پروژه دانشجویی گزارش کار آموزی دانشکده پزشکی مشهد فایل ورد (word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی گزارش کار آموزی دانشکده پزشکی مشهد فایل ورد (word) دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی گزارش کار آموزی دانشکده پزشکی مشهد فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی گزارش کار آموزی دانشکده پزشکی مشهد فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی گزارش کار آموزی دانشکده پزشکی مشهد فایل ورد (word) :

پروژه دانشجویی گزارش کار آموزی دانشکده پزشکی مشهد فایل ورد (word)

معرفی محل کار آموزی :
اینجانب کارآموزی خود را در دانشکده پزشکی مشهد یکی از مجموعه دانشکده های علوم پزشکی این شهر سپری کردم.
تاریخچه
اولین پیشنهاد راه اندازی دانشگاه در مشهد در سال 1313 ارایه شده است. در حدود دهه 1320 در محل قبلی ساختمان دانشکده پزشکی(واقع در خیابان دانشگاه روبروی سازمان مرکزی)، مدرسه ای به نام دبستان همت قرار داشت که پس از چندی به آموزشگاه عالی بهداشت تبدیل شد. ابتدا آموزشگاه عالی بهداری در مشهد تاسیس گردید و سپس دانشکده پزشکی مشهد، در دوم آذر ماه سال 1328 توسط مرحوم دکتر زنگنه، وزیر فرهنگ آن زمان رسماً افتتاح شد و با 61 دانشجو، یک نفر دانشیار و هفت معلم حق التدریس و با بودجه اولیه یکصد هزار تومان آغاز به کار کرد. اولین رئیس دانشکده پزشکی مشهد مرحوم دکتر حسین سامی راد بود. پس از دایر شدن دانشکده ادبیات مشهد، به استناد قانون

تأسیس دانشگاهها درشهرستانها مبنی بر این که با تشکیل دو دانشکده می توان آن مرکز علمی را دانشگاه نامید، تاسیس دانشگاه مشهد در سال 1335 تحقق پذیرفت. در سال 1365 دانشکده های گروه پزشکی کشور از بدنه وزارت فرهنگ و آموزش عالی جدا شد و توام با وزارت بهداری سابق تحت عنوان « وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی » به کار خود ادامه داد. بدین ترتیب دانشگاه مشهد به دو موسسه مستقل به نامهای « دانشگاه علوم پزشکی مشهد » و « دانشگاه فردوسی مشهد » تقسیم شد.

در حال حاضر:
دانشکده پزشکی مشهد به ریاست آقای دکتر محمد تقی رجبی مشهدی و دارای معاونت های آموزش علوم پایه و تحصیلات تکمیلی، آموزش بالینی، آموزش تخصصی و فوق تخصصی، ‌پژوهشی ، اداری و مالی بوده و دارای 20 گروه آموزشی بالینی و 11 گروه آموزشی پایه و نیز گروه توسعه اموزش و پژوهش می باشد. تعداد اعضای پایه و بالینی این دانشکده 383نفر است که از این میان 43 نفر استاد ،102 نفر دانشیار ، 218 نفر استادیار و 20 نفر مربی هستند.

دانشکده پزشکی مشهد هم اکنون دارای ادارات امور اداری، حسابداری، آموزش، کتابخانه، امور طرحها و پایان نامه، امور فنآوری اطلاعات و آمار بوده و تعداد نیروهای مشغول بکار در این ادارات 100نفر می باشد.

هم اکنون پذیرش دانشجوی دانشکده پزشکی مشهد در رشته پزشکی سالانه 60نفر در ترم مهرماه و 60 نفر در ترم بهمن ماه است و در حال حاضر 1213دانشجوی پزشکی عمومی در مقاطع مختلف علوم پایه و بالینی ، 116 نفر دانشجوی دوره های تحصیلات تکمیلی شامل 81 دانشجوی کارشناسی ارشد و 35 دانشجوی Ph.D رشته های علوم پایه ، 439 دانشجوی رشته های مختلف تخصصی و 29 دانشجوی دوره فوق تخصصی و 3 نفر فلوشیپ در این دانشکده مشغول به تحصیلند.

مشخصات فیزیکی :
دانشکده پزشکی مشهد در مهرماه سال 1386 به مکان جدید خود به آدرس میدان آزادی داخل مجموعه پردیس دانشگاه منتقل گردید.و در تاریخ 20/11/86 توسط وزیر محترم بهداشت درمان و اموزش پزشکی جناب آقای دکتر کامران باقری کنکرانی رسما افتتاح گردید.که مشخصات آن به اختصار در زیر بیان میشود:
مساحت عرصه کل زمین دانشکده پزشکی 54720 مترمربع می باشد که در زیربنایی به مساحت 29424 متر مربع و در 4 طبقه ساخته شده است.
طبقه منهای یک شامل قسمتهایی از گروه علوم تشریحی و اتاق حیوانات است.

طبقه همکف شامل حوزه ریاست، امور اداری، حسابداری، امور فنآوری اطلاعات و آمار، اداره آموزش واحد تخصصی و فوق تخصصی، امور دانشجویی و گروههای آموزشی فیزیک پزشکی، فیزیولوژی، معارف اسلامی و علوم تشریحی و ژنتیک است.

طبقه بعلاوه یک شامل اداره آموزش واحد عمومی و تحصیلات تکمیلی علوم پایه و گروههای اموزشی فارماکوژی و بیموشیمی و تغذیه است.
طبقه بعلاوه دو شامل کتابخانه، به مساحت مجموعا 1400متر مربع و سالن مطالعه به ظرفیت 124 نفر در قسمت برادران و 126 نفر در قسمت خواهران و مرکز کامپیوتر با ظرفیت 46 ایستگاه کاری در دو قسمت برادران و خواهران می باشد.

دانشکده پزشکی دارای 14 کلاس عمومی به ظرفیت مجموعا 950 نفر و دارای دو کلاس تخصصی به ظرفیت 46 نفر و یک کلاس برای آموزشIT به ظرفیت 20 نفر است.
دانشکده همجنین دارای 2 آمفی تاتر به ظرفیت هرکدام 187 نفر و 3 اتاق شورا میباشد.
فعالیتهای انجام شده اینجانب در این دانشکده در بخشهای آمار و فناوری اطلاعات و همچنین مرکز کامپیوتر صورت گرفته است .
طرح تشکیل دفتر امور فن آوری اطلاعات و آمار

دفتر امور فن آوری اطلاعات و آمار دانشکده پزشکی به منظورساماندهی، یکپارچه سازی و بهبود نظام آمار و اطلاعات و سیستم های انفورماتیک و نیز ارتقاء سطح دانش IT در بین اعضاء هیات علمی و پرسنل دانشکده پزشکی مشهد با استعانت از ایزد منان تشکیل می شود تا زیر نظر مستقیم رییس دانشکده به امور زیر بپردازد :
آمار و اطلاعات: گردآوری، یکپارچه سازی و بروز نگه داشتن کلیه آمار و اطلاعاتی که دانشکده به نوعی با آن سروکار دارد و در تصمیم گیری ها کمک شایانی به مدیریت دانشکده می نماید.

نرم افزار : کارشناسی و نیازسنجی واحدها بمنظور داشتن یک سیستم نرم افزاری کارا و ایمن برای افزایش سرعت و دقت در انجام کارهای محوله و ایجاد یک سیستم اتوماسیون جامع برای مکانیزه کردن کلیه کارها که هم اکنون یا ناقص انجام می شود و یا اصلاً مکانیزه نیست. به قصد انجام سریعتر و دقیقتر کار اربابان رجوع و همچنین حرکت به سمت راه اندازی سیستم های دسترسی از راه دور که کمک زیادی در صرفه جویی وقت اربابان رجوع دارد.

سخت افزار و شبکه : نیازسنجی و کارشناسی در امور مربوطه به خرید و استفاده بهینه ازسخت افزار و شبکه و ارتقاء سیستم های قدیمی به سیستم هایی که کارایی خوبی داشته و سرعت انجام کار را بالا می برد و همچنین ساماندهی به وضع دسترسی به اینترنت و اینترانت دانشگاه برای ذی نفعان.

اطلاع رسانی و سایت : به روز نگهداری و تکمیل سایت دانشکده به سمتی که سایت دانشکده چهره تمام عیار از وضعیت دانشکده باشد و عملکردهای دانشکده درسایت بصورت روزآمد نشان داده شود و علاوه بر اطلاع رسانی دقیق و جامع از حضور به دانشکده حتی المقدور جلوگیری نماید. دراین قسمت با راه اندازی تلفن گویا مشکل کسانی که به اینترنت دسترسی ندارند را نیز می توان حل نمود.

آموزش : با توجه به گسترش روز افزون ابزارهای فن آوری اطلاعات، هر روز با محصول جدیدی مواجه میشوم که در صورت مهارت در کار با آن میتوانیم بهره وری را درسیستم خود تزریق نماییم. از این رو ارتقاء سطح دانش IT در رابطه با پرسنل و اعضاء هیئت علمی به منظور استفاده بهینه و کاملی از این ابزار قدرتمند برای آسان سازی، سریعتر و دقیقتر نمودن کارهای خود میتواند در راستا اهداف دانشکده باشد.

مشاوره وپشتیبانی : به منظوربالابردن سطح دانش IT دربین دانشجویان، هیات علمی و پرسنل در انتخاب راه حل های بهتر برای رسیدن به هدف و همچنین تنظیم قراردادهای مربوط به مناقصات کامپیوتری و همچنین راه اندازی سیستم های معیوب و;
مسئولین مربوطه:

سمت تلفن دانشکده تلفن مستقیم Email
مهندس علی عظیمی
رییس امور فنآوری اطلاعات و آمار
8002900-800492 09153145987 AzimiA1@mums.ac.ir
مهندس تکتم پیکانی کارشناس نرم افزار و آمار 800493 PeykaniT1@mums.ac.ir
مهندس علیرضا محمدزاده کارشناس سخت افزار و شبکه 800193 MohammadzadehA1@mums.ac.ir

شرح کار انجام شده
Join کردن
از این عمل برای اتصال سیستم ها به یکدیگر به منظور مبادله اطلاعات در یک شبکه داخلی استفاده می شود.
برای انجام عملیات Join بایستی مراحل زیر را یکی پس از دیگری انجام داد:
اقدامات لازم قبل از انجام عملیات Join

1-تظیم کامپیوتر ها برای دریافت IP از سرور DHCP
• این کار باید به سرعت در کلیه مجموعه انجام شود چون در غیر اینصورت کاربران با مشکل مواجه خواهند شد .
2-تغییر نام دادن کامپیوتر ها به یک نام معتبر در Domain .
• این کار می تواند به این صورت باشد که قبل از ایجاد Computer Name ها در آفیس مورد نظر ، رابط IT با انجام 5 مورد اولیه ، اسامی کاربران و تعداد کامپیوتر ها را در لیستی جمع آوری کرده و سپس آن را به مرکز ITC ارجاع دهد تا در اسرع وقت نسبت به ایجاد آنها اقدام کند .
الف – Computer name ها به تعداد مورد نیاز ایجاد شود .

ب- در همان زمان نام کاربری به صاحب آن اعلام شده تا در صورت نیاز به اصلاح ، مراحل آن انجام شود و در مرحله بعدی نصب به فعال (Active) نمودن آن اقدام شود . بدین ترتیب فقط اکانت های مورد نیاز فعال شوند .

3-تعیین یک کلمه عبور قراردادی برای کاربر Administrator همان آفیس
• با توجه به اینکه برای انجام یکسری از فعالیت های مدیریتی در شبکه نیاز به وجود یک کلمه یکسان برای کاربر Administrator می باشد ، لذا نیاز است تا کلمه عبوری مختص به همان آفیس در نظر گرفته شده و در همان مراحل اولیه به تمامی کامپیوتر ها اعمال شود .
4- فعال سازی قابلیت Remote Desktop

5- پر نمودن لیست ارسالی از طرف مرکز ITC
• این لیست حاوی اطلاعاتی از قبیل :
Computer Name Description User Name Agree Done
که در انتهای کار توسط رابط IT در کامپیوتر و در فایلی که به همین منظور تهیه شده است ثبت شده و برای مرکز ITC ارسال می شود .
کامپیوتر هایی که نیاز به نصب مجدد ویندوز دارند
1-بررسی درایو C:

• 1-حداقل فضا برای درایو C: 10GBو حداکثر 20GB است . در صورتی که میزان فضای درایو c: از میزان حداقل کمتر بود ، حدالامکان سعی شود دوباره پارتیشن بندی انجام شود .

2- نصب ویندوز در درایو C:
• ویندوز حتماً می بایست در درایو C: نصب شود .
3- نوع فایل سیستم درایو نصب ویندوز

• درایو C: می بایست حتماً فرمت شود . نوع فایل سیستم را NTFS و نوع فرمت را غیر سریع انتخاب کنید .
انتخاب فایل سیستم NTFS به دلیل دارا بودن امنیت بالا برای اطلاعات می باشد
و انتخاب فرمت غیر سریع برای اطمینان از سالم بودن درایو C: در صورتی که فرمت درایو بیش از حد معمول طول بکشد ، مشخص خواهد شد که سخت افزار دارای مشکل است
4- نصب قابلیت فارسی بطور کامل

در هنگام نصب شما می توانید قابلیت فارسی را بطور کامل به ویندوز اضافه کنید . برای اینکار :
• در سربرگ Languages در قسمت Supplemental language support گزینه اول را تیک بزنید .
• در سربرگ Advanced از لیست موجود ، گزینه Farsi را انتخاب کنید و گزینه موجود در قسمتDefault user account Setting را تیک بزنید . (برای اعمال این تنظیم برای سایر کاربران سیستم)

• در سر برگ Regional options از لیست اول گزینهFarsi و در قسمت آخر location کشور ایران را انتخاب کنید .
در نهایت دکمه Apply را زده و پس از آن دکمه Ok را بزنید .

5- هنگامی که از شما Serial Number خواسته شد ، حتماً از سریال معتبری که قبلاً به همراه یک سی دی به شما داده شده استفاده کنید .
6- در قسمت Computer nameنام کامپیوتر را وارد کنید . نام کامپیوتر می بایست در Active Directory ثبت شده باشد و فعال شده باشد .
• بطور مثال : کامپیوتری که در ساختمان قریشی وجود دارد و یک کارمند از آن استفاده می کند ، نامگذاری آن به این صورت است :

7-استفاده از پسوورد Administrator به صورت قراردادی و یکسان
• برای انجام یکسری کارهای مدیریتی لازم است در کل یک اداره این پسوورد یکسان باشد
8-انجام تنظیمات تاریخ ، ساعت ، و ساعت به وقت گرینویچ
• حتماً کنترل کنید تا این تنظیمات بطور صحیح انجام شود . در غیر اینصورت در هنگام اتصال به Domain به مشکل برخورد خواهید کرد .
9-در قسمت Network Setting تنظیمات پیش فرض را قبول کرده و به مرحله بعد بروید .
• در صورتی که قصد اتصال به شبکه را ندارید ، می توانید در این قسمت تنظیمات IP خود را وارد کنید (درصورتی که کارت شبکه بصورت کامل نصب شده باشد )
10- انجام عملیات اتصال به Domain
• شما می توانید عملیات اتصال ویندوز به Domain را در این قسمت انجام دهید . در حالت پیش فرض اتصال به Workstation در حالت انتخاب است . گزینه Yes , make this computer member of following domain را انتخاب کرده و آدرسDomain عبارت Mums.ac.ir را وارد کنید . در کادر باز شده نام کاربری و رمز عبورتان را وارد کرده و دکمه OK را بزنید . کادری باز می شود و از شما نام کاربری و رمز عبور معتبر برای اتصال به Domain را می خواهد ، اطلاعات مربوطه را وارد کرده و دکمه Ok را بزنید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر