دانلود مقاله بررسی اثرات سیتوتوکسیسیتی کروسین و سافرانال به روش

دانلود مقاله بررسی اثرات سیتوتوکسیسیتی کروسین و سافرانال به روش دیسک سیب زمینی و میگوی آب شور فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثرات سیتوتوکسیسیتی کروسین و سافرانال به روش دیسک سیب زمینی و میگوی آب شور فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثرات سیتوتوکسیسیتی کروسین و سافرانال به روش دیسک سیب زمینی و میگوی آب شور فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثرات سیتوتوکسیسیتی کروسین و سافرانال به روش دیسک سیب زمینی و میگوی آب شور فایل ورد (word) :
دانلود مقاله بررسی اثرات سیتوتوکسیسیتی کروسین و سافرانال به روش دیسک سیب زمینی و میگوی آب شور فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در فیزیولوژی و فارماکولوژی از صفحه 397 تا 403 منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات سیتوتوکسیسیتی کروسین و سافرانال به روش دیسک سیب زمینی و میگوی آب شور
این مقاله دارای 7 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سافرانال
مقاله کروسین
مقاله میگوی آب شور
مقاله دیسک سیب زمینی
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: بهروان جواد
جناب آقای / سرکار خانم: حسین زاده حسین
جناب آقای / سرکار خانم: راستگو امیر
جناب آقای / سرکار خانم: محمدعلی پورملکشاه عبید
جناب آقای / سرکار خانم: حسانی میترا
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: در این مطالعه، احتمال سمیت و خواص ضد توموری دو ترکیب موجود در کلاله زعفران کروسین و سافرانال به روش میگوی آب شور و سنجش دیسک سیب زمینی بررسی می شود.
روش ها: در روش میگوی آب شور، برای هر غلظت، سه لوله آزمایش که هر کدام حاوی 10 لارو زنده بودند مورد استفاده قرار گرفتند و بعد از 24 ساعت تعداد لاروهای مرده شمارش گردید. مقدار MIC سافرانال به روش میکروپلیت و MIC کروسین به روش کدورت تعیین شد. در روش سنجش دیسک سیب زمینی، دیسک ها به داخل پلیتهای حاوی آگار %15 در زیر هود لامینار منتقل گردیدند و سپس با مقدار 50 میکرولیتر از سوسپانسیون اگروباکتریوم تومه فشنز (غلظت 108 cfu/ml) و 50 میکرولیتر از غلظت های 80-05ml/mg کروسین و 0800-0075ml/mg سافرانل در دمای 25°C به مدت 20 روز انکوبه شدند و سپس تعداد تومورها شمارش شد.
یافته ها: مقدار MIC سافرانل 1ml/mg و کروسین 10ml/mg تعیین گردید. مقدار LC50 بر علیه لاروهای میگوی آب شور برای سافرانل 143±04 و برای کروسین 1470±47ml/mg بدست آمد. درصد مهار رشد تومور برای غلظتهای 0800-0750ml/mg سافرانل و 80-05ml/mg از کروسین به ترتیب %56 تا %902 و %52 تا %888 و مقدار EC50 برای کروسین 234ml/mg و برای سافرانال 031ml/mg تعیین شد.
نتیجه گیری: هر دو ترکیب کروسین و سافرانال ضمن داشتن اثرات سمی قابل ملاحظه، دارای فعالیت ضد توموری مناسب و وابسته به دوز بودند. در این میان سافرانال سمیت و فعالیت ضد توموری بیستری نسبت به کروسین از خود نشان داد.

کلمات کلیدی :
» نظر