دانلود مقاله ترکیب مدار ترمز از کتاب Brake System فایل ورد (wo

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ترکیب مدار ترمز از کتاب Brake System فایل ورد (word) دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ترکیب مدار ترمز از کتاب Brake System فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ترکیب مدار ترمز از کتاب Brake System فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ترکیب مدار ترمز از کتاب Brake System فایل ورد (word) :

ترکیب مدار ترمز از کتاب Brake System

ترکیب مدار ترمز:
مقررات قانونی سیستم انتقال دو مداره را (انتقال نیرو) به عنوان جز ضروری تعیین می کند. DIN 74000 پنج حالت مشخص کرده است که در مدارهای (ضربدری) و (موازی) استفاده می شوند . نحوه نصب شیلنگهای روغن ، اتصالات، محفظه‌ها و وسایل آب بندی دینامیک و ثابت در ترکیب قرار گرفتن آن در یک مدار ترمز توضیح داده شده است . گاهی مواقع اشکال و نقصان در یک قسمت از مدارهای HH,HI,LL باعث از بین رفتن ترمز یک چرخ شده که خود می تواند به از بین رفتن کل مدارهای موجود بینجامد.

معمولا اتومبیلی که بیشتر وزن خود را در جلو دارد از مدار ترکیب ضربدری بهره می‌برد برای تاثیرات ترمز ثانوی فراهم می کند. طرح | | برای وسایل نقلیه دراتومبیلهای سنگین و نیمه سنگین و کامیونت‌ها مورد استفاده دارند .
نوع | |
مدارهای جداگانه برای جلو واکسل عقب- یک مدار در چرخهای جلو عمل می کند و دیگری در عقب. (شکلl a)
نوع
طرح توزیع قطری. هر کدام از مدارها در یک چرخ جلو و در جهت مخالف در عقب می‌باشد.شکل(lb)
نوع HI
یک مدار در جلو و یک مدار ثانوی دیگر برای چرخهای جلو وعقب می باشد. یک مدار ترمز در هر دو محور عمل می کنند در حالی که بقیه فعالیتها فقط در چرخ جلو عمل می نماید. (شکلlc)

نوع LL
جلو و عقب / جلو و طرح توزیع عقب. هر کدام از مدارهای ترمز در روی هر دو چرخ جلو و یکی از چرخهای عقب (شکلle) عمل می نماید.
نوع HH
جلو و عقب/ جلو و طرح توزیع عقب. هر کدام از مدارها بر روی هر دوی چرخهای جلو وعقب عمل می نماید.

سر خوردن
( کتاب سیستم ترمزهای اتومبیل)
هنگامی که اتومبیل دور می زند ، چرخهای جلو به طرفی که با آن روبرو هستند حرکت حرکت نمی کنند . زاویه بین جهت حرکت و جهتی که چرخهای جلو با آن روبرو هستند به نام زاویه لغزش خوانده می شوند . بنابراین ، تایرها در نزدیکی نواحی تماس خود با زمین پیچیدگی حاصل می کنند . این سطوح به جای اینکه بیضی شکل باشند ، غیر قرینه هستند . نیروی کنج حاصله بستگی به زاویه لغزش دارد که به نوبه خود در اثر وجود چسبندگی ، به حد معینی محدود می شود . زیرا اگر چسبندگی به حد خود برسد تایر در محل تماس خود سر می خورد تا کم و بیش حالت بیضی شکل اثر خود را حفظ کند . در این حالت ، تایر دیگر پیچیدگی بیشتر نمی پذیرد، و از این به بعد هم دیگر نیروی کنج دهنده کافی ایجاد نخواهد کرد . بنابراین ، اگر یک بار چرخ سر بخورد اتومبیل دیگر از فرمان تبعیت نخواهد کرد .

در صورتی که ترمز شدیدا اعمال شود و شتاب کند کننده شگفت انگیزی ایجاد گردد ، اگر راننده در آخرین لحظه نتواند بر فرمان تسلط یابد و خود را در مسیر صحیح قرار دهد ، هم جبهه مقابل و هم طرفین جاده مواجه با خطر انحراف خودرو خواهد بود .
این شتابهای کند کننده ، به خصوص در سرعتهای زیاد و هنگامی که چسبندگی تقلیل پیدا کرده است خیلی خطرناکتر خواهد بود .
منحنی‌ها در شکل 2 نشان می دهد که برای انواع مختلفی از سطوح جاده، چگونه ضریب اصطکاک و با آن عمل ترمز کردن به حداکثر میزان بعنوان یک عملکرد فشار ترمز افزایش می یابد. در یک خودرو بدون ABS؛ فشار ترمز می تواند بیش از این میزان حداکثر افزایش یابد به گونه ای که ترمز مجدد بالا فاصله صورت می گیرد. نتیجه شکل تایر بدین معنی است که تکه ارتباطی بین لغزنده و سطح جاده تا حدی افزایش می یابد که ضریب اصطکاک شروع به کاهش می نماید و لغزش ترمز افزایش می یابد. در نهایت، چرخها قفل می گردد. (نقطه B).

فرایندهای اصطکاکی می تواند به دو اصطکاک استاتیک (ساکن) و متغیر تقسیم می شود. اصطکاک (مالش) ساکن برای توده‌های جامد بیشتر از اصطکاک متغیر است. همانطور که این مطلب تلویحا بیان می‌دارد، شرایطی وجود دارد که تحت آن شرایط ضریب اصطکاک در تایر لاستیک در حال دوران بیشتر از زمانی است که چرخ قفل شده است فرایند‌های متغیر هم زمانی رخ می‌دهد که تایر لاستیکی دوران می‌نماید. از این شرایط با نام سرخوردگی یاد می‌شود چگونگی اتفاق افتادن سریع این نقطه می‌تواند از کاهش شیب در منحنی اصطکاک در شکل 3 دیده شود.

، مرحله ای را نشان می‌دهد که در آن سرعت جنبی چرخ‌ها VR از سرعت خودرو (VF) عقب می‌ماند. چه خودرو یا سیستم ABS تجهیز شده باشد یا نه، اکثر ترمزها در منطقه ثابت در طرف چپ میدان کنترل ABS باقی می‌ماند. ABS تنها در پاسخ به ترمز اضافی وارد عمل می‌شود. این سیستم از حلقه بسته کنترل برای جلوگیری از فشار ترمز از داخل شدن به میدان غیر ثابت استفاده می‌نماید. (برای سمت راست میدان کنترل) که با میزان بالایی از سرخوردگی ترمز و خطر همراه قفل چرخها مشخص می‌گردد.

این سیستم همچنین، عملکرد ترمز بهینه را با استفاده حداکثری از اصطکاک موجود بین تایر و سطح جاده فراهم می‌سازد. در طی دور زدن، نیروی کششی موجود بین مولفه‌های کاهنده وجانبی تقسیم می‌شود. این سیستم همچنین از قفل شدن به علامت ترمز زیاد تحت این شرایط جلوگیری می‌کند، و شرایطی فراهم می‌سازد که سرعت در حداکثر دور زدن از حد مجاز بیشتر نشود. به طور خلاصه، ABS حداکثر بهره گیری را از نیروهای ترمز موجود با حدود تکنیکی فراهم می‌سازد که با محدودیت‌های فیزیکی اعمال شده است این امر فواصل تزمز را به همان اندازه سرعت چرخش به کار می‌برد. حتی با سیستم ABS راننده باید به حفظ رانندگی مناسب در سطح جاده، شرایط ترافیکی ادامه دهد.

Automotive brake systems
مقدار زیادی از نیرو که در زمان Drive off اولیه و همچنین شتاب (همینطور برای ترمز و توقف) که تابع مقدار زیادی لغزش است بین تایر و سطح جاده تولید می‌شود. منحنی لغزش و انقباض برای شتاب و ترمز در طرح شماتیک نشان داده شده اند.

مقدار زیادی از مانورهای شتاب و ترمز فقط به لغزش محدودی منحصر می‌شوند. که در محدوده تعادل باقی می‌مانند در این شرایط افزایش در مقدار لغزش چسبندگی مورد انتظار را بر آورده می‌کند . افزایش بیشتر در لغزش را به بیشینه و محدوده عدم تعادل می‌برد جایی که هر افزایشی دیگری منحصر به کاهش چسبندگی می‌گردد.

یک چرخ در عرض کمتر از یک دهم ثانویه زیر قفل خواهد کرد هنگامی که بالا بودن گشتاور اضافی موقع شتاب باعث افزایش سرعت در یک یا دو چرخ می‌شود.
وقتی که عاملهای اضافی (مثل بارهای سنگین روی چرخها و همینطور محورها) بر روی منحنی لغزش اضافه می‌شود ، تاثیر منفی بیشتری روی انتقال نیرو ومشخصات عملیاتی دارد

اجزای سیستم ترمز
اتصالات متحرک ترمز و حرکت دنده ما به عنوان یکی از قسمتهای حرکت نقش ایفا می‌کنند. بنابراین اجزای سیستم ترمز طوری باید طراحی شود تا با کمترین میزان فشار پا بیشترین میزان کارایی را بدست دهد یا فشار لازم را در پایینترین حد ممکن بدهد.
سیلندر اصلی:

شکل 5- سیلندر اصلی با سوپاپ مرکزی دو مداره
1- محفظه سیلندر2و 9 – اتصال فشار 3و21- محفظه فشار 4- فنر سوپاپ 5 و 11- دریچه های مخزن 6- پیستون شناور 7- پین فنر 8- محفظه میانی 10 و 15- فنر 12- دریچه snifter 13- بوش پلاستیکی 14- پیستون فشار 16-واشر سوپاپ 17 و 23- واشر اولیه 18- پین سوپاپ 19- پیستون میانی 20- فنر جداکننده 22- رینگ پشتیبان 24- دیسک 25- فنر ثانویه جدا کننده 26- ضامن.

پروسه یا فرآیند ترمز گیری در سیلندر اصلی شروع و کنترل می‌شود.
آیین نامه‌های رسمی تصریح می‌کند که ماشینهای مسافرتی بایستی به دو مدار ترمز مجهز باشند. این تجهزات فقط با طراحی یک سیلندر اصلی به صورت یک واحد جفت (دوتایی) ممکن می‌شود. (شکل 2) پیستون شناور (6) به نشست و تراوش قسمت کمکی پاسخ نشان می‌دهد. مدار شناور با حرکت کردن به سوی انتهای سیلندر اجازه می‌دهد که در محفظه فشار (21), فشار جمع می‌شود اگر در ابتدای کار سوراخ یا تراوشی روی دهد مدار “میله” یا میله جلو دهنده پیستون بر خلاف جریان پیستون به جلو حرکت می‌کند و آنرا به سمت چپ می‌راند تا اجازه دهند. که انرژی و فشار انباشته شود.

وقتی که ترمزها اعمال می‌شوند اگر به حرکت ادامه دهد و نیرویی که به پدال وارد می‌شود لازم به افزایش باشد این یک اخطار به راننده برای این حقیقت است که مدار از بین رفته است. سیلندر اصلی تشریح شده در اینجا همچنین با یک سوپاپ مرکزی در مدار شناور مجهز شده است. وقتی که فشار کاهش می‌یابد جریان ترمز در درون سوراخ سوپاپ درون یک اریفیس (18) جریان پیدا می‌کند و این هیجان راه عبور دیگری است که به عنوان یک مسیر دائمی بکار گرفته است بین محفظه میانی (8) و مخزن تامین کننده مزایای استفاده از سوپاپ مرکزی این است که باعث افزون شدن سوراخ Snifter (12) می‌شود. در وسایل نقلیه ای که به ترمز‌های ABS مجهز می‌باشند در فشار بالا خطر خراب شدن آببندی زمانی که پیستون از سوراخ Snifter می‌گذرد و جود دارد و به این دلیل می‌باشد که در وسایل نقلیه ای که به ترمز ABS مجهز می‌باشند دو سوپاپ در نظر گرفته می‌شود.

عملکرد: نیرویی که به پدال ترمز اعمال می‌شود مستقیما بر روی پیستون (میله- فشار) عمل می‌کند (14) که آن هم با حرکت به سمت چپ عکس العمل نشان می‌دهد. وقتی که این کار انجام شد از سوراخ Snifter می‌گذرد (12) و سیال درون محفظه فشار (21) می‌تواند پیستون شناور مانند دیواری به سمت چپ فشرده کند. (6)

میله سوپاپ (18) زمانیکه پیستون شناور 1mm به سمت چپ حرکت کند در مقابل میله فنری قرار می‌گیرد. سوپاپ آببندی (16) فشاورد به پیستون شناور (6) تا بتواند محفظه فشار را از محفظه میانی آببندی کند. (8) فشار دو محفظه (3) و (21) با نیروی اضافی در درون پدال افزایش پیدا می‌کند. در یک زمان دو پیستون (6,14) عمل خواهند کرد برای اینکه میزان فشار پا را کاهش بدهند بوسیله جلو رانده شدن به سمت راست تا سوراخ Snifter (12) بر سر راه قرار گیرد یا تا زمانی که میله سوپاپ (18) با میله فنر شکافدار (7) تماس بگیرد سوپاپ آببندی (16) را به سمت پیستون شناور حرکت دهد. اینکار به سیال ترمز این اجازه را می‌دهد که به منبع اصلی (تغذیه) باز گردد و فشار را در سیستم ترمز آزاد کند.

بوستر ترمز (توان افزای ترمز)
بوستر ترمز فشار پایی را که در هنگام عمل ترمز گیری اعمال می‌شود تقویت می‌کند. با این عمل فشار لازم برای عمل کردن آنها را کم می‌کند. در بیشتر سیستمهای ترمز متحرک بوستر ترمز اینست که بوستر ترمز نباید به کنترل حساس و دقیق نیروی ترمز آسیبی برساند. در استفاده عمومی دو نوع بوستر وجود دارد.

هر دو نوع ترمزهای خلا و هیدرولیک بوسیله بهره برداری از منبع انرژی که در وسایل نقلیه در دسترس هستند استفاده می‌کنند.
بوستر ترمز خلا
اکثریت سیستم ترمز ماشینها مجهز به بوستر ترمز از نوع خلا می‌باشند. بوستر ترمز خلا برای تولید فشار منفی در سیستمهای موتور SI از مکش موتور و در موتورهای دیزل از مکش پمپ ماشین (05-0 bar) استفاده می‌کنند. برای تقویت فشاری که در دورن پدال تولید می‌شود. زمانی که ترمز اعمال می‌شود این نیروی مکمل فشاری که در دوران زمانی که ترمز اعمال می‌شود این نیروی مکمل با تابع مستقیمی از نیروی پدال افزایش پیدا می‌کند. این افزایش تا زمانی که به فشار سیکل برسد ادامه پیدا می‌کند. این نقطه که در مجاورت نقطه قفل شدن چرخهای جلو میباشد. فشاری در حدود 60 تا 100 بار دارد. که البته بستگی به نوع خاص وسیله دارد و بعد از این نقطه دیگر افزایش تقویتی در فشار بوستر وجود ندارد.

بوستر ترمزهای هیدرولیک
این مدل بوستر ترمز می‌تواند در ماشینهایی که تولید کمترین میزان خلا در ورودی را دارند (مانند دیزلها و ترربو موتورها) و همچنین ماشینهایی که مجهز به منبع انرژی هیدرولیک (مانند مصارف راندن قدرت) می‌باشند استفاده می‌شود.
بوستر ترمز هیدرولیک می‌تواند سیکلهای در فشار بالاتری در حدود 160 بار بصورت فشرده تر و بهتر از بوسترهای ترمز خلائی عمل کند و مورد استفاده قرار گیرد.

کتاب Brake systems
ABS Verions
اولین سیستمی از ABS که در سال 1978 با بازار آمد نوع ABA2S بود. این نوع بر اثر پیشرفتهایی بود که دیجیتال در امر الکترونیک کرده بود و قادر بود فرآیند را در کسری از ثانیه نشان دهد.
Technician Guidelines for Antilock Brake Systems .
سیستم ترمز قفل (ABS) سیستم الکترونیکی هستند که هنگام که اتومبیل ترمز می‌گیرد لغزش چرخ را کنترل و پردازش می‌نمایند. ABS کنترل وسیله نقلیه را بهتر می‌کند و فاصله تا توقف را کاهش می‌هد حتی وقتی که سطح جاده لغزنده باشد. چرخ‌های غلتان دارای اصطکاک بیشتری هستند تا چرخهایی که قفل شده اند. ABS می‌تواند روی انواع اتومیبل اعم از ترمزهای هیدرولیک و پنوماتیک نصب گردد..
Technician Guidelines for Antilock Brake Systems .

مزایای ABS
کنترل فرمان رانندگی و چرخهای تریلر : افزایش فرمان پذیری و تعادل اتومیبل هنگام ترمز کاهش قیچی کردن در تریلرها افزایش دوام لاستیکهاسیستم الکتریکی مطمئن : وقتی سیستم الکتریکی از کار افتاد ABS از کار می‌افتد و اتومبیل به حالت عادی برمی گردد.
کنترل کشش : یک حالت انتخابی که چرخش اضافی چرخ را کنترل می‌نماید که احتمال سر خوردن چرخش و قیچی کردن را کاهش می‌دهد.
سیستم خودکار عیب یابی: که عیب و خرابی‌ها را سریع و به راحتی پیدا می‌نماید.
چراغ راهنمایی ABS خرابی ABS را به اطلاع می‌رساند.

حال پس از آشنایی مختصری که با سیستم پیدا کردیم کارکرد هر یک از سیستمهای اصلی آن را توضیح می‌دهیم .

ABS چگونه کار می‌کند؟
1-سنسورهای سرعت چرخ پیوسته سرعت چرخ را پردازش نموده و به صورت پالس‌های الکتریکی به ECU می‌فرستند.
2- وقتی که پالسها بیانگر قفل شدن چرخECU سیگنالهایی را به دریچه ای مدلاتور فرستاده تا فشار ترمز را یا کاهش دهند یا ثابت نگه دارند تا چرخ قفل نشود.
3- ECU فشار را تنظیم نموده و بیشترین میزان ترمز را فراهم نموده بدون اینکه چرخها قفل شوند.

4-وقتی ECU فشار ترمز را تنظیم می‌نمایند.در اکثر اتومبیلها رتیاردر از کار می‌افتد تا اینکه خطر قفل شدن چرخ از بین برود.
5-ECU پیوسته سیستم درون خود را چک نموده تا از درست بودن آنها اطمینان حاصل کند. و در صورتی خرابی چراغ لامپ جلوی راننده روشن خواهد شد.
ECU کدهای خالی را به چراغ راهنمای ABS فرستاده تا به راننده هشدار دهد.
وقت ترمز، ECU پالسهای ولتاژ را استفاده می‌نماید از هر حسگر چرخ تا تغییرات سرعت چرخ را بررسی نماید. اگر هنگام قفل شدن حسگرها اطلاعات را به ECU داده و ABS به دریجه‌های مدلاتور سیگنالها را فرستاده تا فشار روغن را کم و زیاد نموده و از قفل شدن چرخ جلوگیری نمایند.

انواع ABS Automotive Brake Systems
ABS 2S
این سیستم بدون تغییر ساختار اصلی ترمز عمل می‌کرد و نحوه عمل آن را در شکل 14 شاهد هستیم. حسگر‌های سیستم سرعت چرخ را در هر دو چرخ جلو یا دیفرانسیل یا حتی هر دو چرخ عقب را نشان می‌دهند.بر اساس سیگنالی که از حسگرها به ECU می‌رسد، لحظه قفل شدن چرخ تشخیص داده شده و با فرمانی که به دریچه‌های سولونییدی می‌رسد به کار افتاده و توسط مدلاتور هیدرولیکی بر روی چرخها تاثیر می‌گذارند. دریچه‌های سولونییدی مشخص وجود دارند که ماکزیمم ترمز موثر خود را بر روی هر چرخ جلو باعث می‌شوند. در چرخهای عقب ضریب اصطکاک کمتری وجود دارد فشار ترمز تنظیم می‌گردد..ECU سوپاپهای سولونوییدی را در سه حالت زیر به حرکت در می‌آورد .

شکل 7- تنظیم فشار ترمز a: ایجاد فشار b: حفظ فشار c: کاهش فشار 1- سنسور سرعت 2- سیلندر ثانویه 3- مدلاتور فشار هیدرولیک a 3 – سوپاپ سولونوئیدی b 3- اکومولاتور c 3- پمپ برگشت 4- سیلندر اصلی 5- ECU

1- اولین ( خنثی – بی انرژی ) مرحله هنگام ایجاد فشار صورت می‌گیرد که سیلندر اصلی با سیلندر چرخ اتصال پیدا می‌کند .
2- مرحله دوم ( نیمه توان ) که سیلندر چرخ را از سیلندر اصلی و خطوط رابط جدا می‌نماید و فشار را در یک موقعیت ثابت نگه می‌دارد .
3- مرحله سوم ( تمام توان) که ارتباط با سیلندر اصلی را به طور کامل قطع نموده و فشار کاملا رها می‌شود .
البته بسته به شرایط سطح جاده تعداد این عمل کنترل بین 4 تا 10 بار تغییر می‌نماید.
هر بار که وسیله نقلیه روشن می‌شود یا پس از طی مسافتی خاموش می‌گردد ، ECU وضعیت قطعات مختلف را بررسی نموده تا از ایمنی تمام آنها اطمینان حاصل نماید.

Version ABS 5.0
نوع پیشرفته تر ABS 2S می‌باشد که تنها در یک مورد متفاوت است و آن تعداد سوپاپهای سولونوییدی می‌باشد.
عملیات پردازش داده‌ها (Monitorng)
در ECU دو میکروکنترلر وجود دارند که وضعیت تمام فرآیند الکترونیک ماشین مورد بررسی و آنالیز قرار می‌دهند و این میکرو کنترلرها مدارهای منطقی و نرم افزار پردازش هستند. ABS به تغییرات منطقی بین سیگنالهای کنترل و بازخورد آنها همچنین به شناسایی خطا واکنش نشان می‌دهد این حالت 100% آنالیز عملیات منطقی را انجام می‌دهد.

اجزایی که طی این فرآیند مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از
– حسگرها
– سوپاپهای سیم پیچ
– چراغ ترمز
ECU همچنین اجزا زیر را مورد بررسی قرار می‌دهد.
– وضعیت موتور پمپ برگشت
– موتور پمپ اولیه در پمپ برگشت، بر اساس اندازه ولتاژ
– اندازه ولتاژ به ترتیب مدارهای باز

– سرعت چرخ و سرعت مرجع طی شتاب اولیه
– لغزش استاتیک در حالت نرمال (به علت تغییرات اندازه چرخ)
– سرعت دینامیک چرخ در سرعتهای بالا
– راه اندازی سوپاپهای سیم پیچ‌ها

– آنالیز خطاهای قابل تعقیب تا منبع خطاها به محض روشن شدن اتومبیل، جریان الکتریکی مختصری به سوپاپهای سیم پیچ و موتور پمپ فرستاده می‌شود. تا سرعت اتومبیل به 6 km/h می‌رسد. که اگر خطایی در مدار وجود داشت چراغ ABS روشن و ABS از کار می‌افتد.
Version ABS 5.3

این نوع سیستم برای اتومبیلهایی با دستگاه ترمز کوچکتر طراحی شده است. همان عملیات در ABS 5.3 انجام می‌گیرد اما در ابعاد بسیار کوچکتر که تفاوتها فقط در حجم و وزن دو سیستم می‌باشد اما ساختار اصلی آن هیچ فرقی نمی کند.
Automatic brake-force diffrential Lock ABS/ABD5
این سیستم پیشرفته دو نوع قبلی می‌باشد ABS 5.3 ، ABS 5.0 که عملیات استاندارد ABS را برای تعادل ، فرمانپذیری و کشش بهتر طی شتاب اولیه برای اتومبیل فراهم می‌آورد. در صورتی که سطح جاده در دو طرف وسیله نقلیه دارای شرایط متفاوتی باشد.
-ABS با مدار ترمز بسته طراحی شده است.

-فشار ABD فعال توسط پمپ مکش برگشت از سیلندر اصلی روغن ترمز تامین می‌شود.
-اجزای کامپیوتری دیگری پردازش را انجام می‌دهند.
اجزا ABS
1-ECU واحد کنترل الکترونیک
2- سوپاپهای سولونیدی مدلاتور
3- حسگرهای سرعت چرخ
4-چراغ‌ راهنما ABS

واحد کنترل الکتریکی( Electronic Control Unit )
همانطور که از اسم پیداست واحد تجزیه تحلیل ABS می‌باشد که همچنین نحوه به عمل کردن ABS و یا کدهای خطا را تشخیص دهد. ساختار اصلی ECU از 4 واحد کوچکتر تشکیل یافته است. البته ساختارهای دیگری هم وجود دارند که نوع 4 یا 6 کاناله آن یکی از آنهاست . واحد کنترل الکترولیک سیگنالهای ورودی از حسگرها را دریافت نموده تا سرعت را تشخیص دهد که در حقیقت اطلاعات اصلی برای محاسبه سرعت اصلی، لغزش ترمزها و شتاب چرخها می‌باشند.

واحد کنترل برای ABS 2S
ECU یک بسته بندی فشرده است کامپیوتر مورد نظر شامل دو مدار LSI دیجیتالی می‌باشد. این شکل مدارها، اجزا تسمیه‌هادی برای فیلتر کردن (Filfration) تنظیم سیگنال قوی، تولید پالس مرجع و جلوگیری از (تداخل inter Suppression را جدا می‌کنند. همانطور که تزانزیستور‌های قدرت برای کنترل دریچه‌های سیم پیچ استفاده می‌شوند. جای نصب ECU محلی بدور از حرارت زیاد و فشار و بخار آب باشد. البته واحد کنترل که در کنار موتور قرار دارد. مقاوم تر نماید. )شکل8)

شکل 8 نمای کلی از ECU می‌باشد که در سیستم ABS 4کاناله برقرار می‌شود
مدار ورودی:
مدار ورودی شامل فیلتر پایین گذر آمپلی فایر ورودی می‌باشد. این مدار از جریانهای ورودی هنگامی که همه سیگنالها از تداخل حسگرها وارد می‌شوند جلوگیری می‌نماید. این مدار همچنین ولتاژ ACC سینوسی حسگرها را بر سیگنالهای موج مربعی خروجی تبدیل می‌نماید.که این سیگنالها در مدار کنترلر LSI به کار می‌روند.

کنترلر دیجیتالی:
کنترلر دیجیتال شامل دو مدار LSI مشخص و جدا می‌باشد. این در مدار موازی عمل می‌کنند و داده‌های ورودی از دو چرخها به صورت منطقی مورد بررسی قرار می‌دهند. این طراحی جدا از هم احتمال وجود خطا را در این قسمت مدار رفع می‌نماید. همچنین زمان تاخیر (dead time) را کاهش می‌دهد.
سیگنالهای موج مربعی آنالوگ که بیانگر فرکانس ورودی از چرخها هستند به کلمات 10-bit تبدیل می‌شوند و به مدارهای LSI وارد می‌شوند. اینجاست که اختلاط بعضی عوامل رخ می‌دهد. مثل تغییرات تعلیق اتومبیل یا ضربه‌هایی که از سطح جاده وارد می‌شود و وقایعی که غیر قابل پیش بینی هستند.

مرحله بعدی پردازشگر حسابی منطقی می‌باشد. این وسیله از سرعت چرخ (فرکانس ورودی آن) به عنوان اساس اطلاعات برای محاسبه متغییرهای لغزش کنترل شده لغزش و شتاب چرخها استفاده می‌کند. یک ترکیب از واکنشهای مرکب منطقی برای عملیات متغیر این سنگنالهای کنترل را به دستورهای اجرایی برای دریچه‌های سولونوییدی تبدیل می‌نماید. ارتباط بین دو مدار LSI و پردازشگر حسابی و داده‌ها کنترلر توسط لینکهای اطلاعات برقرار می‌شود (شکل5) . البته این مدار کار دیگری نیز انجام می‌دهد و آن بازشناسی خطاست.
مدار آنالیز در کنترلر دیجیتال در خطاها با تولید یک سیگنال خطا و بست

ن یک ولتاژ پایدار صورت می‌گیرد . در همین لحظه چراغ روبروی راننده هشدار می‌دهد که واحد کنترل (ABS) غیر فعال است. با توجه به اینکه خارج شدن ABS از مدار ترمز اتومبیل هیچ تاثیری بر وضعیت ترمز عادی اتومیبل ندارد.عمل آنالیز همچنین وسایل جانبی دیگری را شامل می‌شود. مثل حسگرهای سرعت تقویت‌ها و اسباب سیم کشی. نقص مدار در مورد ادامه و یا توقف تصمیم می‌گیرد چه قسمتی از کانالهای مشخص وچه کل سیستم .

مدارهای خروجی:
دو مدار خروجی هیبرید توسط قدرت تزانزیستورها عمل می‌کنند. در حقیقت این مدارها به عنوان تنظیم کننده‌های شدت جرین از کاناهای 1+2 و 3+4 عمل می‌کنند. و دستورات اجرایی که برای سوپاپهای سیم پیچ از مدارات LSI دریافت شده است به آنها می‌دهند جریان تنظیم باعث می‌شود که سوپاپهای سیم پیچ در یک حالت نیمه بسته و آماده برای ولتاژ نهایی قرار داشته باشند.

(آمپلی فایرهای خروجی) Driver Stage
بر اثر جریان تنظیم کننده‌ها در دو مدار خروجی، Driver Stage جریان لازم را برای سیم پیچ ایجاد می‌کند.
ولتاژ ثابت، حافظه خطا:
ECU یک ولتاژ پایدار را برای آنالیز تامین می‌کند تا اینکه کمترین تلرانس را داشته باشیم. همچنین یک ولتاژ را نگه می‌دارد تا هنگام خطا لامپ جلو راننده را روشن نماید

واحد کنترل برای ABS50
ECU در این نوع ABS در پیکربندی با مدلاتور فشار هیدرولیک هم موجود است. در میان ECU دو میکروکنترلر وجود دارد این دو مدار از یک برنامه برای عملیات آنالیز استفاده می‌کنند. وقتی که خطایی در داده‌های ورودی باشند این خطا در جایی ذخیره شده که EEPROM نامیده می‌شود. ABS خاموش و لامپ هشدار دهنده روشن می‌شود. یکی از دو میکروکنترلر همچنین به یک EER ROM مجهز شده است تا هنگامی که جریان از بالاتری قطع می‌شود مورد استفاده قرار گیرد EER ROM کدهای خطا را ذخیره نموده تا بعدا منبع خطا مورد شناسایی قرار گیرد یک وسیله اندازه گیری مستقل برای کنترل سوپاپهای سیم پیچ و موتور پمپ برگشت روغن تقویت می‌شود این تراشه و لتاژ ثابتی را فراهم می‌نماید، عملیتات میکروکنترلر‌ها آنالیز می‌کند، و چراغ هشدار دهنده را روشن می‌نماید این مدار کامل (IC) تا زمانی که ولتاژ ثابت بماند خطاها را در خود حفظ می‌نماید.

مدلاتور فشار: (Pressure Modulator)
این قسمت فشار محفظه ترمز را تنظیم می‌کند. که در واقع سیستم پیچهای فشار و نگهداشتن می‌باشند.دریچه مدولاتور نزدیک هر محفظه ترمز با یک جفت از آنها قرار گرفته است تا ABS براحتی بتواند آزاد کنترل آید.
این قطعه فرمانهایی را که از ECU می‌آیند را اجرا می‌نمایند تا دریچه‌های فشار را کنترل کند.
در واقع یک اتصال بین سیلندر اصلی و سیلندر فشار هر چرخ می‌باشد.

مدلاتور هیدرولیک نزدیک موتور و سیلندر اصلی جا دارند که لوله‌های اتصال به آن کوتاهتر باشد. مدلاتور فشار هیدورلیک برای ABS 2S مدلاتور فشار هیدرولیک ABS2S شامل پمپ برگشت، یک محفظه اکومولاتور برای هر مدار ترمز، سوپاپهای سولونوییدی (شکل 6)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی یک قطعه آزمایشگاهی جهت اندازه گیری چقرمگی شک

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی یک قطعه آزمایشگاهی جهت اندازه گیری چقرمگی شکست توده های سنگی در عملیات حفاری چاه های نفت و گاز فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی یک قطعه آزمایشگاهی جهت اندازه گیری چقرمگی شکست توده های سنگی در عملیات حفاری چاه های نفت و گاز فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی یک قطعه آزمایشگاهی جهت اندازه گیری چقرمگی شکست توده های سنگی در عملیات حفاری چاه های نفت و گاز فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی یک قطعه آزمایشگاهی جهت اندازه گیری چقرمگی شکست توده های سنگی در عملیات حفاری چاه های نفت و گاز فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
بررسی رفتار مواد سنگی از دیدگاه مکانیک شکست در شاخه های مختلف مهندسی مانند حفاری چاه ها، شکست هیدرولیکی، ودر شکست های وابسته به زمین شناسی مورد توجه محققین قرار گرفته است. شکست هیدرولیکی در چاه های نفت و گازفرایندی است که می تواند منجر به افزایش دسترسی به این مواد بسیار ارزشمند گردد. شکست های عرضی و طولی در چاه ها بارگذاری (مود بازشونده) می باشد. لذا پیش بینی رفتار توده های I علی الخصوص چاه های افقی، به علت رشد ترک در حالت مودسنگی با استفاده از اصول مکانیک شکست می تواند ابزار مناسبی جهت تحلیل مسائل مرتبط با شکست های بوجود آمده در حفاری چاه ها باشد. از آنجایی که مطالعات تجربی بر روی توده های سنگی واقعی بسیار مشکل و پرهزینه می باشد، محققین ترجیح می دهند آزمایشات خود را بر روی نمونه های آزمایشگاهی انجام دهند. اصلی ترین شاخص مکانیک شکست، چقرمگیشکست می باشد که با استفاده از روشهای گوناگون آزمایشگاهی قابل اندازه گیری می باشد. در این مقاله مجموعه ای از آزمایش های چقرمگی شکست مودI بر روی قطعه نیمه دیسک با ترک مرکزی انجام شده است. تعداد 20 نمونه از این قطعه مورد آزمایش قرار گرفتند که از میان آن ها ترک 10 نمونه به صورت مستقیم و مابقی با استفاده از یک تیغه اره الماسی دورانی ایجاد گشتند. همچنین با استفاده از آنالیز وسیعی از نمونه های آزمایشگاهی به روش اجزاء محدود، رابطه ای کارآمد به منظور پیشبینی چقرمگی شکست بحرانی مود اول بارگذاری در نمونه نیمه دیسک ترکدار با استفاده از ترک مستقیم ارائه می گردد. نتایج بدست آمده نشان می دهد که این قطعه آزمایشگاهی می تواند مدلسازی مناسبی به منظور پیش بینی چقرمگی شکست در توده های سنگی و فرایند رشد ترک در چاه های نفت و گاز باشد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی صفات کیفی دو اکوتیپ شبدرایرانی دراثرتلقیح با

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی صفات کیفی دو اکوتیپ شبدرایرانی دراثرتلقیح با باکتریهای ریزوبیوم و سودوموناس فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی صفات کیفی دو اکوتیپ شبدرایرانی دراثرتلقیح با باکتریهای ریزوبیوم و سودوموناس فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی صفات کیفی دو اکوتیپ شبدرایرانی دراثرتلقیح با باکتریهای ریزوبیوم و سودوموناس فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی صفات کیفی دو اکوتیپ شبدرایرانی دراثرتلقیح با باکتریهای ریزوبیوم و سودوموناس فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم
تعداد صفحات: 12
چکیده:
برای بررسی اثرات تلقیح دو اکوتیپ محلی شبدرایرانی با سویه های مختلف از باکتری Rhizobium leguminosarum biovar trifoli توام با باکتری افزاینده رشد ) PGPR ) esudomonas putida بر روی صفات کیفی علوفه. آزمایشی به صورت فاکتوریل اسپلیتدر زمان در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سال 1331 در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و دامپروری شهرستان گلپایگان انجامشد. عوامل اصلی این آزمایش یک سویه باکتری سودوموناس پوتیدا (PS -168) و تیمار بدون تلقیح با باکتری سودموناس دو سویه باکتری ریزوبیوم Rb-13) و (Rb-3 و تیمار بدون تلقیح با باکتری های ریزویبوم، و دواکوتیپ محلی شبدر ایرانی بنام هفت چین اصفهان(V2) و هفت چین مرکزی (V1) ، PS -168 بودند. این طرح شامل سه تکرار و هر تکرار دارای 12 تیمار بود و در کل چهار چین برداشتشد. سودوموناس به عنوان تنظیم کننده تثبیت نیتروژن درکنار ریزوبیوم بکار برده شد. نتایج حاصله از این تحقیق نشان داد که تلقیح با باکتری های ریزوبیوم و سودوموناس تاثیر معنی دار بر روی صفات کیفی ندارد و باعث افزایش کیفیت در علوفه نمی شوند به جزءعاملچین که به تنهایی ویا در اثر متقابل دوگانه با این عوامل باکتریایی یرروی صفات کیفی دردو اکوتیپ مورد برسی درآین آزمایش تاثیر گذار بوده است.وباعث افزایش ویا کاهش صفات مورد نظر شده اند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی عوامل مالی تعیین کننده نگهداشت وجه نقد در بو

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی عوامل مالی تعیین کننده نگهداشت وجه نقد در بورس اوراق بهادار تهران فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی عوامل مالی تعیین کننده نگهداشت وجه نقد در بورس اوراق بهادار تهران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی عوامل مالی تعیین کننده نگهداشت وجه نقد در بورس اوراق بهادار تهران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی عوامل مالی تعیین کننده نگهداشت وجه نقد در بورس اوراق بهادار تهران فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین کنفرانس ملی حسابداری، مدیریت مالی و سرمایه گذاری
تعداد صفحات: 12
چکیده:
در این پژوهش عوامل مالی تعیین کننده وجه نقد در بورس اوراق بهادار تهران مورد بررسی قرار گرفته است. هدفاین تحقیق بررسی عوامل مالی تعیین کننده نگهداشت وجه نقد در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران است. جامعه آماری شامل شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران طی دوره 1387-1391 می باشد. پس از نمونه گیری به روش حذفی سیستماتیک 112 شرکت در قالب 560 سال-شرکت انتخاب شدند. یافته های تحقیق حاکی از این است که اهرم مالی و جایگزین های وجه نقد، سودآوری، اندازه شرکت، مخارج سرمایه ای و تمرکز مالکیت با نگهداشت وجه نقد رابطه معنادار دارند و سود سهام پرداختی و فرصت های سرمایه گذاری بانگهداشت وجه نقد رابطه معناداری ندارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله جهانی سازی مقرارت محیط زیست در عرصه معاهدات بین ال

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله جهانی سازی مقرارت محیط زیست در عرصه معاهدات بین المللی فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله جهانی سازی مقرارت محیط زیست در عرصه معاهدات بین المللی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله جهانی سازی مقرارت محیط زیست در عرصه معاهدات بین المللی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله جهانی سازی مقرارت محیط زیست در عرصه معاهدات بین المللی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس سراسری الکترونیکی محیط زیست و انرژی ایران
تعداد صفحات: 7
چکیده:
جهانی سازی محیط زیست، پدیده ای است که تأثیری بس شگرف بر رشد و توسعه ی حقوق معاهدات، گذارده است. جهانی شدن باعث گردیده که کشورها مسائل بین الملل محیط زیست را همچون معضلات داخلی مهم انگارند و در این راستا دست از تلاش برندارند. حجم انبوه توافقات بین المللی گویاین این مهم است که نهادهای بین المللی به موازات کشورها در این راستا قدم نهاده اند. بدین منظور در این مقاله با رجوع به منابع دست اول و استفاده از روش توصیفی تحلیلی، این تلاش ها و اثرات آنها بر جهانی سازی، واکاوی شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   171   172   173   174   175   >>   >