سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله فراوانی منطقه ای حداکثر دوره خشکسالی سالانه ایران

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله فراوانی منطقه ای حداکثر دوره خشکسالی سالانه ایران با استفاده از گشتاورهای خطی فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله فراوانی منطقه ای حداکثر دوره خشکسالی سالانه ایران با استفاده از گشتاورهای خطی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله فراوانی منطقه ای حداکثر دوره خشکسالی سالانه ایران با استفاده از گشتاورهای خطی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله فراوانی منطقه ای حداکثر دوره خشکسالی سالانه ایران با استفاده از گشتاورهای خطی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی خشکسالی و تغییر اقلیم

تعداد صفحات: 12

نویسنده(ها):

مجید حیدری زاده – عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کم آبی و خشکسالی
علی سرحدی – فارغ التحصیل کارشناسی اردش بیابان دانشگاه صنعتی اصفهان
عبدالمحمد غفوری – عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کم آبی و خشسالی

چکیده:

در این مطالعه، تحلیل خشکسالی بر اساس روز های بدون بارندگی 4 صورت می گیرد. تعداد 67 ایستگاه سینوپتیک دارای طول دوره آماریمناسب، با پراکنش یکنواخت در سطح کشور، انتخاب شدند. حداقل دوره آماری بارندگی روزانه در این تحقیق 17 سال و مربوط به ایستگاهسمنان و حداکثر طول دوره آماری 56 سال و مربوط به ایستگاه تبریز ( و تعدادی از ایستگاه های دیگر) میباشد. پس از مرتب کردن بارندگیدوره های بدون بارش تعیین و تعداد روزهای بدون بارش در هر ایستگاه مشخص گردید. در این مطالعه از برنامه ،EXCEL روزانه در محیطبه منظور تحلیل فراوانی استفاده گردید. کشور در 8 منطقه همگن دسته بندی و تحلیل منطقه ای روزهای MATLAB در محیط FREQبدون باران انجام گرفت. نتایج نشان می دهد که تغییرات و بزرگی دوره های خشک در مناطق مختلف تغییر می کند. بنحویکه دوره هایخشک از سالی به سال دیگر در شمال غرب و جنوب شرق کشور ناپایدار و متغییر می باشند. مناطق جنوبی ( بخصوص استان های حاشیهخلیج فارس و دریای عمان) و مناطق مرکزی نیز بعنوان حساس ترین مناطق به لحاظ کاهش روزهای بارندگی و افزایش دوره های بدون بارشدر دوره بازگشت های مختلف شناخته می شوند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر