سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله بررسی رهیافت گروههای سنتی تولید و مدیریت منابع طبی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی رهیافت گروههای سنتی تولید و مدیریت منابع طبیعی روستایی در توسعه و ترویج آبخیزداری فایل ورد (word) دارای 34 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی رهیافت گروههای سنتی تولید و مدیریت منابع طبیعی روستایی در توسعه و ترویج آبخیزداری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی رهیافت گروههای سنتی تولید و مدیریت منابع طبیعی روستایی در توسعه و ترویج آبخیزداری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی رهیافت گروههای سنتی تولید و مدیریت منابع طبیعی روستایی در توسعه و ترویج آبخیزداری فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1372

محل انتشار: سمینار ملی بررسی سیاستها و روشهای بهره وری بهینه از اراضی

تعداد صفحات: 34

چکیده:

از توسعه روستایی تعاریف متعددی ارائه و دیدگاه های متفاوتی در مورد اهمیت توسعه روستایی و شیوه های دستیابی به آن وجود دارد. به بیان کلی توسعه روستایی را می توان فرایندی در جهت بهبود کمی و کیفی زندگی جامعه روستایی در بستر محیط جغرافیایی دانست. بانک جهانی توسعه روستایی را اینگونه تعریف می کند: توسعه روستایی راهبردی است که برای بهبود زندگی اجتماعی و اقتصادی مردم فقیر روستایی طراحی شده است. از انجا که توسعه روستایی در واقع عاملی برای کاهش فقر است از اینرو باید بهنحو بسیار روشن و مناسبی برای افزایش تولید و بالا بردن بهره وری طراحی شود. توسعه روستایی به نوین سازی جامعه روستایی می پردازد و آن را زا یک انزوای سنتی به جامعه ای تغییر خواهد داد که با اقتصاد ملی عجین شده است. بنابراین هدفهای توسعه روستایی در محدوده، یک بخش خلاصه نمی شود. بلکه موارد چون بهبود بهره وری، افزایش اشتغال، تامین حداقل قابل قبول غذا، مسکن، آموزش و بهداشت را در بر می گیرد.
توسعه روستایی در ارتباط با فضای جغرافیایی است که سکونتگاه روستایی در آن استقرار یافته و به عبارت دیگر در ارتباط با قابلیتهای محیط اطراف و روابط ساختاری روستا با سایر استقرار گامهای پیرامون خود می باشد. برنامه های توسعه، روستایی نیز بایستی بر اساس این شرایط و قابلیتها استوار باشد تا توسعه، روستایی پایدار و مستمری را به همراه داشته باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر