دانلود مقاله بررسی برخی از اثرات رویشگاههای مختلف روی میزان ترک

دانلود مقاله بررسی برخی از اثرات رویشگاههای مختلف روی میزان ترکیبات فلاونوئید و آنتوسیانین گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum fisch & mey)در منطقه اشکورات استان گیلان فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی برخی از اثرات رویشگاههای مختلف روی میزان ترکیبات فلاونوئید و آنتوسیانین گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum fisch & mey)در منطقه اشکورات استان گیلان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی برخی از اثرات رویشگاههای مختلف روی میزان ترکیبات فلاونوئید و آنتوسیانین گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum fisch & mey)در منطقه اشکورات استان گیلان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی برخی از اثرات رویشگاههای مختلف روی میزان ترکیبات فلاونوئید و آنتوسیانین گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum fisch & mey)در منطقه اشکورات استان گیلان فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
اسماعیل باباخانزاده سجیرانی – دانشجوی دکتری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
جواد هادیان – استادیار، بخش پژوهشکده گیاهان ومواداولیه دارویی،، دانشگاه شهید بهشتی
وحید عبدوسی – استادیار،گروه باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران
کامبیز لاریحانی – استادیار، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران
چکیده:
گل گاوزبان ایرانی با نام علمی Echium amoenum fisch & mey گیاهی از خانواده Boraginaceae که یک گیاه اندمیک می باشد. با توجه به استفاده دارویی متعدد از این گیاه اغلب مطالعات، مطالعات بالینی بوده که توسط محققان ایرانی صورت گرفته است. با توجه به اینکه رویشگاه های مختلف با شرایط آب و هوایی متنوع اثرات متفاوتی بر رشد و میزان مواد موثره گیاهان دارند، در این مطالعه با استفاده از GPS نمونه های گیاهی در 10 ایستگاه با ارتفاع و مختصات جغرافیایی متفاوت جمع آوری گردیدند. سنجش فلاونوئید با استفاده از کوئرستین و آنتوسیانین با استفاده از سیانیدین 3- گلیکوزید با دستگاه اسپکتروفتومتر با طول موج های مختلف صورت گرفت. نتایج حاصل از تجزیه رگرسیونی و ضریب تعیین نشان داد که میزان آنتوسیانین R2=0.847 و فلاونوئید R2=0.872 در جمعیت های مختلف شدیدا تحت تاثیر ارتفاع بوده بدین صورت که با افزایش ارتفاع مقدار این ترکیبات هم افزایش معنی داری نشان داد و اختلاف معنی داری در سطح 1درصد بین رویشگاههای مختلف مشاهده گردید. همچنین ضریبهمبستگی نشان داد که بین فلاونوئید و آنتوسیانین رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. بیشترین فلاونوئید و آنتوسیانین و کمترین میزان فلاونوئید و آنتوسیانین به ترتیب در ایستگاههای شماره 10 (N36 52.845 E50 16.013 2125 متر) و 1(E5012.933 N36 53.641 و 693 متر) مشاهده گردید.

کلمات کلیدی :
» نظر