سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله ارزیابی عوامل موثر بر منظرشهری از دوره ی قاجار تا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی عوامل موثر بر منظرشهری از دوره ی قاجار تا معاصر در شهر همدان فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی عوامل موثر بر منظرشهری از دوره ی قاجار تا معاصر در شهر همدان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی عوامل موثر بر منظرشهری از دوره ی قاجار تا معاصر در شهر همدان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی عوامل موثر بر منظرشهری از دوره ی قاجار تا معاصر در شهر همدان فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بنای ماندگار
تعداد صفحات: 14
نویسنده(ها):
امیر رحمانی – کارشناس ارشدبرنامه ریزی شهری
شهدیه زارعیان جهرمی – کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری، دانشگاه شیراز
فاطمه معینی فر – کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری، دانشگاه شیراز

چکیده:
منظر یک فضای شهری شامل کلیه ی اطلاعات موجود از آن فضاست که توسط حواس دریافت شده و در فرایند ادراک، پردازش می گردد. امروزه آشنایی با منظرشهری شهرهای مختلف و شناخت عوامل موثر بر آن در دوره-های مختلف تاریخی، ابعاد جدیدی به خود گرفته است که می تواند علاوه بر پاسخ گویی به مسایل زیباشناسی در مسایل کلان تری چون ارتقاء شهرها، موثر واقع شود. از آنجایی که یکی از شاخصه های اصلی منظرشهری ایده آل، ارتباط عمیق ذهنی و فرهنگی با مردم است، شناخت و پژوهش درخصوص منظرشهری بیش از پیش ضروری به نظر می رسد، لذا محقق در این پژوهش به روش توصیفی و تحلیلی با بهره گیری از اسناد و مدارک موجود و مشاهدات مستقیم و غیرمستقیم به ارزیابی عوامل موثر بر منظرشهری از دوره ی قاجار تا معاصر در شهرهمدان با استفاده مدل پیشنهادی فورمن و جداول توصیفی PMC پرداخته است. نتایج بیانگر آن است که این مجموعه عناصر هریک به طور مستقل و ترکیبی، نقش تعیین کننده ای در جنب و جوش و فعالیت حیات شهری به دنبال خواهند داشت که حفاظت و نگهداری از این عناصر چه در طرح ها و برنامه های دولت و چه در عمل از ضروریات است و باید به این موضوع اذعان داشت که این ها یادگارهای به جای مانده از نیاکان ما به عنوان اسنادی با ارزش چه از نظر فرهنگی، چه از نظر نیاز شهری و چه از نظر ارزش طبیعی هستند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله تاثیر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و صفات مرفولوژی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثیر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و صفات مرفولوژیکی سورگوم علوفه ای اسپیدفید فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثیر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و صفات مرفولوژیکی سورگوم علوفه ای اسپیدفید فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و صفات مرفولوژیکی سورگوم علوفه ای اسپیدفید فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و صفات مرفولوژیکی سورگوم علوفه ای اسپیدفید فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

سیدغلامرضا موسوی – عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند,
محمدجواد ثقه الاسلامی – عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند,
حامد جوادی – کارشناس ارشد سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی
پویان فرزین – دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند

چکیده:

به منظور بررسی اثرات تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد ، اجز ا عملکرد و صفات مرفولو ژیکی سورگوم علوفه ای اسپیدفید در کشت دوم، در سال 1383 آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند به صورت فاکتوریل و د ر قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار و 8 تیمار به اجرا درآمد . فاکتورهای مورد مطالعه در این تحقیق تراکم کاشت در چهار سطح (20، 30، 40 و 50 بوته در متر مربع) و الگوی کاشت در دو سطح (یک ردیفه روی پشته و دو ردیفه داخل جوی ) بود. در این پژوهش عملکرد و اجزا عملکرد (وزن تر کل علوفه، وزن تر برگ ، وزن تر ساقه و وزن تر خوشه) در زمان برداشت محاسبه گردید و وزن خشک کل و اجزا عملکرد نیز از طریق خشک کردن نمونه در آون اندازه گیری شد و صفات مرفولو ژیکی شامل ارتفاع، قطر و تعداد برگ ساقه اصلی و نیز تعداد پنجه در بوته ثبت گردید. براساس نتایج این آزمایش الگوی کاشت ، تراکم و اثر متقابل الگوی کاشت × تراکم بر هیچ یک از اجزا عملکرد تر و خشک و کل علوفه تر و خشک تولید شده اثر آماری معنی داری نداشت . هر چند عملکرد تر و خشک برگ ، ساقه و کل در تراکم 50 بوته در متر مربع از نظر عددی بیشتر از سایر تراکم ها بود. اثر الگوی کاشت بر صفات مرفولوژیکی مورد مطالعه معنی دار نبود و تراکم نیز تنها بر تعداد پنجهدر بوته اثر بسیار معنی دار نشان دا د. با افزایش تراکم تعداد پنجه در بوته به طور معنی داری کاهش یافت به طوریکه در تراکم 20 بوته در متر مربع با متو سط 2/3 پنجه در بوته بیشترین و در تراکم 50 بوته در متر مربع با متوسط 0/27 پنجه در بوته کمترین پنجه زنی مشاهده شد . اثر متقابل الگوی کاشت × تراکم بر هیچ یک از صفات مرفولو ژیکی مورد مطالعه اثر معنی داری نداشت . باتوجه به نتایج این تحقیق جهت استفاده بهینه از طول دوره کوتاه رشد استفاده از کشت متراکم سورگوم علوفه ای در کشت دوم در بیرجند توصیه می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود تحقیق در مورد اندازه گیری سر وصدای محیط کار فایل ورد (wor

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق در مورد اندازه گیری سر وصدای محیط کار فایل ورد (word) دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق در مورد اندازه گیری سر وصدای محیط کار فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد اندازه گیری سر وصدای محیط کار فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد اندازه گیری سر وصدای محیط کار فایل ورد (word) :

«اندازه گیری سر و صدای محیط کار»

هدف از انداره گیری سر و صدا
روش اندازه گیری سر و صدا
چگونگی تشخیص مشکل سر و صدا در محیط کار
مواردی که در زمان اندازه گیری باید مورد بررسی قرار گیرد.
تجهیزات مورد نیاز برای اندازه گیری سر و صدا
معرفی دستگاه صدا سنج SLM
معرفی دستگاه صدا سنج از نوع جمع شونده صدا ISLM
معرفی دستگاه دریمتر صدا
موارد استفاده حفاظ در مقابل جریان باد wind shield
اصول بکارگرفته شده در اندازه گیری سر وصدا
روش اندازه گیری صدای ضربه ای
تعریف آنالیز فرکانسی
مواردی که صدای زمینه باید تصحیح شود و روش اجرای آن
تهیه نقشه صوتی
موارد استفاده از دریمتر صدا و روش اندازه گیری آن
استفاده از دستگاه ISLM جهت اندازه گیری تراز معادل صدا

«هدف از انداره گیری سر و صدا»
مناسب ترین روش برای کنترل صدا، اندازه گیری سر و صدا و میزان مراجهه با آن
می باشد. بدین طریق می توان محل های پر سر و صدا و افراد در معرض آلودگی صوتی را شناسایی نمود.

«روش اندازه گیری سر و صدا»
جهت تعیین تماس صوتی مطابق با اهداف بهداشت حرفه ای تراز فشار صوت
اندازه گیری می شود. برای این منظور از روش ها و تجهیزات مختلفی استفاده می شود که انتخاب آنها بستگی به سر و صدای محیط و میزان اطلاعات مورد نیاز دارد. اولین قدم در این راه مشخص کردن وجود یا عدم وجود مشکل سر و صدا در محیط کار می باشد.
در این مقاله مراحل اندازه گیری سر و صدا بطور مختصر شرح داده شده است. (جهت کسب اطلاعات بیشتر به استاندارد 56/107 CSA و استاندارد تأئید شده کشور خود مراجعه نمایند.)

