سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله تولید حرکت تک موجی صفحه ای در ربات مارمانند فایل و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تولید حرکت تک موجی صفحه ای در ربات مارمانند فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تولید حرکت تک موجی صفحه ای در ربات مارمانند فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تولید حرکت تک موجی صفحه ای در ربات مارمانند فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تولید حرکت تک موجی صفحه ای در ربات مارمانند فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در برق، مکانیک و مکاترونیک
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
مجید بهبودی – دانشکده مهندسی، گروه مکانیک، دانشگاه فردوسی مشهد
علیرضا اکبر زاده توتونچی – دانشکده مهندسی، گروه مکانیک، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:
ربات های مارمانند از اتصال پشت سر هم لینک های غالبا میله ای شکل، تشکیل می شوند. ربات مارمانند با توجه به محیطی که در آن قرار می گیرد، می تواند حرکت های مختلفی انجام دهد. حرکت تک موجی صفحه ای یکی از مدل های حرکتی ربات مارمانند است که در صفحه عمودی قرار دارد و به همین علت عرض این حرکت به طور تقریبی با عرض ربات مارمانند برابر است. در این مقاله پس از بررسی مختصری بر وی حرکت تک موجی صفحه ای و مزایای این حرکت به بررسی روشی برای تولید زوایای مفاصل با استفاده ازمنحنی درجه پنج یک ربات شش لینکی می پردازیم که این مدل حرکتی را ایجاد کند. در ادامه به شبیه سازی این حرکت در نرم افزار ADAMS می پردازیم و میزان پیشرویی که مورد انتظار است را با این نرم افزار بررسی می کنیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود بررسی روند تکوین و توسعه فیزیکی شهر بهاباد فایل ورد (word

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی روند تکوین و توسعه فیزیکی شهر بهاباد فایل ورد (word) دارای 86 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی روند تکوین و توسعه فیزیکی شهر بهاباد فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه

پس از انقلاب کشاورزی ، ایجاد شهرها دومین انقلاب عظیم در فرهنگ انسان ها بوده است . این امر روند اجتماعی برجسته ای بود که بیشتر موجب دگرگونی در روابط متقابل انسان با محیط و انسان های دیگر گردید .
در حقیقت تغییر در واکنش های انسان نسبت به هم و نسبت به محیط به تحول اجتماعی و دگرگونی فضائی امکان داد که نمد عینی آن به صورت یک پدیده نو که اصطلاحا شهر نامیده می شود نمایان گردد پیدایش زندگی شهری در مراکز متعددی صورت گرفته ولی مدنیت و شهرنشینی در ایران قدیمی و پر سابقه است که در تمام فلات ایران توسعه و گسترش یافته است . در این میان پیدایش و توسعه و مکان گزینی شهر های ایران به تبعیت از ویژگیهای خاص زمانی و مکانی خود شکل گرفته است . و در فراز و نشیب های تاریخ دگرگونی ها و تغییراتی را برچهره خود پیدا کرده اند تا این که امروز بصورت میراثی از تاریخ تحولات سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی کشور به دست ما رسیده است.1
توسعه شهری متاثر از فرایند های طبیعی ، اقتصادی ، زیست محیطی ، اجتماعی و سیاسی است که در طول تاریخ مراحل گوناگونی را طی کرده است . شهر ها در طول زمان رشد می یابند و آنچه امروز به مشکلات شهری معروف است روز به روز زیادتر می شود .
شهر سیستمی بسیار پیچیده و متنوع از عناصر اجتماعی ، اقتصادی ، سیاسی و کالبدی است که با تعاملات یکدیگر و با عوامل و شرایط محیط طبیعی شکل یافته است . این مجموعه حاصل کنش و واکنش عناصر متعدد و بی شماری است که شکل گیری و تغییر و تحول هر عنصر شهری وابسته به عوامل و عناصر متعدد دیگر است در نتیجه نمی توان هر عنصر و مساله شهر را بدون شناخت و مطالعه سایر عناصر شهری بررسی و ساماندهی کرد .
امروزه رشد فزاینده جمعیت شهر ها و تغییر و تحولات سریع اجتماعی و اقتصادی آن ها شکل تازه ای از شهر و شهر نشینی را به وجود آورده است . این شکل شهر نشینی با آنچه که در قبل از سالهای 1300 در شهرها دیده می شد تفاوت بسیار زیادی دارد از این رو امروزه در بررسی جغرافیای شهری ، سیاستهای حاکم بر شهرها ، تحلیل تصمیمات حکومتی در مورد خلق فضاهای فیزیکی و اجتماعی و فرهنگی ، کیفیت دسترسی مردم به نیاز های اساسی و چگونگی توزیع فضایی مراکز خدمات شهری ، عدالت اجتماعی در شهر و نیز توسعه پایدار شهری از مهم ترین مسائل مورد توجه محققان است .


چکیده

این پایان نامه به بررسی روند تکوین و توسعه فیزیکی شهر بهاباد می پردازد . جهت رسیدن به این امر متغیرهایی نظیر راههای ارتباطی ، عوامل اقتصادی ( کشاورزی ،صنعت ، خدمات )حوزه نفوذ شهر و مدیریت شهری مورد بررسی قرار می گیرد .نتایج حاصله نشان دهنده آن است که راههای ارتباطی در مراحل توسعه و رشد شهر نقش اساسی را عهده دار بوده است .در بخش عوامل اقتصادی با توجه به شوری خاک ،کمبود منابع آب ،بارش کم و تبخیر شدید ،کشاورزی در این منطقه بیشتر به صورت محصولات باغی می باشد .
در زمینه صنعت و خدمات به خصوص (صنایع قالیبافی ) باعث افزایش اشتغال در این منطقه شده است .
گذشته از این موارد یاد شده مدیریت شهری شهر بهاباد با توجه به اینکه در سال 1362 صاحب شهرداری شده است و از آن زمان به بعد این نهاد با اقدامات خود در فضا سازی و اجرا و نظارت بر طرح های شهری نقش موثری در توسعه شهر داشته است .
با توجه به مراحل توسعه شهری و محدودیت های فضایی در قسمت های شمال و شرق به علت اراضی کشاورزی ، در قسمت غرب به علت وجود کشتارگاه و گورستان ،مانعی در توسعه شهری می باشد اما در قسمت های جنوب و جنوب غربی برای توسعه آتی شهر مناسب می باشد .



منابع و مآخذ :

1. مطالعات طرح ساماندهی فضا و سکونتگاههای روستایی بخش بهاباد ،(شهریور 1384 )، گزارش اول ، بررسی های محیطی ، مهندسین مشاور بوم آرای میهن .
2- .مطالعات طرح ساماندهی فضا و سکونتگاههای روستایی بخش بهاباد ،(شهریور 1384)، گزارش دوم ، بررسی های اجتماعی و فرهنگی، مهندسین مشاور بوم آرای میهن .
3. مطالعات طرح ساماندهی فضا و سکونتگاههای روستایی بخش بهاباد ،(شهریور 1384)، گزارش سوم ، بررسی های اقتصادی ، مهندسین مشاور بوم آرای میهن .
4. دکتر مستوفی الممالک ، رضا ، جزوه درسی جغرافیای شهری ، دانشگاه یزد .
5. علی اکبری ، اسماعیل (1378 )،روابط متقابل شهر و روستا با تاکید بر ایران ،انتشارات پیام نور ، تهران .
6. مشهد یزاده دهاقانی ، ناصر ،(1385 )، تحلیلی از ویژگی های برنامه ریزی شهری در ایران ،چاپ ششم ، انتشارات دانشگاه علم و صنعت ،
7. فنی ، زهره ، (1383) ، شهر های کوچک ، انتشارات شهرداریها و دهیاریهای کشور.
8. هاتفی اردکانی ، محمد رضا ،(بهمن 1384 )بررسی روند تکوین و توسعه فیزیکی شهر اردکان ، دانشگاه یزد ، مقطع کارشناسی ارشد ، یزد .
9. دکتر شماعی ، علی ،(زمستان 82 )، توسعه ناموزون فضایی- کالبدی شهر یزد و اثرات ان بر ساخت اکولوژی شهر ، پژوهشهای جغرافیایی ، شماره 46.
10. مجتهد زاده ، غلامحسین ،(1383)، برنامه ریزی شهری در ایران ، انتشارات پیام نور .
11. دکتر سرائی ،محمد حسین ،جزوه درسی توسعه فیزیکی شهرها و شهر های جدید ، دانشگاه یزد
12. سازمان برنامه و بودجه استان یزد ، برنامه توسعه شهرستان بافق ،اسفند 1377 .
13. مهدوی ، مسعود ، (1377 )، مقدمه ای بر جغرافیای روستایی ای2ران ، انتشارات سمت .
14. شهرداری بهاباد ،طرح هادی بهاباد ،سال 1381
15. صرافی ،مظفر ، (خرداد 1364) ، سیری در مباحث توسعه فضایی با نگاهی ویژه بر طرح امایش سرزمین ، دفتر برنامه ریزی منطقه ای .
16. زیاری ،کرامت الله ،(1381)، برنامه ریزی کاربری اراضی شهر ، انت2شارات دانشگاه یزد .
17. رضویان ،محمد تقی ،(1381)، برنامه ریزی کاربری اراضی شهری ، نشر منشی .
18. شهرداری یزد ،(بهار 1387)،ویژه نامه از بلدیه تا شهرداریدر یزد ، چاپ اول .
19. سعیدنیا ، احمد ،(1383)، کتاب سبز "راهنمای شهرداریها "طراحی شهری در ایران ، انتشارات سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ،چاپ پنجم .
20. رضوی بهابادی،سید علی ،(1382)،فرهنگ مردم بهاباد "واژنامه گویش بهاباد و تاریخ بهاباد.
21. دکتر حسین زاده دلیر ، کریم ،(1385 )،برنامه ریزی ناحیه ای ، انت2شارات سمت .
22. سمینار توسعه و ارتقای مدیریت شهری ،(اردیبهشت 1387)،سخنران "سید علی اکبر میر وکیلی "،شهردار یزد .
23. سازمان مدیریت و برنامه ریزی شهر یزد ،سرشماری عمومی نفوس و مسکن استان یزد ،سال 1375
24. سازمان مدیریت و برنامه ریزی شهر یزد ،سرشماری عمومی نفوس و مسکن استان یزد ،سال 1385.

25. سایت www.powerpointpun.ac.ir
26. سایت www.irandoc.ac.ir
27. سایت دفتر فنی شهر بهابادwww.smisagh.com

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله شناسایی و تحلیل رخسارههای الکتریکی سازند عرب توسط

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله شناسایی و تحلیل رخسارههای الکتریکی سازند عرب توسط روشMRGC فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله شناسایی و تحلیل رخسارههای الکتریکی سازند عرب توسط روشMRGC فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله شناسایی و تحلیل رخسارههای الکتریکی سازند عرب توسط روشMRGC فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله شناسایی و تحلیل رخسارههای الکتریکی سازند عرب توسط روشMRGC فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین کنفرانس و نمایشگاه تخصصی نفت
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
علی نیک نژاد – دانش آموخته کارشاسی ارشد مهندسی نفت
بهرام موحد – شرکت نفت و گاز دانا
علی کدخدایی – گروه زمین شناسی،دانشگاه تبریز

چکیده:
در این مطالعه با استفاده از روش آنالیز خوشهای 1 نرمافزار ژئولاگ 2 نسبت به تعیین رخسارههای الکتریکی از روی دادههای لاگ موجود ازسازند عرب در میدان نفتی سلمان اقدام شده است. تعیین رخسارههای الکتریکی در میدان مورد مطالعه با استفاده از اطلاعات نمودارهایچاهپیمایی به دست آمده از یکی از چاههای موجود در میدان انجام گرفته است. برای ارزیابی دقیق، تصحیحات محیطی لازم بر روی لاگهاانجام گرفته است. مقایسه نتایج لیتولوژی، حجم شیل، تخلخل و اشباع آب با رخسارههای تعیین شده توسط روش آنالیز خوشهای، تطابق قابل قبولی را بین رخسارههای الکتریکی به دست آمده و مرزهای لیتولوژیکی تعریف شده نشان داده و تقسیمبندی جدیدی از سازند را ارائه میدهد. اینتقسیمبندی جنبه مخزنی داشته و تغییر خواص پتروفیزیکی در هر رخساره منحصربهفرد بوده و تغییرات این شاخصها در رخسارههای جدا از هم مشخص است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله مدیریت پایدارآفات با بهره گیری از آفت کش های بیولو

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مدیریت پایدارآفات با بهره گیری از آفت کش های بیولوژیکی فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مدیریت پایدارآفات با بهره گیری از آفت کش های بیولوژیکی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مدیریت پایدارآفات با بهره گیری از آفت کش های بیولوژیکی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مدیریت پایدارآفات با بهره گیری از آفت کش های بیولوژیکی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
غلامرضا عباس زاده – عضو هیات علمی پژوهشکده باغبانی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده:
دستیابی به تولید پایدار محصولات کشاورزی نیازمند پیشرفت مداوم دانش در زمینه کنترل آفات، کشف روش های جدید و حذف تدریجی روش های ناپایدار است. به نحوی که، لطمه ای به تولید اقتصادی محصول وارد نشود. مطالعات مقایسه ای سیستم های سنتی تولید با سیستم های مبتنی براستفاده از روش های نوین می تواند ما را در تشخیص معیارهای پایداری در تولید یاری نمایند. توسعه و به کارگیر روش های نوین در کنترل آفات،شرط اساسی در مدیریت پایدار آفات و به تبع آن پایداری در تولید محصولات کشاورزی می باشد. از جمله این روش ها استفاده از آفت کش های بیولوژیکی در کنترل آفات است. کشور ما به دلیل دارا بودن اقلیم های متنوع پتانسیل بالایی در تولید این آفت کش ها داشته و تلاش مضاعف در امر پژوهش برای شکوفایی پتانسیل های موجود از اهم ضروریات می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی پترولوژی سنگهای آتشفشانی ائوسن منطقه چال قلع

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی پترولوژی سنگهای آتشفشانی ائوسن منطقه چال قلعه بادمستان (طارم علیا استان زنجان) فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی پترولوژی سنگهای آتشفشانی ائوسن منطقه چال قلعه بادمستان (طارم علیا استان زنجان) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی پترولوژی سنگهای آتشفشانی ائوسن منطقه چال قلعه بادمستان (طارم علیا استان زنجان) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی پترولوژی سنگهای آتشفشانی ائوسن منطقه چال قلعه بادمستان (طارم علیا استان زنجان) فایل ورد (word) :

مقدمه:

ناحیه زنجان، بخصوص منطقه طارم بنا به گزارشات متعدد در زمینه اندیسهای معدنی مختلف، از دیرباز مورد توجه معدنکاوان و دیگر پژوهشگران بوده است. به همین دلیل سازمان زمینشناسی کشـور در سال 1348 تهیه نقشه 1 :250000 چهارگوش زنجان را در اولویت کارهای خود قرار داد.
ساختار زمینشناسی خاص منطقه طارم و شباهت ظاهری آن به نوارهـای ولکـانو- پلوتونیـک و توسعه زونهای آلتره مختلف در این منطقه باعث شد که به مطالعاتی پیرامون پتروگرافی و ژئوشـیمیائی سنگهای آتشفشانی ائوسن روستاهای چال، قلعه، بادامستان (طارم علیا)، در حد امکاناتی که موجود بود بپردازیم. در این راستا نوشتاری را که در پیش رو دارید، مسلماً خالی از اشکال نبوده کـه از محققـین و اساتید فن استدعا دارم با راهنمائیها و ارائه نقطه نظرات خویش اینجانب را در هرچه پربارتر کردن ایـن پژوهش یاری فرموده و بنده را رهین منت خویش فرمایند.

کلیات:

موقعیت جغرافیائی: منطقه طارم باتوجه به تقسیمات کشـوری در اسـتان زنجـان واقـع گردیـده

است. طارم از دو بخش طارم علیا با مرکز آب بر و طارم سفلی با مرکـز سـیردان تشکیلل شـده اسـت.

روستاهای چال، قلعه، بادامستان در طارم علیا واقع شدهاند که مختصات جغرافیائی آنهـا در مجمـوع در طولَ46 ْو48 و عرضَ45 ْو36 و ارتفاع آنها از سطح دریا از 1750 متر تا 2000 متر قرار دارد.
بهترین راه دستیابی به محدوده مورد مطالعه اتوبان تهران – زنجان بـوده کـه 20 کیلـومتر قبـل از زنجان جاده فرعی گیلوان – آب برقرار دارد. 50 کیلومتر بعد از گیلوان، در کنـار قهـوهخانـه بنـاب راه خاکی وجود دارد که از این راه میتوان به روستاهای چال و قلعه دسترسی پیدا کنیم. برای دسترسی بـه روستای بادامستان در جاده زنجان – گیلوان – آببر از کنار قهـوهخانـه بادامسـتان بـا طـی مسـافت 35

کیلومتر به این مکان میرسیم.

ژئومورفولوژی منطقه:

منطقه مورد مطالعه در واحد زمین ساختی البرز غربی واقـع شـده اسـت. چـین خـوردگیهـای شاخص و تکتونیک پیچیده و ارتفاعات بلند از ویژگیهای مهـم ایـن منطقـه بـه شـمار مـیرود. بیشـتر رخسارههای موجود در منطقه عمدتاً به رخسارههای گوناگون زمان ترشیری تعلق دارد. تنـوع و تکـرار این واحدها از لحاظ جنس و عامل فرسایش سبب ایجاد سطوح توپوگرافی متنوعی شده است کـه آنهـا را میتوانیم به سه گروه عمده تقسیم کنیم:

الف) مناطق پست و کم ارتفاع: این مناطق ادامه دشت زنجان-ابهر میباشند و قسـمتهای جنـوبی محدوده مورد مطالعه را تشکیل میدهند. رسوبات تشکیل دهنده این مناطق همه مربـوط بـه کـواترنری بوده و ارتفاع آنها از سطح دریا 1835 متر است.

ب) مناطق نیمه مرتفع: این مناطق از واحـدهای سـنگهای آذریـن درونـی ژرف و نیمـه ژرف تشـکیل شدهاند و شامل واحدهای گرانیتی، کوارتزمونزونیتی و دیگر تودههای نفوذی منطقه هستند.

652

مجموعه مقالات نهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران، دانشگاه تربیت معلم تهران، 1384

ج) مناطق مرتفع: شامل واحدهای گدازهای و آذر آواری سازند کـرج اسـت کـه در ایـن منـاطق رخنمون دارند و دارای مورفولوژی خشن و ارتفاعات زیاد هستند. مرتفعترین نقطـه ایـن منطقـه 2643

متر از سطح دریا ارتفاع دارد. در بسیاری از مناطق موردمطالعـه تـوده نفـوذی بـا واحـدهای ولکانیـک همبری داشته که بر اثر فرسایش و دگرسانی شدن، ارتفاعات صعب العبوری را بوجـود آورده، بطـوری که دستیابی به رخنمونها برای نمونهبرداری زمینشناسی بسیار مشـکل و مـیبایسـت از راههـای مـالرو صورت پذیرد.

از لحـاظ وضـعیت زمـین سـاختی نیـز Hirayama et al (1966) مجموعـههـای ولکانیـک و ولکانوکلاستیک بخش شمالی چهارگوش زنجان را قابـل انطبـاق بـا سـازند کـرج دانسـته اسـت. ایـن مجموعه قدیمیترین برونزدهای منطقه را تشکیل میدهند.

فاز پلوتونیسم ائوسن بالا-الیگوسن: در ائوسن بالا – الیگوسن، تودههای نفوذی با ترکیب میانه

تا اسیدی درون واحدهای سنگی ائوسن تزریق شدهاند. تودههای نفوذی وابسته به این فاز پلوتونیسم به ویژه در مناطقی از طارم تا قرهداغ از خود برونزد نشان داده است. سـنگهای مـذکور بـا قطـع رسـوبات ائوسن و پوشیده شدن توسط ته نشستهای الگومیوسن، سن ائوسن بالا – الیگوسن را به خود اختصاص دادهاند. (Hirayama1966, Clark1975, Stock lin et al 1969)

زمین شناسی

ائوسن: تقسیمات لیتولوژی که در این ناحیه بعمل آمده است کم و بیش نزدیک به سـازند کـرج بنظر میآید، لکن در این منطقه تقسیمات کاملاً محلی، و از نظر نامگذاری متفاوت است و اساساً ممکن است تنها بعضی از واحدهای این ناحیه با تقسیمات سازند کرج هماهنگی دیرینه داشته باشـد. در ایـن منطقه بالاترین واحد را بنام سازند آمند Amand نامیدهاند که در کوههای طارم زنجـان گسـترش دارد. واحد زیرین آن را سازند کرد کند Kord kand نام دادهاند.

اعتقاد بر این است که واحد آمند در یک دوره بزرگی از فعالیـت و لکـانیکی زیـر دریـایی بـوده است که با رسوبات ماسه سنگ و مادستون شروع گردیده و این دو لایه رسوبی بطور محلـی بـا گـدازه آندزیتی از سایر لایههایی که در قله و احد کرد کند هستند جدا میگردد. این دو لایـه رسـوبی بتـدریج به تناوبی از رسوبات توفی، آذر آواری و گدازههای جریانی آندزیتی و یا سایر ولکانیکهـا کـه بطـرف بالا هستند تبدیل میگردد.

دو گروه اصلی کرد کند (در زیر) و آمند (بالای آن) هریک با رسوبات آرژیلی و ماسـهای شـروع میگردند که بتدریج مقدار سنگ آذرین آنها افزایش مییابد، امـا مجـدداً بطـرف بـالا از مقـدار آذریـن کاسته و به رسوبات افزوده میگردد. این تغییرات را با حضور دو گروه نامبرده به فعالیـت ولکانیـک در دو دوره توجیه نمودهاند. بهرحال بخش زیرین گروه کردکند نشان دهنده قاعده سازند کرج نمیباشد و بخش میانی گروه آمدند نیز که روی آن قرار گرفته است مبهم بنظر میرسد. زیرا در دنباله خاوری آنهـا لایههایی باسن جوانتر تصور میگردد؟

653

بررسی پترولوژی سنگهای آتشفشانی ائوسن منطقه چال قلعه بادمستان

الیگوسن: براساس کوهزایی آلپی، حجم زیادی از مواد آذرین، آذر آواری و آتشفشانی بخشهای وسیعی از ایران را پوشانده است. در زون البرز مرکزی ، غربی و همچنین ایران مرکـزی واحـدهای آذر آواری، گدازهای و سنگهای رسوبی ماسهای و کمی کربناته گسترش قابل ملاحظهای را دارا هسـتند. در زون البرز غربی – آذربایجان رخسارهها توسط سنگهای آذرین نفوذی با سن جـوانتر از ائوسـن آنهـا را قطع کرده است که بصورت منفرد نمیباشند و از چندین توده تشکیل شـده و در زمانهـای مختلـف در یکدیگر تزریق شدهاند که عمل دگرسانیهای گسترده موجود در منطقه در اثـر همـین تزریـقهاسـت و دامنه تغییرات سنگهای نفوذی از گرانیت، مونزوگرانیت تا مونزودیوریت میباشد.

خلاصه سنگشناسی

باتوجه به نتایج حاصل از ردهبندیهای ژئوشیمیایی و سنگشناسی میتوان سنگهای آتشنشانی منطقه را به سه گروه عمده تقسیم کرد: (1 بازالت، تراکی آندزیت – بازالت (2 تراکـی آنـدزیت، کـوارتز تراکـی آندزیت (3 داسیت، ریوداسیت وتوف. برطبق ردهبندی Middlemost (1980) سـنگهای آتـشفشـانی منطقه در محدوده بازالت، بازالتیک، آندزیت، داسیت، تراکی آندزیت، تراکی بازالت، داسـیت-تراکیـت، آندزیت-تراکی آندزیت و تراکیت قـرار گرفتـهانـد. برطبـق ردهبنـدی ژئوشـیمیایی Cox et al (1979)

سنگهای آتشفشانی محدوده مورد مطالعه در قسمتهای بازالت – آندزیت، تراکی آندزیت و داسیت واقع گردیدهاند. برطبق ردهبندی ژئوشیمیایی Le Maitre (1989) سنگهای منطقه در محـدودههـای بازالـت، بازالتیک آندزیت،آندزیت، تراکی آندزیت و بازالتیک تراکی آندزیت واقع شدهاند.

بطورکل عمده نمونههای منطقه مورد مطالعه در سه نمودار فوق، در محدوده تراکـی آنـدزیتهـا واقع شده است و نمونههای دیگر به میزان کمتر در نمودارها مشاهده میشود و درصد وزنـی Sio2 در این سنگها بین 48/65-59/30 در نوسان است که میتوان سنگهای منطقه را فوق اشباع تا کمـی تحـت اشباع از سیلیس دانست.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >