دانلود مقاله مطالعه اثر گذاری کوتاه مدت مداخلات دامپزشکی در کاه
دانلود مقاله مطالعه اثر گذاری کوتاه مدت مداخلات دامپزشکی در کاهش میزان شیوع لنگش در یک گله بزرگ گاو شیری در استان کرمانشاه (تابستان و پاییز 1390) فایل ورد (word) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مطالعه اثر گذاری کوتاه مدت مداخلات دامپزشکی در کاهش میزان شیوع لنگش در یک گله بزرگ گاو شیری در استان کرمانشاه (تابستان و پاییز 1390) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعه اثر گذاری کوتاه مدت مداخلات دامپزشکی در کاهش میزان شیوع لنگش در یک گله بزرگ گاو شیری در استان کرمانشاه (تابستان و پاییز 1390) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه اثر گذاری کوتاه مدت مداخلات دامپزشکی در کاهش میزان شیوع لنگش در یک گله بزرگ گاو شیری در استان کرمانشاه (تابستان و پاییز 1390) فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش علمی سالانه دانشگاه رازی
تعداد صفحات: 3
چکیده:
لنگش به عنوان یکی از عوامل مهم زیانهای اقتصادی در صنعت پرورش گاو شیری در تمام دنیا مطرح می باشد. عواملی مختلفی از جمله عوامل تغذیه ای و متابولیک و یا عوامل عفونی می توانند منجر به لنگش در گاو شوند. پیشگیری و کنترل لنگش در گله ها مبتنی بر تغذیه صحیح، جایگاه مناسب، رعایت موازین بهداشتی و مبارزه با بیماریهای عفونی و همچنین اصلاح سم اصولی، برنامه ریزی شده و منظم می باشد. در این مطالعه که در یک واحد پرورش گاو شیری بزرگ که با معضل مزمن لنگش مواجه بود، انجام شد. اسکورینگ لنگش در شروع کار نشان داد که 20 درصد دامهای مولد گله مبتلا به لنگش بالینی هستند. بنابراین اقدامات کنترلی و درمانی شامل برنامه منظم سم چینی، درمان گله ای درماتیت انگشتی و درمان دامهای مبتلا به لنگش و اصلاحات لازم درجیره غذایی شروع شد. 4 ماه پس از آن دوباره اسکورینگ لنگش انجام شد که نشان دهنده کاهش لنگش بالینی به 14/28 درصد بود. متوسط عدد لنگش در ابتدای مطالعه (1/009 ±) 1/817 بود و چهار ماه بعد به (0/904 ±) 1/522 درصد کاهش یافت . این مطالعه به خوبی نشان داد که مداخلات دامپزشکی می تواند در زمان کوتاهی منجر به بهبود وضعیت لنگش در گله ها شود. بی شک نتایج طولانی مدت کار بسیار موثرتر پیش بینی می گردد.
کلمات کلیدی :
» نظر