دانلود مقاله بررسی اثر معیار زمین شناسیدرژئومورفولوژی در بیابان
دانلود مقاله بررسی اثر معیار زمین شناسیدرژئومورفولوژی در بیابان زایی با استفاده از مدل IMDPA مطالعه موردی: منطقه حارث آباد سبزوار فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر معیار زمین شناسیدرژئومورفولوژی در بیابان زایی با استفاده از مدل IMDPA مطالعه موردی: منطقه حارث آباد سبزوار فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر معیار زمین شناسیدرژئومورفولوژی در بیابان زایی با استفاده از مدل IMDPA مطالعه موردی: منطقه حارث آباد سبزوار فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثر معیار زمین شناسیدرژئومورفولوژی در بیابان زایی با استفاده از مدل IMDPA مطالعه موردی: منطقه حارث آباد سبزوار فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی بیابان
تعداد صفحات: 7
چکیده:
امروزه تخریب اراضی به عنوان معضلی جدی در نتیجه عوامل مختلفی از قبیل تغییرات اقلیمی و عملکرد نادرست انسان، در مناطق خشک، نیمه خشک و خشک نیمه مرطوب در بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشورهای در حال توسعه مطرح می باشد. مناسبت ترین راه به منظور تعیین شدت بیابان زایی استفاده از مدل های بیابان زایی می باشد، اما مدلی برای ایران مناسب است که با توجه به شرایط این سرزمین باشد. روش IMDPA به دلیل روش ویژه وزن دادن به لایه ها، کاربرد سامانه های اطلاعات جغرافیایی در تلفیق لایه ها و به کار گرفتن میانگین هندسی به جای میانگین حسابی در مشخص و تهیه نقشه بیابان زایی مزایای بیشتری نسبت به روش های همانند دارد. در این مطالعه از این روش با تأکید بر معیار زمین شناسی-ژئومورفولوژی برای مشخص نمودن شدت بیابان زایی منطقه مورد بررسی استفاده شد. هدف از این تحقیق تهیه نقشه بیابانزایی دشت حارث آباد با یک روند ژئومورفولوژیک از کوهستان تا پلایا با استفاده از معیار زمین شناسی و ژئومورفولوژی می باشد. به همین منظور بعد ادغام نقشه های شیب، جهتِ شیب، ارتفاع و زمین شناسی، واحدهای کاری منطقه بر اساس روش ژئومورفولوژی در 92 واحد با 151 تکرار بدست آمد. پس از تهیه نقشه های بیابانزایی برای هر شاخص، نقشه شدت بیابانزایی منطقه بر اساس معیار زمین شناسی و ژئومورفولوژی در دو کلاس کم و متوسط بدست آمد. از کل مساحت منطقه مورد بررسی 97/68 درصد (9/5085 هکتار) در کلاس متوسط و 03/31 درصد (5/11306 هکتار) در کلاس ناچیز و کم قرار داشت.
کلمات کلیدی :
» نظر