دانلود مقاله ارزیابی وضعیت بدنی پرسنل اورژانس بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با روش ارزیابی سریع کل بدن و ارتباط آن با اختلالات اسکلتی – عضلانی، سال 1387در1386 فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی وضعیت بدنی پرسنل اورژانس بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با روش ارزیابی سریع کل بدن و ارتباط آن با اختلالات اسکلتی – عضلانی، سال 1387در1386 فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی وضعیت بدنی پرسنل اورژانس بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با روش ارزیابی سریع کل بدن و ارتباط آن با اختلالات اسکلتی – عضلانی، سال 1387در1386 فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی وضعیت بدنی پرسنل اورژانس بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با روش ارزیابی سریع کل بدن و ارتباط آن با اختلالات اسکلتی – عضلانی، سال 1387در1386 فایل ورد (word) :
دانلود مقاله ارزیابی وضعیت بدنی پرسنل اورژانس بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با روش ارزیابی سریع کل بدن و ارتباط آن با اختلالات اسکلتی – عضلانی، سال 1387در1386 فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم از صفحه 32 تا 39 منتشر شده است.
نام: ارزیابی وضعیت بدنی پرسنل اورژانس بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با روش ارزیابی سریع کل بدن و ارتباط آن با اختلالات اسکلتی – عضلانی، سال 1387-1386
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی کلی سریع بدن
مقاله خدمات اورژانس
مقاله بیماری های عضلانی – استخوانی
مقاله پرستاران
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: آسیب های شغلی در پرسنل اورژانس، به دلیل فشارهای ناشی از شغل و عدم استاندارد تسهیلات و تجهیزات کاری بسیار بالا می باشد، و هرگونه بی توجهی نسبت به آن ها منجر به کاهش کیفیت خدمات بیمارستانی ارایه شده به بیماران می گردد. به منظور ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی – درمانی اورژانس، بررسی وضعیت بدنی کارکنان این بخش شامل: سه گروه پزشکان، پرستاران و خدماتی – اداری در حین انجام کار ضروری به نظر می رسد. هدف از این پژوهش، تعیین وضعیت بدنی پرسنل اورژانس بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و ارتباط آن با اختلالات اسکلتی – عضلانی می باشد.
روش بررسی: این مطالعه به صورت توصیفی – تحلیلی از نوع مقطعی (Cross-Sectional) و به روش سرشماری بر روی کلیه پرسنل اورژانس 2 بیمارستان شهید رجایی و بوعلی قزوین به تعداد 45 نفر انجام شد. در این پژوهش، ابتدا جهت سنجش وضعیت های بدنی پرسنل، روش ارزیابی سریع کل بدن REBA (Rapid Entire Body Assessment) و جهت بررسی اختلالات اسکلتی – عضلانی، پرسشنامه استاندارد نوردیک به کار برده شد. داده ها با استفاده از آزمون های آماری کای دو و ضریب همبستگی پیرسون و اسپیرمن تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: در این تحقیق بیشترین میزان شیوع درد به میزان %51 و حادثه به میزان %67 و حداکثر مدت زمان ناراحتی، در ناحیه کمر مشاهده گردید. بیشترین محدودیت در کار، غیبت از کار یا فعالیت و مراجعات به پزشک در طی یک سال گذشته ناشی از دردهای ناحیه گردن بود. نمره وضعیت بدنی اکثریت پرسنل بیمارستان های مورد بررسی بر اساس روش ارزیابی سریع کل بدن 4-7 (REBA) با سطح خطر متوسط و نیاز به اقدام اصلاحی ضروری، (%71) به دست آمد. در بررسی نتایج، رابطه معنی داری بین نمرهREBA هر عضو از بدن و دردهای مربوط به همان عضو مشاهده نگردید. بین امتیازات نهاییREBA و سطح تحصیلات همبستگی معنی دار و معکوس بود، و بین امتیاز نهایی REBA و شدت استرس همبستگی به صورت معنی دار و مستقیم وجود داشت.
نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان داد که در ایستگاه های کاری بخش اورژانس بیمارستان های مورد بررسی، %71 اقدام اصلاحی ضروری، %9 فوری و %9 بسیار ضروری می باشد. لذا وضعیت موجود منجر به تشدید اختلالات اسکلتی – عضلانی، به خصوص در ناحیه گردن می شود.
کلمات کلیدی :
»
نظر