سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله ارزیابی قابلیت اجرایی کاهش مصرف آب خانگی در ساختما

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی قابلیت اجرایی کاهش مصرف آب خانگی در ساختمان های سبز بر مبنای الگوی امتیازدهی LEED فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی قابلیت اجرایی کاهش مصرف آب خانگی در ساختمان های سبز بر مبنای الگوی امتیازدهی LEED فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی قابلیت اجرایی کاهش مصرف آب خانگی در ساختمان های سبز بر مبنای الگوی امتیازدهی LEED فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی قابلیت اجرایی کاهش مصرف آب خانگی در ساختمان های سبز بر مبنای الگوی امتیازدهی LEED فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: پنجمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران
تعداد صفحات: 11
چکیده:
امروزه گسترش ساختمان های سبز (سازگار با محیط زیست) به عنوان راهکاری مناسب برای کاهش مشکلات زیست محیطی و افزایش بهره وری آب و انرژی در صنعت ساختمان مورد توجه طراحان و مهندسین قرار گرفته است. در ای مقاله با توجه به نقش موثر مصرف آب در اهداف ساختمان های سبز و اهمیت بالای ای مقوله در کشور، میزان قابلیت اجرایی مصرف آب در ساختمان بر اساس راهکارهای ارائه شده آیین نامه لید (LEED) برای ساختمان سبز ارزیابی می گردد. برای این منظور روش ها و اسبتراتژی های آیبین نامه لید (LEED) که می تواند در ایران به کاهش مصرف آب خانگی کمک نماید بررسی می شود. ارزیابی این راهکارها در اینجا بر اساس دو دیدگاه کلان ( مدیران اجرایی، مدیران دولتی، شهرداری ها و ..) و خرد (پیمانکاران، مشاوران و سازندگان منازل مسکونی) انجام می شود. سپس با استفاده از معیارها و تجربه خبرگان، با استفاده از روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی دیدگاه آنان را به صورت مجزا برای استراتژی هایی که می تواند به اجرایی شدن ای آیی نامه و راهکارهای پیشنهاد شده در آیین نامه لید LEED کمک نماید اولویت بندی می گردد. نتیجه ارزیابی ها نشان داد که بهترین استراتژی برای اجرایی کردن آیی نامه و راهکارهای موجود از دید کلان استفاده از سیاست های تنبیهی با شدت زیاد نظیر افزایش آب بها و عوارض شهرداری می باشد. از جنبه دیدگاه خرد که بر اساس آن بهتری راهکارهای آیی نامه را معرفی می نماید استفاده از تکنولوژی های نوی کاهش مصرف آب خانگی نظیر وسائل و تجهیزات کم مصرف آب (نظیر شیرهای چشمی، دوش حمام و ماشی های شستشو با درجه کیفیت با و;) به عنوان برتری گزینه که بیشترین اثربخشی را خواهند داشت نتیجه گیری شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر