دانلود مقاله بررسی اثربخشی ارتباطات سازمانی مدیران از دید کارکن
دانلود مقاله بررسی اثربخشی ارتباطات سازمانی مدیران از دید کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز فایل ورد (word) دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثربخشی ارتباطات سازمانی مدیران از دید کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثربخشی ارتباطات سازمانی مدیران از دید کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثربخشی ارتباطات سازمانی مدیران از دید کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس ملی مدیریت و فناوری اطلاعات و ارتباطات
تعداد صفحات: 20
چکیده:
هدف از این پژوهش بررسی اثر بخشی ارتباطات سازمانی مدیران از دید کارکنان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازاست. روش پژوهش آمیخته (کمی و کیفی) بوده بدین منظور 130 نفر از کارکنان و مدیران با نمونه برداری به روش سرشماری در واحدهای پشتیبانی و فنی انتخاب گردید به طوری که پرسش نامه در بین کلیه مدیران و کارکنان توزیع و اطلاعات به دست آمده را بر اساس آزمون فرضیه ها قضاوت نمودیم. سپس 30 مصاحبه بر اساس سوالات پرسش نامه جهت کلیه مدیران و به روش گلوله برفی جهت کارکنان در گروه واحد ها انجام گردید. پرسش نامه مورد استفاده محقق ساخته برگرفته از پرسش نامه صابر 89 و پرسش نامه فرهنگ سازمانی دنیسون و دستورالعمل های وزارت بهداشت بود. روایی پرسش نامه و سوالات مصاحبه با استفاده از روش روایی صوری و پایایی پرسش نامه از طریق روش آماری آلفای کرونباخ محاسبه گردید که میزان آن 92/0 بود. ارتباطات سازمانی بین مدیران و کارکنان از پنج بعد (ساختاری، محتوایی، فردی، نهادی و ارتباطات انسانی ) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ارتباطات سازمانی مدیران و کارکنان از نظر کارکنان در بعد محتوایی درحد مطلوب مورد انتظار (p.value=3.5) نبوده است اما از نظر بعد ساختاری، بعد فردی، بعد نهادی، ارتباطات انسانی و کل ابعاد (p.value=3.5) در حد مطلوب و مورد انتظار بوده است. یافته ها نشان می دهد که بعد محتوای سازمانی کمترین میانگین و عنصر فردی بیشترین میانگین را در بین ابعاد دارا است.
کلمات کلیدی :
» نظر