دانلود تحقیق روستا و آبشار خور فایل ورد (word)
دانلود تحقیق روستا و آبشار خور فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق روستا و آبشار خور فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق روستا و آبشار خور فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق روستا و آبشار خور فایل ورد (word) :
روستا و آبشار خور:
واژه خور مخفف خورشید است ، روستای خور با داشتن ارتفاع 2800 متری در دامنهغربی قله گندم چال که دارای 3600 متر ارتفاع از سطح دریا در شمال غرب تهران ویکی از مناطق مرتفع البرز مرکزی میباشد و دارای طبیعت منحصر به فرد از نظر منطقهای است که در تابستان دارای هوای خنک و عاری از رطوبت است و مناطق دیدنی همچون قلهها و درههای سرسبز و پیچ در پیچ و باغهای زیبا را دارا میباشد یکی از شاخصهای منحصر به فرد آن آبشارخور است که جزء مناطق ویژه طبیعت ایران است که حدود 60 متر ارتفاع از سطح زمین دارد.منطقه توریستی خور دارای جاذبههای خاص گردشگری و سیاحتی و ورزشی همچون (کوهنوردی،پیست اسکی) میباشد و یکی از مسیرهای کوهنوردی با مناظر جالب، مسیر قله گندم چال از روستای سنگان به خور و بالعکس میباشد که در گذر از این مسیر پس از پیمودن حدوداً 2 ساعت راه و طی نمودن قله گندم چال و شیب نسبتاً آرام به روستای خور میرسید.
در زمستان با توجه به داشتن پیست اسکی که از نظر مسافت رفت و برگشت حدود 120 کیلومتر از پیست اسکی دیزین به تهران نزیکتر است محیطی دلخواه برای ورزشکاران و طرفداران طبیعت زمستانی میباشد. جاده آسفالته آن در فاصله20کیلومتر بعد ازکرج و قبل از سد امیر کبیر فرعی پیست اسکی خور میباشد که حدود 14 کیلومتر است .
مردم آنجا خونگرم و مهماننواز همراه با اعتقادات مذهبی اسلامی هستند و در مرکز روستا گورستان قدیمی قرار دارد که در آنجا آثار سنگهایی با قدمت 600 الی 700 سال پیش با نام اشخاصی که پسوندهای منتصب به خور دارند یافت میشود و همچنین بقعه متبرکه امامزاده شاهزاده عسگری و تپه دژبر که در اسناد باستانی اداره میراث فرهنگی به همین نام به ثبت رسیده است نیز قرار دارد . محصولات تولیدی آن انواع میوههای درختی مانند: سیب ،هلو ، گلابی ، گیلاس ، آلبالو، گردو، و.... میباشد و در فصل بهار گونههای گیاهی وحشی مانند: والک ،کنگر ، ریواس ،آویشن و قارچ به فراوانی یافت میشود . با توجه به داشتن آب و هوای کوهستانی جانورانی مانند: قوچ،میش ،کل ، بز،گرگ ،شغال ،روباهو پلنگ معروف آسیایی و پرندگانی از نوع کبک ، مرغ کوهی ،عقاب ، شاهین، جغد، قناری ، بلبل ، شانه بسر و دارکوب و غیره یافت میشود . لازم به توضیح است ( قله گندم چال) که به اشتباه( قله پهنه حصار یا پهنه سار) نیز خوانده میشود یکی از قلههای مرتفع البرز مانند: توچال وکلک چال از گویش باستانی برخوردار است، دامنهغربی قله گندم چال مشرف است بهروستای خور که پیستاسکی خورو آبشــار معروف خـور و درهای که با گویــش محلی ( خور دره )گفته میشود در آن قرار دارد . این مناطق جزو منطقه خور و اطراف آن میباشد و اهالی از مناطق سرسبز جهت کشاورزی و دامپروری استفاده میکنند . دامنه شرقی قله گندم چال روستای سنگان قرار دارد و ( زیارتگاهبی بی زرین قمر) که در محوطه مرکزی ( پهنه حصار) میباشد بین روستاهای کشار و چاران و خور استو به خاطر اینکه مسیر این زیارتگاه که در پهنه حصار قرار دارد از کنار قله گندم چال میگذرد و به اشتباه این قله را به آن نام میخوانند که این خود جای تعمقواصلاح دارد زیرا با سرسری گرفتن نامها و فرهنگهاو انتشار ناصحیح چه بسا مکانهایی از سرزمینمان دیگر شناسایی نشود مانند اینکه تخت جمشید را هزاران سال به این نام نامیدهاند حالا یک گروهی بدون تحقیق از منابع مطلع اقدام به انتشار اسامی دیگری کنند و این اقدام خود نوع دیگر تخریب مناطق باستانی وطبیعی میباشدکه باید از آن پرهیزگردد.قله گندم چال (پهنه سار):
قله گندم چال (پهنه سار یا پشته بند) از قلل البرز مرکزی به ارتفاع 3600 متر در بین جاده چالوس و جاده سولقان قرار گرفته است . این قله از شمال به شهرستانک ، از غرب به روستای خور و جاده چالوس ، از شرق به دهکده سنگان و جاده سولقان و از جنوب به منطقه وردآورد منتهی میشود . برای دستیابی به این قله از دو مسیر میتوان صعود نمود، از جاده چالوس و روستای زیبای خور و یا از جاده سولقان و سنگان . اما نکته جالب توجه اینجاست که در هر دو مسیر آبشارهای زیبایی وجود دارد که هر رهگذری را برای دیدن خویش فرا میخواند . آبشارهایی که در زمستان زیبائیشان چند برابر میشود . کله قند یخی در پای آبشار، گاه تا ارتفاع 20 متری تشکیل میشود که در نوع خود کم نظیر است .
پیست اسکی خور: در جاده کرج – چالوس و ارتفاع 2800 تا 3000 متر از سطح دریا واقع شده است. هنوز ، کاملاٌ رسمی نشده است و برای آموزش توصیه نمیشود. یک تله اسکی بشقابی دارد و زیر نظر سازمان ایرانگردی و جهانگردی است. زیبائیهای جاده چالوس: چند بار تا به حال شمال رفتهاید؟ چند بار تا به حال ساعتها دلهره داشتهاید؟ چند بار تا به حال جاده معروف کرج چالوس را به سلامت عبور کردهاید؟ تقریبا بدون هیچ استثنایی جاده کرج - چالوس از ذهن مسافران این جاده کوهستانی، مهیب و زیبا پاک نمیشود.
حتماً بارها در حاشیه جاده ایستادهاید. کنار راه نشسته و ساعتی به کوههای پر اُبهت و رود خروشان زل زدهاید. مقصدتان چالوس، نوشهر و ساحل زیبای خزر است اما بیشتر از تمامی اینها سلامت سبقتهایی که در جاده چالوس گرفتهاید خاطرات شما را رقم میزند. آیا تا به حال سفری به مقصد جاده چالوس داشتهاید؟ در حاشیه این جاده به فواصل کوتاه و بلندی، جاذبهها و زیباییهایی وجود دارد که با تمام زیباییهای شمال برابری میکند.
آبشار چاران، دره سیر ابشم، گردنه عسلک، دره آزادبر، دره ونس، شهرستانک،جیان کندر، دره سپهسالار، نازچشمه و آبشار خور. تمامی این مناطق ییلاقی در حاشیه جادهاند. اگر طالب سفرهای جدید و تجربههای نکرده هستید قید شمال را بزنید اما تمام زیباییهای آن را در فاصلهای بسیار نزدیکتر به آغوش بکشید. جاذبهای مانند آبشار خور.
آبشار خور:
آبشار خور در شمال کرج و ابتدای جاده چالوس واقع است. باغات روستای خور، پیست اسکی و آبشار میتواند روز بسیار جذابی را برای شما رقم بزند. این منطقه نیز همانند سایر نقاط حاشیه جاده چالوس سرشار از باغ است که شکفتن غنچهها و گلها در فصل بهار نخستین جاذبه آن است. از روستای خور تا آبشار بیشتر از یک ساعت زمان نیاز ندارید.
دره کن سولقان - تهران
این دره در شمال خاوری شهر تهران قرار دارد و رودخانه کن که از بلندیهای شمال البرز سرچشمه میگیرد، در مسیر آن جریان دارد . مسیر این دره دارای هوایی بسیار فرح بخش و قهوهخانه هایی است که انبوه مشتاقان برای گذران اوقات فراغت خود به آن روی میبرند. رودخانه پر آب کن، ماههای گرم تابستان جایی برای آبتنی کوهنوردانی است که به ارتفاعات منطقه صعود میکنند. در فصل بهار و پاییز میتوان زیباترین چشم اندازها را در دره کن سو لقان دید .
آبشارها:
در اطراف تهران آبشارهای زیادی مانند: دوقلو، کمرد، سنگان و پیچ آدران وجود دارد که آبشار دوقلو از زیباترین آنهاست که در ارتفاع دو هزار و 700 متری ارتفاعات دربند و در زیر پناهگاه شیرپلا قرار دارد.آبشار کمرد در منطقهای به نام منوچهرآباد بین جاده جاجرود و شهرک پردیس در دهکدهای کوچک به همین نام در قسمت شرقی آراکوه واقع است.
آبشار سنگان: این آبشار در انتهای جاده کن - سولقان در روستای سنگان واقع است. اوج شکوه این آبشار فروردین و اردیبهشت ماه است.
آبشار پیچ آدران:
از جمله آبشارهای فصلی در اطراف تهران است که از ذوب برفها در بهارو تابستان پدید میآید و در 15کیلومتری جاده کرج - چالوس واقع است. چشمهها آبعلی هراز، قلعه دختر، اعلا، تلخ آب
آب گرم لاریجان، چشمه شور، چشمه آب اسک.
دانلود این فایل
کلمات کلیدی :
» نظر