دانلود مقاله مسیریابی بهینه وسایل نقلیه در شبکه حمل و نقل برون

دانلود مقاله مسیریابی بهینه وسایل نقلیه در شبکه حمل و نقل برون شهری در شرایط بحران با استفاده از نرم افزار TRANSCAD(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مسیریابی بهینه وسایل نقلیه در شبکه حمل و نقل برون شهری در شرایط بحران با استفاده از نرم افزار TRANSCAD(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مسیریابی بهینه وسایل نقلیه در شبکه حمل و نقل برون شهری در شرایط بحران با استفاده از نرم افزار TRANSCAD(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مسیریابی بهینه وسایل نقلیه در شبکه حمل و نقل برون شهری در شرایط بحران با استفاده از نرم افزار TRANSCAD(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران های طبیعی
تعداد صفحات: 18
چکیده:
بروز بحران امری اجتناب ناپذیر است و خسارت های فراوانی را نیز در پی دارد. در این میان، برقراری ارتباط در شبکه حمل و نقل جاده ای با توجه به اهمیت و جایگاه آن خصوصاً در شرایط اضطراری بسیار حائز اهمیت است. عملکرد مناسب شبکه راه ها می تواند باعث کاهش اثرات حادثه در این شرایط شود و شبکه ای که نتواند دسترسی لازم را فراهم کند، دارای قابلیت اطمینان اندکی است و موجب آسیب های گسترده تری نیز می شود. استان خراسان رضوی به علت موقعیت جغرافیایی و شرایط طبیعی ویژه، در معرض آسیب های ناشی از وقوع حوادث طبیعی و غیر طبیعی قرار دارد. بنابراین تأمین دسترسی و کاهش این آسیب ها دارای اهمیت است. در این پژوهش بر مبنای حجم وسیعی از اطلاعات میدانی مدلی ارائه شده که بتوان ازطریق آن برای درجه اهمیت کمان های راه های برونشهری درسطح استان خراسان رضوی استفاده کرد. به کارگیری مدل ارائه شده دراین تحقیق برای استان خراسان رضوی نشان میدهد که قابلیت بکارگیری روش برای درجه اهمیت انتخاب پروژه ها برای تقویت وبازسازی کمان های شبکه درموقع بروز بحران به تنهایی وجود ندارد. بنابراین میتوان اینطور بیان نمودکه استفاده ازمدل ارائه شده به تنهایی جهت درجه اهمیت اجزای شبکه حمل ونقل در برابر بحران کافی نبوده و بطور کلی دراین مدل کمانی بیشتر اهمیت پیدا میکندکه قطع آن دسترسی کل شبکه را نسبت به دسترسی درحالت عادی بیش از سایرکمان ها کاهش دهد. قابل ذکر است در روش پیشنهادی این مطالعات، با توجه به وابستگی حل مساله به خصوصیات شبکه معابر، استفاده از نرمافزارهای پشتیبانیکننده این خصوصیات به منظور تسهیل در حل مساله اجتناب ناپذیر بود. از اینرو در این مطالعه، نرم افزار قدرتمند TRANSCAD مورد استفاده قرار گرفته و با ایجاد ماکروهای مربوطه، نسبت به تعریف مساله مسیریابی مذکور در محیط برنامه و حل آن در آن محیط، اقدام گردید.

کلمات کلیدی :
» نظر