سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله دیدگاه کارکنان در مورد تاثیر مرخصی و انواع تعطیلات

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله دیدگاه کارکنان در مورد تاثیر مرخصی و انواع تعطیلات (ملی و مذهبی) بر رضایت شغلی در استان خوزستان فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله دیدگاه کارکنان در مورد تاثیر مرخصی و انواع تعطیلات (ملی و مذهبی) بر رضایت شغلی در استان خوزستان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله دیدگاه کارکنان در مورد تاثیر مرخصی و انواع تعطیلات (ملی و مذهبی) بر رضایت شغلی در استان خوزستان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله دیدگاه کارکنان در مورد تاثیر مرخصی و انواع تعطیلات (ملی و مذهبی) بر رضایت شغلی در استان خوزستان فایل ورد (word) :

دانلود مقاله دیدگاه کارکنان در مورد تاثیر مرخصی و انواع تعطیلات (ملی و مذهبی) بر رضایت شغلی در استان خوزستان فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در پژوهش در برنامه ریزی درسی (دانش و پژوهش در علوم تربیتی-برنامه ریزی درسی) از صفحه 103 تا 118 منتشر شده است.
نام: دیدگاه کارکنان در مورد تاثیر مرخصی و انواع تعطیلات (ملی و مذهبی) بر رضایت شغلی در استان خوزستان
این مقاله دارای 16 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تعطیلات
مقاله تعطیلات مذهبی
مقاله تعطیلات ملی
مقاله رضایت شغلی
مقاله مرخصی
مقاله هرزبرگ

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: راز شاهین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله وظایف تربیتی والدین از دیدگاه قرآن و حدیث فایل ورد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله وظایف تربیتی والدین از دیدگاه قرآن و حدیث فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله وظایف تربیتی والدین از دیدگاه قرآن و حدیث فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله وظایف تربیتی والدین از دیدگاه قرآن و حدیث فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله وظایف تربیتی والدین از دیدگاه قرآن و حدیث فایل ورد (word) :

وظایف تربیتی والدین از دیدگاه قرآن و حدیث
پدر و مادر مسئول سلامت و رشد جسمی و روحی و مهم ترین عامل سعادت و یا شقاوت فرزندان خود هستند، هر چه آنها در این زمینه سرمایه گذاری و تلاش بیشتری کنند نتیجه و ثمر آن را در آینده بیشتر خواهند دید.
حساس ترین وظیفه پدر و مادر در برابر فرزندانشان، تربیت صحیح آنان است. 

اسلام شخصیت آینده کودک را مرهون تربیت و پرورش و مراقبت پدر و مادر می داند و برای تمام لحظات زندگی و دوران عمر افراد، دستورات خاص و مقررات ویژه ای دارد.
یکی از مسائل مطرح شده در اسلام، مسئله وظایف والدین در تربیت فرزندان است که در نظر قرآن و اهل بیت(ع) جایگاه ویژه ای دارد.
در این مقاله به بررسی برخی از وظایف تربیتی والدین در برابر فرزندان از دیدگاه قرآن و روایات پرداخته شده است:
اهمیت تربیت خانواده در قرآن و حدیث

خداوند متعال در سوره فرقان یکی از ویژگی های بندگان راستین را توجه خاص به تربیت فرزند و خانواده خویش می داند تا آن جا که آنها برای خود در برابر آنها احساس مسئولیت فوق العاده ای می کنند چنان که می فرماید: «آنها پیوسته از درگاه خدا می خواهند و می گویند پروردگارا از همسران و فرزندان ما کسانی قرار ده که مایه روشنی چشم ما گردد»
مسلما چنین افرادی آنچه در توان دارند در تربیت فرزندان و همسران و آشنایی آنها به اصول و فروع اسلام و راه های حق و عدالت، فروگذار نمی کنند و در آنجا که دستشان نمی رسد دست به دامن لطف پروردگار می زنند و دعا می کنند.

همچنین در آیه شش سوره التحریم خیرخواهی برای اعضای خانواده و تربیت دینی آنان را تکلیفی بایسته برعهده مومنان دانسته، روی سخن را به همه مومنان کرده و دستوراتی درباره تعلیم و تربیت همسر و فرزندان و خانواده به آنها می دهد و می فرماید: «ای کسانی که ایمان آورده اید! خود و خانواده خویش را از آتشی که هیزم آن انسان ها و سنگ ها هستند نگاهدارید.»

نگهداری خویشتن به ترک معاصی و عدم تسلیم در برابر شهوات سرکش است، و نگهداری خانواده به تعلیم و تربیت و امر به معروف و نهی از منکر و فراهم ساختن محیطی پاک و خالی از هرگونه آلودگی، در فضای خانه و خانواده است.
این برنامه ای است که باید از نخستین سنگ بنای خانواده، یعنی از مقدمات ازدواج، و سپس نخستین لحظه تولد فرزند آغاز گردد، و در تمام مراحل با برنامه ریزی صحیح و با نهایت دقت تعقیب شود.

به تعبیر دیگر حق زن و فرزند تنها با تأمین هزینه زندگی و مسکن و تغذیه آنهاحاصل نمی شود، مهم تر از آن تغذیه روح و جان آنها و به کار گرفتن اصول تعلیم و تربیت صحیح است.
از آیه فوق، و روایاتی که درباره حقوق فرزند و مانند آن در منابع اسلامی وارد شده، به خوبی استفاده می شود که انسان در مقابل همسر و فرزند خویش مسئولیت سنگین تری نسبت به دیگران دارد، و موظف است تا آنجا که می تواند در تعلیم و تربیت آنها بکوشد، آنها را از گناه بازدارد و به نیکی ها دعوت کند، نه اینکه تنها به تغذیه جسم آنها قناعت کند.
در حدیثی می خوانیم: هنگامی که آیه فوق نازل شد، کسی از یاران پیامبر(ص) سؤال کرد: چگونه خانواده خود را از آتش دوزخ حفظ کنم؟ حضرت(ص) فرمود: آن ها را امر به معروف و نهی از منکر می کنی، اگر از تو پذیرفتند آنها را از آتش دوزخ حفظ کرده ای، و اگر نپذیرفتند وظیفه خود را انجام دا ده ای»

امیر مومنان علی(ع) نیز در تفسیر آیه فوق فرمود: «منظور این است که خود و خانواده خویش را نیکی بیاموزید و آنها را ادب کنید.»
همچنین امام سجاد(ع) در رساله حقوق خود با اشاره به این موضوع، تربیت نیکو و کمک برای ایجاد رفتار صحیح در فرزندان را از وظایف والدین برشمرده و فرموده است: «و اما حق فرزندت آن است که بدانی او از توست و خیر و شر او در همین دنیا به تو نسبت داده می شود و تو نسبت به تربیت شایسته او و راهنمایی اش به سمت و سوی خدا و کمک به خداپرستی اش، مسئولی و در این مورد، پاداش یاکیفر داده خواهی شد. پس در کار تربیت فرزند، چنان رفتار کن که اگر در این دنیا آثار خوب داشت، مایه آراستگی و زینت تو باشد و با رسیدگی شایسته ای که نسبت به او داشته ای، نزد پروردگارت عذر و حجت داشته باشی!»

وظایف تربیتی والدین

انتخاب نام شایسته
انتخاب نام خوب برای کودک امری بسیار مهم وحساس است که تأثیر زیادی بر شخصیت و روح و روان او دارد، نام زیبا و شایسته، نماد هویت و شخصیت آینده هر فرد و مایه افتخار و مباهات وی خواهد بود.
رسول خدا(ص) انتخاب نام نیک را از حقوق فرزند بر گردن پدر می دانست و می فرماید: «فرزندانتان را به نام انبیا اسم گذاری کنید.»

مهر و محبت
محبت اساس موفقیت خانواده و از مؤثرترین روش های تربیتی است که در فرهنگ اسلامی به آن توجه خاصی شده.
اسلام دستور داده که پدر و مادر باید براساس محبت فرزندان را تربیت کنند. چنان که پیامبرگرامی اسلام(ص) نیز می فرماید: کودکان را دوست بدارید و نسبت به آنها مهربان باشید.»
کودک بیش از هر کس تشنه محبت والدین خود می باشد. کودکی که در کانون مهر و محبت والدین خود پرورش یافته است دارای آرامش روانی، امنیت خاطر، اعتماد به نفس، اعتماد به والدین، الگوگیری در مهرورزی به دیگران و پیشگیری از انحرافات است، و بهتر می تواند با مشکلات و حوادث سهمگین دوران بلوغ و تغییرات جسمی و روانی روبه رو گردد و با آرامش و اطمینان قدم به عرصه اجتماع گذارد.

ارتباط عاطفی با فرزند موجب می شود که وی با والدین خویش صمیمی باشد، به آنان اعتماد کند و آنان را پناهگاه خویش در بحران های زندگی بداند. خداوند در قرآن کریم، خطاب به پیامبرش می فرماید: «به خاطر رحمت خدا بود که تو با آنان ارتباط صمیمی و مهرآمیزی پیدا کردی، اگر خشن بودی، هیچ کس دور تو جمع نمی شد.»
در این میان والدین بسیاری هستند که به فرزندان خود محبت فراوان دارند اما آن را ابراز نمی کنند. محبت وقتی سازنده و تأثیرگذار خواهد بود که فرد مورد محبت از آن آگاهی یابد؛ این نیاز، را می توان به شکل های گوناگون از جمله بوسیدن کودک، در آغوش گرفتن، گفتن جملات زیبا و محبت آمیز، خریدن هدیه و اسباب بازی و; برآورده کرد.
از نکات بسیار مهمی که والدین باید در این زمینه به آن توجه داشته باشند این است که از زیاده روی و افراط در محبت بپرهیزند که این خود نیز مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت.
خداوند در سوره منافقون مسلمانان را از محبت و علاقه زیاد به مال و فرزند که باعث غفلت از یاد خدا می شود، برحذر می دارد و می فرماید: «ای کسانی که ایمان آورده اید مبادا اموال و فرزندانتان، شما را از یاد خدا غافل گرداند و هر کسی چنین کند از زیان کاران است.»

محبت زیاد و بی جا، موجب نازپروردگی، لوس بار آمدن و از خود راضی شدن کودک می شود و به سبب وابستگی شدید کودک به والدین، فرزندان را از کسب استقلال باز می دارد و در حقیقت زمینه ضعف و سستی کودک و عدم شکیبایی و پایداری او در مقابل مشکلات را فراهم می کند.
امام باقر(ع) در این باره می فرماید: «بدترین پدر کسی است که در نیکی از حد اعتدال خارج شود و به زیاده روی بگراید و بدترین فرزندان فرزندی است که در اثر کوتاهی، به عاق والدین دچار شود.»

سالم سازی محیطرشد فرزندان
پرورش صحیح فرزندان بدون توجه به ایجاد فضای سالم و مناسب و آرام میسر نمی شود.
قرآن کریم با تأکید بر ایجاد خانواده سالم و آرام، براین نکته تأکید کرده، می فرماید: «و از نشانه های او این است که همسرانی از (جنس) خودتان برای شما آفرید، تا بدان ها آرامش یابید، و در بین شما دوستی و رحمت قرار داد؛ قطعاً در آن ها نشانه هایی است برای گروهی که تفکر می کنند.»
نابسامانی خانواده، اختلاف و درگیری بین والدین، عدم رابطه صمیمی میان اعضای خانواده به ویژه والدین، در نتیجه فقدان امنیت و آرامش در خانواده، تربیت صحیح فرزند را تهدید و به مخاطره می اندازد.

در روایات زیادی به موضوع حسن خلق در خانواده اشاره شده است و این دلیل بر آن است که خوش رفتاری اعضای خانواده با یکدیگر تأثیرات مثبتی بر زندگی فرزندان می گذارد. امام باقر(ع) در زمینه اهمیت خوش رفتاری در کانون خانواده می فرماید: «هرکس احسان و نیکی به خانواده اش کند، عمرش طولانی می شود.»
وجود رابطه صمیمی بین والدین باعث به وجود آمدن آرامش در زندگی می گردد و موجب می شود تا کودک در محیط خانواده احساس امنیت داشته باشد.
از دیگر اموری که در سالم سازی محیط رشد فرزندان تأثیر فراوان دارد، آموزش بسیاری از مسائل ضروری برای زندگی کودک از وظایف و حقوق و حدود، معاشرت با افراد و آموزش رفتارها و روحیات صحیح اخلاقی متناسب با رشد و سن او است. این موضوع تأثیر فراوانی بر تغییر روحیه دینی و بینش معنوی کودکان خواهد گذاشت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله در مورد امام دهم، حضرت هادی علیه السلام فایل ورد (w

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله در مورد امام دهم، حضرت هادی علیه السلام فایل ورد (word) دارای 104 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله در مورد امام دهم، حضرت هادی علیه السلام فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد امام دهم، حضرت هادی علیه السلام فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله در مورد امام دهم، حضرت هادی علیه السلام فایل ورد (word) :

امام دهم، حضرت هادی علیه السلام

مقدمه
ارزش و اهمیت مطالعه درباره رسول خدا (ص) و اهل بیت علیهم السلام و تربیت آنها، خصوصیات و فضیلتهایشان، ریشه عاطفی و احساسی ندارد، بلکه اجابت امری است که از جانب پروردگار عالم هستی مطرح شده است.

زمانی که به محمدبن عبدالله (ص) وحی کرد که بشریت را از تاریکی های کُفر و شرک برهاند و به سوی نور و ایمان و توحید، هدایت کند و آنگاه که اینچنین به رسول خود امر فرمود:

«برای چیزی اجر و پاداش قرار نمی دهم مگر دوست داشتن اهل بیت» اظهار ارادت و دوستی به معصومین (ع) که در زندگی با دشواریها و سختی ها و شکنجه های فراوان مواجه شدند و صبر پیشه کردند و راز نگه داشتند و جان در طبق اخلاص نهادند، لازم بوده و هست.
در راستای آشنایی با زندگی حضرات معصومین (ع)، به یاری حضرت دوست زندگانی امام دهم – حضرت علی النقی – را هر چند مختصر بررسی می نماییم.

مشخصات معصوم دوازدهم:
امام دهم، حضرت هادی علیه السلام
نام: امام علی (ع)
القاب معروف: هادی، نقی (ع)
کنیه: ابوالحسن سوم (ع)
پدر و مادر: امام جواد (ع) ، سمانه (س)
وقت و محل تولد: 15 ذیحجه سال 212 هجری در روستای صریّا ، نزدیک مدینه
وقت و محل شهادت: سوم رجب سال 254 در سن 41 سالگی در شهر سامرّا بر اثر زهری که بادسه «معتّز» توسط معتمد عباسی، به آن حضرت خوراندند، به شهادت رسید.
مرقد شریف: شهر سامرّا، واقع در عراق

دوران زندگی:
1- حدود هشت سال قبل از امامت (از ذیحجه سال 212 تا 220 هـ.ق)
2- دوران امامت در زمان خلفای قبل از متوکل، دوازده سال (از سال 220 تا 232 هـ.ق)
3- دوران امامت در سخت ترین شرایط، در زمان خلافت پانزده ساله دیکتاتوری متوکل (دهمین خلیفه عباسی) و سپس خلفای بعد که عبارت بودند از: منتصر، المستعین و المعتّز.
آن حضرت حدود 33 سال امامت کرد.
بخش اول
امام هادی علیه السلام از آغاز تولد
تا آغاز خلافت متوکل عباسی
حضرت سمانه مادر امام هادی علیه السلام

حضرت «سمانه» علیه السلام از اهالی مغرب (حدود بین آفریقا و اندلس) بود که دست تقدیر او را به مدینه آورد و همسر امام جواد علیه السلام گردید. این بانوی با کمال، به قدری در راه کمالات و فضایل معنوی، ممتاز بود که او را «سیّده و اُمّ الفضل» (مادر ارزشها) می نامیدند. در زهد و تقوا در عصر خود بی نظیر بود و بیشتر روزهای سال، روزه سنّتی می گرفت.

هنگامی که سمانه با کاروان مغرب، به مدینه آمد و توسط «محمدبن فرج» به خانه امام جواد علیه السلام راه یافت و همسر آن حضرت گردید، امام جواد علیه السلام در شأن او چنین فرمود:
«نام او سمانه است. او بانویی است که به حقّ مرا می شناسد او از بانوان بهشت است. شیطان سرکش به او نزدیک نشود و نیرنگ طاغوت عنود به او راه نیابد. او همواره مورد نظر لطف خداوندی است که هرگز خواب ندارد و همطراز مادران افراد صدّیق و صالح است.»
عالم بزرگوار، سید مرتضی در کتاب «عیون المعجزات» ، در شأن حضرت سمانه می نویسد:
«او از بانوانی بود که در مقام عبادت خدا نهایت خشوع و خضوع را داشت و پیوندش با خدا بسیار گرم و تنگاتنگ بود.»

ولادت و نامگذاری امام هادی علیه السلام
امام هادی علیه السلام در روستای (و به تعبیر دیگر در مزرعه) «صریّا» که در یک فرسخی مدینه قرار داشت و امام کاظم آن را احداث نموده بود، در روز سه شنبه نیمه ذیحجّه دیده به جهان گشود.
امام جواد علیه السلام نام او را «علی» نهاد. هم نام اجداد پاکش امیر مؤمنان علی علیه السلام و علی بن الحسین، امام سجاد و علی بن موسی الرضا علیه السلام و چه نام گذاری شایسته ای. چرا که شجاعت و بلاغت و سخنوری امیر مؤمنان را داشت و در عبادت و تقوا و بندگی همچون سیّد ساجدان بود و در کمالات و سیاست و تدبیر، بسان حضرت رضا بود.

کنیه او را «ابوالحسن» نهاد چرا که یادآور شهامت و صبر ابوالحسن اول امام کاظم علیه السلام بود و علم و حلم ابوالحسن دوم حضرت رضا علیه السلام را داشت.
امام هادی علیه السلام لقب های متعددی مانند: نقی، هادی، امین، طیّب، فقیه، مؤتمن، متوکل، عالم و … داشت، که هر یک از این لقب ها بیانگر یکی از صفات ارزشمند او است و او به طور کامل از آن صفات بهره مند بود.

شباهت به پدر
هنگامی که امام جواد علیه السلام (در سال 202 هـ.ق به دعوت اجباری «معتصم» ، می خواست از مدینه به سوی بغداد حرکت کند، پس از آنکه به جانشینی امام هادی علیه السلام تصریح کرد. او را (که در آن هنگام هفت سال داشت) در آغوش گرفت و فرمود: «چه دوست داری تا از عراق برای تو هدیه و سوغات بیاورم؟»
حضرت هادی علیه السلام عرض کرد: «شمشیری که گویا آتش شعله ور است».
سپس امام جواد علیه السلام به پسر دیگرش موسی توجه کرد و فرمود: «تو چه دوست داری تا از عراق برایت به عنوان هدیه بیاورم؟»

موسی عرض کرد: یک اسب برایم بیاور (و به قولی گفت: فرش خانه ای )!
امام جواد علیه السلام فرمود: «ابوالحسن حضرت هادی، به من شباهت دارد و مانند من است ولی موسی به مادرش شباهت دارد.»
در مورد چهره ظاهری امام هادی علیه السلام نوشته اند: او قامتی معتدل، چهره ای سفید متمایل به سرخی، چشمهایی درشت، ابروانی گشاده، سیمایی شاداب و دلی آرام داشت. و در کتاب فصول المهّمه نقل شده آن حضرت گندمگون بوده.

او همچون پدرانش، قامتی پر شکوه، وقار و هیبتی چشمگیر داشت، به گونه ای که خود به خود حاضران و بینندگان را به خضوع و تعظیم در برابرش فرا می خواند لذا در وصفش این چنین گفته شده است.
«او پاکیزه ترین و خوشبوترین انسانها از نظر روح و روان و راستگوترین لهجه را داشت. از نزدیک نمکین ترین و از دور کاملترین انسانها بود. هر گاه سکوت می کرد هیبت و شکوهش آشکار و چیره می شد و هر گاه سخن می گفت بها و مقامش چشمگیر می گردید. نشانه خاندان رسالت از سیمایش می درخشید، چرا که او میوه درخت رسالت و شاخه ای از باغستان نبوّت و گزیده ای از دودمان پیامبر اکرم (ص) بود.»

آغاز امامت امام هادی و تصریح امام جواد علیه السلام به آن
قبل از آنکه امام هادی علیه السلام به امامت برسد، پدرش امام جواد (ع) در فرصت های مناسب به امامت و جانشینی او تصریح نموده بود. از جمله در آن هنگام که در سال 220 هجری از مدینه به سوی بغداد می

رفت، یکی از یارانش به نام «اسماعیل بن مهران« پرسید: «امام بعد از شما کیست؟»
آن حضرت در پاسخ فرمود:
«امر امامت بعد از من، به عهده پسرم علی (امام هادی) می باشد.»
وصیت امام جواد علیه السلام به امامت امام هادی علیه السلام
هنگامی که امام جواد (ع) بر اثر زهری که به دستور معتصم عباسی به او خوراندند، مسموم و بستری شد، احساس کرد در سفر آخرت قرار گرفته، لذا در مورد جانشین خود وصیّت کرد.
«خیرانی» می گوید: پدرم که خدمتکار خانه امام جواد علیه السلام بود می گفت شخصی به نام «احمدبن محمدبن عیسی» هر شب هنگام سحر به خانه امام جواد علیه السلام می آمد تا از وضع بیماری آن حضرت با خبر گردد. اکنون ماجرا را از زبان پدر خیرانی بشنوید:

«بین امام جواد (ع) و من شخصی (به عنوان رسول) واسطه بود. وقتی او به خانه امام جواد علیه السلام می آمد، احمد (نامبرده) می رفت. روزی من با رسول خلوت کردم، رسول گفت: «آقایت (امام جواد) به تو سلام می رساند و می فرماید:
«من از دنیا می روم و بعد از من، مقام امامت به پسرم علی (امام هادی) می رسد و او بعد از من همان حقّ را بر گردن شما دارد که من بعد از پدرم بر شما داشتم.»

سپس رسول رفت، با اینکه سخن من با او محرمانه بود، احمد (نامبرده) که در گوشه ای پنهان شده بود، سخن ما را شنید و به من گفت: «رسول به تو چه گفت؟» گفتم: سخن خیری گفت.
احمد به من گفت: سخن رسول را شنیدم، آن را از من پنهان مکن (پس آنچه شنیده بود بیان کرد)، من به احمد گفتم: این که سخن محرمانه ما را شنیدی برای تو روا نبود، زیرا خداوند می فرماید: «وَ لا تَجَسَّسُوا» تجسّس نکنید.

اکنون که شنیده ای، این گواهی را پیش خود نگهدار و مکتوم بدار تا هنگامی که به آن گواهی، احتیاج شد، گواهی ده.
هنگامی که صبح شد، من (خیرانی) همان خبر رسول را در ده ورقه نوشته و مُهر کردم و مخفیانه به ده نفر از بزرگان قوم دادم و به هر یک از آنها گفتم: «اگر من قبل از آنکه این ورقه را از شما مطالبه کنم. از دنیا رفتم آن را باز کنید و مضمونش را به اطلاع مردم برسانید.» هنگامی که امام جواد از دنیا رفت، من طبق دعوت «محمدبن فرج» (از اصحاب مورد اطمینان امام رضا و امام جواد و امام هادی) به خانه او رفتیم، دیدیم دوستان در خانه او تشکیل جلسه داده اند.

در آن جلسه، ورقه ها را از آن ده نفر دریافت کردم و نوشته آن ورقه ها را برای حاضران خواندم. حاضران گفتند: «خوب بود که گواه دیگری نیز می داشتی.» من گفتم: خداوند آن گواه را نیز درست کرد. آن هنگام به ابو جعفر اشعری (همان احمد نامبرده) که در آنجا حاضر بود گفتم: «آنچه از رسول امام شنیدی، اکنون گواهی بده.»

احمد منکر شد و به دروغ گفت: «چیزی نشنیده ام.» من احمد را به مباهله طلبیدم (یعنی به او گفتم: با هم دعا کنیم و از خدا بخواهیم عذابش را بر آن کس که دروغگو است برساند.)
در این هنگام، احمد اقرار کرد و گفت: «آری، من این پیام را شنیدم و این (مقام امامت) شِرافتی بود که دوست داشتم به مردی عرب برسد، نه عجم.»
«در این هنگام، همه حاضران به امامت حضرت هادی علیه السلام بعد از امام جواد علیه السلام اعتقاد یافتند.»

از «صقربن دلف» نیز روایت شده که امام جواد علیه السلام در مورد حضرت هادی علیه السلام چنین می فرماید:
«همانا امامِ بعد از من پسرم علی علیه السلام است. امر او امر من و سخنش سخنِ من است و اطاعت از او اطاعت از من است.»
امامت امام هادی علیه السلام در خردسالی
دومین امامی که در خردسالی و در سنّ هشت سالگی به امامت رسید، امام هادی علیه السلام بود.
در اینجا، از میان دهها معجزه و دلایل صدق امامت امام هادی علیه السلام، نظر شما را به ذکر چند نمونه جلب می کنیم:
• 1- آگاهی از رحلت امام جواد علیه السلام

هنگامی که امام جواد (ع) به شهادت رسیدند در بغداد بود، ولی فرزندش امام هادی علیه السلام در مدینه سکوت داشت. امام هادی در آن وقت حدود هشت سال داشت و در نزد سرپرست خود به نام «ابو زکریا» به سر می برد. یکی از حاضران می گوید: ناگاه امام هادی غمگین شد و گریه سختی کرد. ابو زکریّا عرض کرد: «چرا گریه می کنی؟» آن حضرت پاسخی نداد؛ وارد خانه شد، ناله و گریه بلند سر دارد، سپس بیرون آمد.
ابو زکریّا پرسید: «چرا گریه می کنی؟»

امام فرمود: «در همین لحظه پدرم رحلت کرد.»
حاضران پرسیدند: «چه کسی این خبر را به شما داد؟»
فرمود: «از عظمت خداوند، چیزی در وجودم وارد شد که قبلاً آن را نمی شناختم، دانستم که پدرم درگذشت.»
روایت کننده می گوید: «تاریخ همان ماه و روز و همان ساعت را به دقت ثبت کردم. پس از مدتی خبر رحلت امام جواد (ع) به مدینه رسید، تطبیق کردیم دریافتیم که آن حضرت در همان لحظه ای که امام هادی علیه السلام خبر داده بود از دنیا رفته است.»
• 2- علم خداداد، در دوران کودکی
امام هادی (ع) در همان دوران خردسالی آن چنان از علم و هوشیاری و کمالات فوق العاده ای برخوردار بود که اطرافیان را حیران می نمود. تاریخ نویسان می نویسند:

پس از شهادت امام جواد علیه السلام «معتصم عباسی» شخصی به نام «عمربن فرج» را به عنوان فرمانروای مدینه برگزید و او را به مدینه فرستاد تا معلم مخصوصی برای حضرت هادی پیدا کند. عمربن فرج از دشمنان پر کینه خاندان رسالت بود و منظور معتصم از تعیین معلم دشمن این بود که تعلیم و تربیت او در حضرت هادی اثر بگذارد و افکار و روحیات عالی آن حضرت را عوض کند و دوستی دشمنان اهل بیت را در دل امام جای دهد.

عمربن فرج پس از جستجو و پی گیری، شخصی به نام «جُنَیدی» را که از دشمنان خاندان رسالت بود، به عنوان معلم حضرت هادی برگزید، برای او حقوقی تعیین کرد و از او خواست که مانع ملاقات شیعیان با حضرت هادی گردد.
جنیدی به کار خود مشغول شد، ولی هر روز آنچه از حضرت هادی مشاهده می کرد شگفت زده می شد.
روزی محمدبن جعفر از جنیدی پرسید: «این کودک – یعنی حضرت هادی – در تحت آموزش چگونه است؟»
جنیدی از این تعبیر بر آشفته شد و گفت: «می گویی این کودک! نمی گویی این پیر! تو را به خدا کسی را داناتر از من نسبت به علم و ادب در مدینه می شناسی؟»
محمد پاسخ داد: «نه.»
جُنیدی گفت: سوگند به خدا من بحثی را در ادبیات پیش می کشم و به تجزیه و تحلیل آن می پردازم، بعد می بینم او مطالبی را به گفته هایم می افزاید که من از آنها استفاده می کنم و از آن می آموزم.
مردم گمان می کنند من به حضرت هادی درس می دهم، ولی به خدا این من هستم که از او درس می آموزم ;
چند روز بعد محمدبن جعفر، با جنیدی ملاقات

کرد و پرسید: «حال این کودک چگونه است؟»
جنیدی از این حرف برانگیخته شد و گفت: «دیگر این حرف را نزن، سوگند به خدا او بهترین انسان روی زمین و برترین خلق خدا است. گاهی می خواهد وارد اتاق شود، می گویم یک سوره از قرآن را بخوان بعد وارد شد، می گوید: کدام سوره؟ من سوره های بلند قرآن را نام می برم، او همان سوره را از آغاز تا انجام به طور دقیق و درست می خواند، به گونه ای که من درست تر از آن نشنیده ام. او قرآن را زیباتر از فرامیر داوود می خواند، به علاوه حافظ همه قرآن است و به تأویل و تنزیل (معنی باطنی قرآن و تفسیر ظاهری آن) آگاه است.»

سپس جنیدی از روی تعجب گفت: «سبحان الله ! این کودک با اینکه در میان دیوارهای سیاه مدینه رشد کرده پس این دانش عمیق را از کجا آموخته است؟!»
سرانجام همین جنیدی که از دشمنان خاندان رسالت بود، مُرید و سرسپرده آنها شد.
نمونه ای دیگر از معجزات امام در موارد دیگر
1- خبر از حادثه مخفی آینده
«سعید ملّاح» می گوید: جمعی از ما به خانه ای برای ولیمه دعوت شده بودیم و کنار هم نشسته بودیم، امام هادی نیز بود، در این میان یک جوان بی ادبی، مکرّر شوخی می کرد و می خندید (و آداب اخلاقی مجلس را رعایت نمی نمود).
امام هادی (ع) به حاضران فرمود: «این شخص از این غذا نمی خورد، زیرا بزودی خبر ناگواری به او می رسد که غمگین و گریان خواهد شد.»
سفره را پهن کردند، همه آماده غذا خوردن شدیم و آن جوان نیز آماده خوردن غذا شد، هنوز لقمه ای به دهان نگذاشته بود که خبر به او رسید مادرت از پشت بام افتاده و مرده است، او بی آنکه از آن غذا بخورد برخاست و گریان، مجلس را ترک کرد.

2- زنده کردن مرکب مرده
محمدبن سنان می گوید: برای انجام حجّ در مکه بودم، امام هادی نیز در مراسم حج شرکت داشت، سپس از حج به سوی مدینه باز می گشتیم، در مسیر راه به یکی از اهالی خراسان برخوردیم که مرکبش در راه مرده بود و او بسیار ناراحت بود و می گفت: چگونه بار و اثاث خود را ببرم؟ چگونه این راه طولانی را بدون مرکب بپیمایم؟
در همین هنگام امام هادی (ع) در مسیر راه به آنجا رسید، همراهان آن، مرد خراسانی هنگامی که آن بزرگوار را دیدند، به او گفتند: «ای فرزند رسول خدا! این مرد خراسانی از دوستان و شیعیان شماست، مرکبش مُرده، غمگین است که چگونه این راه طولانی را طی کند.»

امام هادی (ع) کنار آن مرکب آمد و فرمود: گاو بنی اسرائیل در پیشگاه خدا گرامیتر از من نیست که با زدن عضو مرده آن گاو به مرد مرده ای، آن مرد زنده شد.
آن گاه امام به پیش آمد و با پای راستش به جسد آن چهارپا زد و فرمود: «به اذن خدا برخیز!»
همان دم چهارپا زنده شد و برخاست و آن مرد خراسانی اثاث خود را بر آن حمل کرد و بر آن سوار شد و به سوی مقصود حرکت کرد. از آن پس در مدینه هر کس امام هادی (ع) را می دید، با انگشت به او اشاره می کرد و می گفت:
«همین بزرگوار بود که مرکب خراسانی را زنده کرد.»
3- نشانه های صدق امامت امام هادی علیه السلام
«علی بن مهریار» می گوید: به شهر «سامرا» رفتم و در مورد امامت حضرت هادی (ع) شک داشتم، دیدم هوا گرم و تابستانی است و مردم لباس تابستانی پوشیده اند ولی امام هادی (ع) لباس زمستانی پوشیده، به علاوه یک پوشش زمستانی بر پشت اسبش افکنده و دُم اسبش را بسته، مردم از کار آن حضرت تعجب می کردند و می گفتند: «آیا این مردمانی را نمی بینید که لباس زمستانی در تابستان پوشیده؟»
من با خود گفتم: اگر این شخص امام بود، چنین نمی کرد، مردم به صحرا رفتند و امام نیز سوار بر اسب به سوی صحرا روانه شد، در این هنگام دیدم ابرهای متراکم و عظیم در آسمان ظاهر شدند و باران شدید بارید به طوری که همه خیس شدند، اما امام به خاطر آن لباسهایی که پوشیده بود، خشک و سالم مانده بود، با خود گفتم: گمان می برم که همین شخص، امام باشد.

بخش دوم
مبارزات فرهنگی
و تربیت
شاگردان برجسته
مبارزات فرهنگی امام هادی علیه السلام به گروهکها
در عصر امامان، بخصوص در دوران خلافت بنی عباس، بویژه در عصر امامت امام هادی (ع) مکتب های مختلفی به وجود آمد و به دنبال آن، کشمکش آرا و عقاید، موجب صحنه های ناگوار می شد، دستهای مرموز خلفا نیز برای کمرنگ جلوه دادن مکتب سازنده تشیع، مکتبهای دیگر را تأیید می کرد. و به صف آرایی در برابر مکتب تشیع قرار می داد.

کار به جایی رسید که بخش مهمی از حوزه تدریس امام هادی (ع) در راه مبارزه با این مکتب ها و گروهکها، تلاش می کرد.
طرفداران جبر از یک سو، گروهک «واقفیّه» (که پس از امام کاظم، امامت امامان دیگر را قبول نداشتند و می گفتند امام کاظم زنده است) از سوی دیگر گروهک «صوفیّه» ، «غلات» از سوی سوم و چهارم به هر کدام برای خود برنامه ای و بدعتی ساخته بودند، در این میان بحث جنجال برانگیز و بی فایده «خلق قرآن» همچنان افکار را به خود متوجه ساخته بود.

امام هادی (ع) محکم و استوار در سنگر تشیع به هدایت مردم می پرداخت و با تبیین اصول اسلام و پاسخ به بدعتها و ایرادها و انحرافها، از حریم اسلام ناب که همان تشیع راستین بود دفاع و نگهبانی می نمود.
شاگردان حوزه امام هادی علیه السلام
با تدریس و همت ارجمند امام هادی (ع) آن هم در شرایط بسیار سخت رژیمهای فاسد عباس، شاگردان بسیار و برجسته ای تربیت و بروز کردند، علّامه باقر شریف قریشی، 178 نفر از شاگردان و اصحاب امام هادی را نام می برد که به طور مستقیم از آن حضرت نقل روایت می کردند و مطالب علمی را گرفته و به دیگران منتقل می نمودند.
1- حضرت عبدالعظیم حسن علیه السلام
«حضرت عبدالعظیم» از نواده های امام حسن مجتبی است که با چهار واسطه به امام حسن می رسد. این مرد بزرگ از فقها و علمای با همّت و برجسته ای بود که خود دارای حوزه درس بود و مؤسس حوزه علمیه در شهر ری و اطراف آن گردید.
او در محضر امام هادی (ع) به مرتبه ای از علم و اجتهاد و وثوق رسید که آن حضرت به «ابو حمّار رازی» فرمود:

«ای حمّاد ! اگر در شهر و محل سکونت خود در مسائل دینی به مشکلی برخوردی، از حضرت عبدالعظیم بپرس و سلام مرا به او برسان.»
حضرت عبدالعظیم از شاگردان و اصحاب امام رضا (ع) و امام جواد (ع) و سپس امام هادی (ع) بود، نامه های بسیاری را بین امام جواد (ع) و پسرش امام هادی (ع) ردّ و بدل کرد.
روزی حضرت عبدالعظیم به حضور امام هادی رفت، وقتی که آن حضرت او را دید فرمود: «آفرین بر تو ای ابوالقاسم، تو به حقّ ولیّ ما هستی.»
آنگاه حضرت عبدالعظیم خلاصه ای از اعتقادات خود از توحید، عدل و معاد و عقیده به دوازده امام را بیان کرد، نام امامان معصوم را یک یک شمرد، پس از ذکر امام جواد عرض کرد اکنون «امام ما تو هستی.»

امام هادی به او فرمود: «پس از من فرزندم «حسن» امام است، سپس ذکری از «امام مهدی (عج)» به میان آمد و حضرت عبدالعظیم، اعتقاد خود را به همه اقرار و ابراز نمود و سپس از فروع و عبادات سخن به میان آورد و اعتقاد خود به همه آنها را اقرار کرد، در این هنگام امام هادی (ع) به او فرمود:
«ای ابوالقاسم ! سوگند به خدا، این همان دین من و دین کسانی است که خداوند آن را برای بندگانش پذیرفته است، بر آن استوار باش، خداوند تو را به سخن استوار در دنیا و آخرت ثابت قدم کند.»

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود تحقیق در مورد پمپ فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق در مورد پمپ فایل ورد (word) دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق در مورد پمپ فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد پمپ فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد پمپ فایل ورد (word) :

پمپ

از دیرباز بشر برای استفاده از منابع آب جهت کشاورزی به فکر وسیله ای برای انتقال راحت تر آب به محل مصرف بوده و به همین دلیل اقدام به ابتکار و ساخت وسائلی در این زمینه کرده است .

تعریف پمپ :
پمپ دستگاهی است که انرژی مکانیکی را به مایعی که از درون آن عبور می کند انتقال می دهد و درنتیجه انرژی مایع بعد از خروج از پمپ افزایش می یابد .
از پمپ ها برای انتقال مایعات از یک نقطه به نقطه ای دیگر توسط سیستم لوله کشی استفاده می گردد . تنوع زیاد در نوع ساختمان و عملکرد پمپ ها بدلیل متفاوت بودن خصوصیات فیزیکی مایعات نظیر گرانروی ، جرم حجمی و نیز تفاوت در خصوصیات شیمیایی همانند خورندگی سیال می باشد . ضمن اینکه وجود ذرات جامد و گازهای همراه سیال و نیز شرایط عملیاتی نظیر دما و فشار در این تنوع مؤثر است .

انواع پمپ :
پمپ ها را بر اساس معیارهای مختلف طبقه بندی می نمایند . متداولترین معیار تقسیم بندی پمپ ها نحوه انتقال انرژی به سیال می باشد . هرچند که پمپ ها را
می توان بر اساس ساختار داخلی و نوع سیال عبوری از آن نیز طبقه بندی کرد .
بر اساس معیار نحوه انتقال انرژی به سیال ، پمپ ها به دو دسته عمومی زیر تقسیم می شوند :

الف) پمپ های دینامیک :
این پمپ ها از متداول ترین انواع پمپ ها بوده و در صنایع ، کشاورزی و نیز مصارف غیرصنعتی کاربردهای زیادی دارند . پمپ سانتریفیوژ از مهمترین نوع پمپ های دینامیکی می باشد .

ب) پمپ های باجابجائی مثبت :
این دسته از پمپ ها خود به خود به دو دسته پمپ های چرخشی و پمپ های رفت و برگشتی تقسیم بندی می شوند . صنایع بسیاری از قبیل پالایشگاه ها ، نیروگاه ها و واحدهای تصفیه فاضلاب از مهمترین استفاده کنندگان این پمپ ها می باشند .
پمپ ها را از نظر جنس بدنه آنها نیز می توان به انواع چدنی ، فولادی ، پلاستیکی و غیره طبقه بندی کرد . بواسطه تنوع بسیار زیاد انواع پمپ ها در ادامه به معرفی برخی از متداولترین آنها پرداخته می شود .

پمپ های سانتریفوژ :
در این دسته از پمپ ها سیال وارد مرکز پمپ شده و سپس با استفاده از پره های در حال گردش و بر اساس نیروی گریز از مرکز ، مایع به خارج از پمپ رانده می شود .
اجزاء اصلی این نوع از پمپ ها را پوسته و پروانه تشکیل می دهد . پوسته بدنه پمپ بوده و پروانه پمپ قسمت متحرک آن می باشد . پروانه بعلت داشتن حرکت دورانی مایع ورودی به پمپ را به خارج از پوسته هدایت می کند . این نوع از پمپ ها دارای ساختمان داخلی ساده ای بوده و به همین دلیل قیمت آنها نسبت به انواع دیگر
پمپ ها کمتر می باشد . ایجاد جریان مداوم و یکنواخت سیال ، هزینه های کم نصب و نگهداری و نیاز به فضای کم از ویژگی های این نوع پمپ ها ست . وجود هوا یا گاز در درون مایع ورودی به پمپ ایجاد اختلال در عملکرد پمپ سانتریفوژ می نماید . این مسئله از محدودیت های این نوع از پمپ هاست . ضمن اینکه باید یادآور شد این
پمپ ها برای انتقال سیالاتی با گرانروی بالا مناسب نمی باشند .

پمپ های دورانی :
در این نوع پمپ ها از چرخ دنده ها برای انتقال نیرو به سیال استفاده می شود .
این دسته از پمپ ها بر اساس ساختار داخلی خود به انواع چرخ دنده ای داخلی و
چرخ دنده ای خارجی تقسیم بندی می گردند .

