سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پروژه دانشجویی مقاله یک سلان با اندازه متوسط برای انتشارات آلودگ

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله یک سلان با اندازه متوسط برای انتشارات آلودگی کم و اقتصاد صرفه جویی سوخت زیاد فایل ورد (word) دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله یک سلان با اندازه متوسط برای انتشارات آلودگی کم و اقتصاد صرفه جویی سوخت زیاد فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله یک سلان با اندازه متوسط برای انتشارات آلودگی کم و اقتصاد صرفه جویی سوخت زیاد فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله یک سلان با اندازه متوسط برای انتشارات آلودگی کم و اقتصاد صرفه جویی سوخت زیاد فایل ورد (word) :

چکیده:
تیم US Davis Futur car ، یک وسیله به نام AIV را به صورت یک دستگاه الکتریک هیبرید موازی( HEW ) با اهداف سه گانه صرفه جویی سوخت، حصول انتشارات آلودگی بسیار کم و تعیین کیفی انتشارات صفر جزئی در کالیفرنیا طراحی مجدد کرده است با استفاده از یک ترن قوی با راندمان بالا وزن وسیله کم شد و سیستم های کنترل پیشرفته بکار رفت . US Davis روش را برای صرفه جویی حداکثر انرژی را ایجاد کرده و توانایی های عملیاتی تمام برقی را ارائه می کند. ترن برقی یک موتور 658CC سوبارو و یک موتور مغناطیسی دائم بدون برس 75KW یونیک موبیلیته را با یک سیستم انتقال متغیر پیوسته نیسان جفت می کند. این ترن حرکتی موازی، ساده، فشرده و کارآمد است. موتور با بسته باتری هیدرید فلز نیکل با قدرت زیاد حرکت می‌‌نماید. نتایج شبیه سازی پیش بینی می کند که این وسیله بر اساس زمان بندی و حرکت شهری دولتی و بر اساس زمان بندی حرکت بزرگراه فدرال بدست می آورد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله در مورد پـــــــــول در اقتصاد اسلامی فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد پـــــــــول در اقتصاد اسلامی فایل ورد (word) دارای 33 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد پـــــــــول در اقتصاد اسلامی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد پـــــــــول در اقتصاد اسلامی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد پـــــــــول در اقتصاد اسلامی فایل ورد (word) :

پـــــــــول در اقتصاد اسلامی

امروزه پول یکی از مهمترین پدیده های اقتصادی محسوب می شود و با زندگی بشر به طرز اعجاب انگیزی عجین شده است .این عنصر کیمیا گونه را همگان می شناسند و از نقش تعیین کننده آن در زندگی بخوبی آگاهند در هر فعالیت خرد و کلان اقتصادی ” پول “ نقشی اساسی بر عهده دارد .
” پول “ به عنوان یک ” پدیده “ روزگاری وجود نداشت و نیاز انسان سبب پیدایش یا اختراع آن گردید و بتدریج رشد کردو به صورت موضوعی که تحت تأثیر قوانین مشخص و مکانیزمهای پیچیده قرار دارد در آمد .

بطوری که تا کنون بیش دهها کتاب درباره نگاشته شده و آن را از زوایای گوناگون مورد بحث و کاوش قرار داده اند ولی با این همه هنوز تعریف جامعی درباره آن ارائه نشده است و اقتصاد دانان ترجیح می دهند به جای تعریف پول بیشتر وظایف آنرا مورد توجه قرار دهند .

مبادلات پایا پای ( Barter یا Troc):

یکی از وظایفی که اقتصاد دانان برای پول ذکر می کنند ” وسیله بودن برای تسهیل مبادلات “ است . قبل از تولد پول و به کار گیری آن به عنوان وسیله مبادله انسانهای اولیه نیازمندی های خود را به صورت معاملات پایاپای بر طرف می ساختند . این داد وستد ها معمولاً در یک اقتصاد ساده و کوچک ، در محدوده یک قبیله ، روستا ، شهر و یا ;.. صورت می 

هر کس کالایی راکه برای او قابل استفاده نبود یا بر اثر احتیاج به کالای دیگر حاضر به معاوضه آن بود، به شخص دیگر که متقاضی کالای او بود می داد و متقابلاً کالای وی رابه عنوان عوض دریافت می کرد . این قبیل داد و ستد ها که در جامعه های ابتدایی متداول بود ” مبادله مستقیم کالا با کالا یا مبادله پایاپای “ نام دارد .

پیدایش پول ها ی فلزی :
انتخاب یک یا چند کالا به عنوان معیار ارزش ، اگرچه تا اندازه ای موجب تسهیل امر مبادله می باشد اما نتوانست برخی از مشکلات اساسی مبادلات داد و ستد ی را از میان بردارد ، زیرا با گذشت زمان بعضی کالاها فاسد شده و از بین می رفتند و دسته ای دیگر به علت داشتن حجم زیاد امکان ذخیره آنها نبود.
سرانجام جستجوی بشر منتهی شد به اینکه فلزات ، مخصوصاً طلا و نقرهرا که اشکالات فوق را ندارند به عنوان وسیله مبادله بر گزیدند . طلا و نقره فلزاتی هستند که در سطح جهانی مورد پذیرش عمومی می باشند و از رواج بیشتری برخوردارند .
امکان تورق در آنها زیاد است و به خوبی می توان از آنها سکه های نازک و کوچک تهیه نمود و چون ارزش آنها ذاتی می باشد بر اثر خرد شدن و تقسیم شدن به قطعات کوچکتر ، ارزش آنها از بین نمی رود . انعطاف پذیری زیادی دارند و می توان آنها را در قالبهای گوناگون ریخت و به صور

تهای متفاوت در آورد . همچنین امکان حک کردن هر نقش و نوشته ای برروی آنها وجود دارد .

بطورکلی از نظر اقتصادی دلایل انتخا ب و رواج پولهای فلزی بویژه طلا و نقره عبارتند از :
1) نقش معاملاتی : پولهای فلزی به صورت عموم و سکه های طلاو نقره بخصوص دارای قابلیت تراکم ارزش فراوان در حجم کم بوده و به سهولت قابل حمل و نقل می باشند و از این نظر در تسهیل معاملات نقش ویژه ای ایفا می کنند .
2) نقش ذخیره ارزش :پول های فلزی از آن جهت که فلزهستند دوام زیادی داشته و کمتر فاسد می شوند و در این میان طلا و نقره به خاطر اینکه دچار زنگ زدگی نمی شوند ، امتیاز بیشتری دارند .

3) معیار ارزش یکنواخت : چیزی که می خواهد به عنوان معیار ارزش قرار بگیرد باید خودش از نظر ارزش ، همگون و یکنواخت باشد و مقادیر متفاوت آن فقط به لحاظ کمیت با یکدیگر اختلاف داشته باشند . این امر در پول های فلزی تحقق پیدا می کند . اما در غیر پول های فلزی ، اغلب مصداق نمی یابد .
4) قابلیت تقسیم پذیری : فلزات ، مخصوصاً طلا و نقره را می توان به کمیت های گوناگون تقسیم کرد بدون آنکه این امر سبب شود تا به کیفیتشان صدمه ای برسد و همچنین اگر لازم باشد می توان دوباره آنها را به صورت اولیه برگرداند . اما در غیر پولهای فلزی چنین قابلیتی وجود ندارد .
انواع پولهای کاغذی :
پولهای کاغذی به دو نوع تقسیم می شوند :
1) پول کاغذی قانونی با گردش دستوری
2) پول کاغذی اعتباری با گردش تضمینی

پول کاغذی قانونی با گردش دستوری :
این نوع پول در قرن سیزدهم میلادی در چین ، در دوره امپراطوری ” قوبیلای قاآن “ وجود داشت . برای چاپ این نوع پول کاغذ مخصوصی در نظر گرفته می شد که این کاغذ برای مقادیر مختلف پول به قطعاتی در اندازه های گوناگون تقسیم شده بود .
هر قطعه کاغذ چهار گوش و مستطیلی شکل بود و طول آن اندکی از عرضش بزرگتر بود . زیرا هر اسکناس را تنی چند از صاحب منصبان امضاء کرده و با مهر خود ممهور می کردند . پس از آن ضراب کل که پادشاه او را به این مقام منصوب کرده بود با مهر شاهی که نزد او به امانت بود و آن را در شنگرف فرو می برد ، این قطعه کاغذ را مهر می کرد . البته پول کاغذی از روزگاران کهن در چین رواج داشته است . هر گونه جنسی را می شد با آن خریداری کرد و به سادگی با سکه های طلا و نقره قابل معاوضه بوده است .

 

پول کاغذی اعتباری با گردش تضمینی :
منشاء پیدایش این نوع از پول های کاغذی در درجه اول تجار و صرافان و پس از آن ، بانکداران و در مرحله اخیر، دولتها بودند . بدین ترتیب که در ابتدا مردم سکه های خود را نزد صرافان به امانت می گذاشتند و آنان نیز در قبال دریافت آن ، به مشتری رسد یا حواله می دادند و چنانچه صراف از اعتبار و حسن شهرتی برخوردار بود ، رسید او هم معتبر محسوب شده و به عنوان پول در معاملات دست به دست می گشت ، این کار صرافان از چند لحاظ حائز اهمیت بود :

1) صرافان به عنوان امین مردم و محافظ پول آنها عمل می کردند و افراد با سپردن وجوه اضافی خود به آنها و دریافت رسد ، پول های خود را از خطرات احتمالی سرقت ، گم شدن و ;;.حفظ می کردند .
2) برای انجام معاملات عمده ای که نیاز به پول های بسیاری داشت ، حمل و نقل مقدار زیادی از مسکوکات ، مشکلاتی به همراه داشت ، سپردن پول به صرافان و در یافت رسید از آنان و استفاده از آن به جای پول ، تا حدود زیادی مشکلات را حل می کرد و به خصوص بعد از آن صرافان معتبر شهرهای مختلف با یکدیگر رابطه برقرار کردند و رسیدهای یکدیگر را پذیرفتند ، سهولت قابل توجهی در این امر ایجاد شد .

تفاوت دو نوع پول کاغذی :
1) منشأ پیدایش پول کاغذی با گردش دستوری ، دولتها بودند ، در حالی که در پول اعتباری با گردش تضمینی بوسیله صرافان و تجار و سپس بانکهای خصوصی بوجود آمد ، اگرچه بعد ها تحت تسلط دولتها درآمد .

2) واسطه در معاملات و وسیله پرداخت بودن دو وظیفه از وظایفی است که برای پول شمرده شده است . پول به عنوان واسطه در معاملات ،‌با گردش خود ، امر مبادله را سهل و آسان می کند ، در حالی که در وظیفه دوم به کمک پول ، بدهی ها گردش می کنند و از شخصی به شخص دیگر منتقل می شوند .
3) پول کاغذی با گردش دستوری به سبب اقتدار دولتها و اجبار و پافشاری آنها مقبولیت عامه یافت ولی پذیرش پول اعتباری به وسیله مردم ، به میزان اعتبار صراف یا تاجر منتشرکننده آن نزد آنها بستگی داشت .

 

پول تحریری :
موجودی هر فرد در حساب جاری بانک ، نوع دیگری از پول است که پول ثبتی نام دارد . یکی از حسابهای بانکی ، حساب جاری است که بانک پس از افتتاح حساب جاری و واریز سپرده های شخصی به این حساب ، به حاصب حساب دسته چک می دهد .
در این صورت موجودی صاحب سپرده در بانک حکم پول را دارد و او می تواند هر موقع که بخواهد با صدور چک از موجودی خود استفاده کند . البته فقط به میزان موجودی و اعتبار خود در نزد بانک می تواند چک بکشد . این گونه سپرده های حساب جاری را سپرده دیداری و چک را پول تحریری می نامند .

تفاوت های اسکناس و پول تحریری :
پول تحریری و اسناس های امروزی اگر چه هر دو وسیله مبادله اند ، اما تفاوت هایی نیز با هم دارند . مهمترین این تفاوت ها را می توان در موارد زیر خلاصه کرد :
1) اسکناس در حال حاضر ، پول قانونی است ، کلیه افراد مؤظفند در مقابل طلب هایشان یا آنچه که می فروشند ، اسکناس در یافت کنند ، اما در مورد پول تحریری اجباری وجود ندارد .
2) تفاوت دیگر میان این دو نوع پول در تغییر پذیری آنهاست . اسکناس هنگامی که منتشر شد و به جریان افتاد ،‌به جز در مواردی نادر و استثنایی قابل برگشت نیست ، در صورتی که پول تحریری در واکنش به رونق و کسادی بازار نوسان دارد، در زمان رونق بانک ها بیشتر وام می دهند و سعی می کنند تا ذخیره اضافی خود را به حداقل برسانند ، در حالی که در زمان رکود ، حجم وامی را که می دهند ، به حداقل می رسانند .
3) خلق اسکناس تنها بوسیله بانک مرکزی بوده و با تصمیم مقامات پولی کشور صورت می گیرد ولی پول تحریری مستقیماً توسط بانک های تجاری خلق می شود ،اگرچه بانک مرکزی هم به صورت غیرمستقیم(ازطریق کم و یا زیاد کردن نرخ ذخیره قانونی ، تنزیل و ;.) میتوانددرتعیین حجم آن دخالت نماید .

مراد از پول تحریری ،‌حساب جاری ( سپرده های دیداری ) نزد بانک های تجاری است و به هیچ وجه ، چک منظور نیست . چک ، تنها وسیله برداشت از این حسابها می باشد .
پول در ایران
ضرب سکه در ایران :
داریوش کبیر ، اولین پادشاهی بود که در ایران اقدام به ضرب سکه نمود . نام سکه طلای این پادشاه هخامنشی ” دریک “ بود و بر روی آن ، نقش او نگاشته شده بود . نسبت ” دریک طلا “ به ” دریم نقره “ 5/13 به 1 بود . این نسبت آغاز پیدایش نسبت بین دو پول طلاو نقره می باشد و لفظ ” دریک “ از
” دزریک “ به معنای زرین مشتق شده است .

تعیین ریال به عنوان واحد پول رایج :
تا سال 1308ش ، تومان پول رایج کشورمان بود که به 10 قرن تقسیم می گردید و استاندارد پول کشور بر اساس فلز نقره تعیین شده بود. در سال 1308 ش ، قانونی تصویب شد که برای اولین بار ریال را به عنوان پول کشور تعیین می کرد . بر طبق این قانون ،واحد پولی کشور ، سکه هایی به وزن 322282/7 گرم طلا به مبلغ 20 ریال ( هر ریال معادل 100 دینار ) تعیین گردید و به موجب آن هزار ریال معادل یک شیلینگ اعلام شد . با تصویب این قانون ، ایران به پول انگلیس وابسته گردید و به همین دلیل ، دو سال بعد ، در اسفند ماه 1310 ( 1931 م ) که انگلستان نظام پایه طلا را ترک گفت ، ایران هم مجبور شد در دواحد پولی خود تجدید نظر کند ، برای این کار ، ارزش مسکوکات طلا را به 100 ریال تغییر داد ، یعنی واحد پولی کشور به میزان یک پنجم ارزش قبلی خود تنزل پیدا کرد .
مقدار تنزل های رسمی ارزش ریال در فاصله سالهای 1300 تا 1350 شمسی به ترتیب ، چنین است :
تاریخ تنزل مقدار طلای محتوای هر یک ریال به گرم
27 اسفند ماه 1308 3661191 / 0
24 اسفند ماه 1310 0732237 /0
مهر ماه 1320 0252105 /0
18 اردیبهشت ماه 1336 0117316/0
27 آذر ماه 1351 0108055/0

 

جدول انتشار اسکناس 1348 – 1311 ش :
( ارقام ، به میلیارد ریال )

توضیحاتی پیرامون جدول :
1) طلا در این جدول شامل طلای سپرده در صندوق بین المللی هم می شود .
2) ارز در این جدول ، سهمیه ارزی در مؤسسات مالی بین المللی را هم در بر می گیرد .
3) منظور از نسبت پشتوانه ، نسبت ذخایر طلا، نقره و ارزهای معتبر به اسکناس منتشر شده می باشد . اما جواهرات سلطنتی و بدهی های خزانه که غالباً عنوان بخشی از ذخایر قلمداد می شود ، در آن نمی گنجد.

4) از سال 1322 ش . ارز خارجی به پشتوانه اسکناس افزوده گشت .
5) از سال 1326 ش . نقره از اقلام تشکیل دهنده ذخایر حذف گردید .
6) از سال 1340 ش. به بعد ، پول در گردش ، علاوه بر اسکناس سکه های نیکلی متداول را هم در بر گرفت .

بانک در لغت :
مردم ایتالیای قدیم ، دکه و محل کسب صرافان را ”بانکو“ می نامیدند . با گذشت زمان ، عملیات صرافی تنوع و توسعه یافت و محل کار آنها از دکه های کوچک به مؤسسات بزرگ تبدیل شد اما همان نام قدیمی خود را با کمی تغییر حفظ کرد . این مؤسسات گسترده که فعالیت های پولی انجام می دادند ، بانک نامیده شدند . این لغت به زبان فارسی و عربی هم انتقال یافت و در زبان عربی به ” البنک “ تبدیل شد . در زبان فارسی هم لغت” بانگ “ متداول شد .
تعریف بانک :
در کتاب مقررات بانکی چنین آمده است :
بانک ، مؤسسه ای که به صورت شرکت سهامی ، مطابق قانون تجارت ، تشکیل و بر اساس مواد این قانون به عملیات بانکی اشتغال ورزد .

چند سال بعد این تعریف به شکل زیر اصلاح شد .
بانک مؤسسه ای است که به صورت شرکت سهامی به انجام عملیات بانکی اشتغال دارد .

تاریخچه بانکداری :

در دوره هخامنشی در ایران صرافی کاملاً ابتدایی وجود داشته است . در زمان ساسانیان ، بانکداری در ایران توسعه زیادی پیدا کرد . در این عصر، ارسال پول از نقطه ای به نقطه دیگر توسط ” برات “ متداول شد . واژه ” چک “ که امروز در همه بانک های جهان معمول است ، از زبان پهلوی گرفته شده و در زبان ساسانیان هم معمول بوده است .

تاریخچه صندوق های خیریه و قرض الحسنه :

در تاریخ اسلام ، رسول اکرم (ص) بنیان گذار اولین صندوق امانت بودند ، ایشان از زمانی که در مکه زندگی می کردند مورد اعتماد و امانت مردم بودند و امانت مردم را برای آنها نگهداری می کردند و از این جهت ”محمدامین “ لقب یافته بودند و آن گاه که به دستور خداوند عازم مدینه شدند ، چون خود فرصت رساندن امانت های مردم را نداشتند ، حضرت علی ( ع ) را مأمور برگرداند ن امانت مرد کردند.

در کشور ایران ، اولین صندوق قرض الحسنه به صورت امروزی آن ، در سال 1348 شمی در مسجد قدیمی لرزاده تهران به نام ” صندوق قرض الحسنه ذخیره جاوید “ تأسیس شد و به تدریج صندوق های دیگری در نقاط مختلف کشور به ویژه در شهرهای مذهبی به وجود آمد. به طور ی که تا پایان سال 1365 شمسی ، تعداد کل صندوق های قرض الحسنه موجود در کشور به حدود 2200 واحد بالغ می شد .

خدمات بانک :

بانک ها امروزه کارها و خدمات مهم و مفیدی به قرار ذیل انجام می دهند .

1) نگهداری پول :

منظور از نگهداری پول این است که افرادی که دارای پول نقد بیش از احتیاج خود هستند نیاز به جای امنی برای نگه داری پول های خود دارند . بطوری که در هنگام نیاز ، به سرعت پول خود را در اختیار بگیرند . بانک ها ، پس اندازهای مردم را جمع آوری کرده و بصورت سرمایه های بزرگ در اختیار تولید کنندگان قرار می دهند و خود نیز از این کار سود می برند .

مقیاس ارزش پول :
پول مقیاس ارزش کالا و خدمات است . اما مقیاس ارزش پول چیست ؟ برای پاسخ به این سؤال دو احتمال وجود دارد .
1) احتمال اول این است که بگوییم حجم کالا ها و خدمات تولید شده در هر اقتصادی ، تعیین کننده ارزش پول آن اقتصاد است و اگر حجم کالا ها و خدمات تولید شده ، متوازن و متعادل با حجم پول باشد ، پول ارزش متعادل خود را دارا خواهد بود ، اما افزایش نسبی حجم پول موجب کاهش ارزش آن می شود . به تعبیر دیگر ، بر اساس نظریه مقداری پول ،‌همچنان که پول ،‌مقیاس ارزش کالا است ، کالا هم مقیاس ارزش پول است .

منتسکیو در این باره می گوید :
همان طور که پول شاخص ارزش انواع کالاها می باشد ، انواع کالا هم شاخص ارزش پول هستند و هر قدر بین این دو شاخص ( پول و کالا ) تساوی برقرار باشد به همان نسبت ،‌کشور قرین رفاهیت و سعادت می گردد .
احتمال دوم این است که بگوییم ترکیبی از حجم کالاها و خدمات تولید شده ، نرخ ارزهای خارجی ،‌قیمت برخی کالاهای خاص و ثبات سیاسی و اقتصادی ، عوامل تعیین کننده ارزش پول هر کشور هستند و میزان تأثیر گذاری هر یک از این عوامل با توجه به ساختار اقتصادی ، سیاسی و روانی

جوامع مختلف و همچنین اوضاع اقتصادی مختلف ، متفاوت است . مثلاً : در وضعیت تورمی که مردم ترجیح می دهند دارایی های خود را به صورت برخی ارزهای خارجی و یا برخی کالاهای خاص مانند سکه های طلا نگه داری کنند، افزایش نسبی قیمت این گونه کالاها و یا ارزها ، موجب سقوط سریع ارزش پول داخلی و افزایش سطح عمومی قیمت ها می شود و در مجموع احتمال دوم در تبیین مقیاس ارزش پول ، صحیح تر به نظر می آید .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله بعثت رسول خدا(ص) فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بعثت رسول خدا(ص) فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بعثت رسول خدا(ص) فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بعثت رسول خدا(ص) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بعثت رسول خدا(ص) فایل ورد (word) :

بعثت رسول خدا(ص)

چهل سال از عمر رسول خدا(ص)گذشته بود که به طور آشکار فرشته وحى به آن
حضرت نازل شد و آن بزرگوار به نبوت مبعوث گردید.

کیفیت نزول وحى :
پیش از این گفتیم رسول خدا(ص)هر چه به چهل سالگى نزدیک مى‏شد به تنهایى و
خلوت با خود بیشتر علاقه‏مند مى‏گردید و بدین منظور سالى چند بار به غار
«حرا»مى‏رفت و در آن مکان خلوت به عبادت مشغول مى‏شد و روزها را روزه
مى‏گرفت و به اعتکاف مى‏گذرانید و بدین ترتیب صفاى روحى بیشترى پیدا کرده و

آمادگى زیادترى براى فرا گرفتن وحى الهى ومبارزه با شرک و بت پرستى و اعمال
زشت دیگر مردم آن زمان پیدا مى‏کرد.و بر طبق نقل علماى شیعه و روایات
صحیح،بیست و هفت روز از ماه رجب گذشته بود ورسول خدا(ص)در غار«حرا»به
عبادت مشغول بود،در آن روز که به گفته جمعى روز دوشنبهبود حضرت خوابیده بود
و اتفاقا على(ع)و جعفر برادرش نیز براى دیدن محمد(ص)و یا بهمنظور شرکت در

