دانلود مقاله ارزیابی آلودگی آبهای زیرزمینی محدوده شهر کرمان فای

دانلود مقاله ارزیابی آلودگی آبهای زیرزمینی محدوده شهر کرمان فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی آلودگی آبهای زیرزمینی محدوده شهر کرمان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی آلودگی آبهای زیرزمینی محدوده شهر کرمان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی آلودگی آبهای زیرزمینی محدوده شهر کرمان فایل ورد (word) :
دانلود مقاله ارزیابی آلودگی آبهای زیرزمینی محدوده شهر کرمان فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در محیط شناسی از صفحه 101 تا 110 منتشر شده است.
نام: ارزیابی آلودگی آبهای زیرزمینی محدوده شهر کرمان
این مقاله دارای 10 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلزات سنگین
مقاله یون های اصلی
مقاله آب زیرزمینی
مقاله آلودگی
مقاله کرمان
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حسن زاده رضا
جناب آقای / سرکار خانم: عباس نژاد احمد
جناب آقای / سرکار خانم: حمزه محمدعلی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این مقاله، آلودگی آبهای زیرزمینی محدوده شهر کرمان در اثر فلزات سنگین، املاح حاصل از سازندهای زمین شناسی منطقه و فعالیت های انسانی بررسی شد. نمونه برداری از 43 چاه پمپاژ در منطقه صورت پذیرفت و غلظت فلزات سنگین (Pb, Cu, Zn, Cd, Cr, Mn)، یون های اصلی (Na+،Ca2+،Mg2+،Cl–،SO42- و HCO3–) و یون NO3– به علاوهTDS ، EC، TH و pH با جذب اتمی کوره گرافیتی، تیتراسیون و پتانسیومتری در آنها سنجش شد. این غلظت ها با عیار های استاندارد آب آشامیدنی و کشاورزی مقایسه شد. غلظت اکثر املاح عناصر جزیی و یون های اصلی افزایش چشمگیری در زیر شهر کرمان نشان دادند. نقشه های هم غلظت فلزات سنگین و یون های اصلی در آبهای زیرزمینی محدوده مورد مطالعه نشان داد غلظت عناصر جزیی سمی از جمله سرب، کادمیوم، کروم و منگنز در مرکز شهر بالاتر از حد مجاز آبهای آشامیدنی است که دلیل آن بر اساس ضرایب همبستگی برای عناصر سرب و کروم و منگنز آلودگی های انسانی و عنصر کادمیوم سازندهای زمین شناسی خاص موجود در منطقه است. همچنین غلظت برخی املاح مانند سولفات و نیترات در مرکز شهر از حد مجاز آبهای آشامیدنی فراتر رفته که در اثر آلودگی ناشی از فاضلاب شهری و سازندهای تبخیری موجود در زیر شهر کرمان است. غلظت عناصر مس و روی آلودگی چندانی در محدوده شهر کرمان نشان ندادند. شایان ذکر است که اکثر خاکهای کرمان حاوی مقادیر زیادی کانی های رسی و pH قلیایی بوده که باعث کاهش تحرک عناصر سمی و پاکسازی طبیعی محیط زیست شهری کرمان می شوند.

کلمات کلیدی :
» نظر