به حذف 967% درصدی (vi) crدر شرایط بهینه ی پارامترهای مورد بررسی می توان مذکور را به عنوان یکی از روش های کارآمد برای حذف (vi) cr مطرح نمود

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   116   117   118   119   120   >>   >