پروژه دانشجویی مقاله گناهان و آثار آنها فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله گناهان و آثار آنها فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله گناهان و آثار آنها فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله گناهان و آثار آنها فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله گناهان و آثار آنها فایل ورد (word) :

گناهان و آثار آنها

مخالفت با امر و نهی خدا و سرپیچی از طاعت و رضایت او را به نام زیر خوانند:
1-ذنب، زیرا گناه پیامدها و مفاسدی دارد که بر آن مترتب می شود، و ذنت گرفتن دم چیزی و کشیدن آن به سوی خود است، و گنهکار نیز با گناه خود مفاسید بسیاری را به سوی خود می کشاند.
2-اثم، زیرا اثم به معنای تاخیر است، و گناه نیز انسان را از رسیدن به پاداش الهی و نیکی ها باز می دارد.
3-عصیان، زیرا عصیان به معنای دفاع با عصا (چوبدستی) است، و گنهکار نیز کاری را انجام می دهد که باید آماده دفاع از خود در برابر هجوم عذاب و حوادث ناگوار باشد.
4-طغیان، زیرا طغیان بیرون رفتن از حد و مرز است، و گنهکار نیز از حد پا فراتر می نهد، زیرا واجبات و محرمات حدود و مرزهای الهی اند.

5-فسق، زیرا فسق بیرون شدن خرما از پوست خود اوست، و گنهکار نیز از محیطی که شارع منع کرده بیرون می رود.
6-جرم و اجرام، زیرا کرم، کندن میوه از درخت یا به دست آوردن چیز ناگوار است، و گنهکار نیز میوه تلخ می چیند یا چیزی ناگوار به دست می آورد.
7-سیئه، زیرا سیئه یعنی زشت، و گنهکار نیز کاری می کند که عقل و شرع حکم به زشتی آن داده اند.

8-تبعه، زیرا تبعات و پیامدهای وخیم و زیان های هلاکت بار و پی در پی دارد.
9-فاحشه، زیرا فاحشه به چیز بسیار زشت گویند، و گناه نیز بسیار زشت و شنیع است.

10-منکر، زریا منکر به معنای ناپسند است، و عقل و شرع نیز گناه را ناپسند می شمارند و ارتکاب آن را روا نمی دارند و انکار و نهی از آن را واجب می دانند.
خلاصه، مخالفت و نافرمانی خداوند و سرپیچی از طاعت او، از اموری است که هر عقلی نه پاسندی و زشتی آن کویاست، و آیات و هشدارهای الهی بر پرهیز از آن تاکید دارند، و کتاب و سنت به زیان ها و مفاسدی که بر آن بار می شود و این که گناه موجب هلاکت معنوی و دائم نفس و بدبختی ابدی اخروی است تصریح دارند. خداوند ما را از آن در پناه خود بدارد.
آیات و اخباری که در این باره رسیده چند گروه است»

الف-برهی مربوط به نهی از خود گناه و بیان زشتی بسیار آن و لزوم مراقبت نفس از درافتادن به آن است.
ب-برخی بیانگر زیان ها و مفاسدی است که به درون گنهکار، و هلاکت و انحطاط او ازمرتبه انسانیت مربوط می شود.
ج-برخی اشاره دارد به آثار گناه مربوط به دنیای گنهکار، مانند مصائب و ناملایمات و حوادث مربوط به بدن و مال و خانواده او.
د-برخی اشاره دارد به تاثیر گناه در سرزمین ها و احوال بندگان، یعنی تاثیر آن در جان ها و سرزمین ها و شهرهای مجتمعی که گناه در آن صورت می گیرد.

هـ) برخی اشاره دارد به تاثیر در آخرت شخص و عذاب آخرت.
1-آیات و روایات نوع اول که دلالت بر اصل نهی و نکوهش دارند از این قرار است:
لاتقربوا الفواحش ما ظهر منها و ما بطن «پیرامون گناهان زشت نگردید، چه آشکار باشد و چه نهان».
و یتهی عن الفحشاء و المنکر و البغی یعظکم اعاکم تذکرون «و خداوند از گناهان زشت و ناپسند و ستمگری باز می دارد، شما را پند می دهد، باشد که متذکر شوید».
لاتتبعوا خطوات الشیطان و من یتبع خطوات الشیطان فانه یامر بالفحشاء و المنکر

«گام های شیطان را پی نگیرید، که هر کس گام های شیطان را پی بگیرد (بداند که) او به کارهای بسیار زشت و ناپسند فرمان می دهد».
و کفی به بذنوب عباده خبیرا «و همین بس که او از گناهان بندگانش آگاه است».
ام حسب الذین یعلمون السیئات آن یسبقونا ساء ما یحکمون «آیا کسانی که به کارهیا بد می پردازند پنداشته اند که بر ما پیشی خواهند گرفت (از کیفر ما می توانند گریخت)؟ بد حکمی می کنند».
بئس الاسم الفسوق بعد الایمان «بدنامی است (لقب دادن دیگران به) فسق، پس از آن که ایمان آورده اند».
و در روایات می خوانیم:
1-سختکوش ترین مردم کسی است که گناهان را ترک کند.
2-اگر می خواهی عمل تو ختم به خیر شود و در حال انجام بدترین اعمال جان دهی، حق خدا را بزرک شمار از این که نعمت های او را در راه نافرمانی های او مصرف کنی.
3-خداوند (در حدیث قدسی) می فرماید» ای پسر آدم، با من به انصاف رفتار نمی کنی، زیرا من به دادن نعمت ها با تو دستی می ورزم و تو با انجام گناهان با من دسمنی می کنی. خیر من به سوی تو فرود می آید و شر تو به سوی من بالا می آید. و همواره در هر شب و روز فرشته ای بزرگوار عمل زشتی را از تو برای من می اورد. ای پسر آدم، اگر وصف خود را از دیگری بشنوی و ندانی که این وصف کیست، به دشمنی او شتاب خواهی کرد.
4-خداوند خشم خود را در نافرمانی خود پنهان کرده، پس هیچ یک از گناهان را کوچک مشکار، بسا که همان سبب خشم خدا باشد و تو ندانی.
5-پس از نزول آیه توبه در باره گناهکاران، شیطان وسوسه گر خناس به رئیس خود ابلیس گفت: من آنان را با وعده و آرزو فریب می دهم تا دست به گناه زنند، و چون گناه کردند استغفار را از یادشان می برم. ابلیس (از یان سخن خوشحال شد و) او را تا روز قیامت بر این کار گماشت.
6-هیچ یک ازبدی ها را کوچک نشمارید اگرچه در نرظتان کوچک جلوه کند، زیرا هیچ گناهی با اصرار بر آن کوچک نیست.
7-از گناهانی که آمرزیده نمی شود آن است که کسی (به خاطر کوچک شمردن گناهی) بگوید: کاش من فقط به همین گناه مواخذه می شدم.
8-پیامبر (ص) فرمود: من بریا این امت امید نجات دارم مگر برای فاسقی که آشکارا گناه می کند.

9-کسی که باک نداشته باشد مردم او را گناهکار بدانند، شیطان در نطفه او شرکت داشته است.
10-هر گاه گروهی شروع به نافرمانی خدا کنند، اگر سواره اند از سواره نظام ابلیسند، و اگر پیاده اند از پیاده نظام او هستند.
11-خداوند دوست دارد که بنده به خاطر گناه بزرگ از او آمرزش بخواهد، و دشمن دارد که بنده گناه ناچیز را سبک شمارد.
12-مبادا مردم تو را از گناه خود غافل سازد!
13-گناه اندک را ناچیز نشمارید، زیرا همین گناهان اندک است که انباشته می شود و گناهان فراوان می گردد.

14-از حملات خدا بپرهیزید، و حمله خدا مواخذه او بر گناهان است.
15-اگر خداوند بر هیچ گناهی وعده غذاب نمی داد، واجب بود که به شکرانه نعمت هایش نافرمانی نشود.
16-گناه نکردن آسان تر از توبه کردن است.

17-از گناهان در خلوت بپرهیزید، که شاهد آنها داور نیز هست.
18-کمترین حق لازمی که خدا بر شما دارد آن ات که از نعمت هنای او بر نافرمانیش کمک نگیرد.
19-به یاد پایان یافتن لذت ها و به جای ماندن پیامدهای آن باشید.

20-سخت ترین گناهان آن است که صاحبش آن را سبک بشمارد.
21-در زبور داود (ع) آمده است که خداوند می فرماید: ای پسر آدم، تو از من درخواست می کنی و من از تو دریغ می دارم، زیرا می دانم نفع تو در چیست. آن گاه در خواسته خود اصرار می ورزی و من آنچه خواستی به تو می دهم آن گاه از آن در نافرمانی من کمک می گیری. می خواهم رسوایت کنم، تو مرا می خوانی و من آن را می پوشانم. چقدر من با تو نیکی می کنم، و چقدر تو با من بدی می کنی! نزدیک است که بر تو خشمی بگیرم که پس از آن هرگز از تو راضی نگردم.

2-روایات نوع دوم که تاثیر گناه را در باطن و قلب و روح انسان بیان می دراد، عبارت است از:
22-چیزی برای قلب فاسدکننده تر از گناه آن نیست. قلب مرتکب گناه می شود و آنقدر به آن ادامه می دهد تا گناه بر قلب جیره می شود وقلب واژگونه می گردد.
یعنی قلب پیوسته همان گناه را تکرار می کند تا گناه بر آن چیره شود. یا آن گناه به خاطر توبه نکردن پیوسته در قلب اثر می گذارد تا بر آن چیره گردد. و واژگونی قلب یا کنایه از این است که قلب مانند ظرف واژگونی که چیزی در آن قرار نمی یابد واژگون می شود و ایمان و معارف در آن قرار نمی یابد. یا آن که قلب از جهت حق و دین که جهت بالاست صرف نظر می کند و به جهت دنیا که جهت پایین است، متوجه می گردد.

23-هیچ بنده یا نیست مگر آن که در دل او نقطه سپیدی است؛ پس اگر گناه کرد و آن را تکرار نمود نقطه یاهی در آن پدید می آید. پس اگر توبه کرد آن سیاهی پاک می شود، و اگر به گناهان ادامه داد آن سیاهی گسترده می شود تا همه سپیدی را می پوشاند، و چون سپیدی را پوشاند، صاحب آن دیگر به هیچ چیز خیری بازنمی گردد، و این است قول خدا که فرموده: کلا بل زان علی قلوبهم ما کانوا یکسبون «هرگز چنین نیست (که آنها پندارند) بلکه آمچه می کردند چون زنگاری بر دل های آنان نشسته است».

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله روانشناسی نوجوانان فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله روانشناسی نوجوانان فایل ورد (word) دارای 43 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله روانشناسی نوجوانان فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله روانشناسی نوجوانان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله روانشناسی نوجوانان فایل ورد (word) :

دوره نوجوانی همزمان است با دوره بلوغ ؛ یکی از بحرانی ترین دوره های زندگی . در دوره بلوغ ، تغییرات گوناگونی در ابعاد شخصیتی نوجوان رخ می دهد که هرکدام به نوعی می تواند بر او اثر بگذارد و حتی گاهی شخصیت او را دگرگون سازد. این نبشتار ، به برخی از این جنبه ها اشاره دارد. اما پیش از ورود به اصل بحث ، توجه به چند نکته لازم است :
1ـ بحران بلوغ: فرایند بلوغ یکی از بحرانی ترین دوره های زندگی هر فرد است . استانلی هال ، (Stanly Hall ) که به پدر روانشناسی بلوغ معروف است ، این مرحله را « دوران طوفان و فشار » می نامد . نوجوان در این دوره ، تمایلات و خواهش های متضادی دارد . مثلاً با این که می خواهد با دوستان باشد ، به تنهایی نیز علاقمند است . (1)
روسو دوره بلوغ را تولد مجدد می داند . او می گوید : وقتی فرد به دوره بلوغ می رسد مثل این است که فرد دیگری با خصوصیات بدنی و روانی متفاوتی در وی به وجود آمده است. (2)
در هفت سال سوم زندگی که دوران بلوغ و جوانی است ، تحولات سریعی در جسم و جان نوجوان پدیدار می گردد و در مدت کوتاهی اندام و افکارش به کلی تغییر می کند .(3) دوره نوجوانی و بلوغ به سنین بین 12 تا 18 سالگی اطلاق می شود. این دوره یکی از بحرانی ترین دوره هاست. گاهی گذشتن از مرز کودکی و رسیدن به قلمرو بلوغ با نابسامانی های فراوانی همراه است. در این دوره ، نوجوان نه دیگر کودک به حساب می آید و نه هنوز به درستی بالغ گردیده است. وی در مرز بین این دو مرحله (کودکی و بزرگسالی ) قرار می گیرد و با فشارها و انتظارات خاص هر دوره روبه رو می شود ؛ از سویی ، اگر کار کودکانه بکند او را ملامت می کنند که بزرگ شده است و این کار در شأن او نیست و از سوی دیگر ، معمولاً با او مانند بزرگسالان رفتار نمی شود . در زندگی ، نقش کودک و بزرگسال ، هرکدام مشخص است و می دانند چه کاری باید انجام دهند ، ولی نوجوان در وضع روحی مبهم و پیچیده ای به سر می برد ؛ او به درستی نمی دانند چه باید بکند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تخمین دمای تجزیه هیدرات در حضور بازدارنده

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تخمین دمای تجزیه هیدرات در حضور بازدارنده ها با استفاده از الگوی شبکه عصبی و مقایسه آن با مدل های Yusif و Kasper فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تخمین دمای تجزیه هیدرات در حضور بازدارنده ها با استفاده از الگوی شبکه عصبی و مقایسه آن با مدل های Yusif و Kasper فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تخمین دمای تجزیه هیدرات در حضور بازدارنده ها با استفاده از الگوی شبکه عصبی و مقایسه آن با مدل های Yusif و Kasper فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تخمین دمای تجزیه هیدرات در حضور بازدارنده ها با استفاده از الگوی شبکه عصبی و مقایسه آن با مدل های Yusif و Kasper فایل ورد (word) :

مقدمه

برای کنترل کردن خطر تشکیل هیدرات در عملیات حفاری و تولید، معمولا از بازدارنده های ترمودینـامیکی اسـتفاده شـود. از معروفترین روابط موجود جهت تخمین اثر بازدارنده هیدرات ، روابط همراشمیت [ 4] در سال 1983، نیلسن بوکلین[3]در سال 1893 ویوسف و یانگ [ 1] در سال 1993 می باشند. این معادلات جهت محاسبه دمای تجزیه هیـدرات T) )، تفـاوت دمـای تجزیه شدن هیدرات در حضور آب خالص و دمای تجزیه هیدرات در حضور بازدارنده، می باشند که درنظر نگرفتن فشـار دقـت آنها را تا حدودی کاهش داده است . [5 ] در سال 2005 کاسپر و همکارانش [ 2] معادله ای را برای یک نوع بازدارنـده تشـکیل هیدرات پیشنهاد نمودند که قادر به تخمین T با دقت قابل قبولی بود منتها چنانچه ترکیبی از چنـد بازدارنـده اسـتفاده مـی شد دقت معادله به شدت کاهش می یافت. برای رفع این مشکل، یک مدل بـر پایـه سـاختار شـبکه عصـبی ارائـه شـد کـه در برگیرنده تعداد بیشتری از بازدارنده های هیدرات با مقادیر مختلف باشد. مسئله اثر پذیری ممانعت از تشکیل هیدرات در فشـار های مختلف را نیز رفع نماید. . از آنجا که افزایش فشار، دمای تجزیه هیدرات را افزایش مـی دهـد، فشـار شـرایط عملیـاتی در شبکه عصبی لحاظ گشته است.

بنابراین در این مطالعه دمای تجزیه هیدرات،T ، فشار سیستم، نوع و کسر مـولی بازدارنـده اجـزای شـبکه عصـبی را تشکیل می دهد. در ادامه این مقاله ابتدا به اثرگذاری فشار بر روی بازدارنده های مختلف هیدرات متان و گاز طبیعـی پرداختـه شده، برخی تعریف مورد نیاز برای آشنایی با شبکه عصبی ارائه شده و در انتها نتایج حاصل از مدل ساخته شده بر پایـه شـبکه عصبی ارائه گردیده است.

. 2 تاثیر فشار بر روی خصوصیات هیدرات در حضور بازدارنده:

در اکثر معادلات پیشنهادی برای تجزیه هیدرات [1-5] فرض اساسی این بود که دمای تجزیه هیدرات فقط به غلظت بازدارنده بستگی دارد در حالی که اطلاعات برگرفته از شکل [2]1 گواه این مطلب است فشار تاثیر بسزایی بر روی دمای تجزیه هیدرات دارد بعنوان مثال در فشار 15 مگاپاسکال ، T گل حفاری C ،15/5درجه کلوین است در حالیکه در فشار 5/5 مگاپاسکال این مقدار به 12 درجه کلوین تنزل پیدا می کند.

شکل :1 اثر بازدارنده سیال حفاری بر روی هیدرات متان و گاز طبیعی برگرفته از مرجع

دومین همایش ملی هیدرات گازی ایران 25-26 اردیبهشت 1392، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه سمنان

.3 استفاده از شبکه عصبی

برای انجام محاسبات نقطه تجزیه کریستال های هیدرات گازی از یک شبکه عصبی با دو لایه مطابق شکل (1) استفاده شد. تابع انتقال به صورت tansig انتخاب شد.

شکل :2 الگوی شبکه دو لایه ای استفاده شده

برای سنجش میزان دقت نتایج بدست آمده، از دو نوع تابع میانگین قدر مطلق خطای نسبی(TAAD%) 1 و مجموع مربعات خطا(SSR) 2 استفاده شده است که به صورت زیر معرفی می گردند.

(1) = ( , , )2
=1
(2) | | 1
× 100 , , % =

, =1
که rcal,i مقدار دمای تجزیه هیدرات محاسبه شده توسط شبکه عصبی و rexp,i مقدار دمای بدست آمده از نتایج آزمایشگاهی می باشد.

.4 نتایج

استفاده از شبکه عصبی برازش قابل قبولی برای داده های آزمایشگاهی انجام داده است. در شکل های زیر میزان کارایی شبکه و تطبیق آن با داده های تجربی را مشاهده می کنید.

1 Total average absolute deviation 2 SSR: sum of squares of the difference between the data and predicted/calculated values

تخمین دمای تجزیه هیدرات در حضور بازدارنده ها

شکل:3 میزان کارایی شبکه

شکل:4 برازش داده های تجربی بوسیله شبکه

×

دومین همایش ملی هیدرات گازی ایران 25-26 اردیبهشت 1392، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه سمنان

در جدول زیر برای بازدارنده های گلیسرول و NaBr، NaCl، CaCl2 مقدار T این شبکه با مقایسه با یوسف [1] و کاسپر [2] آورده شده است، لازم به ذکر می باشد که برای بازدارنده های مخلوط شده معادله کاسپر[2] قادر به پیش بینی T نمی باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله درمان افسردگی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله درمان افسردگی فایل ورد (word) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله درمان افسردگی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله درمان افسردگی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله درمان افسردگی فایل ورد (word) :

درمان افسردگی
داروهای ضد افسردگی
داروهایی که اثر ضد افسردگی دارند، به دو گروه اصلی تقسیم میشوند: داروهای ضد افسردگی های سه حلقه ای و داروهای مهار کننده مونوآمین اکسیدز، که با حروف اختصاری MAOIs به صورت اختصاری نشان داده میشوند.
ضد افسردگی سه حلقه ای
علت نام گزاری ضد افسردگی سه حلقه ای این است که دارای ساختار شیمیایی سه حلقه ای هستند.ایمی پرامین که در سال 1957 کشف شد اولین داروی سه حلقه ای بود که برای درمان فسردگی مورد استفاده قرار گرفت . از ان پس دارو های سه حلقه ای متنئع بسیاری عرضه شده اند مانند امی تریپتیلین نورتریپتیلین و کلومیپرامینکه در سطح وسیعی مورد استفاده قرار میگیرند این داروها به میزان اندک شروع میشود و میزان انها به تدریجافزایش می دهند تا انکه به میزای که تاثیر لازم را بر اجرای می گذارد برسند. معمولا این مقدار 150 میلی گرم در روز است.
ایا داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای موثرند؟
دارو های ضد افسردگی سه حلقه ای به خوبی مورد افزایش قرار گرفته اند و در کمک به
افراد افسرده جهت رفع علائم افسردگی موثر واقع شده اند. با مصرف آنها خلق بهبود می ابد،
الگوی خواب به حالت اولیه خود بر می گردد ، تمرکز ، اشتها، تمایلات جنسی و علایق معمول و دیگر علائم بهبود می ابند. در کل این داروها بیشتر برای افسردگی هایی که علائم جسمانی در آنها غلبه دارد از جمله اشکال در خواب، اشتها، تمایلات جنسی و کندی حرکات یا تحریک پذیری موثرند. در مجموع شواهد و قرائن حاکی از آن است که تقریبا 75% این گونه افراد افسرده با تجویز داروهای سه حلقه ای بهبود میابند. در صورتی که داروها به میزان لازم مورد استفاده قرار گیرند اثرات آنها معمولا دو یا سه هفته بعد از شروع درمان آشکار می شود و غالبا در پایان هفته دوازدهم بهبودی قابل ملاحظه ای مشاهده می شود اثر بخشی داروها بر مصرف روزانه آنها به صورت مرتب مبتنی است. به منظور بهبودی قطعی و جلوگیری از بازگشت مجدد افسردگی، معمولا توصیه می شود که مصرف دترو به مدت سه تا شش ماه متوالی بعد از بهبودی کامل نیز ادامه یابد.
اثرات جانبی ضد افسردگی سه حلقه ای
مصرف داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای اعتیاد اور نیست. از این رو برای افراد افسرده جای نگرانی وجود ندارد که تصور کنند قطع دارو برایشان مشکل ساز خواهد بود حتی اگر آنها را برای مدتی طولانی مصرف کرده باشند. این داروها اثرات جانبی نامطلوب اما خفیفی نیز دارند: حالت رخوت یا خواب آلودگی و خشکی دهان شایع است، ولی پس از مدتی اثر آنها به تدریج کاهش میابد، در صد اندکی از افرادی که از داروهای سه حلقه ای استفاده می کنند از تاری دید و یبوست شکایت می کنند . در صورت بروز چنین اثرات جانبی ، پزشک شما مقادیر مصرف دارو را تغییر خواهد داد و یا داروهای ضد افسردگی دیگری را برایتان تجویز خواهد کرد. فرد افسرده ای که این داروها را مصرف می کند، می تواند همچنان به رژیم غذایی روزانه خود پایبند باقی بماند، کار کند و فعالیت های عادی روز مره
خود را ادامه دهد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی علل پرخاشگری ، بد دهنی و عصبانیت در کودکان و راه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی علل پرخاشگری ، بد دهنی و عصبانیت در کودکان و راه های کنترل آن فایل ورد (word) دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی علل پرخاشگری ، بد دهنی و عصبانیت در کودکان و راه های کنترل آن فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی علل پرخاشگری ، بد دهنی و عصبانیت در کودکان و راه های کنترل آن فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی علل پرخاشگری ، بد دهنی و عصبانیت در کودکان و راه های کنترل آن فایل ورد (word) :

پروژه دانشجویی علل پرخاشگری ، بد دهنی و عصبانیت در کودکان و راه های کنترل آن فایل ورد (word)

تعاریف پرخاشگری

روان شناسانی که اعتقادات نظری متفاوتی دارند در مورد چگونگی تعریف پرخاشگری اساساً با هم توافق ندارند. موضوع اصلی این است که آیا باید پرخاشگری را براساس پیامدهای قابل دیدن آن تعریف کنیم یا براساس مقاصد شخصی که آن را نشان می دهد.
گروهی پرخاشگری را رفتاری می دانند که به دیگران آسیب می رساند یا بالقوه می تواند آسیب برساند. پرخاشگری ممکن است بدنی باشد ( زدن – لگد زدن – گاززدن) یا لفظی ( فریاد زدن، رنجاندن) یا به صورت تجاوز به حقوق دیگران ( چیزی را به زور گرفتن)، نقطه قوت این تعریف عینی بودن آن است به رفتار قابل مشاهده اطلاق می شود. نقطه ضعف آن این است که شامل بسیاری از رفتارهایی است که ممکن است به طور معمول پرخاشگری تلقی نشود.

پرخاشگری وسیله ای رفتاری است در جهت رسیدن به هدفی؛ پرخاشگری خصمانه رفتاری است در جهت آسیب رساندن به دیگران ، بیشتر پرخاشگری های بین کودکان کوچک از نوع «وسیله ای» است.
این نوع پرخاشگری به خاطر متعلقات است. کودکان از یکدیگر اسباب بازی می قاپند، یکدیگر را هل می دهند تا به اسباب بازی که می خواهند بازی کنند دست یابند. به ندرت اتفاق می افتد که کودکان بخواهند به کسی آسیب برسانند یا از روی عصبانیت دست به پرخاشگری بزنند.
پرخاشگری را باید از جرئت ورزی متمایز دانست.

جرئت ورزی، دفاع از حقوق یا متعلقات (مانند ممانعت کودک از این که کسی به اسباب بازی اش دست بزند) یا بیان امیال و آرزوها را بر می گیرد.مردم معمولاً شخص با جرئت را پرخاشگر می دانند، در صورتی که کسی که از حق خود دفاع می کند با جرئت است نه پرخاشگر.
تغییرات رشدی
کودکان در 12 ماهگی وقتی با هم هستند شروع به ابراز رفتار پرخاشگرانه وسیله ای می کنند یعنی رفتار پرخاشگرانه آنان غالباً به خاطر اسباب بازی و متعلقات دیگر است و در ارتباط با همسالان ابراز می شود. کودکان گاهی اوقات به والدین و کودکان بزرگتر حمله ور می شوند، ولی این گونه پرخاشگری در مقایسه با پرخاشگری با همسالان، نسبتاً نادر است. کودکان همچنان که به سال های پیش از مدرسه و مدرسه نزدیک می شوند، کمتر دست به اعمال پرخاشگرانه می زنند و در نوع پرخاشگری آنان هم تغییراتی ایجاد می شود. یعنی وقتی که پرخاشگری ابراز می شود غالباً خصمانه است و کمتر «وسیله ای» است.

به این معنا که کودکان برای به دست آوردن هدف های وسیله ای کمتر مستقیماً از حربه های جسمانی استفاده می کنند؛ ولی وقتی که به کسی حمله لفظی یا بدنی می کنند بیشتر امکان دارد که با قصدی خصمانه این کار را کرده باشند.
پرخاشگری لفظی، دست کم در سال های قبل از مدرسه افزایش می یابد.
ثبات پرخاشگری

هرچند که سطح پرخاشگری کودکان از موقعیتی به موقعیت دیگر فرق می کند ولی کودکان از لحاظ تداوم رفتار پرخاشگرانه در طول زمان با هم فرق دارند. کودکانی که در سال های اولیه به شدت پرخاشگرند به احتمال زیاد در جوانی و بزرگسالی هم پرخاشگر خواهند بود و کودکانی که پرخاشگر نیستند به احتمال زیاد در بزرگسالی هم پرخاشگرنخواهند بود.
بعضی از مطالعات نشان می دهد که ثبات پرخاشگری دخترها در طول زمان کمتر از پسرهاست و چند تحقیق دیگر نشان داده است که دخترها و پسرها از این لحاظ تفاوتی ندارند.

لبته کودکان به هنگامی که با وقایع تنش زا مثل جدایی پدر و مادر یا به دنیا آمدن کودکی جدید رو به رو می شوند بیشتر پرخاشگر می شوند، ولی پرخاشگری شدید که بیش از چند ماه به طول انجامد غالباً حاکی از تداوم داشتن این الگوی رفتار است. پرخاشگری در حد معمول کمتر جای نگرانی دارد. به خصوص در سال های پیش از مدرسه شاید این اندازه پرخاشگری صرفاً نشان دهنده این باشد که کودک می خواهد انواع مختلف کنش متقابل اجتماعی را داشته باشد. 

ادراک مقاصد دیگران و رفتار پرخاشگرانه

کودکان در مورد پرخاشگری دیگران برحسب این که آن را عمدی یا تصادفی بدانند قضاوت های متفاوتی می کنند. تحقیقی که پسرهای بسیار پرخاشگر را با پسرهای غیر پرخاشگر مقایسه می کند نشان می دهد که پسرهای پرخاشگر احتمالاً از مقاصد دیگران، درکی متفاوت از پسرهای غیر پرخاشگر دارند. براساس درجه بندی معلمان و همسالان تعدادی از پسرها در کلاس های دوم، چهارم، ششم به عنوان بسیار پرخاشگر یا غیر پرخاشگر طبقه بندی شدند. سپس این عده در موقعیتی آزمایشی مشاهده شدند که به آنان برای جور کردن قطعات پازل جایزه ای تعلق می گرفت.

قرار بر این شد که وقتی که قسمتی از پازل کامل شد پسر بچه دیگری ( که همدست آزمایشگر) بود آن را به هم بزند. در حالت اول، پسر بچه آن را عمداً به هم زد؛ در حالت دوم، طوری به هم زد که تصادفی جلوه کند و در حالت سوم انگیزه های پسر بچه مبهم بود. کودکان مورد آزمایش این امکان را داشتند که با خراب کردن پازل این کودک «تلافی» کنند.

کودکان پرخاشگر و غیر پرخاشگر وقتی که احساس کردند که این کودک عمداً خرابکاری کرده تلافی کردند و وقتی که دیدند عملش غیرعمدی بوده تلافی نکردند، ولی واکنش آنان به انگیزه های مبهم این کودک بدین ترتیب بود که پسر بچه های پرخاشگر تلافی کردند و طوری واکنش نشان دادند که گویی این کودک عمداً این کار را کرده است. کودکان غیر پرخاشگر تلافی نکردند و طوری عمل کردند که گویی اعمال او غیرعمدی بوده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   146   147   148   149   150   >>   >