سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله سایت ها و منابع فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله سایت ها و منابع فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله سایت ها و منابع فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله سایت ها و منابع فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله سایت ها و منابع فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی معماری و منظر شهری پایدار
تعداد صفحات: 12
نویسنده(ها):
نازلی جعفربیگی – دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه آزاد اسلامی یزد
راضیه اکبری – دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه آزاد اسلامی یزد
مریم نعمت اللهی – دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه آزاد اسلامی یزد
محمد کاظمی – دانشجوی دکتری معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه شهید بهشتی

چکیده:
اجرای روش های مناسب در طراحی ساختمان که با اقلیم هماهنگی داشته باشد، همواره مورد نظر معماران ساختمان بودهاست. طراحان همواره سعی داشته اند که از حداکثر امکانات بالقوه آب و هوایی هر منطقه برای طراحی ساختمان استفاده کنندبه این امید که هماهنگی بین شرایط آب و هوایی با ساختمان موجب صرفه جویی در مصرف انرژی، سالم سازی محیط زیست وافزایش کیفیت آسایش ساکنین شود. بر اساس یافته های این تحقیق مشخص شد که برای دستیابی به شرایط آسایش اقلیمیدر درون ساختمان ها باید در ابتدای امر به دنبال کشف کاراکتر هر سایت باشیم و با توجه به آن به سوی برنامه ریزی سایترهنمون شویم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

دانلود مقاله بررسی و ارزیابی نحوه ی اولویت بندی معیارهای طراحی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی و ارزیابی نحوه ی اولویت بندی معیارهای طراحی در آمایش سرزمین و برنامه ریزی و مدیریت ایمنی پار کها و فضاهای سبز شهری با به کارگیری متد تصمیم گیری چند معیار ه (MCDM) فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی و ارزیابی نحوه ی اولویت بندی معیارهای طراحی در آمایش سرزمین و برنامه ریزی و مدیریت ایمنی پار کها و فضاهای سبز شهری با به کارگیری متد تصمیم گیری چند معیار ه (MCDM) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی و ارزیابی نحوه ی اولویت بندی معیارهای طراحی در آمایش سرزمین و برنامه ریزی و مدیریت ایمنی پار کها و فضاهای سبز شهری با به کارگیری متد تصمیم گیری چند معیار ه (MCDM) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی و ارزیابی نحوه ی اولویت بندی معیارهای طراحی در آمایش سرزمین و برنامه ریزی و مدیریت ایمنی پار کها و فضاهای سبز شهری با به کارگیری متد تصمیم گیری چند معیار ه (MCDM) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
مرتضی فرامرز – کارشناسی رشته معماری عضو باشگاه پژوهشگران جوان

چکیده:
گسترش فیزیکی شهرهای بزرگ و همچنین نوع زندگی امروز ی, تقاضا برای گسترش فضای سبز و ایجاد پارک ها را در شهرها به دنبال داشته است . بنابراین با توجه به اهمیت وجود این مکان ها در فضاهای شهری و بدلیل ضرورت ایمنی در آن ها, مدیریت صحیح در حل این مسئله از طریق برنامهریزی و طراحی محیطی مناسب از اهمیت خاصی برخوردار است. برنامه ریزی و طراحی محیطی با شناخت ویژگیهای مکانی و شرایط محیطی , در کنار سایر اقدامات دیگر در افزایش ایمنی پار کها مؤثر است, بدین منظور می بایست تم امی معیارها و عوامل تأثیرگذار در امنیت و برعکس ناامنی این فضاها تعیین شده و اولویت هر کدام مشخص گردد. اما در نظر گرفتن و بررسی همزمان این معیارها و تعیین اهمیت هر یک از آ ن ها فرایندی دشوار بوده که نیازمند استفاده از رو ش های مناسب به منظور اعمال بهترین مدیریت می باشد. امروزه راهکارهای نوین در این زمینه ارائه شده که با استناد به نظرات کارشناسان امر و حتی نظرات عمو می میتوان معیارهای مختلف در زمینه چگونگی طراحی پارک ها به منظور افزایش ایمنی , مشخص و آ ن هایی را که از جنبه های گوناگون اهمیت و ارجحیت بیشتری دارند تعیین و روی آ ن ها تمرکز و مدیریت نمود . تصمیمگیری چندمعیاره از مهمترین این متدها بوده که در آن علاوه بر در نظر گرف تن معیارهای مختلف کم یو کیفی, از دانش و مهارت افراد خبره به عنوان یک بعد مدیریتی مسئله در فرایند تصمیم گیری استفاده می شود. در این مقاله پس از بیان مقدماتی در مورد پارک ها و فضاهای سبز شهری و مسئ له ایمنی در آنها، به بررسی و تعیین مهمترین معیارهای طراحی در افزایش ایمنی در این مک ان ها پرداخته و چگونگی کاربرد تصمیم گیری چند معیاره در انتخاب و اولویت بندی این معیارها ارائه خواهد شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی مقاله کرج فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله کرج فایل ورد (word) دارای 50 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله کرج فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله کرج فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله کرج فایل ورد (word) :

شهرستان کرج یکی از شهرستانهای استان تهران به شمار می رود که با وسعتی معادل 2457 کیلومتر مربع در موقعیت جغرافیایی 35 درجه و 48 دقیقه عرض شمالی و 51 درجه و 30 دقیقه طول شرقی از نصف النهار گرینویچ قرار دارد. این شهرستان ازشمال به استان مازنداران ، از جنوب به شهریار ، از شــرق بـــه تهران و شمیرانات و از غــرب بــه شهرستان ساوجبلاغ محــدود می گردد.
براساس آخرین تقسیمات کشوری این شهرستان دارای 3 بخش – 7 دهستان ، 195 آبادی دارای سکنه و 6 شهر بوده است.
2-1-1-1-ساختار زمین شناسی شهرستان ، زلزله و گسل ها
تشکیلات زمین شناسی مناطق غربی استان تهران ناشی از فعالیت دوران سوم و چهارم می باشد. در قسمت جنوب و جنوب غربی شهرستان تشکیلات آندریتی وجود دارد که قابلیت نفوذ آنها کم می باشد. در منطقه شمالی نیز تشکیلاتی دیده می شود که بواسطه وجود شکافهائی دارای مقداری آب ذخیره می باشد.
در نواحی غرب دشت کرج تشکیلات دوره میوسن واقع شده که قابلیت نفوذ آن
خیلی کم و بافت طبقات آن از ماسه و مازونها گچ و نمک دار است.
برطبق شواهد و آمارها در سال 1962 میلادی زلزله ای به شدت 10 درجه مرکالی و بزرگی 25/7 درجه ماگینیتی و با یک گسل در جهت شمال غربی شهرکرج به طول 100 کیلومتر حادث گردیده که این گسل با گسل عمومی شمالی – تهران – کرج – قزوین متفاوت است.
3-1-1-1- منابع آبی شهرستان
بطورکلی دو منبع مهم در تامین آب شهرستان نقش دارند. یکی منابع آب های سطح الارضی و دیگر منابع آبهای تحت الارضی
الف : منابع آبی سطح الارضی:
مهمترین منبع آب سطح الارضی شهرستان . رودخانه کرج می باشد. این رودخانه یکی از مهمترین رودخانه های دائمی منطقه بوده که از ارتفاعات دامنه جنوبی البرز سرچشمه گرفته و پس از الحاق رودهای دیگر نظیر ولایت ورد ، و ارنگ رود ، شهرستانک و مسیر ارود در ناحیه واریان ، به دریاچه سدامیرکبیر (سدکرج) ملحق شده و سر ریز آن پس از عبور از شهرکرج درقسمت جنوب غربی به رودخانه شور متصل می شود و پس از آن به دریاچه حوض سلطان در قم می ریزد.
رودخانه کردان دومین منبع تامین آبهای سطح الارضی بشمار می رود. که در قسمــت غربـی حوزه رودخانه کرج و در شمال شرقی دشت قزوین قرار گرفته
است.
رودخانه شور از دیگر منابع آبی منطقه بشمار می رود که از ارتفاعات آوج سرچشمه می گیرد و دربستری عمیق و با آبی فراوان در جنوب شهرکرج به شهریار می رسد. رود شور پس از گذشتن از جلگه های هموار و کویری به دریاچه نمک می ریزد.
همچنین رودخانه های کوچک و فصلی در محدود شهرستان وجود دارد که غالباً در مواقع بارندگی آب در آن جریان پیدا کرده و وارد دشت های جنوبی می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی گزارش کاربادوربین تئودولیت جهت برداشت مشخصات زمین

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی گزارش کاربادوربین تئودولیت جهت برداشت مشخصات زمین بروش پیمایشی در سطح افق فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی گزارش کاربادوربین تئودولیت جهت برداشت مشخصات زمین بروش پیمایشی در سطح افق فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی گزارش کاربادوربین تئودولیت جهت برداشت مشخصات زمین بروش پیمایشی در سطح افق فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی گزارش کاربادوربین تئودولیت جهت برداشت مشخصات زمین بروش پیمایشی در سطح افق فایل ورد (word) :

 

 موضوع:برداشت مشخصات زمین و سازه ها بروش پیمایش  :

وسائل و ابزار لازم :

1-     دوربین تئودولیت

2-      شاقول دستی

3-     شاخص

4-     سه پایه دوربین

5-     میخ چوبی

 در این کارگاه برای برداشت اطلاعات نقاط فرضی ما فاصله ابعادی در صفحه و زاویه بین نقاط در سطح افق را برداشت نمودیم و در ذیل ابتدا روش تئوری انجام هر یک از کارها را آورده و سپس جدول برداشتهایمان را در محوطه دانشگاه تقدیم می نمایم.

اندازه گیری زوایا با تئودولیت

در اندازه گیری زاویه به وسیله تئودولیت باید ابتدا تئودولیت را روی سه پایه و در رأس زاویه مورد اندازه گیری مستقر نمود (و در ایستگاه قرار داد) به طوریکه اولاً محور اصلی آن قائم بوده و از نقطه O نیز بگذرد. پس از تنظیم دوربین تئودولیت با نشانه روی به دو نقطه A و M که به وسیله ژالن یا پرچم از دور قابل رویت شده اندزاویه بین دو سطح قائم که اولی مار بر نقطه A و محور تئودولیت و دومی مار بر نقطه M و محور تئودولیت باشد اندازه می گیرند.

 روش تعیین زاویه با تئودولیت

تعیین زاویه با تئودولیت، سر زمین

  باید توجه داشت که تئودولیت همیشه تصاویر زوایای صفحه مدرج خود را که صفحه افقی می باشد (موقعیکه محور اصلی تئودولیت قائم شده است) اندازه می گیرد ولذا همیشه زاویه فرجه دو صفحه اندازه گیری می شود. چون اندازه گیری زاویه در نقشه برداری با تئودولیت نقش اساسی را دارد.

اندازه گیری زاویه یک امتدا با شمال مغناطیسی

در غالب کارهای نقشه برداری مانند توجیه یک امتداد با شمال مغناطیسی و یا در انجام پیمایش های منحرفه لازم است که زاویه یک امتداد با شمال مغناطیسی اندازه گیری شود در این صورت یا باید روی تئودولیت قطب نمای مخصوصی که جاسازی شده است نصب نمود (این قطب نماها به صورت دایره ای یا لوله ای هستند) و یا با تئودولیت مخصوص که دایره مدرج آن مغناطیسی است زاویه سمت مغناطیسی امتدادها را اندازه گرفت. اگر قطب نمای مخصوص روی تئودولیت نصب شده باشد در این صورت پس از استقرار تئودولیت در ایستگاه به امتداد مورد نظر نشانه روی می کنیم.(صفر تقسیمات همیشه در امتداد محور دیدگانی دوربین می باشد) و پس از نشانه روی عقربه مغناطیسی جهت شمال را نشان می دهد در مقابل تقسیماتی می ایستدکه آنرا نیز قرائت می کنیم زاویه امتداد مورد نظر با شمال مغناطیسی به دست می آید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر

پروژه دانشجویی تحقیق الیاف مصنوعی فایل ورد (word)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق الیاف مصنوعی فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق الیاف مصنوعی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق الیاف مصنوعی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق الیاف مصنوعی فایل ورد (word) :

مقدمه
اساس روشهای تولید الیاف مصنوعی، ذوب رسیی، خشک سبی و تدریسی، با استفاده از نیروهای مکانیسی می باشد. روش electrospining با به کاربردن نیروی الکتریسیته، روش کاملاً متفاوت در تولید الیاف مصنوعی می باشد. با اعمال ولتاژ زمانی که نیروی الکتریکی به کشش سطحی و نیروی دیسکوالاستیک غلبه کند، جریان jet که دارای بار الکتریکی می باشد، از محلول پلیمر خارج می شود. این جریان (jet) توسط نیروی الکتریکی شتاب می گیرد و الیاف به فرم خرج بی‌بافت بر روی نهر متصل به زمین، جمع می شوند. اول پاراگراف در روش ele، الیاف با قطر نانومتر تولید می شود که به واسطه قطر کوچک، سطح مخصوص الیاف بیشتر خواهد (رنج سطح مخصوص از در الیاف بار قطر nm500 تا 1000 در الیاف با قطر nm50 می باشد). بررسیهای انجام شده برروی نفوذپذیری خرج بی بافت، قابلیت کاربرد آنها را به عنوان فیلترها و غشا نشان می دهد. در این روش اندازه خلل زوج الیاف نیز قابل کنترل می باشد. واقعاً می توان روش ele را microprocess نامید. اگر به نظریه تولید الیاف به روش ele حدوداً به 60 سال بیش بر می گردد ولی همچنان محدودیتهایی از نظر اطلاعات علمی راجع به اساس تئوری در این روش همچنان باقی مانده است.
در پروژه ابتدا سعی شده باروری بر مقالات اصول ele بیان گردد و سپس در ادامه به شرح آزمایشات پرداخته می شود.

1-2- تاریخچه
قبل از اینکه روش electrosping برای تولید الیاف مصنوعی مطرح شود، افراد زیادی پدیده ele را بررسی نموده اند. Lord Raley بیش از 100 سال قبل نشان داد، هنگامیکه نیروی الکترواستاتیکی برکنش سطحی غلبه کند یک جریان از مایع ایجاد می‌شود.
در سال 1952 Vonnegut و Neubaver جریانهای یکنواختی از نظرات دارای باد با قطر حدود mm1/0 با اعمال ولتاژ 5 تا ele10 بوجود آورند. پس دو دانشمند دیگر توانستند نیروی با استفاده از الکترواستاتیک امدلیون روغن در آب را با نظری در مورد 5/0 تا 6/1 تولید شود.
در سال 1960 Taglor فروپاشی قطرات آب، در میدان الکتریکی را بررسی نمود. نوشته های Taylor ثابت می کند که نصف زاویه نوک مخروط تشکیل شده در ele نزدیک به 3/49 می باشد.
اما ele محلول ماکرومولکولها را می توان در سال 1934 بررسی نمود، هنگامیکه برای تولید الیاف مصنوعی به دلیل نیروی الکترواستاتیکی توسط Formhals اختراع شد. الیاف مورد نظر، از محلول استات سلولز تولید می شده است.
ولتاژ مورد نیاز در ارتباط با خواص محلول مورد نظر، از قبیل وزن مولکولی و ویسکوزیته می باشد. دو دانشمند اگر با اصلاح این دستگاه الیاف را با پایداری بیشتری تولید کردند در این روش از یک تسمه پیوسته برای جمع آوری استفاده شده است.
توسط Bornat و Later دستگاه ele دیگری ثبت شد که یک لایه قابل برداشت بر روی یک میله درمان چرخش تولید می شده است. که محصول لوله شکل بدست آمده از این روش ele با منحلول پلی اورتان می تواند به عنوان رگ مصنوعی مورد استفاده قرار گیرد. در سال 1971 ele الیاف اکربلیک با قطر کمتر از 1 از محلول دی متیل فرمامید، توسط Baumgarten تولید کرد.
ارتباط بین قطر الیاف، طول جریان (jet) و ویسکوزیته و آهنگ شارش (flow rate) محلول را بدست آورد. در سال 1981 دو دانشمند موفق به تولید الیاف پلی اتیلن و pp از محلول مذاب بدون ا ستفاده از نیروی مکانیکی شدند. Doshi از محلول PEO در آب الیافی با قطر 05/0 تا 5 تولید کرد. اولین شرایط پروسه و مورفولوژی الیاف را بررسی نمود. Srinivasan توسط ele الیاف رسیده شده از مایع کریستال پلی آرامید، پلی فنیلن ترفتالامید و پلیمر رسانای، پلی آنیلین در اسیدسولفوریک را تولید کرد.
و او پراش الکترون الیاف رسیده شده پلی آرامید و بعد از ثبت الیاف در دمای 400 را مشاهده نمود در سالهای اخیر تحقیقات زیادی برای درک پروسه ele و خصوصیات nanofihez توسط coworkers و renker انجام شده است.
کاربرد nanofilez در فیلترها و لباسهای محافظتی می باشد و همچنین به عنوان سلولهای ساختاری در اعضای مصنوعی بینان برای آنزیمها و کاتالیزورها و تقویت کاسپوزیتها به کار می رود.

1-3- تعاریف اولیه
1-3-1- ویسکوزیته
مقدار انرژی تلف شده توسط سیال در حال حرکت. به خاطر مقاومت در مقابل نیروی برشی اعمال شده، ویسکوزیته نامیده می شود. مقاومت سیال به دلیل نیروی چسبندگی لایه های مختلف سیال می باشد که با اعمال نیروی برشی باعث جدا شدن لایه های مختلف با سرعتهای متفاوت می گردد. مقدار کار انجام شده مقیاس با تنش برشی اعمال شده (z) و سرعت تغییر شکل برشی نماد می باشد. ایستادگی در مقابل لیلان محلول را نیز ویسکوزیته می نامند. در این حالت جدا شدن لایه های مختلف سیال وجود ندارد، ولی ویسکوزیته مناسب با خصوصیات ذاتی مولکول پلیمر، وزن مولکولی، اندازه مولکولی و شاخه های جانبی و غیر پلیمر، می باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر
<   <<   246   247   248   249   250   >>   >