 

«چگونگی تشخیص مشکل سر و صدا»
اولین قدم در اندازه گیری تشخیص مشکل سر و صدا می باشد که بازدید مقدماتی در این رابطه بما کمک می کند. در زیر شاخص های تعیین سر و صدای مخاطره آمیز عنوان گردیده است.
• سر و صدا بیشتر از صدای ترافیک شهر شلوغ می باشد.
• افراد باید با کسانی که در فاصله 3 متری قرار دارند با صدای بلند صحبت کنند.
• افراد جهت استفاده از رادیو و تلویزیون (در مواقع عادی) مجبورند صدای این
وسایل را بلند کنند.
• بعد از چنین سال کار، در محیط پر سر و صدا در مکان های شلوغ و اجتماعات
دچار مشکلات ارتباطی می شوند.

«مواردی که در زمان اندازه گیری باید مورد بررسی قرار گیرد»
قبل از اقدام به اندازه گیری باید اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری نموده و از موارد زیر آگاهی داشته باشیم.
• هدف اندازه گیری: کنترل صدا، جلوگیری از افت شنوائی، اجرای آئین نامه
صوتی و ;.
• منابع تولید صدا وزمان فعالیت آنها.
• نوع صدا: یکنواخت، متناوب، ضربه ای.
• موقعیت افرادی که در محیط های پر سر و صدا کار می کنند.

اولین مرحل اندازه گیری بازدید مقدماتی جهت تعیین موارد زیر می باشد.
• وجود مشکل سر وصدا

• نیاز به اندازه گیری
دومین مرحله تعیین میزان تماس فردی با صدا می باشد یعنی میزان صدایی که شخص در زمان کاری با آن مواجه است.
اگر صدا یکنواخت باشد، اطلاعات گرفته شده از بازدید مقدماتی، جهت تعیین این میزان بکار می رود. ولی اگر صدا غیر یکنواخت باشد و یا فرد در موقعیتی ثابت کار نکند و در حال گردش باشد باید دزیمتری صدا انجام گیرد.

 

«تجهیزات مورد نیاز برای اندازه گیری سر وصدا»
متداول ترین وسیله جهت اندازه گیری صدا، دستگاه صدا سنج SLM و صدا سنج از نوع جمع شونده ISLM می باشد. آگاهی از نحوه کالیبراسیون، طرز استفاده و گرفتن اطلاعات لازم از دستگاه جهت انتخاب دستگاه مورد نیاز امری مهم می باشد.

جدول شماره 1 راهنما جهت انتخاب دستگاه می باشد (اطلاعات مذکور توسط کارخانه سازنده ارائه می گردد)

جدول شماره 1 – راهنمای انتخاب دستگاه

نوع اندازه گیری دستگاه اندازه گیری مناسب نتیجه توضیحات

میزان تماس فردی با صدا 1- دزیمتر صدا دز یا تراز معادل صدا بالاترین دقت برای تعیین میزان تماس فردی
2- ISLM تراز معادل صدا اگر کارگر موقعیت ثابت ندارد و در حال گردش است تعیین میزان تماس فردی مشکل می باشد مگر اینکه کار را بتوان به فعالیت های مشخص تقسیم کرد.
3- SLM dB(A) اگر تراز صدا متغیر بود تعیین میزان تماس میانگین مشکل می باشد. فقط زمان هایی مفید است که کار را بتوان براحتی به فعالیت های معین تقسیم کرد و تراز صدا در تمام وقت ثابت باشد.
میزان صدایی که بوسیله منبع تولید می شود. 1- SLM dB (A) اندازه گیری باید در فاصله 1 تا 3 متری انجام گیرد (نباید مستقیماً در منبع انجام شود)
2- ISLM تراز معادل صدا
dB (A) اگر صدا خیلی متغیر باشد این وسیله خیلی مفید است می توان تراز معادل صوت را در یک دوره زمانی کوتاه اندازه گیری (یک دقیقه) کرد.
بازدید مقدماتی SLM dB(A) تهیه نقشه و ثبت اندازه گیری ها روی آن
ISLM تراز معادل صدا
dB(A) برای صداهای خیلی متغیر
صدای ضربه ای SLM ضربه ای ماکزیمم تراز فشار صوت بر مبنای شبکه A اندازه گیری میزان ماکزیمم هر ضربه
SLM = صداسنج
ISLM = صداسنج از نوع جمع شونده

معرفی دستگاه صدا سنج «SLM»
SLM شامل میکروفن، مدار الکتریکی و نشانگر می باشد. میکروفن تغییرات جزئی فشار هوا ناشی از صدا را گرفته و آنها را به پیام های الکتریکی تبدیل می کند. این پیام ها توسط مدار الکتریکی تغییر یافته ودر نهایت بصورت تراز صوتی بر مبنای دسی بل نشان داده می شود.
SLM تراز فشار صوتی لحظه ای را در یک موقعیت خاص می دهد.

برای اندازه گیری، صدا سنج را در امتداد بازو در ارتفاع گوش قرار می دهیم. در بیشتر صدا سنج ها، موقعیت میکروفون نسبت به منبع صوت چندان مهم نیست. در دستورالعمل دستگاه در مورد چگونگی قرار گرفتن میکروفون توضیح داده شده است. صدا سنج را باید قبل و بعد از هر بار استفاده کالیبره کرد. در دستورالعمل دستگاه نحوه کالیبراسیون شرح داده شده است.

در بیشتر صدا سنج ها میزان صدا در وضعیت پاسخ سریع و کند قابل اندازه گیری است.
میزان پاسخ دهی، مدت زمانی است که دستگاه قبل از نمایش تراز صوت روی صفحه توانایی محاسبه میانگین را دارد. (پاسخ دهی کند و تند)
اندازه گیری تراز صوتی محیط کار باید در وضعیت پاسخ کند انجام گیرد.

صدا سنج نوع دوم برای اندازه گیری در صنعت طراحی شده است. صدا سنج نوع اول در کارهای مهندسی، آزمایشگاهی و تحقیقاتی بکار می رود و گران تر و دقیق تر است.

هیچگونه صدا سنجی با دقت کمتر از صدا سنج نوع دوم نباید جهت اندازه گیری صدای محیط کار بکار رود.
آنالیزور یا فیلتر وزنی که در صدا سنج ها موجود است با کلید روشن و خاموش بکار
می افتد. برخی از صدا سنج های نوع دوم فقط در وضعیت (A) اندازه گیری می کند. بدین معنی که فیلتر آنالیزور A دائماً در وضعیت روشن می باشد.
یک صدا سنج معمولی (SLM) فقط صدای لحظه ای را اندازه گیری می کند و برای محیط های کاری با تراز صدای یکنواخت مناسب می باشد. اما در محیط های کاری با صدای ضربه ای و غیر یکنواخت و دوره ای، استفاده از صدا سنج معمولی جهت تعیین میانگین تماس فردی با صدا در یک شیفت کاری اشتباه می باشد. دستگاه مناسب در

این گونه محیط ها دزیمتری صدا می باشد.

«معرفی دستگاه صدا سنج از نوع جمع شونده ISLM»
این دستگاه شبیه دزیمتر می باشد و تراز معادل صدا (ISLM) را در یک دوره زمانی
اندازه گیری می کند. اشکال این دستگاه در این است که تماس فردی را مشخص
نمی کند زیرا مثل SLM دستی می باشد و امکان اتصال به بدن را ندارد.
ISLM تراز معادل صدا را در موقعیت خاص اندازه گیری می کند حتی اگر تراز صدا مرتباً تغییر کند، دستگاه یک عدد بعنوان تراز معادل را نشان می دهد.

«معرفی دستگاه دزیمتر صدا»
دستگاه دزیمتر صدا، کوچک، سبک و قابل اتصال به فرد می باشد. (به کمر فرد متصل
می شود) و میکروفون آن به یقه در نزدیکی گوش متصل می گردد.
دزیمتر میزان تراز صوت را ذخیره کرده و میانگین می دهد. در صنایعی که میزان صدا در طول زمان کار مختلف می باشد و همچنین صنایعی که موقعیت افراد تغییر می کند مورد استفاده زیادی دارد.
یک دزیمتر به تنظیمات زیر نیاز دارد:
الف: استاندارد: حد مواجهه برای 8 ساعت در روز و 4 روز در هفته می باشد.
معیار 90 دی سی بل بر مبنای شبکه A طبق اکثر استانداردها – 85 دی سی بل برای برخی و 87 دی سی بل بر مبنای استانداردهای کانادا.
ب – دامنه تغییرات: 3 تا 5 دی سی بل

ج – حد تراز صوتی که کمتر از آن میزان را دزیمتر جمع نکند ودر اندازه گیری دخالت ندهد.
با استفاده از دزیمتر در طول شیفت کاری، میانگین «تماس فردی a با صدا یا دز صدا برای هر فرد را بدست می آوریم. اگر یک فرد دز صدای 100% را در یک شیفت دریافت کند به این معنی است که میانگین مواجهه با صدا در حد ماکزیمم می باشد.

برای مثال با مقیاس استاندارد 90 دسی بل و تغییرات 3 دسی بل، تماس 8 ساعته با صدای 90 دسی بل را 100% نشان می دهد.
برای 4 ساعت با صدای 93 دسی بل نیز 100% می باشد. در صورتیکه 8 ساعت مواجهه با 93 دسی بل، دز صدای معادل 200% می باشد.
کارخانه سازنده دزیمترها را با استاندارد و دامنه تغییرات خود تنظیم می نماید. ما میتوانیم این فاکتورها را با استانداردهای کاربردی و مورد تائید خود تنظیم نمائیم.

دزیمترها همچنین تراز معادل را بما نشان می دهند که این میزان میانگین «تماس فردی» با صدا در طول زمان اندازه گیری دزیمتر می باشد و معادل ترازهای صوتی متغیر که یک شخص در همان دوره کاری در تماس بوده می باشد. ثابت شده است که افت شنوائی تحت تأثیر مواجهه با مجموع انرژی صوتی می باشد. اگر یک شخص در شیفت 8 ساعته با مقادیر مختلف صدا در تماس باشد، تراز معادل محاسبه می شود که برابر با تأثیر صداهای مختلف است (شکل شماره 1)

تراز صوتی معادل برای صوت با بلندی‌های مختلف نسبت به زمان

«زمان بر حسب ساعت»
شکل شماره 1 قسمت سایه خورده زیر منحنی نشان دهنده تغییرات تراز صوت نسبت به زمان می باشد.

«موارد استفاده حفاظ برای جریان باد (wind shield)»
زمان وزش شدید باد میزان صدائی که دستگاه نشان می دهد تغییر می کند جهت پیشگیری از این مسئله در محیط های با جریان هوای قابل ملاحظه، حفاظ مخصوص روی میکروفون نصب می شود.

«اصول بکار گرفته شده در اندازه گیری سر و صدا»
قبل از اندازه گیری باید اطلاعات مورد نیاز را مشخص کرد. آیا تراز صدا در طی روز متغیر است؟ آیا کارگران در حال گردش در محیط کار می باشند؟
مکان هائیکه میزان صدا در طول شیفت کاری متغیر است، اندازه گیری صدای لحظه ای بوسیله صداسنج نوع 2 با پاسخ دهی «کند» و فیلتر A انجام می شود.
محدوده اندازه گیری 63 تا 114 دسی بل بر مبنای شبکه A (حساسیت این
شبکه در فرکانس های مختلف مانند گوش انسان می باشد) که بیشتر محدوده بین
96-90 و 107-104 می باشد.
بطور مثال: از کارگر می خواهیم که دزیمتر صدا را در شیفت 8 ساعته به بدن نصب کند و در آخر شیفت دزیمتر دز 270% را نشان می دهد. که معرف تراز معادل 97 دسی بل
می باشد. (معادل 8 ساعت مواجهه با صدای 97 دسی بل)
اگر کارگر بیشتر ساعات شیفت کاری را در وضعیت مشخصی (از نظر مواجهه با صدا) بگذارند و یا اینکه نیمی از شیفت را در یک محیط و بقیه را در محیط دیگر سپری کند، دستگاه ISLM می تواند تراز صوتی معادل را اندازه گیری کرده و آنرا بطور دقیق ارزیابی نماید.

«روش اندازه گیری صدای ضربه ای»
اندازه گیری صدای ضربه ای بستگی به استانداردها دارد.قبل از اندازه گیری صدای ضربه ای باید از قابلیت اندازه گیری دستگاه برای این نوع صدا، مطمئن شویم. بطور معمول اندازه گیری تراز صدای پیک همراه با شماره پیک یا دز درصد یا تراز معادل صدا می باشد.
در مکان هائی که صدای زمینه وجود دارد بطور مثال میدان تیراندازی، اندازه گیری پیک صدا (صدای قله) مناسب می باشد.
در صنعت علاوه بر صدای ضربه ای، صدای زمینه نسبتاً بالائی وجود دارد. در اینگونه محیط ها دزیمتر ها یا ISLM هائی که حساسیت کافی و پاسخ دهی خوبی به میزان پیک صدا دارند مناسب می باشند.

«تعریف آنالیز فرکانسی»
در آنالیز فرکانسی تراز صدا در هر فرکانس اندازه گیری می شود. زمانیکه هدف از
اندازه گیری تعیین حد تماس مجاز یا امکان افت شنوائی باشد، اندازه گیری میزان صدا در شبکه A، میزان درصد صدا و میانگین تراز معادل صدا (TWA) مناسب می باشد.
آنالیز فرکانسی جهت تعیین روش های کنترلی مهندسی بکار می رود.
در این روش در محدوده فرکانس شنوائی تراز صوت به dB (دسی بل) در هر فرکانس
اندازه گیری می شود.
برای اندازه گیری صدای محیط کار نیاز به آنالیز اکتاوباند می باشد، اکتاوباندها بوسیله فرکانس مرکزی شناخته می شوند.
محدوده فرکانس های شنوائی تقریباً 20 تا 20000 هرتز می باشد و به 11 اکتاوباند تقسیم می شود. یک فیلتر اکتاوباوند جهت اندازه گیری تراز صدا به SLM وصل می شود.

«مواردی که صدای زمینه باید تصحیح شود و روش اجرای آن»
در مواردی لازم می باشد تأثیر صدای زمینه را در میزان صدای محیط بررسی نمود. در اینگونه موارد باید تراز صدا را در دو حالت اندازه گیری کرد. یکبار زمانیکه منبع صوتی روشن باشد و یکبار زمانیکه خاموش باشد. برای مثال اگر تراز صدای کلی
97 دی سی بل وصدای زمینه 90 د سی بل باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله ارزیابی کاربرد علف کش های انتخابی در مراحل رشد فنو

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی کاربرد علف کش های انتخابی در مراحل رشد فنولوژیک، بر کنترل تنوع زیستی و وزن خشک علف های هرز و عملکرد غده قابل فروش سیب زمینی فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی کاربرد علف کش های انتخابی در مراحل رشد فنولوژیک، بر کنترل تنوع زیستی و وزن خشک علف های هرز و عملکرد غده قابل فروش سیب زمینی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی کاربرد علف کش های انتخابی در مراحل رشد فنولوژیک، بر کنترل تنوع زیستی و وزن خشک علف های هرز و عملکرد غده قابل فروش سیب زمینی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی کاربرد علف کش های انتخابی در مراحل رشد فنولوژیک، بر کنترل تنوع زیستی و وزن خشک علف های هرز و عملکرد غده قابل فروش سیب زمینی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست

تعداد صفحات: 6

نویسنده(ها):

شکور نصرت پور – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، گروه زراعت و اصلاح نباتات، تبریز، ایران
بهرام میرشکاری – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، گروه زراعت و اصلاح نباتات، تبریز، ایران
داود حسن پناه – اصلاح نباتات، دکترا، استادیار پژوهش مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اردبیل

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر کنترل تنوع زیستی علف های هرز تابستانه در سیب زمینی رقم آگریا، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار بصورت اسپیلیت پلات با چهار فاکتور اصلی (سه نوع سم به نام های اولتیما، اکوتیپ و پنتر و شاهد) و سه فاکتور فرعی (زمان مصرف سموم 20، 25 و 30 سانتی متری بوته های سیب زمینی) در سال زراعی 90-89 در شهرستان اردبیل به اجرا درآمد. تجزیه واریانس صفات مورد مطالعه در این آزمایش نشان داد که بین تیمارهای مختلف سموم از نظر صفت وزن خشک علف های هرز بین سموم مختلف تفاوت معنی دار وجود ندارد اما به طور میانگین معادل 59/2% نسبت به شاهد کاهش نشان داد. در صفت عملکرد غده قابل فروش هم علف ک ش های مختلف نسبت به هم اختلاف معنی داری نداشته و متوسط عملکرد غده قابل فروش در این سه تیمار معادل 28/5 درصد بیشتر از شاهد بود. مقایسه میانگین صفات مورد بررسی نشان داد ک ه به طور کلی کاربرد سموم علف کش نسبت به شاهد آزمایش، وزن خشک علف های هرز را به شدت کاهش می دهد. میانگین عملکرد غذه قابل فروش در تیمارهای اولتیما، اکوتیپ و پنتر به ترتیب 32/6، 31/7 و 30/1 تن در هکتار بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله Effect of aqueousدرmethanolic extract of Artemisia

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله Effect of aqueousدرmethanolic extract of Artemisia absinthium on Erythromycin toxic dosage on gold fish فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله Effect of aqueousدرmethanolic extract of Artemisia absinthium on Erythromycin toxic dosage on gold fish فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله Effect of aqueousدرmethanolic extract of Artemisia absinthium on Erythromycin toxic dosage on gold fish فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله Effect of aqueousدرmethanolic extract of Artemisia absinthium on Erythromycin toxic dosage on gold fish فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: اولین کنگره بین المللی مدیریت بهداشتی و بیماریهای آبزیان

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

S Farzampoor – Islamic Azad University of Tabriz
J Mortazavi –
S.K S. Sadigh Eteghad –

چکیده:

Objective: Erythromycin is an antibiotic which is effective on gram-positive organisms and its antibacterial action maybe inhibitory or bactericidal for susceptible organisms, but use of toxic dose of erythromycin may result in severe hepatic necrosis. In this research protective effect of aqueous-methanolic extract of Artemisia absinthium on Erythromycin toxic dosage (400mg/kg/bw) induced hepatotoxicity was evaluated on goldfish.
Method & Materials: 21 gold fish performed for this experimental study which divided into 3 groups (n=7), at the first group we administered drug
solvers as a placebo and in the second group we administered a toxic dose of erythromycin (400mg/kg/bw), and in the third group we administered aqueous-methanolic extract of Artemisia absinthium with dose of (500mg/kg/bw) 4 hours prior of administration of erythromycin(400mg/kg) for 21 days, (all drugs administered orally with gavages).
Results & Conclusion: At the end of week 3 after bleeding from heart the serum was separated and the rate of ALT, AST, ALP, LDH, and Albumin
activities were determined in the plasma of fish and results recorded in special forms. After 21 days it was found that Erythromycin over dose (400mg/kh/bw) caused liver damage as evident by statistically significant (P>o.05) increased in plasma activities of ALT, AST, ALP, LDH, and Albumin. Oral administration of aqueous-methanolic extract of Artemisia absinthium at a dose of (500mg/kg/bw) significantly reduced the toxic effects of erythromycin. From the observations, the conclusion drawn is that aqueous-methanolic extract of Artemisia absinthium stabilized the hepatic frame against the toxicity of erythromycin.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   166   167   168   169   170   >>   >