دانلود مقاله مطالعه ریزساختاری و زیست محیطی تأثیر کربنات طبیعی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مطالعه ریزساختاری و زیست محیطی تأثیر کربنات طبیعی و مصنوعی بر قابلیت میرایی آلودگی در رس کائولینیت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مطالعه ریزساختاری و زیست محیطی تأثیر کربنات طبیعی و مصنوعی بر قابلیت میرایی آلودگی در رس کائولینیت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعه ریزساختاری و زیست محیطی تأثیر کربنات طبیعی و مصنوعی بر قابلیت میرایی آلودگی در رس کائولینیت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه ریزساختاری و زیست محیطی تأثیر کربنات طبیعی و مصنوعی بر قابلیت میرایی آلودگی در رس کائولینیت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
وحیدرضا اوحدی – استاد گروه عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا
امیدرضا بهادری نژاد – دانشجوی کارشناسیارشد عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا

چکیده:
خصوصیات بخش رسی و اجزاء غیر رسی خاک از عوامل مؤثر در فرایند میرایی آلودگی در خاک میباشند. در فرایند اندرکنش کانیهای رسی و آلایندههای فلزی، کربناتها به عنوان یکی از اجزای خاکهای رسی که عمدتاً در مناطق خشک و نیمه خشک جهان از جمله ایران به وفور یافت میشوند، نقش ویژهای را ایفا میکنند. به منظور بررسی تأثیر نوع کربنات )طبیعی و مصنوعی( بر میرایی آلودگی، یک سری آزمایشزیستمحیطی شامل آزمایش تعادل مخلوط اشباع بر روی نمونههای کائولینیت حاوی مقادیر مختلف کربنات مصنوعی و طبیعی با غلظتهای مختلف فلز سنگین انجام شد. همچنین به منظور ارزیابی تأثیر نوع کربنات )طبیعی و مصنوعی( بر ریزساختار و ظرفیت بافرینگ خاک، یک سری آزمایش پراش پرتو ایکس (XRD) و آزمایش تیتراسیون بر روی نمونههای کائولینیت انجام شد. نتایج این تحقیق نشاندهنده بیشتر بودن ظرفیت بافرینگ و جذب نمونه کائولینیت حاوی کربنات مصنوعی نسبت به کربنات طبیعی است. همچنین نتایج آزمایش ریزساختاری نشان میدهد که درآزمایش پراش پرتو ایکس، ماکزیمم شدت نظیر پیک کائولینیت حاوی کربنات مصنوعی نسبت به نمونه حاوی کربنات طبیعی کمتر است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر