دانلود مقاله میزان مهارت دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفها
دانلود مقاله میزان مهارت دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان در نحوه جست وجو، دستیابی و ذخیره اطلاعات از منابع الکترونیکی فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله میزان مهارت دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان در نحوه جست وجو، دستیابی و ذخیره اطلاعات از منابع الکترونیکی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله میزان مهارت دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان در نحوه جست وجو، دستیابی و ذخیره اطلاعات از منابع الکترونیکی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله میزان مهارت دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان در نحوه جست وجو، دستیابی و ذخیره اطلاعات از منابع الکترونیکی فایل ورد (word) :
دانلود مقاله میزان مهارت دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان در نحوه جست وجو، دستیابی و ذخیره اطلاعات از منابع الکترونیکی فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در پژوهش در برنامه ریزی درسی (دانش و پژوهش در علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی) از صفحه 43 تا 60 منتشر شده است.
نام: میزان مهارت دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان در نحوه جست وجو، دستیابی و ذخیره اطلاعات از منابع الکترونیکی
این مقاله دارای 18 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مهارت جست وجوی منابع الکترونیکی
مقاله مهارت استفاده از نرم افزارها
مقاله مهارت دستیابی و ذخیره اطلاعات
مقاله دانشجویان تحصیلات تکمیلی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
هدف پژوهش حاضر، ارزیابی میزان مهارت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نحوه جست وجو و استفاده از نرم افزارها، دستیابی و ذخیره اطلاعات از منابع الکترونیکی بود. روش پژوهش توصیفی پیمایشی و جامعه آماری این مطالعه کلیه دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان در سال تحصیلی 88-1387 بود که تعداد آنها 4035 نفر اعلام شد. حجم نمونه بر اساس جدول کرجسی و مورگان 380 نفر محاسبه گردید که به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات، پرسشنامه محقق ساخته با روایی 84/0 و پایایی 85/0 که شامل سه قسمت بود. قسمت اول مربوط به اطلاعات فردی و قسمت دوم و سوم به ترتیب به سنجش مهارتها در نحوه جست وجوی اطلاعات و استفاده از نرم افزارها، دسترسی و ذخیره اطلاعات می پرداخت. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات از روشهای آماری ضریب همبستگی و t تک متغیره استفاده شد. بررسی معناداری آزمون در سطح و بزرگتر بودنt حاصل از مقدار بحرانی جدول نشان داد، دانشجویان تحصیلات تکمیلی با میانگین 42/3 بالاتر از سطح متوسط 3، دارای مهارتهای مربوط به نحوه جست وجو از بانکهای اطلاعاتی الکترونیکی بودند و در خصوص مهارت استفاده از نرم افزارها، دستیابی و ذخیره اطلاعات، پس از بررسی معناداری آزمون در سطح و کوچکتر بودن t حاصل از مقدار بحرانی جدول، میانگین 3 برابر با سطح متوسط 3 به دست آمدکه نشان داد مهارت آنها در حد متوسط است . r مشاهده شده با مقدار 20/0 در سطح همبستگی مثبت و معناداری را بین میزان مهارت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در بازیابی اطلاعات از بانکهای اطلاعاتی الکترونیکی و موفقیت پژوهشی آنها نشان داد.
کلمات کلیدی :
» نظر