سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله در مورد نحوه ساخت پمپهای گریز از مرکز فایل ورد (wor

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله در مورد نحوه ساخت پمپهای گریز از مرکز فایل ورد (word) دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله در مورد نحوه ساخت پمپهای گریز از مرکز فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد نحوه ساخت پمپهای گریز از مرکز فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله در مورد نحوه ساخت پمپهای گریز از مرکز فایل ورد (word) :

نحوه ساخت پمپهای گریز از مرکز

تاریخچه پمپ گریز از مرکز:
مطابق با نوشته های تاریخ نگار برزیلی Reti، یک ماشین آبکش یا لجن کش که بایستی به عنوان نمونه اولیه پمپ گریز از مرکز شناخته شود، در یک مقاله در ابتدای 1475 میلادی توسط مهندس ایتالیایی دوره رنسانس Francesco di Giorgio Martini به عرصه ظهور رسید. پمپ های سانتریفیوز واقعی تا اواخر دهه 1600 توسعه نیافتند تا اینکه Denis Papin یک نمونه از آنرا با تیغه های صاف درست کرد و تیغه منحنی شکل توسط مخترع بریتانیایی John Appold در سال 1851 معرفی شد.
پمپ گریز از مرکز چگونه کار می کند:

 

یک پمپ گریز از مرکز بر اساس تبدیل انرژی جنبشی یک سیال جاری به فشار ایستا کار می کند. این نحوه عمل بوسیله قانون برنولی توصیف می شود. قاعده عملکرد پمپ گریز از مرکز را می توان با ملاحظه تاثیر تکان دادن یک سطل آب بر روی یک مسیر دایره ای شکل توسط یک طناب، نشان داد. نیرویی که آب را به کف سطل فشار می دهد، نیروی گریز از مرکز است. اگر یک سوراخ در کف سطل تعبیه شود، آب از طریق این سوراخ جریان می یابد. از این گذشته اگر یک لوله ورودی در بالای سطل تعبیه شود، جریان آب به بیرون سوراخ منجر به تولید یک خلاء موضعی در داخل سطل خواهد شد.

شبیه سازی جریان سیال در پمپ)
این خلاء آب را از یک منبع در سمت دیگر لوله ورودی به داخل سطل خواهد کشید. بدین روش یک جریان پیوسته از منبع و به بیرون سطل بوجود می آید.
در رابطه با پمپ های گریز از مرکز، سطل و سرپوش آن متناظر با قاب پمپ، سوراخ و لوله ورودی متناظر با ورودی و خروجی پمپ هستند و طناب و بازو متناظر کار پروانه را انجام می دهد.
پمپ گریز از مرکز پمپی است که از یک پروانه گردان بمنظور افزودن فشار یک سیال استفاده می نماید. پمپ های گریز از مرکز عموما برای جابجا کردن سیال از طریق یک سیستم لوله کشی

کاربرد دارد. سیال در امتداد یا نزدیک محور چرخان وارد پروانه پمپ گشته و بوسیله این پروانه شتاب می گیرد و به سرعت به سمت بیرون و به داخل یک پخش کننده یا محفظه حلزونی جریان می یابد که از آنجا به درون سیستم لوله کشی پائین جریان خارج می گردد.
تیغه های روی پروانه بطور تصاعدی از مرکز پروانه پهن می شوند که سرعت را کاهش داده و فشار را افزایش می دهد. این امکان به پمپ گریز از مرکز اجازه می دهد تا جریان های پیوسته با فشار بالا ایجاد نماید.

دسته بندی پمپ های گریز از مرکز:
پمپ های گریز از مرکز را می توان به چند صورت دسته بندی نمود. یک نحوه دسته بندی بر اساس جریانی است که بوجود می آورند که متشکل از سه دسته هستند:
1 پمپ های جریان شعاعی: در نوع شعاعی فشار سیال کاملا توسط نیروی گریز از مرکز تامین می شود. از این نوع پمپ در مواردی که می خواهند دبی خوبی در اختیار داشته باشند استفاده می شود.

2 پمپ های جریان مختلط: در این نوع پمپ، قسمتی از فشار توسط عمل بالابری یا راندن تیغه ها بر روی سیال صورت می گیرد و قسمتی دیگر بوسیله نیروی گریز از مرکز تامین می شود.
3 پمپ های جریان محوری: در این پمپ ها فشار با عمل پیش رانی و بالابری تیغه ها بر روی سیال بوجود می آید.
در حالت کلی از پمپ های جریان محوری هنگامی که افزایش فشار لازم باشد استفاده می کنند و از پمپ های جریان شعاعی بمنظور تولید دبی سود می برند.
دو جزء اصلی پمپ های گریز از مرکز پروانه و تیغه هستند.
پروانه ها:
نقش پروانه ها در پمپ گریز از مرکز تامین لازم برای سیال می باشد. در پمپ ها دو نوع پروانه پایه ای وجود دارند:
1- مارپیچی
2- توربینی
پروانه های توربینی با تیغه های پخش کننده ای احاطه شده اند که مسیرهای بتدریج پهن شونده ای فراهم می آورند تا سرعت آب را به آهستگی کاهش دهند. بنابراین هد سرعت به هد فشار تبدیل می شود.

پمپ با تیغه های توربینی و مارپیچی)
پروانه مارپیچی با ویژگی نداشتن تیغه های پخش کننده مشخص می شوند. در عوض پروانه آن درون محفظه ای که حلزونی شکل است قرار گرفته و سرعت آب به دلیل ترک کردن پروانه کاهش می یابد که همراه با افزایش فشار می باشد.
انتخاب بین این دو نوع پروانه بسته به شرایط استفاده تغییر می کند. نوع مارپیچی بدلیل ظرفیت بالا و هد مصرفی پائین در چاه های کم عمق معمولا ترجیح داده می شوند. نوع توربینی در چاه های آب عمیق استفاده می شود.
تیغه:
تیغه نقش راندن مایع به خروجی پمپ را دارد که سرعت را به فشار تبدیل می نماید. جزء تیغه در داخل پمپ که معمولا به پروانه متصل است به نوبه خود دارای شکل های گوناگونی است. دسته بندی شکلی تیغه ها را می توان به طور کلی به دو دسته تقسیم نمود:
1 صاف
2 مارپیچ
که این دسته بندی نیز می تواند منجر به دسته بندی کلی در مورد پروانه ها گردد.
مزایا و معایب استفاده از پمپ گریز از مرکز:
– از مزایای پمپ گریز از مرکز می توان به ویژگی تولید یک جریان هموار و یکنواخت اشاره نمود. برخی انواع پمپ های گریز از مرکز مقداری شن نیز پمپ می کنند و در کل مطمئن و دارای عمر کاری خوبی می باشند.
– از معایب این پمپ های می توان به از دست دادن سطح کیفی راه اندازی اشاره نمود که بعد از راه اندازی رخ می دهد. همچنین راندمان این پمپ ها وابسته به کار تحت هد و سرعت طراحی می باشد.
– در راه اندازی یک پمپ گریز از مرکز از آنجائیکه این پمپ ها از مکش استفاده می کنند قابلیت پمپ کردن هوا را ندارند. پس بعنوان یک نتیجه پمپ و لوله بایستی از آب پر باشند تا مشکلی در پمپ آب بروز نکند.

نابالانسی در پمپ های گریز از مرکز:
وقتی اجزاء چرخان پمپ نابالانس باشند، ارتعاش حاصل از عضو چرخان نابالانس می تواند ترسناک باشد. این ارتعاش می تواند موجب لرزش سطح زمینی که دستگاه روی آن قرار گرفته است شود، دستگاه های اطراف آن در جای خود تکان می خورند، پیچ های نگه دارنده شل می شوند و قطعات می شکنند. یک عضو چرخان نابالانس یر روی یاتاقان های خود نیرو اعمال می کند و آنرا از طریق سازه خود به بیرون منتقل می نماید و نهایتا این نیرو به فندانسیون می رسد.
دلایل بروز نابالانسی:
1 خمش یا قوس برداشتن بین یاتاقان های تکیه گاهی
2 وزن معلق تحت نیروی ثقل محور محرک را خمیده می کند
3 ماده یا سیال غیریکنواخت توزیع شده در روتور
4 قطعات هرز و لق شده بر روی روتور
5 قطرهای مختف المرکز بر روی روتور که ناشی از ساخت می باشد و قطعات روی روتور هم مرکز نشده اند
6 هم تراز نبودن مسیر رانش با محور روتور
7 کوپلینگ های راننده لق از پشت هم پرش می کنند
8 از بین رفتن تلرانس های بین قطعات مونتاژ شده بر روی روتور
9 شانه ای های روی روتور خارج از میدان محور دوران ساخته شده اند
10- خلل و حفره های روی روتور
11- هم تراز نبودن یاتاقان ها به محور نیرو وارد کرده و آنرا قوس می دهد
کاویتاسیون:
کاویتاسیون را می توان رفتار خلل و حباب هایی دانست که در سیال بوجود می آیند. از نظر رفتاری کاویتاسیون را می توان به دو دسته تقسیم بندی نمود:
1 کاویتاسیون غیر فعال (گذرا)

2 کاویتاسیون فعال
کاویتاسیون غیرفعال: فرایندی است که یک خلل یا حباب در سیال به سرعت از بین می رود و یک موج ضربه بوجود می آورد. این نوع کاویتاسیون اغلب در پمپ ها، پروانه های کشتی، پروانه های موتور و در بافت های آوندی گیاهان رخ می دهد.
کاویتاسیون غیر فعال ابتدا در اواخر قرن نوزدهم توسط Lord Rayleigh وقتی از بین رفتن یک خلل کره ای را در یک سیال مشاهده نمود، بررسی شد. وقتی یک حجم مایع در معرض یک فشار کم کارامدی قرار می گیرد، مایع می ترکد و یک حفره تشکیل می دهد. این پدیده آغاز کاویتاسیون نامیده می شود و می تواند در پشت تیغه یک ملخ یا پروانه که به سرعت می چرخد یا هر سطح دیگری که در زیر آب با اندازه و شتاب کافی ارتعاش می کند، رخ دهد. چنین حباب کاویتاسیون با فشار کم درون مایع، به خاطر فشار بالاتر محیط از بین می رود. همانطور که حباب از بین می رود، فشار و دمای بخار درون آن افزایش می یابد. در نهایت حباب به کسر کوچکی از اندازه اصلی خود تبدیل می شود که در این نقطه گاز درون حباب به محیط مایع پراکنده شده و یک مقدار انرژی زیادی را به شکل موج ضربه صوتی و نور مرئی رها می سازد. در نقطه فروپاشی کلی دمای بخار در

ون حباب می تواند چندین هزار درجه کلوین و فشار آن چند صد اتمسفر باشد.
کاویتاسیون غیرفعال می تواند در حضور یک میدان صوتی نیز رخ دهد. حباب های گاز میکروسکوپی که عموما در یک مایع حضور دارند بدلیل بکار گرفتن میدان صوتی مجبور به نوسان می شوند. اگر چگالی صوتی به مقدار کافی بالا باشد، حباب ها ابتدا از لحاظ اندازه رشد می کنند و سپس به سرعت فروپاسیده می شوند. بنابراین کاویتاسیون غیر فعال حتی اگر کاهش فشار مایع برای خلل مشابه مشاهده Rayleigh کافی نباشد، می تواند رخ دهد. حمام های فراصوتی معمولا از

کاویتاسیون غیرفعال حباب های گاز میکروسکپی برای فرسایش چرک از مواد استفاده می کنند.
عمل کاویتاسیون بسیار شبیه به جوشش می باشد. اما تفاوتی که بین این دو فرایند وجود دارد بصورت زیر است. جوشش وقتی رخ می دهد که انرژی مایع به حدی برسد که بر فشار محیط غلبه کند و به عبارتی افزایش فشار دارد. اما در کاویتاسیون مایع افت فشار را تا حدی ادامه می دهد تا به فشار اشباع رسیده و شروع به تبخیر نماید.
کاویتاسیون فعال: فرایندی است که حباب های کوچک در یک مایع به نوسان در حضور یک میدان صوتی، وقتی شدت میدان صوتی برای فروپاشی کلی حباب ناکافی باشد، واداشته می شوند. این شکل از کاویتاسیون فرسایش بسیار کمتری نسبت به کاویتاسیون غیرفعال را سبب می شود و اغلب برای پاک کردن مواد ظریف مانند قطعات پنجره ای سیلیکون استفاده می شوند.
معایب کاویتاسیون در برخورد حباب های کوچک شده با دمای بسیار بالا و دارای موج ضربه با سطوحی مانند پروانه کشتی و پمپ ها می باشد.
کاویتاسیون :
• صدای زیادی تولید می کند
• اجزاء را تخریب می کند
• ارتعاشات تولید می نماید
• راندمان را کاهش می دهد.
مزایا:
با وجود آنکه کاویتاسیون در بسیاری از محیط ها مطلوب نمی باشد، اما همیشه بدین صورت نیست. از کاویتاسیون نیز می توان سود برد. به عنوان مثال از کاویتاسیون در ابزارهای پاک کننده فراصوتی استفاده می شود. این ابزارها کاویتاسیون را با امواج صوتی تولید کرده و از فروپاشی حباب ها برای تمییز کردن سطوح بهره می گیرند. این کاربرد مفید نیاز به مواد شیمیایی مضر را در برخی موارد از بین می برند. همچنین از کاویتاسیون در برخی مایعات برای هموژنیزه کردن استفاده می کنند. و در نهایت در تصفیه و خالص سازی آب نیز می توان از کاویتاسیون بهره برد.

کاویتاسیون در پمپ ها و پروانه ها:
بیشترین جایی که کاویتاسیون رخ می دهد در پمپ ها، روی پروانه های کشتی می باشد.
همانطور که یک تیغه پروانه در یک پمپ یا پروانه کشتی یا زیردریایی در سیال حرکت می کند فشار در اطراف آن تیغه کاهش می یابد. با افزایش سرعت تیغه این کاهش فشار به جایی می رسد که فشار تبخیر سیال تامین می شود. در این حالت سیال تبخیر شده و حباب تشکیل می شود. حال کاویتاسیون رخ داده است. وقتی این حباب ها فروپاشی می شوند، امواج ضربه قوی در سیال بوجود می آید که قابل شنیدن است و حتی تیغه ها را از بین می برد. کاویتاسیون در پمپ ها به دو صورت رخ می دهد:
کاویتاسیون در مکش:
این کاویتاسیون بدلیل فشار کم در مکش رخ می دهد که سبب ایجاد حباب در ورودی پروانه پمپ گشته و تا خروجی پمپ ادامه می یابد. در خروجی بدلیل فشار زیاد سیال خروجی این حباب ها از بین می روند. در پمپ هایی که تحت این نوع کاویتاسیون عمل می کنند، مقدار زیادی از سطح پروانه ها از بین رفته و در نتیجه پمپ بطور ناگهانی از کار می افتد.

کاویتاسیون در خروجی:
در این نوع کاویتاسیون فشار خروجی پمپ بسیار بالا است و این بدلیل کار کردن پمپ در کمتر از 10 درصد راندمان آن می باشد. فشار خروجی بالا سبب برقراری یک چرخه از سیال درون پمپ می شود تا اینکه آن سیال را به جریان وادار سازد. همانطور که سیال در اطراف پروانه جریان می یابد در اثر سرعت سیال خلا ایجاد شده و حباب تشکیل می شود. در نتیجه کاویتاسیون موجب بروز اثرات مخرب در پمپ می گردد. این اثرات عبارتند از: از بین رفتن تیغه ها، از کار افتادگی کامل یاتاقان ها و آب بندهای پمپ تحت فشارهای بالا، در شرایط بحرانی تر می تواند محور پروانه را بشکند.
نتیجه گیری:

1 در راه اندازی پمپ های گریز از مرکز حتما باید به این نکته توجه داشت که لوله و پمپ از آب پر باشند، زیرا که این پمپ ها بدلیل ایجاد مکش نمی توانند هوای باقی مانده در لوله را پمپ نمایند. بهمین دلیل همیشه در راه اندازی شیر خروجی بسته است و شیر ورودی باز می ماند. از طرف دیگر آمپر راه اندازی پمپ کاهش می یابد و در نتیجه به موتور آسیبی نمی رسد.
2 در پمپ های گریز از مرکز اگر پمپ کردن دبی بیشتر از سیال مورد نظر باشد، از پمپ های نوع جریان شعاعی بهره میگیریم.
3 در پمپ های گریز از مرکز اگر فشار سیال دارای اهمیت باشد، از پمپ های محوری کمک می گیریم.
4 تیغه های منحنی شکل در درون پروانه پمپ راندمان بالاتری از تیغه های کاملا صاف و شعاعی دارند.
5 نابالانسی در پمپ های گریز از مرکز به هر دلیلی که رخ دهد می تواند باعث آسیب رساندن به پمپ و مخصوصا روتور و قطعات سوار شده بر روی آن گردد.

6 در پمپ ها از بروز کاویتاسیون باید جلوگیری نمود که این کار را می توان با روش های مذکور انجام داد:
• دور کردن خم ها و شیرها از محل ورودی پمپ تا میزان تجربی حداقل 3 برابر قطر لوله
• جلوگیری از پائین آوردن میزان کار پمپ تا کمتر از 10 درصد راندمان آن تا از ایجاد فشار بیش از اندازه در محلی بعد از پروانه پمپ جلوگیری شده و احتمال بروز خلاء و در نتیجه کاویتاسیون کم شود.
• در نظر گرفتن قطر مناسب لوله ورودی تا از افت فشار در قبل از ورودی پمپ و در نتیجه بروز خلاء و کاویتاسیون اجتناب نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی آزمایشگاهی مقاومت فشاری بتن های HPFRCC حاوی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی آزمایشگاهی مقاومت فشاری بتن های HPFRCC حاوی میکروسیلیس و نانو سیلیس فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی آزمایشگاهی مقاومت فشاری بتن های HPFRCC حاوی میکروسیلیس و نانو سیلیس فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی آزمایشگاهی مقاومت فشاری بتن های HPFRCC حاوی میکروسیلیس و نانو سیلیس فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی آزمایشگاهی مقاومت فشاری بتن های HPFRCC حاوی میکروسیلیس و نانو سیلیس فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
محمدرضا محمدیان – عضو هیئت علمی موسسه آموزش عالی رشد دانش
احمد دالوند – دانشجوی دکترای سازه دانشگاه سمنان

چکیده:
کامپوزیت های سیمانی مسلح الیافی (FRCC) در سال های اخیر شاهد پیشرفت های چشمگیر و زیادی بوده اند. عمده این پیشرفت ها به سبب توسعه هرچه بیشتر ملات، گونه های مختلف الیاف ، اندرکنش ملات- الیاف،فرایند تولید کامپوزیت، درک مناسبتر در خصوص مکانیزم های اصلی کنترل رفتار و بهبود مستمر میزان هزینه های اجرایی می باشد در این مقاله 18 نمونه مکعبی به ابعاد 10*10 سانتیمتر ساخته شد و مقاومت فشاری نمونه ها با درصدهای مختلفی از الیاف پلی پروپیلن (PP) ، نانوسیلیس و میکروسیلیس مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد وجود الیاف ، میکروسیلیس و نانوسیلیس هر یک به تنهایی می تواند به ترتیب موجب 39%، 244% و 32% افزایش مقاومت فشاری نمونه نسبت به نمونه مرجع گردد. همچنین نتایج نشان داد استفاده همزمان از الیاف ، میکروسیلیس و نانوسیلیس مقاومت فشاری را تا حد زیادی بالاتر می برد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله ارزیابی اثرات پالس های پر انرژی سرعت متناظر با رکو

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی اثرات پالس های پر انرژی سرعت متناظر با رکوردهای نیرومند حوزه نزدیک بر پارامترهای رفتار لرزه ای ساختمان های فولادی با سازه پایه قاب محیطی خمشی ویژه فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی اثرات پالس های پر انرژی سرعت متناظر با رکوردهای نیرومند حوزه نزدیک بر پارامترهای رفتار لرزه ای ساختمان های فولادی با سازه پایه قاب محیطی خمشی ویژه فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی اثرات پالس های پر انرژی سرعت متناظر با رکوردهای نیرومند حوزه نزدیک بر پارامترهای رفتار لرزه ای ساختمان های فولادی با سازه پایه قاب محیطی خمشی ویژه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی اثرات پالس های پر انرژی سرعت متناظر با رکوردهای نیرومند حوزه نزدیک بر پارامترهای رفتار لرزه ای ساختمان های فولادی با سازه پایه قاب محیطی خمشی ویژه فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی ساختمان آینده
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
سارا سهرابی فرد – دانش آموخته کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه خوارزمی
افشین مشکوه الدینی – استادیار دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه خوارزمی

چکیده:
مطالعات نشان می‌دهد که ساختار‌های موج‌ گونه در تاریخچه زمانی رکوردهای نیرومند حوزه ‌نزدیک آشکار می گردند. تبیین مشخصات فیزیکی اینگونه رکوردها بر اساس پدیدار شدن اثرات گسلش پیشرو و نیز حرکت‌ پرتابی ‌زمین، صورت می‌گیرد. ملاحظه شده است که پارامترهای PGA وPGV مربوط به رکوردهای حوزه ‌‌نزدیک بطور نسبی بزرگ‌تر از پارامترهای متناظر در رکوردهای حوزه‌ دور می‌باشند. پدیدار شدن ساختارهای پالس‌گونه در تاریخچه زمانی سرعت یک رکورد حوزه ‌نزدیک، بر پایه اثر گسلش پیشرو قابل توجیه است. این پدیده بر اساس تفاوت ناچیز میان سرعت فرایند شکست در مکانیزم گسل و سرعت انتشار موج برشی زلزله بوقوع می‌پیوندد. شایان توجه است که وجود پالس‌های پر انرژی و بلند مدت سرعت در تاریخچه زمانی هر کدام از مولفه‏های یک رکورد حوزه نزدیک، ساختار و مشخصات رفتار دینامیکی سازه را به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد. شایان ذکر است که تحت اثر رکوردهای مختلف حوزه نزدیک، تفاوت نسبی و با دامنه تغییرات محدود در میان پارامترهای متناظر پاسخ سازه قاب‌ محیطی خمشی1 ویژه ملاحظه می‌گردد. مطالعات نشان می‌دهد که پارامترهای پاسخ سازه‌های قاب محیطی خمشی ویژه دارای طرح آیین نامه‌ای و با رعایت معیار ستون قوی- تیر ضعیف، تحت اثر رکوردهای حوزه نزدیک حاوی پالس‌های پر انرژی سرعت، با یک روند افزایشی سریع وارد حوزه رفتار غیر خطی خواهند شد. نمونه‌های فراوانی از پالس‏های پر دامنه و بلند مدت سرعت در رکوردهای دو زلزله نورت‏ریج 1994 و امپریال ولی 1979 مشاهده می‌شود. این مقاله در برگیرنده مجموعه‌ای از نتایج حاصل از مطالعه رفتار دینامیکی غیرخطی یک ساختمان فولادی با سازه پایه قاب محیطی خمشی ویژه، تحت اثر رکوردهای دو مولفه‌ای حوزه نزدیک است. تاریخچه زمانی رکوردهای انتخاب شده حاوی ساختارهای مختلف ترکیبی پالس های سرعت زمین می‌باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله ارزیابی شبیه های درون یابی محیط سامانه اطلاعات جغر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی شبیه های درون یابی محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) در پهنه بندی داده های بارندگی استان فارس فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی شبیه های درون یابی محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) در پهنه بندی داده های بارندگی استان فارس فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی شبیه های درون یابی محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) در پهنه بندی داده های بارندگی استان فارس فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی شبیه های درون یابی محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) در پهنه بندی داده های بارندگی استان فارس فایل ورد (word) :

دانلود مقاله ارزیابی شبیه های درون یابی محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) در پهنه بندی داده های بارندگی استان فارس فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1387 در مهندسی منابع آب از صفحه 35 تا 45 منتشر شده است.
نام: ارزیابی شبیه های درون یابی محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) در پهنه بندی داده های بارندگی استان فارس
این مقاله دارای 11 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شبیه های درون یابی
مقاله زمین آمار
مقاله سامانه اطلاعات جغرافیایی
مقاله بارندگی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: شمس نیا سیدامیر
جناب آقای / سرکار خانم: پیرمرادیان نادر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
داده های مربوط به بارندگی در هر منطقه نقشی بسیار مهم در بررسی مسایل آبشناسی و مطالعات منابع آبی دارند. در دسترس بودن آمار نیز از اهمیتی ویژه برخوردار است. در این میان مساله بررسی پراکنش مکانی بارش ها بایستی مورد مطالعه قرار گیرد. روش های آماری درون یابی متنوعی وجود دارند که با کمک آنها می توان خطوط همباران را استخراج کرد، اما به دلیل نابسندگی آمار و داده های موجود، و دقت پایین اندازه گیری ها، تخمین حاصله در برخی روش ها چندان رضایت بخش نیست. در دهه های اخیر مبانی دانش زمین آمار به خوبی گسترش یافته و توانایی های این شاخه از آمار در بررسی و پیش بینی متغیرهای مکانی مشخص شده است. در این پژوهش از آمار بارندگی سالانه و شبیه های گوناگون درون یابی استفاده شده است. در بررسی شبیه های زمین آمار نیز جهت تعیین عوامل مورد نیاز از نرم افزار GSاستفاده شد، سپس با بکارگیری شبیه های گوناگون درون یابی در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)، پهنه بندی وضعیت بارش در استان فارس صورت گرفت. همچنین، به منظور ارزیابی تخمینگرها، مقادیر درصد خطای هریک از شبیه ها محاسبه شد. با توجه به نتایج بدست آمده، شبیه بهینه ای جهت پهنه بندی داده های بارش تعیین و توصیه شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله فرآیند مدیریت بلایای طبیعی در دو شیوه بومی و جدید:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله فرآیند مدیریت بلایای طبیعی در دو شیوه بومی و جدید: روستاهای بخش خورش رستم (شهرستان خلخال) فایل ورد (word) دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله فرآیند مدیریت بلایای طبیعی در دو شیوه بومی و جدید: روستاهای بخش خورش رستم (شهرستان خلخال) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله فرآیند مدیریت بلایای طبیعی در دو شیوه بومی و جدید: روستاهای بخش خورش رستم (شهرستان خلخال) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله فرآیند مدیریت بلایای طبیعی در دو شیوه بومی و جدید: روستاهای بخش خورش رستم (شهرستان خلخال) فایل ورد (word) :

دانلود مقاله فرآیند مدیریت بلایای طبیعی در دو شیوه بومی و جدید: روستاهای بخش خورش رستم (شهرستان خلخال) فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در برنامه ریزی و آمایش فضا (مدرس علوم انسانی) از صفحه 63 تا 94 منتشر شده است.
نام: فرآیند مدیریت بلایای طبیعی در دو شیوه بومی و جدید: روستاهای بخش خورش رستم (شهرستان خلخال)
این مقاله دارای 32 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بخش خورش رستم
مقاله بلایای طبیعی
مقاله روستا
مقاله مدیریت بلایای طبیعی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رکن الدین افتخاری عبدالرضا
جناب آقای / سرکار خانم: وزین نرگس
جناب آقای / سرکار خانم: پورطاهری مهدی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مدیریت بلایای طبیعی مجموعه اقداماتی است که قبل از وقوع، در حین وقوع و بعد از وقوع بلایا برای کاهش هر چه بیشتر آثار و عوارض بلایای طبیعی انجام می گیرد. مروری بر ادبیات مدیریت بلایای طبیعی نشان می دهد امروزه این تفکر که واکنش به بلایا به عنوان یک ساختار دستوری-کنترلی، متمرکز و تکنولوژی محور جای خود را به رویکردی جدید به نام مدیریت اجتماع محور داده که به فرهنگها، تواناییها، ظرفیتها و دانشهای موجود در جوامع محلی تاکید دارد. با این نگرش مقاله به دنبال پاسخگویی به این سوال است که فرایند مدیریت بلایای طبیعی در دو شیوه بومی و جدید در روستاهای منطقه مطالعه شده چگونه است؟
مقاله حاضر با روش تحقیق توصیفی-تحلیلی و به شیوه پیمایشی به مطالعه فرآیند مدیریت بلایای طبیعی، ظرفیتها، تواناییها و دانشهای روستاییان بخش خورش رستم در دو شیوه بومی و جدید می پردازد. روشهای گرد آوری اطلاعات کتابخانه ای و میدانی (مشاهده، مصاحبه و پرسشنامه) و به صورت پانلی است و برای تجزیه و تحلیل از آزمون دو متغیره فریدمن استفاده شده است.
نتایج تحقیق نشان می دهد که منطقه مطالعه شده از ظرفیتها و تواناییهای زیادی نظیر دانش بومی مناسب در زمینه مدیریت بلایای طبیعی، مشارکت و همکاری مردم روستاها و فعالیت نهادهای مردمی-محلی برخوردار می باشد که می تواند در فرایند برنامه ریزی مدیریت بلایای طبیعی مورد توجه قرار گیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   166   167   168   169   170   >>   >