دانلود مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه تمشک سی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه تمشک سیاه وحشی با استفاده از فناوری فراصوت به روش سطح پاسخ فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه تمشک سیاه وحشی با استفاده از فناوری فراصوت به روش سطح پاسخ فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه تمشک سیاه وحشی با استفاده از فناوری فراصوت به روش سطح پاسخ فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه تمشک سیاه وحشی با استفاده از فناوری فراصوت به روش سطح پاسخ فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
سید ابراهیم نجف زاده – دانشجویان کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزا د اسلامی ، قوچان ایران
الهام مهدیان – استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی، قوچان، ایران

چکیده:
تحقیقات انجام شده حاکی از این است که برخی آنتی اکسیدان های سنتزی دارای آثار فیزیولوژیکی نامطلوبی در انسان می باشند، به همین علت آنتی اکسیدان های طبیعی به ویژه در دودهه ی اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته اند (شریف و همکاران ، 2009) به علت محدود بودن اغلب منابع آنتی اکسیدانی طبیعی ، همچنین کارایی پایین برخی از آنها نظیر توکوفرول ها، شناسایی منابع آنتی اکسیدانی دیگر امری مهم به نظر می رسد. دراین پژوهش، بهینه سازی فرآیند استخراج عصاره میوه ی تمشک سیاه توسط فناوری اولتراسوند و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن با روش های مختلف انجام شد. برای بهینه سازی فرآیند در آزمونها 2 فاکتورزمان (15،10،5 دقیقه ) و شدت ( 90،60،30 درصد ) مورد بررسی قرار گرفت. این طرح در 2 فاکتور و سه سطح که شامل 13 آزمون است. توسط روش سطح پاسخ انجام شد. هدف از این پژوهش تعیین بیشینه میزان ترکیبات فنولی بود. نتایج حاصل از آنالیز آماری جهت تعیین حالت بهینه کل با در نظر گرفتن آزمون حاکی از آن بود که شرایط بهینه زمان 15 دقیقه و شدت 90 می باشد. مقدار ترکیبات فنولی کل در نقطه بهینه برابر با 6/411 گزارش شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر