سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود تحقیق مقدمه ای بر هنر کاشی کاری فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق مقدمه ای بر هنر کاشی کاری فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق مقدمه ای بر هنر کاشی کاری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق مقدمه ای بر هنر کاشی کاری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق مقدمه ای بر هنر کاشی کاری فایل ورد (word) :

صنعت کاشی سازی و کاشی کاری که بیش از همه در تزیین معماری سرزمین ایران، و به طوراخص بناهای مذهبی به کار گرفته شده، همانند سفالگری دارای ویژگی های خاصی است. این هنر و صنعت از گذشته ی بسیار دور در نتیجه مهارت، ذوق و سلیقه کاشی ساز در مقام شیئی ترکیبی متجلی گردیده، بدین ترتیب که هنرمند کاشیکار یا موزاییک ساز با کاربرد و ترکیب رنگ های گوناگون و یا در کنار هم قرار دادن قطعات ریزی از سنگ های رنگین و بر طبق نقشه ای از قبل طرح گردیده، به اشکالی متفاوت و موزون از تزیینات بنا دست یافته است. طرح های ساده هندسی، خط منحنی، نیم دایره، مثلث، و خطوط متوازی که خط عمودی دیگری بر روی آنها رسم شده از تصاویری هستند که بر یافته های دوره های قدیمی تر جای دارند، که به مرور نقش های متنوع هندسی، گل و برگ، گیاه و حیوانات که با الهام و تأثیر پذیری از طبیعت شکل گرفته اند پدیدار می گردند، و در همه حال مهارت هنرمند و صنعت کار در نقش دادن به طرح ها و هماهنگ ساختن آنها، بارزترین موضوع مورد توجه است. این نکته را باید یادآور شد که مراد کاشی گر و کاشی ساز از خلق چنین آثار هنری هرگز رفع احتیاجات عمومی و روزمره نبوده، بلکه شناخت هنرمند از زیبایی و ارضای تمایلات عالی انسانی و مذهبی، مایه اصلی کارش بوده است. مخصوصاً اگر به یاد آوریم که هنرهای کاربردی بیشتر جنبه ی کاربرد مادی دارد، حال آن که خلق آثار هنری نمایانگر روح تلطیف یافته انسان می باشد، همچنان که «پوپ» پس از دیدن کاشی کاری مسجد شیخ لطف الله در «بررسی هنر ایران» می نویسد، «خلق چنین آثار هنری جز از راه ایمان به خدا و مذهب نمی تواند به وجود آید»هنر موزاییک سازی و کاشی کاری معرق، ترکیبی از خصایص تجریدی و انفرادی اشیاء و رنگ هاست، که بیننده را به تحسین ذوق و سلیقه و اعتبار کار هنرمند در تلفیق و ترکیب پدیده های مختلف وادار می سازد. تزیینات کاشی بر روی ستون های معبدالعبید در بین النهرین باقی مانده از سال های نیمه ی دوم هزاره ی دوم ق.م. نشانگر اولین کار برد هنرکاشی کاری در معماری است.

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود تحقیق حکومت یقین بر شک 32 ص فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : 33

 

فرمت فایل : ورد

 

قسمتی از محتوی فایل

 

تعداد صفحات : 33 صفحه

)استصحاب ( حکومت یقین بر شک مقدمه گـفـتـیـم کـه فـقـیـه براى استنباط حکم شرعى به منابع چهارگانه رجوع مى کند.
فقیه گـاهـى در رجـوع خـود موفق و کامیاب مى گردد و گاه نه .
یعنى گاهى (و البته غالبا) بـه صـورت یـقـینى و یا ظنى معتبر (یعنى ظنى که شارع اعتبار آن را تاءیید کرده است ) بـه حـکم واقعى شرعى نائل میگردد، پس تکلیفش روشن است ، یعنى مى داند و یا ظن قوى مـعـتـبـر دارد کـه شـرع اسـلام از او چـه مى خواهد.
ولى گاهى ماءیوس و ناکام میشود یعنى تکلیف و حکم الله را کشف نمى کند و بلا تکلیف و مردد میماند.
در اینجا چه باید بکند؟
آیا شـارع و یـا عـقـل و یـا هـر دو وظیفه و تکلیفى در زمینه دست نارسى به تکلیف حقیقى معین کرده است یا نه ؟
و اگر معین کرده است چیست ؟
.
جـواب این است که آرى ، شارع وظیفه معین کرده است ، یعنى یک سلسله ضوابط و قواعدى بـراى چـنین شرایطى معین کرده است .
عقل نیز در برخى موارد مؤ ید حکم شرع است ، یعنى حـکـم اسـتـقـلالى عـقـل نـیـز عـیـن حـکـم شـرع اسـت ، و در بـرخـى مـوارد دیـگـر لااقل ساکت است یعنى حکم استقلالى ندارد و تابع شرع است .
عـلم اصـول ، در بخش ((اصول استنباطیّه )) دستور صحیح استنباط احکام واقعى را به ما مـى آمـوزد، و در بـخـش ((اصـول عـمـلیـّه )) دسـتور صحیح اجراء و استفاده از ضوابط و قواعدى که براى چنین شرایطى در نظر گرفته شده به ما مى آموزد.
چهار اصل عملى : 1- اصل برائت اصـول عـمـلیـه کـلیـه کـه در هـمـه ابـواب فـقـه مـورد استعمال دارد چهار تا است : 1.
اصل برائت .
2.
اصل احتیاط.
3.
اصل تخییر.
4.
اصل استصحاب .
هـر یـک از ایـن اصـول چـهـارگـانـه مـورد خـاص دارد کـه لازم اسـت بـشـنـاسـیـم .
اول این چهار اصل را تعریف میکنیم .
((اصل برائت )) یعنى اصل ، این است که ذمه ما برى است و ما تکلیفى نداریم .
چـهـار اصـل عـمـلى : 2- اصـل احتیاط ((اصـل احـتـیـاط )) یـعـنـى اصـل ، ایـن اسـت کـه بـر مـا لازم اسـت عمل به احتیاط کنیم و طورى عمل کنیم که اگر تکلیفى در واقع و نفس الامر وجود دارد انجام داده باشیم .
چهار اصل عملى : 3- اصل تخییر ((اصـل تـخـیـیـر )) یـعـنـى اصـل ایـن اسـت کـه مـا مـخـیـریـم کـه یـکـى از دو تـا را بـه میل خود انتخاب کنیم .
چهار اصل عملى : 4- اصل استصحاب ((اصـل اسـتـصـحـاب )) یـعـنـى اصـل ، این است که آنچه بوده است بر حالت اولیه خود باقى است و خلافش نیامده است حـالا بـبـینیم در چه موردى باید بگوییم اصل ، برائت است ، و در چه مورد باید بگوییم اصـل ، احـتـیـاط یـا تـخـیـیـر یـا اسـتـصـحـاب اسـت .
هـر یـک از ایـنها مورد خاص دارد و علم اصول این موارد را به ما مى آموزد.
اصولیون میگویند: اگر از استنباط حکم شرعى ناتوان ماندیم و نتوانستیم تکلیف خود را کـشف کنیم و در حال شک باقى ماندیم ، یا این است که شک ما تواءم با یک علم اجمالى هست و یـا نـیـسـت ، مـثـل اینکه شک میکنیم در اینکه آیا در عصر غیبت امام ، در روز جمعه نماز جمعه واجـب اسـت یـا نـمـاز ظـهر؟
پس هم در وجوب نماز جمعه شک داریم و هم در وجوب نماز ظهر.
ولى عـلم اجـمالى داریم که یکى از این دو قطعا واجب .<

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله محمد رسول الله فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله محمد رسول الله فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله محمد رسول الله فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله محمد رسول الله فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله محمد رسول الله فایل ورد (word) :

محمد رسول الله

لقد کان لکم فی رسول الله اسوه حسنه لمن کان یرجوالله والیوم الاخر وذکر اله کثیراً
براستی که پیامبر(ص) برای شما الگو و اسوه نیکویی است در تمامی کارها برای آنکس که به پاداش خدا و روز قیامت امید وار باشد و بسیار به به یاد خدا باشد. احزاب20
مقدمه:

از روزگاریکه ابرهای تراکم جهل و نادانی سراسر عالم بشریت را تیره و تار ساخته بود زشتخویی و فساد همه جا رواج داشت. شرکت و بت پرستی جایگزین یکتا پرستی و توحید گشته بود. مزدک ها ومانی ها بنام مذهب و آئین بر عقول و افکار مردم حکومت می کردند. هرزگی و گناه در هر جای جهان افتخار شمرده می شد، خونریزی و ستم امری عادی بود. بشریت در پرتگاه نیستی قرار گرفته و آخرین دوران انحطاط خود را می پیمود، زنها از مزایای زندگی محروم و با آنها معامله برده وحیوان می شد و بهمراه شوهران مرده خود با آتش می سوختند .
در سرزمینی دور از مدنیت و در میان دره ای خشک و بی حاصل طفلی یتیم که از رعایت پدر و محبت مادر محروم و از تعلیم بی بهره بود پرورش یافت. دوران طفولیت وی به گوسفند چرانی گذشت.فقیر بود اما امین و درستکار و روح او از زشتی ها برکنار ماند.

در سن چهل سالگی بر ضد بت پرستی و بیداد گری قد برافراشت و مردم عرب را که دایم با یکدیگر در جدال و ستیز بودند به یگانگی فرا خواند و فرمود: از بتان چشم پوشیده و خدا را عبادت کنند. نابخردان همواره با او در ستیز بودند ولی او ایمانی تزلزل ناپذیر داشت.

به نیروی ایمان و پشتیبانی خدا توانست مردم را از بت پرستی نجات داده و به اسلام و خداپرستی فراخواند
و توانست به وضع نکبت بار دنیای آنروز خاتمه و به روزگار سیاه بشر پایان دهدو جهانیان را سروسامان بخشد و پرچم توحید با اشعار مقدس لا اله الا الله را در روی زمین به اهتراز در آورد.
در این جزوه به سجایای اخلاقی و صفات پسندیده آن بزرگ مرد خدا، که خداوند در وصفش فرمود« یا محمد لولاک لما خلقت الافلاک» ای محمد، اگر بخاطر تو نبود جهان را خلق نمی کردم. می پردازیم باشد که پیرو راه و روش مسلمانان وارسته قرارگیریم.
انشاء الله.

از آنجا که تمامی علماء و دانشمندان را اجماع بر آنست که اجداد پیامبر خدا پرست بوده اند و هیچگاه بت پرست نبوده اند و پیامبر بزرگ اسلام حضرت ختمی مرتبت محمدبن عبدالله(ص) نیز از این امر مستثنی نیست. جهت آشنایی خوانندگان محترم تعدادی از اجداد پیامبر و اسماء و القاب آنحضرت را بر می شماریم.

اجداد پیامبر:
اجداد پیامبر(ص) محمد بن عبدالله بن عبدالمطلب بن هاشم بن عبد مناف بن قصی بن کلاب بن مره بن کعب من لوی بن غالب بن فهربن مالک بن المنضر بن کنانه بن خزیمه بن الیاس بن مضربن نزاربن سعدبن عدنان و;که بقیه را ذکر نکردیم

ولادت:
پیامبر بزرگ اسلام حضرت محمد(ص) در هفدهم ربیع الاول نزدیک طلوع آفتاب درسال عام الفیل در شهر مکه بدنیا آمد از اسماء و القاب آن حضرت می توان: محمد- مصطفی- احمد- قائم- ابوالقاسم-را نام برد.مادرش آمنه و پدرش عبدالله نام داشت در هنگام ولادت آنحضرت اتفاقات بسیار نادر و عجیب در جهان آنروز افتاد از جمله صبح روزی که حضرت محمد(ص) متولد شد تمامی بتها در هر جای دنیا که وجود داشت، به زمین افتاد. طاق کسری بلرزید و چهارده کنگره از کنگره های طاق کسری افتاد. دریاچه ساده که مورد پرستش مردم بود،خشک شد. و آتشکده فارس که هزاران سال بود خاموش نشده بود در آنشب خاموش شد.
وی را برای تربیت آنچنان که دربین عرب مرسوم بود به حلیمه سعدیه سپردند و حلیمه سعدیه مدت 5 سال آنحضرت را شیر داد و تربیت نمود..
دوران جوانی و ازدواج:

