دانلود مقاله عوامل موثردرجداشدگی FRP دراتصالات بتنی مسلح شده تح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله عوامل موثردرجداشدگی FRP دراتصالات بتنی مسلح شده تحت بارهای لرزه ای فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله عوامل موثردرجداشدگی FRP دراتصالات بتنی مسلح شده تحت بارهای لرزه ای فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله عوامل موثردرجداشدگی FRP دراتصالات بتنی مسلح شده تحت بارهای لرزه ای فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله عوامل موثردرجداشدگی FRP دراتصالات بتنی مسلح شده تحت بارهای لرزه ای فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی عمران
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
محمدایمان گوهری – دانشجوی کارشناسی ارشدسازه دانشگاه شهیدباهنرکرمان کرمان
محمدجواد فدایی – استادبخش عمران دانشگاه شهیدباهنر
هومن ابراهیم پورکومله – دانشجوی دکتری سازه دانشگاه شهیدباهنرکرمان

چکیده:
دربسیاری ازاتصالات بتن آرمه مقاوم سازی شده باورقهای FRP باوجود اینکه اصل تیرضعیف – ستون قوی رعایت میشود توجه به این نکته که جداشدگی ورقهای FRP درآنها اتفاق نیافتد اصلی ضروری به حساب می آید طراحی باید به گونه ای باشد که مفصل پلاستیک درتیرها تشکیل شود که این عمل باقوی کردن اتصال میسرخواهد شد دراین تحقیق رفتارلرزه ای اتصالات تیر ستون بتنی تقویت شده باورقه های FRP وبادرنظر گرفتن عوامل موثردرجداشدگی ورقهای FRP بااستفاده ازروش اجزا محدود درنرم افزار abaqus مورد بررسی قرارگرفته است نقطه شروع جداشدگی و دلایل آن مقاومت نهایی بارترک خوردگی محل تشکیل مفاصل پلاستیک و جابجایی آن به سمت داخل تیرومحل جاری شدن آرماتورهای طولی تحت بارهای لرزه ای موردمطالعه قرارگرفته است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود بررسی اثبات عسر و حرج زوجه با استناد به عرف فایل ورد (wor

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی اثبات عسر و حرج زوجه با استناد به عرف فایل ورد (word) دارای 62 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی اثبات عسر و حرج زوجه با استناد به عرف فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

اثبات عسر و حرج زوجه با استناد به عرف
جلسه هیأت عمومی دیوان عالی کشور در خصوص رسیدگی به پرونده اصراری حقوقی ردیف 84/21 به ریاست آیت الله مفید، رئیس دیوان عالی کشور و با حضور قضات شعب حقوقی دیوان عالی کشور صبح روز سه شنبه گذشته برگزار شد که در این جلسه به 2 پرونده اصراری حقوقی رسیدگی گردید.
در این پرونده اصراری، فرجام خواه ( زوجه) دادخواستی به خواسته صدور گواهی عدم امکان سازش به دلیل عسر و حرج با استناد به ماده 1130 قانون مدنی به دادگاه بدوی ارائه می نماید که تقاضای وی پس از طی مراحل مختلف رسیدگی در هیات عمومی اصراری مطرح گردید.
قضات هیات عمومی دیوان در رای خود نظر شعبه دیوان مبنی بر احراز عسر و حرج زوجه را با استناد به عرف و شرایط زوجه و نه الزاما وجود مدرک و استناد دال بر آزار و اذیت جسمی و روحی پذیرفتند.
به طوری که در این پرونده به صرف غیر قابل تحمل بودن زندگی مشترک برای زوجه، به دلیل عدم علاقه به زوج و نیز اطلاع اجمالی محکمه از سوء معاشرت زوج، اختلاف سن و عدم دوام زندگی مشترک میان این دو، عسر و حرج به اثبات رسیده و رای به آن داده شده است.
به گزارش خبرنگار « ماوی »، خلاصه ای از گزارش و سیر پرونده تا ارجاع به هیات عمومی اصراری چنین بوده است:
در تاریخ 6 فروردین 1380 خانم س- الف با وکالت خانم فریده- ف به طرفیت آقای کمال- ق به طرح دعوی مبنی بر تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش پرداخته که پرونده به شعبه پانزدهم دادگاه عمومی ارومیه ارجاع شده است. وکیل خواهان بیان کرده است که « موکله در تاریخ 21 فروردین 1375 با خوانده ازدواج نمود که از بدو شروع زندگی اختلاف وی به خوانده شروع شده و تا به حال ادامه دارد. دلیل اختلاف هم رفتار ناهنجار خوانده، اهانت، ضرب و شتم و جرح نسبت به موکله است که پرونده کلاسه 1611 مورخ 1375 شعبه سوم دادگاه عمومی مهاباد موید آن است که با وجود گذشت موکله و مراجعت به خانه شوهر، رفتار گذشته ادامه یافته است تا حدی که امکان ادامه زندگی مشترک برای موکله غیر مقدور گردیده و دادنامه های متعدد پیوستی حاکی از عدم تفاهم زوجین و عمق اختلافات فی مابین است و این امر بر خلاف فلسفه زندگی و سنت رسول خدا می باشد. در نهایت نظر به این که عسر و حرج موکله در ادامه زندگی محرز است، به استناد ماده 1130 قانون مدنی با بذل مهریه و نفقه توسط موکله، تقاضای صدور حکم طلاق خلعی مورد استدعاست.»
وکیل خوانده در جلسه دادگاه که بار اول به دلیل عدم حضورش تشکیل نشد طی لایحه ای بیان نمود: همانطور که در دادخواست، قید شد از ابتدای سال 1375 وصلت انجام شد، پس از گذشت مدت زمانی متاسفانه زوجه بدون وجود اذن منزل را ترک نمود. خانواده زوجه با طرح توطئه ای در جهت اجبار موکل بر طلاق، وی را شدیدا مورد ضرب و شتم قرار دادند و متعاقب آن، اقدام به استرداد جهیزیه نمودند و با تمهبداتی، موجبات صدور حکم طلاق به شماره 1089 مورخ 1377 صادر شده از شعبه 4 دادگاه عمومی مهاباد را فراهم نمودند که به موجب دادنامه شماره 78/61/5ت صادر شده از شعبه 5 دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان غربی، نقض و حکم به رد ادعای زوجه صادر گردید.همچنین طبق دادنامه شماره 928/76 مورخ 18 شهریور 1376 صادر شده از شعبه 4 دادگاه عمومی مهاباد حکم تمکین زوجه از زوج صادر گردیده است. با توجه به مراتب مذکور، دیگر موجبی برای تقاضای طلاق طبق موازین شرعی و قانونی با عدم رضایت زوج و وجود ندارد، تقاضای رد ادعای خواهان را دارم. وکیل خواهان ضمن رد ادعای ضرب و شتم زوج توسط خانواده زوجه، دادنامه های پیوست و اظهارات شهود در استشهادیه را دلیل بر عسر و حرج زوجه دانست.
دادگاه در این خصوص قرار ارجاع امر به داوری صادر کرد و طرفین را مکلف به معرفی داور واجد شرایط نمود. داور زوجه طی نامه ای اعلام نمود که زوجه اظهار می دارد چون توافق اخلاقی با زوج ندارد، عشق و علاقه ای به وی ندارد؛ بلکه متنفر است، مهر و محبت که اساس زندگی زناشویی است بین آنها موجود نیست، تنها راه خلاصی، صدور حکم طلاق است و بر حسب اظهارات زوجه، در این مدت 5 سال، جلساتی تشکیل شده که حاصلی نداشته است.
داور زوج هم تاکید کرد: نتوانسته ام مصالحه ای بین زوج و زوجه فراهم نمایم، علی رغم این موضوع دادگاه به شرح دادنامه شماره 323 مورخ 14 فروردین 1381 دعوی زوجه را با استدلال به این که ادعای زوجه مبنی بر فقدان تفاهم اخلاقی یا سوء رفتار زوج متکی به دلیل نبوده است و صرف چنین ادعایی، موجب حق طلاق برای مشارالیها نمی شود و برای تخلف از شرایط ضمن عقد هم دلیلی از ناحیه زوجه اقامه نشده است، غیر موجه تشخیص و حکم به رد آن صادر می نماید. حکم فوق مورد تجدید نظر خواهی وکیل زوجه قرار گرفت. با این استدلال که این که دادگاه بیان نموده ادعای زوجه مستند به دلیل نبوده، صحیح نیست؛ زیرا استشهادیه ای که 10 نفر امضا نموده اند دلیل و گواهی بر اذیت و آزار زوج نسبت به زوجه است و احکام متعدد دال بر وجود اختلاف و عدم تفاهم اخلاقی است و هیچ زنی با وجود امکان زندگی مشترک 5 ساله، خانه خود را ترک نمی کند.
وکیل زوجه حتی به نظر فقهی مرحوم حضرت آیت الله میرزای قمی هم استناد و اشعار می دارد: میرزای قمی در جامع الشتات ص 508 چنین آورده است: « هرگاه برای حاکم علم حاصل شود به این که زوج سلوک به معروف نمی کند و وفای به حقوق زوجه نمی کند او را اجبار می کند بر طلاق و اجبار منافی با صحت طلاق نیست.
وکیل زوج هم در پاسخ بیان داشته است: « 1- استشهادیه مربوط به سالهای قبل است که پس از آن در شعبه 4 دادگاه عمومی مهاباد رای به طلاق صادر شد و دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان غربی آن رای را نقض نموده است. 2- حکم تمکین علیه تجدیدنظر خواه صادر شده است و نتواسته دلیلی بر عسر و حرج اقامه نماید. 3- دادنامه استرداد جهیزیه دلیل بر عسر و حرج نیست و دادنامه شماره 1086 مورخ 1377 صادره از شعبه 4 مهاباد درباره طلاق زوجه در شعبه 5 تجدید نظر نقض گردیده است، دلیل بر موجبات طلاق نمی شود. از دادگاه تجدیدنظر تقاضای ابرام رای بدوی را دارم». سپس پرونده به شعبه 5 تجدیدنظر استان آذربایجان غربی ارجاع شدو آن دادگاه در وقت فوق العاده طی دادنامه شماره 767 مورخ 22 خرداد 1381 رای دادگاه بدوی را با این استدلال که تجدیدنظر خواه دلیلی که موجب نقض حکم شود اقامه ننموده، مورد تایید قرار داده است که از این رای توسط زوجه فرجام خواهی گردیده و پرونده به شعبه 22 دیوان عالی کشور ارجاع شده است و استدلال فرجام خواه همان است که در مرحله تجدیدنظر خواهی بیان کرده است و پاسخ آن هم توسط زوج این است که زوجه هیچ دلیل قانونی برای متارکه ندارد و دادگاه های بدوی نظر و خواسته خواهان را رد نموده اند.
هیات شعبه 22 دیوان عالی کشور با نظر اکثریت با این استدلال که زوجه با ضمیمه استشهادیه محلی از دادگاه تقاضای استماع شهادت شهود نموده و به شهادت شهود استناد کرده؛ ولی دادگاه بدون تحقیق از شهود مبادرت به صدور رای نموده است، رای فرجام خواسته را به لحاظ نقص تحقیقات نقض و پرونده را به همان شعبه ارجاع می دهد. در همین راستا یکی از اعضای شعبه 22 دیوان عالی کشور به عنوان اقلیت معتقد به نقض ماهوی و صدور حکم طلاق بود که درج این نظر واجد نکات قابل توجهی است.
دادنامه فرجام خواسته به این علت مخدوش است که چون قبلا هم دادخواست های تمکین و طلاق مطرح بوده که با رد دعوی طلاق به درخواست زوجه هیچ اقدامی جهت رفع شقاق به وجود آمده صورت نگرفته و این وضعیت نتیجه طبیعی رفتار دادگاه ها با دعاوی خانواده به مانند رفتار با سایر پرونده های حقوقی است و حال آن که رد دعوی طلاق تفاوت اساسی با رد دعوی مطالبه مال و یا الزام خوانده به امری حقوقی دارد و با رد دعوی طلاق به درخواست زوجه هیچ اقدامی جهت رفع شقاق به وجود آمده صورت نگرفته و این وضعیت نتیجه طبیعی رفتار دادگاه ها با دعاوی خانواده به مانند رفتار با سایر پرونده های حقوقی است و حال آنکه رد دعوی طلاق تفاوت اساسی با رد دعوی مطالبه مال و یا الزام خوانده به امری حقوقی دارد و با رد دعوی طلاق هرگز فصل خصومت حاصل نمی گردد و حال آنکه با رد دعاوی حقوقی قدر مسلم فصل خصومت شده است و از طرفی دیگر در مانحن فیه عامل اصلی نشوز زوجه احساس وحشت و عدم امنیت وی از رفتارهای شوهرش اعلام شده و این که این موضوع از بدو ظهور اختلافات زوجین به وجود آمده و هر چند که ممکن است برخوردهای تند از ناحیه زوج به علت عدم رضایتش به ادامه تحصیل همسر خویش بوده باشد که وی تعهد موافقت با آن را داده است؛ لیکن این امر مسلم است که بالاخره زوجه با شرط ادامه تحصیل تن به زوجیت داده بوده، فلذا ادامه تحصیل از برای وی یک حق مسلم بوده و اگر بنا باشد زوج با تبعات آن مخالف بوده باشد قهرا سازش زوجین عملی نخواهد شد و باعث آن هم اصرار زوج بر تصمیم خویش است و همچنان از برای زوجه ادامه یابد همین امر نیز از موجبات عسر و حرج زوجه خواهد بود که دادگاه هیچ توجهی به این موارد ننموده است. آن هم در شرایطی که زوجه حاضر به بذل تمامی حقوق خود گردیده و نسبت به شوهر خود دارای نفرت شدید شده است که به تنهایی می تواند منشأ عسر و حرج بوده باشد و دادگاه هم زوج را با تکلیف مطلقه نمودن زوجه جهت رفع خطر و ضرر از وی مواجه می سازد، فلذا عقیده به نقض دادنامه فرجام خواسته و صدور حکم به طلاق را دارم و رسیدگی را در صلاحیت دادگاه همعرض می دانم تا چنانچه استماع شهادت شهود را با این اوضاع لازم بداند، اقدام مقتضی را معمول دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی عملکرد و ارزش غذایی علوفه اکوتیپ های یونجه س

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی عملکرد و ارزش غذایی علوفه اکوتیپ های یونجه سردسیری فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی عملکرد و ارزش غذایی علوفه اکوتیپ های یونجه سردسیری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی عملکرد و ارزش غذایی علوفه اکوتیپ های یونجه سردسیری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی عملکرد و ارزش غذایی علوفه اکوتیپ های یونجه سردسیری فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
سید محمد علی مفیدیان – عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، کرج
علی مقدم – پژوهشگر،مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر
علی ماهرخ – استادیار مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر
فرهاد عزیزی – استادیار مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر

چکیده:
به منظور بررسی کیفیت علوفه اکوتیپ های مناطق سردسیری یونجه، هفده اکوتیپ یونجه در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و به مدت دو سال در مزرعه پژوهشی مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در کرج طی سال های 89-1387 مورد مقایسه قرارگرفتند (ارقام مورد ارزیابی اضافه شود). نتایج تجزیه واریانس دو ساله نشان داد بین اکوتیپ های مورد پژوهش از لحاظ عملکرد علوفه تر در سطح احتمال یک درصد و عملکرد علوفه خشک در سطح احتمال پنج درصد تفاوت معنی داری وجود دارد. در حالیکه اثر متقابل اکوتیپ در سال در مورد هر دو صفت عملکرد علوفه تر و خشک غیر معنیدار بود. همچنین بین اکوتیپ های مورد بررسی از لحاظ دیواره سلولی، در سطح احتمال یک درصد و از نظر پروتئین خام، ماده خشک قابل هضم، ماده آلی قابل هضم و خاکستر کل در سطح احتمال پنج درصد تفاوت معنی دار وجود داشت. اثرمتقابل اکوتیپ در سال برای دیواره سلولی در سطح احتمالپنج درصد و برای ماده خشک قابل هضم و ماده آلی قابل هضم در سطح احتمال یک درصد معنی دار شد. بیشترین میانگین عملکرد علوفه تر(تن در هکتار) و عملکرد علوفه خشک (تن در هکتار) در اکوتیپ قره آغاج به ترتیب با 61/3 و 16/4 است. همچنین بالاترین درصد پروتئین خام در اکوتیپ چالشتر با 17/73 درصد، بالاترین درصد دیواره سلولی در اکوتیپ سیلوانه با 50/43 درصد، بالاترین درصد دیواره سلولی بدون همی سلولز در اکوتیپ سیلوانه با 35/33 درصد، بالاترین درصد ماده خش ک قابل هضم در اکوتیپ اردوباد با 62/98 درصد، بالاترین درصد ماده آلی قابل هضم در اکوتیپ اردوباد با 59/89 و بالاترین درصد خاکستر کل در اکوتیپ سیلوانه با 9/92 درصد مشاهده شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله ارزیابی فرسودگی مناطق شهری با استفاده از سامانه اط

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی فرسودگی مناطق شهری با استفاده از سامانه اطلاعات مکانی (GIS) و بکارگیری مدل های شاخص همپوشانی وزنی(WIOM) و تحلیل سلسله مراتبی (AHP ) (مطالعه موردی: محله ملل و کهن شهر گرگان) فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی فرسودگی مناطق شهری با استفاده از سامانه اطلاعات مکانی (GIS) و بکارگیری مدل های شاخص همپوشانی وزنی(WIOM) و تحلیل سلسله مراتبی (AHP ) (مطالعه موردی: محله ملل و کهن شهر گرگان) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی فرسودگی مناطق شهری با استفاده از سامانه اطلاعات مکانی (GIS) و بکارگیری مدل های شاخص همپوشانی وزنی(WIOM) و تحلیل سلسله مراتبی (AHP ) (مطالعه موردی: محله ملل و کهن شهر گرگان) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی فرسودگی مناطق شهری با استفاده از سامانه اطلاعات مکانی (GIS) و بکارگیری مدل های شاخص همپوشانی وزنی(WIOM) و تحلیل سلسله مراتبی (AHP ) (مطالعه موردی: محله ملل و کهن شهر گرگان) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره تخصصی مدیریت شهری و شوراهای شهر
تعداد صفحات: 17
نویسنده(ها):
مهدی عربی – استادیار دانشکده مهندسی عمران نقشه برداری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران
سیدعباس موسوی – دانشجوی کارشناسی ارشد عمران نقشه برداری گرایش GIS- دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی- تهران
سیدمجتبی موسوی – دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش برنامه ریزی حمل و نقل دانشگاه تربیت مدرس تهران
فریدون اتشبند – دانشجوی کارشناسی ارشد عمران نقشه برداری گرایش GIS- دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی- تهران

چکیده:
نگاه به وضعیت نابسامان بافت های فرسوده شهری یکی از مباحثی است که امروزه دراکثر کشورها و علی الخصوص کشور ایران مطرح می باشد.محدودیت امکانات سازمانهای متولی امور نوسازی و بهسازی بافتهای فرسوده شهری ایجاب میکند که قبل از هرگونه مداخله در رابطه با بافت های فرسوده، با استفاده از معیارهایی، میزان فرسودگی مناطق مختلف شناسایی و سپس برای هرگونه اقدام و سرمایهگذاری، اولویت بندی شوند. در این بین یکی از دانشهایی که میتواند در زمینهی شناخت کاملتر و اولویتبندی بافتهای فرسوده بکار گرفته شود سامانه اطلاعات مکانی (GIS) است. در این پژوهش با استفاده از اطلاعات کتابخانهای و بررسیهای میدانی، به جمعآوری اطلاعات هندسی و توصیفی مصوب گردیده از سوی کمیسیون ماده5 شورای عالی معماری و شهرسازی در محدودهی مطالعاتی اقدام نموده، آنگاه با توجه به نگرش مهندسین، مشاورین و کارشناسان نوسازی و شهرداری به هر کدام از شاخص های فرسودگی در مدل (AHP) وزندهی شده و میزان تاثیر معیارهای مورد نظر در نرم افزارExpert choice محاسبه گردید. سپس با بهره گیری از توابع آماری و تحلیلی و همچنین آنالیزهای مکانی فضایی داده ها در محیط GIS، کلیه لایههای خروجی مربوط به هر کدام ازشاخص ها با بکارگیری مدل (WIOM) همپوشانی شدند و با ایجاد لایه نهایی، درجات فرسودگی در محدوده مورد مطالعه مشخص گردید. نتایج تحقیق نشان میدهد که در مجموع بدون احتساب شبکه معابر 7645 درصد از مساحت سایت مطالعاتی، فرسودگی زیاد و خیلی زیاد دارند. از نتایج تحقیق نیز میتوان به ارائه الگوی پیشنهادی به صورت نقشه مداخله در قطعات بافت و همچنین مواردی از جمله مقاوم سازی ساختمان های درون محدوده، بهبود کیفیت و کمیت شبکه معابر، نظام مند ساختن حرکت سواره و پیاده نظیر گسترش حمل و نقل عمومی، و کاهش ترافیک ساکن در بافت اشاره نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله نگاهی تحلیلی به کارکردرنگ در اشعار شاعران دفاع مقد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله نگاهی تحلیلی به کارکردرنگ در اشعار شاعران دفاع مقدس فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله نگاهی تحلیلی به کارکردرنگ در اشعار شاعران دفاع مقدس فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله نگاهی تحلیلی به کارکردرنگ در اشعار شاعران دفاع مقدس فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله نگاهی تحلیلی به کارکردرنگ در اشعار شاعران دفاع مقدس فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس ملی هزاره سوم و علوم انسانی
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
ژیلا داودزاده – کارشناس ارشد ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه پیام نور واحد شهرکرد
جهانگیر صفری – دانشیار، عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه شهرکرد
حمیدرضا قانونی – دانشیار، عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه پیام نور واحد نجف آباد

چکیده:
یکی از عناصر فکری ادبیات دفاع مقدس، عنصر رنگ در شعر است. در مقاله حاضر سعی شده تا کاربرد رنگ به گونه ای دقیق تر مورد بررسی قرار گیرد. این پژوهش با رهیافتی توصیفی-تحلیلی، از روش اسنادی وکتابخانه ای بهره برده است. بدین ترتیب که عنصر رنگ به عنوان یک واژه براساس کاربرد بسامدی درمجموعه اشعار شاعران دفاع مقدس، مهمترین عامل برای بررسی و طبقه بندی قرارگرفته شد. در این جستار ادبی شاعران براساس مفاهیم سیاسی-اجتماعی و مذهبی-دینی دوران هشت سال دفاع مقدس از عنصر رنگ برای بیان و گسترش اهداف فرهنگی خود بهره ها برده اند. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که شاعران ادبیات منظوم دفاع مقدس بیشتر به گروه رنگی سرخ توجه داشته اند و کمتر به گروه رنگی روشن اهمیت می دادند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   136   137   138   139   140   >>   >