سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله بررسی خواص پوشش الکترولس NiدرB نیتروژن دهی پلاسمای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی خواص پوشش الکترولس NiدرB نیتروژن دهی پلاسمایی شده به دو روش متداول و توری فعال فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی خواص پوشش الکترولس NiدرB نیتروژن دهی پلاسمایی شده به دو روش متداول و توری فعال فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی خواص پوشش الکترولس NiدرB نیتروژن دهی پلاسمایی شده به دو روش متداول و توری فعال فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی خواص پوشش الکترولس NiدرB نیتروژن دهی پلاسمایی شده به دو روش متداول و توری فعال فایل ورد (word) :

دانلود مقاله بررسی خواص پوشش الکترولس NiدرB نیتروژن دهی پلاسمایی شده به دو روش متداول و توری فعال فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در علوم و مهندسی سطح از صفحه 69 تا 77 منتشر شده است.
نام: بررسی خواص پوشش الکترولس Ni-B نیتروژن دهی پلاسمایی شده به دو روش متداول و توری فعال
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الکترولس Ni-B
مقاله نیتروژن دهی پلاسمایی
مقاله نیتروژن دهی پلاسمایی با توری فعال
مقاله مقاومت سایشی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: احمدخانی ها دنیا
جناب آقای / سرکار خانم: محبوبی فرزاد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق، تلاشی است برای بررسی تاثیر نیتروژن دهی پلاسمایی بر خواص پوشش الکترولس .Ni-B به این منظور پوشش الکترولس با استفاده از حمام بوروهیدریدی بر روی فولاد AISI 4140 اعمال شد. پوشش ها در دماهای 450 و 500°C تحت عملیات حرارتی آنیل در اتمسفر کنترل شده و نیتروژن دهی پلاسمایی به دو روش متداول و توری فعال قرار گرفته و تاثیر این عملیات بر خواص سطحی پوشش با هم مقایسه شد. ساختار، زبری سطح، ریزسختی و مقاومت سایشی پوشش ها بررسی گردید. نتایج نشان داد که ساختار آمورف پوشش الکترولس Ni-B در اثر هر دو عملیات حرارتی آنیل و نیتروژن دهی پلاسمایی به فازهای نیکل بلوری و بورید نیکل Ni3B) و(Ni2B تبدیل شده، سختی پوشش افزایش و نرخ سایش کاهش می یابد. نیتروژن دهی پلاسمایی نسبت به عملیات حرارتی آنیل با وجود افزایش زبری سطح به دلیل افزایش بیش تر سختی، باعث بهبود مقاومت سایشی می شود. نیتروژن دهی پلاسمایی با توری فعال نسبت به عملیات حرارتی آنیل و نیتروژن دهی پلاسمایی به روش متداول، زبری سطح پوشش را کاهش داده و خواص سایشی بهتری ایجاد می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر