سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله ارائه الگوریتم جدیدی برای جبران تطبیقی اثر اصطکاک

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارائه الگوریتم جدیدی برای جبران تطبیقی اثر اصطکاک با استفاده از تابع لیاپانوف فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارائه الگوریتم جدیدی برای جبران تطبیقی اثر اصطکاک با استفاده از تابع لیاپانوف فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارائه الگوریتم جدیدی برای جبران تطبیقی اثر اصطکاک با استفاده از تابع لیاپانوف فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارائه الگوریتم جدیدی برای جبران تطبیقی اثر اصطکاک با استفاده از تابع لیاپانوف فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: شانزدهیمن کنفرانس مهندسی برق ایران

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

سید محمد نوربخش – دانشگاه صنعت آب و برق تهران
علیرضا یزدی زاده – دانشگاه صنعت آب و برق تهران

چکیده:

در این مقاله مساله جبران اثر اصطکاک کولکب به صورت تطبیقی در شرایطی که اندازه پارامتر ضریب اصطکاک کولمب مجهول باشد، مورد توجه قرار می گیرد. در روش پیشنهادی پارامتر ضریب اصطکاک کولمب به صورت یک سیگنال متغیر با زمان، با فرکانس و دامنه متغیر و مجهول (به شرط محدود بودن سرعت تغییرات دامنه و فرکانس) در نظر گرفته می شود. مساله پایداری الگوریتم تطبیقی پیشنهاد شده نیز در ادامه مورد بررسی قرار گرفته و نتایج شبیه سازی های انجام شده بر روی سیستم تک جرم ارائه می شود که با استفاده از این نتایج، روش پیشنهاد شده با سایر روش های قبلی مقایسه شده و مزایای این روش جدید نظیر دقت بالا و سرعت بالای همگرایی آن نسبت به روش های قبلی ارائه می گردد. مزیت عمده روش پیشنهادی در این مقاله نسبت به کارهای صورت گرفته قبلی، عدم نیاز به در اختیار داشتن مقدار پریود تغییرات پارامتر ضریب اصطکاک کولمب می باشد. لذا بر خلاف روش های قبلی پیشنهاد شده در مقالات مختلف برای جبران اصطکاک، روش پیشنهادی در این مقاله در عمل در اکثر کاربردهای صنعتی نظیر سطوح ریخته گری شده، به خوبی قابل استفاده است. در این سطوح معمولا به سبب وجود ناخالصی در مواد و آلیاژهای به کار رفته، با تغییر موقعیت، مقدار ضریب اصطکاک کولمب نیز تغییر خواهد کرد که این تغییرات لزوماً پریودیک نخواهد بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر