سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله تحلیل کیفی و نحوه مدیریت پسماندهای مراکز بهداشتیدر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تحلیل کیفی و نحوه مدیریت پسماندهای مراکز بهداشتیدر درمانی شهر بندرعباس، سال 1387 فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تحلیل کیفی و نحوه مدیریت پسماندهای مراکز بهداشتیدر درمانی شهر بندرعباس، سال 1387 فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحلیل کیفی و نحوه مدیریت پسماندهای مراکز بهداشتیدر درمانی شهر بندرعباس، سال 1387 فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تحلیل کیفی و نحوه مدیریت پسماندهای مراکز بهداشتیدر درمانی شهر بندرعباس، سال 1387 فایل ورد (word) :

دانلود مقاله تحلیل کیفی و نحوه مدیریت پسماندهای مراکز بهداشتیدر درمانی شهر بندرعباس، سال 1387 فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه 71 تا 79 منتشر شده است.
نام: تحلیل کیفی و نحوه مدیریت پسماندهای مراکز بهداشتی- درمانی شهر بندرعباس، سال 1387
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مدیریت پسماند
مقاله پسماندهای پزشکی
مقاله پسماند خطرناک
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: یکی از مهمترین معضلات زیست محیطی، مواد زاید تولیدی در مراکز بهداشتی- درمانی است که به علت دارا بودن عوامل خطرناک از اهمیت خاصی برخوردار است. هدف از انجام این مطالعه، تعیین میزان زباله تولیدی، ارزیابی مشخصات فیزیکی اجزای تشکیل دهنده و نیز نحوه مدیریت پسماندهای تولیدی در مراکز بهداشتی- درمانی شهر بندرعباس می باشد.
روش کار: در این مطالعه مقطعی، 29 مطب پزشکی، 29 مطب دندانپزشکی، 19 درمانگاه و 8 پایگاه بهداشتی انتخاب و از هر مکان چهار نمونه (دو نمونه در فصل تابستان و دو نمونه در فصل زمستان) و در مجموع 340 نمونه برداشت شد. نمونه ها به صورت دستی جداسازی و به چهار بخش مختلف تفکیک و با استفاده از ترازوی آزمایشگاهی توزین شدند. جهت بررسی مدیریت زباله های تولیدی نیز از ابزار چک لیست و مشاهده استفاده گردید.
نتایج: مجموع کل پسماند تولیدی برابر با 4668991 کیلوگرم در سال می باشد. بیشترین میزان پسماند تولیدی در درمانگاه و کمترین آن مربوط به پایگاههای بهداشتی بود. بیشترین نوع زباله تولیدی مربوط به پسماندهای شبه خانگی و بالقوه عفونی و کمترین نوع، پسماندهای تیز و برنده بود.
نتیجه گیری: بررسی نشان داد با توجه به اینکه بیشترین زباله تولیدی از نوع شبه خانگی و بالقوه عفونی است با مدیریت صحیح و تفکیک در محل می توان حجم پسماندهای خطرناک را کاهش داد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر