پروژه دانشجویی کارآموزی عمران شرکت چکاد افزار گلستان فایل ورد (w

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآموزی عمران شرکت چکاد افزار گلستان فایل ورد (word) دارای 45 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآموزی عمران شرکت چکاد افزار گلستان فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی کارآموزی عمران شرکت چکاد افزار گلستان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی کارآموزی عمران شرکت چکاد افزار گلستان فایل ورد (word) :

پروژه دانشجویی کارآموزی عمران شرکت چکاد افزار گلستان فایل ورد (word)

انواع ساختمان :
انواع ساختمان از نظر سیستم، باربری قطعات ساختمان و نوع مصالح به کار رفته در سیستم باربر ساختمان آنها را به پنج قسمت تقسیم می شود :

1- ساختمان با مصالح بنایی یا ماسونری یا ساختمان با دیوار باربر :
دراین نوع ساختمان ها باربرهای کف و سقفها و دیوارها به دیوار منتقل شده و از دیوار به پی و از آنجا به زمین انتقال می یابد به همین خاطر این گونه ساختمان ها به ساختمان های با دیوار باربر نیز موسوم اند.
از نظر مصالح دیوار باربر دیوارهای آجری، دیوارهای سنگی و دیوارهای

با بلوک سیمانی را می توان نام برد. دیوارهای خشتی و گلی هم در بعضی از روستاهای دوردست هنوز کاربر دارد که چون مقاومت چندان برابر زلزله ندارند در حال منسوخ شدن بوده و ساخت آنها توصیه نمی گردد مگر در موارد خیلی ضروری و آن هم با ایجاد تسهیلات لازم.
بر طبق آئین نامه ماده 2800 (طرح ساختمان در برابر زلزله) به علاوه ی طبقه زیر زمین می توان ساخت و چنانچه تعداد طبقات بیشتر باشد مجاز به ساخت این گونه ساختمان ها نیست.

2- ساختمان های اسکلت بتن مسلح :
در این جا مانند قابهای فلزی بار توسط قاب عمل می شود. فقط جنس قاب از بتن مسلح می باشد منظور از بتن مسلح بتنی است که در داخل آن به تعداد لازم و کافی میلگردها کار گرفته شده و هر دوی مصالح (بتن و میلگرد) در مقاومت قطعه در برابر بتنهای فشاری مقاومت می نماید البته بتن در برابر تنشهای کششی مقاومت کرده و گاهی در مقابله با تنشهای فشاری هم با بتن مشارکت می کند.

مراحل اجرایی ساختمان :
اجرای یک ساختمان را می توان به سه مرحله عملیات خاکی، سفت کاری و نازک کاری تقسیم نمود.
عملیات خاکی شامل پیاده کردن نقشه تسطیح زمین، پی کنی، گود برداری، حفر چاه های فاضلاب و از این قبیل کارها می باشد .

سفت کاری :
اصولاً به اجرای اسکلت بندی ساختمان مربوط می شود. که شامل پی سازی، دیوار چینی، عایق کاری، اسکلت بندی و ستون، تیرریزی اجرای سقف شیب بندی و از این قبیل مسائل می باشد.
نازک کاری :
شامل کارهایی از قبیل اندودها، سفید کاری، کاشی کاری، سنگ نما، فرش کف ، موازییک یا سنگ پلاک، نقاشی، در و پنجره ، نماسازی ، شیشه ، لوله کشی ، نصب ادوات برقی و مکانیکی و سایر موارد تا تشکیل ساختمان خواهد بود.
پیاده کردن نقشه و عملیات خاکی :

اولین مرحله از اجزای ساختمان، پیاده کردن نقشه می باشد که عبارت است از انتقال اندازه های روی نقشه در روی زمین با ابعاد و مقیاس طبیعی. معمولاً نقشه پی کنی یا پی سازی را در روی زمین پیاده می نمایند بهتر است قبل از پیاده کردن نقشه روی زمین مورد احداث تسطیح گردیده و کلیه مواد و خاکهای زائد و نباتی وریشه های احتمالی گیاهان، برداشته و از محل کارگاه خارج گردد.
پیاده کردن نقشه را می توان به دو صورت انجام داد :
1- با استفاده از دوربین نقشه برداری برای ساختمان ها با پلان بزرگ و متنوع
2- با استفاده از متر و طناب برای ساختمان های معمولی
در اینجا فقط روش استفاده از متر و طناب برای پایده کردن نقشه شرح داده می شود:
برای پیاده کردن نقشه وسایل مورد نیاز برای کار شامل متر، طناب میخ چوبی و گچ می باشد در صورتی که زمین دارای شیب باشد به شمشه، تراز و شاقول نیز نیاز
می باشد. منظور پیاده کردن زوایای قائمه در روی زمین است که با استفاده از قضیه فیثاغورت در زمین مثلث قائم الزاویه عمل پیاده کردن نقشه را انجام می دهیم . در مثلث قائم الزاویه مربع وتر برابر است با مجموع مربعات دو ضلع دیگر :
حال اگر مثلثی داشته باشیم که طول و عرض اضلاع آن 5 متر و دیگر اضلاع آن 3 و 4 متر باشد ، مثلث حتماً قائم الزاویه خواهد بود. زیرا روش کار بدین صورت است که : یک محور مشخص را در نظر می گیریم بنابراین سه ضلع ساختمان معلوم و مشخص است که این محور را به وسیله میخ کوبی در دو انتهای آن و طناب کشی مشخص می کنیم.
از یک نقطه معلوم A در روی یک محور که یک گوشه از کار می باشد، شروع می کنیم در این نقطه A میخ چوبی کوبیده و به دور آن طناب کشی نموده و یک سرطناب را در امتداد AB قرار داده و طرف دیگر طناب را در امتداد حدود عمود بر ان قرار می دهیم.
از نقطه A به ول دقیق 4 متر در امتداد ثابت AB علامتگذرای می کنیم (نقطه B) سپس

از نقطه A روی طناب و در امتداد AC به طول دقیق 3 متر علامت می گذاریم. (نقطه C) طناب را در امتداد AC آنقدر جابجا می کنیم تا فاصله BC دقیقاً 5 متر شود در این صورت محور AC عمود بر محور AB خواهد بود و زاویه قائمه ABC پیاده شده است به همین ترتیب می توان ساختمان را پیاده نمود. برای کنترل از صحت پیاده شدن بایستی مستطیل پیاده شده را در نظر گرفت و قطرهای اصلی آن را اندازه گرفته که بایستی با هم برابر باشند. چنانچه برابر بود عملیات به درستی انجام شده و در غیرن این صورت بایستی مجدداً کنترل شود.
نقشه های ساختمان معمولا در دو جهت عمود بر هم محوربندی شده اند که این محورها در یک جهت با اعداد و در دو جهت عمود با حروف مشخص شده اند. هدف از پیاده کردن نقشه تعیین محل این محورها در روی زمین است که به توجه به ابعاد پی کنی و پی سازی و غیره این محورها برای پی کنی ، پی سازی نصب صفحه، ستون نصب ستون و دیوار چینی به کار می آید و چون در هنگام پی کنی این محورها از بین می روند، لذا آنها را تا فاصله 2 الی 3 متر به جلو و خارج انتقال داده میخ کوبی می نمایند تا در مواقع لزوم دیگر بتوان با استناد به آنها کارها را انجام داد . مسأله دیگر این است که از نظر کارهای ارتفاعی بایست یک نقطه ثابت و مشخص در روی زمین در نظر گرفت که ارتفاع بقیه نقاط ساختمان سازی نسبت به آن سنجیده شود ، این نقطه مشخص که به نمال می تواند با مشخص کردن محلی از دیوار همسایه باشد، با بتن ریزی با ابعاد دلخواه مثلاً 20*20 در 40 سانتی متر در نقطه خارج از ساختمان تعیین نمود.

عملیات خاکی در ساختمان شامل موارد زیر است :
1- برداشت خاکهای زائد و نباتی و ریشه کنی درختان و گیاهان و خارج نمودن آنها از محل مورد احداث
2- تسطیح و رگلاژ و در صورت لازم غلطک زنی و کوبیدن
3- پی کنی جهت اجرای فنداسیون (پی)
4- گودبرداری محل احداث زیرزمین
5- کانال کنی برای محل احداث کانال های تأسیسات
6- حفر چاه های فاضلاب
7- خاک ریزی کف اتاقها به میزان لازم در طبقه مجاور زمین طبیعی (طبقه همکف) با خاک مناسب و کوبیدن آنها با وسائل مناسب.

گودبرداری محل زیرزمین :
به طور کلی از نظر اقتصادی و گودبرداری ها و پی کنی ها بایستی با وسایل و ماشین آلات گودبرداری مکانیکی انجام بپذیرد ولی در کارهای معمولی و کوچک ممکن است استفاده از ماشین مقرون به صرفه نباشد و انجام آن با وسایل دستی اقتصادی ترمی باشد.
مسأله ای که در گودبرداری ها چه به صورت دستی و چه به صورت ماشینی را باید در نظر گرفت که خارج کردن خاک حاصل از حفاری به بیرون است.
در پی کنی های انجام شده حداکثر ارتفاعی را که می توان خاک را با وسایل بالا پرتاب نمود 2 متر است، لذا چنانچه عمق گودبرداری بیش از 2 متر باشد
خاک برداری بایستی همانند شکل زیر به صورت پله به پله صورت گیرد تا بتواند با انتقال خاک از یک ارتفاع به ارتفاع دیگر خاک را از داخل گودال خارج نماید .
در گود برداری هایی که با ماشین انجام می شود سطح شیب داری در مدخل گود ایجاد می شود تا محلی برای عبور کامیون جهت حمل خاک به خارج از گود به وجود آید .

 

پی کنی :‌
پی کنی جهت ایجاد فنداسیون ( پی ، شالوده ، فونیزه ) در داخل زمین ایجاد می شود .
پی کنی به توجه به نقشه های اجرایی و ابعاد پی ها و با در نظر گرفتن قالبها می باشد . مثلاً اگر قالب پی آجری به ضخامت سانتی متر باشد چنانچه مربعی به ضلع 150 سانتی متر باشد اگر از هر طرف 15 سانتی متر جهت قالب بندی در نظر بگیریم ، بایستی ابعاد 180در 180 سانتی متر حفاری گردد .
پی سازی :
نقش پی در ساختمان تحمل بارهای وارده از ساختمان و انتقال آن به زمین زیر آن است . بنابراین پی ساختمان بایستی دو خصوصیت زیر را دارا باشد . مینان کامل تحمل نماید .
2- ابعاد پی به ویژه طول و عرض آن باید به گونه ای باشد که بتواند با ایمنی کافی بار وارده را با توجه به مقاومت خاک به زمین انتقال دهد . بر حسب نوع ساختمان و خاک محل و موارد دیگر ، پی ساختمان را به صورت غیر مسطح و مسطح می توان ساخت .

پی های غیر مسلح :
این نوع پی ها معمولاً برای ساختمان های با مصالح بنایی ( دیوار باربر ) کاربرد دارد، از نقطه نظر مصالح به کار رفته انواع و اقسام مختلف دارد .
شفته ریزی : شفته مخلوطی است از خاک محل ، شن و ماسه ، آهک و آب

پی های مسلح :‌
پی های بتن مسطح برای تحمل بار دیوارها و ستون های بتنی به طور کلی برای انواع ساختمان ها کاربرد دارد و بسته به وزن طبقات ( تعداد طبقات ) و موقعیت آن در روی زمین و همچنین جنس و مقاومت خاک از یکی از انواع متداول فنداسیون های بتن مسطح می توان استفاده نمود .
نحوه عمل فن ها از این قرار است :
بار وارد بر آن را در روی یک سطح نسبتاً بزرگ خاک توزیع می نماید و در نتیجه شدت تنش وارده ( نیرو بر واحد سطح ) را کامل داده ،‌ تا خاک بتواند در کمال اطمینان وزن وارده را تحمل نماید . به عنوان مثال اگر مقاومت مجاز 2 کیلوگرم بر سانتی متر مکعب باشد و ستونی با مقطع 20*20 وزن 40 تن را بخواهد تحمل نماید تنش وارد بر ستون 100 کیلوگرم بر سانتی متر مکعب فرو می رود که اگر بخواهیم ستون را مستقیماً در روی زمین قرار دهیم و خاک تحمل نکرده و ستون در زمین فرو می رود بنابراین بار 40 تن را باید بر روح سطح بزرگتری که همان سطح پی است را توزع نمود تا تنش وارده به خاک از مقاومت پی مجاز آن کمتر شود و زمین بتواند آنها را تحمل نماید .

انواع فنداسیون های گسترده بتون مسلح :‌
1- پی های منفرد :‌
این فونداسیون ها بار تنها یک ستون را تحمل می کند .

2- پی های مرکب ( چند ستونی ) :
این فونداسیون ها بار 2 یا چند ستون را تحمل می کند .
این فونداسیون ها موقعی به کار می روند که معمولاً پی ها نزدیک به هم و عملاً در یکدیگرند تداخل نموده و یا خیلی نزدیک هستند .

3- پی دیوار ( نواری ) :

 

این نوع پی ها معمولاً بار دیوارهای پیوسته بتنی و یا دیوارهای با مصالح بنایی یک ساختمان را تحمل می نمایند . گاهی در زیر ستون های کناری در مجاور ساختمان های دیگر نیز از این نوع پی استفاده می شود .

4- پی های کنسولی :‌
این گونه پی ها در خطوط مجاور سایر ساختمان ها به کار می رود که با ترکیب با پی منفرد با ستون وسط جمعاً تشکیل پی های باسکولی را می دهند .

5- پی های حصیری یا شناور یا پی رادی ژنرال Raft Footing :
بار ستون های متعدد و دیوارها به طور کل وزن کل ساختمان را تحمل کرده و به صورت یک دال پیوسته عمل می کنند تا بارها را در یک مساحت بزرگ
پخش نماید .

آرماتور گذاری :
آرماتور به صورت میله گرد فولادی به قطرهای 6 الی 40 سانتی متر در بازار موجود هستند .
سطح جانبی میله گرد ممکن است صاف بوده که به آرماتور ساده مرسوم است و یا اینکه به صورت آج دار باشد . آرماتورهای ساده و صاف علامت Q فی و آرماتورهای آج دار با علامت Q نمایش داده می شود .
میله گردهای به قطر 6 و 8 و گاهی 10 میلی متری به صورت کلاف ولی
نمره های بالاتر به صورت شاخه های 12 متری تولید می شود میله گردهای تولید کارخانه ذوب آهن اصفهان به سه نوع هستند .

– میله گرد نوع A-I :
از نوع ساده با سطح صاف و فولاد نرمه با مقاومت تسلیم حداقل 2400 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشد .
– میله گرد نوع A-II :
آج دار با مقاومت تسلیم حداقل 3000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشد .
– میله گرد نوع A-III :
آج دار با مقاومت تسلیم 4000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشد .

در بتن ریزی حجیم :
برای اجرای آرماتوربندی قطعات بتن مسطح بایستی میله گردها را به
اندازه های لازم و بر طبق اندازه های نقشه بریده و بر طبق الگوهای ارائه شده در نقشه خم نموده و فرم لازم را به آن بدهند .
– برای خم کردم میله گردها از آچار مخصوص F یا گوساله و صفحه فلزی مخصو

ص که بر روی میز نصب میگردد ، ‌استفاده نمود.
– قبل از مصرف میله گرد باید با برس سیمی آنها را پاک و تمیز نود به طوری که زنگ زدگی و مواد خارجی از قبیل روغن در روی آن وجود نداشته باشد .
البته مقدار کمی زنگزدگی میله گردها به شرط که به مرحله خودرگی میله گرد نرسیده باشد اشکالی ندارد .
– خم کردن میله گرد به هیچ وجه نباید توسط حرارت انجام گیرد زیرا در اثر حرارت از مقاومت و خواص میله گرد آن کاسته می شود .
آرماتوربند با داشتن نقشه ابتدا برای هر موقعیت میله گرد را به طول مندرج در می آورد فهرست نقشه و به تعداد لازم بریده و سپس با گچ فواصلی را که در روی نقشه برای قسمتهای مختلف ذکر شده بر روی میله گردها بریده شده علامت گذاری می نماید و سپس با استفا

1- آرماتورهای طول یا راسته :
آرماتورهایی اصلی هستند که به صورت طولی در تیرها ، ستوها و دال ها ،‌
پی ها دیوارها و شناژ ها به کار می روند .
بایستی از آماتور آج دار استفاده شود معمولاً دو انتهای میله گرد قلاب یا خم 90 درجه می شود .

2- خاموت :‌
جهت کلاف کردن آرماتورهای راسته تیرها و ستون ها مورد استفاده قرار
می گیرند که معمولاً به شکل چهار ضلعی می باشند . شکل های چند ضلعی و دایره نیز به ندرت کاربرد دارد .
در ستون ها به ویژه در مقاطع دایره ای شکل گاهی به جای خاموت از کلاف دورپیچ استفاده می شود . خاموت ها معمولا‌ً از میله گردهای 6 یا 8 یا 10 می باشند و جهت سهولت کار از میله گرد ساده استفاده شده تا عملیات خم کردن براحتی صورت پذیرد . دو انتهای خاموت بایستی خم گردد .

3- ادکا :‌
در قطعات خمشی ( تیرها ، داله های سقف ) در بعضی مقاطع همان مثبت و در بعضی مقاطع همان منفی داریم ، بنابراین میله گردهای کنشی ممکن است در قسمت بالا و یا پایین مقطع قرار گیرد .
از این رو میله گرد طولی را در محل های تغییر علامت همان خمش به صورت شکل زیر خم نموده و در داخل کار قرار می دهند که به آن ادکا میگویند .
بتن ریزی :
بتن ( Concrete ) یک حجم سفت سنگ مانند می باشد که از اتصال مواد غیر فعال یا بی اثر توسط خمیره سیمان و آب به دست می آید . این مواد غیر فعال دانه بندی نام دارد که از دو قسمت درشت دانه ریز دانه تشکیل گردیده است . بنابراین بتن عبارتست از سیمان دانه بندی ریز دانه بندی درشت و آب . دانه بندی معمولاً‌از شن و ماسه تشکیل می گردد .
شن و ماسه یا به صورت طبیعی از بستر رودخانه ها یا معادل شن و ماسه تامین می گردد یا در کارخانه جات سنگ شکن با شکستن و خرد کردن والک نمودن سنگهای درشت به دست می آید .
مصالح سبک وزن صنعتی و معدنی نیز برای بتن های سبک به عنوان دانه بندی به کار می رود که درجاهای که مقاومت مورد نظر نباشد مانند شیب بندی بام و پر کردن فضاهای خالی کاربرد دارد .

دیوارها :

امروزه دیوارهای ساختمان معمولاً با آخر ساخته می شود ولی دیوارهای سنگی و بلوک هم تا حدودی کاربرد دارد . چون دیوارهای آجری به طور گسترده ای در ایران رواج دارد لذا جا دارد که راجع به آن بحث بیشتری صورت پذیرد . قبل از وارد شدن به بحث دیوار مختصری راجع به آجر و اصطلاحات مربوط صحبت می کنیم .
• دیوارهای بتن مسلح بصورت مختلف در ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرند :
• دیوارهای حایل ، دیوارهایباربر، دیوارهای زیرزمین ، دیوارهای غیرباربر ، دیوارهای برشی
دیوارهای حایل:
• دیواری هستند ازبتن غیر مسلح ،عامل پایداری ومقاومت این نوع دیوار در مقابل فشارهای جانبی وزن دیوار میباشد .

دیوارهای باربر:
• دیواری که علاوه بر وزن خودش نیروی خارجی قائمی راکه ناشی از عکس العمل سقف ویا غیره است را حمل می کند. جنس این دیوار می تواند از مصالح بنایی ،بتن مسلح در جا ریخته وپیش ساخته باشد به این دیوارها دیوارهای غلتی نیز میگویند
دیوارهای زیرزمین:
• در تعین ضخامت دیوارهای زیر زمین ، علاوه بر نیروهایی که از طریق اجزای مختلف سازه بر آن وارد می شود باید فشار جانبی ناشی از خاک نیز درنظر گرفته شود .حداقل ضخامت دیوارهای زیر زمین 200میلیمتر است که در مناطق مرطوب ،حداقل 300 میلیمتر توصیه می شود .به منظور جلوگیری از ورود رطوبت ، قبل از خاک ریزی سطح دیوارزیر زمین را در طرف تماس با خاک توسط دولا قیر و گونی عایق می نمایند وروی عایق یک تیغه آجر به ضخامت 100میلیمتر اجرا می شود.
دیوارهای غیرباربر:
• دیوارهای غیرباربرشامل دیوارهای محیطی ساختمان ،دیوارهای جدا سازداخلی ودیوارهای دور محوطه می باشد.
• جنس آن از بتن پیش ساخته و آجر می باشد.آیین نامه بتن ایران حداقل دیوارهای غیر باربر را مساوی 100میلیمتر ولی نه کمتر از یک سی ام فاصله بین اعضایی که تکیه گاه جانبی دیوار را تشکیل می دهند ،تعیین می کند.
• دیوارهای برشی:
• با نیروی جانبی موثر بریک سازه (در اثر باد وزلزله )به طرق مختلف مقابله می کند.عناصر مقاوم در مقابل نیروهای جانبی بخصوص اگر نیروهای جانبی در اثر زلزله باشد احتیاج به رعایت جزییات خاصی دارد که شکل پذیری کافی قاب را تامین نماید.باید دقت نماییم که دیوارهای برشی در پلان تا حد امکان متقارن باشندومرکز ثقل هر طبقه در حوالی مرکز صلبیت دیوارهای برشی باشد.
• دیوارها باید برای بارهای برون محور و هر گونه بار جانبی یا سایر بارهایی که در معرض آن قرار می گیرند ،
• طراحی شوند در صورتی که دیوار تحت بار متمرکز قرار گیرد عرض موثر دیوار مساوی با عرض سطح اتکا به اضافه چهار برابر ضخامت دیوار در نظر گرفته می شود
• برای تامین پایداری ،دیوارها باید به اعضای متقاطع با آنها مانند کفها ،

 

بامها، یا به ستونها ،پایه ها ،پشت بندهای دیوار و دیوارهای متقاطع وپی ها مهار شوند.
• وقتی در هنگام محاسبه نیروهای زلزله ضریب کاهشی به علت جذب انرژی در اثر شکل پذیری منظور گردد ،
• باید با رعایت جزییات خاصی از شکل پذیری آن مطمئن شد. یکی از عناصر مقاوم نیروهای زلزله قاب خمشی
• می باشد که در آیین نامه های زلزله با نام قاب خمشی شکل پذیر کمترین نیروی زلزله را به خود اختصاص می دهد.

ستون :
عضوی که وظیفه حمل نیروی محوری فشاری را دارا میباشد ،ستون میگویند. نسبت ارتفاع به بعد حداقل مقطع آن مساوی ویابزرگتر از 3می باشد. اعضای فشاری که نسبت ارتفاع به بعد آنها کوچکتر از 3 باشد ستونک یا پایه خوانده می شود ستونهای بتن مسلح به دودسته ، ستونهای تنگ دار ودورپیچ می باشند.ستونی را که ابعاد مقطع آن در مقایسه با طولش کم باشد را لاغر میگویند.

نکاتی در مورد ستونهای لاغر :
• ظرفیت فشاری عضو تحت فشار با افزایش ضرفیت لاغری ،کاهش مییابد.در ستونهایی که از انتقال جانبی دو انتهای آن جلوگیری شده است طول موثر kl بسته به درجه گیری دو انتهای آن بینl/2 و l میباشد .l طول واقعی ستون است (1تا 5/. = k ) در ستونهایی که انتقال جانبی دو انتهای آنها آزاد است طول موثر kl همیشه از l بزرگتر میباشد وهر چه درجه گیرداری دو انتهای آن کم باشد طول موثر بزرگتر خواهد شد.بار کمانشی قاب مهاربندی شده بمراتب بزرگتر از بار کمانشی قاب مهاربندی نشده میباشد

پله های بتن مسلح :

• اجزای پله های بتن مسلح :
• 1- دال شمشیری راه پله 2- پاخور 3- پیشانی
• ارتفاع پیشانی پله بر حسب ضروریات معماری عددی بین 160 تا 180 میلیمتر برای ساختمانهای متعارف انتخاب می شوند . پا خور پله نیز در حدود 300 میلیمتر قابل توصیه است . ضخامت دال پله بر اساس محاسبات میباشد.

انواع پله های بتن مسلح :

• پله طره ای ( این پله بصورت طره ای به دو گونه یک دیوار قائم متصل می باشد

• پله دو خم ( متداول ترین نوع پله است که در آن شمشیری پله همانند تیری مورب در حد فاصل پاگرد هر دهانه می زنند.
• پله های پیش ساخته ( شمشیری راه پله ،به صورت پیش ساخته بوده و در روی تکیه گاههای مناسب در روی پا گرد ها تکیه می نماید.

آجر :
آجر عبارت است از خشت پخته که قدمتی تاریخی را دارد . برای تهیه آجر ابتدا خاک رس را همراه با چند درصد ماسه بادی با آب مخلوط کرده و آن را ورز می دهند تا تمام دانه های خاک با آب آغشته شود ، سپس مخلوط حاصله را در قالبهای به ابعاد مختلف می ریزند و با فشار گل را به شکل قالب در می آورند و بعد آن را به صورت ملایم و یکنواخت خشک می کنند تا خشت خام به دست آید قالبها معمولاً چوبی یا به ابعاد 5*10*20 یا 5/5*11*22 می باشد . در بعضی از کارخانه های تولید آجر خشت زنی نیز با دستگاه انجام می شود . آجر را درکارخانه های تمام اتوماتیک نیز تهیه می نمایند که اغلب به صورت سوراخ دار بوده و در باز به آجر سفال یا آجر ماشینی موسوم می باشد .

قیر :
قیر یک ماده سیاه رنگ سختی است که با خاصیت چسبندگی که درگرما به تدریج ذوب و آهکی می شود و به صورت معدنی و پالایشی یا نفتی تولید می گردد . قیر در انواع مختلف تهیه می گردد :
مشخصات عمومی قابل توجه در کلیه قیرها عبارتند از :‌
1- چسبندگی 2- رنگ ثابت 3- قابلیت ارتجاع 4- غیر قابل نفوذ بودن در برابر آب با رطوبت 5- قابلیت حل در بعضی از حلال ها بدون از دست دادن خواصش 6- مقاوم در مقابل اسیدها و بازها و نمک 7- تشکیل دهنده قشر نازک پایدار بر روی اجسام مختلف 8- عایق در مقابل جریانهای الکتریکی قیر در بعضی موارد برخی ازویژگی های خود را از دست می دهد . به طوری که نمی توان به خوبی از آن استفاده کرد ای موارد عبارتند از :
1) در حرارت زیاد تجزیه شده وتوام با اشتعال به ذغال تبدیل می شود . هنگام حرارت دادن قیر جهت ذوب و مصرف آن بایستی دقت نمودکه قیر سوخته . خاصیت چسبندگی خود را از دست بدهد وجود آب در داخل قیر در حال گرم شدن باعث شعله ور شدن و در نتیجه سوختن آن می گردد که در این مورد بایستی دقت لازم بعمل آید . علامت قیر سوخته آن است که رنگ آن قهوه ای بوده وخاصیت چسبندگی ندارد ودر حالی که قیر سالم دارای رنگ مشکل براق وچسبنده است .
2) در محیط مرطوب و آلوده به خاک نرم چسبندگی ندارد .
3) در مقابل فشار و حلال ها تغییر شکل می دهد .

گونی :
به عنوان الیاف نگهدارنده قیر به کار می رود ، گونی مورد مصرف برای عایق کاری بایستی درجه 1 ( ریز بافت ) بوده و کلیه سوراخ های آن با قیر پر گردد . گونی بایدکاملاً سالم وعاری از هر گونه آلودگی از قبیل مواد روغنی باشد . هنگام مصرف گونی نبایستی چروکیده باشد و وزن گونی بایستی حدود 350 الی 400 گرم باشد .
کلیات در مورد عایق کاری رطوبتی :
1) سطح زیر عایق کاری باید صاف وتمیز باشد ، بنابراین زیر عایق را به ضخامت حداقل 2 سانتی متر با یک قشر ملات ماسه سیمان به صورت لیسه ای اندود

می نمایند . ( لیس زدن ) تا بستری مناسب برای ایزولاسیون ایجاد گردد .
در عایق کاری بام به جای اندود ماسه و سیمان می توان از یک یا چند لایه آسفالت نرم به ضخامت حداقل 2 سانتی متر استفاده نمود .
2) عایق کاری باید بر روس سطوح و مرطوب و نم دار به هیچ وجه مجاز نیست .
3) هنگام بارندگی به هیچ وجه نباید عمل عایق کاری انجام پذیرد .
4) به کار بردن میخ برای نصبت ورق های عایق کاری ممنوع می باشد .
5) در محل هایی که عایق کاری در بیش از یک لایه انجام میگیرد ، لایه های متوالی بایستی عمود قرار بگیرند .
6) ورق های عایق بایستی حداقل به اندازه 10 سانتی متر با یکدیگر هم پوشانی داشته باشند و با قیر کاملاً به یکدیگر بچسبند .
7) عایق کاری روی دیوارهای اجرا شده در پایین تر از سطح زمین ( یعنی دیوار با خاک در تماس می باشد و بایستی به وسیله یک دیواره آجری 11 سانتی با ملات ماسه سیمان محافظت گردد ، لبه بالای عایق کاری هیچ گاه نباید پایین تر از تراز طبیعی زمین یا سطح تمام شده باشد
8) در حین اجرای عملیات سطح عایق کاری شده باید از هر گونه آسیب دیدگی و یا مجاورت در برابر عوامل خورنده نظیر آهک محافظت شود.

عایق کاری با قیر و گونی :
در عایق کاری با قیر و گونی یک سری نکات کلی بایستی رعایت شوند که اهم آنها عبارتند از :
1) در دمای کمتر از 4 درجه سانتی گراد انجام نگیرد .
2) به قیرهای مصرفی جهت ذوب کردن بیش از 177 درجه سانتی گراد حرارت داده نشود ، حرارت بیشتر خواص قیر با به دشت کاهش می دهد .
3) قیر باید تا هنگامی که گرم و به صورت روان است ، مصرف شود .

عایق کاری دیوارهای زمین :
همان گونه که گفته شد در کلیه قسمتهای پشت دیوار خاکریزی می شود و یا در پشت دیوار خاک قرار دارد ،‌ من جمله دیوار زیر زمین ، که جهت جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل دیوار بایستی آن را عایق بندی نمود .
نحوه کار به این صورت است که پس از کرسی چینی عایق افقی روی کرسی رفت و برگشت قائم انجام می دهیم . برگشت قائم قیر و گونی حداقل به ارتفاع 20 سانتی متر بایستی انجام شود . همان طوری که گفته شد سطح زیر قیر و گونی بایستی اندود سیمان و ماسه ل

یسه ای شود .
پس از اجرای اندود ماسه و سیمان لیسه مراحل اجرای قیر و گونی به ترتیب زیر می باشد :
1- پخش یک لایه قیر 60/70 ( قیرشل ) مذاب به مقدار 5/1 کیلوگرم به متر مربع بر روی سطح ماسه سیمان لیسه ای به طور یکنواخت .
2- در حالی که قیر هنوز گرم است ، یک لایه گونی روی آن گسترده و بر روی سطح فشار داده شود به طوری که در تمام نقاط کاملاً به قیر بچسبد .
3- لایه از قیر مذاب 60/70 به مقدار یک کیلوگرم در هر متر مربع به طور یکنواخت بر روی گونی فوق پخش شود به طوری که تمام سطح گونی را بپوشاند .

تذکر :
در مناطق گرمسیر و یا در مواردی که ممکن است قیر به واسطه مجاورت با دودکش ها و یا لوله های آب گرم ،‌گرم شود به جای قیر شل 60/70 باید مخلوط به نسبت دو سوم قیر 60/70 (قیرشل) و یک سوم قیر 25/85 ( قیر سفت ) به کار رود .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی کارآفرینی صنعت شیشه سازی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآفرینی صنعت شیشه سازی فایل ورد (word) دارای 59 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآفرینی صنعت شیشه سازی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی کارآفرینی صنعت شیشه سازی فایل ورد (word)

مقدمه    
تعریف شیشه    
مشخصات فیزیکی    
مواد اولیه تولید شیشه     
الف-سیلیس    
کوره ذوب شیشه    
مراحل مختلف تولید     
1 ) اماده سازی مواد اولیه تا توزین و مخلوط     
2) ذوب     
3 )   تولید     
4 ) گرمخانه     
شیوه تولید     
شمای خط تولید ظروف شیشه ای    
برنامه تولید سالیانه     
توضیحات ماشین الات خط تولید     
1 ) میکسر     
2 ) بالا برنده جامی ( الواتور باکتی )    
3 )نوار نقاله (لاستیکی )    
نوع نوار نقاله های مورد نیاز    
4 ) پرس اتوماتیک     
5)  کوره ذوب    
6)  گرمخانه    
7)  باسکول توزین    
8)  سیلوها    
9)  چرخ (گاری) حمل    
توضیحات پرسنل مورد نیاز    
محاسبه هزینه انواع انرژی    
توضیحات انرژی مورد نیاز    
الف: برق مورد نیاز    
ب: آب مورد نیاز    
ج: گاز مصرفی    
د:بنزین مصرفی    
گازوییل مصرفی    
1-توضیحات مواد اولیه و قطعات مورد نیاز    
2- توضیحات قطعات (ظرف) بسته بندی    
مساحت زمین مورد نیاز    
الف: سالن تولید    
ب: انبار مواد اولیه    
ج: انبار محصول    
توضیحات زمین مورد نیاز    
محاسبه هزینه های قبل از بهره برداری    
محاسبه سرمایه گذاری ثابت    
محاسبه سرمایه در گردش مورد نیاز    
نحوه تأمین منابع مالی    
1- محاسبه هزینه استهلاک    
2- محاسبه هزینه تعمیرات و نگهداری    
3- برآورد هزینه لازم کار کارکنان    
الف: محاسبه هزینه های ثابت تولید    
ب: محاسبه هزینه های متغیر تولید    
محاسبه قیمت تمام شده محصول    
محاسبه قیمت فروش    
محاسبه ارزش افزوده    
محاسبه بهره وری صنعتی    
محاسبه نقطه سربسر    

مقدمه

صنعت شیشه سازی از صنایع قدیمی است که مصریها از 2500 سال  قبل  از  میلاد  مسیح  با ان اشنایی داشتند و سازنده اولین اشیائ شیشه ای بودند و همچنین یونانی ها از قرن 12و14 قبل از میلاد و رومیها از قرن ششم قبل از میلاد به شیشه سازی میپرداختند و در ایران نیز تاریخ  قدیمی دارد به توری که قدیمی ترین اشیائ  ظروف  شیشه ای ایرانی  مربوط به اقوام ایلامی  میباش د یعنی تاریخ ان به 3500 سال قبل میرسد به طوری که از ابتکارات این قوم به کار بردن شیشه جهت پنجره میباشد و در ایران این صنعت نیز در دوره های مختلف سیر سعودی و نزولی داشته است به  طوری که  در دوره  هخامنشیان  سیر  سعودی (نقوش مکشوفه در تخت جمشید) و در دوره  مغول  از میان رفت و به طور  کلی  صنعت  مذبور در ایران و جهان بعد از اسلام ترقی زیادی داشته است

صنعت شیشه گری به طریق سنتی و به عنوان یک هنر تا سالیان اخیر رواج داشته و فقط از سال 1340 اولین واحد تولید کننده شیشه و به مقیاس صنعتی در ایران شروع به کار کرده است

تعریف شیشه

شیشه مایعی است که بسیار سرد شده ودر نقطه ای پایین تر از نقطه انجماد ان در حالت  مایع  قرار  دارد

مشخصات فیزیکی

شیشه جسمی است سخت که در مقابل فشار مقاوم و در مقابل کشش بسیار ضعیف میباشد

مواد اولیه تولید شیشه

تقریبا یک سوم ترکیبات عناصر جدول تناوبی مندلیف در تولید شیشه های بخصوصی به کار برده میشوند ولی در عمل (در سرعت های عادی سرد کردن ) تعداد بسیار کمی از ترکیبات “تشکیل دهنده واقعی شیشه” یا به عبارت دیگر شیشه ساز های خوب هستند و مهمترین ترکیباتی که در تهیه شیشه بکار میرودعبارتند از سیلیس یا کوارتز . دولومیت یا کربنات مضاعف کلسیم و منیزیم . اهک . فلدسپات. کربنات سدیم . سولفات سدیم و مواد رنگی

الف-سیلیس

که قسمت عمده مواد اولیه مصرفی را تشکیل میدهدو باید دارای یک نواختی ترکیب شیمیایی و با عیار بالا و فاقد مواد اهکی و اهن و نیز فرم دانه بندی مخصوص باشد و پودر سیلیس مورد مصرف دارای مشخصات شیمیایی و دانه بنی به شرح زیر می باشد

الف) مقدار sio2 بیشتر از 97% باشد

ب) مقدار Fe2 o3  کمتر از 08/0% باشد

ج) مقدار Al2 o3 برابر یا کمتد از 2/1%باشد

د) درشتی دانه ها باید بین 1/0تا 6/0 میلیمتر که درشتی ایده ال ان 25/0 تا 05/0 باشد البته مقدار دانه های کوچکتر از 1/0 تا 5/2/0 و بزرگتر از 6/0 میلی متر تا 05/0 قابل قبول است

مشخصات فیزیکی و شیمیایی مواد اولیه مورد استفاده در صنعت شیشه سازی

نوع مواد

ترکیب شیمیایی

عیار

حالت طبیعی اولیه

حالت مورد استفاده

درصد مواد اولیه

سیلیس

Sio2

Al2 o3

100-

2-2/

سنگ معدن

پودر با دانه بندی کمتر از یک میلمتر

60حد اکثر

دولومیت

Co3 ca

Co3 mg

 

 

سنگ معدن

پودر با دانه بندی کمتر از 5/2 میلیمتر

4-

آهک

Co3 ca

 

سنگ معدن

“  “  “   “  “  “  “  “

 

فلدسپات

Sio2

Al2o3

Nd2oا   k2o

70-

20-

10-

سنگ معدن

پودر با دانه بندی کمتر از

یک میلیمتر

5/

کربنات سدیم

Co3 Nd2

 

———–

پودر

 

سولفات سدیم

So4 Nd2

 

سنگ معدن

پودر

 

از ترکیب مواد اولیه جدول فوق شیشه حاصل (شیشه مظروف ) دارای ترکیبی به شرح زیر است

نوع محصول

Sio2

Nd2o

K2o

Ca o

Mg o

So3

Al2 o3

Fe2 o3

شیشه مظروف

6/74%

6/14%

3/0%

3/5%

8/3%

02/0%

2/1%

04/0%

کوره ذوب شیشه

انواع کوره ها

تقسیم بندی انواع کوره ها بر اساس پارامتر های زیر می باشد

الف) نوع شیشه تولیدی

ب ) نوع و قیمت سوخت

ج ) نوع بازار یابی حرارتی

د) جدا سازی ناحیه ذوب و ناحیه اماده سازی

و ) موقعیت و نوع قرار گرفتن مشعل

م ) ظرفیت تولید

کوره های شیشه گری در دو نوع متفاوت وجود دارد

1) کوره های پات                                              2) کوره های تانکی

1- کوره های پات : این نوع کوره ها کوره هایی هستند که مذاب شیشه در تماس جداره کوره که دو نوع هستند پاتهای بازو بسته

الف ) پاتهای باز در جریان شعله حرارت قرار می گیرند

ب )  پاتهای باز در جریان شعله حرارت قرار نمی گیرند

2 -  کوره های  تانکی:  کوره هایی  هستند  که  دیواره های ان  در تماس  با  مواد  مذاب  میباشند

حجم کوره های تانکی روزانه بین 5 الی 10 تن در روز میباشد و در این کوره ها ابتدا مواد به شارژ سپس دریچه کوره بسته و شروع به بالا بردن درجه حرارت کوره میکند تا مواد کاملا ذوب گردد

بعد از ذوب کامل مواد درجه حرارت کوره کم کم کاهش داده تا به درجه حرارت کار پذیر برسد بعد با روش غیر پیوسته ( لقمه برداری ) تولید شیشه اغاز میشود . این کوره ها عموما به صورت unit melter     recoprative میباشد و شعله در ارتباط با مواد مذاب میباشد عمق مواد مذاب 70-50 سانت و ابعاد کوره 200-180 سانتیمتر عرض و 4-2 متر طول دارد . البته طول تا 6 متر هم می تواند برسد  این کوره ها عمدتا در سطح زمین قرار می گیرد چون لقمه گیر بتواند از کوره لقمه بردارد

کوره های پیوسته (contieous furnaces  ) که عمدتا برای تولید شیشه های تجارتی بکار میرود که در جداول شیشه های تجارتی soda line silicate  میباشد و از مشخصات این کوره ها میبایستی به میزان شیشه خروجی مواد اولیه به کوره تغذیه شود به طوری که سطح مذاب ثابت بماند و درجه حرارت هم تغییر نکند

ذوب شیشه شامل سه مرحله است

1 ) مرحله ای که در ان واکنش های شیمیایی میان اجزائ شیشه صورت میگیرد و در نتیجه ان توده ای چسبناک و پر از حباب به وجود می اید

2 ) مرحله ای است که عمل پالایش صورت می گیرد که در این مرحله دمای خمیر شیشه را  تا حدود 1550 درجه سانتیگراد افزایش می دهند تا گاز هایی که حباب ها را به وجود اورده اند به سطح شیشه بیایند که به خاطر تسهیل این امر از سولفات سدیم استفاده می کنند و در این مرحله شیشه انقدر رقیق است که نمی توان روی ان کار کرد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق مد و مدگرایی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق مد و مدگرایی فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق مد و مدگرایی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق مد و مدگرایی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق مد و مدگرایی فایل ورد (word) :

در مورد پدیده مد عقاید متفاوتی است. عده ای مد را دلیل نوگرایی و تنوع طلبی می دانند. عده ای دیگر دلیل شور و اشتیاق جوانی میدانند.
عده ای دیگر عقیده دارند که بعضی ها به دلایل مختلفی چون سرخوردگی و یا نداشتن اعتماد به نفس و یا عقده خود کم بینی و یا نداشتن مهارتهای علمی و یا تخصصی و یا نداشتن نقاط مثبت کاربردی اجتماعی و برای جلب توجه دیگران به مدگرایی روی می آورند . و بعضی ها در این زمینه حتی می توان گفت اعتیاد به مد پیدا می کنند.
بنظر من مد تا اندازه ای پدیده خوبی است البته تا جایی که لوث نشود. هر چیزی که به شخصی بیاید و برازنده اش باشد زیبا است . در حالی که بعضی ها از مدهایی استفاده می کنند که اصلا به تیپ و قیافه شان نمی آید و صرفا چون مد است استفاده می نمایند و این بنظر من غلط است. مثلا اگر رنگ سبز مد است برای کسانی خوب است که این رنگ به آنها بیاید و اگر به شخصی رنگ سبز نمی آید بهتر است استفاده نکند.
البته امروزه وقتی وارد بعضی مکانها می شویم جوانهایی را می بینیم که خود را طوری درست کرد ه اند که از هیبت آدمیزاد دور شده اند ! خدا شاهد است جوانی را دیدم که بیشتر شبیه جوجه تیغی بود و یکی دیگر بود که شباهت زیادی به خروس می داد به دلیل آرایش موهایشان که به طرز زننده ای درست شده بود. دختران و پسرانی را می بینیم که طوری خود را درست کرده اند که انگار داد می زنند :
ایها الناس : بیایید ما را تماشا کنید. ما اینقدر به خودمان ور رفته ایم و زحمت کشیده ایم که شما ما را تماشا کنید!
انگار مردم را به دیدن سیرک و یا باغ وحش بصورت مجانی دعوت می نمایند!
البته مد هایی که برازنده و معقول است دلیل نوع آوری و تنوع طلبی می باشند ولی مدهایی که باعث می شود فرد از شمایل انسانی به حیوانی شبیه گردد فقط همان بعد عقده های خود کم بینی و نیاز به توجه دیگران را دارد.
فردی که خود را به نحوی زننده و غیر معقول آ رایش می کند و در جامعه وارد می شود با زبان بی زبانی می گوید:
ای مردم من چیزی برای عرضه به شما و جامعه ام نداشته ام و هیچ کس به من توجه نکرده است من نه بار علمی دارم نه بار شخصیتی دارم ودر اصل هیچ چیز در چنته ندارم فقط یک ظاهر و جسم و لباسی دارم که اگر معمولی باشد شاید به چشم شما نیاید لذا ترجیح دادم خود را غیر از معمول متعارف نمایان کنم که شما من را نگاه کنید .
ای مردم تو را به خدا به من نگاه کنید!
حتی اگر قرار است در این نوع نگاه خود تعریف ستایش آمیزی هم نباشد و شاید بگویید عجب عجوبه ای ! این دیگر چه شکل و شمایلی است ! و اصلا هم زیبا به نظر نیاید ولی چون فقط نگاه شما را برای من در بردارد برای من کافی است .
تورا به خدا من را نگاه کنید

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی پاورپوینت روستای اشتبین فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت روستای اشتبین فایل ورد (word) دارای 50 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت روستای اشتبین فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت روستای اشتبین فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت روستای اشتبین فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت روستای اشتبین فایل ورد (word) :

متن ندارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله حسابداران و حسابرسان فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله حسابداران و حسابرسان فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله حسابداران و حسابرسان فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله حسابداران و حسابرسان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله حسابداران و حسابرسان فایل ورد (word) :

حسابداران و حسابرسان
مقدمه
بیشتر شغل دست کم به یک درجه کارشناسی در حسابداری یا رشته ی مربوط نیاز دارند.
– کلا موقعیت های شغلی باید مناسب باشند با وجود این جویندگان شغل که بازشناسی ماهرانه ای از طریق تأئیدیه یا گواهی نامه، درجه کارشناسی ارشد، مهارت در حسابداری و حسابرسی نرم افزار کامپیوتر یا کارشناسی تخصصی به دست آورده اند برتری خواهند داشت.
– افزایش در تعداد تجارت، تغییر قانون های مالی و کنترل و بالا بردن بررسی دقیق در موسسه مالی، باعث بالا رفتن حسابداری و حسابرسی می شود.

ویژگی های کار:
حسابداران و حسابرسان ضمانت می کنند که موسسات تجاری ملت ها به طرز کارآمدی سازمان داده می شدند، گزارشات عمومی آنها به طور صحیح نگهداری می شوند و مالیات های آن به درستی و به موقع پرداخت می شوند. آنها با پیشنهاد در افزایش مجموع وسیعی از تجارت ها و سرویس های حسابداری نقش بسیار مهمی را نسبت به مشتری هایشان بر عهده می گیرند.
این سرویس ها شامل عموم مردم، کادر مدیریت، حسابداری دولتی و به همان اندازه حسابرسی داخلی را شامل می شود. از آن طرف کارهای ضروری حرفه –آماده کردن ، تجزیه کردن و تأیید کردن مدارک مالی برای فراهم کردن اطلاعات برای مشتریان – بیشتر حسابداران نیاز دارند که حوزه ی وسیعی از دانش ها و مهارت ها را در اختیار داشته باشند.

حسابداران و حسابرسان این سرویس ها را وسعت داده اند. آنها پیشنهاد داده اندکه تجزیه و تحلیل بودجه، مالی و برنامه های سرمایه گذاری، مشاوره تکنولوژی اطلاعات و سرویس های قانونی محدود را شامل بشوند.

وظایف شغلی خاص در این چهار رشته اصلی حسابداری تفاوت دارد. عموم مردم –مدیریت- دولتی و داخلی ،حسابداران حوزه ی وسیعی از حسابداری، حسابرسی، مالیات و فعالیت های مشاوره ای برای مشتری هایشان انجام می دهند که احتمالاً شرکت ها، دولت ها و سازمانهای غیر

انتفاعی یا شخصی می باشند. برای مثال بعضی از حسابداران به مواد مالیاتی مانند موسسات توصیه ای مزایای مالیات و معایب تصمیمات تجاری خاص و آماده کردن بازگشت درآمدهای مالیاتی شخصی متمرکز می شوند. بقیه توصیه هایی در خسارت و مزایای مراقبت های تندرستی کارمندان و طرح حسابداری و سیستم مراحل داده ها و انتخاب کنترل ها برای سرمایه اقدامات ایمنی پیشنهاد می کنند.

هنوز حسابداران دیگر صورت حساب های مالی مشتریان را رسیدگی می کنند و به سرمایه گذاران و صاحبان قدرت گزارش می دهند که این صورت حسابها به طور صحیح آماده و گزارش شده اند. حسابداران و بیشتر حسابرسان خبره عموماً تجارت خاص یا کار خود را در شرکت های حسابداری عمومی دارند.

بعضی از حسابداران در حسابداری دادگاهی – سرمایه گذاری و شرح جرایم کارمندان اداری مانند تدابیر امنیتی کلاهبرداری و اختلاص، ورشکستگی و قراداد اختلاف نظر و دیگر جرایم محتمل و پیچیده معاملات مالی چون مشروع کردن پول به وسیله ی سازماندهی جنایی – متخصص هستند. حسابداران دادگاهی دانش حسابداری و دارایی را با قانون و تکنیک های سرمایه گذاری ترکیب می کنند برای این که فعالیت های غیر قانونی انجام شده را مشخص کنند.

بیشتر حسابداران دادگاهی به طور نزدیک با پرسنل اعمال قانونی کار می کنند و وکلا در طول سرمایه گذاری و اغلب به عنوان کارشناس شاهدان عینی در طول محاکمه ظاهر می شوند.
در جواب رسوایی اخیر در حسابداری دولت مرکزی قانون گذاری سرویس های بدون حسابرسی را که حسابداران می توانستند برای مشتریان فراهم کنند محدود کرد.

اگر موسسه حسابداری، صورتحساب های مالی مشتریان را بررسی کند که همان موسسه نمی تواند توصیه ای در نواحی منابع بشری ، تکنولوژی، سرمایه گذاری بانکداری و یا مواد قانونی فراهم کند با وجود این حسابداران هنوز به مواد مالیاتی مانند تأسیس حفاظ مالیاتی توصیه می کنند . حسابداران احتمالا به مستریان دیگر در این نواحی توصیه می کنند و یا پیشنهاد هایی با موسسات خاص خود فراهم می کنند.

حسابداران مدیریت که هزینه نامیده می شود مدیریت ، صنعت، شرکت و یا حسابداران خصوصی اطلاعات مالی شرکت هایی را که در آن کار می کنند ثبت و تجزیه و تحلیل می کنند.
مسئولیت های دیگر شامل بودجه، اجرای ارزشیابی، مدیریت هزینه ها و مدیریت سرمایه را شامل می شود. معمولاً حسابداران مدیریت بخشی از گروه های اجرایی هستند که شامل برنامه های استراتژیک یا توسعه تولیدات جدید هستند. آنها اطلاعات مالی را که شرکت های اجرایی برای

تصمیمات تجاری نیاز دارند، تجزیه و تشریح می کنند. آنها همچنین گزارش های مالی برای گروه های بدون مدیریت فراهم می کنند که شامل سهام دار، طلبکار، کارگزاری ;. و صاحبان حقوق مالی می شوند. آنها با ادارات حسابداری در نواحی مختلفی کار می کنند که شامل تجزیه تحلیل مالی، برنامه و بودجه و حسابداری هزینه ها می شود.

حسابداران و حسابرسان دولتی در بخش های عمومی کار می کنند و گزارشات ادارات دولتی، حسابرسی تجارت های خصوصی و شحصی که فعالیت های آن تحت نظارت کنترل دولتی و یا مالیاتی است حفظ و بررسی می کنند. حسابداران توسط دولت مرکزی استخدام می شوند. ایالت و ضمانت دولت های محلی که درآمدهای دولت را دریافت و مصرف می کنند با توجه به قانون ها و کنترل ها ساخته می شوند.

آنهایی که توسط دولت مرکزی استخدام می شوند احتمالاً به عنوان سرویس درآمدهای دولتی داخلی درستی گزارشات داخلی سازمان هایشان را تأئید کرده و نسبت به عدم مدیریت، اسراف و کلاهبرداری کنترل کرده اند. حسابرسان داخلی ناحیه مهم افزاینده ای در حسابداری هستند. حسابرسان داخلی شرکت ها را از نظر مالی سیستم اطلاعاتی و روند مدیریت، کنترل های داخلی بررسی و ارزشیابی می کنند تا این اطمینان را بدهند که گزارشاتشان صحیح و کنترل ها برای

حفاظت نسبت به اسراف و کلاهبرداری به اندازه کافی درست است. آنها همچنین اعمال شرکت ها را مرور می کنند و کارایی و قابلیت و پیروی از روش و روند شرکت ها، قانون ها و کنترل های دولتی ارزشیابی می کنند. انواع زیادی از حسابرسان متخصص وجود دارد مانند: مراحل داده های الکترونیکی، محیطی، مهندسی، قانونی ، حق بیمه، بانکی و حسابرسان حفاظت تندرستی. از آنجایی که سیستم های کامپیوتری اطلاعات رازمان بندی می کرد حسابرسان داخلی به مدیران

کمک می کنند تا تصمیماتشان را بر اساس داده های واقعی بنا کنند تا بر اس

اس مشاهدات شخصی.
حسابرسان داخلی همچنین کنترل هایی برای سیستم های کامپیوتری سازمان ها پیشنهاد داده اند از واقعی بودن سیستم ها و انسجام داده ها مطمئن شوند.
کامپیوتر ها به سرعت، طبیعت کار را برای حسابداران و حسابرسان تغییر می دهند.

حسابداران با کمک بسته های نرم افزاری خاص معاملات را در شکل استانداردی برای گزارشات مالی خلاصه می کنند و داده ها را به شکل های خاص برای تحلیل مالی سازمان می دهند. این بسته های حسابداری میزان کارهای پیوسته و یکنواخت سالیانه را به وسیله مدیریت داده ها و حفاظت گزارش ها به طور وسیعی کاهش می دهند. کامپیوتر ها ، حسابداران و حسابرسان را قادر می کنند تا حرکت بیشتری داشته باشند و از سیستم های کامپیوتری مشتریانشان برای

بیرون کشیدن اطلاعات از پایگاه داده ها و اینترنت استفاده کنند. در نتیجه رشد تعداد حسابداران و حسابرسان با توانایی های کامپیوتری گرانقیمت در درست کردن مشکلات با نرم افزار متخصص می شوند. حسابداران همچنین شروع به اجرای وظایف تکنیکی کرده اند. مانند عملی ساختن، کنترل کردن و حسابرسی سیستم ها و کارهای شبکه و توسعه برنامه تکنولوژی و بودجه.

به طور افزاینده ای حسابداران همچنین نقش مشاور مالیشخصی را بر عهده گرفته اند. آنها تنها مشتریان را با حسابداری و کمک های مالی فراهم نکرده اند. بلکه به آنها کمک کرده اند تا بودجه ی شخصی، مدیریت سرمایه و دارایی، برنامه برای بازنشستگی و شناخت و کاهش ارائه ی خطرات را توسعه دهند. نقش آنها جوابی است به خواسته های مشتریان برای شخص قابل اطمینان و شرکتی که تمام مشکلات نیازهای مالی را بررسی کند. اگر چه، حسابداران از فراهم کردن این سرویس ها برای مشتریانی که صورت حساب مالی آنها تقریباً آماده است محدود شده است. (نگاهی به تحلیل مالی و مشاوران مالی شخصی بیندازید در کتاب راهنما)
شرایط کار کردن

بیشتر حسابداران و حسابرسان در محیط دفتری مخصوصی کار می کنند . حسابدارانی که برای خود، کار می کنند می توانند بخشی از کار خود را در خانه انجام دهند. حسابداران و حسابرسان توسط شرکت های عمومی استخدام می شوند و دفاتر دولتی به طور متداول برای اجرای بررسی هایشان در شاخه های شرکت هایشان تجارت محل های مشتریان یا امکانات دولتی مسافرت می کنند.

بیشتر حسابداران و حسابرسان به طور معمولی چهل ساعت در هفته کار می کنند اما بیشتر آنهایی که برای خود، کار می کنند و یا تعداد زیادی مشتری دارند ساعات طولانی تری کار می کنند. کارشناسان مالیات اغلب ساعت های زیادی در طول فصل مالیات کار می کنند.
اشتغال
حسابداران و حسابرسان در سال 2002 در حدود 1/1 میلیون شغل ایجاد کرده اند. آنها توسط صنعت خصوصی و دولتی کار می کنند . اما 5/1 دستمزد حسابداران برای حسابداری و آمادگی مالیاتی و حسابداری و شرکت های سرویس دهی حقوق بگیران به کار می رود. تقریباً 10/1 از حسابداران و حسابرسان برای خودکار می کنند.

حسابرسان داخلی یا حسابداران دولتی و حسابرسان اگر چه که بیشتر آنها حسابداران خبره ای هستند اما تعداد زیادی از آنها بدون پروانه مدیریت هستند.
بیشتر حسابداران و حسابرسان در نواحی شهری کار می کنند جایی که شرکت های حسابداری عمومی و مرکزی یا تجارت های منطقه ای متمرکز شده اند.
بعضی اشخاص با زمینه ی قبلی در حسابداری و حسابرسی در کادر آموزشی دانشگاه ها به طور تمام وقت هستند و دیگران که حسابدارانی هستند ک برای خود کار می کنند یا به عنوان حسابدار در خنعت خصوصی و دولتی استخدام شده اند به طور نیمه وقت کار می کنند.( در جایی دیگر در کتاب راهنما- نگاهی به معلمان بیندازید- مقام دوم)
دیدگاه شغلی
انتظار می رود که از سال 2012 استخدام حسابداران و حسابرسان رو به رشد باشد و با سرعتی به اندازه میانگین رشد تمام ضربه ها باشد. افزایش تعداد تجارت و تغییر قانون های مالی و کنترل و افزایش بررسی شرکت های مالی نیز روبه رشد است. به علاوه نخستین نتایج از رشد، نیاز به جابجایی حسابداران و حسابرسانی که بازنشسته یا به حرفه های دیگر انتقال یافته اند، شغل های زیادی در حرفه وسیعی تولید می کنند.

هنگامی که اقتصاد رشد می کند تعداد تأسیسات تجاری افزایش خواهد یافت و برای ایجاد کردن دفاتر ثبت و آماده کردن مالیات ها و فراهم کردن مشاور مدیریت به تعداد بیشتری حسابدار و

حسابرس نیاز است. هنگامی که این تجارت ها رشد می کنند ظرفیت و پیچیدگی اطلاعات توسعه پیدا می کند و توسط حسابداران و حسابرسان با توجه به هزینه ها، و مخارج و مالیات ها به خوبی افزایش می یابد. افزایش نیاز برای حسابداران و حسابرسان از تغییرات در قانون گذاری مربوط به مالیات ها واستانداردهای گزارش مالی و سرمایه گذاری تجاری الحاق و دیگر مواد مالی روی خواهد داد. همچنین رشد تجارت بین الملل به سمت خواسته های بیشتر در کارشناسان و سرویس های حسابداری مربوط به معاملات بین المللی و قانون های حسابداری به خوبی الحاق ها و یادگیری

بین الملل هدایت می شود. در نتیجه رسوایی اخیر در حسابداری، قانون گذاری دولت مرکزی وضع کرد که مجازات ها افزایش یابند و شرکت های اجرایی احساس مسئولیت شخصی برای گزارش اشتباه اطلاعات مالی داشته باشند. این تغییرات به سمت افزایش بررسی شرکت های مالی و روند حسابداری هدایت می شود و باید فرصت هایی برای حسابداران و حسابرسان به خصوص حسابداران خبره ایجاد شود تا گزارشات مالی بیشتر مورد بررسی قرار گیرند.

برای این که دارایی به تبعیت از قانون مورد شمانت قرار گیرد قبل از این که حسابداران حسابرسی خود را اجرا کنند، حسابداران مدیریت و حسابرسان داخلی به طور افزایندی به پوشش دادن و نادیده گرفتن کلاهبرداری نیازمند هستند. و در تلاش برای ایجاد پاسخگویی و کارآمدی دفاتر دولتی باید خواسته های حسابداران دولتی افزایش یابد. افزایش آگاهی ها در زمینه جرایم مالی مانند اختلاص، رشوه خواری و کلاهبرداری های امنیتی، تقاضا برای حسابداران دادگاهی برای کشف کردن فعالیت های مالی غیر قانونی توسط اشخاص، شرکت ها و دسته جرایم سازمان یافته را افزایش می دهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   126   127   128   129   130   >>   >