سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله در مورد طراحی موجشکنهای کیسونی ترکیبی فایل ورد (wor

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله در مورد طراحی موج‌شکن‌های کیسونی ترکیبی فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله در مورد طراحی موج‌شکن‌های کیسونی ترکیبی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد طراحی موج‌شکن‌های کیسونی ترکیبی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله در مورد طراحی موج‌شکن‌های کیسونی ترکیبی فایل ورد (word) :

طراحی موج‌شکن‌های کیسونی ترکیبی
چکیده
موج‌شکن‌ها، سازه‌هایی در دریا هستند که برای مقابله با موج‌های دریا و ایجاد آبی ساکن ایجاد می‌شوند، زیرا موج‌های بزرگ برای سازه‌های کنار ساحل و کشتی‌ها ساکن خطر‌آفرین هستند. پارامترهای مهم طراحی موج‌شکن نیروی وارده بر سازه می‌باشند که فرمول‌های متنوعی برای

محاسبه این نیرو ارائه گردیه است. در این مقاله سعی شده است تا ضمن ارائه فرمول‌های متنوع برای این نیرو، توضیحی درباره آیین‌نامه ژاپن که یکی از معتبرترین آیین‌نامه‌ها در زمینه سازه‌های دریایی می‌باشد، ارائه شود. این آیین‌نامه بر اساس فرمول‌های جدید و به روز و با فرض شکست موج در حمل موج‌شکن می‌باشد.

مقدمه
موج‌شکن‌های کیسونی ترکیبی، سازه‌های قائمی هستند که بر روی پی‌های سکویی خرده سنگی بنا می‌شوند. ساختار سکوی خرده‌سنگی به صورتی است که برای مقابله با موج‌های شدید، ابتدا از لایه‌ای متشکل از سنگ‌های بزرگو به نام آرمور تشکیل یافته است

. این لایه بر روی خرده‌سنگ‌ها می‌نشیند. بدنه اصلی موج‌شکن کیسونی خرده‌سنگی، از خانه‌هایی توخالی که از آب پر می‌شوند، تشکیل شده است که از دیوار‌هایی داخلی و خارجی و دال‌های تخت بتنی مسلح می‌باشد. معمولاً برای حفاظت از پای موج‌شکن از بلوک‌های حفاظتی استفاده می‌کنند.

معیارهای انتخاب نوع موج‌شکن
پارامترهای زیادی در انتخاب نوع موج‌شکن موثرند که مهمترین آنها عبارتند از:
1 در دسترس بودن مصالح لازم برای ساخت؛
2 شرایط محل اجرا؛
3 شرایط کاربرد و استفاده؛
4 شرایط ساخت؛

5 مدت زمان لازم برای ساخت؛
6 هزینه؛
7 نگهداری؛
8 مقدار پارامترهای طراحی.
با لحاظ تمامی فاکتورهای یاد شده می‌توان نوع موج‌شکن را انتخاب نمود. مثلاً در صورتی که مصالح مورد نیاز خوبی برای موج‌شکن تمام خرده‌سنگی در دسترس نباشد،

ناچار به استفاده از انواع دیگر موج‌شکن هستیم و یا چنانچه عمق موج‌شکن زیاد باشد، نمی‌توان از موج‌شکن‌های شناور استفاده نمود. هرچند این موج‌شکن‌ها برای اعماق زیاد آب توصیه می‌شوند. چند نوع موج‌شکن در شکل‌های 123 نشان داده شده است.

شکل 1: موج‌شکن قائم کیسونی یکپارچه بدون سکوی خرده سنگی

شکل 2: موج‌شکن قائم بلوک بدون سکوی خرده سنگی

شکل 3: موج‌شکن قائم کیسون یکپارچه ترکیبی همراه با سکوی خرده سنگی

پارامترهای طراحی لازم
در طراحی قسمت‌های مختلف موج‌شکن احتیاج به پارامترهای متنوعی داریم، مثلاً برای طراحی پی نیاز به مشخصات بستر خاک محل احداث موج‌شکن شامل C ضریب چسبندگی خاک، زاویه اصطکاک داخلی خاک و E ضریب الاستیسیته خاک می‌باشد. همچنین نیاز به پارامترهای مربوط به دریا مانند

عمق آب، عمق موج طراحی (HS) که در طراحی برابر با (متوسط عمق یک سوم بزرگترین موج‌ها) درنظر می‌گیریم و پارامترها مختلف مربوط به تراز آب نیز لازم است. پارامترهای دیگر موردنیاز برای طراحی نمودن مشخصات مصالح موج‌شکن می‌باشد، مثلاً در موج‌شکن ترکیبی خواص بتن شامل وزن مخصوص، نوع مقاومت فشاری، خواص فولاد شامل جنس و تنش تسلیم و مشخصات مصالح خرده سنگی و سنگ‌های آرمور نیز لازم می‌باشد.

محاسبه نیروی موج برای موج‌شکن ترکیبی
مهمترین ضابطه برای طراحی موج‌شکن ترکیبی روابط نیروی موج آن توزیع این نیرو بر روی موج‌شکن می‌باشد که در سال‌های مختلف روابط مختلفی پیشنهاد گردیده است. اصول این فرمول‌ها بر این اساس است که هنگامی که موج به دیواره موج‌شکن برخورد می‌کند، ناگهان متوقف می‌نماید و سپس انرژی موج بوسیله حرکات عمودی آب در بر دیوار، بازتاب و یا تبدیل می‌شود. اگر فرض کنیم

که موج در هنگام برخورد شکست نمی‌کند، در این صورت جزء بالارونده انرژی موج تا دو برابر ارتفاع موج به سمت تاج موج‌شکن بلند می‌شود و جزء پایین رونده که دارای سرعت بسیار بالایی است، در پای دیوار به صورت افقی از دیوار با نصف ارتفاع موجو دور می‌شود که سبب ایجاد فرسایش و

شستگی می‌شود. فرمول‌ها زیادی حاصل از مطالعات آزمایشگاهی و تحلیل ارائه شده هرچند اکثراً بر اساس موج‌هایی منظم و تکی دارای ارتفاع و دوره زمانی ثابت می‌باشند. این فرمول‌ها اساساً بر دو فرض شکست و یا عدم شکست موج ساده‌ترند، ولیکن نسبت به روابطی که با فرض شکست موج ارائه شده‌اند، از واقعیت دورتر می‌باشند.

روابطی که بر پایه عدم شکست موج می‌باشند
الف) تئوری موج‌های خطی
در این تئوری اولاً فرض شده است که موج‌ها به صورت ایستاده هستند، ثانیاً بازتاب نهای را در صورتی درنظر گرفته است که تاج آب گردش کننده در ارتفاع 2H قرار بگیرد.
K ضریبی است که از روابط شکست موج بدست می‌آید.
بزرگی این نیروی دینامیکی از رابطه روبرو بدست می‌آید:

و بنابراین در پایین که (z=-h) داریم:

که در این فرمول وزن مخصوص آب، ارتفاع موج و h عمق آب در پای موج‌شکن است و Z ارتفاعی است که در آن ارتفاع فشار را می‌خواهیم.
ب) فرمول ساین فلو (1981)
این تئوری بر این اساس است که موج‌های به صورت ایستاده هستند و همچنین موج‌ها دچار شکست نمی‌شوند، یعنی نیروها هیدراستاتیکی هستند.

بر این اساس، توزیع فشار وقتی که تاج موج برخورد می‌کند، به صورت است که در سطح آزاد اب (Zo=0) فشار صفر است (P=0) و در پایین (Zo=-h) و فشار از این رابطه بدست می‌آید:

آزمایشات نشان داده است که نیروی موج ساین فلو هنگامی که سطح آب در پایین‌ترین حد خود باشد و شرایط طوفانی باشد، نیرو دست کم می‌باشد، چنانچه به عنوان موج طراحی درنظر گرفته شده باشد.
که H عمق موج، h عمق آب در پای موج‌شکن، وزن مخصوص آب و Z ارتفاعی است که در آن ارتفاع فشار را می‌خواهیم.

ج) فرمول میچ راندگون (1958-1944) اصلاح رابطه ساین فلو
در این رابطه اولاٌ موج ایستاده درنظر گرفته شده است. ثانیاً فرض شده است که موج‌ها نمی‌شکنند. همچنین از اصل دوم موج استفاده کرده است. این رابطه که اصلاح ساین منو است، توزیع فشار زیر سطح آب را با عمق رابطه‌ای خطی فرض نموده است.

فرض می‌شود که موج بازگشتی، باعث بالا آمدن آب در دیوار قائم به اندازه ho می‌شود که ho از رابطه روبرو بدست می‌آید:

در صورتی که L طول موج، H ارتفاع موج، k ضریب بازتاب موج و h عمق آی در پای موج‌شکن می‌باشد. در این رابطه افزایش در فشار موج نسبت به موج ایستاده به صورت روبرو می‌شود:

وقتی x ضریب بازتاب موج باشد که برا دیوار قائم با بازتاب نهایی برابر با 0/1 است. اگر R نیروی نهایی و M ممان نهایی باشد، داریم:
1 قله موج (با اندیس e):

2 بین دو قله موج (با اندیس i):

فرمول‌هایی که شکت موج درنظر گرفته شده
هنگامی که موج بر سازه برخورد می‌کند، با ارتفاع بالات و دوره زمانی کوتاهتر خارج می‌شود و فشار دینامیکی نزدیک محلی که قله موج برخورد می‌کند، عمل می‌کند.
الف) فرمول هیروری (1919)

این فرمول قبل از سال 1979 که فرمول گودا ارائه شد، در ژاپن استفاده می‌شد. در این فرمول توزیع فشار یکنواخت فرض می‌شود و همچنین این فرمول بر اساس مشاهدات آزمایشگاهی است. فرض شده است که فشار از پایین تا ارتفاع 125H (H ارتفاع موج) بالاتر از سطح تراز آب عمل می‌کند و چنانچه ارتفاع تاج موج‌شکن از 125H کمتر باشد (R<1.25H) فشار تنها از پایین تا تاج موج‌شکن عمل می‌کند.

این فرمول بیان می‌کند که فشار از رابطه به دست می‌آید. بنابراین نیروی افقی برابر است با: می‌گردد که ds ارتفاع سطح تراز آب نسبت به کف می‌باشد و وزن مخصوص آب می‌باشد.

شکل 4: توزیع فشار موج پایه بر روی موج‌شکن مطابق با فرمول ساین فلو

شکل 5: نمایش فاکتورهای دخیل در فرمول هیروری

ب) فرمول مینی‌ کین (1950)
این فرمول هم اکنون در آمریکا استفاده می‌شود. این فرمول بر اساس فشار موج ثبت شده و فشار شوک کار شده توسط باگ نولد می‌باشد. در این فرمول فرض شده است که توزیع فشار و پیک فشار دریا نزدیک سطح تراز آب است. از فرضیات دیگر، آن است که موج‌شکن قائم بر روی سکوی

خرده‌سنگی قرار دارد. همچنین فشار برخورد به صورت هذلولی تا ارتفاع Z=0.5H به صفر می‌رسد. در ضمن فشار همواره به صورت بالادست درنظر گرفته می‌شود.
روابط فشار دینامیکی از رابطه روبرو بدست می‌آید:

همچنین فشار استاتیکی از این رابطه حاصل می‌شود:

که d آب در پای موج‌شکن، l عمق آب در محل موج‌شکن، H ارتفاع موج و L طول موج می‌باشد.

شکل 6: نمایش پارامترهای دخیل در محاسبه نیروی موج در فرمول مینی کین

ج) فرمول پیشنهادی 2940-2-1110-USACEEM (1986)
این فرمول، فرمولی است که در آیین‌نامه امریکا استفاده شده است و تلفیقی از فرمول‌های مختلف می‌باشد. در این فرمول پیک فشار برخورد فرض شده است.
نیروی نهای (Ft) از رابطه زیر بدست می‌آید:

که در آن Po همان فشاری است که از فرمول ساین فلو بدست می‌آید، H ارتفاع موج می‌باشد و Lo طول موج است و ممان نهایی (M) از این رابطه حاصل می‌شود. (d مطابق با فرمول مینی کین)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی فعالیت آژانس های مسافرتی بر توسعه گردشگری در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی فعالیت آژانس های مسافرتی بر توسعه گردشگری در شهرشیراز فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی فعالیت آژانس های مسافرتی بر توسعه گردشگری در شهرشیراز فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی فعالیت آژانس های مسافرتی بر توسعه گردشگری در شهرشیراز فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی فعالیت آژانس های مسافرتی بر توسعه گردشگری در شهرشیراز فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس ملی الکترونیکی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
تیمور محمدپور – کارمند و مدرس جغرافیا دانشگاه پیام نور

چکیده:
دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی به عنوان عنصری واسطه میان عرضه کننده ی اصلی خدمات همچون تورگردان ها یاشرکت های حمل و نقل و هتل ها از یک سو و گردشگران متقاضی سفر از سوی عمل می کنند. در شهرشیراز نیز این دفاتربه تعداد زیادی وجود داشته و با توجه به جذابیت های متعدد این شهر باید نسبت به این دفاتر، خدمات آنها و جذابیت شهر تعادلی وجود داشته باشد. این پژوهش نیز بر اساس روشی تحلیلی-توصیفی و پیمایشی و بهره گیری از منابع موجود در اینزمینه به بررسی فعالیت آژانس های مسافرتی بر توسعه گردشگر در شهرشیراز پرداخته است. داده های مورد تحلیل از طریقپرسشنامه گردآوری شده اند. نتایج تحقیق از طریق آزمون های همبستگی مورد بررسی قرار گرفته است که بیانگر این مطلب بودند که در سه شاخص تبلیغات، ارائه خدمات تفریحی-گردشگری و نیز ارائه خدمات زیربنایی این نتیجه حاصل گشت که بین این سه مورد به جز ارائه خدمات زیربنایی که رابطه منفی را با توسعه گردشگری در شهرشیراز داشت، در دو گزینه دیگر رابطه مثبت و معنی داری بین ارائه تبلیغات و ارائه خدمات گردشگری-تفریحی با توسعه گردشگری شهرشیراز بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله تولید و ارزیابی رادیونوکلید 186Re با استفاده ا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تولید و ارزیابی رادیونوکلید 186Re با استفاده از رآکتور تحقیقاتی تهران برای مقاصد درمانی فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تولید و ارزیابی رادیونوکلید 186Re با استفاده از رآکتور تحقیقاتی تهران برای مقاصد درمانی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تولید و ارزیابی رادیونوکلید 186Re با استفاده از رآکتور تحقیقاتی تهران برای مقاصد درمانی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تولید و ارزیابی رادیونوکلید 186Re با استفاده از رآکتور تحقیقاتی تهران برای مقاصد درمانی فایل ورد (word) :

مقاله تولید و ارزیابی رادیونوکلید 186Re با استفاده از رآکتور تحقیقاتی تهران برای مقاصد درمانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در مجله علوم و فنون هسته ای از صفحه 58 تا 62 منتشر شده است.
نام: تولید و ارزیابی رادیونوکلید
186Re با استفاده از رآکتور تحقیقاتی تهران برای مقاصد درمانی
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رنیم-186
مقاله تولید ایزوتوپ،کاربردهای درمانی
مقاله شار نوترون
مقاله نوترون های حرارتی
مقاله رآکتور تحقیقاتی تهران
مقاله روش مونت کارلو
مقاله فراوانی عناصر

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: شیبانی شهاب
جناب آقای / سرکار خانم: پوربیگی حسین
جناب آقای / سرکار خانم: توکلی یاسرحسین
جناب آقای / سرکار خانم: کیوانی مهدی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این طرح تحقیقاتی، تولید رادیونوکلید 186Re از طریق واکنش 186Re (n,) 186Re در رآکتور تحقیقاتی تهران (T.R.R) مورد مطالعه قرار گرفت. فعالیت 186Re تولید شده، پس از یک زمان خنک سازی 4 روز با استفاده از یک شمارگر سوسوزن مایع و یک دز کالیبراتور اندازه گیری شد. هم چنین فعالیت نمونه ها با استفاده از شار نوترونی به دست آمده از شبیه سازی مونت کارلو قلب رآکتور محاسبه شدند. مقادیر محاسبه شده و اندازه گیری شده فعالیت با اختلاف 18 درصد با یک دیگر قابل قیاس بودند و ضرایب تجربی تصحیح فعال سازی برای نمونه های رنیم طبیعی (شار نوترون گرمایی (6.5*1013cm-2 s-1و رنیم غنی شده از) 185Re شار نوترون گرمایی (1.18*1013cm-2 s-1 برای رآکتور تحقیقاتی تهران، به ترتیب برابر، با 0082 و 1003 به دست آمد. نتایج نشان داد که 186Re به شکل پررنات با خلوص رادیوشیمیایی و رادیونوکلیدی، به ترتیب، برابر با 965 و 99 درصد قابل دست یابی است. رنیم با فعالیت ویژه بالا (در حدود (300mci.mg برای مصارف درمانی از هدف رنیم با غنای بالای 185Re در رآکتور تحقیقاتی تهران قابل دست یابی می باشد و برای نمونه های با فعالیت ویژه متوسط از رنیم طبیعی می توان استفاده نمود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


» نظر

دانلود مقاله معاصر سازی عوامل وحدت بخش کالبدی شهرسازی ایرانیدر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله معاصر سازی عوامل وحدت بخش کالبدی شهرسازی ایرانیدر اسلامی عهد صفوی (نمونه موردی: اصفهان) فایل ورد (word) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله معاصر سازی عوامل وحدت بخش کالبدی شهرسازی ایرانیدر اسلامی عهد صفوی (نمونه موردی: اصفهان) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله معاصر سازی عوامل وحدت بخش کالبدی شهرسازی ایرانیدر اسلامی عهد صفوی (نمونه موردی: اصفهان) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله معاصر سازی عوامل وحدت بخش کالبدی شهرسازی ایرانیدر اسلامی عهد صفوی (نمونه موردی: اصفهان) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی در جستجوی شهر فردا و اکاوی مفاهیم و مصادیق در شهر اسلامی – ایرانی
تعداد صفحات: 21
نویسنده(ها):
فاطمه مطلوبی – کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری، دانشگاه هنر اصفهان

چکیده:
شهر اسلامی مفهوم خاصی از شهر را ارائه می دهد. در این مفهوم ارزش ها و نگرش های اسلامی تجلی می یابد و این ارزش ها و نگرش ها در ساخت عناصر شهری متبلور می شود. در شکل گیری و نحوه استقرار شهر اسلامی و چگونگی روابط اجزای تشکیل دهنده آن اصول سلسله مراتب، کثرتف وحدت، تمرکز و عدم تمرکز، تجمع، تباین، تناسب و ; حاکم است. در این بین اصل وحدت و توحید الهی سرچشمه الهی سرچشمه تمامی اصول و ویزگی های به کارگرفته شده در شهرهای اسلامی است، عالی ترین نمونه تجلی وحدت در کالبد و اجتماعی شهرهای ایرانی- اسلامی مربوط به دوران صفویه است. شهر دوره صفویه نه تنها دارای ارزشهای غنی معماری و شهرسازی بوده است بلکه نشان دهنده هویت یک جامعه ایرانی و اسلامی می باشد. اما رشد شهرنشینی سالهای اخیر، توسعه شهرها را به دنبال داشته است. نکته شاخص در بسیاری از این شهرهای توسعه یافته، دوفاز شدن آنها با تمایز بخش قدیم و بخش امروزی این شهرها از یکدیگر است. این در حالی است که تبعیت بخش امروزی شهر از شرایط روز اجتناب ناپذیر است. برای برون رفت از تفرق هایی که امروز مبتلا به شهرهای ما شده اند و بازگشت به وحدت و یکپارچگی شهری به عنوان مهمترین اصل شهرهای ایرانی- اسلامی، تحقیق ژرف در آثار گذشته به منظور یافتن اصول وحدت دهنده کالبدی برای ساخت و ساز شهرها، ضروری و باارزش است. بدین منظور هدف اصلی این رساله نمایش وحدت درکالبد جدید شهرهای ایران با استفاده از معاصر سازی اصول به کاررفته در شهرسازی اسلامی عهده صفوی است. لازم به ذکر است روش تحقیق در این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش در دسته پژوهشهای توصیفی- تحلیلی است. محدوده مطالعاتی پژوهش محله کوی ولیعصر واقع در منطقه 13 و محله دولت خانه صوفی منطقه 3 شهر اصفهان است. با توجه به مطالب عنوان شده در بالا و به منظور دستیابی به هدف تحقیق، ابتدا بافت تاریخی شهر اصفهان (محله دولت خانه صفوی) مورد بررسی قرار گرفت و عواملی مانند اصل پیوستگی بافت، اصل سلسله مراتب، اصل مرکزیت، اصل درونگرایی و ; به عنوان عوامل مؤثر در دستیابی به وحدت کالبد در این بافت شناسایی شد، سپس این عوامل در بافت جدید شهری (کوی ولیعصر) مورد بازبینی قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصل از تحقیق، عدم رعایت عوامل و اصول دستیابی به وحدت کالبدی در کوی ولیعصر مشخص گردیده و به ارائه راهکارهایی برای دستیابی به وحدت پرداخته شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله ضرورت ها، پیش نیازها، چالش های استقرار هوش تجاری د

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ضرورت ها، پیش نیازها، چالش های استقرار هوش تجاری درسازمان ها فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ضرورت ها، پیش نیازها، چالش های استقرار هوش تجاری درسازمان ها فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ضرورت ها، پیش نیازها، چالش های استقرار هوش تجاری درسازمان ها فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ضرورت ها، پیش نیازها، چالش های استقرار هوش تجاری درسازمان ها فایل ورد (word) :

چکیده

مدیران شرکت های خصوصی و سازمان های دولتی برای استقرار هوش تجاری اعلام نیاز میکنند، چراکه از طرق مختلف با ابزارها و فواید استقرار هوش تجاری در سازمانشان آگاه گشته اند و درک خوبی از میزان تاثیر این سیستم ها بر بقاء ،رشد، دستیابی به اهداف سازمانی و بدست آوردن مزیت رقابتی در محیط پویای سازمان بدست آورده اند. اما بررسی وشناخت مزایای استقرار هوش تجاری در سازمان به تنهایی نمیتواند منجر به استقرار موفق و استفاده کامل از مزایای سرمایه گذاری روی هوش تجاری در سازمان ها شود. مطالعات هنوز نشان دهنده ضعفهایی در شناخت، استقرار و استفاده صحیح از هوش تجاری در سازمان ها است. آنچه در این مقاله به بررسی آن پرداخته شده است، بررسی ضرورتهای موجود برای استقرار هوش تجاری، پیش نیازهای استقرار هوش تجاری از ابعاد فنی و زیرساختها، نیروی انسانی متخصص، روش سنجش میزان آمادگی سازمان برای استقرار هوش تجاری، بررسی چالش های پیش روی سازمان ها دراستقرار هوش تجاری و آشنایی با مراحل استقرار هوش تجاری در سازمان هاست. نتایج این تحقیق میتواند اطلاعات مفیدی را دراختیار تصمیم گیرندگان و مدیران فناوری اطلاعات در سازمان ها قرار دهد تا شناخت کاملتری نسبت به ابعاد هوش تجاری پیدا کنند تا هزینهها و احتمال شکست در استقرار هوش تجاری در سازمان را کاهش دهند. در بخش پایانی، به بررسی دلایل عمده شکست پروژه های هوش تجاری پرداخته شده است

واژگان کلیدی: هوش تجاری ، تصمیم گیری، داده کاوی

لآ 2* } ع pt. B Nazanin. لآلآع –
لأ2 . -ع pt. B Nazanin. لآلآع
– pt. B Nazanin. لآلآع
لأ2 . -ع

1

Necessities, Prerequisites,Challenges of Business Intelligence deployment within organizations

Abstract These day private companies and governmental organizations directors looking for business intelligence deployment in their firms since they have been acknowledged the benefits of Business intelligence in the organization and got familiar with various tools and ways of deployment .In the other hand ,company’s executives have excellence understanding of BI Solutionss impact on survival , growth , goals and gain competitive advantages in their dynamic environment organizations. But studies and researches of BI benefits sorely is not good enough to have really success BI deployment and use all benefits of it in organization. Although researches have revealed weaknesses in

identification, establishment, deployment and use of Business intelligence in organizations. In this paper , we have investigated the necessities , prerequisites and challenges that company will be faced at time of BI deployment, infrastructure preparation , Human resource specialist , measurement of organization readiness. The results of this study can provide useful information to decision makers and managers in the organization’s to have full understanding of Business intelligence in order to reduce of implementation and deployment failure probabilities in organization significantly. At the end, the main reasons

of BI project failures has been discussed as well.

Keywords : Business Intelligence , Decision Making , Data mining

-1 مقدمه

به منظور یدر پاسخ به این سوال که هوش تجاری یا هوش رقابتی یا هوش سازمانی یا هوش کسب و کار، از چه طریقی بدست می آید؟ چگونه یک سازمان میتواند به سمت هوشمندی پیش برود؟ تحقیقات و پژوهش های خوبی صورت گرفته است و ابزارهای بسیار متنوع و مناسبی برای این منظور خلق شده و توسعه یافته اند، اما پرسشی که همواره در این زمینه مطرح بوده است، در خصوص لزوم بکارگیری این ابزارها در عصر فناوری اطلاعات، زیرساخت های لازم برای بهره برداری لازم از این ابزارها و روش درست استفاده از آنهاست. فناوری اطلاعات ابزارهای مختلفی را در عرصه های مختلف در اختیار ذینفعان قرار داده است و برای استفاده از این ابزارها، لازم است که ابتدا همسویی و مشارکت استراتژیک و موثر میان کسبوکار و فناوری اطلاعات در سازمان شکل بگیرد تا از این رهگذر، فناوری اطلاعات وارد چرخه مدیریت و بهبود کسب و کار گردد.

این همسویی و مشارکت منجر به تغییر فرهنگ سازمانی، و بهبود روند اجرای فرآیند های حیاتی سازمان ها میگردد و در نهایت منجر به ایجاد سازمانی هوشمند و یادگیرنده میگردد.[4] هوش تجاری را میتوان از منظرهای مختلف تعریف نمود، البته هر یک دارای ویژگیهای به خصوصی است:

2

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   176   177   178   179   180   >>   >