پیامبر(ص) در سن 25 سالگی با حضرت خدیجه که از بانوان بزرگ و ثروتمند مکه بود ازدواج کرد و حضرت خدیجه نیز تمامی ثروت خود را در اختیار حضرت محمد(ص) نهاد تا در راه اسلام و پیشبرد اهداف آن خرج کند.
بعثت:
حضرت محمد (ص) که از کودکی عبارت و خلوت با خدا را دو ست داشت برای عبادت به غار حرا می رفت در یکی از همین روزها که مصادف با 27 رجب سال 6203 میلادی، در غار حرا برای عبادت رفته بود فرشته وحی حضرت جبرئیل بر او ظاهر شد و فرمود اقراء یعنی بخوان. پیامبر (ص) نظر به جبرئیل کرد در حالی که می لرزید گفت چه بخوانم در حالی من خواندن بلد نیستم و جبرئیل فرمود اقراأ بسم ربک الذی خلق- خلق الانسان من علق- اقراء وربک الاکرم- الذی علم بالقلم علم الانسان ما لم یعلم و اولین آیات الهی و وحی الهی اینگونه بر

پیامبر (ص) نازل شد. پیامبر(ص) در حالی که می لرزید به خانه برگشت. خدیجه از پیامبر(ص) پرسید یا محمد(ص) این چه نوری است که من با تو می بینم پیامبر(ص) فرمود نور نبوت است. و من به پیامبری برگزیده شدم . حضرت خدیجه گفت من سالهاست که می دانم تو پیامبر خدایی، و او اولین کسی بود که به پیامبر(ص) ایمان آورد. و بدینگونه رسالت خطیر پیامبر(ص) آغاز شد. مدت سه سال دعوت پیامبر (ص) بصورت پنهانی و در بین نزدیکان خودش ( حضرت علی(ع)- حضرت خدیجه- زیدبن حارث) ارائه داشت تا اینکه فرشته وحی بر

پیامبر(ص) نازل شد و آیه و أنذر عشیرتک الاقربین» نازل گشت. پیامبر (ص) مجلسی ترتیب داد و اقوام خویش را دعوت کرد و خواست که پس از صرف غذا سخن بگوید ولی ابی جهل مانع شد. پیامبر(ص) مجدداً مجلس دیگری ترتیب داد و پس از صرف غذا شروع به صحبت کرد و اقوام خویش را به اسلام دعوت کرد و پس از دعوت پیامبر(ص) ابوطالب عموی پیامبر(ص) شروع بصحبت کرد و ضمن تأیید سخنان پیامبر(ص) آمادگی خود را جهت پذیرش اسلام اعلام نمود ولی ابی لهب مخالفت نموده و دیگران را نیز تشویق به مخالفت کرد. چندی گذشت و

پیامبر(ص) از طرف خدا مأموریت یافت که تمامی مردم را به دین اسلام دعوت کند لذا از کوه صفا بالا رفت و مردم و قبایل مختلف را نداداد وقتیهمه گردآمدند فرمود ای مردم اگر من بگویم سوارانی در این وادی خیال غارت اموال شما را دارند باور می کنید. همه به اتفاق گفتند بلی ای محمد زیرا تا کنون دروغی از تو نشنیده ایم. آنگاه فرمود( فانی نذیر لکم بین یدی عذاب شدید) براستیکه من شما را از کیفر زشتکاریهایتان بعذابی سخت بیم می دهیم دست از بت پرستی بردارید و خدای حقیقی را پرستش کنید ای فرزندان عبدالمطلب ای فرزندان عبدمناف ای فرزند مخزوم; و تمامی قبایل را نام برد و فرمود خدا به من فرمان داده تا خویشاوندان نزدیک خود را پیش از دیگران انذار نمایم اکنون از شما هیچ نمی خواهم جز اینکه بگویید ( لا اله الا الله) ابوسهب فریاد زد وای بر تو برای همین ما را اینجا جمع نموده ای. بدینگونه مخالفت آغاز شد.

13 سال با سختی و مشقت بر پیامبر گذشت و جز معدودی از مردم مکه به او ایمان نیاوردند و بالاخر پیامبر (ص) تصمیم گرفت به مدینه هجرت کند. و در سال سیزدهم بعثت به مدینه هجرت کرد و این هجرت مبدأ تاریخ مسلمانان شد. مردم مدینه که برای ورود پیامبر به یثرت لحظه شماری می کردند تا اینکه خبر ورود پیامبر در بین مردم پیچید مردم به استقبال او شتافتند و چون نگین انگشتر او را در میان گرفتند. آنحضرت چند روزی را در محله قبا توقف کرد و مسجد قبا را نیز که اولین مسجد بنا شده بدست پیامبر بود در آنجا نمود و آنگاه مهارشتر خود را رها کرد تا درهر جا که ناقه ایستاد در آنجا سکنی گزیند تا بالاخره ناقه مقابل خانه ابوایوب انصاری توقف کرد.
مردم مقدم او را گرامی داشته و فریاد شادی و سرورسرداده و دسته جمعی سرود می خواندند
طلع البدرعلینا من ثنیات الوداع وجب الشکر علینا مادعالله وداع
ایها المبعوث فینا جئت بالامر مطاع
ترجمه: ماه شب چهارده از گردونه کوه محل (وداع) سرزد و شب تار و آشفته ما را روشن ساخت و مجالس ما را رونق بخشید پس تا خداوند پرستنده ای دارد شکر این نعمتش بر ما واجب است. ای پیامبر گرامی به شهر و دیار ما آمدی و قدم بر چشم ما نهادی، بر ما مبعوث گشتی آنچه باید و شاید و خواهی فرمان ده، همگی مطیع و گردن نهادگان امر توئیم و اینگونه از پیامبر0ص) خود استقبال نموده و از وی بنحو احسن و شایسته پشتیبانی نمودند و مدت 10 سال پیامبر (ص) در مدینه (یثرب) که به میمنت ورود پیامبر به مدینه النبی تغییر یافت دین اسلام را تبلیغ کرد و بسیاری از مردم به دین اسلام در آمدند پیامبر (ص) تبلیغ خود را به خارج از مرزهای عربستان مثل ایران و روم و دیگر کشورهای آنزمان گسترش داد.
غزوات و جنگهای پیامبر(ص)

پیامب(ص) جهت بسط و گسترش اسلام همواره تلاش می کردند و از آنجا وحدانیت و خداپرستی با مزاق بت پرستان سازگار نبود و چه بسا دین اسلام و خداوند یکتا را قبول داشتند ولی بخاطر اینکه با پذیرفتن دین وبه دنبال آن پذیرش عدالت منافع مادی آنها بخطر می افتاد و نمی توانستند از انسانها بهره کشی نمایند لذا همواره به دنبال مشکل تراشی و سنگ اندازی در مقابل پیامبر بودند و از جمله جنگهای زیادی که بر علیه آنحضرت ایجاد کردند پیامبر(ص) در بسیاری از این جنگها خودشان شخصاً حضور داشتند و فرماندهی را بعهده می گرفتند که به این جنگها غزوه می گفتند. و در بعضی از جنگها خودشان به دلایل مختلف حضور نداشتند و فرماندهی را به دست مسلمانان می سپردند (که به این جنگها سریه ) می گفتند.

از جمله غزوات پیامبر(ص) می تون جنگهای بدر، احد، احزاب، خیبر، و از سرایای پیامبر(ص) می توان سریه دومه الجندل، بفرماندهی عبدالرحمن بن عوف- ندک به فرماندهی علی (ع)- غمر به فرماندهی عکاشه بن محصن- ذی القصه بفرماندهی ابوعبیده جراح- و; را نام برد.

حجه الوداع:
پیامبر(ص) پس از هجرت به مدینه ده سال در مدینه بسر بردند و چند بار حج عمره بجای آوردند و حج تمتع بجا نیاوردند در سال دهم هجری رسول خدا اراده حج خانه خدا کرد چرا که زمانی که علی (ع) رابرای اخذ زکات به یمن فرستاده بود این آیه نازل شد « وأذن فی الناس بالحج و یأتوک رجالاً و علی کل ضامر یاتین من کل حج عمیق لیشهدوا و منافع لهم[ سوره حج آیه 27] بانگ برآور در میان مردم بحج بیایند مردانی پیاده وبر هر اشتری لاغر میان که در دره های ژرف و دور باشندحاضر شوند برای سودها که ایشانراست ( و بمنافع دینی و دنیوی خود برسند)

لذا فرمان داد تا موذنان مردم را آگاه سازند که پیامبر در این سال حج می روند، هر کس که توانایی دارد آماده شود این اعلام تا دور ترین نقاط اسلام رسید و جماعت زیادی در مدینه گرد آمدند تا با پیامبر اراده حج کنند.

پیامبر(ص) در 24 ذیقعده بقصد حج از مدینه راهی شدند چون به ذی الحلیفه رسیدند پیامبر(ص) فرمود تا مردم احرام بپوشند. و چون به محلی به نام (بیداء)رسیدند مردم دو طرف راه صف کشیدند و پیامبر(ص) تلبیه را آغاز کرد«لبیک اللهم لبیک لبیک لا شریک لک لبیک. ان الحمد والنعمه لک والملک لا شریک لک لبیک» و مشغول اعمال حج گردیدند. و علی (ع) هم که در یمن بود در مکه به پیامبر(ص) پیوست.

پیامبر اسلام در مشعر الحرام خطبه ای ایراد کردند و احکام الهی را بر مردم تبلیغ و تأکید کردند و سپس فرمود: ایها الناس: انی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی اهل بیتی لن یفترقاً ابدا حتی یردا علی الحوض من دوچیزگرانبها در میان شما به امانت می گذارم مادام که به آندو مستمسک شوید هرگز گمراه نخواهید شد و ایندو از هم جداشدنی نیستند تا در کنار حوض کوثر به من ملحق شوند. و در سیزدهم ذی الحجه اعمال حج را در مکه به اتمام رسانیدند و از حرام خارج شدند.
غدیر خم:

در برگشت از مکه در روز هیجدهم ذی الحجه پیامبر(ص) بمکانی به نام غدیر خم رسیدند و آنجا محلی بود که کاروان حجاز و یمن از هم جدا میشدند. در نزدیکی این سرزمین این آیه بر پیامبر(ص) نازل شد.

یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک فان لم تفعل فما بلغت رسالته والله یعصمک من الناس. ای پیامبر آنچه را که بتو دستور دادیم فوری انجام بده(انتخاب جانشین) چنانچه در آن تسامح کنی بدانکه رسالت خدایرا نرسانده ای و مطمئن باش که خداوند تو را نگهدارست.

هوا بسیار گرم بود. مردم را متوقف ساختند آنانکه جلوتر رفته بودند دستور دادند برگردند و همه جمع شدند جمعیت به روایتی 70 هزار و به روایتی 120 هزار تن بود از جهاز شتران منبری ساختند. پیامبر(ص) بالای منبر رفتند و پس از حمد و ثنای الهی و موعظه مردم ایشانرا از رحلت خود خبر داد سپس فرمود« آیا من برای شما از جانهای شما اولی نیستم همه گفتند چرا یا رسول الله آنگاه بازو های علی(ع) را گرفت و بلند کرد و فرمود: من کنت مولاه فهذا علی مولاه« یعنی هر کس را که من مولای اویم بعد از من این علی مولای اوست.»
و سپس فرمود: اللهم وال من والاه وعاد من عاداه والنصر من نصره واخذل من خذله. پروردگارا دوست بدار هر که علی را دوست بدارد و دشمن بدار هرکس علی را دشمن بدارد و یاری ده هر که او را یاری دهد. و ذلیل کن آن کسکه او را ذلیل کند و آنگاه از منبر به پایین آمدند تمامی مسلمانان به علی (ع) تبریک گفتند و در همان روز آیه الیوم الکلمت لکم دینکم والتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا»

امروز من دینم را کامل کردم و نعمتم را برای شما تمام کردم و راضی شدم که دین اسلام دین شما باشد و دین اسلام را که بهترین دین است برای شما برگزیدم. و همچنین آیه الیوم یئس الذین کفروا من دینکم فلاتخشوهم سوره مائده آیه پنجم نازل گردید.
امروز کافران از اینکه به دین شما دستبرد بزنند یا اختلاف ایجاد کنند مأیوس شوند پس از آنها نترسید.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله کیفیت خواب رانندگان حرفهای در ایران و عوامل موثر ب

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله کیفیت خواب رانندگان حرفهای در ایران و عوامل موثر بر آن فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله کیفیت خواب رانندگان حرفهای در ایران و عوامل موثر بر آن فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کیفیت خواب رانندگان حرفهای در ایران و عوامل موثر بر آن فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله کیفیت خواب رانندگان حرفهای در ایران و عوامل موثر بر آن فایل ورد (word) :

مقدمه

کیفیت زندگی و فعـالیت افراد در ساعات بیداری تا

حدود زیـادی تحت تـاثیر کیفیت خـواب آنان

میباشد(2،.(1 بسیاری از اختلالات خواب به صورت

غیرمستقیم تهدیدکننده زندگی محسوب میشوند. تعداد زیادی از حوادث صنعتی ناشی از خوابآلودگی

میباشند(4،.(3 با این توصیف، اختلالات خواب با

سلامتی و مرگ و میر مرتبط بوده((5 و نه تنها روی فرد،

بلکه روی خانواده و کل جامعه تاثیر میگذارد.

مطالعاتی کهعمدتاً در کشورهای با درآمد بالا انجام شده، نشان میدهد خوابآلودگی راننده، یکی از عوامل

قابل توجه آسیبهای حوادث جادهای است(7،(6 و با

افزایش خطر سه تا شش برابری تصادفات جادهای همراه است(10،9،.(8

در مطالعهای که در نروژ بر روی 29600 راننده که تصادف کرده بودند انجام شد، خواب و خواب آلودگی راننده عامل موثر در %3/9 از تصادفات رانندگی بود که این رقم در تصادفات شبانه تا %18/6 افزایش مییافت. همچنین در کسانی که بیش از150 کیلومتر بدون توقف رانندگی کرده بودند در %8/1 تصادفات منجربه جرح در %7/3، عامل خوابآلودگی حضور داشت. با این وجود، رانندگان همچنان در حالت خوابآلودگی به رانندگی ادامه میدهند(.(11 نسبت تصادفات منسوب به مشکلات خواب در رانندگان، در ایالات متحده (12)1-3%، در

فرانسه تا حدود(13)%10 و در استرالیا (14)%33 بوده

است. عوامل مرتبط با خواب که با افزایش میزان

آسیبهای حوادث جادهای همراه است، شامل کار برای

مدت طولانی، شیفت شب و یا برنامههای کار غیرمعمول

میباشد(18،17،16،.(15

این خطرات شغلی، باعث افزایش نگرانی در

کشورهای با درآمد کم و متوسط که رانندگان در معرض

خطر کنترل کمتر شرایط کاری خود و فشارهای اجتماعی و اقتصادی برای رانندگی به مدت طولانی بدون استراحت کافی هستند، شده است 21)،20،.(19

فصلنامه علمی تخصصی طب کار/ دوره ششم/ شماره اول/ بهار 58 /93

در ایران بیش از 700 هزار نفر، رانندگی را به عنوان

حرفه اصلی خود انتخاب کردهاند که بسیاری از آنان با

توجه به مقتضیات شغلی و وضعیت اقتصادی مجبور به

فعالیت در کلیه ساعات شبانهروز از جمله ساعات اوج خوابآلودگی می باشند. همچنین افزایش احتمال ابتلا به

برخی از اختلالات خواب در رانندگان حرفهای همچون

اختلالات تنفسی حین خواب و عدم رعایت بهداشت

خواب، خطر کاهش کیفیت خواب را در این گروه شغلی افزایش میدهد.

در مطالعهای که Sadeghniiat و همکارش در

رانندگان وسایل نقلیه سنگین استان تهران انجام دادند،

%7/3 در نیمی از موارد، %4/9تقریباً همیشه و%1 همیشه در حالت خوابآلود مجبور به رانندگی بودند و

خوابآلودگی مفرط روزانه، بیش از 2 برابر، شانس تصادفات را افزایش داد(.(22 با وجود مطالعات فراوانی که بر اهمیت خواب مناسب رانندگان تاکید دارد، بسیاری از جنبههای موضوع ناشناخته یا متناقض باقی مانده است.

با توجه به آمار بالای تصادفات در ایران و نقش کیفیت خواب در تصافات جادهای انجام تحقیقی جامع برای تعیین کیفیت خواب رانندگان حرفهای در ایران اهمیت خواهد داشت. به همین جهت مطالعه حاضر، با هدف بررسی کیفیت خواب در رانندگان حرفهای ایران و

عوامل موثر بر آن طراحی و اجرا شد، تا با تعیین این

تاثیرات بر وضعیت خواب آنان، زمینه لازم برای

برنامهریزیهای قانونی و توصیههای بهداشتی جهت

کاهش حوادث و سوانح رانندگی فراهم شود.

روش بررسی

این مطالعه، به صورت مقطعی در سال 1390 انجام

شد. جامعه مورد نظر در این تحقیق، متشکل از 2200 نفر از رانندگانی بودند که به کلاسهای آموزش رانندگان، که در شهرهای تهران، اصفهان، آمل، همدان، کرمانشاه،

/59 کیفیت خواب رانندگان حرفه ای در ایران و عوامل موثر بر آن

ارومیه، شاهرود و مازندران برگزار میشد، مراجعه میکردند.

افرادی وارد مطالعه شدند که مایل به همکاری بوده و

سواد خواندن و نوشتن، در حد تکمیل پرسشنامه داشتند. پرسشنامههایی که به صورت ناقص تکمیل شده بود، از

مطالعه خارج شدند. در نهایت 1500 نفر، شرایط ورود

به مطالعه را داشتند. رضایت کتبی از همه شرکت کنندگانی

که همکاری خود را اعلام کرده بودند اخذ گردید.

جهت جمعآوری اطلاعات از پرسشنامهای شامل

اطلاعات شخصی و شغلی تهیه شده و همچنین پرسشنامه

سنجش کیفیت خواب پیتزبورگ (PSQI) استفاده شد.

پرسشنامه پیتزبورگ از حساسیت %89/6 و ویژگی %86/5

برخوردار است و نگرش بیمار را پیرامون کیفیت خواب

در طی 4 هفته گذشته بررسی می نماید. پرسشنامه کیفیت خواب پیتزبورگ، هفت نمره برای مقیاسهای مرتبط ارائه میدهد(24،.(23

پرسشنامه از 7 بخش (کامپوننت) تشکیل یافته است که نمره هر بخش بین 0 تا 3 در نظر گرفته شده است.
نمرات 2،1،0 و 3 در هر مقیاس به ترتیب بیانگر وضعیت

طبیعی، وجود مشکل خفیف، متوسط و شدید میباشد. حاصل جمع نمرات مقیاسهای هفت گانه، نمره کلی را تشکیل میدهد که بین 0 تا 21 خواهد بود و نمره بالاتر از 5، کیفیت خواب نامطلوب تلقی میشود(24،.(23 در

مطالعهای که در کرمان، توسط Farrahi Moghaddam

و همکاران، در سال 2011 انجام شد، پرسشنامه PSQI به فارسی برگردانده شد. در مطالعه مذکور پایایی و روایی پرسشنامه تایید شده بود همچنین حساسیت و ویژگی
تشخیص بیخوابی برای گروه کنترل %94 و %72 با نقطه

برش پیتزبورگ 5 و %85 و%84 برای نقطه برش 6 به

دست آمد(.(25

حد آماری معنیدار در این مطالعه P<0/05 بوده است

و دادههای به دست آمده از مطالعه، با نرمافزار آماری

SPSS11.5 تحلیل شد. با محاسبه میانگین، انحراف معیار

و فراوانی نسبی، دادهها توصیف شدند. جهت بررسی

روابط متغیرهای کیفی از آزمون آماری کای دو و در متغیرهای کمی، ازآزمون t-test استفاده شد.

رابطه بین متغیرهای مورد بررسی و اختلال خواب، به

وسیله رگرسیون لجستیک و محاسبه شاخص نسبت شانس توسط این مدل، مورد بررسی قرار گرفت. به این

صورت که ابتدا رابطه هریک از متغیرها با اختلال خواب،

با استفاده از رگرسیون لجستیک تک متغیره مورد بررسی

قرار گرفت، سپس با انجام رگرسیون لجستیک چندگانه،

مدل نهایی انتخاب گردید.

یافتهها

در نهایت، با توجه به عدم تکمیل پرسشنامه یا عدم

همکاری کامل 700 نفر از رانندگان، اطلاعات 1500 نفر

مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

میانگین سن رانندگان ، 36/66 9/39 سال، با دامنه 22 الی 72 سال بود. %57/4 تحصیلات دیپلم و بالاتر داشتند، %84/9 متاهل و %14 مجرد و %1/1 همسر از

دست داده (طلاق یا فوت همسر) بودند.

%62/9 در تهران و %37/1 در سایر شهرها زندگی میکردند. یافتههای این مطالعه نشان داد که در %23/5

رانندگان، مصرف سیگار مثبت و در %76/5 منفی بوده است. در افراد سیگاری، میانگین تعداد نخ سیگارهای مصرفی 10/1 6/8 نخ و میانگین مدت مصرف سیگار 11/72 8/8 سال و میانگین مصرف بسته سیگار در سال 7/21 9/47 بوده است. میانگین کار روزانه 9/3 2/5 ساعت و میانگین کار هفتهای 55/5 18/29 ساعت بود.

%14/4 از کار خود راضی نبودند، %40/7 رضایت کامل و

%44/9 رضایت نسبی داشتند.

%86/22 شیفت صبح، %34/52 شیفت عصر و %9/63

شیفت شب بودند و %30/1 بیش از یک شیفت کار میکردند.

رانندگانی که شیفت شب بودند،%88/03 و رانندگانی که بیش از یک شیفت کار می کردند، %69/13 اختلال

کیفیت خواب داشتند.

خسرو صادق نیت حقیقی و همکاران فصلنامه علمی تخصصی طب کار/ دوره ششم/ شماره اول/ بهار 60 /93

در رانندگانی که شیفت صبح بودند، %59/25 و در در شیفت صبح (نقش محافظتکننده)، شیفت عصر،
رانندگانی که شیفت عصر بودند، %68/76 اختلال کیفیت شیفت شب، تعداد شیفت کاری، رضایت شغلی، مدت
خواب مشاهده شد. میانگین امتیاز پیتزبورگ (PSQI)، کار در روز و مدت کار در هفته، با ابتلا به اختلال خواب
5/57 2/75 محاسبه شد. درصد اخـتلال کیفیـت خـواب ارتباط معنیداری داشتند.
در کل رانندگان، طبق معیار PSQI با حد تمایز بالای 5، جـدول 2، عـوامل خطر مرتبـط با کیفیت خـواب
%62/3 به دست آمد. نامناسب در رانندگان را با استفاده از رگرسیون لجستیک
جـدول 1، عـوامل خطر مرتبـط با کیفیت خـواب چندگانه نشان میدهد. با استفاده از مدلسازی رگرسیون
نامناسب در رانندگان را با استفاده از رگرسیون لجستیک لجستیک چندگانه، متغیرهای مرتبط با کیفیت خواب
تک متغیره نشان میدهد. همانطور که ملاحظه میشود در نامناسب، شامل مصرف سیگار، رضایت شغلی، کار کردن
رگرسیون تک متغیره، متغیرهای مصرف سیگار، کار کردن در شیفت عصر و شب و تعداد ساعات کار در روز بودند.
عوامل خطر مرتبط باکیفیت خواب نامناسب در رانندگان با استفاده از رگرسیون لجستیک تک متغیره
متغیرهای شغلی تعداد کل درصد ابتلا به اختلال خواب نسبت شانس فاصله اطمینان %95 P Value
مصرف سیگار حدپایین حدبالا
خیر (پایه) 1146 59/77 –
بله 352 70/17 1/58 1/22 2/04 0/000
شیفت صبح
خیر (پایه) 206 81/37 – – – –
بلی 1289 59/25 0/33 0/23 0/47 0/000
شیفت عصر
خیر 983 58/92 – – – –
بلی 512 68/76 1/53 1/22 1/92 0/000
شیفت شب
خیر 1351 59/57 – – – –
بلی 144 88/03 4/99 2/97 8/37 0/000
تعداد شیفت کاری
یک 1045 59/35 – – – –
بیش از یک 450 69/13 1/53 1/21 1/94 0/000
رضایت شغلی
خیر (پایه) 216 71/16 — — — —
نسبتا 673 66/27 0/79 0/56 1/11 0/183
بله 610 54/84 0/49 0/35 0/68 000
مدت کار در روز — —- 1/13 1/08 1/18 0000
مدت کار در هفته — — 1/01 1/009 1/02 000

/61 کیفیت خواب رانندگان حرفه ای در ایران و عوامل موثر بر آن

جدول-2عوامل خطر مرتبط با کیفیت خواب نامناسب در رانندگان با استفاده از رگرسیون لجستیک چندگانه

متغیر ×نسبت شانس(فاصله اطمینان (%95 P Value
مصرف سیگار 1/44(1/10-1/90)× 0/008
رضایت شغلی
نسبتاً 0/88(0/62- 1/28) 0/502
بلی 0/56(0/39- 0/80) 0/001
شیفت عصر 1/39(1/10-1/77) 0/006
شیفت شب 4/8(2/8- 8/1) 0/000
تعداد ساعت کار در روز 1/09(1/04-1/15) 0/000
نتایج تست نیکویی برازش X2=249/61 0/770

بحث

در این طرح، تعداد 1500 نفر مطالعه شدند که نشاندهنده توان بالای این مطالعه است. این موضوع باعث شده است تفاوت نسبتها و میانگینها با دقت بیشتری ارزیابی و معنیدار بودن آنها مشخص گردد. در مطالعه ما اغلب افراد متاهل و نسبت کمتری مجرد و به ندرت همسر از دست داده بودند. بیش از نیمی از افراد نیز دارای تحصیلات دیپلم و بالاتر بودهاند.

در مطالعه ما، میانگین نمره پیتزبورگ (PSQI)، 5/57 2/75 محاسبه شد. در این مطالعه، %62/3 رانندگان

حرفهای، کیفیت خواب نامطلوب داشتند. در مطالعه Emkani و همکاران میانگین نمره پیتزبورگ، در100 راننده اتوبوسهای بین شهری کرمان، 6/98 0/336 به دست آمد و در %61 آنان کیفیت نامناسب خواب مشاهده

شد(.(26

در مطالعه Kakooei و همکاران میانگین نمره کلی

کیفیت خواب 110 راننده اتوبوس بین شهری تهران، 7/2 2/7 گزارش شد و %78/2 آنان کیفیت خواب

نامطلوب داشتند(.(27 درمطالعهای که در سال 2005

دربرزیل توسط JC Souza وهمکاران انجام شد میانگین نمره کلی کیفیت خواب، 4/95 2/56 در رانندگان کامیون محاسبه شد و %35/4 رانندگان کیفیت خواب نامناسب داشتند(.(28

در مطالعهای که در بلژیک، در سال 2011 توسط Braekman و همکاران انجام شد، میانگین نمره پیتزبورگ 4/45-2/7 محاسبه شد و %27/2 رانندگان، کیفیت خواب نامطلوب داشتند(.(29

در مطالعه Emkani وهمکاران، %61 رانندگان

اتوبوس بین شهری کرمان، کیفیت خواب نامطلوب

داشتند((26 و در مطالعه Kakooei و همکاران، در

%78/2 رانندگان حرفهای استان تهران، کیفیت نامناسب خواب گزارش شد((27 که نشاندهنده پایین بودن فاحش

کیفیت خواب رانندگان حرفهای در ایران بود.

در مطالعه حاضر، بین سن و کیفیت خواب، ارتباط معناداری مشاهده نشد در حالی که در مطالعه Emkani و همکاران، ارتباط معنیداری بین سن و کیفیت خواب

وجود داشت. بدین صورت که رانندگان دارای اختلال خواب، میانگین سنی کمتری داشتند(.(26

در مطالعه Kakooei و همکاران، بین سن و کیفیت خواب، ارتباط معناداری مشاهده نشد که از این جهت

مشابه مطالعه ما میباشد(.(

 

اشتراک‌گذاری:

 

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود انتخاب یک سیستم خنک سازی توربین گازی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود انتخاب یک سیستم خنک سازی توربین گازی فایل ورد (word) دارای 224 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود انتخاب یک سیستم خنک سازی توربین گازی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود انتخاب یک سیستم خنک سازی توربین گازی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود انتخاب یک سیستم خنک سازی توربین گازی فایل ورد (word) :

دانلود انتخاب یک سیستم خنک سازی توربین گازی فایل ورد (word)

 

عملکرد یک موتور توربین گازی تا حد زیادی تحت تاثیر دمای ورودی توربین می باشد و افزایش عملکرد قابل توجهی را می توان با حداکثر دمای ورودی مجاز توربین بدست آورد. از نقطه نظر عملکردی، احتراق با دمای ورودی توربین در حدود می تواند یک ایده ال به شمار آید چون هیچ کاری برای کمپرس کردن هوای مورد نیاز برای رقیق کردن محصولات احتراقی به هدر نمی رود. بنابراین روند صنعتی جاری. دمای ورودی توربین را به دمای استوکیومتری سوخت بخصوص برای موتورهای نظامی. نزدیکتر می کند. با این وجود دمای مجاز اجزای فلزی نمی تواند از تخطی کند. برای کارکردن در دماهای بالای این حد. یک سیستم موثر خنک سازی اجزا مورد نیاز است. پیشرفت در خنک سازی. یکی از ابزار اصلی برای رسیدن به دماهای ورودی توربین بالاتر می‌باشد و این امر به اصلاح عملکرد و بهبود عمر توربین منتهی می شود. انتقال حرارت یک عامل مهم طراحی برای همه بخش های یک توربین گاز پیشرفته بخصوص در بخش های توربین و محفظه احتراق می باشد. در بحث وضعیت خنک سازی مصنوعی بخش داغ، باید به خاطر داشته باشید که طراح توربین مرتباً تحت فشارهای شدید برنامه زمانبدی توسعه. قابلیت پرداخت. دوام و انواع دیگر محدودیت های درون نظامی می باشد و همه اینها قویاً انتخاب یک طرح خنک سازی را تحت تاثیر قرار میدهند.

 

دانلود انتخاب یک سیستم خنک سازی توربین گازی فایل ورد (word)
فهرست:

مقدمه....................................................................................................................................................1

خنک سازی توربین بعنوان یک تکنولوژی کلیدی برای بهینه سازی موتورهای توربین گازی .................................................................................................................................................... 7

چالش های خنک سازی برای دماهای پیوسته درحال افزایش گاز ونسبت فشارکمپرسور........................8

تکنیک های خنک سازی استفاده شده متداول.....................................................................................14

تاثیر خنک سازی.................................................................................................................................18

مشکلات خنک سازی..........................................................................................................................22

ترکیب پوشش های حصار حرارتی و خنک سازی..................................................................................30

فرایند بهبود خنک سازی ایرفویل........................................................................................................32

تعریف پارامترهای شباهت انتقال جرم و حرارت اصلی...........................................................................35

کنش متقابل انتقال جرم – حرارت در لایه مرزی ایرفویل.......................................................................36

نقش تشابه در رقابت تجربی حرارت ایرفویل توربین و انتقال جرم.........................................................42

موضوعات انتقال حرارت گذرا و پایدار در بخش داغ موتور.....................................................................44

دمای فلز و تاثیر آن روی عمر اجزای توربین.......................................................................................46

موضوعات مربوط به تغییرمکان های دمایی گذرای روتوربه استاتوروکنترل فاصله نوک آزاد..................48

خنک سازی نازل توربین......................................................................................................................56

تقابل با محفظه احتراق........................................................................................................................58

انتقال حرارت پره..............................................................................................................................65

-خمیدگی......................................................................................................................................69

-تاثیرات ناهمواری..........................................................................................................................74

-اغتشاش.....................................................................................................................................................76

خنک سازی فیلم پره..........................................................................................................................76

-نسبت دمش.................................................................................................................................86

-انحنای سطح................................................................................................................................87

-گرادیان فشار...............................................................................................................................88

-آشفتگی جریان اصلی...................................................................................................................89

-شیارهای خنک سازی فیلم...........................................................................................................91

-تجمع فیلم.................................................................................................................................92

-تاثیر تزریق هوای خنک سازی فیلم روی انتقال حرارت سطح......................................................94

موضوعات خنک سازی دیواره نهایی....................................................................................................95

خنک سازی تیغه توربین...................................................................................................................100

تاثیرات سه بعدی ودورانی روی انتقال حرارت تیغه.............................................................................102

-نیروهای دورانی.........................................................................................................................102

-تاثیرات سه بعدی......................................................................................................................105

پروفایل دمای گاز شعاعی................................................................................................................106

تاثیرات ناپیوستگی...........................................................................................................................107

تکنیک های خنک سازی درونی تیغه................................................................................................109

-گذرگاههای درونی هموار............................................................................................................111

- تیرک ها/فین ها (نوارهای زاویه دار یا طولی)..............................................................................113

-پین فین ها..............................................................................................................................121

-تاثیر جت ................................................................................................................................................128

-جریان گردابی...........................................................................................................................138

-خنک سازی فیلم.......................................................................................................................141

موضوعات خنک سازی سکو و راس ...................................................................................................144

خنک سازی ساختارهای روتور و استاتور............................................................................................148

-منبع خنک سازی و سیستم های هوای ثانویه .............................................................................148

بافر کردن مجموعه دیسک و روشهای خنک سازی دیسک.................................................................153

خنک سازی ساختارحفاظتی نازل و جایگاه توربین...........................................................................158

خنک سازی محفظه احتراق..............................................................................................................161

-تاثیر تحول طراحی محفظه احتراق روی تکنیک های خنک سازی..............................................161

خنک سازی تعریق..........................................................................................................................167

خنک سازی نشتی...........................................................................................................................169

همرفتی بخش پشتی افزوده.............................................................................................................173

پوشش دهی حصار حرارتی...............................................................................................................177

انتقال حرارت تجربی پیشرفته و معتبر سازی خنک سازی..................................................................179

ارزیابی انتقال حرارت بیرونی و تکنیک های معتبر سازی خنک سازی...............................................180

-رنگ حساس به فشار.................................................................................................................182

-ارزیابی غیر مستقیم آشفتگی....................................................................................................185

ارزیابی های انتقال حرارت و جریان داخلی.........................................................................................188

شبیه سازی انتقال حرارت مزدوج و معتبر سازی در یک آبشار داغ......................................................194

-معتبر سازی تاثیر خنک سازی تیغه در آبشار داغ........................................................................194

شرایط مرزی تجربی دیسک توربین...................................................................................................200

تائید خنک سازی در یک آزمون موتور..............................................................................................204

-ابزار بندی متعارف......................................................................................................................204

-پیرومتر درج شده درگاه بروسکوب............................................................................................205

-رنگ های حرارتی دما بالا...........................................................................................................206

بررسی های چند نظامی در انتخاب سیستم خنک سازی توربین........................................................207

منابع

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >