پروژه دانشجویی تحقیق ارسطو فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق ارسطو فایل ورد (word) دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق ارسطو فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق ارسطو فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق ارسطو فایل ورد (word) :

جنسیت: مرد
تولد و وفات: ( ... )س سیزدهم و چهاردهم قمری
محل تولد: مشخص نیست.
شهرت علمی و فرهنگی: خطاط
وی از شکسته‌نویسان است. به خط وی قطعه‌ای است به قلم کتابت خفی ‌خوش که چنین رقم دارد: "...ارسطو در طهران تحریر کرد در حالت افسردگی و دلتنگی در منزل...نور چشم مکرم میرزا علی اکبر در قورخانه مبارکه محض یادگاری قلمی شد ، الراجی ارسطو ، ".
ارسطو و طرح
طرح از نظر ارسطو آینده ای از روح و احساس است که بر کالبد آثار ادبی دمیده می شود.
ارسطو معتقد است در نمایشنامه ها تعدد شخصیت های مختلف نمی تواند در روند شکل گیری و حرکت بخشی اثر تاثیر بگذارد. از نظر او می توان حتی با یک یا دو شخصیت نمایشنامه ای را به صحنه برد لیکن خلق حوادث متنوع و بی شمار لازم و غیرقابل اجتناب است. به عبارت ساده تر ارسطو برحضور عنصر حادثه در داستان و نمایشنامه ها بیشتر از حضور و نقش شخصیت ها معتقد است. البته او تراژدی را به جای آن که یکی از شاخه های نمایشنامه در نظر بگیرد، یکی از انواع و قالب های ادبی می دانست. به همین دلیل صحنه های نمایشنامه ها را جزیی از اجرای نمایشنامه به حساب می آورد:
«یک تراژدی بدون تماشاچی و هنرپیشه هم می تواند تاثیر برانگیز باشد.»
معمولاً در یک نمایشنامه جنبه های مختلفی چون کنش و گفت وگو وجود دارد که تنها برای اجرا شدن به روی صحنه مناسب است و ارزش آن تنها بر روی صحنه مشخص می شود.
ارسطو به ماهیت نمایشنامه بیش از روش ارایه و القای آن، به تماشاچیان اهمیت می داد. برای او مهم ترین مساله در نمایش شرح حوادث با توجه به رابطه علی و توالی زمانی است. به همین دلیل از نظر ارسطو طرح نمایشنامه نباید کوتاه و خلاصه باشد. او می گفت که یک نمایشنامه باید به تفصیل ارایه شود و اگر کوچکترین تغییری در طرح آن داده شود دیگر اثر قابل قبولی نخوهد بود. پس طبق نظریه ارسطو طرح نمایشنامه های شکسپیر که غالباً از داستان ها و افسانه های کهن ایتالیایی اقتباس شده بود فاقد ارزش هستند؛ چرا که شکسپیر طرح اولیه آثار خود را از آن ها اقتباس کرده بود و در طرح آن ها دست برده بود؛ هرچند که طرح اقتباس شده با اصل آن شباهت های زیادی دارد، اما نمایشنامه هایی که شکسپیر خالق آن است از لحاظ تکنیکی و ادبی از ارزش والایی برخوردار هستند. طبق نظریه ارسطو نمی توان شکسپیر را یکی از بزرگترین نمایشنامه نویسان جهان محسوب کرد، به همین ترتیب طرح نمایشنامه های «سوفوکلس» نیز طبق نظریه ارسطو قابل قبول نیستند، چون او نیز بنای آثار خود را اساطیر یونان و روم قرار داده است.
طرح در نمایشنامه همچون دانه های زنجیری است که حوادث را به هم متصل می سازد و آن ها را به سوی پایان نمایشنامه هدایت می کند. در این حالت خاص طرح روح تراژدی است آن چنان که روح یک رمان است. در حالی که در رمان های امروزی بیشتر برای عنصر شخصیت و ذهنیت او ارزش قایل هستند. نویسندگان معاصر می خواهند بیشتر ذهنیت شخصیت های خود را درشت نمایی کنند؛ البته آن ها به خود شخصیت ها علاقه مند نیستند، بلکه شخصیت های داستانی را به خاطر روح و روانشان و مشخص کردن گوشه های مبهم و تاریک ذهن بشر دوست دارند. آن ها می خواهند حتی تجربیات خاص خود را از طریق ذهن شخصیت ها مطرح سازند. به همین دلیل در بسیاری از داستان های جدید، نویسنده تمایل به تک گویی پیدا می کند. چنین مساله ای در قرن نوزدهم نیز یک بار به وجود آمد. در قرن در اروپا نمایشنامه نویسان غیرمتحرک، شخصیت های نمایش را به تک گویی واداشتند. آشکار است که بین رمان های جدید و نمایشنامه های قدیم تناوب چشمگیری وجود دارد. به همین دلیل نظرات ارسطو را به طور کامل نمی توان به تمامی قالب های ادبی تعمیم داد. به طور مثال رمان «اِما» نوشته جین آستین شباهتی با تراژدی سوفوکلس ندارد. شکسپیر در نمایشنامه هاملت کلیه مفاهیم اخلاقی و مسایل مختلف را از طریق حادثه و کنش های داستانی نشان داده است. در صورتی که در رمان های جدید چون «اولیس» نوشته جیمزجویس فردیت و ذهنیت شخصیت ها مطرح است. ارسطو عناصر اصلی نمایشنامه را به ترتیب اهمیت این گونه ارایه داده است. او ابتدا طرح را مهم ترین عنصر قلمداد کرده است بعد از آن شخصیت از نظر ارسطو دارای اهمیت است و پس از آن تفکر و ایده موجود در نمایشنامه. در مرحله آخر ارسطو به نثر و شیوه نگارش اثر توجه دارد او تنها بر این چند عنصر اشاره کرد و از نحوه شکل گیری و ارتباط منطقی بین آن ها سخنی نگفته است. در حقیقت ارسطو طرح را تعریف کرده است ولی از جنبه تخصصی اجزای آن را مورد بررسی قرار نداده است. ارسطو می گوید تراژدی تقلید از یک حادثه ناگوار است. او تراژدی را به سه بخش عمده شروع وسط و پایان تقسیم کرده است. از نظر او شروع، یک نمایشنامه تراژدی بخشی است که وجودش لازم به وجود بخش دیگری نیست. ارسطو شروع یک نمایشنامه را متکی بر خود می داند و می گوید شروع داستان هیچ ارتباطی با دیگر بخش های داستان ندارد.
بخش وسط حتماً باید بعد از بخش اول بیاید و تکمیل کننده آن باشد.
بخش پایان در حقیقت نتیجه گیری و پایان نمایشنامه است. طبق گفته او یک طرح منسجم نباید در هر لحظه و هر مکانی شروع شود و به پایان رسد، بلکه باید طبق قانون از پیش تعیین شده باشد. اندازه یک اثر باید مشخص باشد و تا آن جایی داستان پیش رود که در حافظه بماند. البته ارسطو درباره طولانی بودن نمایشنامه بر این اصل نیز معتقد بود که شخصیت اصلی باید از موقعیت خوب به بد و یا برعکس برسد و تا زمانی که تغییری بزرگ در زندگی اش رخ نداده نمایشنامه نباید به پایان رسد.

ارسطو در ایران
حکایت ترجمه فارسی آثار ارسطو با ترجمه رساله «درباره نفس» او توسط افضل الدین کاشانی (بابا افضل)، در قرن هفتم هجری آغاز می شود. افضل الدین کاشانی تلخیصی از یکی از شروحی که بر ترجمه عربی اسحق بن حنین از این رساله نوشته شده بود را به فارسی نقل کرده است. البته این ترجمه همیشه با اصل کلام ارسطو مطابق نیست و قطعاتی از شرح را نیز دربرمی گیرد. افضل الدین کاشانی همچنین رساله دیگری منسوب به ارسطو را با عنوان «کتاب التفاحه» یا «تفاحیه» از منابع عربی به فارسی برگردانده است. قدما بر این باور بودند که این رساله حاصل بحث و گفت وگوهایی است که ارسطو در آخرین لحظات عمر خود، در بستر بیماری با شاگردانش انجام داده است. این رساله در قرون وسطای میلادی با عنوان «سیب نامه» شهرت داشته است، اما امروزه آن را منحول (مجعول) می دانند. هر دو رساله در مجموعه مصنفات بابا افضل کاشانی، به تصحیح آقایان مجتبی مینوی و یحیی مهدوی در سال به طبع رسیده است. اما ترجمه صحیح و امروزین درباره نفس در سال به قلم علیمراد داوودی منتشر شده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله تجزیه و تحلیل حرکات ساده تنه و اندامهای انت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تجزیه و تحلیل حرکات ساده تنه و اندامهای انتهایی فایل ورد (word) دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تجزیه و تحلیل حرکات ساده تنه و اندامهای انتهایی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تجزیه و تحلیل حرکات ساده تنه و اندامهای انتهایی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تجزیه و تحلیل حرکات ساده تنه و اندامهای انتهایی فایل ورد (word) :

هدف از این فصل ایجاد یک فهم سریع از اصول آناتومیکی حرکات ساده است، عضله‌هایی که اجرای حرکت را به عهده دارند به صورت ساده می‌توانند از طرق تمرینهای ویژه بدنسازی تقویت شوند، اعداد و ارقامی که در این متن آمده می‌تواند مورد تفسیر قرار گیرد، این اطلاعات بر اساس یافته‌های ون لنز، و چس مث (1972) قرار دارند و می‌توانند جهت توضیح عضلات افراد عادی که در یک حرکت خاص شرکت دارند استفاده شوند. مؤلف آگاه است که این روش تمایل دارد که پیچیدگی فرایندهای حرکتی را بیش از حد ساده کند، اما امیدوار است که بتواند با پذیرفتن ان مشکل در جهت مزایای یک دیدگاه سریع و ساده استفاده نماید. بنابراین هدف این قسمت ایجاد پلی بین فاصله زیاد آناتومی محض (که معمولاً یک عنوان خشک، بدون هیچ ارتباط واقعی با واقعیت است) و فعالیتها و تمرینات معمول ورزشی است.

تجزیه و تحلیل حرکات ساده تنه
خم شدن به طرف جلو
دامنه خم شدن تنه به طرف جلو بستگی به خاصیت کشسانی عضلات مخالف لیگامانهای سیتون مهره‌ها دارد. همچنین وابسته به جنبش‌پذیری مفاصل کوچک ستون فقرات و نیروی اولیه عضلات موافق است.
در هنگام ایستادن نیروی ثقل تنه را به طرف جلو می‌کشد تا تعادلی را بین تونوس عضله‌های مسئول ایجاد وضعیت مستقیم بدن (به طور عمده عضله‌های راست کننده ستون فقرات) و نیروی ثقل ایجاد کند. زمانی که خم شدن به طرف جلو ادامه می‌یابد عضله‌های مشابه (که در حرکت دراز و نشست شرکت دارند) از وضعیت طاقباز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

عضله‌های شرکت کننده
1. عضله راست شکمی
2. عضله مایل خارجی شکم
3. عضله مایل داخلی شکم و خم کننده‌های مفصل ران
1. عضله راست رانی
2. عضله سوئز خاصره‌ای
3. عضله کشنده پهن نیام
4. عضله دندانه‌ای و غیره

یادآوری: زمانی که مفصل زانو و ران خم می‌شود، شرکت عضله‌های راست رانی و سوئز خاصره‌ای به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد، زیرا کشش قبلی کاهش یافته و دستگاه اهرمی آنها کوتاه می‌شود. در این موقعیت بار و وزن اصلی روی عضله‌های شکم قرار می‌گیرد.

دورسی فلکشن تنه
در دورسی فلکشن تنه، از حالت ایستاده درجه خم شدن به واسطه خاصیت ارتجاعی عضله‌های خم محدود می‌شود. حالت ارتجاعی رباط‌های ستون مهره‌ها و مفصل ران (رباط رانی خاصره‌ای) و جنبش‌پذیری مفاصل کوچک ستون مهره‌ها از اهمیت خاصی برخوردار هستند. شرکت کننده‌های فعال دورسی فلکشن تنه عضله‌های باز کننده پشت هستند.

شکل 1 ـ 4. عضله‌های درگیر در خم کردن تنه به طرف جلو

عضله‌های درگیر
1. عضله راست کننده مهره‌ها
2. عضله پشتی بزرگ و عضله ذوزنقه (این عضلات شانه را به طرف عقب می‌کشند).
3. عضله سرینی بزرگ و عضله ورکی اندام تحتانی (این عضلات مفصل ران را باز می‌کنند).

شکل 2 ـ 4. عضله‌های درگیر در خم کردن تنه به طرف عقب

خم کردن جانبی تنه
در حالت ایستاده، خم کردن جانبی تنه اصولاً به وسیله نیروی ثقل، با تونوس عضله‌های مخالف عمل کننده به عنوان ترمز کننده انجام می‌شود تنها زمانی که خم کردن کامل مورد نیاز است عضله‌های زیر درگیر می‌شوند:

عضله‌های شرکت کننده
در سطح شکمی
1. عضله راست شکمی
2. عضله مایل شکمی خارجی
3. عضله مایل
4. عضله سوئز خاصره‌ای (عمقی)
5. عضله سینه‌ای بزرگ (شانه را به طرف موافق منقبض می‌کند).

در سطح پشتی
1. عضله راست کننده مهره‌ها (در شکل 3 ـ 4 b این عضله به وسیله عضلات پشتی بزرگ و ذوزنقه پوشیده شده است).
2. عضله مربع کمری
3. عضله پشتی بزرگ و عضله ذوزنقه (بخش بالایی) این عضلات و چند عضله دیگر شانه را به طرف موافق منقبض می‌کشند.
خم کردن جانبی تنه به وسیله انقباض همزمان عضله‌های بالا انجام میشود.
خم کردن جانبی ویژه تنه: بالا آوردن تنه از حالت افقی، جانبی با پاهای ثابت به منظور بالا آوردن لگن در این حرکت، همه عضله‌هایی که از بدنه خاصره نشأت می‌گیرند و روی ران یا بخش نزدیک تنه پا متصل می‌شوند، باید شرکت نمایند. برگشت از ثابت شدن و تحرک‌پذیری این عضله لگن را بالا می‌اورد نسبت به اینکه ران را دور کند، و لذا بالا آوردن جانبی تنه حمایت می‌شود.
عضله‌های شرکت کننده
1. عضله‌های سرینی بزرگ، میانی و کوچک
2. عضله راست رانی

3. عضله کشنده پهن نیام
4. عضله سوئز خاصره‌ای
در ژیمناستیک ترکیب بسیاری از خم کردن جانبی تنه و دور کردن مفصل ران در ورزشهای سوارکاری، چوگان روی اسب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چرخش تنه
چرخش تنه به وسیله یک سری از انقباض‌های عضلانی انجام می‌شود که تارهای آنها از یک مسیر مشابه نشأت گرفته است. این شکلی از عضلات مارپیچ (Benninghof and Goerttler, 1975) و عضله‌های زنجیره‌ای (Tittel, 1970) را مطرح میسازد، که تنه را می‌چرخاند. در سطح خلفی که این عضله مارپیچی از قسمت چپ گردن حرکت می‌کند و از روی شانه چپ و طرف چپ تنه به طور مورب به طرف راست عضله مایل قدامی شکم و طرف چپ عضله مایل تحتانی می‌رود.
بنابراین توالی، چرخش چپ تنه وجود دارد. در چرخش به طرف راست نیز این توالی یکسان است، منتها در جهت مخالف.

عضله‌های شرکت کننده
عضله‌های شرکت کننده در این مثال چرخش به طرف چپ تنه عبارتند از:
بخش شکمی تنه
1. عضله مایل خارجی شکم سمت راست
2. عضله مایل داخلی شکم سمت چپ (زیر این عضله، جهت کشش را به طور اریب از لایه مایل خارجی به طرف تاندون عضله راست شکمی ادامه می‌یابد).
3. عضله سینه‌ای بزرگ (جهت کشیدن شانه راست به طرف جلو)
4. عضله دندانه‌ای قدامی سمت راست (که مانند عضله سینه‌ای بزرگ عمل می‌کند).
5. عضله جناغی چنبری پستانی (جهت عقب کشیدن سر)

بخش پشتی تنه
1. عضله خاری چپ (جهت عقب کشیدن سر)
2. عضله خاری عرضی

3. عضلات بالا برنده دنده‌ها
4. عضلات بین دنده‌ای خارجی و داخلی به ترتیب در طرف راست و چپ
5. عضله مایل خارجی شکم سمت راست
به علاوه بعضی از عضله‌های سطحی نیز شرکت دارند که اصولاً سبب چرخش شانه می‌شوند:
1. بخش چپ عضله پشتی بزرگ
2. بخش چپ عضله ذوزنقه
3. عضله متوازی‌الاضلاع بزرگ و کوچک سمت چپ

حرکات ساده در اندام انتهایی فوقانی
در شرح حرکات اندامهای انتهایی، این عضله‌ها بر مبنای کاهش نیروی انقباضی توصیف خواهند شد. اعدادی که بعد از عضله در پرانتز وجوددارد به صورت جرم نیوتن (Nm)، نیروی تولیدی محاسبه شده، عضلات را از حالت استراحت نشان می‌دهد.
یادآوری: این اعداد صرفاً به عنوان ارزیابی عضلاتی که در آن حرکت خاص مهم هستند، به کار می‌رود و به عنوان افزایش یا کاهش نیروی عضلانی محسوب نمی‌شوند که به وضعیت نسبی اهرم بستگی دارد مثلاً زوایای مختلف انقباض.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت روش تحقیق در حسابداری فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت روش تحقیق در حسابداری فایل ورد (word) دارای 278 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت روش تحقیق در حسابداری فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت روش تحقیق در حسابداری فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت روش تحقیق در حسابداری فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت روش تحقیق در حسابداری فایل ورد (word) :

اسلاید 1 :

شناخت

فلاسفه و دانشمندان برای آگاهی از حقایق واقعیت های جهان هستی وکشف حقیقت پدیده ها به منابع و مبانی مختلفی متوسل شده اند.

این منابع عبارتند از:

-عقل

-تجربه

-قلب و دل

-وحی

-;..

اسلاید 2 :

1ـ تجربه

ü  ابتدایی ترین و در عین حال فراگیرترین روش کسب اطلاعات است.

ü در این روش اطلاعات بی‌واسطه و به طور مستقیم توسط فرد استفاده کننده از اطلاعات حاصل می‌شود.

ü  تجارب شخصی عمدتاً برخواسته از دانش حسی است.

اسلاید 3 :

محدودیت های تجربه

ü  دانش حسی به واسطه خطای احساس غیرقابل اطمینان و ناقص است .

ü محدودیت در تجربه ـ همه امور را نمی‌توان تجربه کرد .

ü تجربه شدیداً تحت تأثیر ذهنیت افراد است .

اسلاید 4 :

2ـ استناد به مقام صلاحیت‌دار

ü  رجوع به کارشناسان ، متخصصان و مراکز ذیصلاح در زمینه‌های موردنظر

ü

ü پذیرش قول و فعل مقامات ذیصلاح به عنوان واقعیتهای قابل استناد

اسلاید 5 :

محدودیت های استناد به مقام صلاحیت‌دار

ü نحوه کسب دانش و اطلاعات از سوی مقامات صلاحیت‌دار « آیا آنان دچار اشتباه نمی‌شوند» ؟

ü

ü اختلاف نظر صاحبنظران در امر واحد

اسلاید 6 :

3ـ منطق

ü  اگر به کمک عقل , دانش حسی توسعه داده شود دانش قابل اعتمادتری حاصل می‌شود .

ü

ü منطق از دو طریق برای رسیدن به شناخت به انسان کمک می‌کند :

الف) روش قیاسی   deductive method     

 

ب) روش استقرایی inductive method     

اسلاید 7 :

الف) روش قیاسی

ü قیاس در لغت به معنای سنجش ، اندازه گیری و تخمین است .

ü

ü استدلال قیاسی نتیجه گیری با دلایل کافی از کل به جزء است یا رسیدن مدلل از قوانین کلی و عمومی به موارد جزئی و خاص را گویند .

ü

ü شاید اولین حرکت قابل ملاحظه در پیدایش رویکرد منظم و سیستماتیک برای کشف واقعیات باشد .

ü

ü از کنار هم گذاشتن واقعیات پذیرفته شده و استنتاج یک نتیجه از آن , حاصل می شود .

اسلاید 8 :

محدودیتهای قیاس

ü  نتیجه قیاسی منطقی به هیچ وجه از محدوده مقدمات فراتر نمی‌رود .

ü صحت نتیجه مستقیماً به صحت مقدمات بستگی دارد. اطمینان از صحت مقدمات از اهمیت خاصی برخوردار است .

üچون نتیجه فرآیند تحقیق علمی تولید و کشف دانش جدید است ، پس این فرآیند نمی‌تواند صرفاً بر پایه استدلال قیاسی بنا شود .

اسلاید 9 :

ب) روش استقرایی

ü استقراء در لغت به معنای جستجو کردن و کنجکاوی کردن است .

ü

ü استدلال استقرایی یعنی رسیدن ذهن از جزء به کل

ü

ü بررسی اجزاء یک قضیه و رسیدن به یک حکم کلی

انواع استقراء

استقراء تام         بررسی کلیه اعضاء یک مجموعه

استقراء ناقص                        بررسی گروهی از اعضاء یک مجموعه

اسلاید 10 :

تفاوت قیاس و استقراء

 1) قیاس از کل به جزء و  استقراء از جزء به کل

2) پذیرفتن مقدمات قیاس مساوی است با پذیرفتن نتیجه قیاس ( اگر مقدمات قیاسی را بپذیریم ولی نتیجه را نپذیریم دچار نوعی تناقض منطقی شده‌ایم) ولی در استقراء اینچنین نیست. نپذیرفتن نتیجه در صورت پذیرفتن مقدمات تناقض عقلی و منطقی ایجاد نمی‌کند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد پوشش و ظرفیت محاسبات برای طراحی نسل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد پوشش و ظرفیت محاسبات برای طراحی نسل سوم شبک? موبایل فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد پوشش و ظرفیت محاسبات برای طراحی نسل سوم شبک? موبایل فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد پوشش و ظرفیت محاسبات برای طراحی نسل سوم شبک? موبایل فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد پوشش و ظرفیت محاسبات برای طراحی نسل سوم شبک? موبایل فایل ورد (word) :

تصمیمات مدیریت پروژه ی چند هدفه ی فازی با استفاده از روش برنامه ریزی آرمانی فازی دو مرحله ای

چکیده
در مسائل تصمیم گیری مدیریت پروزه (PM) عملی ، اغلب ضرایب محیطی و پارامترهای مربوطه ماهیتاً فازی هستند و یک تصمیم گیرنده (DM) باید به طور همزمان اهداف متضاد گوناگون را در یک چارچوب از سطوح انتظار مبهم مورد توجه قرار دهد . این مقاله بر ایجاد یک روش برنامه ریزی ریاضی فازی – دو مرحله ای برای حل مسائل تصمیم گیری مدیریت پروژه چند هدفه در یک محیط فازی متمرکز می باشد . مدل برنامه ریزی چند هدفه فازی اولیه که در اینجا طراحی شده است ، س

عی دارد تا به طور همزمان هزینه های کلی پروژه ، زمان کل اتمام پروزه و هزینه های مجمل کل را با توجه به هزینه های مستقیم ، هزینه های غیر مستقیم ، هزینه های جریمه ی قراردادی ، مدت زمان فعالیت ها و محدودیت بودجه ی در دسترس به حداقل برساند . از یک نمونه ی صنعتی برای نشان دادن امکان پذیری کاربرد روش پیشنهادی برای تصمیمات مدیریت پروژه در دنیای واقعی

استفاده می کنیم . در نتیجه ، این روش پیشنهادی یک جواب ( راه حل ) مؤثر و درجه ی کلی رضایت تصمیم گیرنده (DM) را با مقادیر آرمانی مشخص شده به دست می دهد . چندین مفهوم مهم مدیریت درباره ی کاربرد عملی روش پیشنهادی نیز ارائه شده است . در مجموع ، بخش اصلی این مقاله به معرفی یک روش برنامه ریزی فازی – دو مرحله ای برای حل مسائل تصمیم گیری مدیریت پروژه واقعی با اهداف چندگانه اختصاص دارد .

واژه های کلیدی :
مدیریت پروژه ، نظریه ی مجموعه های فازی ، برنامه ریزی آرمانی فازی – دومرحله ای ، برنامه ریزی خطی چند هدف فازی .

 

1- مقدمه
مسائل مدیریت پروژه (PM) توجه طولانی مدت دانشگاهیان و پژوهشگران را به خود جلب کرده است .
از وقتی که روش ارزیابی و بازنگری پروژه ها (PERT) و روش مسیر بحرانی (CPM) هر دو در دهه ی 1950 به وجود آمدند ، مدل های متعددی از جمله روش های برنامه ریزی ریاضی ، الگوریتم ها و روش های ذهنی ( اکتشافی ) برای حل مسائل تصمیم گیری مدیریت پروژه به کار رفته اند ، هر یک با مزایا و نقایص خود .
( Patterson , Damis ، 1975 ؛ Elsayed ، 1982 ؛ Goink , Golenko – Ginzburz ، 1998 ؛ Gen , Lin ، 2007 ؛ Wang , Yin ، 2008 ؛ Russell ، 1986 ) .
گرچه اغلب مدل های معمولی مدیریت پروژه مانند آریکان و گانگور (2001) ، بالکی (1989) ، دیپٌرتر و الیس (1990) ، (1986) ، وانگ و فو (1998) با نادیده گرفتن هزینه های جریمه و غیر مستقیم مربوط ، تنها هزینه های مستقیم را در نظر می گیرند . در موقعیت های واقعی ( عملی) ، هزینه های کلی یک پروژه ، مجموع هزینه های مستقیم ( هزینه ی دستمزد ، هزینه ی مواد اولیه و سایر هزینه هایی که مستقیماً با فعالیت های پیش بینی شده در ارتباط هستند ) و هزینه های غیر مستقیم ( هزینه های بخش اداری ، هزینه ی استهلاک ، هزینه ی بهره ، هزینه ی جریمه ی

قراردادی و سایر هزینه های بالا سری متغییر ) می باشد . هدف از ارزیابی توازن های مخارج بر حسب زمان ، ایجاد یک برنامه ی مدیریت پروژه مناسب می باشد که مجموع هزینه های مستقیم و غیر مستقیم را به حداقل خواهد رساند . زمانی هر یک از مدل های متداول برای تصمیمات مدیریت پروژه مورد استفاده قرار می گیرند ، که آرمان ها ( اهداف) و پارامترها به طور کلی قطعی /

973 ؛ مک کریمان و رییاوک 1964 ؛ ویلی و دکور و جکسون 1998 ) .
در تصمیمات مدیریت پروژه ی دنیای واقعی ، برآورده کردن مقادیر آرمانی معمولاً باید به دلیل اطلاعات ناقص و غیر قابل دسترس در سراسر افق برنامه ریزی پروژه ، مبهم / فازی باشند . تصمیم گیرنده (DM) معمولاً باید به اهداف متعارض ، به لحاظ استفاده از منابه سازمانی ، بپردازد و این اهداف متعارض نیاز است که به طور همزمان توسط مدیران پروژه اغلب در چارچوب سطوح انتظار فازی بهینه شوند . ( آریکان و گانگور 2001 ؛ آل – فانزین و هااورازی 2005 ؛ وییانا وسوسا 2000 ؛ وانگ ولییانگ 2006 و 2004 ) . راه حل ها برای مسائل بهینه سازی فازی چند هدفه از ارزیابی

ابهام قضاوت های تصمیم گیرنده سود می برند ، مانند « تابع هدف مدت زمان پروژه باید در اصل کمتر از یا برابر با 120 روز باشد» و « هزینه های کلی پروژه باید اساساً کمتر تز یا برابر با 5 میلیون باشد .» بنابراین ، روش های قطعی ( غیر احتمالی ) متداول به خوبی نمی توانند همه ی مسائل برنامه ریزی مدیریت پروژه ی فازی 1 در محیط های فازی حل کنند . نظریه ی مجموعه های فازی ک

ه توسط Zadeh (1965) ارائه شد ، کاربردهای گسترده ای در زمینه های گوناگون پیدا کرده است . ( برای مثال ، عبدالواحد ولی 2006 ؛ کارلسون و کورهانن 1986 ؛ کلایر و یوآن 1995 ؛ کومر و نشان 2004 ؛ هوآنگ ولای 1992 ؛ لییانگ 2008 ؛ وانگ ولییانگ 2004 ؛ ونرز 1987 ؛ زایمرمان 1996 ) .
از وقتی که Zimmerman (1976) اولین بار نظریه ی مجموعه های فازی را در مسائل برنامه ریزی خطی فازی معمولی ارائه کرد ، روش های برنامه ریزی فازی ریاضی برای پرداختن به مشکلات پی

ش رو در کاربردهای دنیای واقعی بوجود آمدند . این مقاله نظریه ی مجموعه های فازی را برای توسعه ی یک روش برنامه ریزی آرمانی فازی – دو مرحله ای به منظور حل مسائل تصمیم گیری مدیریت پروژه با اهداف چندگانه ارائه می کند تا یک راه حل (جواب ) موثر در یک محیط فازی به دست آید . برنامه ریزی خطی چند گانه اولیه (MOLP) که در این مقاله طراحی شده است ، سعی دارد که هزینه های کلی پروژه ، زمان کل اتمام پروژه و هزینه های فشرده کل را با توجه به هزینه های مستقیم ، هزینه های غیر مستقیم ، هزینه های جریمه ی قراردادی ، طول مدت فعالیت ها و محدودیت بودجه موجود به حداقل برساند . بقیه ی این مقاله بدین ترتیب سازمان یافته است :

بخش 2 به بررسی آثار نوشته شده درباره ی این موضوع اختصاص دارد ، بخش 3 مسئله را شرح می دهد ، فرض ها را به طور مفصل بیان می کند و مدل MOLP (برنامه ریزی خطی چند هدفه ) فازی را برای مسائل تصمیم گیری مدیریت پروژه چندهدفه فازی بوجود می آورد . بعد ، یک نمونه ی صنعتی برای تحقق امکان پذیری روش پیشنهادی در بخش 5 استفاده شده است . بالاخره ، در بخش 6 نتایج ترسیم می شوند .

2- بررسی آثار نوشته شده

در تصمیمات PM ( مدیریت پروژه ) عملی ، به دلیل اینکه برخی اطلاعات مربوطه ناقص یا غیر قابل دسترس هستند ، ضرایب محیطی و پارامترها اغلب مبهم / فازی هستند . روش های PM قطعی ( غیر احتمالی ) متداول برای به دست آوردن یک راه حل موثر در محیط های غیر قطعی نامناسب هستند . برای حل مسئله ی ابهام ، Goink , Golenko – Ginzburz (1997) روش های نظریه ی احتمال 1 برای تصمیمات PM برای یک پروژه ی نوع PERT عرضه کردند تا طول مدت مورد انتظار پروژه را به حداقل برسانند ، و سهم آن محصول مدت زمان میانگین فعالیت و احتمال وجود آن در ضمن ( در جریان ) ادراک پروژه می باشد . بعلاوه ، Goink , Golenko – Ginzburz (1998) یک روش ذهنی را برای حل مسائل PM شبکه ای با منابع محدود طراحی کردند که در آن هر فعالیت ، مدت زمان تصادفی وابسته به مقدار منابع اختصاصی به آن فعالیت می باشد . ربّانی ، قومی ، جولایی و لاهیجی (2007 ) یک روش PM با منابع محدود را برای تصمیمات اختصاص منابع شبکه های

تصادفی ایجاد کردند که مدت زمان مبهم ( غیر دقیق ) هر فعالیت را با یک تابع توزیع دارا می باشد و در آن مقادیر زمان تکمیل فعالیت ها در نقاط تصمیم گیری مشخص می شوند ، وقتی که حداقل ، یک فعالیت آماده ی انجام باشد و منابع قابل دسترس موجود باشند . بررسی های مرتبط ردباره ی تصمیم گیری های PM تصادفی (احتمالی) شامل لوکاس زویکس (1965) ، پارکس و رامیسنگ (1969) و دییازو هدیپریینو (1993) می باشند . گرچه ، در موقعیت های دنیای واقعی ، به دلیل ابهام اطلاعات درباره ی ضرایب محیطی و پارامترها در افق برنامه ریزی پروژه ، روش های برنام

ه ریزی تصادفی نمی توانند یک راه حل موثر را به دست دهند .
برنامه ریزی تصادفی عمدتاً بر اساس مفاهیم نظریه ی تصادفی می باشد و تنها می تواند شکل محدودی از یک تابع توزیع احتمال را نظیر نرمال ، نمایی و بتا (Beta) به خود بگیرد ، بنابراین کمک کمی می تواند به تصمیم گیری های PM عملی بکند . Buckley (1990) و Yazenin (1987) درباره ی مقایسه برنامه ریزی فازی و برنامه ریزی تصادفی اضهار نظراتی کردند . آنها خاطرنشان کردند که مشکلات مهم به کارگیری روش های برنامه ریزی تصادفی برای حل مسائل تصمیم گیری مدیریت پروژه ، فقدان کارایی محاسباتی و اصول احتمالی انعطاف ناپذیر هستند که ممکن است قادر به شکل دادن منظور غیر صریح واقعی تصمیم گیرنده نباشند چون آنها می توانند شکل محدودی از یک تابع توزیع احتمالی معین را به خود بگیرند . مسلماً حل مسائل پیچیده ی تصمیم گیری مدیریت پروژه غیر خطی آسان نیست . از سوی دیگر نظریه ی مجموعه های فازی یک روش مناسب به لحاظ کمّی برای مقابله با مسائل تصمیم گیری فراهم کرده است که به عنوان مدل های برنامه ریزی ریاضی با پارامترهای مبهم فرمول بندی می شوند . Zimmermann (1976) برای اولین بار نظریه ی مجموعه های فازی را برای مسائل برنامه ریزی خطی ارائه کرد . آن بررسی ( مطالعه) ، مسائل برنامه ریزی خطی را با هدف فازی و محدودیت ها مورد توجه قرار داد . به دنبال مفهوم تصمیم گیری فازی Zadeh , Bellman (1970) ، که همان مطالعه تاکید کرد که یک مسئله برنامه ریزی خطی

مشخص معادل وجود دارد . سپس نظریه ی مجموعه های فازی و روش های برنامه ریزی فازی Zimmermann به چند روش بهینه سازی فازی برای حل مسائل تصمیم گیری PM و جلوگیری از مدل سازی غیر واقع بینانه گسترش یافته اند . Kamburowsi , Chanas (1981)
روش PERT فازی را سازمان دادند که می تواند توزیع احتمال زمان اتمام پروژه را در این موقعیت به دست آورد ، وقتی که طول مدت فعالیت خاص در مدل شبکه ای پروژه به شکل مجموعه های فازی در فاصله ی زمانی ارائه شدند ( مانند متغییرهای فازی) . Mjeled (1986) ساختار خاصی از

مسائل اختصاصی منابع فازی را تدوین کرد و یک الگوریتم اختصاصی را برای جواب ( حل) آنها تعریف کرد که بر اساس یک فرمول برنامه ریزی خطی بر حسب متغییرهای اختصاص منابع می باشد و یک متغییر دیگر سطح انتظار مصرف منابع و بازده های فعالیت را شرح می دهد . Tozawa , Gen , Tsujimuta , Chang (1995) زمان های فعالیت را به صورت عددهای فازی (فواصل فازی یا فواصل زمانی ) در تحلیل شبکه ای پروژه در نظر گرفتند و روش Delphi فازی برای تخمین یک فاصله ی زمانی معتبر از هر فعالیت استفاده می شود ، و یک روش کارآمد ( مؤثر) برای محاسبه ی زمان اتمام پروژه های فازی و درجه ی بحرانی برای هر مسیر در یک پروژه بر اساس این تخمین های زمانی پیشنهاد می شود . Lin , Yao (2000) یک روش رتبه بندی علامتدار فاصله را برای اعداد فازی در یک CPM شبکه های فعالیت لبه ای عرضه کردند و از آنها برای به دست آوردن مسیر بحرانی فازی استفاده کردند . لییانگ (2006) یک روش برنامه ریزی خطی فازی تعاملی را برای حل مسائل تصمیم گیری مدیریت پروژه و محدودیت های فازی در یک محیط فازی مطرح کردند . روش FLP توسعه یافته ( پیشرفته) سعی دارد تا هزینه های کلی پروژه را با توجه به هزینه های

مستقیم ، غیر مستقیم ، جریمه ، طول مدت فعالیت ها ، زمان اتمام پروژه ی مشخص و بودجه ی تخصیص یافته ی کل به حداقل برساند . اخیراً ، Oshato , Long (2008) یک روش بحرانی فازی را برای مسائل زمان بندی پروژه تحت محدودیت های منابع و عدم اطمینان ارائه کردند که شامل ایجاد یک برنامه ی قطعی مطلوب تحت محدودیت های منابع و افزودن یک میانگیر (buffer) پروژه به پایان آن برنامه برای مقابله با عدم قطعیت می باشد . مقالات دیگری که در آنها برنامه ریزی فازی ریاضی

برای تصمیم گیری های مدیریت پروژه به کار رفته عبارتند از : Buckley (1998) ؛ Zielinsk , Chanas (2001) ؛ Abo – sinna (1995) ؛ Slawinsk , Hapke (1996) ؛ Fu , Wang (1998) . گرچه در موقعیت های عملی ، برانامه مدیریت پروژه به طور کلی اهداف متضادی در رابطه با استفاده از منابع سازمان دارد ، و این اهداف متضاد نیاز است که به طور همزمان توسط تصمیم گیرنده در چارچوب

سطوح انتظار مبهم حل شوند . Zimmermann (1978) اولین بار دامنه ی روش برنامه ریزی خطی

فازی خود را به یک مسئله ی برنامه ریزی خطی چند هدفه معمولی گسترش داد . برای هر یک از توابع هدف این مسئله ، فرض می شود که تصمیم گیرنده یک هدف فازی دارد مانند « توابع هدف باید اساساً کمتر از یا برابر با یک مقداری باشند »، سپس تابع عضویت خطی متناظر تعریف می

شود و عملکرد مینیمم برای جمع کردن توابع هدف فازی به کار می رود . ارائه ی یک متغییر کمکی می تواند این مسئله را به یک مسئله ی برانامه ریزی خطی معادل معمولی تبدیل کند . بررسی های بعدی درباره ی برنامه ریزی آرمانی فازی (FGP) شامل بررسی هایی از سوی Dubais و Fartemps (1999) ؛ Hannan (1981) ؛ Kuwano (1996) ؛ Leberliy (1981) ؛ Luhanjula می باشد .
تفاوت های اصلی میان این روش ها از انواع عملگرهای اجتماع و توابع عضویت که آنها را به کار می برند ، ناشی می شود . Ellis , Deporter (1990) یک روش برنامه ریزی فازی را برای حل مسئله ی بهینه سازی آرمانی مبهم یا نا مشخص چندگانه ارائه کردند به طریقی که در میان اهداف توافق بود و با استفاده از نرم افزار کامپیوتری LP معمول قابل حل بود . Arikan , Gungor (2001) یک کاربرد عملی از روش FGP را در یک مسئله ی شبکه ای پروژه ی واقعی با دو هدف فازی طراحی

کردند به طوریکه یک زمان اتمام پروژه به حداقل برسد و هزینه های مجمل به طور همزمان بهینه شوند ، و مقایسه هایی بین جواب های FGP و FLP 2 و روش به حداکثر رساندن واژه نگاری نیز ارائه کردند . وانگ ولییانگ (2004) یک مدل برنامه ریزی آرمانی چند فازی (MFGP) را برای تصمیم گیری های مدیریت پروژه بوجود آوردند . آن مدل MFGP می تواند در جه ی کلی رضایت تصمیم گیرنده (DM) را به دست دهد و نیز ویژگی های مهم آن را که مدل MFGP پیشرفته را از مدل های برنامه ریزی تصادفی و قطعی سنتی ( قدیمی ) متمایز می کند ، ارائه می دهد . چن و هانگ ( 2006) یک مدل فازی را با ترکیب فرضیه مجموعه های فازی با PERT پیشنهاد کردند تا زمان کل گردش یک سیستم زنجیره ی عرضه را محاسبه کنند . آن مدل فازی طراحی شده ، اعداد فازی مثلثاتی را بر می گزیند تا این متغییرهای غیر قطعی را شرح دهد و شاخص احتمال بعدی مشخص می شود تا میزان انجام سفارش یک سیستم زنجیره ی عرضه را بر اساس زمان اتمام فازی و موعد مقرر فازی نشان دهد . وانگ ولییانگ (2006) یک مدل FGP تعاملی را توسعه دادند که شبکه ای سیستماتیک را ارائه می کرد که فرآیند تصمیم گیری فازی را برای حل مسائل مدیریت پروژه چند هدفه تسهیل می کند . گرچه ، این مدل های ساده شده ، هزینه های غیر مستقیم نادیده گرفته شده ی بالا ، هزینه های جریمه ی قراردادی و محدودیت بودجه ی کل را شرح دادند ، بنابراین در کاربردهای عملی غیر واقع گرایانه هستند . بویژه ، با این که توجیه شده است که که برخی ویژگی های خوب را دارا می باشد ، استفاده شده است . جواب بهینه به دست آمده توسط عملگر مینیمم ممکن است راه حل مؤثر ( کارآمد ) نباشد . ( Fartemps , Dubois 1999 ؛ Wu, Guu 1999 ؛ Li,Lee 1993 ؛ Li ، Li , Zhang 2006) .

3- تدوین مسئله
3-1- شرح مسئله ، فرض ها و نمادها
مسئله ی تصمیم مدیریت پروژه چند هدفه ی فازی را می توان در این مقاله به این ترتیب بررسی کرد . پروژه ای را فرض کنید که شامل n فعالیت مرتبط با هم باشد که باید به ترتیبی خاص آن را اجرا کرد قبل از اینکه کل کار را بتوان به اتمام رساند . در تصمیمات PM در دنیای واقعی ، مقادیر توابع هدف را نمی توان به درستی ارزیابی کرد چون برخی اطلاعات درباره ی ضرایب محیطی و پارامترهای مربوطه ، ناقص و/ یا در افق برنامه ریزی پروژه غیرقابل دسترس می باشند . بنابراین ، این مقاله بر توسعه ی یک روش برنامه ریزی ریاضی فازی برای حل مسائل تصمیم گیری مدیریت پروژه در یک محیط فازی متمرکز می باشد . مدل Molp (برنامه ریزی خطی چند هدفه ) فازی که در اینجا تدوین و فرموله شده است ، سعی دارد تا به طور همزمان هزینه های کلی پروژه ، زمان کل اتمام پروژه ، و هزینه های فشرده کل را در ارتباط با هزینه های مستقیم ، هزینه های جریم

قراردادی و غیر مستقیم ، طول مدت فعالیت ها و محدودیت بودجه ی موجود به حداقل برساند . این توابع هدف لازم است که به طور همزمان توسط مدیران پروژه در چارچوب سطوح انتظار فازی (aspiration levels) بهینه شوند . مدل برنامه ریزی ریاضی فازی بر اساس فرض های ذیل می باشد :
(1) همه ی توابع هدف با سطوح انتظار مبهم (نامعلوم) ، فازی هستند .
(2) همه ی توابع هدف و محدودیت ها معادلات خطی هستند .
(3) زمان عادی و کوتاهترین زمان ممکن برای هر فعالیت و هزینه ی تکمیل فعالیت در زمان عادی و زمان فشرده مشخص هستند .
(4) بودجه ی کلی موجود در طول مدت پروژه معلوم می باشد .
(5) توابع عضویت تکه ای خطی برای اهداف فازی مشخص می شوند ، و عملگر کمینه و عملگر میانگین به طور متوالی برای جمع کردن مجموعه های فازی در روش حل دو مرحله ای مورد استفاده قرار می گیرند .
(6) هزینه های کلی غیر مستقیم را می توان به دو دسته : هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تقسیم کرد ، و هزینه های متغیر هر زمان واحد بدون توجه به زمان تکمیل پروژه یکسان هستند .
فرض (1) به فازی بودن توابع هدف در مسائل تصمیم گیری PM عملی مربوط می شود ، تغییرات را در قضاوت های تصمیم گیرنده (DM) درباره ی راه حل های مسائل بهینه سازی فازی در یک چارچوب ازسطوح انتظار مبهم (نامعلوم) می گنجاند . فرض های 4-2 نشان می دهند که ویژگی

های خطی بودن ، تناسب و قطعی بودن باید به لحاظ فنی به عنوان یک شکل برنامه ریزی خطی (LP) استاندارد برآورده شوند. (کارلسون و کورهانن 1986 ؛ لای و هانگ 1992 ) . فرض (5) برای استفاده از توابع عضویت تکه ای خطی انجام می شود ، این توابع برای ارائه همه ی اهداف فازی مورد بحث مشخص می شوند . عملگر کمینه برای جمع کردن مجموعه های فازی مورد استفاده قرار می گیرد ، و سپس مسئله ی Molp فازی اصلی را می توان به یک مدل برنامه ریزی خطی معمولی معادل تبدیل کرد که می توان آن را با استفاده از روش سسیمپلکس به طرز کارآمدی حل کرد . (هانا 1981؛ وانگ ولییانگ 2006 ؛ زایمرمان 1978) . فرض (6) نشان می دهد که هزینه

های غیر مستقیم را می توان به هزینه های ثابت و هزینه های متغییر تقسیم کرد . هزینه های ثابت ، هزینه های غیر مستقیم را تحت شرایط عادی نشان می دهند و بدون توجه به مدت زمان پروژه ثابت باقی می مانند . در ضمن ، هزینه های متغیر ، که برای ارزیابی صرفه جویی ها یا افزایش ها در هزینه های غیر مستقیم متغییر به کار می روند ، مستقیما ً با تفاوت بین مدت زمان عادی و واقعی تکمیل پروژه تغییر می کنند .(لییانگ ، 2006؛ لییانگ ، 2008 ؛ وانگ و لییانگ 2004 a) نمادهای زیر به کار رفته اند :

(j ، i) فعالیت بین رویدادهای i ،j
هزینه های کلی پروژه
زمان کلی اتمام پروژه
هزینه های فشرده کل
زمان عادی برای فعالیت (j ، i)

زمان فشرده کمینه (حداقل) برای فعالیت (j ، i)
هزینه ی(مستقیم) عادی برای فعالیت (j ، i)

هزینه ی(مستقیم) فشرده کمینه برای فعالیت (j ، i)
هزینه های فشرده اضافی برای فعالیت (j ، i)
زمان فشرده برای فعالیت (j ، i)

مدت زمان فشرده برای فعالیت (j ، i)
زودترین زمان برای رویداد i
زودترین زمان برای رویداد j

زمان شروع پروژه
زمان اتمام پروژه
زمان اتمام پروژه تحت شرایط عادی
هزینه های غیر مستقیم ثابت تحت شرایط عادی
m هزینه های غیر مستقیم متغییر هر زمان واحد
B بودجه ی کلی

2-3 مدل برنامه ریزی خطی چند هدفه فازی
1-2-3 توابع هدف
این مقاله اهداف چند گانه را برای حل مسائل تصمیم گیری PM با بررسی آثار نوشته شده در این رابطه و در نظر گرفتن موقعیت های واقعی انتخاب کرد . در اغلب تصمیمات عملی که برای حل مسائل PM اتخاذ می شوند ، باید هزینه های کلی پروژه (هزینه های مستقیم ، هزینه های غیر

مستقیم ، و هزینه های جریم قراردادی ) ، زمان کل اتمام پروژه و/ یا هزینه های فشرده کل را در نظر گرفت . به نحو چشمگیری ، این اهداف به دلیل اطلاعات ناقص و غیر قابل دسترس معمولا ً فازی هستند . بنابراین ، سر تابع ِ هدف فازی که به طور همزمان طی تدوین مدل Molp فازی مورد بررسی قرار می گیرند ، به این ترتیب می باشند :
• به حداقل رساندن هزینه های کلی پروژه

که جملات + برای محاسبه ی هزینه های مستقیم کل مورد استفاده قرار می گیرند . هزینه های مستقیم کل شامل هزینه ی عادی کل و هزینه ی فشرده کل می باشند ، که با استفاده از منابع مستقیم اضافی مانند اضافه کاری ، کارکنان و تجهیزات به دست می آیند . به طور کلی ، هزینه های مستقیم اصلی ،مانند اضافه کاری ، کارکنان و تجهیزات یا به زمان فعالیت یا به زمان تکمیل

پروژه بستگی دارند ، گرچه هزینه های مواد طی افق برنامه ریزی ثابت هستند . هزینه های مستقیم کل با افزایش طول مدت پروژه افزایش می یابند . جملات هزینه ی غیر مستقیم کل ، از جمله هزینه های بخش اداری ، جرایم قراردادی ، استهلاک ، مالی و سایر هزینه های بالا سری متغییر نشان می دهند که می توان با کاهش زمان کلی اتمام پروژه ، از آنها اجتناب کرد .
• به حداقل رساندن زمان کلی اتمام پروژه
(2)
• به حداقل رساندن هزینه ی فشرده کل
(3)
علامت ‘ ‘ صورت (نوع) فازی شد ‘ = ‘ می باشد و به فازی سازی سطوح انتظار اشاره دارد . برای هر تابع هدف در مدل اولیه Molp فازی ، این مقاله فرض می کند که تصمیم گیرنده (DM) چنین هدف فازی دارد ، ” تابع هدف باید در اصل برابر با مقداری باشد ” . در تصمیم گیری های PM دنیای واقعی ، معادلات (3) – (1) به طور کلی فازی هستند و تغییرات را در قضاوت های تصمیم گیرنده درباره ی راه حل های مسئله ی بهینه سازی فازی شامل می شوند .
2-2-3 محدودیت ها

• محدودیت ها در زمان بین رویدادهای i،j
(4)
(5)
• محدودیت ها در زمان فشرده برای فعالیت ( i، j )
(6)
• محدودیت ها در بودجه ی کل
(7)
• محدودیت های غیر منفی در متغییرهای تصمیم گیری
(8)
4- روش جواب
1-4 روش برنامه ریزی آرمانی فازی دو مرحله ای (TPFGP)
1-1-4. مرحله ی اول ( I )
در مرحله ی I ، مسئله ی اصلی 1 Molp فازی را که در بالا طرح شد ، می توان با استفاده از مفهوم تصمیم گیری فازی ِ بلمان و زاده (Bellman , zadeh) (1970) ، همراه با روش 2FGP هانان (Hannan) (1981) ، حل کرد .توابع عضویت تکه ای خطی برای نشان دادن تمام اهداف فازی دخیل مشخص می شوند ، و عملگر کمینه (حداقل) برای جمع کردن مجموعه های فازی انتخاب می شوند . با ارائه ی متغییر کمکی ، مسئله ی اصلی Molp فازی را می توان به یک مدل برنامه ریزی

خطی معمولی تبدیل کرد که می توان با استفاده از روش سیمپلکس آن را به طور مؤثری حل کرد . ضمیمه ی A اصل مدل LP معمولی معادل را به طور مفصل شرح می دهد . بعلاوه ،مفهوم تصمیم گیری فازی ِ بلمان و زاده (Bellman , zadeh) ، که از عملگر مینیمم برای جمع کردن همه ی مجموعه های فازی استفاده می کند ، در ضمیمه ی B ارائه شده است . بنابراین ، مدل LP معمولی معادل کامل به این ترتیب می باشد :

برنامه ریزی خطی چند هدفه : MOLP.1
برنامه ریزی آماری فازی FGP: fuzzy Goal Programming .2

معادلات (4) – (9)

(9)

که متغیر کمکی رضایت کلی تصمیم گیرنده (DM) را با مقادیر آرمانی مشخص نشان می دهد . گرچه ، راه حل (جواب) بهینه که با عملگر مینیمم در مرحله ی اول به دست آمده ، ممکن است یک جواب مؤثر نباشد ، وکارایی محاسباتی راه حل های به دست آمده با عملگر مینیمم تضمین نشده است . بعلاوه ،یک روش برنامه ریزی فازی دو مرحله ای برای غلبه بر نقاط ضعف اصلی روش کمینه در مرحل I ارائه می شود .
2-1-4 مرحله ی دو I I
در مرحل I I روش پیشنهادی TPFGP ، راه حل اولیه از آن قسمتی که با عملگر کمینه به دست آمده ، مجبور به اصلاح می باشد . این اصلاح اینگونه انجام می شود : افزودن درجات رضایت مرحله ی I، به مرحله ی دوم I I به عنوان یک محدودیت و سپس عملگر میانگین موزون جبرانی برای به دست آوردن درجه ی کلی رضایت تصمیم گیرنده . مورد استفاده قرار می گیرد . در نتیجه ، مدل (9) را می توان دوباره به این ترتیب فرموله کرد :
(4)

(5)
(6)

(7)- (4) : معادلات

که و به ترتیب درجه رضایت حداقل و وزن متناظر تابع هدف g اُم انتخاب شده توسط تصمیم گیرنده می باشند ، و رضایت کلی اصلاح DM را نشان می دهد .
2-4 روش جواب
مرحله ی 1: مدل اولی Molp را برای مسائل تصیم گیری PM چند هدفه طبق معادلات (8) تا (1) فرموله (تدوین کنید) .
مرحله ی 2 : درجه (میزان) عضویت را برای چندین مقدار از هر تابع هدف مشخص کنید
.
مرحله ی 3 : معادلات تکه ای خطی را برای هر ، با استفاده از معادله ضمیمه فرموله کنید

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی دانود تحقیق فرهنگ و رفتار اجتماعى ایرانیان قبل از

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی دانود تحقیق فرهنگ و رفتار اجتماعى ایرانیان قبل از اسلام فایل ورد (word) دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی دانود تحقیق فرهنگ و رفتار اجتماعى ایرانیان قبل از اسلام فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی دانود تحقیق فرهنگ و رفتار اجتماعى ایرانیان قبل از اسلام فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی دانود تحقیق فرهنگ و رفتار اجتماعى ایرانیان قبل از اسلام فایل ورد (word) :

بررسی جامع تاریخ و فرهنگ و جغرافیای ایران را در دوران ماد می توان به اعتباری مشکل ترین و پیچیده ترین بخش از دورانهای تاریخی این سرزمین به شمار آورد. وجود نظریه پردازیهای پژوهشگران مختلف که هر یک در زمینه أی خاص ، چون زبان شناسی ، نژادشناسی ، دین شناسی و… صاحب نظر بوده و از دیدگاه خود با موضوع برخورد کرده اند از یک سو ، و نیز نظرات پژوهشگرانی که کار خود را متوجه بخشهای خاصی از مجموعه جامعه ایران هزاره اول ق.م. ، مانند ایلامیان ، ماناییها ، اورارتوها و یا تمدنها و دولتهای همجوار چون آشور و بابل ساخته اند ، از سوی دیگر عامل موثر در ایجاد پیچیدگی و دشواری مسیر پژوهش گردیده است.

 این پیچیدگی بدان جهت است که عمده این پژوهشگران کوشیده اند تا هر چه بیشتر بر موضوع مورد نظر خود تاکید کنند و با مرزبندیهای بسیار مستحکم ، به هر بخش به عنوان واحدی مستقل در تمامی ابعاد بنگرند . عجیب آنکه با ورود به دوران هخامنشی ، این نحوه برخورد به میزان غیر قابل تصوری دگرگون گردیده و با نگاهی جامع و فراگیر به آن برخورد شده است .

اما ، با توجه به اینکه دانش باستان شناسی در این مورد بیشتر و بهتر از علومدیگر می تواند اظهار نظر کند ، در کل بررسیهای این دوران باستان شناسی نقش عمده و اساسی بر عهده ندارد.
برای شناخت جامع فرهنگ و تمدن دوران ماد که تاثیری بنیادین بر دورانهای بعد و به ویژه عهد هخامنشیان گذارده است ، آگاهی بر وضع این اقوام و دولتهای منطقه ای گریز ناپذیر می باشد .

به ویژه آنکه گروهی از تاریخ نویسان بر حسب گرایشهای خاص خود درباره اصل و منشاء هر یک از این قومها و منطقه حکمروایی، زبان و تمدن و رویدادهای مربوط به آنان ، به گونه ای مطلب را عنوان کرده اند که خواننده بدون توجه به موقعیت جغرافیایی آنان و وسعت حوزه اقتدارشان چنان می پندارد که هر یک به صورت جزیره ای جدا از دیگران و با اصل و منشئی متفاوت ، صاحب فرهنگ و تمدنی از ریشه ویژه و مستقل بودنده اند. ولیکن در اصل، عمده آنان اقوامی بوده اند که در منطقه هایی نه چندان وسیع – در مجاورت هم – هر یک در زیر چتر قدرتهای سیاسی قومی و قبیله ای خود – توانسته بودند حکومتهای محلی کوچک یا متوسطی را تشکیل دهند .

شکی نیست که قدرتهای چون ایلامی ها، کاسی ها و میتانی ها در طیدورانی طولانی از توانمندیهای فراوان سیاسی و تمدنی شکوفا برخوردار بوده اند . چنانکه اورارتوها از حدود 900 ق.م. نزدیک به سه سده توفیق یافتند که به مرحله ایجاد یک دولت مطرح با آثاری ارزشمند در منطقه برسند و با نیرویی چون آشور، درگیر شوند .

 حال، با این مقدمه جا دارد تا مرور کوتاهی بر چگونگی حضور و زندگی و پیوندهای برخی از این اقوام نامدار منطقه داشته باشیم . اقوامی که از آخر سده هفتم ق.م. به بعد ، از وحدت و اجتماع آنان گسترده ترین و مقتدرترین دولت زمان به نام دولت ماد پدیدار گشت . دولتی که مهرف فرهنگ و تمدنی شکوفا ، با برخورداری از یکدستیها ، هماهنگیها و پیوندهای چشمگیر است .

لولوبی
لولوبی ها در بخش وسیعی از بالای رود دیاله تا دریاچه اورمیه اسقرار داشتند ، که در کتیبه های آشوری از ناحیه حکمرانی آنان ، با نام “زاموا” یاد شده است . آنان از هزاره دوم ق.م. از این قوم کهن ترین نقش بر جسته ایران در سر پل زهاب پدیدآمده است که به نام نقش ” آنوبانی نی” معروف است .از مهمترین ویژگیهای این نقش ، تصویر اولین نفر از شش شخصیت کنده شده در زیر تصویر است که لباس و کلاه آن به طور کامل همان است که در نقش برجسته های تخت جمشید ، شخصیتها و افسران مادی در بردارند . به عبارت دیگر، در طول نزدیک به دو هزار سال ، فرهنگ بخش وسیعی از فلات در زمینه هنر پوشاک ، تداوم داشته است .

گوتی ها
گوتی نام مردانی بوده است که در همان هزاره سوم و دوم پیش از میلاد در شرق و شمال غربی منطقه سکونت لولوبی ها ( در منطقه آذربایجان و کردستان ) می زیسته اند . از این مردم ، نقش برجسته معروف ” هورین شیخان ” در بالای رودخانه دیاله شناخته شده است که ترکیب و موضوع صحنه ، شباهت بسیار به نقش کنده ” آنوبانی نی ” داشته و حدود زمانی آنها نیز ، به هم نزدیک دانسته شده است . از دیگر آثار مربوط به گوتی ها ، سر مجسمه مفرغی به دست آمده در همدان است که آن را به یکی از شاهان گوتی در حدود سده های پایانی هزاره دوم ق.م. نسبت داده اند . از نظر انسان شناسی ، ریخت چهره این مجسمه و تصویر کماندار هورین شیخان را ” کسون ” با تیپ کردان منطقه زاگرس و ” ا.ت.آمی ” انسان شناس فرانسوی با آذربایجانیان و ” ژرژکنتنو” با کاسی ها یکسان دیده اند .

میتانی ها
این قوم در هزاره دوم ق.م. در قسمت غرب فلات ، از موقعیت برجسته ای برخوردار بوده و در حدود 1500ق.م. دولتی قدرتمند که از دریای مدیترانه تا کوههای غربی آذربایجان و زاگرس امتداد داشته است، تشکیل می دادند . سپس ، آنان شمال بین النهرین را نیز به سرزمین خود پیوند دادند .نخست ، پایتخت آنان شهر واشوگانی ( Vashuganni ) در محل راس عین ( در خابور امروزی ) بود . سپس به آرپخا ( Arrapkha ) در کرکوک انتقال یافت . میتانی ها را آریایی دانسته اند .یک دسته از اقوام هند و اروپایی که ظاهرا” بیشتر آنان از افراد جنگجو بودند ، از قفقاز عبور کردند و تا انحنای بزرگ شط فرات پیش راندند . این عده با هوریان ( بومیان آن ناحیه که قومی از اصل آزیانی بودند ) ممزوج شدند و پادشاهی میتانی را تشکیل دادند .

این دسته ، محل سکونت خود را تا بین النهرین شمالی توسعه دادند و آشور را محدود کردند و مساکن قوم گوتی را نیز ( که در دوره های شمالی زاگرس واقع بود ) به قلمرو خویش افزودند. همچنین ، مصر را متحد گردانیدند و مقتدرترین فراعنه ، با دختران پادشاهی میتانی ازدواج کردند. میتانی ها نه فقط از نظر قدرت سیاسی و نظامی ، بلکه از نظر سامان دهی اوضاع اجتماعی و تدوین قوانین نیز، از موقعیت چشمگیری برخوردار بودند . متنهای حقوقی به دست آمده از ” نوزی ” یا ” یورگان تپه ” ( Urgantepe  ) در جنوب غربی کرکوک درباره قوانین مربوطه به زناشویی ، بچه دار بودن یا نبودن ، هبه و واگذاری اموال ، ارث و قوانین کیفری و مجازاتها و مذهب آنان ، اطلاعات جالبی در اختیار می گذارد.

کاسی ها
از حدود هزاره سوم ق.م. به بعد ، این مردم به اعتباری ، نخست در زمینهای جنوب غربی دریای کاسپین ( خزر ) و بعد در دامنه های سلسله زاگرس ، ساکن بودنده اند. مردم ناحیه لرستان کنونی را بازماندگان کاسی ها می دانند. در نوشته های عاشوری ، از آنان با نام ” کاسی” ( Kassi ) یاد شده است. نام هگمتانه یا همدان را آشوریها پیش از دوران مادها ” کار- کاسی” به معنی شهرکاسیان می نامیدند . همچنین ، نام شهرهای قزوین و کاشان و دریای کاسپین را بر گرفته از نام این قوم می دانند.

وسعت منطقه حضور کاسی ها در بخشهای غربی فلات ، تا همدان امتداد داشته است . کاسیان در برخی از نواحی “ماد آینده” سکونت گزیده و به احتمال قوی ، نواحی مزبور به وجهی استوار جزو قلمرو دولت کاسی شده است . زیرا ، آثار نقاط مسکونی کاسیان در نواحی دور دست ماد نیز تا هزاره اول پیش از میلاد محفوظ مانده و عنصر نژادی کاسی در حدود جنوب غربی ماد به طور قابل ملاحظه ای انتشار یافته است . درباره نژاد کاسی ها و پیوندشان با آریاییها، نظرات مختلفی وجود دارد . برخی ، آنان را ” آریایی” و برخی دیگر ” آزیانی” گفته اند . توده جمعیت ( کاسی ) که در اصل آسیایی بودند، در آغاز هزاره دوم ق.م. به توسط هند و اروپاییان که حکومتی اشرافی و نظامی با جمعیت اندک تشکیل داده مجاز شدند که خود را در میان طبقه حاکم جای دهند .همچنین ، از نام بعضی خدایان کاسی پیداست که ارتباط خاصی میان آنان و نژاد هند و اروپایی وجود داشته است .

اورارتوها
در سده های آخرین هزاره ق.م. نیز با نام پرآوازه حکومتها و اقوامی در غرب فلات و منطقه ای که بعد مرکز عمده دولت بزرگ ماد را تشکیل دادند، برخورد می کنیم که همه در جریان یک رویداد مهم تاریخی دنیای کهن ، از دهه آخر قرن هفتم پیش از میلاد به بعد ، با نام دولت و تمدن ماد به زندگی خود ادامه داده اند. عمده آنان عبارت بودند از : اورارتوها ، مانایی ها ، سکاها و سیمری ها . از این چهار گروه ، اورارتوها از نظر تشکل سیاسی و سازماندهی به صورت یک دولت و به جای گذاردن آثار تمدنی ، به ویژه معماری ، از دیگران شرایط ممتازتری داشته اند . این دولت در حدود سده نهم ق.م. از اتحاد تعدادی از طایفه ها در پیرامون دریاچه وان با مرکزی به نام ” توشیا ” سامان گرفت .

در زمانهای بعد ، از یک سو تا دریاچه وان و از سوی جنوب تا حوضه های رودخانه های دجله و بخش بالای فرات و گه گاه بخش هایی از آذربایجان کنونی را در برداشت . زبان اورارتویی را از گروه زبانهای ” آسیانی ” دانسته اند که با زبان ” هوریها ” همگروه بوده است . مهمترین ایزد آنان ” خالدی ” نام داشت . اورارتوها در کار معماری ، فلزکاری و ایجاد کانالهای آبیاری توانمندیهای بسیار داشتند . ساکنان سرزمین اورارتو در شکل بخشیدن به هنر دوران ماد و سپس هخامنشی ،چون دیگر اقوام ساکن فلات نقش موثری را بر عهده داشته اند . دولت اورارتو ، در آغاز دهه آخر قرن هفتم پیش از میلاد به اطاعت اتحادیه مادها در آمد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   351   352   353   354   355   >>   >