پمپ های چرخ دنده ای داخلی :
پمپ های رخ دنده ای داخلی جهت جابجائی سیالات با گرانروی های مختلف بسیار مناسب می باشد .
در این پمپ ها ، ابتدا مایع به محفظه داخلی پمپ که چرخ دنده ها در آن قرار دارند وارد شده سپس مایع بواسطه حرکت چرخ دنده ها در درون پوسته پمپ به حرکت در می آید . ساختار داخلی این دسته از پمپ ها بگونه ای است که مسیر حرکت سیال از نقطه ورود آن به پمپ تا نقطه خروج از پمپ تنگ تر شده و همین مسئله سبب افزایش فشار سیال در خروجی می گردد . از مزایای این دسته از پمپ ها کم بودن قطعات متحرک ، مناسب بودن برای جابجائی سیالاتی با گرانروی بالا ، خروجی یکنواخت ، نگهداری آسان و قابلیت انعطاف برای انواع کاربردها را می توان ذکر کرد . از معایب آن سرعت پائین عملکرد ومحدود بودن حداکثر فشار خروجی می باشد .

پمپ های چرخ دنده ای خارجی :
عملکرد این پمپ ها نیز تقریباً شبیه پمپ های چرخ دنده ای داخلی می باشد . در این نوع از پمپ ها ، سیال وارد پوسته شده و سپس توسط دو دستگاه چرخ دنده به خارج از پمپ هدایت می گردد . سرعت بالا ، عملکرد یکنواخت امکان استفاده از مواد مختلف در ساخت آن و ایجاد فشارهای متوسط از مزایای آن به شمار می رود .

پمپ های حلزونی :
این پمپ ها دارای یک محفظه و یک قسمت متحرک حلزونی شکل یا مارپیچی
می باشند . سیال ورودی در این نوع از پمپ ها بصورت محوری بواسطه چرخش بخش حلزونی شکل جابجا شده و بواسطه تغییر سطح مقطع عبور سیال انرژی سیال افزایش پیدا می کند . پمپ های حلزونی دارای ساختمانی ساده بوده و به همین دلیل قسمت پائینی دارد .
امکان استفاده از این پمپ ها برای سیالاتی که دارای مواد جامد می باشند از مزایای آن بشمار می رود .

پمپ های گوشواره ای :
پمپ های گوشواره ای در صنایع مختلف از قبیل صنایع خمیر و کاغذ ، صنایع شیمیائی ، صنایع غذایی ، صنایع دارویی و بیوتکنولوژی بصورت گسترده استفاده
می شود .
از دلایل استفاده گسترده از این پمپ ها در صنایع مختلف راندمان بالا ، قابلیت های زیاد و مقاومت در مقابل خوردگی می باشد .

پمپ های رفت و برگشتی :
این پمپ ها از قدیمی ترین انواع پمپ ها می باشند که هنوز هم با حفظ جایگاه خود در صنایع کاربردهای فراوانی دارند . ساختار این پمپ ها متشکل از یک سیلندر ثابت و یک پیستون متحرک می باشد . در این پمپ ها با حرکت پیستون به سمت عقب ، مایع به درون پمپ ها مکیده شده و سپس با حرکت پیستون به سمت جلو مایع با فشار زیاد از سیلندر تخلیه می گردد . ساختار این پمپ بگونه ای است که وقتی پیستون به سمت عقب حرکت می کند مسیر خروجی مایع بسته شده و مسیر ورود مایع به درون سیلندر باز می گردد . پس از پر شدن سیلندر از مایع و شروع حرکت پیستون به سمت جلو مسیر ورود مایع بسته شده و مسیر خروجی آن از سیلندر باز
می گردد . امکان تولید فشارهای بسیار بالا از مهمترین ویژگیهای این نوع از
پمپ هاست .

کاربرد پمپ ها در صنایع :
همانگونه که ذکر شد از پمپ ها برای جابجایی سیال استفاده می گردد و لیکن نوع سیال و مقدار فشار مورد نظر سلب می شود تا پمپ خاصی برای این منظور در نظر گرفته شود .
از کاربردهای عمومی پمپ می توان انتقال آب ، پساب ، نفت و سایر مایعات غیرخورنده را نام برد . اغلب برای این منظور از پمپ های سانتریفوژ استفاده می گردد .
در صنایع شیمیایی بسته به ماهیت سیال از پمپ هایی با جنس ساختمانی چدن ، آهن ، فولاد ، تفلون و قطعاتی از جنس شیشه ، پلاستیک ، گرافیت ، لاستیک سخت و انواع آلیاژهای فلزی استفاده می شود . در صنایع شیمیائی اگر هدف انتقال مواد قابل اشتعال زا و خطرناک یا مواد گران قیمت باشد باید از پمپ های بدون نشت با جنس مناسب استفاده کرد .
درصورتیکه هدف انتقال مواد اسیدی و مواد خورنده باشد سعی می شود از پمپ هایی استفاده گردد که جنس آنها مقاوم در مقابل اسید بوده یا پوسته آنها پوشیده از لاستیک ، تفلون و نیز پرونانه آنها از جنس فولاد ضد زنگ ، تفلون یا دیگر انواع پلاستیک های مناسب انتخاب گردد . در صنایع کشاورزی برای آبیاری از انواع پمپ ها جهت کشیدن آب از چاه و یا انتقال آب کانال به شبکه آبیاری استفاده می گردد .

صنایع غذایی از جمله صنایعی است که از پمپ هایی با ویژگی های خاص استفاده زیادی می نماید . بدلیل حساسیت مواد غذائی در این صنعت از پمپ هایی استفاده
می گردد که به آنها پمپ های بهداشتی نیز می گویند . این پمپ ها اغلب دارای اجزاء و ملحقاتی هستند که در موارد دیگر لزومی به وجود آنها نمی باشد . این پمپ ها باید از هر نوع پوسیدگی دور بوده و به راحتی قابل تمیزکاری باشند . جنس قطعات این پمپ ها نباید بو یا مزه ماده عبوری از آن را تغییر دهد .
سیستم روغن کاری این پمپ ها نباید نشتی داشته و باید جنس قطعات بگونه ای باشد که در حین کار سائیده یا پوسیده نگردد . معمولاً جنس اینگونه از پمپ ها را فولاد
ضد زنگ ، آلومینیم یا الیاژهای مخصوص تشکیل می دهد .

 

انتخاب پمپ :
در انتخاب پمپ نکات مختلفی در نظر گرفته می شود . از مهمترین این نکات قابلیت عملیاتی پمپ از نظر ظرفیت و میزان فشار مایع خروجی از پمپ ( هد ) می باشد .
نکته مهم دیگر در انتخاب پمپ جنس پوسته ، پروانه و دیگر قطعات آن می باشد . این مسئله متأثر از نوع سیال جاری در پمپ است در صورتیکه سیال دارای مواد خورنده یا سائیده بدنه و قطعات پمپ باشد ، انتخاب جنس مناسب از اهمیت بالائی برخوردار خواهد شد . ضمن اینکه باید توجه داشت وجود ذرات جامد یا گاز در مایع ، دامنه گرانروی مایع و دمای عملیاتی در انتخاب پمپ نقش مهمی دارند . لازم به ذکر است در کنار لحاظ کردن نکات فوق در انتخاب پمپ باید به مسئله بالا بودن بازده آن در شرایط عملیاتی توجه کافی داشت . این مسئله از نظر میزان مصرف انرژی اهمیت دارد.

 

اجزای پمپ :
1- بدنه : برای باز و بسته شدن پمپ ها بدنه آنها را معمولاً چند تکه می سازند .
2- محور ( شافت ) : هر پمپ دارای مرکزیتی به نام محور ( شافت ) است که تمام قطعات روی آن سوار می شوند . محور از آلیاژهای مختلفی ساخته می شود و جنس آن از فولاد زنگ نزن (Staneless Still) تا در مقابل خوردگی مقاومت کند چرا که اگر محور خراب شود خسارت بر روی قسمتهای دیگر وارد می کند .
3- فلنچ : لوله ورودی پمپ است و قطر آن پیش از لوله خروجی است چون باید مایع زیادی را وارد کند تا درون پمپ کمبود فشار نداشته باشیم .
4- پروانه : پروانه ها با توجه به نوع و حجم سیالی که منتقل می کنند اندازه های مختلفی دارند و نیز جنس های مختلف دارند : impller چدن ، لاستیک فشرده ، برنز
( که از پروانه های برنزی برای انتقال آب استفاده می شود ) و ;

ساختمان پروانه ها : پروانه ها ساختمان ساده ای دارند و دارای دو صفحه در دو طرف هستند و تعدادی پره را احاطه کرده اند ( پره ها در وسط صفحه قرار دارند و دارای زوایای خاصی هستند که با توجه به نوع طراحی پروانه ها انتخاب می شوند ) ، پروانه ها دارای سوراخ یا شیاری در وسط هستند که سوار بر محور می شود و این شیار باعث می شود که پروانه ها روی محور حرکت چرخشی نداشته باشد و همزمان با محور بچرخد برای اینکه محور از سوراخ بیرون نیاید خاری وجود دارد که شیار پروانه را با شیار محور یکی می کند .
– چشم پروانه : ورودی مایع در واقع در چشم است و بر اثر چرخشی که در پروانه ایجاد می شود پروانه در امتداد شعاع می چرخد و مایع از چشم وارد و در اثر نیروی گریز از مرکز در جهت شعاع به بیرون پرتاب می شود .

– انواع پروانه : 1- یک مدخلی ( یک چشمی ) 2- دو مدخلی ( دو چشمی )
توجه : سیالاتی وجود دارند که در آنها چیزهای دیگری مانند املاح معلق ، گرد و خاک و ; وجود دارد که در این سیالات از پروانه های باز استفاده می شود .
توجه : برای روغن کاری پروانه از روغن Sea استفاده می شود .

5- یاتاقان : محور تکیه گاهی دارد ، در صنعت تکیه گاه های مختلف به نام یاتاقان ساخته شده که برای تحمل بار محورها و آسان کردن چرخش محور بکار می رود . جنس یاتاقان می تواند از بابیت ( آلیاژی از جنس برم ، کروم ، کبالت ) باشد . مقاومت یاتاقان ها در برابر خوردگی کمتر از شافت shaft می باشد و آن را روی شافت قرار
می دهند تا شافت دچار خوردگی نشود .

انواع یاتاقان :
1) صاف
2) دو قله Split breaing : برای بارهای زیاد استفاده می شود .
3) bali breaing : بر روی شافت با دستگاه پرس سوار می کنند ، قطر خارجی شافت با قطر داخلی balibreaing یکی است حرکت ساچمه ها به شکل نقطه است و با پوسته در ارتباط است . ساچمه ها بین دو پوسته داخلی و خارجی قرار میگیرند که یکی از پوسته ها ثابت و دیگری متحرک است .
4) roilbreaing ( یاتاقان غلتکی ) : به شکل مخروط ناقص است و جنس آنها اکثراً از فولاد زنگ نزن است و داراغی حرکت خطی اند .
6) حلقه های ساینده : دارای دو نوع تک بوش و تک برینگ هستند . دو طرف پروانه را با حلقه های سائیده می پوشانند تا از پروانه محافظت کند .
7) صفحه افشاننده (diffuser) : در پمپ هائی که برای فرستادن آب به بیشتر از 4km ( مسیر طولانی ) وسیله ای به نام صفحه افشاننده دارند که سرعت را به فشار تبدیل می کند .
8) نشت بند : از خروج سیال به بیرون از محفظه و از ورود گرد و خاک به داخل محفظه جلوگیری می کند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله استفاده از یادگیری حرکت در ردیابی وسایل نقلیه در ص

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله استفاده از یادگیری حرکت در ردیابی وسایل نقلیه در صحنه ترافیک فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله استفاده از یادگیری حرکت در ردیابی وسایل نقلیه در صحنه ترافیک فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله استفاده از یادگیری حرکت در ردیابی وسایل نقلیه در صحنه ترافیک فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله استفاده از یادگیری حرکت در ردیابی وسایل نقلیه در صحنه ترافیک فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1382

محل انتشار: نهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

هادی صدوقی – دانشجوی دکتری الکترونیک دانشگاه تربیت مدرس
مجتی لطفی زاد – استادیار گروه الکترونیک دانشگاه تربیت مدرس
احسان کبیر – دانشیار گروه الکترونیک دانشگاه تربیت مدرس
محمود فتحی – دانشیار گروه کامپیوتر دانشگاه علم وصنعت

چکیده:

از یادگیری مسیر حرکت وسایل نقلیه در ردگیری بهتر، همچنین درتشخیص رفتار وسایل نقلیه استفاده می شود. در این مقاله مختصات مسیر حرکت وسایل نقلیه در طی 8000 فریم با خوشه بندی فازی k میانگین به 200 مرکز، خوشه بندی می شوند. سپس یک ماتریس 200 ضربدر 200 به نام ماتریس گذر مراکز (CTM) برای مدل کردن اطلاعات مکانی – زمانی، پیشنهاد می شودد. عنصر ij این ماتریس بیان کننده آن است که شیئی در دو فریم متوالی از مرکز i به مرکز jگذر کرده است. برای تکمیل درایه های این ماتریس روی 9000 فریم ردیابی چند شیئی انجام شده و ماتریس گذر مراکز، تکمیل می شود. ردگیری چند شیئی به کمک جستجوی تکه های متحرک مشابه، مبتنی بر انطباق هیستوگرام رنگ انها به همراه پیشگویی RLS انجام می شود. از ماتریس CTM در همگرایی سریع الگوریتم پیشگویی RLS استفاده شده، که خطای پیش بینی روی تعداد زیادی از وسایل نقلیه حداقل 80% کاهش یافته است. همچنین CTM در جستجوی تکه های مشابه، کارآمد است و می تواند شعاع و موقعیت جستجو را تعیین کند. الگوریتم مبتنی بر ماتریس گذر مراکز نوعی اعمال اطلاعات سطح بالا، در ردیابی بهتر چند شیئی می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   191   192   193   194   195   >>   >