پروژه دانشجویی تحقیق تومورمغزی فایل ورد (word)
پروژه دانشجویی تحقیق تومورمغزی فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق تومورمغزی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق تومورمغزی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق تومورمغزی فایل ورد (word) :
بخشی از فهرست پروژه دانشجویی تحقیق تومورمغزی فایل ورد (word)
فهرست :
1- تومور ....................................................................4
2- تومورهای خوش خیم ................................................4
3- تومورهای بد خیم .....................................................5
4- انتشار تومورها ........................................................5
5- تومورهای مغزی ......................................................7
6- عود تومورهای مغزی ................................................7
7- روش های درمانی ....................................................8
8- عوارض جانبی روش های درمانی ................................9
9- منابع ومآخذ ..........................................................11
تومور
تومور یک توده غیر طبیعی از سلول هاست. سلولهای تومور به دلایلی که هنوز ناشناخته هستند، رشد میکنند و رشد آنها بدون توجه به نیازهای بدن است و از آنجایی که مواد غذایی سلولهای طبیعی را از خون جذب میکنند بنابراین غالبا برای بدن زیانآور هستند. تومورها را غالبا نیوپلاسمها (Neoplasm) یا نورشد یافته مینامند.
بافتهای بدن به دنبال آسیب یا خسارت دیدن دراثرفرسودگی طبیعی سلولها بطور دائم ترمیم و با سلولهای جدید جایگزین میگردند. بنابراین بطور کلی، رشد و ترمیم بسته به نیازمندیهای بدن بطور دائم روی میدهند. اندامهای خاصی میتوانند از نظر اندازه بزرگ شوند (هیپرترومی) یا تعداد سلولهایشان را افزایش دهند (هیپرپلازی) و این در صورتی است که کار خواسته شده از آن اندام بیش از ظرفیت آن باشد.
تومور ها را معمولابه دو دسته تقسیم می کنند :
1- تومورهای خوش خیم
2- تومورهای بدخیم
تومور های خوش خیم :
تومورهای خوشخیم به آهستگی و به صورت تصاعدی رشد کرده و به بافتهای دیگر تهاجم نمینمایند. این تومورها روی بافتهای مجاور فشار وارد میکنند ولی رشدشان ممکن است پس از مدتی قطع شود و آنگاه بدون تغییر باقی میمانند. سلولهای تومورهای خوشخیم معمولاً شبیه به سلولهای بافتی که از آن بوجود آمدهاند هستند. با برداشتن کامل این تومورها با عمل جراحی دیگر عود نمیکنند. معمولاً طول عمر بیمار را کوتاه نمیکنند. البته وجود تومورهای خوشخیم در محلهای خاصی ممکن است کشنده باشد. زیرا ممکن است این تومورها در کار یک اندام حیاتی دخالت نمایند. تومورهای خوشخیمی که در مغز بوجود میآیند خارج کردن کامل آنها غالبا مشکل یا غیر ممکن است و بنابراین فشار ناشی از این تومورها که در داخل کاسه سر به ساختمانهای مجاور وارد میشود ممکن است باعث مرگ گردد.
تومور های بدخیم :
تومورهای بدخیم به طور تصاعدی رشد کرده و اگر جلوی رشد شان گرفته نشود به طرق مختلف باعث مرگ بیمار میگردند. این تومورها سریعا رشد کرده و سلولهای تشکیلدهنده آنها از سلولهای تومورهای خوشخیم کمتر تمایز یافتهاند. به عبارت دیگر این تومورها تمایل دارند که همانند بافت جنینی که از آن عضو اصلی (قبل از سرطانی شدن) توسعه پیدا کرده باشند. تومورهای بدخیم غالبا به سایر بافتها انتشار یافته (متاستاز) و برداشتن موضعی تومور در اطراف خط قطع کردن تومور است.
انتشار تومورهای بدخیم با تهاجم مستقیم به بافتها مجاور و همچنین با تشکیل تومورهای ثانویه در اندامهایی که دور از محل تومور اولیه هستند، صورت میگیرد. متاستازها بطور خیلی شایع در غدد لنفاوی، ریهها، کبد، استخوانها، غدد فوق کلیوی، کلیهها و مغز یافت میشوند. تومورهای اصلی به عنوان رشد اولیه شناخته شده و متاستازها رشدهای ثانویه نامیده میشوند.
کلمات کلیدی :
» نظر