دانلود مقاله تحلیل عناصر اقلیمی باد و تابش در خلاقیت های طراحی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تحلیل عناصر اقلیمی باد و تابش در خلاقیت های طراحی شهری کویر (مطالعه موردی شهر یزد) فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تحلیل عناصر اقلیمی باد و تابش در خلاقیت های طراحی شهری کویر (مطالعه موردی شهر یزد) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحلیل عناصر اقلیمی باد و تابش در خلاقیت های طراحی شهری کویر (مطالعه موردی شهر یزد) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تحلیل عناصر اقلیمی باد و تابش در خلاقیت های طراحی شهری کویر (مطالعه موردی شهر یزد) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار
تعداد صفحات: 17
نویسنده(ها):
روناک اردلانی – دانشجوی کارشناسی ارشد شهرسازی، گرایش برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، گروه شهرسازی، یزد، ایران
سروه سراجی – دانشجوی کارشناسی ارشد شهرسازی، گرایش برنامه ریزی منطقه ای، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، گروه شهرسازی، قزوین، ایران
محسن خلیلی – ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرداری اصفهان، دانشجوی دکتری برنامه ریزی شهری

چکیده:
در طی قرون مختلف، اقلیم مناطق و چگونگی تسلط بر آن مهمترین مساله در نحوه ی استقرار و ایجاد مجتمع های زیستی بوده است. سلسله مراتب طراحی شهری با توجه به اقلیم منطقه نقش زیادی در آسایش محیطی دارد، که در عین حال محدودیت هایی را نیز در این زمینه به همراه دارد. جهت گیری خیابان، ارتفاع و تراکم ساختمان ها، پراکنش ساختمانهای مرتفع و فضای سبز از جمله عناصر طراحی شهری است که بر الگوی جریان باد و نور خورشید در فضاهای شهری اثر می گذارند. در محدوده های اقلیمی گرم و خشک، نشست هوا و تابش زیاد، همچنین وزش باد از عواملی است که سبب کاهش رطوبت در شهر می شود و به طور حتم تاثیر به سزایی بر روند طراحی شهری می گذارد و سبب تمایز منظر جغرافیایی و بافت شهر و همچنین بناهای این منطقه با دیگر مناطق شده است. در این پژوهش سعی شده است با استفاده از روش توصیفی – تحلیلی، مبتنی بر اصول موضوعی طراحی اقلیمی و با تکیه بر گردآوری به روش کتابخانه ای و میدانی به دنبال آشکار کردن خلاقیت های طراحی شهری متناسب با جریان باد و تابش در شهر یزد پرداخته شود. مجموع تحلیل ها و بررسی ها حکایت از آن دارد که فضای شهری این مناطق متناسب با سلسله مراتبی از طراحی اقلیمی شکل گرفته است. این امر در ویژگی هایی همچون: نوع و شکل مصالح، پلان بنا، ارتفاع بنا، شکل میادین و معابر، متعادل کردن دما و حرارت در بافت شهر و ; تبلور پیدا می کنند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی در برنج (Oryza sativa L.) با است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی در برنج (Oryza sativa L.) با استفاده از صفات زراعی و مورفولوژیک فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی در برنج (Oryza sativa L.) با استفاده از صفات زراعی و مورفولوژیک فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی در برنج (Oryza sativa L.) با استفاده از صفات زراعی و مورفولوژیک فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تنوع ژنتیکی در برنج (Oryza sativa L.) با استفاده از صفات زراعی و مورفولوژیک فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
مهرنسا قره خانی – دانشجوی کارشناسیارشد بیوتکنولوژی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
حسین صبوری – عضو هیأت علمی دانشگاه کشاورزی گنبدکاووس

چکیده:
به منظور بررسی تنوع ژنتیکی 38 ژنوتیپ برنج براساس صفات مورفولوژیک و گروه بندی آنها، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی در دانشگاه کشاورزی گنبد کاووس در سال 1392 انجام شد. ژنوتیپهای برنج ایرانی براساس صفات مورفولوژیک و اجزای عملکرد، در مزرعه ارزیابی شدند. ژنوتیپها از نظر کلیه صفات مورد بررسی تفاوت معنی داری (0/01>P) داشتند . ضرایب تنوع برای اکثر صفات بالا بود که بیانگر وجود تنوع بالا در صفات مورد بررسی میباشد.تجزیه خوشه ای به روش وارد، ژنوتیپها را در سه گروه قرار داد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله اشخاص حقیقى و اهلیت فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اشخاص حقیقى و اهلیت فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اشخاص حقیقى و اهلیت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اشخاص حقیقى و اهلیت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اشخاص حقیقى و اهلیت فایل ورد (word) :

اشخاص حقیقى یا طبیعى در حقیقت همان انسانها مىباشند که با متولد شدن داراى حقوقى مىگردند و تا در قید حیات هستند آن را دارا مىباشند که به آن اهلیت نیز مىگویند که در قانون مدنى موادى در خصوص اهلیت وجود دارد همچنانکه ماده 956 قانون مدنى مىگوید: اهلیت براى دارا بودن حقوق با زنده متولد شدن انسان شروع و با مرگ او تمام مىگردد و در ماده 957 در مورد اهلیت حمل چنین مىگوید: حمل از حقوق مدنى متمتع مىگردد مشروط بر اینکه زنده متولد شود بنابراین لازمه بهوجود آمدن، زندگى کردن، داشتن حقوق و تکالیفى است که قانون آن را به رسمیّت شناخته و اعمال و اجراء حقوق مزبور را در قانون مدنى به داشتن اهلیت مدنى یعنى اهلیت تمتع و استیفاء تعبیر نمودهاند که اقتضاء دارد درباره هر یک توضیحات مختصرى داده شود.

اهلیت تمتع
عبارت است از قابلیت و صلاحیتى در شخص که به اعتبار آن مىتواند داراى حق یا حقوقى باشد خواه نوزاد باشد خواه جوان، یا پیر، یا مرد یا زن، یا سفیه یا مجنون از این حقوق بهرهمند مىباشد که به آن برخوردارى از حقوق مىگویند و کلیه افراد زنده حتى حمل داراى چنین قابلیتى هستند.

اهلیت استیفاء
عبارت است از قابلیتى که قانون براى افراد جامعه شناخته تا به اتکاء آن بتوانند حقوق خود را اجراء نمایند که براى بهرهمندى از اهلیت تمتع زنده بودن کافى است ولى براى اینکه شخصى داراى اهلیت استیفاء باشد و بتواند حقوق و تکالیف خود را شخصاً اعمال نماید باید عاقل و بالغ و رشید باشد یا به بیان دیگر در شمار محجورترین نباشد و محجورترین همانطورىکه در ماده 1207 قانون مدنى تصریح گردیده است عبارتند از:
1. صفار
2. اشخاص غیر رشید
3. مجانین

بنابراین همه افراد جامعه داراى اهلیت تمتع مىباشند و همه افراد اجتماع به استثناء محجورین داراى اهلیت استیفاء هستند و لذا به جز ایام تاریک و دوره مشخصى از تاریخ گذشته که بردگان را فاقد حقوق مدنى مىدانسته و با آنان مانند ابزار تولید و اموال و اشیاء رفتار مىنمودند. در تمامى ادوار تاریخ کلیه افراد بشر داراى اهلیت مدنى بودهاند. حتى صفار و مجانین و افراد غیر رشید که داراى اهلیت تمتع هستند لیکن اهلیت استیفاء از حقوق را نداشته و ندارند. و لذا اشخاص حقیقى به دلیل اینکه حقوق و شخصیت مدنى آنها با وجود و زندگى انسان ملازمه دارد نمىتوانند اهلیت مدنى را از خود سلب نمایند همچنانکه ماده 959 قانون مدنى مىگوید هیچکس نمىتواند بهطور کلى حق تمتع و یا حق اجراء تمام یا قسمتى از حقوق مدنى را از خود سلب کند.

سایر حقوق مربوط به اهلیت
علاوه بر داشتن اهلیت مدنى انسان داراى شخصیت و قدرت دفاع از حقوق فردى و اجتماعى خود مىباشد. حق فرد در دفاع از شخصیت مدنی، از حیثیت مدنی، از ضرر و زیان وارده و ناشى از جرم و احوال شخصیه، از حقوق شخصی، مالى و سیاسى خود حقى است که قانون به او اعطاء نموده و از آن حمایت مىنماید و به این جهت محترم مىباشد.

از دیگر آثار حیات افراد طبیعى حق داشتن تابعیت مشخص و مسلمى است که تا سلب تابعیت یا ترک تابعیت نشود داراى آثار و احکامى است که برابر قوانین و مقررات مربوط، معین و مشخص و محترم مىباشد از جمله حقوق شخص حقیقى تحت عنوان ممیزات اشخاص یعنى معلوم نمودن مشخصات کامل هر فردى مىباشد که در سند رسمى یعنى شناسنامه درج مىگردد و معرف هویت و شناسائى وى بوده و بهوسیله آن مىتواند حقوق حقه خود را اعمال نماید و این مسائل در قانون مدنى و قانون ثبت احوال معین گردیده که از موضوع بحث ما خارج است.

لیکن ذکر این نکته لازم است که اشخاص حقیقى علاوه بر تابعیت داراى اقامتگاهى هستند که مرکز اصلى امور آنان بوده و قانوناً باید مشخص باشد همچنانکه در ماده 1002قانون مزبور چنین آمده است اقامتگاه هر شخص عبارت است از محلى که شخص در آنجا سکونت داشته و مرکز مهم امور او نیز در آنجا باشد، اگر محل سکونت شخصى غیر از مرکز مهم امور او باشد مرکز امور او اقامتگاه محسوب مىشود که بهطور کلى براى افراد حقیقى اقامتگاه حقیقی، انتخابى یا قراردادى و اجبارى پیشبینى گردیده است که در قانون مدنى مورد توجه قرار گرفته است. نتیجه اینکه شخص حقیقى تا در قید حیات است داراى شخصیت حقوقى بوده و مىتواند حقوق و تکالیف خود را انجام دهد و از اهلیت تمتع و استیفاء بهرهمند گردد مگر اینکه جزو محجورترین باشد ولى با فوت انسان پرونده زندگى او بسته مىشود و شخصیت حقوقى او منتفى مىگردد.

قواعد حاکم بر تعهد تجاری در حقوق ایران
ماده اول قانون تجارت ایران مصوب 1311 تاجر را کسی معرفی می کند که شغل معمولی خود را (معاملات تجارتی) قرار بدهد. معاملات تجارتی در ماده 2 قانون تجارت احصاء شده و عبارتند از خرید یا تحصیل مال منقول به قصد فروش یا اجاره ،تصدی به حمل و نقل ،دلالی ،حق العمل کاری ،عاملی ، تصدی به تاسیساتی که برای بعضی امور ایجاد شده از قبیل تسهیل معاملات ملکی ،پیداکردن خدمه یا تهیه و رسانیدن ملزومات ،تاسیس کارخانه برای امور تولیدی ، تصدی به عملیات حراجی ،تصدی به هر قسم نمایشگاههای عمومی ، عملیات بانکی و صرافی ،معاملات برواتی ،عملیات بیمه ،کشتی سازی و کشتی رانی ومعاملات راجع به آنها.

بدون آن که بخواهیم وارد جزئیات بحث اهلیت در حقوق ایران بشویم ،که پس از انقلاب بحثهای زیادی را موجب شده است .باید بگوییم که بر خلاف حقوق تجارت فرانسه ،در حقوق ایران ،معامله تجاری صغیر اگر ممیز باشد ،باطل تلقی نمی شود بلکه غیر نافذ است و با اجازه قبلی قیم دارای نفوذ وبا اجازه بعدی او قابل تنفیذ است. توضیح مطلب این است که ،مواد 85 و86 قانون امور حسبی ،رژیم حقوقی خاصی برای اهلیت در امور تجاری محجور ممیز (صغیر ممیز و سفیه )برقرار کرده اند که قابل امعان نظر است .در واقع ماده 85 قانون اخیر به ولی یا قیم اختیار داده است که درصورت اقتضاء به محجور ممیز اجازه دهد ،به((پیشه )) یعنی اشتغال ورزد و لوازم آن پیشه را فراهم کند .

ماده 56 این قانون نیز مقرر کرده است که محجور ممیز می تواند اموال و منافعی را که خود به دست آورده است با اذن ولی یا قیم اداره نماید و اعمال حقوقی لازم را برای اداره آنها انجام دهد .این مواد حکایت از آن دارد .که صغیر ممیز یا سفیه ،اگر به امور تجاری بپردازد ،اعمالش نافذ است مشروط به این که با اجازه ولی یا قیم باشد .چون انجام چنین اعمالی توسط قانونگذار ایران اجازه داده شده است ،پس در صورتی که توسط محجور تا از ممیز انجام شوند ،وصف تجاری آنها از بین نمی رود .مثلا اگر صغیری شغل خود را روزنامه فرو شی قرار دهد ،خرید روز نامه از جانب او برای فروش عمل تجارتی است با بند یک از ماده 2 قانون تجارت ،در حالی که همین عمل ،برای یک صغیر غیر محجور فرانسوی ،مدنی است .

نتیجه وضعیت قانونگذاری ایران این می شود که ، محجور ممیز را بتوانیم ،اگر امور تجارتی را شغل خود قراردهد، تاجر تلقی کنیم ،در نتیجه ،اگر قادر به پرداخت دیون خود نشود، او را به ورشکستگی عادی یابه تقصیر و تقلب محکوم کنیم .(ماده 412ونیزمواد536 به بعد قانون تجارت)اما، مواد85 و 86 قانون امور حسبی دو سئوال عمده را به ذهن می آورند که باید به آنها پاسخ داده شود.

سؤال اول این است که آیا، برای این که محجور ممیز بتواند تعهد تجاری قبول کند لازم است در هر معامله یی اجازه ولی یا قیم خود را داشته باشد یا اجازه کلی به انجام پیشه او را از این امور معاف می کند؟ به نظر ما جواب این سؤال این است که اجازه واحد به اشتغال از جانب ولی یا قیم کافی است تا اعمال تجاری صغیر ممیز صحیح تلقی شوند، زیرا در لفظ ((پیشه ))که در ماده 85 قانون مورد اشاره ذکرشده استمرار مستتر است و چون اذن در شی اذن در لوازم آن نیز هست لذا، اگر به صغیر اجازه داده شد که به پیشه یی اشتغال ورزد معاملات او در اجرای این پیشه صحیح است و نیاز به اجازه ولی یا قیم در هر مورد ندارد.

سؤال دوم این است که آیا اموال صغیر ممیز را، در اجرای اجازه یی که برای اشتغال به پیشه به او داده می شود ،می توان به تصرف او داد ؟طرح این سؤال در واقع به سبب وجود تبصره 2 از ماده 1210قانون مدنی است که در تاریخ 14/8/70به تصویب رسیده است .به موجب این تبصره : ((اموال صغیری را که بالغ شده است در صورتی می توان به او داد که رشد او ثابت شده باشد)).جمع تبصره این ماده و ماده 85 قانون امور حسبی ما را الزاما به نتیجه گیری زیر هدایت می کند: اگر به صغیر ممیز اجازه اشتغال به تجارت داده شود، به تصرف دادن اموال او به او بلا مانع است چه لازمه انجام تجارت این است که ، اگر صغیر نیاز به سرمایه داشته باشد، اموال در اختیار او گذاشته شود و این کار برای ولی یا قیم مجاز است .اما، اگر صغیر بالغ شده باشد و هنوز اموال در اختیار او قرار داده نشده باشند، به تصرف دادن اموال به او منوط به این است که حکم رشد او صادرشود.

راه حل فوق به وضوح نامعقول است .چگونه می توان قبول کرد که طفل قبل از بلوغ با همان شرط و احتمالاً با عقلی پیشرفته تراز چنین امری ممنوع باشد؟ چون از قانونگذار، وضع قاعده نامعقول انتطار نمی رود پس باید این گونه تلقی کنیم که قاعده عام منعکس در تبصره 2ماده 1210قانون مدنی راجع به این مورد خاص نیست که به صغیر ممیز اجازه داده می شود تجارت کند، در این مورد خاص اگر اموال طفل قبل از بلوغ به سبب اجازه تجارت در تصرف او قرارگرفته است ،بعد از بلوغ، از تصرف او خارج نمی شود و بعد از بلوغ هم ،به طریق اولی ،اگر طفل قوه درک و تمیز در امور مالی خود را داشته باشد و به او اجازه تجارت داده شود، می تواند اموال خودش را در تصرف بگیرد، بدون آن که نیاز به اثبات رشد اوباشد. در خارج از موارد منعکس در ماده 85 و86 قانون امور حسبی یعنی خارج از مواردی که به طفل اجازه کار یا پیشه داده می شود- قواعد عام منعکس در تبصره 2ماده 1210قانون مدنی لازم الرعایه است که خود بحثهای دیگر به دنبال دارد که در حقوق مدنی مطرح می شود و قواعد عام برآن حکومت می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی نقش ویژگیهای شخصیتی دررشد اخلاق حرفه ای کارک

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی نقش ویژگیهای شخصیتی دررشد اخلاق حرفه ای کارکنان دانشگاه پزشکی بوشهر فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی نقش ویژگیهای شخصیتی دررشد اخلاق حرفه ای کارکنان دانشگاه پزشکی بوشهر فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی نقش ویژگیهای شخصیتی دررشد اخلاق حرفه ای کارکنان دانشگاه پزشکی بوشهر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی نقش ویژگیهای شخصیتی دررشد اخلاق حرفه ای کارکنان دانشگاه پزشکی بوشهر فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت
تعداد صفحات: 13
نویسنده(ها):
لیلا قاسمی – دانشجوی کارشناسی ارشد ، مدیریت آموزشی ،دانشگاه ازاد بوشهر
محمد بهروزی – استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه ازاد اسلامی واحد بوشهر

چکیده:
این پژوهش با هدف تعیین رابطه بین ابعاد شخصیتی کارکنان روان رنجوری،برون گرایی،تجربه پذیری، تطابق پذیری، باوجدان بودن و وظیفه شناسی با اخلاق حرفه ای آنها در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انجام شده است. روش تحقیق حاضرتوصیفی از نوع پیماشی است. به این منظور دو پرسشنامه با عناوینپرسشنامه پنج عاملی ویژگی های شخصیتی NEOوپرسشنامه اخلاق حرفه ایاستفاده گردید. جامعه آماری تحقیق شامل 690 نفر از کارکنان میباشدکه بر اساس فرمول کوکران تعداد 270 نفر بصورت تصادفی از بین کارکنان انتخاب شدند. پس ازتکمیل شدن پرسشنامه ها، بابهره گیری از نرمافزار Lisrel مورد تجزیه وتحلیل قرارگرفته است. نتایج حاصل از تحقیق نشان میدهد: بین ویژگی های شخصیتی و رشد اخلاق حرفه ای کارکنان رابطه مثبت معنی داری به میزان 469 / 0 وجود دارد. بین ویژگی های شخصیتی و رشد اخلاق حرفه ای کارکنان رابطه منفی معنی داری به میزان 251 / 0 وجود دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله مقایسه و بررسی روشهای برآورد اشتغال و تعیین نقش اق

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مقایسه و بررسی روشهای برآورد اشتغال و تعیین نقش اقتصادی شهر برای دورهی 10 ساله (نمونه موردی: شهر آشتیان، استان مرکزی) فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مقایسه و بررسی روشهای برآورد اشتغال و تعیین نقش اقتصادی شهر برای دورهی 10 ساله (نمونه موردی: شهر آشتیان، استان مرکزی) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه و بررسی روشهای برآورد اشتغال و تعیین نقش اقتصادی شهر برای دورهی 10 ساله (نمونه موردی: شهر آشتیان، استان مرکزی) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مقایسه و بررسی روشهای برآورد اشتغال و تعیین نقش اقتصادی شهر برای دورهی 10 ساله (نمونه موردی: شهر آشتیان، استان مرکزی) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در عمران، معماری و مدیریت شهری
تعداد صفحات: 12
نویسنده(ها):
امیرمهیم مهیمی – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برنامهریزی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، گروه شهرسازی
عادله مهیمی – Department of Mining, Colorado School of Mines, Golden, CO 80401, USA

چکیده:
اقتصاد هر شهر در ارتباط مستقیم با نیروی انسانی ساکن در آن شهر و ساختار اشتغال در آن شهر است. بدین منظور بررسی شاخصهای مربوط به نیروی انسانی و ساختار اشتغال در یک شهر میتواند ضمن مشخص ساختن نقش و عملکرد آن شهر در میان سایر شهرها و شیوه تولید ارزش افزوده و تبادلات اقتصادی، مزیتها و امکانات و محدودیتهای توسعه را در شهر نمایان سازد. شهر آشتیان به دلیل داشتن معادن سرب، روی، آهن، منگنز و کانیهای غیر فلز ی و همچنین وجود اراضی کشاورزی و باغات در حاشیه شهر و دارا بودن مراکز تجاری و کارگاه های صنعتی نقش اقتصادی چندگانه ای دارد، همچنین ایجاد مراکز آموزشی و دانشگاهی و وجود مراکز خدماتی در سالهای اخیر را هم میتوان به این گروه اضافه کرد. روش انجام پژوهش به این صورت است که با جمعآوری اطلاعات از سازمان های مرتبط ، دادههای اقتصادی -جمعیتی استان مرکزی و وضع موجود شهر آشتیان بررسی شد و سپس با استفاده از ابزار پرسشنامه، مشاهده و مصاحبه با اهالی و با روش پیمایشی گردآوری اطلاعات صورت گرفت. سپس با توجه به تجزبه و تحلیل وضع موجود و اعمال روش های ارزیابی و مقایسه اقتصادی شهر و همچنین با نظر به نتایج به دست آمده حاصل از پژوهش ، نقش ش هر آشتیان و میزان اشتغال در افق 1400 پیشبینی گردید. با توجه به نتایج به دست آمده از پژوهش، در شهر آشتیان توان اشتغالزایی پایین برآورد شده است ، چون در هر جامعه آماری اگر تعداد شاغلین بخش پایه بیشتر باشد توان اشتغال زایی بیشتر و بیشتر خواهد شد. موقعیت شهر آشتیان در منطقه و عملکردهای اقتصادی-اجتماعی اطراف آن، فرصت مناسبی را یرای رشد و توسعه اقتصادی شهر فراهم می آورد که در صورت استفاده مناسب از این امکانات میتوان شکوفایی بیشتر اقتصادی شهر را انتظار داشت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   106   107   108   109   110   >>   >