اعتکاف آن حضرت به غار آمده بودند و دو طرف آن حضرت خوابیده بودند.
رسول خدا(ص)دو فرشته را در خواب دید که وارد غار شدند و یکى در بالاى سر آن
حضرت نشست و دیگرى پایین پاى اوـآنکه بالاى سرش نشست نامش جبرئیل‏و آن که
پایین پاى آنحضرت نشست نامش میکاییل بودـمیکائیل رو به جبرئیل کرده گفت:
به سوى کدام یک از اینها فرستاده شده‏ایم؟

جبرئیلـ به سوى آنکه در وسط خوابیده!
در این وقت رسول خدا(ص)وحشت زده از خواب پرید و چنانکه در خواب دیده بود در
بیدارى هم دو فرشته را مشاهده فرمود.
پیش از این محمد(ص)بارها فرشتگان را در خواب دیده بود و در بیدارى نیز صداى

آنها رامى‏شنید که با او سخن مى‏گفتند و بلکه همان طور که قبل از این اشاره کردیم از
دوران کودکى خداى تعالى فرشتگانى براى حفاظت و تربیت او در خلوت و جلوت
مأمور کرده بود که با او بودند.
ولى این نخستین بار بود که آشکارا فرشته الهى را پیش روى خود مى‏دید.
گفته‏اند:در این وقت جبرئیل ورقه‏اى از دیبا به دست او داد و گفت:«اقرء»یعنى بخوان.

فرمود:چه بخوانم!من که نمى‏توانم بخوانم!
براى بار دوم و سوم همین سخنان تکرار شد و براى بار چهارم جبرئیل گفت:
«اقرء باسم ربک الذى خلق،خلق الإنسان من علق،اقرء و ربک الأکرم،الذى علم بالقلم،علم الإنسان ما لم یعلم» .
[بخوان به نام پروردگارت که(جهان را)آفرید،(خدایى که)انسان را از خون بسته
آفرید،بخوان و خداى تو مهتر است،خدایى که(نوشتن را به وسیله)قلم بیاموخت.]

جبرئیل خواست از جا برخیزد و برود،محمد(ص)جامه‏اش را گرفت و فرمود:
نامت چیست؟گفت:جبرئیل.
جبرئیل رفت و رسول خدا(ص)از جا برخاست و این آیاتى را که شنیده بود تکرار
کرد،دید دردلش نقش بسته و دیگر از هیجانى که به وى دست داده بود نتوانست در
غار بماند از آنجا بیرون آمد و به سوى مکه به راه افتاد،افکار عجیبى او را گرفته و

منظره دیدار فرشته او رابه هیجان و وجد آورده بود.در روایات آمده که به هر سنگ‏و
درختى که عبور مى‏کرد،با زبان فصیح به او سلام کرده و تهنیت مى‏گفتند و در تواریخ
است که رسول خدا(ص)فرمود:همین که به وسط کوه رسیدم آوازى از بالاى سر
شنیدم که مى‏گفت:اى محمد تو پیغمبر خدایى و من جبرئیلم،چون سرم را بلند کردم
جبرئیل را در صورت مردى دیدم که هر دو پاى خود را جفتکرده و در طرف افق
ایستاده و به من مى‏گوید:اى محمد تو رسول خدایى و من جبرئیلم،در

این وقت ایستادم و بى آنکه قدمى بردارم بدو نظر مى‏کردم و به هر سوى آسمان که
مى‏نگریستم او را به همان قیافه و شکل مى‏دیدم!
مدتى در این حال بودم تا آنکه جبرئیل از نظرم پنهان شد،و در این مدت خدیجه از
دورى من نگران شده بود و کسى را به دنبالم فرستاده بود،و چون مرا دیدار نکرده
بودند به خانه خدیجه بازگشتند.

بازگشت رسول خدا(ص)به خانه و سخنان خدیجه
پیغمبر بزرگوار الهى به خانه بازگشت و به خاطر آنچه دیده و شنیده بود دگرگونى
زیادى درحال آن حضرت پدیدار گشته بود.خدیجه که چشمش به رسول خدا(ص)افتاد
بى تابانه پیش آمد و گفت:اى محمد کجا بودى؟که من کسانى را به دنبال تو فرستادم

ولى دیدارت نکردند؟
پیغمبر خدا آنچه را دیده و شنیده بود به خدیجه گفت و خدیجه با شنیدن سخنان همسر
بزرگوار چهره‏اش شکفته گردید و گویا سالها بود در انتظار و آرزوى شنیدن این
سخنان ومشاهده چنین روزى بود و به همین جهت بى درنگ گفت:
اى عمو زاده!مژده باد تو را،ثابت قدم باش،سوگند بدان خدایى که جانم به دست اوست
من امید دارم که تو پیغمبر این امت باشى!
و در حدیثى است که وقتى رسول خدا(ص)وارد خانه شد نور زیادى او را احاطه کرده

بود که با ورود او اتاق روشن گردید.خدیجه پرسید:این نور که مشاهده مى‏کنم
چیست؟فرمود:این نورنبوت است!خدیجه گفت:مدتها بود که آن را مى‏دانستم و سپس
مسلمان شد . و برخى از مورخین چون ابن هشام، معتقدند که این جریان
درهمان«حرا»اتفاق افتاد و خدیجه به دنبال رسول خدا (ص)به«حرا»رفته بود،و چند

روز پس از ماجراى بعثت حضرت از کوه«حرا»به مکه بازگشت.و به هر صورت
سخنان رسول خدا(ص)که تمام شد لرزه‏اى اندام آن حضرت را
فرا گرفت و احساس سرما در خود کرد از این رو به خدیجه فرمود:
من در خود احساس سرما مى‏کنم مرا با چیزى بپوشان و خدیجه گلیمى آورد و بر بدن
آن حضرت انداخت و رسول خدا(ص)در زیر گلیم آرمید.
دنباله داستان را برخى از نویسندگان این گونه نقل کرده‏اند که:خدیجه با اینکه از این

ماجرا بسیار خوشحال و شادمان شده بود اما به فکر آینده شوهر عزیز خود افتاد و
دورنماى مبارزه با عادات ناپسند و برانداختن کیش بت پرستى و سایر اخلاق مذموم و
زشت مردم مکه و سرسختى آنها را در حفظ این آیین و مراسم در نظر خود مجسم
ساخت و مشکلاتى را که سر راه تبلیغ دعوت الهى محمد بود به خاطر آورد و سخت
نگران شد و نتوانست آرام بنشیند و در صدد برآمد تا نزد پسر عمویش ورقه بن نوفل

برود و آنچه را از همسر خود شنیده بود بدو گزارش دهد و از او در این باره نظریه
بخواهد و راه چاره‏اى از وى بجوید.
خدیجه محمد(ص)را در خانه گذارد و لباس پوشیده پیش ورقه آمد و آنچه را شنیده
بود بدوگفت.

ورقه که خود انتظار چنین روزى را مى‏کشید و روى اطلاعاتى که داشت چشم به راه
ظهورپیغمبر اسلام بود،همین که این سخنان را از خدیجه شنید بى اختیار صدا زد:
«قدوس،قدوس»سوگند بدانکه جانم به دست اوست اى خدیجه اگر راست بگویى این
فرشته‏اى که بر محمد نازل شده همان ناموس اکبرى است که به نزد موسى آمد و

محمد پیغمبر این امت است بدو بگو:در کار خود محکم و پا برجا و ثابت قدم باشد.
ورقه این سخنان را به خدیجه گفت و اتفاقا روز بعد یا چند روز بعد پس از این ماجرا
خود پیغمبر را در حال طواف دیدار کرد و از آن حضرت درخواست کرد تا آنچه را دیده
و شنیده بود به ورقه بگوید و چون رسول خدا(ص)ماجرا را بدو گفت،ورقه او را

دلدارى داده واظهار کرد:سوگند بدان خدایى که جان ورقه به دست‏اوست،تو پیغمبر این
امت هستى و همان ناموس اکبرى که نزد موسى مى‏آمد بر تو نازل گشته و این را بدان
که مردم تو را تکذیب خواهند کرد و آزارت مى‏دهند و از شهر مکه بیرونت خواهند کرد
و با تو ستیزه و جنگ مى‏کنند و اگر من آن روز را درک کنم تو را یارى خواهم کرد.
آن گاه لبان خود را پیش برده و جلوى سر محمد(ص)را بوسید.
اما بسیارى از اهل تحقیق در صحت این قسمت تردید کرده و سند آن را نیز مخدوش

دانسته و دست جعل و تحریف مسیحیان مغرض را در آن دخیل دانسته‏اند،و العلم عند الله.
و به هر صورت خدیجه بازگشت و رسول خدا همچنان که خوابیده بود احساس کرد
فرشته وحى بر او نازل گردید و از این رو گوش فرا داد تا چه مى‏گوید و این آیات را
شنید که بر وى نازل نمود:

«یا ایها المدثر،قم فأنذر،و ربک فکبر،و ثیابک فطهر،و الرجز فاهجر،و لا تمنن تستکثر،و لربک فاصبر» .
[اى گلیم به خود پیچیده برخیز و(مردم را از عذاب خدا)بترسان،و خدا را به بزرگى بستاى،وجامه را پاکیزه کن،و از پلیدى دورى گزین،و منت مگزار،و زیاده طلب
مباش،و براى پروردگارت صبر پیشه ساز.]با نزول این آیات پیغمبر خدا با اراده‏اى
آهنین و تصمیمى قاطع آماده تبلیغ دعوت الهى گردید و از جاى برخاسته دست بیخ
گوش گذارد و فریاد زد:الله اکبر،الله اکبر،و در این وقت بود که موجودات دیگرى که
بانگ او را شنیدند با او هم صدا شده همگى این جمله را تکرار کردند.

نخستین مسلمان و نخستین دستور :
این مطلب از نظر تاریخ و گفتار مورخین چون ابن اسحاق،ابن هشام و دیگران مسلم
است که نخستین مردى که به رسول خدا(ص)ایمان آورد على بن ابیطالب و نخستین
چزن خدیجه بوده و اصحاب رسول خدا(ص)نیز چون جابر بن عبد الله و زید بن‏ارقم و
عباس و دیگران نیز آن را روایت کرده‏اند گر چه برخى از تاریخ نویسان بعدى در این

باره تردید کرده‏اند و ظاهرا تردید آنها جز تعصبهاى بیجا انگیزه دیگرى ندارد.
و برخى هم که نتوانسته‏اند این مطلب مسلم تاریخى را انکار کنند کودکى و عدم بلوغ
آن حضرت را بهانه کرده و خواسته‏اند این فضیلت بزرگ را از آن حضرت بگیرند،که
آن نیزبهانه‏اى بیجا و بى‏مورد است و دانشمندان بزرگوار ما پاسخ آن را داده‏اند.و ما
در شرح حال امیر المؤمنین(ع)این بحث را با تفصیل بیشترى ان شاء الله تعالى عنوان
خواهیم کرد.

و نیز نخستین برنامه‏اى هم از برنامه‏هاى دینى که جبرئیل تعلیم آن حضرت کرد و به
وى آموخت دستور وضوء و نماز بوده است.که بعدا نیز همان برنامه به صورت فرض
بر آن حضرت و پیروانش واجب گردید.

اسلام خدیجه براى پیغمبر اسلام تقویت روحى عجیبى بود و آزارى را که مشرکین در
خارج از خانه به آن حضرت مى‏کردند با ورود به خانه و دلدارى و تسلیت خدیجه
ناراحتى و آثار آن برطرف مى‏گردید و خدیجه به هر ترتیبى بود آن حضرت را دلگرم
به کار خود ساخته و او را قوى دل مى‏ساخت.

على(ع)نیز با این که در آن وقت در سنین کودکى بود و عمر آن بزرگوار را به اختلاف
بین هشت سال تا سیزده سال نوشته‏اند اما کمک کار خوبى براى رسول خدا(ص)بود و
شاید نزدیکترین گفتار به واقعیت آن باشد که از عمر على(ع)در آن وقت ده سال و یا
دوازده سال بیشتر نگذشته بود.
و اساساـبگفته ابن هشام و دیگرانـاز نعمتهاى بزرگى که خداوند به على بن ابیطالب

عنایت فرمود آن بود که پیش از اسلام نیز در دامان رسول خدا(ص)تربیت شد و در
خانه او نشو ونما کرد.
و اصل داستان را که او از مجاهد روایت کرده این گونه است که گوید:قریش دچار
قحطى سختى شدند،ابو طالب نیز مردى عیالوار و پر اولاد بود و ثروت چندانى نداشت

رسول خدا(ص)که در اثر ازدواج با خدیجه و اموالى که وى در اختیار آن حضرت‏گذارد
تا حدودى زندگى مرفهى داشت به فکر افتاد تا کمکى به ابو طالب کند و به ترتیبى از
مخارج سنگین او بکاهد.از این رو به نزد عمویش عباس بن عبد المطلب آمد و به

عباسـکه دارایى و ثروتش بیش از سایر بنى هاشم بودـفرمود:
اى عباس برادرت ابو طالب عیالوار است و نانخور زیادى دارد و همان طور که
مشاهده مى‏کنى مردم به قحطى سختى دچار گشته‏اند بیا با یکدیگر به نزد او برویم و به
وسیله‏اى نانخوران او را کم کنیم،به این ترتیب که من یکى از پسران او را به نزد خود

ببرم و تو نیز یکى را.
عباس قبول کرد و هر دو به نزد ابو طالب آمده و منظور خود را اظهار کردند،ابو
طالب قبول کرد و گفت:عقیل را براى من بگذارید و از میان پسران دیگر هر کدام را
خواستید ببرید،رسول خدا(ص)على را برداشت و به همراه خود به خانه برد،و عباس
جعفر را.

بدین ترتیب على(ع)پیوسته با رسول خدا(ص)بود تا وقتى که آن حضرت به نبوت
مبعوث گردید و نخستین کسى بود که از مردان بدو ایمان آورد و نبوتش را تصدیق
کرد و اطاعت او را بر خود لازم و واجب شمرد.
جعفر نیز در خانه عباس بود تا وقتى که مسلمان شد و از خانه او بیرون رفت.

دستور نماز :
بر طبق آنچه از تواریخ و روایات به دست مى‏آید نخستین دستورى که به پیغمبر اسلام
نازل گردید دستور نماز بود بدین ترتیب که در همان روزهاى نخست بعثت، روزى
رسول خدا(ص)در بالاى شهر مکه بود که جبرئیل نازل گردید و با پاى خود به کنار
کوه زد و چشمه آبى ظاهر گردید،پس جبرئیل براى تعلیم آن حضرت با آن آب وضو
گرفت و رسول خدا(ص)نیز از او پیروى کرد،آن گاه جبرئیل نماز را به آن حضرت
تعلیم داد و نماز خواند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولیدی فرش دست بافت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولیدی فرش دست بافت فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولیدی فرش دست بافت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولیدی فرش دست بافت فایل ورد (word) :

- عنوان:
• کارگاه قالیبافی
• نام مؤسس : محمد مسن آبادی
• تاریخ تأسیس: 10/2/71
• شماره ثبت
2- مأموریت
• راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولیدی
• تأمین درآمد و استقلال اقتصادی
• اشتغال زایی
• آموزش به کارآموز
• بهبود بخشیدن به صنایع دستی


راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولیدی فرش دست بافت
هدف از راه اندازی و تأسیس یک کارگاه قالیبافی در درجه اول تولید فرش اصیل ایرانی و در درجه دوم کسب درآمد و استقلال مالی می باشد.

اشتغال زایی
یکی دیگر از اهداف این کارگاه جذب نیرویی کاری و آموزش به آنها بوده که پس از گذراندن مراحل آموزشی می توانند در همین واحد مشغول به کار کسب درآمد شوند و خود نیز در آینده یک نفر از افراد آموزش دهنده باشند که هنر قالیبافی و کسب درآمد از این هنر را به دیگران آموزش دهند.

بهبود بخشیدن به صنایع فرش ایرانی
کاری که در این واحد انجام می شود تنها تولید فرش فرشهای سنتی که با طرحهای قدیمی و کیفیت پایین تولید می شده نیست بلکه در این واحد یکی از کارهای مهم بهبود بخشیدن به وضعیت تولید از نظر کمی و کیفی محصولات است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی طراحی کلینیک دندانپزشکی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی طراحی کلینیک دندانپزشکی فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی طراحی کلینیک دندانپزشکی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی طراحی کلینیک دندانپزشکی فایل ورد (word)

 

1-مقدمه

مطالعات طراحی کلینیک تخصصی

وسایل و تجهیزات

نیازهای فیزیکی و روحی و روانی کارکنان

سوابق و مدارک

اجزای مورد استفاده در اتاق

ازمایشات باکتری شناسی

ازمایشات خون شناسی

ازمایشات بافت شناسی

ازمایشات اسیب شناسی

ازمایشات ویروس شناسی

فضاهای مختلف ازمایشگاهی

عناصر وفضاهای تشکیل دهنده ازمایشگاه

انواع سیر کولا سیون  در ازمایشگاه

فضاهای مرتبط با ازمایشگاه

دیاگرام ارتباطی فضاها

منابع

تعریف کلی کلینیک

الزامات کلی مجموعه کلینیک های تخصصی

رهنمود طراحی

مجموعه قلب

اتاق اکو کاردیو گرافی

عملکرد: گرفتن نوار قلب

مجموعه چشم پزشکی

متخصص اطفال

متخصص گوش و حلق و بینی

بخش بیماریهای داخلی

بخش شنوایی سنجی

ضوابط طراحی

ضوابط طراحی

رهنمودهای طراحی

بخش زنان

بخش ارتوپدی

درمانگاه شبانه روزی

مقدمه

بخش تشخیصی

1 ـ 1 ـ فلوئورسکوپی: ( fluoroscopy )

2 ـ 1 ـ رادیوگرافی: (Radiography)

هدف ماموگرافی تشخیصی

دستگاه سی تی اسکن

پیش گفتار

بخش رادیولوژی

تاریخچه

سایز فیلم ها

نگهداری و انبار کردن فیلم ها

دپارتمان های رادیولوژی(1)

منابع

ریز فضاهای کلینیک دندانپزشکی

تویضیح زیر فضاها

فضاهای جانبی

هال و سرای انتظار

صندوق

داروخانه

2.اجزای بخش اداری

3. مدیریت

بایگانی

امور مالی

سالن کنفرانس و تشکیل جلسه

رختکن پرسنل

رختشویخانه

اشپزخانه

ابدارخانه

انبارها

نمازخانه

سرویس های بهداشتی

سرویسهای بهداشتی مراجعین

اتاق نظافت

سرایدار

پارکینگ

بررسی یکی از نمونه ها

منابع

تاسیسات کلینیک

دستگاه های هوا ساز

چیلر

وسایل تولید سرما ( برودت )

روش کار ایرواشر

فصل دوازده روشهای ساختار و سیستم ساختمانی

گرمای؛ تهویه و تهویه مطبوع (HVAC )

گازهای پزشکی

کنترل صدا

پارتیشن ها ( جدا سازها )

درها

سیستم ارتباطی

سیستم مکانیکی

کابینت چوبی

خوی و صفت انسانی دادن به بیمارستان

نیاز به بیمارستان در کشور

براوردنیاز به تخت بیمارستانی و پزشک

5-3-1 عوامل متفرقه

عوامل متفرقه دیگری در این برنامه ریزی تاثیر دارد که باید مورد بررسی قرار گیرند

شاخص تخت

 

 1-مقدمه 

به طور کلی می توان گفت امروزه جهت تعیین وتشخیص قطعی نوع وعوامل بیماریها انجام ازمایشات مختلف امری لازم واجتناب ناپذیراست

ضرورت این مقوله به میزانی است که وجود ان در تمامی مکانهای بهداشتی درمانی محسوس و حایز اهمیت میباشد

 شناخت وبرخورد با این فضا وچگونگی قرارگیری عناصر سازنده ان وارتباط انها با یکدیگر در یک مکان بهداشتی درمانی موضوعی است که به ان خواهیم پرداخت

 

مطالعات فیزیکی و شناخت فضاهای مورد استفاده درطراحی کلینیک تخصصی

اشنایی با عملکرد ازمایشگاه در کلینیک

خط مشی ها

1- انجام ازمایش های روتین و تخصصی

2- ارائه خدمات ازمایشگاهی به بیماران اورژانس ،سر پائی و بستری

3- ارئه گزارش نتایج ازمایشگاهی به پزشکان به صورت اورژانس یا به صورت معمول

4- ارائه خدمات اموزشی به انترن ها ، رزیدنت های پاتولوژی و دانشجویان رشته علوم ازمایشگاهی

5- ارائه خدمات پژوهشی به منظور پیشرفت و توسعه علوم پزشکی

6- انتخاب افراد حائز شرایط جهت اهدای خون

7- وجود حفاظت و ایمنی شغلی

روش ها

1- روش تهیه محلول های استاندارد

2- اماده سازی بیماران قبل از نمونه برداری

قوانین و مقررات

1- کارکنان ازمایشگاه مجوز نمونه گیری را دارا باشند

2- ظروف حاوی نمونه ها به درستی علامتگذاری و بر چسب نویسی شود

3- نسخه دوم گزارش نتایج کلیه ازمایش ها در ازمایشگاه ضبط ونگهداری شود

4- کنترل و تنظیم وسایل و تجهیزات ازمایشگاهی به درستی انجام شود

شرایط محیطی

1- وجود هوای تازه و کافی ، خارج کردن گازها ، بخارات سمی و زیان اور برای حفظ سلامتی کارکنان ضرورت دارد

2- نور و روشنایی باید به اندازه کافی برای تشخیص رنگ ها از یکدیگر و خواندن صحیح اعداد

و درجه بندی ها وجود داشته باشد

 

وسایل و تجهیزات

 1- وسایل شیشه ای در ازمایشگاه

2- وسایل و تجهیزات الکترونیکی و اتوماتیکی

3- دوش اب سرد جهت مقابله با اتش سوزی و اسیبهای ناشی از اسیدها و بازها

4- سایر لوازم مسولیت سازمانی ، تعداد مشاغل مورد نیاز و شرایط احراز انها

مسولیت سازمانی ، تعداد مشاغل مورد نیاز و شرایط احراز انها

1- پاتولوژیست به عنوان رهبر و اداره کننده ازمایشگاه با مدرک تخصصی پاتولوژی و دارا بودن

پروانه اشتغال به کار و عضویت در انجمن های علمی و تخصصی

2- متخصصان رشته های مختلف ازمایشگاه جهت احراز مسئولیت هر یک از بخش ها با داشتن

مدارک دکترا در رشته مربوطه

3- تکنولوژیست ازمایشگاه جهت انجام ازمایش های تخصصی ، ازمایش های مربوط به بانک خون و حتی مدیریت اجرایی ازمایشگاه به عنوان ناظر فنی یا سوپروایزر به شرط داشتن حداقل مدرک کارشناسی علوم ازمایشگاهی و عضویت در انجمن های علمی و تخصصی

و معرف های ازمایشگاهی

4- تکنسین ازمایشگاه برای انجام ازمایش های روتین ، نمونه برداری از بیماران ، تهیه محلول ها به شرط داشتن حداقل مدرک کاردانی علوم ازمایشگاهی و عضویت در انجمن های علمی و تخصصی

5- منشی بخش به شرط داشتن حداقل دیپلم دبیرستان و اشنا بودن با ماشین نویسی ، رایانه و اصطلاحات پزشکی

فضای فیزیکی

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >