سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود بررسی نیازها و خصوصیات کودکان 4 تا 6 فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی نیازها و خصوصیات کودکان 4 تا 6 فایل ورد (word) دارای 106 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی نیازها و خصوصیات کودکان 4 تا 6 فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه:

اگر بزرگسالانی خلاق و با قوه تخیل می‌خواهیم باید از سال‌‌های اولیه زندگی آن‌ها برای این کار برنامه‌ریزی کنیم. ما کودکان را برای زندگی تربیت می‌کنیم و هر خصوصیتی را که در این سن در آنان تشویق کنیم با آنان می‌ماند. اگر خلاقیت و قوه تخیل آنان را تشویق نکنیم کودکان به بزرگسالانی خلاق بدل نمی‌شوند.
کار و فعالیت هنری کودکان در ایجاد فرصت‌هایی بمنظور ابراز خلاقیت اهمیت حیاتی دارد.
در نظر گرفتن تنوع وسایل و امکانات دار اتاق کودک به دلیل استفاده طولانی مدت از اهمیت بسیاری برخوردار است. کودکان به نقاشی و حجم‌سازی بسیار علاقه مندند و دوست دارند وسایلی را که در اختیار دارند رنگی کنند، مثل نقاشی کردن روی دیوارهای اتاقشان. گاهی این مسئله باعث ایجاد اضطراب و نگرانی در خانواده‌ها می‌شود: اما باید دقت کرد که کودکان را از انجام این کار نهی نکنیم و فضای لازم را برای انجام این کار برای او فراهم کنیم.
تحقیقات نمایانگر آن است که هوش و استعداد، خلق و خو و شخصیت، قدرت‌ها و مهارت‌ها در سال‌های اول زندگی شکل می‌گیرد. در مرحله بعدی، رشد انسان بیشتر در جهت کمی است تا کیفی. لذا هر قدر محیط زندگانی کودک غنی‌تر، سالم‌تر و آگاهانه‌تر باشد، هوش کودک بیشتر و رفتار او متعادل‌تر خواهد بود و در اینجا ضرورت استفاده از فضای کار و فعالیت مناسب که کودک را به سمت و سویی مناسب سوق دهد، ضروری به نظر می‌رسد.
شناسایی مشکل:
کودکان ظروف خالی نیستند. آن‌ها عقاید و افکار و آرزوهای خود را برای آفریدن دارند. مسئولیت ما این است که مهارتهای فعلی کودکان و درک آن‌ها را رشد دهیم و با ایجاد فرصت‌های تازه این مهارت‌ها را گسترده‌تر کنیم تا نگرش‌ها، مهارت‌ها و دانش ‌آن‌ها در زمینه تجارب گسترده و وسیع‌تر رشد کند.
برای کمک به کودکان در جهت نیل به خلاق‌ترین مرحله ممکن برای آنها کافی نیست مهارتها را به آنها آموزش دهیم یا فرصت‌هایی برایشان به وجود آوریم تا استعدادهایشان را گسترش دهند. همچنین کافی نیست عادات خوب کارکردن را به آنها بیاموزیم. باید به آن‌ها کمک کنیم تا نقاطی را که علایق و مهارتهایشان منطبق می‌گردند یعنی محل تقاطع خلاقیت خود را تشخیص دهند.
در این محل قلمرو مهارتهای کودک و مهارتهای تفکر خلاق وی بر روی علایق درونی وی منطبق می‌شوند. این ترکیب پرقدرتی است زیرا جایی است که کودک به احتمال بسیار زیاد خلاق خواهد بود.

کودکان به فضای کافی برای کار کردن و منابع در دسترس نیاز دارند تا بتوانند از تجاربی که به آنان ارائه می‌شود بیشترین بهره را ببرند. فضای خانه به دلیل مأنوس بودن محیط آن برای کودک، در او احساس امنیت ایجاد می‌کند. از این رو در نظر گرفتن فضایی جهت انجام کارهای هنری، امکان رشد و پرورش خلاقیت و در عین حال ایجاد انگیزه و اشتیاق در کودک را فراهم می‌آورد.
کودکانی که دارای فضاها و وسایل شخصی هستند، کودکان تواناتر و با اعتماد به نفس بیشتری خواهند شد. آنها یاد می‌گیرند که وسیله مربوط به خودشان است و آنها هستند که از آن استفاده می‌کنند، پس می‌آموزند چطور با آن برخورد کنند و حتی چطور در حفظ و نگهداری آن بکوشند.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی اثر عصاره هیدر الکلی کاسنی (. ( Cichorium in

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی اثر عصاره هیدر الکلی کاسنی (. ( Cichorium intybus l بر یادگیری اجتنابی غیر فعال در موشهای صحرایی نر نژاد ویستار فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر عصاره هیدر الکلی کاسنی (. ( Cichorium intybus l بر یادگیری اجتنابی غیر فعال در موشهای صحرایی نر نژاد ویستار فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر عصاره هیدر الکلی کاسنی (. ( Cichorium intybus l بر یادگیری اجتنابی غیر فعال در موشهای صحرایی نر نژاد ویستار فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثر عصاره هیدر الکلی کاسنی (. ( Cichorium intybus l بر یادگیری اجتنابی غیر فعال در موشهای صحرایی نر نژاد ویستار فایل ورد (word) :

چکیده

توان یادگیری و قدرت حافظه از ویژگیهای بارز انسان است و برای ادامه حیات، گذران زندگی عادی و پیشرفتهای علمی ضرورتی اجتناب ناپذیر میباشد. سیستمهای زیادی در ایجاد حافظه و یادگیری دخیل هستند. کاهش هورمونهای جنسی در پیری و عوارض داروهای شیمیایی ازجمله عواملی میباشند که میتوانند اختلالاتی در روند حافظه و یادگیری ایجاد نمایند. لذا جایگزین نمودن داروهای گیاهی با عوارض کمتر در درمان بیماریهای شناختی و بهبود حافظه و یادگیری حائز اهمیت میباشند.

در این پژوهش تاثیر تزریق داخل صفاقی کاسنی بر یادگیری اجتنابی غیرفعال موش صحرایی نژاد ویستار مورد بررسی قرار گرفته است. در روش بررسی تعداد 50 سر موش صحرایی بالغ نژاد ویستار با وزن 20 230 در یک گروه کنترل و گروه تیمار با غلظت 10 میلی گرم بر کیلوکرم قرار گرفتند،سپس میزان یادگیری و بخاطر آوری آنها در گروه های سازش، آموزش و آزمون بررسی گردیدو دادههای جمعآوری شده توسط نرم افزار SPSS و آنالیز واریانس یک طرفه، آزمون توکی و همچنین آزمون T-test تجزیه وتحلیل شده اند.

نتایج بررسی نشان داد که تاثیر تزریق عصاره هیدروالکلی کاسنی در گروه موش صحرایی سالم در تزریق دوز (mg/kg 10) افزایش معنیداری در مقایسه با گروه کنترل داشته بترتیب(( P<0.05 که نشان از افزایش حافظه و یادگیری میباشد. نتیجهگیری: با توجه به اینکه یافتهها نشان داده که معمولا اثرات کاسنی فقط محدود به یکی از اجزاء شیمیایی نیست. لیکن احتمالا عملکرد مجموعهای از ترکیبات کاسنی میتوانند بر ایجاد یادگیری و حافظه موثر میباشند. از جمله ترکیباتی مانند آنتیاکسیدانها که با کاهش استرس اکسیداتیو و فیتواستروژنها و با تاثیر بر گیرندهها استروژنی باعث تسهیل یادگیری میگردند.

کلمات کلیدی: سنبل الطیب، یادگیری اجتنابی غیر فعال، حافظه، موش صحرایی نر

(1 مقدمه

نقش یادگیری در همه صحنه های زندگی ما نمایان است. یادگیری نه تنها در آموختن مهارتی خاص یا مطالب درسی، بلکه در رشد هیجانی، تعامل اجتماعی و حتی رشد شخصیت نیز دخالت دارد(.(1 نظریه پردازان یادگیری معتقدند یادگیری چیزی است که در نتیجه تجارب معین صورت می پذیرد و بیش از ایجاد تغییر در رفتار رخ می دهد((2یادگیری. تغییری نسبتاً دائمی در رفتار است که در نتیجه تمرین حاصل شده است(.(1

1

همچنین حافظه نقش اساسی در زندگی روزمره انسان دارد و پایه و مبنای تمام آموزش ها و یادگیری ها، حافظه می باشد(.(3حافظه توانایی یادگیری، یادداری، یادآوری مطالب و رویدادهای فراگرفته شده میباشد.در واقع حافظه نیروی پیوند دهنده ما به اندیشهها و ادراکات ماست. اگر حافظه وجود نداشت هوشیاری ما به تعداد لحظههای زندگیمان تجزیه میشد(.(4 با شناسایی ترکیباتی که بتواند این دو پدیده رفتاری(یادگیری و حافظه)را تقویت کند، خدمت بزرگی به بسیاری از افراد که دچار کندی ذهن و ضعف حافظه هستند، می شود(.(3 پدیده تقویت دراز مدت ناشی از توالی سه فاز است: .1 تقویت کوتاه مدت، LTP.2 اولیه((Early LTP; E-LTP و LTP.3 تاخیری ( .(17)(Late LTP; L-LTP وقوع هر فاز توسط واسطه ها و تنظیم کننده های متفاوتی هدایت می شود که شامل موارد ذیل می شود :الف. گیرنده های پروتئینی سطح سلول که به وقایع خارج از سلول پاسخ می دهند .ب .آنزیم ها و پیامبرهای داخل سلولی که پیشرفت یک فاز را موجب می گردند .(18)

داروهای زیادی بر حافظه و یادگیری مؤثرند برای مثال، داروهای کولینرژیک اثرات مثبت روی حافظه داشته درحالی که داروهای آنتی کولینرژیک، آنتی پسیکوز، داروهای بیهوش ی و غیره، دارای اثرات منفی بر حافظه هستند(.(19 گیاه درمانی یکی از کهن ترین شیوه های درمانی است، که انسان در چالش با طبیعت فراگرفته، پرورانده و گسترش داده است . گیاهان دارویی علاوه بر داشتن مواد مؤثره اصلی، مواد دیگری نیز دارند که در بسیاری موارد از سمیت و اثرات ناخواسته آن ها جلوگیری می کند(.(20

گیاه کاسنی با نام علمی Cichorium intybus l متعلق به تیره ی مرکبات، زیر تیره زبان گلی ها و طایفه کاهو I. actuceae از مهم ترین گیاهان تیره Asteraceae می باشد((21 گیاه کاسنی گیاهی علفی و دارای اثر ضد باکتری می باشد که در حالت وحشی ارتفاع آن به 0/5 تا 1/5 متر می رسد، ولی اگر پرورش یابد از 2 متر نیز تجاوز می کند ترکیبات شیمیایی کاسنی شامل املاح معدنی و گلیکوزید شیکوری ئین و ارسنیک و دو ماده تلخ لاکتوسین و اینتی بین و مواد قندی و رزین و تانن و موسیلاژ(لعاب)و اسانس و پکتین و اینولین و تراگ زاسین، فلاونوئید،ترپنوئیدها و اسیدهای چرب می باشد(.(26از نظر طب سنتی، کلیه قسمتهای گیاهمخصوصاً ریشه و برگهای آن اثر مقوی، مقوی معده و صفرابر دارد و از آن به عنوان اشتها آور در ضعف عمل دستگاه هضم استفاده می شود((24 و از آن به عنوان مدر، ضددرد، معرق،تب بر، تقویت معده، تصفیه کننده خون، ملین، صفرابر و تقویت اعمال کبدی استفاده می شود؛ میکروب کش است و برای رفع التهاب و تومورهای پوستی مورد استفاده قرار می گیرد.همه قسمتهای این گیاه بخصوص ریشه و برگها قابل استفاده می باشند(.(27 به طور کلی، در بررسی منابع کتاب شناختی و بانک های اطلاعاتی، مدرک معتبر در مورد بررسی اثر این گیاه بر حافظه و یادگیری یافت نشده است، با توجه به اثر مرکزی ترپنوئیدها وفلاونوئید ها هدف از پژوهش حاضر بررسی تجربی اثر عصاره هیدر الکلی کاسنی بر یادگیری اجتنابی غیر فعال در موشهای صحرایی نر نژاد ویستار می باشد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود بررسی رابطه بین میزان تحصیلات معلمان و منبع کنترل رفتار ف

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی رابطه بین میزان تحصیلات معلمان و منبع کنترل رفتار فایل ورد (word) دارای 145 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی رابطه بین میزان تحصیلات معلمان و منبع کنترل رفتار فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست مطالب

فصل اول
مقدمه
بیان مسئله
هدف پژوهش
اهمیت پژوهش
ارائه فرضیه تحقیق
تعریف نظری اصطلاحات
تعریف عملیاتی اصطلاحات
فصل دوم
رفتار
اسناد
اسناد کنترل خود
چهره های مشخص رفتار
تعیین کننده های درونی و بیرونی
کنترل
تفاوتهای فردی در درک کنترل
تغییر پذیری ابعاد منبع کنترل
مفهوم منبع کنترل
اندازه گیری منبع کنترل
نظریه های مختلف منبع کنترل
نظریه شخضی شناسی مادی
موضوع رفتار گراها
تصور راتر از ماهیت انسان
پتانسیل رفتار
ارزش تقویت
موقعیت روانی
پژوهشهای راتر
تفاوتهای فردی در درک کنترل
شکل گیری منبع کنترل
مکان کنترل درونی و بیرونی رفتار
خلاصه پژوهشها
اعتقاد به کنترل شخصی و سلامتی
پیشرفت تحصیلی
تعاریف
پیشینه ی پیشرفت تحصیلی
خود انگاره و پیشرفت تحصیلی
نیاز به پیشرفت تحصیلی
عوامل مؤثر بر پیشرفت تحصیلی
نقش والدین بر پیشرفت تحصیلی
محیط و تأثیر آن در پیشرفت تحصیلی
آزمونهای پیشرفت تحصیلی
هنجار ملی
آزمونهای استاندارد پیشرفت تحصیلی و محدودیتهای آن
محیط و تأثیر آ« در پیشرفت تحصیلی
میزان تحصیلات رابطه بین منبع کنترل و پیشرفت تحصیلی
تحقیقات مربوط به منبع کنترل در آموزشگاه
فصل سوم
جامعه پژوهش
نمونه تحقیق
روش نمونه گیری
ویژگی آزمودنیها
ابراز اندازه گیری
مقیاس کنترل درونی و بیرونی راتر
روش نمره گذاری
اعتبار و پایانی آزمون منبع کنترل راتر
روش جمع آوری اطلاعات
متغیرهای تحقیق
طرح تحقیق
روش آماری
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل
جدول توزیع نمرات
رسم نمودار
جدول داده های جمع آوری شده
ارائه تجزیه و تحلیل داده ها
جدول و تفسیر داده های کلی بدست آمده از انجام تست (تعداد افراد)
فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری
کاربردهای و نتایج پژوهش
پیشنهادات
محدودیتهای پژوهش
منابع و مأخذ
ضمائم

چکیده
به منظور بررسی رابطه بین منبع کنترل روتار و میزان تحصیلات به حجم هشتاد تو از جامعه معلمان مدارس پسرانه ی راهنمایی و دبیران دبیرستان دخترانه چهل نفر معلم مرد و چهل نفر دبیر زن با روش نمونه گیری در دسترسی انتخاب آمدند. طرح تحقیق عبارت است از روش علمی مقایسه ای. پس با مقیاس منبع کنترل راتر سنجش شدند. همچنین از روش آمار توصیفی و استنباطی توصیف شده است. تفاوت بین میانگین های مورد نظر 45/2 است. به منظور تعیین معنی دار بودن تفاوت محاسبه شده با درجات آزادی 80 و در سطح 5% به جدول توزیع T استودنت مراجعه می کنیم. چون T محاسبه شده (45/2) بزرگتر از T جدول (65/1) است. بنابراین فرضیه صفر رد و فرض خلاف تأیید می شود. و نتیجه می گیریم که بین میانگین های مورد مقایسه تفاوت معنی داری وجود دارد. نتایج به دست آماده نشان داده که بین منبع کنترل و میزان تحصیلات رابط معناداری وجود دارند.
به عبارت دیگر هر چه قدر کنترل درونی رفتار فردی قوی تر باشد امکان پیشرفت تحصیلی وی بیشتر است.
فصل اول

من عرفه نفسه فقد عرفه دبه
هر کس خودش را شناخت خدایش را مرا شناخت
براستی که انسان خدایی است و هر یک خدایی بی همتا
انسان ها بر اساس سرشت کمال خواهی خویش و به وسیله ی نیروی کنجکاوی و جستجو گری خود طالب کشف حقیقت خویش و دنیای پیرامون هستند و دائماً این پرسش در ذهن ما خطور می کند که چرا افرادی موفق به کسب موفقیتهای تحصیلی یا اجتماعی می شوند؟ آیا این موفقیت به علت استعداد و تلاش های فردی آنان است، یا به علت شرایط مساعدی است که برای آن ها فراهم بوده است؟ چرا کشوری در حال ترقی و پیشرفت است و کشوری دیگر، خیر؟
اینها مواردی است که در ذهن جستجو گرما را به تبیین و توجیه هایی وا می دارد تا به جستجو برای درک و فهم امور و علل رویه ها و این که چرا رویدادها به وقوع پیوسته اند بر آییم. این تلاش برای فهم علل رویدادها در حقیقت یکی از مهم ترین منابع انگیزش انسان و به عنوان اصلی مسلط شناخته شده است.
پژوهشگران چنین بر آورد کرده اند که شخصیت هفتاد و پنج درصد از مردم در فرهنگ کنونی جامعه تحت تأثیر عوامل بیرونی شکل می پذیرد تا عوامل درونی. (کریم نیا، 1382)
اساساً اگر فرد مسئولیت حالتهای عاطفی خود را در لحظات حال متوجه یا چیزی خارج از وجود خود براند معنایش این است که تحت نظارت نیروهای بیرونی قرار دارد به این معنی که اگر از فرد سوال شود«چرا حالتان بد است» جواب می دهد. والدینم با من بدرفتاری می کنند «بد شانسی آورده ام و غیره»
همچنین بپرسند چرا خوشحال هستید؟ جواب می دهند. برخی دوستانم با من خوب هستند «شانس به من رو کرده است».
و در این موارد فرد اشخاص یا اشیایی دیگر را مسبب چگونگی امود خود دانسته یعنی از بیرون نظارت می شوند.
شخصی که از درون هدایت می شود کسی است که مسئولیت حالتهای خود را بر دوش خودش می گذارد . اگر از این افراد، آن سوال ها را بنماییم چنین پاسخ هایی خواهند داد. «من در حال حاضر دارای آنچنان توان فکری نیستم که از اندوهگین شدن جلوگیری کنم» «برداشت من غلط است» به این ترتیب فرد از کلمه ی «من» استفاده می کند با این وجود یک چهارم از مردم مسئولیت حالات و کنترل خویش را خود به عهده می گیرند و سه چهارم دیگر عوامل بیرونی را مورد سرزنش قرار می دهند و به این طریق رویدادها مواجه می شوند (جلس، 1379، ص 5)
اصولاً مادر موقعیتهایی که مقتدر باشیم بر آنها کنترل داریم واکنش مثبت تری نشان می دهیم تا در موقعیت هایی که فکر می کنیم چنین کنترلی را دارا نیستیم. مثلاً افرادی که احساس کنترل بر محیط خود را دارند شرایط کاری محیط را مناسبتر و کمتر شلوغ می دانند تا کسانی که احساس چنین کنترلی را ندارند بعلاوه افراد معتقد به داشتن کنترل محیط کاری را لذت بخش تر توصیف می کنند تا کسانی که چنین اعتقادی را ندارند.
بنابراین یا افراد دارای منبع کنترل درونی هستند یعنی موفقیت ها و شکست های خود را عموماً به شخص خود نسبت می دهند، افراد دارای منبع کنترل بیرونی هستند که این افراد موفقیت ها و شکست ها ی خود را معمولاً به عوامل بیرونی از خود نسبت می دهند. (کریمی، 1383 ص 125)
همچنین افراد بیرونی به نشانگان و نشانه هایی که از محیط پیرامون بر می آید بیشتر حساس بوده و به آن توجه زیاد تری نشان می دهند و در حالیکه افراد با منبع کنترل درونی به این نشانه های ظرفیت زیاد توجه نمی کنند (جلس، 1379، ص 92)
افراد با منبع کنترل درونی اضطراب کمتر و اعتماد به نفس بیشتری دارند آمادگی بیشتری برای پذیرفتن مسئولیت اعمالشان دارند و از سلامت روانی و جسمانی بیشتری برخوردارند.
همچنین پیشینه پژوهشهای انجام شده در کشورهای مختلف رابطه معنی داری بین منبع کنترل درونی و پیشرفت تحصیلی را در دانشجویان گزارش دادند.
پژوهش دانیل واسیونز(1976) در مورد دانشجویان کالج نشان داد با وجود کنترل بهره هوشی دانشجویانی که گرایش بیشتری به منبع کنترل درونی داشته اند در آزمون های فراگیر نمره های بالاتری بدست آوردند (فصلنامه رفتار شماره ی 16).
روان شناسان و جامعه شناسان عقیده دارند که با در نظر گرفتن نقش های کلیشه ای پسران بیشتر از دختران در اضطراب هستند، «چرا که جامعه تا حدی نسبت به نشان دادن بعضی از رفتارهای مردانه از جانب زنان از خود انعطاف نشان می دهند.»


منابع و مآخذ
1ـ شولتز، روان پی، 1378، روان شناسی شخصیت، مترجم : کریمی، یوسف و همکاران چاپ دوم، تهران انتشارات ارسباران
2ـ سیف، علی اکبر، 1381، روان شناسی پرورشی یادگیری و آموزش چاپ پانزدهم، تهران، انتشارات آگاه
3ـ سیاسی، علی اکبر، 1377، آسیب شناسی روانی، چاپ چهاردهم، تهران انتشارات بعثت.
4ـ راس، آلن، اٌ، 1374 آسیب شناسی شخصیت، نظریه ها و فرایندها ترجمه، جمالنی، سیاوش چاپ اول، تهران، انتشارات بعثت.
5ـ حسین چادی، مسعود، 1380، بررسی مقایسه هسته کنترل در دانش آموزان دبیرستانی شاهد و غیر شاهد پایان نامه جهت اخذ کارشناسی دانشگاه شیراز، راهنمایی، حسین، علی اکبر
6ـ حسینیان، انسیه، 1377، بررسی رابطه میان هر شهر معلمان مقطع ابتدایی با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان، پایان نامه کارشناسی روان شناسی
7ـ ضیایی پور، زهرا، زمستان، 1382، جزو بهداشت روانی
8ـ شاملو، سعید، 1374، مکتبها و نظریه های شخصیت، چاپ ششم، تهران انتشارات رشد.
9ـ صادقی سارسری، نرجس خاتون 1379، مقایسه منبع کنترل زندانیان معتاد به تریاک و سیگار در شهرستان قزوین پایان نامه جهت اخذ کارشناسی عمومی دانشگاه قزوین.
10ـ طریقی خسمخی، نجمه، 1381، بررسی رابط جو عاطفی خانواده با میزان پیشرفت تحصیلی دختران مقطع سوم دبیرستان شهرستان ابهر پایان نامه جهت اخذ کارشناسی عمومی شهر ابهر دانشگاه ابهر
11ـ صادقی، رویا، 1379، بررسی پیشرفت تحصیلی فرزندان و رابطه آن با درجه تحصیلی والدین آنها. پایان نامه جهت اخذ کارشناسی دانشگاه قزوین
12ـ صلبی، فاطمه، 1379، بررسی منبع کنترل رفتار درونی و بیرونی با میزان اضطراب پایان نامه جهت اخذ کارشناسی روان شناسی بالینی، دانشگاه تنکابن استاد راهنما، وطن خواه، حمید رضا
13ـ شولتز، دوان پی، شولتز، مدنی، آلن، 1377، نظریه های شخصیت، چاپ ششم، تهران، ناشر : انتشارات هما.
14ـ فصلنامه اندیشه و رفتار، 1380، مجله روانپزشکی و روان شناسی بالینی شماره 16 سال چهارم.
15ـ شاملو، سعید، 1374، مکتبها و نظریه های شخصیت، چاپ ششم، تهران انتشارات رشد.
16ـ فرجی، شهریار، 1381، بررسی تأثیر سواد والدین بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان، پایان نامه، کارشناسی روان شناسی عمومی، دانشگاه قزوین
17ـ کریمی، یوسف، روان شناسی اجتماعی، 1378.
18ـ کریمی، یوسف، 1383 روان شناسی اجتماعی (آموزش و پرورش) تهران
19ـ فلاح دوست، مهین، 1378، بررسی خلافیت بر روی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی شهرستان قزوین پایان نامه جهت اخذ کارشناسی روان شناسی عمومی دانشگاه پیام نور قزوین
20ـ کجوریان، کبری اسحقی، 1379 تأثیر سطح سواد والدین بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان، مقطع راهنمایی، پایان نامه، کارشناسی روانشناسی عمومی دانشگاه ابهر
21ـ کریم نیا، ایرون، 1382، بررسی رابطه بین خود پنداره و پیشرفت تحصیلی پایان نامه، کارشناسی روان شناسی عمومی دانشگاه پیام نور قزوین
22ـ ؟؟؟، ماروین، آر، یویدسیون، جرامد، سی، 1380 رفتار درمانی بالینی، مترجم، ماهر
23ـ بیانگرد، اسمائیل، 1370. بررسی رابط مفاهیم منبع کنترل عزت نفس و پیشرفت تحصیلی پسران سال سوم دبیرستان شهر تهران پایان نامه جهت اخذ کارشناسی ارشد دانشگاه علامه
24ـ آزاد، حسین، 1376، آسیب شناسی روانی، انتشارات بعثت، چاپ چهارم
25ـ نیازی، بتول، 1379، مدرس رابطه بین مفاهیم، منبع کنترل و عزت نفس و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر سال دوم دبیرستان شهرستان تنکابن پایان نامه، دانشگاه تنکابن، استاد راهنما : خوش روش
26ـ عمید، حسن، 1362، فرهنگ فارسی، چاپ اول، تهران، ناشر انتشارات ابن سینا
27ـ پارسا، محمد، 1375، روانشناسی تربیتی، چاپ سوم، تهران انتشارات سنن.

منابع انگلیسی
1. Baron A. (1991.Socia) pychlogr sintt
edition . printeal in th u. s. A
2. sholts. 1986. theores of personality

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود فایل شبکه های حلقه ای فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود فایل شبکه های حلقه ای فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود فایل شبکه های حلقه ای فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود فایل شبکه های حلقه ای فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود فایل شبکه های حلقه ای فایل ورد (word) :

دانلود فایل شبکه های حلقه ای فایل ورد (word)

دانلود فایل شبکه های حلقه ای فایل ورد (word)
فهرست:

تقسیم بندی شبکه

تقسیم بندی شبکه ها براساس توپولوژی

منابع

..........................................................

چکیده ی بخشهایی از متن:

تقسیم بندی شبکه

تقسیم بندی براساس گستره جغرافیایی (Range): شبکه های کامپیوتری براساس موقعیت و محل نصب دارای انواع متفاوتی هستند. یکی از مهمترین عوامل تعیین نوع شبکه مورد نیاز، طول فواصل ارتباطی بین اجزای شبکه است.
شبکه های کامپیوتری گستره جغرافیایی متفاوتی دارند که از فاصله های کوچک در حدود چند متر شروع شده و در بعضی از مواقع از فاصله بین چند کشور بالغ می شود. شبکه های کامپیوتری براساس حداکثر فاصله ارتباطی آنها به سه نوع طبقه بندی می شوند. یکی از انواع شبکه های کامپیوتری، شبکه محلی (LAN) یا Local Area Network است. این نوع از شبکه دارای فواصل کوتاه نظیر فواصل درون ساختمانی یا حداکثر مجموعه ای از چند ساختمان است. برای مثال شبکه مورد استفاده یک شرکت را در نظر بگیرید. در این شبکه حداکثر فاصله بین کامپیوتر ها محدود به فاصله های بین طبقات ساختمان شرکت می باشد.
...

تقسیم بندی شبکه ها بر اساس توپولوژی

نوع همبندی اجزا شبکه در کارایی شبکه تاثیر زیادی داره . توپولوژی اجزا شبکه بر قابلیت توسعه شبکه هم خیلی تاثیر داره .
سه نوع توپولوژی وجود داره که به ترتیب زیر هستش :
توپولوژی خطی (َََُُِِ BUS ) - حلقه ای (RING ) - ستاره ای ( STAR )
BUS : این توپولوژی از ساده ترین توپولوژی مورد استفاده شبکه در اتصال کامپیوترها هستش . در این روش تمام کامپیوتر ها به صورت ردیفی به یک کابل متصل می شوند . به این کابل در این توپولوژی (Back bone ) یا (Segment ) می گویند .
در این روش هر کامپیوتر آدرس یا نشانی کامپیوتر مقصد را به پیام خود اضافه می کند . و این اطلاعات رابه صورت یک سیگنال الکتریکی روی کابل ارسال می کند .
ابن سیگنال توسط کابل به تمام کامپیوترهای شبکه ارسال میشه و کامپیوترهایی که نشانی آنها با نشانی ضمیمه شده به پیام یکی باشه پیام را دریافت می کنند .

در کابل های ارتباط دهنده کامپیوتر های شبکه هر سیگنال الکتریکی پس از رسیدن به انتهای کابل منعکس شده ودوباره در مسیر مخالف به حرکت در می آید .

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >