دانلود مقاله استفاده از تکنولوژی آنزیم در فرآوری خمیر و بازیافت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله استفاده از تکنولوژی آنزیم در فرآوری خمیر و بازیافت کاغذ باطله فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله استفاده از تکنولوژی آنزیم در فرآوری خمیر و بازیافت کاغذ باطله فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله استفاده از تکنولوژی آنزیم در فرآوری خمیر و بازیافت کاغذ باطله فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله استفاده از تکنولوژی آنزیم در فرآوری خمیر و بازیافت کاغذ باطله فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1383

محل انتشار: نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: 9

چکیده:

بیوتکنولوژی پتانسیل لازم جهت افزایش کیفیت و تأمین ماده اولیه خمیر و کاغذ، کاهش هزینه های ساخت و فراهم آوردن محصولات جدید و باارزش را دارا است. فرآیندهای کنونی خمیرسازی نسبتاً غیرموثر و به لحاظ زیست محیطی مسأله دار هستند. از اینرو نیاز به فرآیندهای جدید احساس می شود. تکنولوژی های جدید آنزیمی قادر به کاهش دادن مشکلات زیست محیطی و اصلاح خصوصیات فیبر هستند. اهداف اولیه در بازیافت کاغذ، رنگبری الیاف (سفیدسازی) و حذف ذرات جوهر، تونرها و دیگر آلاینده ها از الیاف ضمن ثابت نگهداشتن و حتی بهبود خواص مقاومتی و ظاهری الیاف سلولز می باشد. آنزیم ها میتوانند با امکانپذیرساختن حذف آلاینده ها و سهولت جداسازی در فرآیندهای شستشو و شناورسازی، بمنظور افزایش شدت آبگیری و افزایش استحکام پیوندی در الیاف بازیافتی مورد استفاده قرار گیرند. در این تحقیق مبانی تکنیکی رنگبری و جوهرزدایی آنزیمی در صنعت خمیر و کاغذ مورد بحث قرار گرفته و مدلهایی برای چگونگی عملکرد برخی آنزیم ها از قبیل زایلاناز، ماناناز، همی سلولاز، سلولاز و لیپاز در دستیابی به این اهداف مطرح شد. مکانیسم جوهرزدایی و روشهای جداسازی حذف ذرات جوهر و تونر مرور گردیدند. پیشنهاد میشود که آنزیم ها می توانند برای بهبود بازده عملیات واحد و بازده محصول خمیر توسط مهندسین فرآیند مورد استفاده قرار گیرند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود تحقیق میبدى و تفسیر کشف الاسرار فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق میبدى و تفسیر کشف الاسرار فایل ورد (word) دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق میبدى و تفسیر کشف الاسرار فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق میبدى و تفسیر کشف الاسرار فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق میبدى و تفسیر کشف الاسرار فایل ورد (word) :

ابوالفضل رشید الدین میبدی
صاحب کتاب«کشف الاسرار و عده الابرار» از خاندان اهل علم در میبد در اواخر قرن پنجم دیده به جهان گشود . به جهت رواج فضل و فضیلت در خاندانش مقدمات علوم دینی را فرا خواند . ذوق اموختن او را به هرات، که در آن روزگار از رونق علمی و دینی بهره مند بود کشاندو از محضر خواجه عبدا ... انصاری بهره مند گشت .
میبدى و تفسیر کشف الاسرار
ابو الفضل رشید الدین میبدى
براى شناخت ابوالفضل رشید الدین میبدى مؤلف تفسیر کشف‏الاسرار و عده الابرار به کتابهاى متعدد و متنوعى مانند طبقات المفسرین سیوطى، طبقات الشافعیه سبکى، طرائق القائق معصوم علیشاه، ریحانه الادب مدرس شذرات الذهب ابن عماد حنبلى، البدایه والنهایه ابن کثیر، العبر ذهبى، روضات الجنات میرزا محمدباقر موسوى، الکنى و الالقاب قمى(ره)، الکامل فى التاریخ ابن اثیر، سیر اعلام النبلاء ذهبى، معجم البلدان و معجم الادباء یاقوت و الانساب سمعانى مراجعه شد، ولى متاسفانه شرح حالى از وى به دست نیامد.
تتبع انجام گرفته، حکایت از آن دارد که ابوالفضل میبدى شخصى است گمنام، که در نزد اکثر قریب به اتفاق ارباب تراجم و شارحان احوال علما و مؤلفان و مفسران و عرفا، شناخته شده نبوده است; زیرا در هیچ یک از کتابهایى که تا قرن یازدهم در شرح حال علما و مؤلفان و مفسران، فقها و محدثان، مشاهیر و بزرگان، ادیبان و عارفان و صوفیان نگاشته شده است از او ذکرى به میان نیامده است، و حتى در کتابهایى مثل معجم البلدان و الانساب با اینکه بعضى از علمایى را که داراى لقب میبدى بوده‏اند ذکر کرده‏اند، از ایشان سخنى به میان نیاورده‏اند. کتابهایى مانند طبقات المفسرین، طرائق الحقائق، العبر، روضات الجنات، الکامل فى التاریخ و البدایه والنهایه با اینکه در شرح حال خواجه عبدالله انصارى مطالبى را یادآور شده‏اند، حتى نام ابوالفضل میبدى را هم ذکر نکرده‏اند.

اولین کسى که نام او را در زمره مؤلفان آورده حاجى خلیفه است که از طریق تحفه الصلاه ملاحسین کاشفى سبزوارى معروف به واعظ از تالیف وى با اطلاع شده است. این کتابشناس معروف اهل تسنن در کتاب کشف الظنون مى‏نویسد: «کشف الاسرار للامام رشید الدین ابى الفضل احمد بن ابى سعید المیبدى ذکره الواعظ فى تحفه الصلاه ‏».
کسانى که پس از حاجى خلیفه درباره معرفى میبدى و اثر وى سخنى گفته‏اند، منبع اطلاعشان همان کلام حاجى خلیفه و تفسیر کشف الاسرار و دیباچه و مقدمات آن است. پس شناخت ما از میبدى از طریق غیر کشف الاسرار بسیار اندک و در حد کلام حاجى خلیفه است، و نه تنها میزان دانش و طرز تفکر و بینش او نامعلوم است، بلکه تاریخ تولد و وفات و محل دفن او هم مجهول است و حتى در نام و نسب او هم اختلاف است. راه دیگرى که براى کسب اطلاعات بیشتر سبت‏به میبدى وجود دارد، مطالعه و تتبع در تفسیر کشف الاسرار و مقدمات آن است، زیرا تالیف هر دانشمندى تا حد زیادى معرف شخصیت وى مى‏باشد.
براساس ما در اینجا پس از معرفى تفسیر کشف الاسرار و عده الابرار و اثبات اینکه مؤلف آن میبدى است، شناسایى او را از طریق اثر مهم او پى مى‏گیریم.
تفسیر کشف الاسرار و عده الابرار
تفسیر کشف الاسرار و عده الابرار تفسیر نسبتا مفصلى است‏به زبان فارسى آمیخته به عربى که تا سالهاى اخیر به صورت اجزائى پراکنده با نسخه‏هاى گوناگون در حالت گمنامى به سر مى‏برد. بنابر آنچه آقاى محمد محیط طباطبایى و آقاى على اصغر حکمت اظهار کرده‏اند، قسمتهایى از آن در تهران در کتابخانه شهید مطهرى ره، (سپهسالار سابق) کتابخانه ملى و کتابخانه شخصى مرحوم محیط طباطبایى بوده و قسمتهایى از آن در کتابخانه آستان قدس رضوى، و دو قسمت آن در کابل و نسخه کاملى از آن در استانبول وجود داشته است.
ملاحسین کاشفى سبزوارى مؤلف تفسیر مواهب علیه متوفاى (910 ه) در موارد بسیارى از تفسیر خویش قسمتهاى متعددى از این تفسیر را با اسم و لفظ نقل کرده است و در تفسیر روح البیان تالیف اسماعیل حقى بروسوى، متوفاى (1137 ه) نیز بعضى از عبارات این تفسیر دیده مى‏شود و از این نقلها معلوم مى‏شود که همه یا قسمتى از این تفسیر در نزد آنان هم بوده و مورد استفاده آنان قرار گرفته است.
به هر حال این تفسیر همچنان در گمنامى به سر مى‏برد، تا آنکه در دهه چهارم قرن چهاردهم (1331 - 1339) به سعى و اهتمام آقاى على اصغر حکمت اجزاى پراکنده و نسخ گوناگون آن جمع‏آورى و در ده مجلد به زیور طبع آراسته گردید.
تفسیر یاد شده به خاطر لطافت نثر و ارزش ادبى‏اش مورد توجه دانشگاهیان و دانشمندان فارسى زبان قرار گرفت و تحقیقات متعدد و مختلفى پیرامون آن انجام گرفت که به آن اشاره مى‏شود:

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله مطالعه الگوریتم های جایگذاری گره در شبکه های حسگر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مطالعه الگوریتم های جایگذاری گره در شبکه های حسگر بیسیم فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مطالعه الگوریتم های جایگذاری گره در شبکه های حسگر بیسیم فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعه الگوریتم های جایگذاری گره در شبکه های حسگر بیسیم فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه الگوریتم های جایگذاری گره در شبکه های حسگر بیسیم فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات

تعداد صفحات: 5

چکیده:

هدف اصلی در شبکه های حسگر بیسیم نظارت و کنترل شرایط و تغییرات جوی، فیزیکی و یا شیمیایی در محیطی با محدوده معین می باشد. شیوه چیدن گره ها در یک شبکه حسگر بی سیم تاثیر بسیاری بر بهبود عملکرد شبکه و صرفه جویی در مصرف انرژی دارد. گره ها باید برای این کار به گونه ای در شبکه چیده شوند که تا اندازه ممکن به پوشش بهینه و اتصال برسی م. بیشتر کارهای انجام شده بر روی جایگذاری قطعی حسگرها به دنبال تعیین الگوی جایگذاری بهینه هستند. بر پایه کاربردها و اهداف شبکه حسگر، معیار بهینگی متفاوت است. ما یک شبکه حسگر بیسیم را در نظر می گیریم که گره های آن توانایی های حسی، ارتباطی، و پردازشی کمی دارند. مکان جایگذاری گره ها در چنین شبکه ای نقش مهمی در پوشش محیط و ارتباط بین گره ها دارد. در این مقاله، ما الگوریتم های جایگذاری گره های معمولی و گره های رله را که در یک شبکه حسگر بیسیم پیشنهاد شده اند موردمطالعه قرار می دهیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله فوم آلومینیومی: تکنولوژی تولید، کاربردها وخواص فای

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله فوم آلومینیومی: تکنولوژی تولید، کاربردها وخواص فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله فوم آلومینیومی: تکنولوژی تولید، کاربردها وخواص فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله فوم آلومینیومی: تکنولوژی تولید، کاربردها وخواص فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله فوم آلومینیومی: تکنولوژی تولید، کاربردها وخواص فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی فلزات و آلیاژهای غیرآهنی (مواد و فناوریهای نوین کاربردی)
تعداد صفحات: 11
چکیده:
فوم های فلزی دسته جدیدی ازموادباچگالی اندک و خواص مکانیکی فیزیکی حرارتی الکتریکی وصوتی ویژه می باشند که هنوز هم بطور کامل و جامع موردمطالعه و تحقیق قرارنگرفته اند این مواد انتخاب مناسبی برای تولید ساختارهای سبک سازه های جاذب انرژی و امواج و همچنین مدیریت حرارتی می باشند درمیان انواع فلزاتی که برای تولید فوم استفاده میشوند الومینیم بیشترین کاربرد را دارا است بیشترین میزان تولید فوم های الومینیومی مبتنی بردوروش ذوبی تزریق گازوافزودن عامل فوم ساز می باشد گروه پژوهشی موادجهاددانشگاهی مشهددرحال حاضربه تکنولوژی تولید نیمه صنعتی فومهای آلومینیومی به روش ذوبی باافزودن عامل فوم سازدست یافته است براساس ازمون های انجام شده فوم های تولیدی این واحدازلحاظ خواص فیزیکی و مکانیکی مشابه بامحصولات خارجی می باشد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله محاسن استفاده از مایکروویو در فرآوری مواد غذایی و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله محاسن استفاده از مایکروویو در فرآوری مواد غذایی و بررسی تاثیر امواج بر روی مواد مغذی فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله محاسن استفاده از مایکروویو در فرآوری مواد غذایی و بررسی تاثیر امواج بر روی مواد مغذی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله محاسن استفاده از مایکروویو در فرآوری مواد غذایی و بررسی تاثیر امواج بر روی مواد مغذی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله محاسن استفاده از مایکروویو در فرآوری مواد غذایی و بررسی تاثیر امواج بر روی مواد مغذی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
محاسن استفاده از مایکروویو در فرآوری مواد غذایی و بررسی تاثیر امواج بر روی مواد مغذی امروزه زمینه توسعه تکنولوژی مواد غذایی با افزایش روز افزون جمعیت و نیاز به مواد غذایی بیشتر مورد توجه بسیاری از متخصصان، کارشناسان و صاحبنظران مربوطه قرار می گیرد.لذا لزوم استفاده از تکنیک ها و سیستم های مجهز و مدرن و روشهایی جدید فن آوری برای افزایش کمی و کیفی محصولات غذایی هر روز بیش از گذشته احساس می گردد.حرارت دهی یکی از مهمترین روشهایی مرسوم و متداول در فرآیند مواد غذایی است. این روش نه تنها به دلیل تاثیر مطلوب بر روی کیفیت فرآورده غذایی بلکه به دلیل اثر نگهدارندگی آن بر روی غذا که با از بین بردن آنزیم،غیر فعال نمودن میکرو ارگانیسمها، حشرات و انگل ها همراه می باشد. مورد توجه فراوان قرار گرفته است. در این مقاله کاربردهایی مایکروویو در صنایع به تفکیک بیان شده و انواع روشهای حرارتی و مکانیسم حرارت دهی مایکروویو نیز تشریح گردیده است. بطور خلاصه مزایای استفاده از مایکروویو بیان گردیده که بشرح ذیل می باشد: 1- تأثیر فراوان انرژی 2- سرعت عمل و کاهش زمان فرآیند 3-سهولت تمیز کردن 4- سهولت کاربرد 5- چند منظوره بودن سیستم مایکروویو به علت وسعت دامنه تنظیم درجه حرارت 6- صرفه جویی در فضای مورد نظر استفاده مایکروویو 7- صرفه جویی در امور خدماتی و پرسنلی 8- حفظ اجزاء ناپایدار در حرارت 9- امکان حرارت دهی مواد غذیی بسته بندی شده 10 – امکان بلانچینگ بدون تراوش مواد مغذی از سبزیها و میوه ها به علت سرعت حرارت دهی11- حذف سوختگی سطحی به دلیل نفوذ سریع امواج در عمق مواد غذایی 12 – امکان فرآیند مواد غذایی با ضخامت زیاد و پخت بدون افزودن آب به مواد غذایی.لذا با توسعه تکنولوژی جدید فرآیند غذا، کیفیت غذا، دلپذیری و سالم بودن آن از عمده نگرانیهای مصرف کننده و تولید کننده ماده غذایی خواهد بود. بنابراین در این مجموعه استفاده از مایکروویو بعنوان یک روش جدید بررسی شده و نقش موثر و سازنده آن در حفظ مواد مغذی و اجزا ناپایدار فرآورده های غذایی در مقایسه با دیگر روشهای حرارت دهی نشان داده خواهد شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   211   212   213   214   215   >>   >