دانلود تحقیق در مورد نمای معماری فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق در مورد نمای معماری فایل ورد (word) دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق در مورد نمای معماری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد نمای معماری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد نمای معماری فایل ورد (word) :

چگونه به موضوع نما در معماری بیندیشیم؟
نما در لغت نامه دهخدا به معنای صورت ظاهری هر چیزی، آنچه که در معرض دید و برابر چشم است، آنچه از بیرون سوی دیده می شود، منظره خارجی بنا و عمارت،‌ قسمت خارجی ساختمان و نماسازی، فن روسازی ساختمان و ساختن نمای عمارت است.
در سال‌های اخیر پس از مطرح شدن دوباره اهمیت فضاهای عمومی و ارزش زندگی شهری، نما اهمیت دوباره ای یافته است. نما در عمل درون ساختمان را از بیرون و فضای خصوصی را از فضای

عمومی جدا می کند. نما حاکی از موقعیت فرهنگی سازندگان ساختمان است و نشانگر میزان نظم طرح ساختمان، امکانات و ذوق تزیین و خانه آرایی طراح و مالک است. یک نما به مثابه معرفی وضعیت ساکنان ساختمان در بین عموم است. نما در واقع صورت ساختمان و بهترین بیان حالتی است که فرد طراح یا مالک از خود در برابر بیرون دارد. نماهای داخل ساختمان بیشتر جنبه خصوصی دارند، لیکن نماهایی که به سمت کوچه و بافت شهر باز می‌شوند، جنبه عمومی تر دارند.
بنابراین وجوه پشت و جلوی ساختمان از یک طرف دارای نمود اجتماعی و از طرف دیگر نمود مشخص ساکنان خود است بنابراین نمای هر ساختمان باید هم با فضای عمومی همبستگی داشته باشد و هم بتواند حجم داخلی ساختمان را بیان نماید.

نمای هر ساختمان موثر در مجموعه شهری است که در آن حضور دارد و این تاثیر را در بدنه خیابان‌ها یا میدان‌ها که در آن قرار گرفته است می گذارد. اگر به نمای ساختمان واحدی، بدون در نظر گرفتن نمای دیگر ساختمانها فکر شود، همگونی نمای شهری در کلیت از بین می‌رود.

تناقض بین جنبه شهری و بیان فردی نما در صورتی می‌تواند از بین رود که ساختمان جزیی از شهر در نظر گرفته شود و ارتباطات آن با محیط اطراف چند جانبه باشد. نمای رو به کوچه و خیابان باید تابع عوامل همبستگی بین نماهای اطراف باشد. اما در عین حال بر اساس ترکیبی از اجزا مختلف بر حسب عملکرد، ابعاد و مصالحشان شخصیت خاص خود را دارد.
نما در واقع یک سطح صاف و تخت نیست بلکه آن سطح انتقالی بین فضای داخل و خارج است که با عقب نشستگی و پیش آمدگی، تراس و غیره با فضای داخل مسکن ارتباط پیدا می‌کند.

برای اینکه نمای ساختمان حریم خصوصی ساکنان خود را حفظ کند باید نسبت به خیابان بسته‌تر ومحفوظتر باشد.
نمای ساختمان باید به‌دنبال خلق یک کلیت هماهنگ به‌وسیله تناسب خوب پنجره ها، بازشوهای در، سایبان و محدوده سقف‌ها،‌ سازه عمودی و افقی، مصالح، رنگ، عناصر تزیینی و; باشد. پنجره‌ها همواره با دیگر عناصر دیوار، ‌سطوح باز و بسته، تیره وروشن، صاف و ناهموار را بوجود می آورند.
به علت تکرار دوره ای پنجره ها، در ساختمان‌های چند طبقه، نظم کاملی به چشم می‌خورد. اما گاه به‌علت افزایش نور در طبقات بالاتر کاهش داده می‌شود و این نظم آهنگ خود را از دست می‌دهد.

جداسازی عناصر افقی و عمودی تاثیر کلی در نما دارد. تناسبات عناصر ساختمان لازم است با کل ابعاد ساختمان مطابقت داشته باشد. برای مثال در ساختمان‌های کوتاه عریض، ابعاد عرضی غالب خواهد بود.
در ساختمان‌های بلند عناصر باریک برتری خود رانشان می‌دهند. در و پنجره و نعل درگاه‌ها تاثیر خاصی در نما می‌گذارند. ناودان‌ها، سایه بانها، پیش آمدگی‌های سقف و بالکن‌ها ایجاد سایه های خاصی بر روی نما می‌کنند.

تفاوت سطح ها باید در نما مشخص باشد. برای مثال بین طبقه همکف، سایر طبقات و طبقه انتهایی باید یک تفاوت اساسی وجود داشته باشد. ترکیب کلی نما در واقع نظم در این تفاوت‌ها است.
عناصر اصلی نما مثل پنجره، در، سطوح و محدوده پایانی سقف و غیره در شکل، رنگ، و مصالحشان با یکدیگر اختلاف دارند. این عناصر معناهای متفاوتی دارند. مثلا نمی‌توان بالا و پایین پنجره و در را با هم هم‌ردیف کرد. اگر ارتفاع این بازشوها یکسان نباشد می توان از ضرایب مشترک و یا رنگهای یکسان استفاده نمود. نسبت‌های هندسی نقش تعیین کننده ای در هماهنگ سازی ظاهر نما دارند. می‌توان پنجره ها را در گروه‌های کوچکتر ترکیب شده که شکل مشخصی را ایجاد می‌کنند دسته بندی کرد. نماها می توانند از نظر مصالح نیز با یکدیگر متفاوت باشند.

مصالح نما در رنگ، شکل، زبری و خشنی نما تاثیر می گذارد. مصالح بومی نشان می‌دهد که نما مربوط به چه منطقه ای است.
ترکیب پنجره ها، ایوان‌ها، درها و به‌طور کلی بازشوها، همچنین بافت و جنس نما و کمپوزسیون آن در هر عصر متفاوت است و در عین حال در یک تداوم شهری تغییر می‌کند. طراح می‌تواند نما را به عالیترین حد ترکیب معماری برساند و یا آنرا تا حد یک سطح بدون طراحی و فکر رها کند.

در اعصار مختلف بازشوها به شکل مشابهی در سطح نما قرار می‌گیرند و تنوع در قرار گیری آنها تابععوامل داخلی چون بزرگی ساختمان، عریض بودن آن و یا عوامل اقلیمی چون جهت قرارگیری و محل قرارگیری است. در پهنای دیوار نما تعبیه پنجره دو جداره، آفتاب‌شکن، سایبان و ; نقش تنظیم کننده شرایط آب و هوایی فضاهای داخلی را خواهد داشت.
در دیوارهای باریک معاصر این عمل با جلو و عقب آمدن ساختمان انجام می‌شود. یکی از عوامل ضروریدرهویت نما تعیین محدوده نما است. نمایی می تواند در طرح خود موفق باشد که به این سوال‌ها پاسخ گوید.

محدوده عمودی جانبی ساختمان کجاست؟ خط پایانی افقی ساختمانی چگونه است و مرز ساختمان در آسمان به چه شکل است؟ انتهای ساختمان چگونه به پایان می‌رسد؟ گوشه‌های ساختمان چه وضعیدارد؟ اگر ساختمان همسایه ای دارد ارتباط نمای ساختمان فعلی با نمای همسایه چگونه به پایان می رسدو اگر در فضا قطع می شود این ارتباط چگونه است.؟ گوشه های ساختمان چه وضعی دارد؟

محدوده های افقی ساختمان عبارتند از نقطه اتصال به آسمان ( محدوده پایانی ساختمان) نقطه اتصال به زمین (محل نشستن ساختمان بر زمین) و پوشش ساختمان مثل بام و شیروانی. محدوده پایانی ساختمان باید معنای اتمام ساختمان را با خود داشته باشد و طبقه همکف ساختمان را با خود داشته باشد و طبقه همکف ساختمان باید مفهوم نشستن ساختمان بر زمین را برساند. طبقه همکف باید در محدوده قد افراد کشش لازم را بر عابر پیاده وبیننده ایجاد کند.
کنج یا گوشه نما در واقع محل برخورد دو نمای عمود بر هم است. کنج می‌تواند حالت عمود 90 درجه، نیم دایره یا سه وجهی را داشته باشد و هر کدام می تواند تاثیرات متفاوتی را در نما بگذارد. در یک میدان یا چهارراه هماهنگی کنجهای ساختمان هایی که در چهار طرف آن قرار گرفته است می تواند در نمای شهری تاثیر زیبایی داشته باشد.
عناصر پراهمیت درنما

ورودی یکی از عناصر حایز اهمیت نما در ساختمان است که محل و اهمیت طراحی آن به شکل
مستقیم نمایانگر نقش و عملکرد ساختمان است. در ورودی نشانه گذر از فضای عمومی خارجی به فضای خصوصی داخلی و یکی از مهم ترین عناصری است که می‌توان به عنوان نشانه ساختمان از آن نام برد.
لیکن به‌دلیل اهمیت اقتصادی که سطوح ساخته شده داخلی برای سازندگان دارند، اغلب ورودی‌ها به فضاهای کم اهمیتی تنزل یافته اند. سرمایه گذاران ساختمانی هم فقط به رعایت ضوابط ضروری طراحی ساختمان بسنده می‌کنند.
بیشترین مشکل زمانی است که ورودی وسایل نقلیه به حیاط پارکینگ با ورودی خود ساختمان یکی شود.
در این حالت فرد وارد شونده به ساختمان فقط یک راه باریک کنار دیوار برایش باقی می‌ماند. گاه نیز ورودی یک ساختمان مسکونی بیش از حد پرتجمل است، به‌نحوی که عملکرد ساختمان را دگرگون می‌سازد. زمانی هم ورودی به یک بنای بزرگ تنها با روزنه‌ای امکان پذیر می‌شود. تناسب ورودی و حجم ساختمان می تواند نقش مهمی در توجیه عملکرد و شکل ساختمان داشته باشد.

از آنجا که طبقه همکف ساختمان قسمت اتصال به زمین یا کف پیاده رو است، به صورت قابل توجهی در معرض دید قرار می‌گیرد. طبقه همکف اهمیت ویژه ای در زندگی شهری دارد، به این علت که عابران پیاده این قسمت را به‌طور مستقیم می‌بینند. از این رو نمای این قسمت پر اهمیت است و مصالح مورد استفاده در این قسمت باید نسبت به بقیه ساختمان با دوامتر و مستحکم تر باشد تا عابر در نگاه به نمای ساختمان احساس ثبات کند. ساختمان‌هایی که طبقه همکف آنها عملکرد تجاری دارد، به‌دلیل تغییر دکوراسیون واحدهای تجاری دایما دستخوش دگرگونی می‌شوند. همین موضوع موجب می‌شود که ساختمان مذکور شخصیت ثابت خود را از دست داده و دارای نمای شناخته شده ثابتی نباشد.
تراس‌ها چشم اندازهای جدیدی نسبت به فضاهای بیرون برای ساختمان فراهم می‌آورند. بالکن‌ها نباید حالت موقت و ناپایداری که در بیننده تصور به‌راحتی جدا شدن از بدنه ساختمان القا شود را داشته باشند.

لبه بام حد و مرز ساختمان و آسمان است و از نظر بصری بام انتهای نماست. بام پوسته‌ای است که بر سر ساختمان قرار دارد. بنابراین لبه بام نمی‌‌تواند بدون تفاوت با دیگر قسمت ها در آسمان رها شود.
صورت ظاهر ساختمان و آنچه که در برابر دید عموم قرار دارد، در واقع پر اهمیت ترین قسمت
ساختمان در برابر عابران و سایر افراد غیر استفاده کننده از ساختمان است. همان‌طور که عنوان شد نمای ساختمان‌ها، نمای شهری را ایجاد می کند، اما به‌دلیل ضعف قوانین موظف کننده طراح و سازنده در این ارتباط، نمای س

اختمان در کمترین اهمیت قرار گرفته است.
در بسیاری از شهر های بزرگ جهان، ضوابط و مقررات ویژه‌ای در ارتباط با سیما و کالبد شهر
وجود دارد و گروهی از برجسته‌ترین افراد با تخصص‌‌های مرتبط هنر زیبا سازی و زیبایی شناسی به کنترل طرح های بزرگ و کوچک معماری و شهری از نقطه نظر هماهنگی نمای بیرونی ساختمان‌ها و محیط شهری یعنی از جنبه های رنگ، حجم، مصالح مناسب، فضای پر و خالی نما، رعایت اصول هماهنگی و تناسبات و; می پردازند.

آنچه برای علاقه‌مندان به این موضوع نگران کننده است، پاسخگویی با شتاب به نیازی کاملا محسوس است. در این ساخت و ساز پر شتاب نیاز به بررسی طرح‌های ارایه شده توسط جمعی از صاحب نظران و مسوولان در مراکز تایید پروانه‌های ساختمانی ضروری به نظر می‌رسد. بررسی میدانی طرح ساختمانها با بناهای اطراف از لحاظ کیفیت طرح معماری، نمای ساختمان، تناسب حجم آن با ساختمان‌های اطراف، زیبایی طرح و مصا لح مورد استفاده و; نیز گامی موثر در بالا بردن کیفیت نماهای شهری است. با در نظر گرفتن موارد ذکر شده و القا آن توسط شهرداری هر شهر، می توان شاهد ارتقا کیفیت شهرها و زیباسازی نمای شهرها بود.

نمای ساختمان خالق نمای شهری است
نمای شهری از مجموعه نماهای مشرف به فضای عمومی به‌دست می آید. این نماها از جهتی هما هنگن و از جهتی ناهما هنگن هستند. می‌توانند هماهنگ باشند چون با استفاده از زبانی مشترک روی بدنه اجزا شهر اجرا می شوند و اما از آنجا که هر کدام از این فضاها به کمک این زبان، مقاصد و نیازهای خود را بیان می‌کند،
ناهماهنگ هستند. در شهرهای ما زبان مشترکی بین نماها وجود ندارد. نه فرهنگ مشترکی برای بیان دارند، نه مصالح یکسانی به‌کار گرفته اند و نه سبک مشخصی را دنبال می‌کنند.
در واقع هر یک از نماها در شهر نشانه وضعیت اقتصادی و اجتماعی سازنده و نحوه تفکر و نگرش او به مسایل مختلف است.

نمای شهری در واقع ترکیبی از اجزا متفاوت است که بر اساس اتفاقاتی که در خیابان‌ها ومعابر می‌افتد شکل می گیرد.
این اجزا در صورت رعایت مسایلی که پیش از این نیز به آن پرداخته شد می‌توانند با یکدیگر نقاط اشتراک جالبی داشته باشند که نمی توان وجود آنها را نفی کرد.

چند نمونه تصاویر از نمای ساختمان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی اثر افزودنی های سوختی روی کاهش آلاینده ها در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی اثر افزودنی های سوختی روی کاهش آلاینده ها در موتورهای دیزلی فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر افزودنی های سوختی روی کاهش آلاینده ها در موتورهای دیزلی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر افزودنی های سوختی روی کاهش آلاینده ها در موتورهای دیزلی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثر افزودنی های سوختی روی کاهش آلاینده ها در موتورهای دیزلی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: 12

نویسنده(ها):

وحید پیروزفر – دانشگاه تربیت مدرس ، دانشکده فنی مهندسی ، گروه مهندسی شیمی
عبدالصمد زرین قلم – دانشگاه تربیت مدرس ، دانشکده فنی مهندسی ، گروه مهندسی شیمی
فتح الله امامی – دانشگاه تربیت مدرس ، دانشکده فنی مهندسی ، گروه مهندسی مکانیک (هوا و فض
محمدرضا امیدخواه – دانشگاه تربیت مدرس ، دانشکده فنی مهندسی ، گروه مهندسی شیمی

چکیده:

در این مطالعه، مقدار دوده تولیدی و دیگر گازهای خروجی حاصل از احتراق سوخت دیزل در ترکیبی با افزودنی و بدون افزودنی مورد بررسی قرار گرفت. افزودنیهای بکار رفته در این فرمولاسیون جدید، نیترو متان، نیترو اتان و 2 – متوکسی اتیل اتر میباشند. فرمولاسیونهای جدیدی که برای سوخت پیشنهاد شده است، شامل 2 و 5 درصد حجمی افزودنی (نیترو متان، نیترو اتان، 2 متوکسی اتیل اتر) در مخلوط اتانول افزودنی و 5 ، 7/5 و 10 درصد حجمی از این ترکیب در سوخت دیزل میباشد، که این ترکیبات بر روی یک موتور دیزل OM 355 LA تست شدهاند. آزمونهای انجام شده بر روی خواص سوخت مورد نظر شامل دانسیته، ویسکوزیته، شاخص ستان، فراریت و تقطیر است. اتانول استفاده شده در ترکیب 99/7 درصد است، که در ترکیب با سوخت دیزل در درصدهای پایینتر از 10 درصد حجمی ترکیبی تکفاز و هموژن را تشکیل میدهد. در این تحقیق ترکیبات جدید به عنوان سوخت در موتور، توسط دو آنالیزور AVL465 و MRU1600 مورد ارزیابی قرار گرفته شده است. نتایج نشان میدهند، ترکیب نیترو اتان اتانول دیزل در 10 درصد حجمی از نیترواتان اتانول به دیزل، بیشترین تاثیر را بر روی کاهش دوده و بهبود خواص سوخت دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله تحقیقی در طرح بهبود و اصلاح مراتع استان اصفهان فای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تحقیقی در طرح بهبود و اصلاح مراتع استان اصفهان فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تحقیقی در طرح بهبود و اصلاح مراتع استان اصفهان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحقیقی در طرح بهبود و اصلاح مراتع استان اصفهان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تحقیقی در طرح بهبود و اصلاح مراتع استان اصفهان فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1383

محل انتشار: سومین همایش ملی مرتع و مرتع داری ایران

تعداد صفحات: 18

نویسنده(ها):

سیروس آزادی – کارشناس ارشد مرتعداری و مسئول دبیرخانه طرح بهبود و اصلاح مراتع استان اصفهان
علیرضا جلالی – کارشناس زراعت و اصلاح نباتات، معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و مدیر پروژه طرح بهبود و اصلاح مراتع استان اصفهان

چکیده:

عدم تناسب بین تعداد بهره برداران متکی به تولیدات مرتعی و به تبع آن تعداد واحد دامی تحت تعلیف از علوفه مراتع با توان تولیدی آن منجر به بروز مشکلاتی اساسی از جمله سیر قهقرایی مراتعف کاهش گونه های با ارزش مرتعی، ازدیاد گونه های مهاجم و سمی، فرسایش خاک و در مجموع تخریب محیط زیست طبیعی گردیده است. بر این اساس طرح بهبود و اصلاح مراتع پیشنهاد گردیده و پس از تصویب به اجرا درآمده است. اهداف عمده این طرح ایجاد تناسب مطلوب بین توان تولیدی مراتع و تعداد دام در مراتع، اصلاح مراتع تخریب یافته با اتکا به عملیات مختلف اصلاحی و اقتصادی نمودن فعالیت های مرتعداری در چارچوب توسعه پایدار می باشد. بالطبع بروز مشکلات فراوانی از لحاظ اجتماعی، اقتصادی و ; قابل پیش بینی می باشد. برنامه های اجرایی طرح از اواخر سال 1379 بر اساس مطالعات مقدماتی که در سطح ایران صورت پذیرفته بود، همزمان با سراسر کشور در استان اصفهان آغاز شد و تعداد 18 حوزه الگویی- اجرایی با وسعت کل 708411/948 هکتار مشتمل بر مراتع ییلاقی و قشلاقی با تعداد جمعیت انسانی بالغ بر 7986 خانوار (روستایی، عشایر و مهاجر درون کوچ) و جمعیت دامی 328205 واحد در دستور کار طرح قرار گرفت که نهایتاً منتع به تهیه تعداد 18 طرح الگویی- اجرایی، مصوب کمیته کارشناسی، شورای مابع طبیعی استان و دبیرخانه مرکزی طرح گردید. جمع بندی و آنالیز اطلاعات مندرج در طرح های یاد شده و مقایسه آن با نتایج بدست آمده از برخی تحقیقات علمی از جمله تحقیقات انجام شده توسط دانشکده علوم اجتماعی و منابع طبیعی (3،2) که سطح اقتصادی مرتع را 733 هکتار و تعداد واحد دامی مورد نیاز جهت تأمین نیاز یک خانوار بهره بردار مرتعی را 229 واحد دامی معرفی می کند، حاکی از آن است که اجرای طرح در چارچوب موارد یاد شده با مشکلاتی جدی تر از حد پیش بینی شده روبرو خواهد گردید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله امکان سنجی کاربرد تکنولوژی پینچ برای آلودگی هوا و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله امکان سنجی کاربرد تکنولوژی پینچ برای آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت و ارزیابی روشهای طراحی شبکه مبدل حرارتی و شبکه مبدل جرمی فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله امکان سنجی کاربرد تکنولوژی پینچ برای آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت و ارزیابی روشهای طراحی شبکه مبدل حرارتی و شبکه مبدل جرمی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله امکان سنجی کاربرد تکنولوژی پینچ برای آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت و ارزیابی روشهای طراحی شبکه مبدل حرارتی و شبکه مبدل جرمی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله امکان سنجی کاربرد تکنولوژی پینچ برای آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت و ارزیابی روشهای طراحی شبکه مبدل حرارتی و شبکه مبدل جرمی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دومین سمپوزیوم بین المللی مهندسی محیط زیست

تعداد صفحات: 12

نویسنده(ها):

سیامک بوداقپور – استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
سهیل فرج زاده ها – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران – محیط زیست، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرال

چکیده:

حدودا از سال 70-1969 با تصویب قانون هوای پاک در ایالات متحده آمریکا و ایجاد درک صحیح از مسئله آلودگی هوا و پیامدهای آن بین مردم، مسئولین و دانشمندان، تلاشهای گسترده ای در راستای کنترل و کاهش آلاینده های مختلف صورت پذیرفت و به تدریج از همان سالها روشهای زیادی جهت مدلسازی و کنترل آلودگی هوا مطرح شد. همچنین از سال 1978 با ابداع و گسترش تکنولوژی پینچ در طراحی شبکه های مبدل حرارتی به تدریج طراحی شبکه های مبدل جرمی، استفاده شایان توجهی از این تکنولوژی در صنایع صورت پذیرفت. در این مقاله ضمن معرفی تکنولوژی پینچ و کاربردهای گوناگون آن و دو روش مبدل حرارتی و مبدل جرمی، امکان استفاده از این تکنولوژی در بازیابی انرژی، کاهش مصرف سوخت و در نتیجه کاهش بار آلودگی هوا ارزیابی گردیده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویشگاه آمل و گرگان. فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویشگاه آمل و گرگان. فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویشگاه آمل و گرگان. فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مقایسه میزان فلاونوئید کل برگ، پوست میوه نارس و گل نارنج (Citrus aurantiumL)در دو رویشگاه آمل و گرگان. فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
محمدرضا ذاکری مهر – کارشناسی ارشد سیستماتیک گیاهی و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت اله آملی ، آمل ، ایران.
معصومه مازندرانی – دانشیار دانشکده علوم گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
همت اله پیردشتی – استادیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

چکیده:
گیاه دارویی نارنج با نام علمی Citrus aurantium L متعلق به تیره مرکبات Rutaceae می باشد. که از جمله گیاهان دارویی پرمصرف و بومی کشور ایران است. قسمت های مورد استفاده درخت نارنج ،برگ ، گل ، میوه و پوست خارجی آن است که فلاونوئیدهای آن بازدارنده عملکرد رادیکال های آزاد ، ضد سرطان ، آنتی اکسیدان به عنوان مقوی قلب ، ضد ویروس ، ضد باکتری ، ضد التهاب ، ضد آلرژی و تب بر عمل می کنند.این تحقیق با هدف بررسی و مقایسه میزان فلاونوئید کل اندامهای گل ، برگ و پوست میوه نارس گیاه انجام گردید . اندامهای مورد نظر گیاه از دو استان مازندران و گلستان جمع آوری ، عصاره گیری و همچنین میزان مهمترین ترکیبات فلاونوئیدی آنها در آزمایشگاه تحقیقات گیاهان دارویی واحد گرگان ، با استفاده از روشهای استاندارد محاسبه شده و ارزیابی آنها معادل استانداردهای کوئرستین در هر گرم پودر خشک گیاه محاسبه و با 3 تکرار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت . برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار آماری Spss ver.16 برای مقایسه میانگین اثر متقابل از نرم افزار MSTAT-C استفاده شد. مقایسه میانگین توسط آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح 0/05 >p انجام گردید. نتایج حاصل از بررسی میزان فلاونوئید کل در گیاه نارنج نشان داد که در گل های گیاه به ترتیب در رویشگاههای آمل و گرگان (81/81- 90/92) پوست میوه نارس (24/43-49/91) و در برگ به ترتیب 49/78-87/74 میلی گرم معادل کوئرستین در هر گرم وزن خشک گیاه متغیر گزارش گردید . نتایج فوق در تائید تنوع ، کمیت و کیفیت مواد مؤثره دارویی گیاه ، در اندامهای مختلف و همچنین تاثیر پذیری آنها در رویشگاههای متفاوت قابل بحث است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   106   107   108   109   110   >>   >