دانلود مقاله مدل چندهدفه فازی وزندار برای تخصیص سفارشات خرید به

دانلود مقاله مدل چندهدفه فازی وزندار برای تخصیص سفارشات خرید به تامین کنندگان در یک زنجیره تامین فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مدل چندهدفه فازی وزندار برای تخصیص سفارشات خرید به تامین کنندگان در یک زنجیره تامین فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مدل چندهدفه فازی وزندار برای تخصیص سفارشات خرید به تامین کنندگان در یک زنجیره تامین فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مدل چندهدفه فازی وزندار برای تخصیص سفارشات خرید به تامین کنندگان در یک زنجیره تامین فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: دومین کنفرانس لجستیک و زنجیره تامین
تعداد صفحات: 16
نویسنده(ها):
امین عمید – استادیار–گروه مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
سیدحسن قدسی پور – دانشیار – عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع-دانشگاه صنعتی امیرکبی
چکیده:
بدلیل نقش اساسی که تامین کنندگان در معیارهای کیفیت، هزینه و خدمات در دستیابی به اهداف زنجیره تامین دارند، مساله تخصیص سفارشات خرید به تامی ن کنندگان یکی از مهمترین فعالیتهای مدیران خرید در یک زنجیره تامین می باشد . این مساله یک مساله چند هدفه می باشد که در آن اهداف با یکدیگر در تعارض بوده و بسته به موقعیت خرید اهداف دارا ی اهمیت و اولویتی متفاوت می باشند . در پرداختن به این موضوع، مشخص نبودن و مبهم بودن اطلاعات مربوط به محدودیتها و پارامترهای مساله، تصمیم گیری را سخت و پیچیده می سازد. تئوری فازی یکی از ابزار هایی است که می تواند به خوبی اینگونه مسائل را حل نماید. در این مقاله یک مدل چندهدفه فازی برای از بین بردن ابهامات اطلاعات و عدم قطیت در ای ن مساله توسعه داده شده است . مدل توسعه داده شامل سه تابع هدف، کمینه سازی هزینه ها ی کل و بیشینه سازی کیفیت و سطح سرویس کل کالاهای خریداری شده می باشد . در این مدل با استفاده از مجموع وزندار توابع عضویت، تابع تصمیم گیری مناسب را ساخته بطوریکه در آن وزن معیار ها متناسب با اهمیت آنها در زنجیره تامین باشند. در خاتمه مدل با یک مثال توضیح داده شده است.

کلمات کلیدی :
» نظر