دانلود مقاله پیشبینی خواص کیفی نان ایرانی در هنگام پخت در فر جت

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله پیشبینی خواص کیفی نان ایرانی در هنگام پخت در فر جت برخوردی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله پیشبینی خواص کیفی نان ایرانی در هنگام پخت در فر جت برخوردی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله پیشبینی خواص کیفی نان ایرانی در هنگام پخت در فر جت برخوردی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله پیشبینی خواص کیفی نان ایرانی در هنگام پخت در فر جت برخوردی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: 8

چکیده:

در این مطالعه از جتهای برخوردی هوای داغ برای پخت نان ایرانی استفاده شد. جهت انجام این کار، یک فر آزمایشگاهی جت برخوردی ساخته و به سیستم دادهبرداری همزمان مجهز شد. تغییرات پارامترهای دما، وزن، رطوبت، ضخامت و رنگ نان طی فرایندپخت اندازهگیری شد. سپس از این دادههای آزمایشی جهت آموزش شبکه عصبی و یافتن مدل مناسبی برای پیشبینی پارامترهای کیفی پخت نان ایرانی (رنگ و ضخامت) استفاده گردید. بهترین ساختار شبکه عصبی در این کار، دارای دو لایه پنهان و شش نرون در هر لایه پنهانش بود. استفاده از تکنیک ارلی استاپینگ موجب افزایش دقت پیشبینی شد. این مدل، رنگ و ضخامت را به صورت تابعی از دما، رطوبت و زمان به خوبی و باMAE و MRE به ترتیب 12/64% و 1/42 برای رنگ و 2/38% و 1/2 برای ضخامت بر پایه دادههای آموزش پیشبینی میکند. نتایج پیشبینی شده توسط این مدل، سازگاری خوبی با نتایج تجربی دارد. ضرایب ارتباط R2 مربوط به رنگ و ضخامت بر پایه دادههای تست به ترتیب 0/975 و 0/951به دست آمد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله ارائه یک مدل جامع از الگوریت مهای مختلف مسیریابی ج

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارائه یک مدل جامع از الگوریت مهای مختلف مسیریابی جهت افزایش سطح تحمل پذیری خطا در تراشه شبکه ای فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارائه یک مدل جامع از الگوریت مهای مختلف مسیریابی جهت افزایش سطح تحمل پذیری خطا در تراشه شبکه ای فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارائه یک مدل جامع از الگوریت مهای مختلف مسیریابی جهت افزایش سطح تحمل پذیری خطا در تراشه شبکه ای فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارائه یک مدل جامع از الگوریت مهای مختلف مسیریابی جهت افزایش سطح تحمل پذیری خطا در تراشه شبکه ای فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: یازدهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران

تعداد صفحات: 5

چکیده:

امروزه میتوان به کمک معماری تراشه شبکهای، طراحی سیستمهای با پیچیدگی بالا را بر اساس مرتبط کردن هستهها و مولفههای از پیش طراحی شده انجام داد. اما در ساخت این تراشهها، هنوز مشکلاتی نظیر هزینه ارتباطات بین مولفهها و احتمال بروز خطاهای غیرقابل پیشبینی در مولفهها و مدارات ارتباطی وجود دارد. در این مقاله یک مدل جامع از الگوریتمهای مختلف مسیریابی تحملپذیر خطا در تراشه شبکهای به نام الگوریتم مادر ارائه گردیده است. با تغییر پارامترهای این مدل جامع میتوان الگوریتمهای موجود مسیریابی را بدست آورد. سپس سه الگوریتم جدید تحملپذیری خطا پیشنهاد شده و کارایی آنها بررسی شده است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود تحقیق در مورد درآمدی برنسبت میان فقه وحقوق بشر فایل ورد (

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق در مورد درآمدی برنسبت میان فقه وحقوق بشر فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق در مورد درآمدی برنسبت میان فقه وحقوق بشر فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد درآمدی برنسبت میان فقه وحقوق بشر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد درآمدی برنسبت میان فقه وحقوق بشر فایل ورد (word) :

درآمدی برنسبت میان فقه وحقوق بشر

شاید حقوق بشر، انسانی ترین پدیده مدرن باشد. زمانی که غرب از جنگ به ستوه آمد و خسته بر ویرانه ها زانو زد و سرنوشت تراژیک خود را نگریست، تنها روشی که می توانست میثاقی برای همه انسان ها فارغ از همه تفاوت ها باشد، حقوق بشر بود.حقوق بشر اگرچه، مانند تمام راهکارهای دیگر ،فارغ از تئوری های پیشینی نیست، اما بشر در آن روز برکنار از همه تئوری ها، نیازمند بود تا حقوق بشر را به مثابه روشی برای صلح و امنیت به کار گیرد.در این میان ودرفضای فرهنگی جوامعی مانند ایران، نسبت میان این پدیده والزاماتی که تعالیم دینی برقرار می کنند، چیست؟این مقاله نسبت میان فقه وحقوق بشر رادرپنج محور ،به اختصار،بررسی می کند:

1. حقوق بشر در شرایطی کاملاً انسانی پدید آمد و بر پایه عقلانیت بشر به بار نشست و کشورهای مختلف با تفاوت نگرش ها آن را چون ضرورتی انکارناپذیر پذیرفتند. می توان حقوق بشر را ایدئولوژیک، تئوریک و یا متدیک بررسی کرد، اما ا مری که میان تمام اینها مشترک است و قابل انکار نیست، سطح روشی آن است.

حقوق بشر حتی در سطح تئوریکش، روشی است تا «انسان» پاسداری شود و حرمت او محفوظ بماند. برابری و مساوات انسان ها مهم ترین دستاوردی است که عقلانیت مدرن در شکل معرفتی بدان راه یافته و آن را در نظامی حقوقی تعریف کرده است و هرچه می گذرد بر انباشته آن افزوده می شود.
2. در جامعه ما چندی است که این صحبت پیش آمده که برای جهانی شدن، ابزاری جهانی نیاز است و اکنون حقوق بشر است که می تواند تعاملات جهانی را سامان دهد. فقه اگرچه به روزگاری تکافوی نیاز جامعه بوده است، اما اکنون حقوق بشر می تواند از عهده نیازهای جهانی برآید. برای بررسی این مسأله می توان فقه را در دو سطح بازشناسی کرد: سطح تئوریک و سطح عملی. در حوزه عملی، هم فقه و هم حقوق بشر روش اند؛ روشی که با آن تعامل میان انسان ها، انسان ها و حکومت ها، حکومت ها و حکومت ها تنظیم می شود.

برای این که فقه در این حوزه کارآمد باشد، باید دارای مجموعه ای از قوانین، الزامات و تأسیسات باشد. و این قابلیت را داشته باشد که نیازهای نوین را پاسخ گویی کند. برای بررسی این مسأله می توان به دو روش استناد کرد. شناسایی فقه به عنوان متن و شناسایی فقه به عنوان متنی تاریخی.

در روش نخست، به خود فقه فارغ از واقعیت یافتگی اش نگریسته می شود که آیا این مجموعه دارای قابلیت تأسیس نظام حقوقی هست؛ ظرفیت آن تا کجاست؛ و قابلیت انعطاف آن تا چه میزان است. با مراجعه به متون فقهی می توان دریافت که فقه از چنان گستردگی برخوردار است که هیچ یک از شئون انسانی را فروگذار نکرده است. در باب روابط میان انسان ها، روابط انسان و حکومت و روابط حکومت ها احکامی تولید کرده که مجموعه آن بالغ بر مجلدات بسیار است (مجموعه ای فقهی مانند جواهرالکلام 42 جلد است.)

 

در طول قرن ها، فقیهان بسیاری، فارغ از رابطه قدرت و فقه به فقه تنها به عنوان علم پرداخته اند و مسائل آن را در ابواب مختلف از طهارت تا دیات با فروع فراو

ان ترتیب داده اند که حتی مطالعه آن سال ها به طول می انجامد. این متن به خودی خود، در قالب نظامی حقوقی با تمام لوازم آن خود را آشکار می سازد.
از سوی دیگر، می توان به فقه به مثابه متنی که در تاریخ تحقق یافته است نگریست. قرن هاست که فقه در قالب نظام حقوقی، مبنای عمل جوامع بسیار قرار گرفته است. به روزگاری از اندلس تا هند و هم اکنون در بخش معتنابهی از جهان، فقه مبنای تعامل انسان هاست. در طول تاریخ،حکومت های بسیاری بر اساس شریعت اسلامی پدید آمده اند و نظام خود را بر اساس فقه بنا کرده اند و فقه توانسته است با توجه به دگرگونی های هر زمان، با تکیه بر اصول خویش، ظرفیت های جدیدی بیافریند و مردمی را که دل در گرو دین داشته اند، از نظامی مبتنی بر دین که از زمانه جدا نیست و می تواند مشکلات جدید را پاسخ دهد، ناامید نسازد.

در تاریخ فقه، دگرگونی های بسیاری حتی به ظاهر ساختارشکن، اتفاق افتاده است و مسائل مستحدثه بسیاری پدید آمده است، اما فقه توانسته خود، راه را ادامه دهد و راه را برای معتقدانش هموار سازد. اکنون جمهوری اسلامی نظامی را بر اساس فقه پی ریزی نموده و می کوشد بر پایه فقه، جامعه ای مدرن فراهم آورد.

آنگاه که نسبت میان فقه و حقوق بشر را برمی رسیم، به موضوعاتی برمی خوریم که فقه در باب آنها موضع گیری های صریح کرده است. این موضع گیری ها گاه چنان است که به ظاهر تخالفی آشکار با حقوق پذیرفته شده جهانی دارد؛ موضوعاتی مانند: آزادی مطلق در انتخاب و تغییر دین، برابری مطلق حقوقی میان زن و مرد و یکسان قرار دادن دین با ویژگی های دیگر انسانی. در سطح تئوریک، قابلیت های فقه چنان است که می تواند در عرصه های جهانی تحقق یابد. نگاه کلان فقه به روابط، برخورداری از منابع غنی، سازگاری با عقلانیت در جهت گیری های کلی، استفاده از عقل به عنوان یکی از منابع، انعطاف پذیری در مورد مصادیق و دقت در بیان کلیات همه اصولی هستند که بر جامعیت فقه دلالت دارند.

2.یکی از ویژگی های ممتاز فقه، برخورداری از «علم اصول» است. علم اصول علمی است مقدّمی که روش های استنباط فقهی را تحلیل می کند. مباحث الفاظ علم اصول در روش، شباهت هایی به فلسفه تحلیل زبانی می رساند. از دیگر مباحث علم اصول ،عرف و عقلانیت عرفی است. کسانی که با علم اصول و اندیشه های مدرن آشنا هستند، در نسبت میان این ها به خوبی می دانند که در برخی مباحث، علم اصول دارای برتری هایی در روش و ساختار بحث است. اگرچه باید به این واقعیت تأسف انگیز تأکید کرد که «اصول» علمی ناشناخته است.

از جمله مباحث تئوریک، نگاه فقه به انسان است. البته نباید این مسأله را به سطح ایدئولوژیک تحویل برد. از مهمترین اشکالاتی که به فقه خصوصاً و به دین عموماً وارد می شود، این است که دین و فقه انسان را «عبد» می خواهد. فقه با انسان نه به عنوان انسان، بلکه تنها به عنوان شیئی پرستنده روبه روست که وظیفه دارد آداب و سلوکی را انجام دهد. حال آن که در حقوق بشر و در دوران جدید، انسان فارغ از هر رنگ و نژاد و تنها به اعتبار انسان بودن محترم است. بر این پایه، فقه تکلیف مدار است و حقوق بشر چون به انسان به عنوان انسان می نگرد و حقوق او را بررسی می کند، بنابراین حق مدار است.

در بررسی این مسأله باید پذیرفت که دین انسان را عبد می خواهد و باید بر این نکته پای فشرد. اما باید توجه داشت که دین عبودیت را تنها فرم رابطه انسان و خدا می داند. رابطه انسان با خدا رابطه عبودیت مدارانه است که البته در زمینه ای مهرجویانه تحقق می پذیرد؛ یعنی در فرم رابطه ای من ـ تو که سرشار از توکل، سرسپردگی، رضایت و خشوع است. در این رابطه است که انسان مکلف است.

اما این فرم رابطه، به هیچ صورت، به دیگر روابط سرایت نمی کند. آیه «لقد کرّمنا بنی آدم» مهم ترین گزاره است که در این باره بیان می شود. انسان، از سوی خداوند کرامت یافته است و فرم رابطه ای انسان ها با یکدیگر، در زمینه کرامت محقق می شود. در این جا، انسان بر پایه حقوق خویش با دیگران رفتار می کند و تکلیف از این حق تولید می شود. فرم تولید تکلیف از حق، نتیجه ای عقلانی است که در همه نهادهای حقوقی و از جمله حقوق بشر، مورد توجه است.
3. فقه با تکیه بر مفاهیم اساسی حیات، آزادی و عدالت به تبیین نظام پیشنهادی خود می پردازد. حق حیات، حق آزادی و حق عدالت حقوقی هستند که فقه در عقلانی ترین فرم برای انسان قائل شده است. این حقوق پایه جهانی شدن حقوق بشر اسلامی است. اسلام حکومت ها را موظف کرده است تا این حقوق شهروندان را پاس دارند و ضامن برخورداری تمام شهروندان از این حقوق شوند. به این ترتیب بر پایه اندیشه اسلام، حکومت برای برقراری این حقوق مکلف است و شهروند حق دارد تا این حقوق را مطالبه کند.
در فرم رابطه حقوقی، تمام شهروندان اعم از زن و مرد و مسلمان و کافر، صاحب حق اند؛ اگرچه در فرم رابطه کلامی، رابطه از نوع دیگری است. «ان اکرمکم عندالله اتقیکم»، رابطه ای است میان انسان و خدا که از آن، وضعیتی حقوقی تولید نمی شود. در روابط میان انسان ها، با توجه به انسان بودن، چه مسلمان و چه کافر و چه زن و چه مرد همه دارای حقوقی یکسان هستند و بر پایه این حقوق مکلف اند تا حقوق دیگران را پاس دارند. همان گونه که در قرآن می خوانیم: «لا یتخذ بعضنا بعضاً ارباباً؛ (آل عمران/ 64) کسی از ما دیگری را ارباب خود نگیرد»، بر این حقیقت دلالت دارد که فرم رابطه ای انسان ها، عبودیت مدارانه نیست و کسانی که چنین کنند، حق خویش را فرو نهاده اند. انسان ها همه در برابر یکدیگر مساوی اند و هیچ کس را بر دیگری برتری نیست.

4. برای این که فقه را جهان شمول دانست باید به متن فقه مراجعه کرد. روشنفکرانی که معتقدند فقه اسلامی در دوران جدید ناکارآمد است، شناختی عمیق و خودبنیاد از فقه ندارند. از سوی دیگر فقیهانی نیز هستند که به لایه های سطحی و روبنایی فقه دل بسته اند و از سطح ظاهر در نمی گذرند. این هر دو گروه در این نگرش مشترکند که فقه با حقوق بشر سازگار نیست، و طبعاً نمی توانند به این نتیجه منطقی و غیرجانبدارانه دست بیابند که فقه، دارای برتری های تئوریک و روشی از حقوق بشر است.

مسأله حقوق اهل کتاب یکی از مسائلی است که در این زمینه راهگشاست. اکنون در قانون جمهوری اسلامی دیه اهل کتاب با مسلمان یکی شده است. روشنفکران مسأله دیه را همواره یکی از مشکلات رویاروی فقه می دانسته اند.

از سوی دیگر، نگرش سنتی به فقه، از عهده حل این مشکل عاجز بود و این مشکل را به خود فقه تحویل می برد. اما می توان از نگرش هایی به فقه سراغ گرفت، که در عین التزام به استنباط در ساختار اصلی فقه، ره آوردهای نوینی از تأمل فقیهانه به بار آورده است، که نه تنها مسائلی از قبیل حقوق اهل کتاب را به شکل موردی حل نمی کند، بلکه قاعده ای اساسی در این راستا به دست می دهد. (درباره استنادات فقهی حقوق اهل کتاب می توان از جمله به کتاب «قرائات فقیهه معاصره» مراجعه نمود.)

گفتمان جمهوری اسلامی که گفتمانی بر اساس مجموعه اسلام و از جمله فقه است، با این رویکرد به فقه پدید آمد و هرچه می گذرد نشانه های عمیق تری از بازگشت به متن فقه و استنباط احکام مبتنی بر آن که پاسخ گوی نیازهای جدید است، آشکار می شود.

5. حقوق بشر اگرچه بر پایه حقوق طبیعی پدید آمده و تاکنون در روش موفقیت های بسیاری به بار آورده است، اما در سطح تئوریک و روشی از کاستی هایی اساسی رنج می برد. حقوق بشر از آغاز با قدرت همراه بوده است. تنیدگی حقوق بشر با قدرت، گفتمان تئوریک آن را بر دیگر گفتمان ها غالب ساخته است. چه بسا اگر حقوق بشر، در آغاز تنها به صورت گفتمانی آکادمیک طرح می شد، از نقدهایی اساسی در امان نمی ماند. اما حقوق بشر معطوف به قدرت، چنین می نمایاند که آنچه بیان می کند «حق» است، آنچه می اندیشد «حق» است و آنچه می خواهد «حق» است. و «حق» این است که دیگران این ها را حق بدانند.

به عنوان مثال، اکنون این بحث به شکل جدی مطرح است که آیا آزادی جنسی به هر شکل حق انسان است. مگر اخلاق مداری در زمینه روشی و نه تئوریک، حق انسان نیست تا جامعه در سلامت و از جمله سلامت روانی به سر ببرد. اکنون در جوامع غربی، کم معنی شدن مفهوم خانواده، تولید خانواده های مجازی، کودکان بی ریشه و گسترش ایدز محصول آزادی جنسی و حاکم نبودن ارزش های اخلاقی حتی در سطح روشی است.

از سوی دیگر، در زمینه حقوق بشر معطوف به قدرت، حق وِتو پدید می آید. در زمینه حقوق بشر معطوف به قدرت، اسرائیل می تواند از نظارت در امان بماند؛ آمریکا می تواند در گوانتانامو خارج از تمام معاهدات، با اسیران رفتار کند؛ فرانسه می تواند حق زنان مسلمان و آزادی بیان آنان را نادیده بگیرد؛ در اینجاست که ناامیدانه می پرسیم کدام حقوق بشر؟ حقوق بشری که با اشاره برخی قدرت ها، در قالب بیانیه ای علیه کشوری آشکار می شود، و یا حقوق بشری که باز در قالب بیانیه ای علیه کشوری، و باز با اشاره ای وِتو می شود.

در اینجاست که به یاد شِکواهای علی(ع) می افتیم که بر انسان روا می داند؛ هنگامی که خبر آن زن یهودی را شنید، قالب تهی کند. آیا در حقوق بشری که علی (ع) بیان می دارد تبعیضی میان انسان هاست و آیا حقوق بشر جز این است؟
نویسنده : پوریا کشوری

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله تای چی یا مدیتیشن پویا فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تای چی یا مدیتیشن پویا فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تای چی یا مدیتیشن پویا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تای چی یا مدیتیشن پویا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تای چی یا مدیتیشن پویا فایل ورد (word) :

منابع خارجی :
1- Shaolin Chin Na . unique Publications , Inc .1980
2- Chinese Qgong Massage, YMAAPublication center
3- The Root of chinese Qgong , Longevity & Enlightement YMAAPblication center .

تای چی یا یوگای چینی به معنی نهایت برتر و نحوه جاری کردن چی یا نیروی حیاتی در روان و جسم و به هنرجو آموزش می‎دهد . تای چی حاصل ترکیب سه فلسفه بودیسم ، تائوئیسم ، و کنفسیوس می‎باشد . تای چی هنر مراقبه فعال که در عصر حاضر یکی از مؤثرترین راههای رهایی از تنش و بازسازی روان و جسم انسان امروز می‎باشد . چون در عصر حاضر انسانها عادت به فعالیت و حرکت کرده اند و برای آن بسیار مشکل می‎باشد که در گوشه ای ، ساکت و ساکن بنشیند و به خود بنگرند . ولی تای چی به عنوان ، هنر مراقبه فعال به هنرجو یاد می‎دهد که چگونه در حین و شدت فعالیت بتواند به نیروی درونی و جوهر ابدی خود آگاه شده و بتواند در ژرفای وجود خود، تحقیق کند و گوهر وجودی خویش را که همانا آگاهی و روشنایی است صید کند .

تای چی از یک سری حرکات موزون و مواج ، رقص گونه ، حرکات تنفسی ،‌ تمرکزی ، تجسمی و مدیتیشن های خاص خود تشکیل شده ، که به وسیله آنها هنرجو با شعور و هشیاری درونی خود ارتباط برقرار کرده و می‎تواند کیفیتی برتر و متعالی تر را در زندگی عادی و روزمره خود نمایان کند . چاکراها یا مراکز انرژی که در تای چی مورد بررسی قرار می گیرد تمام چاکراهای اصلی به خصوص چاکرای تاج و چشم سوم .

چاکراها دست و پا و دریای یا سرچشمه انرژی ، تانتین می باشد . تای چی از بخشی طب سنتی چینی و سوزنی است . در اصل نقاط درمانی طب سوزنی به گونه ای در حرکات تای چی گنجانده شده اند که یک فرد به طور مستقل بتواند آنها را تحریک کرده و فعالانه باعث شفای روان و بدن خود شود . تای چی هنر شفای کل نگری مانند یوگا ، هومیوپاتی ، انرژی درمانی و …… می‎باشد که در برخی موارد مزایای بیشتری نسبت به هر کدام دارا می‎باشد مثلاً : در یوگا تنها به چاکراهای اصلی پرداخته می‎شود و توجه زیادی به چاکرای کف پا می‎شود و یا به جریان انرژی حیات «پرانا » و حس و تجربه آن نمی‎شود ولی در تای چی هنرجو چی یا انرژی حیاتی را می‎تواند کاملاً لمس کرده و با چاکراهای کف دست و کف پا آشنا می‎شود ومی تواند برای تخلیه انرژی و نامتعادلی ها به زمین ، شفا و ….. استفاده کند، بدون زحمات و تلاشهای فراوان و طولانی .

در ضمن تای چی برای عصر حاضر که بسیار سریع و پرجنب وجوش است بسیار مناسب تر است و فرد حتی در زندگی عادی روزمره مثلاً : جارو زدن ، رانندگی و … می‎تواند از آن استفاده کند . تای چی کلاً بر چند اصلی مانند : قانون یین و یانگ ، قانون انرژی هوشمند حیات «چی » ، قانون تعادل ، قانون اتحاد ، قانون طبیعت ، «غلبه نرمی بر سختی ، همه چیز در حرکت است ، دایره » ، قانون عدد 3 «تثلیث » ، قانون ارتعاشات ، قانون خود هشیاری ، خویش انضباطی ، خود شناسی ، قانون تسلیم ، قانون عدد 7 یا اکتاو ، قانون برتری ذهن و رابطه متقابل آن با بدن ، تئوری وای دن و قانون روح و ….. استوار است .
اکنون به بررسی چند اصل بنیادین تای چی می‎پردازیم :

1 – چی ، جوهر واحد هستی «Spirit , Vital force»
چی به معنای هوا ، نیرو ، حرکت و انرژی حیاتی است که در اصل منظور همان انرژی ذاتی یا انرژی اولیه و مطلق و یا جوهره ی حیات می‎باشد . این انرژی حیاتی از مبدأیی واحد به بیرون انتشار می یابد و باعث زندگی و جان بخشیدن به هر چیزی می‎شود . هستی هر چیز وهر کس وابسته به این انرژی حیاتی و واحد است که در زبانهای مختلف با نامهای مختلفی مانند ، کی یاریکی در ژاپن ، نا یا جان یا نیرو در پارسی ، روح الهی یا عشق الهی یا حی یا نور و …. در عرفان اسلامی ، روح القدس یا کلمه در مسیحیت ، تائو در تائوئیزیسم ، پرانادر ودا ، داما در بودیسم ، شی یا چی در چین ، انرژی هوشمند در علم ، ATP در فیزیولوژی ، ناشناختی در عرفان سرخپوستی ، قانون جاذبه در فیزیک ، کلمه درکا بالا «عرفان یهود » ، نیروی اهورایی در زرتشت ، انرژی حیاتی و هخا در هخامنشی ، مهر در آئین میترایی ، اک در اکنکار ، آگاهی در TA «روانکاوی »، در مصر باستان KA ، در بابل باستان Pneuma در یهود Jesod ، در قبایل آفریقایی Megobe ، در میان اسکیموها Elima ، در بین سرخپوشان برزیلی Hasina ، در بین شمن ها WaKAN ، در بین صوفیان برکت ، بین جادوگران طلسم ، بین کیمیاگران اکسیر یا مایع حیاتی ، از نظر دکتر رایشن باخ orgon ، دکتر تانسلی odice می‎نامند .

این جریان هوشمند از چاکرای تاج وارد بدن می‎شود و از میان 7 چاکرای اصلی عبور می‎کند و باعث حیان انسان و هر موجود زنده دیگری می‎شود پس هر چه این جریان متعادل تر و قویتر باشد موجود سرحال تر و زنده تر و قوی تر می‎شود و در تای چی هنرجو نحوه تعادل ، بیشتر کردن و هدایت این جریان را یاد می‎گیرد . در واقع می‎توان گفت : اصل چی همان و شاید جنبه ای دیگر از اصل توحید و وحدت عالم در حین کثرت می‎باشد اما در شکلی کاربردی تر چون که این جریان در همه چیز و همه کس جریان دارد و همه را به همدیگر وصل کرده مانند مرواریدهای یک گردنبند . چی بی شکل است اما شکل می‎دهد ، ثابت اما در جریان است ، نرم اما قدرتمند ومانند طبیعت است . چی سر منشأ حیات و انرژی حیات بخش انسان است . به عبارت دیگر ، چی در زنده و سالم بودن ما نقشی اساسی ایفا می‎کند . در نتیجه افزایش متعادل چی به افزایش انرژی حیاتی ، سرزندگی و سلامت منجر می‎شود ، اعتقاد چینیان چنین است که جریان چی از سه طریق دریافت می‎شود : 1- آسمان «هوا و …» 2- زمین «غذا » 3- انرژی جنسی و به طور مستمر در مسیرهای انرژی بدن انسان جاری است و هر گاه در این جریان اختلالی به وجود آید یا مسیر آن مسدود شده و کلاً نا متعادل شود بیماری به وجود می‎آید . تای چی و چی کونگ تکنولوژی شفاگری این فلسفه می باشند که به هنرجو آموزش می دهند که چگونه چی را لمس کرده ، آنرا متعادل کند از اصل چی می‎توان به مسائلی همچون هستی هوشمند
«INTelligence of univers» ، انسان به عنوان عالم اصغر در عالم اکبر و عالم اکبر در عالم اصغر، جریان ویا چرخه انرژی ، انرژی پدر یا آسمان «هوا و …» و انرژی مادر یا زمین «غذا و آب و …» که انسان می بایست برای موفقیت به هر دو آنها احترام گذاشته و در راستای و هماهنگ با جریان هوشمند حیات عمل کند که اگر غیر آن باشد مقاومت به وجود آمده و نامتعادلی شکل می‎گیرد .

کاربرد اصل چی :
فردی که چی را در وجود همه شناخته باشد دیگر در مورد کسی خشونت ، نفرت نمی ورزد و جز عشق نمی تواند بکند چون هر چه می‎کند با آن جریان هوشمند حیات برخورد می‎کند و دیگر صورت آدمیان را نمی بیند بلکه جوهره واحد آنها را می بیند وبه آن احترام می گذارد و در جهت خدمت بر می‎آید . فردی که خود را با جریان هستی هماهنگ نکرده، مقاومت می‎کند و شکست می خورد ، مثلاً« با آلوده کردن زمین و آسمان » و بعد داد سر می‎دهد که این چه زندگی است و با این کار هر لحظه خود را به نابودی نزدیکتر می‎کند ولی کسی که به جریان هستی اعتماد می‎کند هرلحظه از زندگی اش سرشار از سرور و موفقیت است .

کاربردهای شفاگری :
پاکسازی و نیرودهی به جسم و روان ، متعادل کردن انرژی ها ، تغییر کیفیت زندگی و نگرش ، سالمسازی جسم و روان ، بهره وری بالاتر و بیشتر از قابلیت های ذهن و بدن و ….
تمرین : در یک حالت راحت بنشینید مثلاً : روی راحتی ، ترجیحاً پشت بدون هیچ فشاری صاف ، کف دستها رو به آسمان و کف پاها روی زمین . چند لحظه با چشمان بسته به تنفس عادی خود توجه کنید بدون اینکه تغییر درآن دهید . سپس سه نفس عمیق ، کند و طولانی بکشید . یکبار از نوک سر تا پاهایتان را نگاه کنید و کل اعضا را شل کنید . چند لحظه در این حالت بمانید و بعد ذکری را مثلاً هو ، ام ، الله و … را ترجیحاً بلند و یا ذهنی بیان کنید سپس 3 بار ذهنی نیت کنید که می خواهم با جریان هوشمند حیات ارتباطی آگاهانه برقرار کنم و آن را در درون خودم تشخیص دهم . در همین حال تجسم کنید که یک نور سفید شفاف از نقطه ای در بالای سرتان «چاکرای تاج» وارد بدنتان می‎شود از پشت سر و ستون فقراتتان عبور کرده بدن را پر می‎کند و بعد از مدتی به صورتی خاکستری از کف پایتان خارج می‎شود ، بعد از مدتی حس کنید که هم نوری که وارد می‎شود و هم کل بدنتان و هم نوری که خارج می‎شود سفید شفاف شد . به حالات بدن و احساسات خود توجه کنید اگر احساس گرما یا سرما یا جزجز یا مور مور و … کردید بدانید اولین ارتباط آگاهانه خود را با این جریان هوشمند برقرار کرده اید . درطی روز توجه تان را به همین جریان بدهید که از فرق سرتان وارد و از کف پایتان خارج می‎شود . از او بخواهید که شما را راهنمایی کند و به شما سرزندگی و شادی اعطا کند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله شمارش خودکار درختان در تصاویر ماهوارهای با قدرت تف

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله شمارش خودکار درختان در تصاویر ماهوارهای با قدرت تفکیک بالا به کمک عملگرهای مورفولوژیک فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله شمارش خودکار درختان در تصاویر ماهوارهای با قدرت تفکیک بالا به کمک عملگرهای مورفولوژیک فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله شمارش خودکار درختان در تصاویر ماهوارهای با قدرت تفکیک بالا به کمک عملگرهای مورفولوژیک فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله شمارش خودکار درختان در تصاویر ماهوارهای با قدرت تفکیک بالا به کمک عملگرهای مورفولوژیک فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: همایش ژئوماتیک 89

تعداد صفحات: 10

چکیده:

یکی از مهمترین کاربردهای تصاویر ماهوارهای با قدرت تفکیک مکانی بالا در مدیریت فضای سبز شهری است .در مد یریت فض ای شهر ی تعداد درختان و شناسنام آنها معمولا از زمره اطلاعات پایه به شمار میرود. شمارش تعداد درختان به صورت دست ی علاوه بر نیاز به نیرو، هزینه و زمان بالا؛ احتمال خطای بالایی نیز دارد. علاوه بر این، ه یچگونه اطلا عات مکانمند معنی دار، نظ یر نقش پراکندگ ی درختان در اخت یار تصمیم گیرندگان قرار نم ی- دهد. در مقال حاضر روشی برای شمارش خودکار درختان در تصاویر ماهواره ای با قدرت تفکیک بالا ارایه شد ه است. در مرحل اول تصویرهای چند طیفی و پانکروماتیک ادغام شدند. سپس از تصویر حاصل یک نقشNDVIتهیه گرد ید. سپس با اعمال چند عملگر مورفولوژ یک هسته های اولیه درختان به دست آمد. نتایج باحذف نقاط اضافه در مناطق غیر پوشش گیاهی، نقاط تکراری و پوشش های گیاهی غیر درخت اصلاح شد. نتایج الگوریتم در مقایسه با داده های زمینی از دقت خوبی برخوردارند

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   81   82   83   84   85   >>   >