دانلود مقاله تجزیه زیستی بنزن به وسیله باکتری استرپتومایسس جداش
دانلود مقاله تجزیه زیستی بنزن به وسیله باکتری استرپتومایسس جداشده ازخاک آذربایجان شرقی درمقیاس آزمایشگاهی وبررسی مدل سینتیکی تجزیه فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تجزیه زیستی بنزن به وسیله باکتری استرپتومایسس جداشده ازخاک آذربایجان شرقی درمقیاس آزمایشگاهی وبررسی مدل سینتیکی تجزیه فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تجزیه زیستی بنزن به وسیله باکتری استرپتومایسس جداشده ازخاک آذربایجان شرقی درمقیاس آزمایشگاهی وبررسی مدل سینتیکی تجزیه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تجزیه زیستی بنزن به وسیله باکتری استرپتومایسس جداشده ازخاک آذربایجان شرقی درمقیاس آزمایشگاهی وبررسی مدل سینتیکی تجزیه فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس علوم کشاورزی و محیط زیست
تعداد صفحات: 1
چکیده:
هیدروکربن های آروماتیک گروه عمده ای از آلودگی های محیط زیست را تشکیل می دهند. ترکیبات آروماتیک گوناگون به طور طبیعی وتعداد زیادی به خاطر فعالیت های انسان در طبیعت تشکیل می شوند. اصلی ترین منبع انتشار این هیدروکربن ها نفت خام می باشد؛ که ترکیبی از هیدروکربن های سبک و سنگین است. هیدروکربن های پلی سیکلیک آروماتیک اولین سرطان زاهای زیست محیطی تشخیص داده شده اند. تاثیر تعیین کننده ی آن ها روی خاک، محل سکونت گیاهان و جانوران، جمع شدن آن ها درزنجیره غذایی، مشکلات جدی سلامتی و حتی اختلالات ژنتیکی در انسان را نتیجه می دهد و حاصل خیزی خاک ها را از بین می برد. در این تحقیق تجزیه بنزن به وسیله باکتری استرپتومایسس مورد بررسی قرار گرفت. سپس مدل سینتیکی حذف بنزن براساس دادههای تجربی به دست آمد و اثر متغیرهای زمان و غلظت در میزان تجزیه زیستی بنزن بررسی شد. برای انجام آزمایش از محیط کشت حداقل استفاده شد. به یکی از محیطها علاوه بر بنزن، باکتری نیز افزوده شد. با مقایسه ی آن با محیط کشت معدنی منحصراً بنزن )محیط شاهد( می توان به تغییرات حاصل از تاثیر باکتری پی برد. توانایی باکتریها برای تجزیه بنزن با استفاده از حداکثر طول موج توسط دستگاهاسپکتروفتومتر اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که رفته رفته با افزایش عملکرد باکتری استرپتومایسس غلظت بنزن کاهش یافته و درصدتخریب افزایش می یابد و به 63 % می رسد. با بررسی معادلات سینتیکی با داده های تجربی به دست آمده می توان به این نتیجه رسید که داده های تجریی تطایق بیشتری با معادله سینتیکی درجه اول دارد.
کلمات کلیدی :
» نظر