دانلود مقاله تعیین و مقایسه میزان عناصر معدنی گیاه Iris songari

دانلود مقاله تعیین و مقایسه میزان عناصر معدنی گیاه Iris songarica و Astragalus macropelmatus (مطالعه موردی:مراتع جنوب شرق شهرستان بیرجند) فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تعیین و مقایسه میزان عناصر معدنی گیاه Iris songarica و Astragalus macropelmatus (مطالعه موردی:مراتع جنوب شرق شهرستان بیرجند) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تعیین و مقایسه میزان عناصر معدنی گیاه Iris songarica و Astragalus macropelmatus (مطالعه موردی:مراتع جنوب شرق شهرستان بیرجند) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تعیین و مقایسه میزان عناصر معدنی گیاه Iris songarica و Astragalus macropelmatus (مطالعه موردی:مراتع جنوب شرق شهرستان بیرجند) فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
مریم مهری – دانشجوی کارشناسی ارشد مرتعداری،دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست بیرجند
محمدرضا سعیدافخم الشعرا – استادیار گروه مرتع و آبخیزداری،دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی بیرجند
مسلم باشتنی – دانشیار گروه علوم دام،دانشکده کشاورزی بیرجند
مسلم رستم پور – استادیار گروه مرتع و آبخیزداری،دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی بیرجند
چکیده:
تعیین مواد مغذی علوفه و همچنین تشخیص عدم تعادل آنها،راه را برای برنامه ریزی به منظور بهبود تغذیه دام در مرتع و حمایت از گیاهان مرتعی با ارزش هموار می سازد.به گفته اغلب متخصصان تغذیه، کمبود پروتئین غلات ،پایین بودن مقدار انرژی مواد خشبی و عدم تعادل عناصر معدنی علوفه مراتع، عوامل محدود کننده اغلب مراتع دنیاست. به منظور بررسی مقدار ازت، پتاسیم و فسفر در گیاهان Iris songaricaو Astragalus macropelmatusو نمونه برداری به صورت تصادفی انجام شد.نمونه ها به آزمایشگاه منتقل و مواد معدنی آنها اندازه گیری شد. داده های با آزمون آماری تی استیودنت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.میزان عناصر فسفر و پروتئین خام در سطح 5/. معنی دار شد. مقایسه مقدار عناصر معدنی با حد نیاز نشخوارکنندگان نشان داد که مقدار فسفر، پتاسیم و پروتئین خام در هر دو گیاه از حد بحرانی بالاتر بود. نتایج همچنان نشان داد میزان فسفر و پروتئین خام در گیاه Astragalus macropelmatusبیشتر ازگیاه songarica Iris و عنصر پتاسیم در گیاه songarica Iris بیشتر از Astragalus macropelmatus بر آورده شد.به طور کلی،آگاهی از ارزش غذایی علوفه برای مدیریت تغذیه دام در مرتع ضروری است و در مدیریت اصولی دام و مرتع باید به کار گرفته شود.

کلمات کلیدی :
» نظر