دانلود مقاله آنالیز حساسیت معادله فائو پنمن مانتیث به متغیرهای

دانلود مقاله آنالیز حساسیت معادله فائو پنمن مانتیث به متغیرهای اقلیمی در ایستگاه سینوپتیک شهرضا فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله آنالیز حساسیت معادله فائو پنمن مانتیث به متغیرهای اقلیمی در ایستگاه سینوپتیک شهرضا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله آنالیز حساسیت معادله فائو پنمن مانتیث به متغیرهای اقلیمی در ایستگاه سینوپتیک شهرضا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله آنالیز حساسیت معادله فائو پنمن مانتیث به متغیرهای اقلیمی در ایستگاه سینوپتیک شهرضا فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی حفاظت و برنامه زیری محیط زیست
تعداد صفحات: 8
چکیده:
مطالعه چگونگی تغییرات در خروجی مدل بطور کیفی یا کمی به تغییرات پارامترهای مدل را آنالیز حساسیت گویند. معادله فائو پنمن مانتیث می تواند برای کالیبراسیون و ارزیابی ضرایب در سایر مدلهای تبخیر و تعرق بکار رود، اما برای کالیبراسیون و اعتبارسنجی یا توسعه معادلات محلی نیاز است که حساسیت تبخیر و تعرق به متغیرهای اقلیمی شناخته شود. در این تحقیق حساسیت معادله فائو پنمن مانتیث به متغیرهای اقلیمی در ایستگاه سینوپتیک شهرضا مورد بررسی قرار گرفت. آنالیزهای حساسیت معادله مذکور نسبت به سرعت باد، حداکثر دما و تابش خورشیدی بررسی گردید. ضرایب حساسیت برای هر متغیر بررسی گردید. بطورکلی تبخیر و تعرق پتانسیل نسبت به سرعت باد بیشترین حساسیت را داشت. حساسیت تبخیر و تعرق پتانسیل به یک متغیر مشابه تغییراتی را درون ماهها نشان داد. بعد از سرعت باد، تبخیر و تعرق پتانسیل، بیشترین حساسیت را به حداکثر دما داشت.تابش خورشیدیRs) در طی ماههای تابستان بیشترین اثر را داشت. تغییر در تبخیر و تعرق پتانسیل بطور خطی مرتبط با تغییر در متغیرهای اقلیمی بودR2 >0/97 افزایش تبخیر و تعرق پتانسیل با توجه به افزایش در متغیر اقلیمی بصورت ماهانه تغییر می کرد. در پایه متوسط سالیانه، یک 1 درجه سانتیگراد افزایش در درجه حرارت حداکثر میزان0/14میلیمتر افزایش تبخیر وتعرق پتانسیل را داشت. افزایش سرعت باد به میزان 1 متر بر ثانیه، موجب افزایش0/33میلیمتر افزایش تبخیر و تعرق پتانسیل می گردد. یک مگاژول بر متر مربع در روز افزایش تابش خورشیدی، موجب0/12میلیمتر افزایش در تبخیر و تعرق پتانسیل گردید.

کلمات کلیدی :
» نظر