دانلود مقاله ارزیابی چالشها و مشکلات شهرهای جدید و میزان موفقیت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی چالشها و مشکلات شهرهای جدید و میزان موفقیت آنهادر ایران: شهر جدید سهند فایل ورد (word) دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی چالشها و مشکلات شهرهای جدید و میزان موفقیت آنهادر ایران: شهر جدید سهند فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی چالشها و مشکلات شهرهای جدید و میزان موفقیت آنهادر ایران: شهر جدید سهند فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی چالشها و مشکلات شهرهای جدید و میزان موفقیت آنهادر ایران: شهر جدید سهند فایل ورد (word) :

دانلود مقاله ارزیابی چالشها و مشکلات شهرهای جدید و میزان موفقیت آنهادر ایران: شهر جدید سهند فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در برنامه ریزی و آمایش فضا (مدرس علوم انسانی) از صفحه 165 تا 191 منتشر شده است.
نام: ارزیابی چالشها و مشکلات شهرهای جدید و میزان موفقیت آنهادر ایران: شهر جدید سهند
این مقاله دارای 27 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی
مقاله برنامه ریزی
مقاله سهند
مقاله شهر جدید
مقاله شهرنشینی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با افزایش جمعیت شهرنشین، شهرهای بزرگ در ایران دچار مشکلات فراوانی شده و شهرهای جدید در ایران برای جذب سرریز جمعیتی در حوزه این شهرها مکانیابی و احداث شدند. شهر جدید سهند نیز برای کاستن از مشکلات جمعیتی، اقتصادی، اجتماعی و کالبدی کلانشهر تبریز در حوزه نفوذ این شهر احداث شده است ولی این شهر در عمل نتوانسته است از مشکلات کلانشهر تبریز با توجه به اهدافش بکاهد و اهداف از پیش تعیین شده آن در زمان مشخص، عملی نشده اند. شالوده اقتصادی این شهر بر پایه اشتغال صنعتی و خدمات دانشگاهی استوار است که هنوز صنعت و دانشگاه تاثیر مثبتی بر این شهر نگذاشته اند و شهر جدید سهند خود با مشکلات و چالشهای کالبدی، اقتصادی، اجتماعی، ارتباطی و برنامه ریزی بسیاری مواجه است. در این مقاله به چالشها و مشکلات موجود در شهر جدید ارزیابی سهند و میزان موفقیت آن با توجه به اهداف از پیش تعیین شده، پرداخته شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله اندازهگیری تجربی نیروهای وارد بر دریچه تخلیه کننده

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اندازهگیری تجربی نیروهای وارد بر دریچه تخلیه کننده تحتانی سد تالوار زنجان وتحلیل ارتعاشاتی آن فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اندازهگیری تجربی نیروهای وارد بر دریچه تخلیه کننده تحتانی سد تالوار زنجان وتحلیل ارتعاشاتی آن فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اندازهگیری تجربی نیروهای وارد بر دریچه تخلیه کننده تحتانی سد تالوار زنجان وتحلیل ارتعاشاتی آن فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اندازهگیری تجربی نیروهای وارد بر دریچه تخلیه کننده تحتانی سد تالوار زنجان وتحلیل ارتعاشاتی آن فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برق آبی

تعداد صفحات: 9

چکیده:

در سازههای بزرگ نظیر سد که دارای ارزش اقتصادی نسبتا بالا هستند، اطمینان از عملکرد صحیح تاسیسات هیدرولیکی وابسته به آن در شرایط مختلف بهرهبرداری، از اهمیت ویژهای برخوردار است. جهت حصول اطمینان از عملکرد صحیح و موفق تجهیزات هیدرولیکی سد و جلوگیری از وقوع آسیبهای احتمالی، از جمله در مجاری تخلیه کننده تحتانی و دریچههای آن که بازسازی و ترمیم آ نها به سهولت امکانپذیر نیست، ساخت مد لهای آزمایشگاهی و انجام پارهای از آزمایشها بر روی آ نها ضروری م یکند. مد لسازی جریان در مجاری سد سبب شناخت عملکرد آ نها در محدود ههای خاص عملیاتی م یشود. از جمله عوامل محدود کننده عملکرد دریچههای تخلیهکننده تحتانی سدها، پدیده ارتعاشات است. این پدیده، در داخل اتاقک دریچهها ب هدلیل عبور شدید جریان و بروز نیروهای هیدرودینامیکی با فرکانش بالا، همراه با صدای زیاد و لرزشهای شدید در اتاقک کنترل و دریچ هها مشاهده میشود و میتواند باعث شکست دریچه و تخریب دیگر تاسیسات شود. لذا اندازهگیری نوساناتفشار و اثر القای ارتعاشی آن بر روی دریچهها، در تحلیل ارتعاش سازه بسیار راهگشا خواهد بود. علاوه بر آن انداز هگیرینیروهای افقی و قائم وارد بر دریچهها از طرف جریان آب، جهت طراحی سیستم حرکت دهنده دریچهها بسیار حائز اهمیتاست. به منظور بررسی وقوع پدید ههای کاویتاسیون، ارتعاشات سازه و نیروهای وارد بر دریچه در کانال تحتانی سد تالوار زنجان، مدل این کانال در آزمایشگاه هیدرودینامیک کاربردی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران در مقیاس 1:12 ساخته شده و مورد آزمایش قرار گرفته است. در مقاله حاضر، دادههای حاصل از انداز هگیری فشار نقاط مختلف در مدل فیزیکی، در شرایط مختلف عملکردی هد و بازشدگی دریچههای سرویس و اضطراری ارایه شده است. بر اساس انداز هگیر یهای انجام شده، پدید ههای ارتعاشات و نیروهای وارد بر دریچ هها، مورد بررسی قرار گرفته و با تحلیل منحن یهای عملکردی دریچهها ضمن تشریح مشکلات موجود، چند راهکار جهت بهینه کردن شکل هندسی و ابعاد تخلیه کنند ههای تحتانی در ناحیه دریچهها ارائه شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله در مورد بتون حجیم چیست فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله در مورد بتون حجیم چیست فایل ورد (word) دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله در مورد بتون حجیم چیست فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد بتون حجیم چیست فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله در مورد بتون حجیم چیست فایل ورد (word) :

بتون حجیم چیست

بر طبق “ ACI207 “ بتون حجیم به هر مقدار زیادی از بتون که به اندازه کافی بتوان از آن برای نیازهای مربوط به تولید حرارت و میزان تغییرات آن برای به حداقل رساندن عمل ترک خوردن استفاده نمود ، گفته میشود . هیدراتاسیون تولید گرما بع آرامی در بتون ، منتشر میشود ، بخش نازکی از آن بلندتر است و داخل آن را خنک میکند . این میتواند در نتیجه حرارت بالای اختلاف سطح بین سطح بتون و داخل آن باشد ، موضوع بعدی پرداختن به فشارهای حرارتی بالاست که در نتیجه ترک خوردن بتون و عدم استحکام ساختار ، حاصل میشود .

“ کاهش فشار حرارتی ”
سه شیوه قابل قبول کلی برای کاهش فشار حرارتی وجود دارد :‌
1ـ کاهش کلی سیمان بتون
2ـ کاهش سیمان پورتلند بتون
3ـ پایین آوردن تدریجی فرآیند هیدراتاسیون از طریق استفاده از راههای مجاز خنک کردن بتون .
“ سیمان آهنگدازی تا چه حد کمک میکند ؟‌”‌
هنگامیکه سیمان آهنگدازی به مخلوط بتونی اضافه میگردد ، گرمای کمتری حاصل میشود و فشار حرارتی کاهش می یابد :
1ـ به دلیل افزایش مقاومت در سیمان آهنگدازی ، کل سیمان بتون ، کاهش می یابد .

2ـ سیمان پورتلند توسط درصدی از سیمان آهنگدازی ، کاهش پیدا میکند .
3ـ ویژگی های هیدراتاسیون سیمان آهنگدازی آنهایی هستند که در تولیدات فوری و اوج حرارت بتون ، کاهش می یابند .
“ جانشینی سطوح مختیف آهنگدازی ”
معمولاً از 65 تا 80 در صد بهینه جابجایی سطوح با استفاده از بتون بدست می آید . این سطوح کاهش دمای قابل توجهی را موجب می گردند که از مقاومت زیاد حاصلمیشود . استفاده از سطوح 50 تا 65 درصد در جابجایی بتون حجیم در مقادیر کمتر ، موفقیت آمیز بوده است حرارت ترکیبات و مواد تشکیل دهنده باید تا جایی بالا رود که مطمئن هستیم مورد نیاز ویژگیهای حرارتی و مقاومتی می باشد .

نمودار 2 ، گرمای ویژه هیدراتاسیون یک ترکیب سیمان پورتلندی
معمولی را از 25 تا 75 درصد سیمان آهنگدازی جانشین را نشان می دهد . توجه داشته باشید که افزایش میزان سیمان آهنگدازی ، اوج حرارت هیدراتاسیون را پایین آورده و به حداقل می رساند ، نواحی زیر منحنی ، ‌نمایانگر کل حرارت تولید شده هستند .

نواحی که نشان می دهند کل حرارت تولید شده از 75 درصد سیمان آهنگدازی ، کمتر هستند ، حتی اگر نقطه اوج حرارت هیدراتاسیون از 50 درصد سیمان جایگزین ، زیاد کاهش پیدا نکند .
نمودار 3 ،‌تاثیر سیمان آهنگدازی را بر افزایش دما در بتون حجیم نشان میدهد که در نقطه اوج دما تا 19 درجه فارنهایت و با 65 درصد سیمان جایگزین و نیز تا 42 درجه فانهایت و با 80 درصد سیمان جایگزین ، افت پیدا کرده است .

خلاصه اجرایی
این گزارش درباره اثبات عملیات جایگزینی بتون حجیم ، پیشنهاداتی را ارائه میدهد و در مورد آنها بحث میکند که مربوط به “ آبراه مرکزی ” سومین تونل بندری در بوستون ، ماساچوست میباشد ، درباره مقاومت فرآیند بتون حجیم ، فرصتهایی برای بهسازی آن و توصیه هایی برای توجه به این بهسازی در حال و آینده ، ارائه می نماید

گروه بازبینی ، مشتمل بر 5 مهندس با سوابق متعدد و تجارب قراردادهای مواد/ساختمان میگردد . سه پروژه ساختمانی فعال برای شرکت آنها انتخاب شد و زمینه آنها مورد بررسی قرار گرفت . فعالیتها شامل بررسی گزارشهای پروژه ، مصاحبه های فردی ، مشاهدات عملیات جایگزینی بتون حجیم در ساختارها ، و مشاهدات پروژه فردی روند آزمایشی مواد بتونی ، میباشد . این گروه ماموریتی نیز در CA/T آزمایشگاه مرکزی مواد ، انجام دادند .

در یک ملاقات خصوصی با مدیریت کل B/PB ، بحث گروه به توصیه های مربوط به اختصاص دادن مکمل به بتون حجیم و به بتون قبل از جایگزینی ، جایگزینی و بعد از جایگزینی کشیده شد . بحث هایی که شامل مواد و ترکیباتی میشد که امروزه به کار میروند : نیاز به بررسی کیفیت و نیاز به کنترل کیفی بهسازی پیمانکار در همه مراحل این فرآیند .
با دنبال کردن نتایج به دست آمده از بررسی مشابهی که در 1994 صورت گرفته است ، گروه احساس کرد که موضوعات پیشین مربوط به

جلوگیری از ترک خوردگی ، کاملاً حل شده است .

مقدمه
این بررسی یک مجموعه از بررسیهای فرآیند در مورد مسائل مربوط به پروژه آبراه مرکزی بوستون میباشد . اعضای گروه که این بررسی را انجام داده اند ، همگی دارای سوابق ساختمانی هستند که درخور بررسی جایگزینی بتون حجیم میباشند و این عامل کلیدی در ساختار پروژه آبراه مرکزی /تونل (CA/T) میباشد . برسی قبلی فرآیند جایگزینی بتون حجیم در پروژه CA/T در جولای 1994 صورت پذیرفته بود . در ضمن بررسی های خلاصه اولیه ،‌مساله ترک خوردگی در دیواره های تونل ،

توجه آنها را به خود جلب کرده بود . در نتیجه ، در این گزارش توجه گروه به این مساله معطوف شده است . نتیجه کلی این گزارش بیان میدارد که ترک خوردگی دیواره های تونل به دلیل نسبتهای متفاوت افت بتونی بین دیواره های تازه ساخت و تخته بتونی کف قبلی که دیواره ها با آن در تماس بودند ایجاد شده است . گزارش توصیه های متعددی برای کاهش ترک خوردگی پیشنهاد کرد مانند : کاهش طول دیوار یا ایجاد ترک در جاهای مخصوصی از دیوار این گزارش به عنوان یک منبع سودمند در بهبود و یا اجرای قرارداد نیازهای بعدی قرارداهای CA/T ، عمل کرد .

برای این بررسی فرآیند بتون حجیم ، گروه انتخاب شده ،‌توجه ویژه ای به نواحی خاص نداشت ، جز در مورد آزمایش فرآیندی که از دیدگاه کلی تر نشأت می گرفت . علاوه بر ایت به منظور آزمایش دیواره های تونل در قرارداد Co1A3 برای نشانه ترک خوردن موانع ، گروه نیازهای ویژه و ساختارهای زمینه ای نظیر :
افزایش نصب و مراقبت ، نصب و نمایش سنسورهای حرارتی تعبیر شده ، جایگزینی بتون و تحکیم آن ، به عمل آوردن بتون و بررسی های آتی برای ترکها را مورد بررسی قرار داد .
اعضای گروه اعتقاد دارند که بررسی بسیار موفقت آمیز بوده است ؤ نتیجه آن تعدادی توصیه به کارکنان پروژه است که باید مدنظر داشته باشند . انجام این بررسی و یافته های حاصل از آن ، توصیه ها و نتایجی است که جزئیات آن در صفحات بعدی مورد بحث و بررسی قرار میگیرد .

‌“توضیح در مورد پروژه ”
پروژه آبراه مرکزی/تونل (CA/T) پروژه بزرگراه اصلی داخلی است که با بهسازی I-93 ( آبراه مرکزی ) و تکمیل شرقی ترین پایه I-90 ( تونل تد ویلیام ) در ارتباط است . مکان پروژه شهر بوستون است که با وجود آبراه مرکزی ، یک آزادراه بزرگ است که از میان مرکز تجاری شهر بوستون ، میپیچد . ازدحام تجارب سطوح مختلف انسداد آبراه با یک نسبت تصادفی که چهار برابر میانگین طبیعی برای سیستم داخلی است ، وجود دارد . یکی از اهداف پروژه کاهش انسداد شدید و بهبود جریان ازدحام است .

پروژه (CA/T) تقریباً از 8 کیلومتر بزرگراه میان ایالتی نو و بازسازی شده که بیشتر آن به زیر زمین خواهد رفت ، تشکیل شده است . پروژه از I-93 فراتر رفته و I-90 را بسوی شرق بوستون و فرودگاه لوگان ، گسترش میدهد . بازسازی I-93 ، 8 لاین رفت و آمدی در بخشی از تونل که زیر

بزرگراه در منطقه مرکز تجاری شهر قرار دارد مهیا خواهد نمود . آبراه مرکزی موجود ، از پیش با مجوز بهسازی سطوح موجود در آبراهها و آماده سازی یک فضای باز ، تخریب خواهد شد . گسترش I-90 جدید ، شامب 4 لاین ، تونل استوانه ای شناور در زیر بندر بوستون است . پیش بینی میشود که تونل I-90 برخی از انسدادهای I-93 را با هدایت رفت و آمد از جنوب و غرب ، مستقیماً به فرودگاه

لوگان و مسیر IA در بوستون شرقی را کاهش دهد . این پروژه توسط دولت “ تورن پیک ” ماساچوست و با کمک مدیریت مشاور سرمایه گذاری مشترک B/PB ، در دست اجرا است . B/PB مسئول همه مدیریت های پروژه شامل : تجزیه و تحلیل و مستند سازی محیطی ،‌صدور مجوز ،

گرفتن حق راه ، توسعه طرح مقدماتی و مدیریت ساختمان میباشد . مجموعه طرحهای نهایی تقریباً با 50 قسمت مشاوره طرح (SDC) تحت نظر B/PB ، تکمیل میشوند ، تقریباً 90 مجموعه جداگانه ساختمانی در حال حاضر در دست احداث است .
هزینه کل طراحی و ساخت پروژه CA/T فعلاً در حدود 8/10 میلیارد دلار ،‌تخمین زده میشود .

«توضیح بررسی فرآیند»
«هدف بررسی»
هدف این بررسی ارزیابی همه سطوح بتون حجیم در پروژه CA/T ، می باشد . اهداف ویژه آن عبارتند از :
1ـ بررسی ویژگیهای ساختاری و سفارش بهسازی مکانهایی که تضمین شده هستند .
2ـ بررسی معیارهای آزمایش مواد و مشاهده زمینه آزمایش ، ارائه پیشنهادات برای جاهای مناسب .

3ـ ارزیابی روشهای ساختاری استفاده شده در مکانهای مختلف .
4ـ ارزیابی مشاهدات هر پروژه‌ابتکاری .

محدوده بررسی
بررسی در شانزدهم تا نوزدهم آگوست سال 1999 توسط یک گروه که اعضای آن عبارت بودند از : «لوترای اندافیلو» (رئیس گروه) ، متخصص مواد ساختاری اجرایی بالا ، مرکز منابع شرقی ، «گری جاکویش» مهندس ساختمان ، تقسیمات بزرگراه سرزمینهای فدرال شرقی ،‌«باب نیلیوس» استاد راهنمای زمین و گیاه ، «بشل/پارسونز برنیکرهوف» ، «مایکل . اف . پرول» مهندس ساختمان و

مواد ، تقسیمات اصلی و «دانیل سی وود» مهندس ساختمان CA/T ، تقسیمات ماساچوست ، انجام پذیرفت . یافته ها و پیشنهادات قبلی به کارکنان پروژه در 20 آگوست 1999 به کارکنان پروژه ارائه شد .
ملاقات مقدماتی بعداز ظهر دوشنبه شانزدهم آگوست در دفتر تقسیمات ماساچوست برگزار گردید . سخنرانی انجام گذفت و بخشهایی که صورت نپذیرفت در رابطه با سابقه پروژه و طرح و ساختار پروژه CA/T بود . بقیه ساعات بعد از ظهر در آزمایشگاه تست مواد پروژه CA/T ، پسری شد .

سخنرانی توسط آقای «داریل ساجنت» مدیر خدمات فنی ، B/PB صورت گرفت و یکی از کارکنان او آن را به سیاستهای پروژه و روند نمونه برداری و آزمایش بتون حجیم ارتباط داد .

روز سه شنبه ، گروه تحقیق به بررسی قرار داد C 01A3 ، دهلیز I-90 و با همراهی آقای «لین آلی» مهندس مقیم B/PB و آقای «چالز بگین» مهندس مشاور مقیم ، مورد بررسی قرار گرفت . بازدید با یک مشاهده صبحگاهی از جایگزین بتون کف بتونی زمین HOV14 ، آغاز شد . بعداز ظهر گروه بررسی زمین محل کار را به منظور بحث در مورد جایگزینی سیمان که صبح همان روز دیده بودند و نیز بررسی گزارش محل کار (فعالیتهای بازبینی) ، مورد بررسی قرار داد . چهار شنبه صبح

، گروه تحقیق قرار داد C09A4 ، مبادله I-90/93 ، با همراهی آقای «کیت استرانگ» مهندس کارگاه سرب ، و آقای «پائول ایوانز» مخندس کارگاه ، بررسی کردند . بازدید شامل بحث اداری ، مشاهدات جایگزینی بتون «بخش شمالی ، مرز غربی ،‌فشار جانبی وارد بر کف) و جایگزینی کف بتونی تقویت شده تونل مرز شرقی ، می گردد .

بعد از ظهر چهار شنبه را در مأموریتی در آزمایشگاه تست مواد پروژه CA/T و بحث در مورد مشاهدات روزمره با همراهی آقای «سارجنت» و همکارانش سپری کردند .
پنجشنبه صبح ، گروه تحقیق قرار داد C17A2 ،‌دهلیز I-93 را به همراهی آقای «رینولد کاشینگ» مهندس مقیم ، بررسی نمودند . بازبینی شامل یک بحث دفتری و مشاهده بتونهایی است که در معکوس نمودن کف زمین 25-2 ،‌جیگزین شده بودند ، می شد .

گروه ، پنجشنبه بعدازظهر را با بحث گروه به یافته ها و پیشنهاداتی در یک ملاقات خصوصی در حضور مدیریت پروژه CA/T کشیده شد .
یافته ها و پیشنهادات
بخش ویژگیهای تکمیل پروژه CA/T
اگر چه تاکید اصلی این بررسی ، بر روی جایگزینی حجیم است ، اما موضوع این تحقیق تنها به ویژگیهای بتون حجیم نپرداخته است . با این وجود ، ویژگیهای کامل را بررسی کردیم و با اینکه همه پیشنهادات زیر مربوط به بتون حجیم نمی باشد ، برای توجه بیشتر آنها را نیز بیان می کنم .
موضوع 1 ـ بخش ¼(C6) ، درباره نیازهای مطرح شده برای سیمان و خاکستر سبک توضیحاتی می دهد ، اما نیازهایی را که در انفجار زمین روباره های دانه دانه‌کوره‌دمشی ،‌بکار می روند ،‌لیست نکرده است .

بحث : این ویژگیها به طور اختصاصی نمی توانند از GGBFS استفاده نمایند . در عوض ، ما می دانیم که از روباره استفاده شده است و انتظار می رود برای افزایش نیز از آن استفاده شود . بنابراین ما الزام نیازهای خاص را برای ایجاد یکپارچگی متناسب به منظور استفاده صحیح از GGBFS ،‌مشاهده هستیم . این نیازها باید شامل نیازهای آزمایشی و تأیید مواد باشد ،‌مواد مجازی که می توانند مورد استفاده قرار بگیرند (به عنوان مثال ، درجه 80 ، 100 و / یا 120) و تغییر همه منابع با نسبت آب سیمان ، به نسبت مواد آب /

مواد شبه سیمان .
پیشنهاد 1: ویژگیها باید گسترش یابند تا همانگونه که قبلاً ذکر شد ،‌برای استفاده صحیح از GGBFS ، ‌متناسب گردند .
موضوع 2: بخش 105 (D3C) ارزیابی بتونی و فرآیند قابل قبولی که ممکن است با هر شرایطی متناسب نباشد را توضیح می دهد .
بحث : به این بخش از ویژگیها فقط به این دلیل پرداخته شده است که سیلندر ها را بدست آوردن مقاومت کافی ، موفق نبوده اند . در چنین برنامه‌ خلاصه شده ای ،‌این وظیفه پیمانکار است که سطح کیفی مطلوب ویژگیها را عرضه نماید . البته نمونه برداری تنها ارزیابی آن است . با این حال

، بتون قابل قبول که کاملاً پرداخت شده است ، تنها 85% طرح مقاوم سازی را ممکن است نتواند با این ستونها یا پرتوها ، متناسب داشته باشد را بدست آورده است . این می تواند برای جایگزینی بتون در جائیکه مقاومت طرح ،‌زیاد ضرورتی ندارد ، مناسب تر باشد . ما نیازی نمی بینیم که این معیار سنجش در ویژگیها گنجانیده شود ،‌اما فکر می کنیم بهتر آن است که در مواردی که متناسب تر می باشند ، بکار گرفته شود . گنجاندن این فاکتور غیر ضروری در ویژگیها قدرت انتخاب مالکین را در هنگام افت مواد ، محدود می سازد .

پیشنهاد 20 : این معیار را باید از ویژگیها ،‌خارج نمود . از آن می توان در سیاست ارزشیابی جائیکه مراحل کاهش مقاومت به نظر می رسد قابل قبول طرح و کارکنان پروژه باشد ، استفاده نمود . در مورد نمونه (C) باید خواند : «نمونه توسط مهندس ، ارزیابی می گردند» . پاراگراف D2 ، ممکن است برای ادغام اهداف این پیشنهاد ،‌به توضیحات بیشتری نیاز داشته باشد .
پیشنهاد 26: در جاهائیکه سیلندها موفق نبوده اند و نمونه ها نیز 100% مقاومت طرح را بدست نیاورده اند ،‌به جای توجه کامل توجه ها را به سوی یک خطای ظاهری معطوف نمود .

موضوع 3: بخش 2/05 (B1) برای استفاده از آرماتورهای گالوانیزه در «بتون» اجزاه می یابد .
بحث : می دانیم که میله های گالوانیزه در پروژه CA/T به کار نرفته اند ،‌و این در حقیقت به دلایل اقتصادی بوده است . تحقیقات انجام شده توسط برخی موسسات ، نشان می دهد که آرماتورهای گالوانیزه در بتون و در یک PH کم بسیار خوب عمل می کنند و همانگونه که PH بتون به سن و محیط آن متغیر است ، میله های گالوانیزه ممکن است در طولانی مدت به این خوبی عمل نکنند . نتایج مشابهی نیز در مورد نمونه های دیگر گالوانزه کارگذاشته شده

بتون ،‌بدست آمده است .
پیشنهاد3 : اگر در یک پروژه آرماتورهای گالوانیزه و با نمونه های گالوانیزه دیگر شروع به ادغام شدن در بتون نمایند ، کارکنان CA/T باید تحقیقات مربوطه و تجارب موسسات دیگر را بررسی نمایند تا مطمئن شوند که هنوز مجاز به استفاده از آنها هستند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود کارآموزی حقوق و دستمزد درمرکز خدمات پارس الرمس فایل ورد (

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود کارآموزی حقوق و دستمزد درمرکز خدمات پارس الرمس فایل ورد (word) دارای 65 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود کارآموزی حقوق و دستمزد درمرکز خدمات پارس الرمس فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود کارآموزی حقوق و دستمزد درمرکز خدمات پارس الرمس فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود کارآموزی حقوق و دستمزد درمرکز خدمات پارس الرمس فایل ورد (word) :

دانلود کارآموزی حقوق و دستمزد درمرکز خدمات پارس الرمس فایل ورد (word)

امروزه با توجه به گسترش بازارهای رقابتی در جهان و تأثیر آن در اقتصاد کشور و همچنین توجه شرکت‌های تولیدی و خدماتی به اهمیت ارائه خدمات برتر، ضرورت طراحی و تولید سیستم‌های مکانیزه یکپارچه در رابطه با مدیریت خدمات پس از فروش دو چندان شده است. سازمانهایی که تا دیروز در فکر جذب مشتریان جدید بودند، امروزه به دنبال افزایش سطح رضایت مشتریان هستند، در شرایطی که خدمات پس از فروش به عنوان یکی از عوامل موفقیت شرکتها شناخته می‌شود.

در کشور ما هنوز توجه زیادی به معقوله نشده است. سازمانها در عرصه خدمات پس از فروش به دلیل گستردگی به این سمت رفته‌اند که :
1ـ در مراکز استانها اقدام به تأسیس نمایندگی کنند.
2ـ با آموزش به مشتریان خود کیفیت خدمات پس از فروش را بالا ببرند.

به عنوان مثال می‌توان از طریق آموزش نحوه نصب دستگاهها در منزل، به افزایش سطح کیفیت خدمات پس از فروش کمک کرد. با بررسی شرکتهای موفق دنیا مشخص می‌شود که اهداف و اصول این سازمانها حول ارائه خدمات برتر می‌گردد. به عنوان نمونه شرکت

آی . بی . ام . (IBM) که در سال 1991 در نیویورک با هدف تولید ماشین حساب و ماشین تحریر تأسیس شد، با برنامه‌ریزی صحیح به یکی از بزرگترین شرکتها در عرصه فناوری ارتباطات و اطلاعات تبدیل شده است. توماس واتسون موسس آی بی ام بزرگترین ویژگی شرکت را تفکر اعلام کرده است. به گفته ایشان در شرایطی که ارائه خدمات پس از فروش در بسیاری از شرکتها معقوله‌ای فراموش شده است. ما آی بی ام (IBM)را مترادف که ارائه خدمات می‌دانیم. در سال 2003 میلادی یک نظرسنجی در شرکت (IBM) صورت گرفت. و در این نظرسنجی از کارکنان شرکت سوال شد که ارزش ویژه‌ای که این شرکت می‌تواند در نظر بگیرد چیست؟ پس از بررسی نتایج نظرسنجی عواملی که بیشترین امتیاز را به دست آوردند به ترتیب عبارت بودند از :

1ـ نحوه ارائه صحیح خدمات پس از فروش
2ـ از خود گذشتگی برای جلب رضایت مشتری
3ـ نوآوری
4ـ مسوولیت پذیری پرسنل
خدمات پس از فروش را به سه عامل تجلی پاسخگویی در صنایع ایجاد تصویر مناسب از نام محصول نزد مشتری و مزیت رقابتی می‌توان تعریف کرد و چاشها و فشارهای محیطی بر خدمات پس از فروش در ایران را به موارد زیر تقسیم کردند.
1ـ کیفیت پایین محصولات
2ـ افزایش فرایند انتظارات مشتریان
3ـ عدم سرمایه گذاری سازمانها در این زمینه
4ـ تغییر قوانین
چهار عامل فوق باعث شده است که خدمات پس از فروش در ایرن با چالشهای فراوان مواجه شود.

آشنایی با مرکز خدمات پارس الرمس :
معرفی کلی مرکز : مرکز خدمات الرمس با هدف ارائه خدمات تخصصی در زمینه تعمیرات لوازم صوتی و تصویری و تلفن همراه به وسیله چند تن از متخصصین این رشته در تاریخ 10/9/82 تأسیس گردید.

دو سال فعالیت تخصصی و حرفه‌ای در عرصه تعمیرات، از الرمس، درختی تنومند ساخته است که ریشه‌های عمیق و محکم آن را پیوند با تکنولوژی، تعهد، احساس مسوولیت و صمیمت هر چه بیشتر با مشتری تشکیل می‌دهد. حضور هزاران مشتری وفادار به الرمس خود دلیلی بر اثبات این ادعاست. مرکز خدمات الرمس بعنوان نماینده رسمی شرکت‌های معتبر در زمینه الکترونیک یکی از تخصصی ‌ترین مراکز ارائه خدمات پس از فروش این شرکتها در کشور است و از آنجا که شرکتهای مذکور از بزرگترین عرضه کنندگان لوازم صوتی و تصویری و گوشی تلفن همراه در دنیا هستند و مجموعه بسیار کاملی از بهترین‌ها را در هر گروه از محصولات خود ارائه می‌نمایند، مرکز خدمات الرمس نیز عملاً مهمترین مرکز خدمات پس از فروش این محصولات بشمار می‌رود. اینک این مراکز افتخار همکاری با بیش از 60 نفر کارشناس متخصص را دارد که علاوه بر دارا بودن مدارک رسمی علمی و سوابق ارزشمند کاری، مدارک معتبرترین بین المللی کیفیت و کمیت را نیز اخذ نموده‌اند.

برنامه‌های توسعه مرکز :
الف ـ اعطاء نمایندگی به اشخاص حقیقی و حقوقی در شهرستانها جهت گسترش شبکه خدمات پس از فروش در سراسر ایران.
ب ـ دریافت و اعطاء نمایندگی محصولات معتبر و پرفروش
ج ـ افزایش سهم خود از بازار مشتری

راهبردهای مراکز :
مرکز خدمات الرمس برای میل به اهداف خود راهبردهای ذیل را مد نظر قرار داده است.
الف ـ تخصصی شدن هر چه بیشتر از طریق ارتقا‌ء دانش همکاران و بروز نگهداشتن آنها.
ب ـ استفاده از سیستمهای جدید نرم افزاری و سخت افزاری
ج ـ تمرکز حول مشتریان .
مرکز خدمات الرمس در راستای اهداف و برنامه‌های خود در شهریور ماه سال 1383 یعنی حد.ود 9 ماه پس از تاریخ تأسیس، موفق به اهراز رتبه اول به مدت 5 ماه در خصوص خدمات پس از فروش در خاورمیانه از شرکت SONY گردیده است که این خود افتخاری بس بزرگ برای مدیریت و کارشناسان پر تلاش این مرکز به حساب می‌آید . الرمس جهت تحقق آرمان دیرینه خود که به غیر از جلب رضایت مشتری نمی‌باشد اقدام به کسب مدارک بین المللی ISO 9001 و ISO14001 و OHSA18001 نموده است که این نیز خود افتخار مهم دیگری برای مدیریت و کارشناسان این مراکز می‌باشد، چرا که الرمس تنها مرکز خدمات پس از فروش در خاورمیانه می‌باشد که اقدام به کسب این مدارک بین المللی نموده است.

به نام خدا
موضوع تحقیق : حقوق و دستمز

منابع :
1 ـ حسابداری حقوق و دستمزد. نویسنده: مهدی قربانی / شهرام روز جهانی
2 ـ مدیریت سیستم‌های حقوق و دستمزد. نویسنده : دکتر کمال کمالی
3ـ دستمزد و مزایای قانون کار و تأمین اجتماعی. تألیف: یوسف رونق
4ـ اساس پرداخت دستمزد در صنایع. تألیف : مهندس رضا نیازمند

مزد از نظر حقوقی قانون کار :
مزد از لحاظ قانون کار، اجرتی است که کارفرما به ازای کار انجام شده به کارگر پرداخت کند.
ماده 35قانون کار مزد را به این ترتیب تعریف نموده در مزد عبارت است از وجود نقدی یا غیر نقدی یا مجموع آنها که درمقابل انجام کار به کارگر پرداخت می‌شود. و در تبصره یک آن اشاره شده است که چنانچه مزد با ساعات انجام کار مرتبط باشد، مزد ساعتی و در صورتی که بر اساس میزان انجام کار یا محصول تولید شده باشد، کارمزد، و چنانچه بر اساس محصول تولید شده با میزان انجام کار در زمان معین باشد، کارمزد ساعتی نامیده می‌شود.
دستمزد و مزایا در قوانین کار ایران :

ماده 4 قانون کار ایران مصوب اسفند ماه سال 1337 که تا اواخر سال 1369 قابل اجرا بوده است بیان می‌دارد: مزد و حقوق عبارت است از : وجه نقد یا هر گونه مزایای غیر نقدی که در مقابل انجام کار به کارگر داده می‌شود. قابل ذکر است در طول سالهای اجرای قانون کار مزبور، مفاد ماده 4 آن همراه یکی از عوامل ناسازگار با مسائل روابط کار در زمینه مزد بود و

این ماده قانون قادر نبود مناسبات بسیار گسترده و پیچیده مزدی در بین کار فرمایان و کارگران را بدون مشکل‌ حل و فصل نماید. ابهام مفاد این ماده درباره پرداختهای متفاوتی که تحت نامهای گوناگون صورت می‌گرفت و به دلیل عدم تفکیک آن از اصل مزد و محاسبه سایر مزایای پرداختی به کارگران مانند اضافه‌کاری، حق نوبت کاری اصل مزد و محاسبه سایر مزایای پرداختی به کارگران مانند اضافه‌کاری، حق نوبت کاری، پاداش سهم سود و غیره، باعث بروز اختلاف کارگر و کارفرما می‌باشد، لذا صرف نظر از وجه و مبلغ مزد که از لحاظ اقتصادی و

اجتماعی و وضعیت معشیتی و رفاهی کارگران اهمیت دارد، تعریف مبهم و ناکافی از آن نیز در مناسبات بین کارفرمایان و کارگران تأثیر مناسبی نداشته البته ایراد اصلی شاید این باشد که در این قانون تفکیک مزد به روز مزدی و کارمندی شده است. اگر چه در تبصره یک ماده 15 در مورد تعطیلات و مرخصیها بدین موضوع به ترتیب زیر اشاره شده است ولی به هر حال مأخذ مزد برای ایام تعطیل و مرخصیها به این ترتیب می‌باشد: مأخذ محاسبه مزد برای ایام تعطیل و مرخصی در مورد کارگرانی که در مقابل محصول کار خود مزد دریافت می‌دارند (کار

مزد) عبارت است از نصف حد متوسط کارمزد کارگر در آخرین سی روز کار، در هر صورت این مبلغ نباید از حداقل مزد کمتر باشد. قانون کار مصوب 1369 : فصل سوم این قانون تحت عنوان شرایط کار دارای پنج مبحث (مبحث اول حق السعی با 17 ماده از 34 تا 50، مبحث دوم مدت کار با 11 ماده از ماده 51 تا 61 و مبحث سوم با 13 ماده از ماده 62 تا 74 تحت عنوان تعطیلات و مرخصیها و مبحث چهارم 4 ماده از75 تا 78 با عنوان شرایط کار زنان و مبحث پنجم با 6 ماده از 79 تا 84 تحت عنوان شرایط کار نوجوانان) بنابراین 50 ماده از 203 ماده قانون کار یعنی حدود یک چهارم قانون کار شرایط کار را در بر می‌گیرد که مباحث اصلی این کتاب عموماً زمینه پرداختیها اعم از نقدی و غیره کارکنان مشمول قانون کار می‌باشد و با تاکید بر مبحث اول یعنی حق السعی (مواد 34 تا 50) یعنی 17 ماده از قانون کار شرایط کار را در بر می‌گیرد.

حق السعی :
به موجب ماده 34 قانون کار، کلیه دریافتهای قانونی را که کارگر به اعتبار قرار داد کار اعم از مزد یا حقوق کمک عائله‌مندی، هزینه‌های مسکن، خواربار، رفت و آمد، مزایای غیرنقدی، پاداش افزایش تولید، سود سالانه و نظایر آنها دریافت می‌نماید، حق السعی می‌نامند. حق السعی میزات دریافتی است که کارگر در قبال تلاش مشروع و در چارچوب قانون کار به دست می‌آورد. اعم از این که تحت عنوان مزد یا حقوق، مزایای غیر نقدی،‌ پاداش حسن انجام کار، پاداش افزایش تولید، سود سالیانه یا مانند اینها باشد. حق السعی بر اساس قرار داد و در مقابل انجام کار پرداخت می‌شود بنابراین در صورتی که کارگر به هر دلیلی تعهد موضوع قرار داد کار را انجام ندهد، مستحق دریافت هیچگونه وجهی نمی‌باشد. نکته مهم دیگر اینکه منظور از انجام کار این نیست که کار به طور کامل انجام شده باشد.

عوامل بنیادی در تعیین مزد :
اگر چه ظاهراً در قوانین و مقررات جاری روشهای تعیین مزد، حداقل مزد ثابت و مزد متغیر و سایر مزایا پیش بینی شده است، ولی به هر حال از لحاظ مبانی اصولی و علمی، عوامل متعددی در تعیین مزد نقش دارند که مهمترین آنها می‌توانند شرایط بازار کار از جمله شرایط عرضه و تقاضای نیروی کار، سازمان، اتحادیه و سندیکاهای کارگری و مزدبگیران، رشد جمعیت کشور، جوانی، توانمندیها، تخصص و مهارت نیروی ماهر، قوانین و مقررات حاکم بر ساعت کار موظف و غیر موظف، کمیت و کیفیت کار و نیروی انسانی حاکم بسیار تعیین کننده باشند و در ضمن عوامل دیگری از جمله: مقررات مالیاتها، فرهنگ جامعه یا مسائلی از این دست نیز در تعیین مزد موثر است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بازشناسی نقش نور در معماری مساجد دوره صفویه نمونه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بازشناسی نقش نور در معماری مساجد دوره صفویه نمونه موردی مسجد شیخ لطف ا… فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بازشناسی نقش نور در معماری مساجد دوره صفویه نمونه موردی مسجد شیخ لطف ا… فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بازشناسی نقش نور در معماری مساجد دوره صفویه نمونه موردی مسجد شیخ لطف ا… فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بازشناسی نقش نور در معماری مساجد دوره صفویه نمونه موردی مسجد شیخ لطف ا… فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی معماری، شهرسازی و توسعه پایدار با محوریت از معماری بومی تا شهر پایدار
تعداد صفحات: 6
چکیده:
نور در فضاهای معنوی نمادی بسیار مهم و پنهان است که در بوجود آوردن عنصر طبیعی ویژه برای هر فضا تاثیر بسزایی دارد که نمادی از عقل الهی ونشا نه ی عالم لایتناهی وفضای معنوی می باشد که حضورش در معماری اسلامی )دوره صفویه( به ویژه مسجد که خانه اوست ، تجلی مییابد. در صورتی که اصول حاکم در معماری مدرن که با عناصر شکلی و فرمال به کمال خود می رسد و فاقد عناصر هویتی و غیر از خلوص معنویاست که با بازشناسی ، اهمیت ونقش آن در معماری امروزی می توان با توجه به عناصر و نحوه به کار گیری از نوردر معماری گذشته آن را به طریق نورپردازی های طبیعی ومصنوعی جبران کرد. در پژوهش حاضر با روش تحلیلی و مطالعات کتابخانه ای و باتکیه بر ادبیات موضوع به بیان مطلب پرداخته شود.استفاده از نور ورنگ در بناهایی مانند مسجد باعث شفاف سازی والقای حالت عرفانی و ملکوتی در روح شخص حاضر در بنا شده واحساس نزدیکی بیشتری به خالق هستی پیدا می کند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   181   182   183   184   185   >>   >